Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη

Αν και δεν το πιστεύετε, όλη η γη είναι σκαμμένη !

Όταν θα διαβάσετε όλο το άρθρο, θα αναθεωρήσετε για πολλά που συμβαίνουν στη γη.
Θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας, να γνωρίζετε με τι «ανθρώπους» έχουμε να κάνουμε.
Άλλωστε την «καλή» γνώση, θα πρέπει να την μοιραζόμαστε, για το καλό του συνόλου !

vaseis tunel underground dumbs 10 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη

Πως έγιναν τα γεγονότα με λίγα λόγια.

Όταν εκλέχτηκε ο Τράμπ, ως Πρόεδρος της Αμερικής, ξεκίνησε να στήνει μια μεγάλη επιχείρηση εξόντωσης της παγκόσμιας μαφίας, όλων αυτών που κάνουν κακό στην ανθρωπότητα, πολλά χρόνια τώρα.

Δεν αναφερόμαστε για απλούς εγκληματίες.
Αναφερόμαστε σε ένα βρώμικο κύκλωμα, αδίστακτο, σατανικό, που υπάρχει σε όλον τον κόσμο.
Αυτό το βρώμικο κύκλωμα είναι η Καμπάλ (Cabal).

Έχω γράψει αναλυτικά για την Cabal και την όλη ιστορία σε προηγούμενο άρθρο.

vaseis tunel underground dumbs 35 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
572 Εκατομμύρια Δολάρια για εκπαίδευση, στρατού, για τον ασύμμετρο πόλεμο.

Ο Τράμπ ήξερε για το ότι γίνεται στη γη και μαζί με την βοήθεια ανώτερων αξιωματικών, κέρδισε τις εκλογές και ξεκίνησε τον αγώνα κατά των κακών.

vaseis tunel underground dumbs 03 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Νυχτερινή όραση, ειδικές διόπτρες, για τον σκοτεινό πόλεμο.

Έτσι εκπαίδευσε χιλιάδες στρατιώτες για ειδικές αποστολές, για μάχες κάτω από το έδαφος. Μάλιστα δημοσιεύματα γράφουν για κόστος μισού εκατομμυρίου δολαρίων και άνω.

Βέβαια οι περισσότερες πληροφορίες που υπάρχουν για το θέμα αυτό, λένε ότι έγινε εκπαίδευση , απλά για να προετοιμάζονται για μάχες με διάφορες χώρες. Δεν αναφέρεται καθαρά ο σκοπός. Μάχες στο υπέδαφος, σε τούνελ σε υπόγειες βάσεις.

Βέβαια, μπορεί να είναι για μάχες στο υπέδαφος, αλλά ο Τράμπ είχε άλλο σκοπό. Να κα καθαρίσει τη βρωμιά από όλον τον πλανήτη και να ελευθερώσει την ανθρωπότητα.

vaseis tunel underground dumbs 11 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη

Γι’ αυτό και σχεδόν όλοι οι πολιτικοί του κόσμου, ενοχληθήκαν με την νίκη του στις εκλογές.

Ξέρουν πολύ καλά τον λόγο, αλλά και εμείς γνωρίζουμε πλέων.

Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί γνωρίζουν το τι συμβαίνει, αλλά κανείς δεν μιλάει.

Το κεντρικό μέλημα του Τράμπ, είναι να ελευθερώσει όλα τα μικρά παιδιά, μωρά, που βρίσκονται φυλακισμένα σε όλες αυτές τις μυστικές βάσεις. Παιδιά σε πλειοψηφία κάτω των 10 ετών, τα οποία τα απαγάγανε από τον κόσμο μας.

Μόνο στην Αμερική κάθε χρόνο χάνονται 800.000 παιδιά.

Γίνεται η μεγαλύτερη διακίνηση εμπορίας οργάνων, ιατρικών πειραμάτων, χρησιμοποιώντας όλα αυτά τα παιδιά. Ακόμα τα προωθούν στην πορνεία, τα πάνε για ανθρωποθυσίες και άλλα.

