Ο δικηγόρος Φώτης Μπαμπάνης, μιλάει για τον νόμο 4682,

την γονική μέριμνα και άλλα πολλά.

Ο δικηγόρος κ. Φώτης Μπαμπάνης, μιλάει για ακόμα μια φορά στον Γιάννη Δεμερτζή για τον αντισυνταγματικό και ελλιπή νόμο 4682/2020, την αφαίρεση της γονικής μέριμνας στην περίπτωση μόλυνσης από covid, πως να μην πάνε τα παιδιά στα σχολεία, την νομοθεσία γύρω από τις καταλήψεις αλλά και άλλα πολλά. Μια συνέντευξη που γονείς και μαθητές θα πρέπει να την παρακολουθήσουνε από την αρχή μέχρι και το τέλος.

Η συνέντευξη στο YouTube.

Η συνέντευξη στο Brighteon.

Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες που σας παρέχουμε, παρακαλούμε υποστηρίξτε μας, κάνοντας εγγραφή στα κανάλια μας:
Youtube:
Σφαγή – Youtube – Εγγραφή,
Dailynewsgr – YouTube – Εγγραφή,
Brighteon

Brighteon – Εγγραφή
Παρακαλούμε υποστηρίξτε την Σφαγή Σφαγή ενημέρωση – άποψη.

Σφαγή social media: Facebok Pageinstagramtwitter

Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω paypal ή μέσω ταχυδρομείου ή western union. (Για πληροφορίες αποστολής, επικοινωνήστε μαζί μας). Λεπτομέρειες παρακάτω.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Σας ευχαριστούμε !

*** English Text. ***

Communication.
Phone: +30 2510 600 102

E-mail: press@sfagi.gr

Dear friends, because the news site “SFAGI – sfagi.gr” is independent and anti-systemic, so there is no revenue, we would appreciate your help, if and if you wish, to support us financially.
This can be done via paypal or by mail or western union. (For shipping information, contact us). Details below.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Thank you !

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. “S.O.S. Γονείς… Μην υπογράφετε αυτό το έγγραφο… ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.-Επιχείρηση «ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ», με το επιχείρημα του κορωναϊού Covid-19Αποκάλυψη για τα τεστ του κορονοϊού(Βίντεο)” : https://nikosxeiladakis.gr/s-o-s-%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%82-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%AD%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.