ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ 11ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2001 ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ;

Αυτές οι πληροφορίες πρέπει να μοιραστούν ειδικά με τους Αμερικανούς.

Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη κατά των πραγματικών τρομοκρατών!

Η 11η Σεπτεμβρίου 2001 σηματοδότησε μια δραστική αλλαγή για τον κόσμο και εγκαινίασε την εποχή του “πολέμου κατά της τρομοκρατίας” και του Patriot Act που αφαίρεσε τις συνταγματικές ελευθερίες των Αμερικανών.

Παρόλο που στην επίσημη αφήγηση κατηγορήθηκαν οι Άραβες μουσουλμάνοι με χαρτοκόπτες από τη Σαουδική Αραβία, προκάλεσε πόλεμο κατά του Αφγανιστάν και του Ιράκ, όχι κατά της Σαουδικής Αραβίας.

Το χειρότερο είναι ότι υπάρχουν αδιαμφισβήτητες αποδείξεις ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ συγκάλυψε την αλήθεια αυτής της τραγωδίας, με το 97% των οικογενειών που έχασαν τους αγαπημένους τους να αποδέχονται μια πληρωμή που τους αφαιρούσε τα νομικά τους δικαιώματα να ασκήσουν δικαιοσύνη εναντίον των πραγματικών δραστών.

Το βίντεο 911 Missing Links στο Rumble

Η ολοκλήρωση το 2020 μιας τετραετούς μελέτης για την κατάρρευση του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου 7 (WTC7) αποδεικνύει περίτρανα ότι η έκθεση του NIST είναι σκόπιμα παραποιημένη. Το NIST κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η αστοχία μίας μόνο στήλης από πυρκαγιά έριξε το WTC7 με τρόπο που συνάδει με ελεγχόμενη κατεδάφιση, αλλά όχι από ελεγχόμενη κατεδάφιση.

Αυτή η μελέτη εκτεταμένης μοντελοποίησης σε υπολογιστές στο Πανεπιστήμιο της Αλάσκα Fairbanks καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η μόνη πιθανότητα για την κατάρρευση του WTC7 με αυτόν τον τρόπο ελεγχόμενης κατεδάφισης είναι η σχεδόν ταυτόχρονη αστοχία κάθε στήλης.

Το βίντεο 911 Missing Links στο Brighteon.

Η πυρκαγιά σε δύο ορόφους ως αιτία κατάρρευσης ενός κτιρίου 47 ορόφων είναι κυριολεκτικά αδύνατη.
Η μελέτη του Fairbanks είναι ανοικτού κώδικα και έχει αξιολογηθεί από ομότιμους, σε αντίθεση με την έκθεση του NIST στην οποία διακήρυξαν δυνατά τα συμπεράσματά τους αλλά αρνήθηκαν να παράσχουν πρόσβαση στα υπολογιστικά μοντέλα.

Ο μόνος τρόπος με τον οποίο το WTC7 θα μπορούσε να καταρρεύσει με σχεδόν πλήρως συμμετρικό τρόπο, με ταχύτητα σχεδόν ελεύθερης πτώσης για τα πρώτα δευτερόλεπτα της κατάρρευσης είναι η ελεγχόμενη κατεδάφιση.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχουν προηγηθεί εκτεταμένες εργασίες τοποθέτησης εκρηκτικών και κοπτικών φορτίων.

Η έκθεση βρίσκεται στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου στη διεύθυνση https://www.ae911truth.org/wtc7.

Αυτό είναι ένα έγκλημα, μια μαζική δολοφονία για την οποία οι δράστες δεν έχουν ΠΟΤΕ λογοδοτήσει.
Είναι προφανές ότι πρόκειται για ένα έγκλημα, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ διέπραξε το έγκλημα;

Ο Christopher Bollyn, ένας ερευνητής δημοσιογράφος, με έμφαση στις υποθέσεις της Μέσης Ανατολής, έχει συγκεντρώσει εκτεταμένες συνδέσεις μεταξύ σιωνιστών πιστών στο Ισραήλ πάνω από την Αμερική, που λειτουργούν σε ισχυρές θέσεις μέσα στην αμερικανική κυβέρνηση.