Το πιο βασικό, είναι το αδρενοχρώμιο, μια ουσία που αναζωογονεί τα ανθρώπινα κύτταρα και το οποίο παράγεται από τον οργανισμό, την ώρα που υπάρχει φόβος και πόνος. Είναι μια ουσία που εξάγεται από το ανθρώπινο σώμα, μέσω βελόνας που τοποθετείτε στο αριστερό μάτι ή πίσω σε σπόνδυλο της σπονδυλικής στήλης.

Όλες αυτές οι πληροφορίες υπάρχουν με ανάλυση σε άλλο προηγούμενο άρθρο «κορονοϊός και παιδοφιλία».

Η επιχείρηση «ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ» – The Storm !

Η επιχείρηση αυτή εξόντωσης, της Cabal, ονομάζεται «Καταιγίδα» και ξεκίνησε εδώ και δύο χρόνια περίπου και ήδη έχουν διασωθεί χιλιάδες παιδιά.

vaseis tunel underground dumbs 02 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Ειδικές στολές για προστασία από βιολογικό πόλεμο.

Σας έχουμε συμπεριλάβει 2 βίντεο, που δείχνουν αυτά που σας γράφουμε περιληπτικά.

Υπάρχει ένα τεράστιο και ασύλληπτο σύστημα στοών και μυστικών στρατιωτικών βάσεων σε όλο τον κόσμο. Όλο αυτό το σύστημα χρησιμοποιεί ασύλληπτη τεχνολογία.

vaseis tunel underground dumbs 09 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Είσοδος στράτιωτικής υπόγειας βάσης.

Για να καταλάβετε καλύτερα, υπάρχουν τραίνα, που χρησιμοποιούν τεχνολογία αιώρησης και μπορούν να φτάσουν την ταχύτητα των 1200 χιλιομέτρων την ώρα. Όλες οι στοές συνδέουν όλες τις βάσεις μεταξύ τους.

Μπαίνεις από την Νέα Υόρκη και βγαίνεις στην Αυστραλία και από εκεί στην Αγγλία. Όλα υπογείως, σε τεράστιο βάθος.

vaseis tunel underground dumbs 04 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Μπορεί να φαίνεται με πολυτελές ξενοδοχείο. Είναι υπόγειο κτήριο. Χιλιόμετρα κάτω από το έδαφος. 48 ορόφον και παραπάνω.

Όλο αυτό το σύστημα το χρησιμοποιεί χρόνια τώρα η Cabal.

Βέβαια υπήρχαν από παλιότερα κάποιες βάσεις, αλλά στην πορεία, φτιάχνανε συνέχεια και άλλες. Τις ενώνανε μεταξύ τους, με τα τούνελ και τις αναπτύσσανε για τους δικούς τους λόγους.

Όλα αυτά ανακαλυφτήκανε παρακολουθώντας παράξενη σεισμογενή δραστηριότητα σε πολλά μέρη της γης. Καταγραφότανε σε σεισμογράφους περίεργες καθιζήσεις και έτσι με μια ειδική χαρτογράφηση και μελέτη που έκανε η ειδική ομάδα του Τράμπ βρήκαν τα τούνελ και τις βάσεις.

vaseis tunel underground dumbs 06 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Πρόγραμμα, παρακολούθησης και καταγραφής σεισμών.

Βάσεις που χρησιμοποιούν οι Illuminati, εναντίων της ανθρωπότητας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα τούνελ, ανοιχτήκανε με πολύ εξελιγμένη τεχνολογία, με χρήση ειδικού μηχανήματος λέιζερ, που μπορεί να διανοίξει σήραγγα 7 μιλίων την μέρα.

vaseis tunel underground dumbs 43 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Αποθήκες με προμήθειες, για 1 εκατομμύριο κόσμο και για 150 χρόνια. Ηλεκτροδότηση με 2 αντιδραστήρες τήξης, συνδεδεμένους με την γεννήτρια ελεύθερης ενέργειας Τέσλα. Σε 88.3 μίλια βάθος με 8 πόλεις, η μία επάνω στην άλλη.

