Δημοτικές εκλογές - Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε να ψηφίσετε.
Δημοτικές εκλογές - Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε να ψηφίσετε.

Δημοτικές Εκλογές 2023.

Τι πρέπει να γνωρίζετε, πριν πάτε να ψηφίσετε.

Τι πρέπει να γνωρίζετε εσείς που συμμετέχετε στις δημοτικές εκλογές για εκλογή Δημάρχων – Περιφερειαρχών, δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων.

Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο, που μέσα σε λίγα λεπτά, περιγράφει όλη την αλήθεια !

Δημοτικές Εκλογές 2023.

Τι πρέπει να γνωρίζετε, πριν πάτε να ψηφίσετε (βίντεο).

Το Βίντεο στο Rumble.

Δημοτικές Εκλογές 2023. Τι πρέπει να γνωρίζετε, πριν πάτε να ψηφίσετε (βίντεο).

Το Βίντεο στο Bitchute.

Δημοτικές Εκλογές 2023. Τι πρέπει να γνωρίζετε, πριν πάτε να ψηφίσετε (βίντεο).

Το Βίντεο στο YouTube.

Κείμενο – Εκλογές.

Δημοτικές Εκλογές 2023.

Τι πρέπει να γνωρίζετε, πριν πάτε να ψηφίσετε.

Γειά σας,

Ονομάζομαι Ιωάννης Δεμερτζής, Είμαι Τεχνικός τηλεπικοινωνιών, και πληροφορικής, ιδιοκτήτης ιδιωτικού ραδιοφωνικού σταθμού και άλλων ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης, πρώην εκδότης ανεξάρτητης, τοπικής εβδομαδιαίας εφημερίδας, κατ’ επέκταση δημοσιογράφος και μέλος της ένωσης δημοσιογράφων περιοδικού και ηλεκτρονικού τύπου Μακεδονίας Θράκης (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ. – edipit.gr).

Λίγα λόγια για εσάς που καλείστε να συμμετέχετε στις Αυτοδιοικητικές εκλογές για εκλογή Δημάρχων – Περιφερειαρχών, δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων.

Πρέπει να σας θυμίσουμε, ότι , Από τις αρχές του 2020, Παγκοσμίως, με το πρόσχημα μιας δήθεν πανδημίας, του Covid 19, ενός θεωρητικού – φανταστικού ιού, μιας τεραστίου μεγέθους απάτης, που κανένας αρμόδιος φορέας ή οργανισμός δεν έχει απομονώσει, δόθηκαν εντολές σε όλες τις χώρες από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, να εφαρμοστούν μέτρα γενοκτονίας.

Μέτρα όπως, απαγόρευση κυκλοφορίας, στέρηση ατομικών ελευθεριών, σκληρά πρόστιμα, συλλήψεις, επιβολή ιατρικών πράξεων , όπως η επιβολή χρήσης μάσκας και Rapid τεστ, αλλά και τα εμβόλια, για τα οποία υπάρχουν αδιάσειστες αποδείξεις, ότι όχι μόνο δεν αποτρέπουν την μετάδοση του, όχι μόνο δεν προσφέρουν θεραπεία από τον φανταστικό αυτόν ιό, αλλά αντιθέτως στις περισσότερες φορές, παρουσιάζουν σοβαρές παρενέργειες, αλλά και θάνατο.

Δυστυχώς, όλες αυτές οι παρενέργειες και οι θάνατοι, δεν σταματούν στο σήμερα, αλλά θα υπάρχουν και στο μέλλον, σε έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων, αλλά κυρίως σε παιδιά !

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Όλα αυτά τα μέτρα γενοκτονίας, υποστηρίχτηκαν και εφαρμόστηκαν με πρωτοφανή ζήλο από τους δήμους και τις περιφέρειες.

Εμείς, πολλές φορές, στο διάστημα μεταξύ του 2021 και 2022, τους ενημερώσαμε εντύπως, αλλά και ηλεκτρονικά, για όλους αυτούς τους κινδύνους.

Κανείς δήμαρχος, κανείς περιφερειάρχης, αλλά και κανείς σύμβουλος τους, δεν επικοινώνησε μαζί μας, για περεταίρω εξηγήσεις ή αντιρρήσεις ! Απλά αδιαφορήσανε για όλους εσάς ! Κανείς τους, ακόμα και τώρα δεν ζήτησε ούτε ένα συγνώμη, για όλο αυτό, πράγμα το οποίο δημιουργεί πολλά ερωτηματικά. Το ίδιο κάνανε και τα Μέσα μαζικής Ενημέρωσης !

Πρέπει να γνωρίζετε, ότι ο κάθε δήμος, έχει μεγάλη ισχύ, και μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομος, ανεξάρτητος και να επιλέξει αυτός ποια μέτρα και νόμους να εφαρμόσει ! Ακόμα μπορεί να αποσπαστεί από το ίδιο το κράτος και να δημιουργήσει ένα ανεξάρτητο κράτος. Με λίγα λόγια ο κάθε δήμος, είναι αυτοδιοικητικος, αυτοδύναμος, είναι κράτος εν κράτη !

Τώρα σας καλούνε να πάτε να τους ψηφίσετε. Με λίγα λόγια να συμμετέχετε για ακόμα μια φορά, στις παράνομες εκλογές. Σας καλούνε, χρησιμοποιώντας κάθε τρόπο, εκμεταλλευόμενοι την αδυναμία του καθενός σας, έτσι ώστε να πάτε να τους νομιμοποιήσετε, με το 50+1 της συμμετοχής σας !

Δεν έχει σημασία ποια δημοτική ή περιφερειακή παράταξη, θα εκλεγεί. Αυτοί ξέρουν πριν τις εκλογές !