Το βιβλίο του, για το οποίο διέθεσε γενναιόδωρα το PDF είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του εδώ https://www.bollyn.com/public/Solving_9-11_-_The_Deception_That_Changed_The_World.pdf

Αυτό το ντοκιμαντέρ συγκεντρώνει μερικά από τα σχετικά γεγονότα και συνδέσμους με αυτή τη φαύλη εγκληματική συμμορία και την πραγματική συγκάλυψη της πραγματικής αλήθειας της 11ης Σεπτεμβρίου.

Δείχνει επίσης ξεκάθαρα το έγκλημα πολέμου κατά του λεγόμενου συμμάχου του Ισραήλ, των Ηνωμένων Πολιτειών, της σαφώς σκόπιμης δολοφονίας προσωπικού του Αμερικανικού Ναυτικού στο πρακτικά άοπλο σκάφος παρακολούθησης της NSA, το USS Liberty.

Οι πληροφορίες που αποκαλύπτονται σχετικά με αυτή την επίθεση στο φως της ημέρας, η οποία διήρκεσε περισσότερο από την ιαπωνική επίθεση στο Περλ Χάρμπορ, είναι καταστροφικές για τις Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας και τους Ισραηλινούς πολιτικούς.

Ωστόσο, δεν υπήρξε καμία λογοδοσία.
Μην αφήνετε τους ανθρώπους να σας αποκαλούν αντισημίτες επειδή εκθέτετε εγκληματίες. Δεν είναι περισσότερο αντισημιτικό να εκθέσετε αυτούς τους εγκληματίες από ό,τι είναι αντιρωσικό να εκθέσετε τη δολοφονία δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων από τον Στάλιν.

Στην πραγματικότητα, ο δολοφονικός αλλά διάσημος και εξυμνημένος ισραηλινός “ήρωας πολέμου” Μοσέ Νταγιάν ήταν γνωστό ότι το 1967 διέταξε προσωπικά τις επιθέσεις στο USS Liberty.

Αυτό έγινε γνωστό τα τελευταία χρόνια λόγω της δημοσιοποίησης αυτών των εγγράφων της CIA.
(Τα γεγονότα αυτά δεν μπήκαν στο ντοκιμαντέρ, ωστόσο αποτελούν σημαντικές αποδείξεις για τη συνενοχή του Ισραήλ στη συνειδητή δολοφονία του πληρώματος του USS Liberty).

Ο Moshe Dayan είχε επίσης εξέχουσα θέση στη Νάκμπα (Το Ολοκαύτωμα/Καταστροφή κατά των Παλαιστινίων από τους Σιωνιστές) και δήλωσε περήφανα:
“Εβραϊκά χωριά χτίστηκαν στη θέση των αραβικών χωριών. Δεν ξέρετε καν τα ονόματα αυτών των αραβικών χωριών, και δεν σας κατηγορώ γιατί τα βιβλία γεωγραφίας δεν υπάρχουν πια, όχι μόνο τα βιβλία δεν υπάρχουν, ούτε τα αραβικά χωριά υπάρχουν.
Το Nahlal προέκυψε στη θέση του Mahlul, το Kibbutz Gvat στη θέση του Jibta, το Kibbutz Sarid στη θέση του Huneifis και το Kefar Yehushu’a στη θέση του Tal al-Shuman.
Δεν υπάρχει ούτε ένα μέρος που να έχει χτιστεί σε αυτή τη χώρα που να μην είχε πρώην αραβικό πληθυσμό”.

 

Για την “Σφαγή”, :Ιωάννης : Δεμερτζής.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Υποστηρίξτε την ΣΦΑΓΗ GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/​

(Video)
Τα κανάλια μας:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr​
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Tο Youtube λόγω λογοκρισίας, μπορεί να έχει καταργήσει μερικά ή όλα τα βίντεο μας. Καλό θα είναι να τα βλέπετε από τα άλλα 2 κανάλια, όπως και να προωθείτε τα λίνκ από τα άλλα 2 κανάλια.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω paypal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

REVOLUT BANK
IBAN: LT33 3250 0366 3208 5462
SWIFT / BIC: REVOGB21
Δικαιούχος ENERGY COMMUNICATIONS.

Σας ευχαριστούμε !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.