Όλες αυτές οι βάσεις χρησιμοποιούν την ελεύθερη ενέργεια, που πήρανε από τον Τέσλα. Αυτήν την ενέργεια μας την κρύβουν πολλά χρόνια, έτσι ώστε να έχουμε τον κάθε νταβατζή, που λέγετε πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας και ο οποίος αν δεν έχουμε να πληρώσουμε μας την κόβει. Όλα επίτηδες για να κρατάνε τον κόσμο σε χρηματική υποδούλωση ! Να σου κόβουν το ρεύμα, να πεθαίνεις και να μην τους νοιάζει ! Έχουν τα τσιράκια τους και σπέρνουν τον φόβο.

Ο φάκελος ηλεκτρική ενέργεια είναι μεγάλος. Τελειώνουν τα προβλήματά μας και θα πρέπει να απαιτήσουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την τεχνολογία. Ο Τέσλα την εφηύρε για όλο τον κόσμο. Αυτήν την κλέψανε και την κρύψαν.

vaseis tunel underground dumbs 05 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη

Πέραν από αυτό, υπάρχουν βάσεις, που κάνουν γενετικά πειράματα, πειράματα για τεχνητή νοημοσύνη.

Εξειδικευμένα πειράματα για την γνωστή «πλύση» εγκεφάλου (MK Ultramind control), όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας, πειράματα για κλωνοποίηση ανθρώπων και άλλα πειράματα που αφορούν την γενετική. Ακόμα εργαστήρια για πυρηνικά όπλα , ειδικά αόρατα αεροσκάφη τεχνολογίας stealth και φυσικά και τα γνωστά σε όλους μας UFO.

Υπόγειες στρατιωτικές βάσεις, που έχουν κατασκευάσει ιπτάμενους δίσκους και εξειδικεύονται στην τεχνολογία αυτή.

Ακόμα υπάρχουν μέρη που κάνουν ανθρωποθυσίες και προσεύχονται στο «κακό», αλλά και βάσεις που κάνουν στους ανθρώπους, αφαίρεση της ψυχής (soul scalping) από το σώμα. Εδώ πάμε σε άλλα επίπεδα.

Για να πάρετε μια γεύση το τι υπάρχει αυτήν την στιγμή, σκεφτείτε ότι στην βάση του Dulce, που είναι από ότι λένε το κέντρο όλων, υπάρχει η εξωγήινη τεχνολογία και ζούνε και εκεί εξωγήινοι.

Δείτε τα παρακάτω βίντεο που εξηγούνται όλα.
Υπάρχουν υπότιτλοι που μπορεί να σας διευκολύνουν.

Βίντεο 1.

Βίντεο 2.

Η βάση Dulce

Αυτή η κοινή βάση CIA-Human-Alien βρίσκεται κάτω από το Archuleta Mesa στο Dulce του Νέου Μεξικού. Κοντά στα σύνορα του Κολοράντο και βρίσκεται στην Ινδική πόλη Jicarella Apache, η Βάση Dulce βρίσκεται περίπου 2,5 μίλια βορειοδυτικά της πόλης Dulce, η οποία βρίσκεται στην περιοχή των ΗΠΑ 64 με πληθυσμό περίπου 900-1700 ατόμων.

Το Dulce είναι μια μικρή πόλη με ένα μοτέλ και ένα βενζινάδικο, αλλά κάτω από την επιφάνεια ολόκληρης της περιοχής βρίσκεται ένα τεράστιο συγκρότημα και δίκτυο βάσεων και συστημάτων μεταφοράς που διασχίζουν ολόκληρη τη χώρα. Το Dulce είναι ο κεντρικός κόμβος.