Όλοι λίγο πολύ, γνωρίζουμε ότι οι εκλογές νοθεύονται, εδώ και δεκαετίες.

Άλλωστε υπάρχουν στην εποχή μας, όλες οι αποδείξεις μπροστά στα μάτια μας.

Όλοι οι Δήμοι, οι περιφέρειες, είναι εταιρείες, έχουν έναν ειδικό μοναδικό αριθμό σε παγκόσμιο επίπεδό, κάτι σαν το ΑΦΜ. !, όπως βέβαια και τα Υπουργεία, η αστυνομία, το κάθε κράτος και ούτω καθεξής.

Δεν μπορείτε εσείς να τους υποδείξετε ποιοι θα πάρουν τις θέσεις των προϊσταμένων της εταιρείας, δηλαδή των δημάρχων και των περιφερειαρχών.

Η εκλογές, έτσι όπως πραγματοποιούνται, είναι απλά μια ψευδαίσθηση, για να νομίζετε, ότι υπάρχει δημοκρατία και ότι εσείς έχετε την δύναμη, να εκλέγετε αυτούς που θέλετε να σας κυβερνήσουν !

Κανείς τους δεν εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρων, την δικαιοσύνη και το Σύνταγμα το οποίο όλοι μας γνωρίζουμε.

Πέραν από αυτό, κανένας από όλους αυτούς τους υποψήφιους, δεν δεσμεύτηκε για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δεν δεσμεύτηκε για την προστασία των παιδιών μας, Δεν δεσμεύτηκε για τις ελευθερίες μας.

Επίσης, κανένας τους δεν δεσμεύτηκε να σταματήσει όλα αυτά μέτρα των παγκοσμιοποιητών, τα μέτρα του covid, τις πόλεις των 15 λεπτών, την λαθρομετανάστευση, την παιδική κακοποίηση και άλλα πολλά τα οποία συζητιούνται στην καθημερινότητα και έχουν προβληματίσει ένα τεράστιο μέρος πολιτών δημοτών !

Όλοι αυτοί βάζοντας ως επιχειρήματα, την μείωση της ανεργίας, τα επιδόματα και άλλα είδους παρεμφερή προτερήματα, για να σας δελεάσουν και να πάτε να τους νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας, αυτομάτως, αποκρύπτουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα οποία είναι περισσότερο σημαντικά από τα υπόλοιπα και βεβαίως μετά τις εκλογές, έχουν ήδη πάρει εντολές, να εφαρμόσουν αμέσως, ότι τους έχει διατάξει η Νέα Τάξη Πραγμάτων !

Εμείς σας ζητάμε, να απέχετε από τις εκλογές, να μην τους νομιμοποιήσετε, αλλά και να αντιδράσετε για να πάρετε πίσω την ζωή που σα ς αξίζει, ως όντα του Δημιουργού, και να επαναφέρετε τα δύο βασικά Πολιτικά Δικαιώματα του Ατόμου που είναι

Η Ορκοδοσία και Η Αναγνώριση της Νομικής Προσωπικότητας, του κάθε ατόμου ξεχωριστά, μέσω της κατάθεσης του αιτήματος της Ορκοδοσίας, που θα το βρείτε εδώ σε εμάς, σε ειδική ανάρτηση στην ιστοσελίδα sfagi.gr.

Σας ευχαριστώ.

 

**********

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Προσωπική ιστοσελίδα :Ιωάννη : Δεμερτζή.

https://www.demertzisi.gr .

Ακολουθήστε την “ΣΦΑΓΗ” και στο κανάλι στο Telegram, για περισσότερη άμεση ενημέρωση. >>> https://t.me/sfagigr

Εάν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να μας στηρίξετε οικονομικά, διαβάστε τα παρακάτω.

Για ΔΩΡΕΕΣ – Οικονομική Ενίσχυση της “Σ” sfagi.gr .

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι,
επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, εκθέτοντας το «σύστημα», έχει στοχοποιηθεί, από όλους αυτούς που ανήκουν και υποστηρίζουν το σύστημα, με αποτέλεσμα, εμείς οι ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι αυτής, να δεχόμαστε τον μέγιστο οικονομικό πόλεμο από όλους αυτούς που ανήκουν και υποστηρίζουν το σύστημα. Έτσι μη έχοντας οικονομικούς πόρους για την συντήρηση όλης αυτής της προσπάθειας, αλλά και για την ίδια την διαβίωσή μας, σας ενημερώνουμε, ότι μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε να μας ενισχύσετε οικονομικά από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Οι τρόποι για την οικονομική ενίσχυση είναι οι παρακάτω εξής:

1. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό στα παρακάτω στοιχεία:
ENERGY COMMUNICATIONS
IBAN: LT42 3250 0603 2304 3454
BIC: REVOLT21
ΧΩΡΑ: LITHUANIA

2. Μέσω Western Union.

Western Union Logo 300x53 - Δημοτικές εκλογές - Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε να ψηφίσετε
Western Union

Καταθέτοντας χρήματα σε οποιοδήποτε κατάστημα Western Union, η σε μεγάλα Super Market, με δυνατότητα αποστολής χρημάτων με Western Union.

Για την κατάθεση, χρησιμοποιείται το όνομά “Ιωάννης Δεμερτζής”, πόλη Καβάλα, και μας στέλνετε με μια απλή φωτογραφία στο e-mail το όνομα το οποίο, έχει κάνει την κατάθεση, την πόλη/χώρα, το ποσό που κατατέθηκε, αλλά και τον αριθμό που έχει επάνω το καταθετήριο.

Σας ευχαριστούμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.