Η Βάση Dulce είναι πιο τεχνικά γνωστή ως Βιογενετικό Εργαστήριο, η οποία περιλαμβάνει αλλά δεν περιορίζεται σε: Τεχνική Ανθρώπινου Χειρισμού, κλωνοποίηση, ανθρώπινη ψυχική έρευνα, προηγμένο έλεγχο μυαλού, διασταύρωση ζώων / ανθρώπων, εμφύτευση οπτικού και ακουστικού τσιπ και αφαίρεση και σίτιση ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών.

vaseis tunel underground dumbs 45 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Η στρατιωτική μυστική βάση στο Dulce.

Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη Reptilian και γκρίζα βάση στη Βόρεια Αμερική, είναι όμως ο κεντρικός πυρήνας για όλες τις υπόγειες βάσεις. Η μεγαλύτερη βάση βρίσκεται από το Taos, Νέο Μεξικό.

Η βάση Dulce χτίστηκε πάνω από βαθιά σπήλαια που εκτείνονται για εκατοντάδες μίλια υπόγεια. Υπάρχουν 7 επίπεδα της βάσης Dulce που είναι γνωστά. Τα σπήλαια κάτω από τα όρια είναι εκτός των ορίων και ακόμη και τα περισσότερα από τα ίδια τα επίπεδα δεν είναι προσβάσιμα χωρίς αυστηρή διαβάθμιση ασφαλείας σε όσους πληρούν τις προϋποθέσεις.

Τα πρώτα τρία επίπεδα περιλαμβάνουν κυβερνητικά γραφεία και ένα γκαράζ για συντήρηση δρόμου. Η ίδια η βάση είναι τόσο μεγάλη όσο η πόλη του Μανχάταν. Ναι, έχουν δρόμους και ηλεκτρικά οχήματα για να οδηγούν. Το δεύτερο επίπεδο περιλαμβάνει γραφεία και ένα γκαράζ για τρένα, λεωφορεία, μηχανές γεώτρησης σήραγγας και συντήρηση UFO. Το τρίτο επίπεδο είναι κυρίως κρατικά γραφεία.

Το τέταρτο επίπεδο της Βάσης Dulce διεξάγει έρευνες και πειράματα για την ανθρώπινη ψυχή, χειραγώγηση των ονείρων, ύπνωση και τηλεπάθεια. Όλες οι πτυχές του προγραμματισμού ελέγχου μυαλού πραγματοποιούνται και εδώ.

vaseis tunel underground dumbs 46 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Η στρατιωτική μυστική βάση στο Dulce.

https://youtu.be/PI1XUMH7RNo

Μαρτυρίες.

Οι μάρτυρες περιέγραψαν τεράστιες δεξαμενές που περιέχουν πορτοκαλί υγρό με μέρη του ανθρώπινου σώματος στο πέμπτο επίπεδο που ανακατεύονται συνεχώς από ρομποτικό βραχίονα. Γραμμές και σειρές, χιλιάδες κλουβιά έχουν επίσης δει ότι κατέχουν άνδρες, γυναίκες και παιδιά για να χρησιμοποιηθούν ως τρόφιμα και να τεθούν σε αυτές τις δεξαμενές για τους εξωγήινους.

vaseis tunel underground dumbs 47 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Η στρατιωτική μυστική βάση στο Dulce.

Το έκτο επίπεδο ονομάζεται “αίθουσα εφιάλτης”. Περιέχει τα γενετικά εργαστήρια και εδώ διεξάγονται τα πειράματα διασταύρωσης ανθρώπων και ζώων. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι έχουν δει ψάρια, πουλιά και ποντίκια που έχουν αλλοιωθεί πολύ από τις αρχικές τους μορφές. Υπάρχουν άνθρωποι οπλισμένοι και με πολλά πόδια και αρκετά κλουβιά και κάδους ανθρωποειδών, πλάσματα που μοιάζουν με νυχτερίδες, έως 7 πόδια ψηλά, 7 πόδια ανθρώπους με φτερά και χαρακτηριστικά που μοιάζουν με νυχτερίδες.

vaseis tunel underground dumbs 48 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Η στρατιωτική μυστική βάση στο Dulce.
Στο έβδομο επίπεδο υπάρχουν χιλιάδες και χιλιάδες άνθρωποι σε καταψύκτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών.

Αφαίρεση ψυχής – Εμφύτευση εξωγήινου (Soul scalping).

Στην παράλογη επιθυμία τους να έχουν ανθρώπινα σώματα ως δικά τους, οι εξωγήινοι, έχουν τελειοποιήσει τη δυνατότητα να βγάλουν την ψυχή ενός ατόμου από το σώμα τους και να το βάλουν «αλλού».

Αυτό τους δίνει πρόσβαση σε ένα ανθρώπινο σώμα να στερείται ψυχής. Το σώμα είναι ένα κέλυφος, ένα σφάγιο, και μπορούν να αναλάβουν και να κατέχουν αυτό το σώμα και να το χρησιμοποιούν για τον εαυτό τους.

Αυτό ονομάζεται “περπάτημα-μέσα (walking – in).” Υπάρχουν δύο τύποι περιπάτων. Οι εξωγήινοι μπορούν να περπατήσουν και να κατέχουν ένα ζωντανό ανθρώπινο σώμα ή / και έναν νεκρό άνθρωπο ή, στην περίπτωση αυτή, έναν ζωντανό άνθρωπο που είχε αφαιρέσει την ψυχή τους και στη συνέχεια το σώμα τους αναλήφθηκε και περπάτησε από έναν εξωγήινο.

vaseis tunel underground dumbs 12 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη

Complete List Of Military Underground Bases In USA

ARIZONA

1. Fort Huachuca. 31°50′ N 1100 19’48? W, saucer base below, intelligence training above, mind-control incl. too.
2. Gates Pass Base.
3. Gila Mountain Area, south of Interstate 8 and approx. 30 east of Yuma, AZ. 290 N 116ºW. DUM base.
4. Grand Wash Cliffs, on western edge of the cliffs at the head of Grapevine Wash. Must be reached via hwy 93 and then unpaved roads. DUM base. Page 303.
5. Green Valley.
6. Hualapai Mountains, east side of the mountain range, about 35 mi. SE of Kingman, AZ.
7. Rincon Mtn., north side of Rincon Mtn.
8. Mt. Lemmon.
9. Page.
10. Safford, near Safford.
11. Santa Catalina Mountains – base.
ARKANSAS
12. In the vicinity of Hardy and Cherokee Village. 360 19′ N 9°29’W W. Installation purpose not known.
13. Pine Bluff, Ark. area. 34° 13.4′ N 92º01.0’W to 34º30′ N 92° 30’W. saucer base.

vaseis tunel underground dumbs 14 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη

CALIFORNIA

14. 29 Palms Marine Base, Identified on military map as airspace area R-2501 N. Saucer base southeast of Ludlow. This is a U.S. alien research/ diagnostic facility and UFO base.
15. China Lake, mind control and weapons research.
16. Darwin, CA, 4 miles dues west of Darwin.
17. Deep Springs, CA, 37°22′ N 117º 59.3′ W. saucer base.
18. Fort Irwin, CA, 35°20’N 116°8’W W. saucer base.
19. Edwards Air Force Base, in the area where Diamond Cr. & the so. fork of the Yuba meet, there are 3 underground UFO bases. 34°8′ N 117° 48′ W.
20. George Air Force Base, CA – saucer base.
21. Helendale, Lockhead Underground Facility, 34º44.7′ N 1170 18.5′ W. Technology for secret projects. There are 3 saucer bases here.

22. Los Angeles, On Hwy 14 towards Edwards A.F.B. after Palmdale, one turns off and after taking several streets to 170th street, north on 170th St. to the Rosamond-1 70th intersection, the second and lower and better maintained dirt road will take you west, and if you take a right going north at the power lines and up to the hilltop you will see the top of an underground NORTHOP facility; Technology for the elite’s secret projects. This area was very active in the 1970s. Northrop’s facility is near the Tehachapi Mtns. It has been reported to go down 42 levels. It is heavily involved with electronics and hi-tech aerospace research.

23. Mt. Shasta.
24. Kern River, CA the hollowed out mountain next to the hydroelectric facility at the Kern River Project near Bakersfield- reported saucer base.
25. Napa Valley- located at Oakville Grade north of Napa, CA. Tunnels also connect the wineries north of Napa, used for white slavery and mind-control. Has a saucer base.
26. Norton Air Force Base- saucer base.

27. Quincy, CA, 39° 56.2′ N 120° 56.5′ W. saucer base.
28. Near Palmdale (if one takes Palmdale Blvd. til 240th St. and goes to Ave R-8. One the eastern limit of Ave. R-8 is McDonnell-Douglas’s facility called the Uano Facility. One can see it better from the Three Sisters Hills to the south of the facility. Strange shaped disks raise out of the ground on pylons. These attached disks glow and change color. It is involved in hi-tech aerospace technology.

29. Presidio, CA – A FEMA/DOD site for Region IX’s regional office.
30. San Bernardino, CO, 34º 50′ N to 34° 16′ N.
31. Santa Barbara County – placed in the thick diatomite strata.
32. Santa Rosa, 38º 26.4′ N 122º 42.9′ W, FEMA, Regional center for west coast, what FEMA is doing is mostly kept secret. This is listed as a Communications Antenna Field, but is doing much more.

33. Sierra Nevada Mountains, CA – very deep military base.
34. Tehachapi Ranch- 4 saucer bases, Tecachapi Canyon has a new underground base which was finished in Sept. ’95. This is the “Unholy 6? base of the Orions. 35° 20′ 118° 40′
35. Trona, CA, 35° 45.5′ N 1 77º22.6′ W –several miles northwest of Trona, directly under Argus Peak. This DUM sits on China Lake’s NWC’s land, and may have been built in the ’60s.

vaseis tunel underground dumbs 15 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη

COLORADO

36. Alamosa, 37° 28.1′ N 105°52.2’W W- reported saucer base.
37. Book Cliffs, CO, 39° 40′ N 108º 0′ W near Rifle, CO.
38. Boulder, CO–The headquarters for EMC, a type of electra-magnetic mind control that is being broadcast to modify the thinking of Americans, and to control slaves.
39. Colorado Springs, NORAD –Canada & U.S., & FEMA, hundreds of people on staff, contains at least 4.5 cubic miles of underground caverns and forty five underground steel buildings. Many underground chambers are as large as 50, x 100.

This complex tracks thousands of satellites, missiles, submarines, and UFOs. NORAD also controls many Monarch slaves who have ALEX, JANUS, ALEXUS endtime callback programming. NORAD installation has 1278 miles of road underground.
40. Fort Collins- base for Gray aliens.
41. Grand Mesa- Orion saucer base.
42. Montrore Co.–north of Paradox, in Paradox Valley. The site in Paradox Valley can be reached via Hwy. 90 via Nucla. Page 304.

vaseis tunel underground dumbs 16 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη

CONNECTICUT

43. North west Connecticut.

FLORIDA

44. Massive base- reported saucer base.
45. Eglin AFB, 30º 40′ N 86° 50′ W- Orion saucer base since 1978.

vaseis tunel underground dumbs 18 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη

GEORGIA

46. Atlanta, GA –FEMA regional center, which is appropriately placed since Atlanta is to become a capital within the NWO redrawing of boundaries. Atlanta is believed to have several underground installations in its area, one to the north at Kennesaw Mtn., Marietta, GA connected to Dobbins AFB and one to the south of Atlanta at Forest Park.
47. Thomasville, 30° 50.2′ N 83°58.9′ W, FEMA, regional center, they train groups in Search and Destroy missions for when Martial Law is imposed. This is SW Georgia in area of tunnels.

vaseis tunel underground dumbs 19 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη

IDAHO

48. Lower Goose Lake area in the general area of Oakley, ID.–Wackenhut of the Illuminati run a “model prison” for the NWO. The worst of the federal prisoners are placed in this underground prison which has 7,100 cells which are filled with about 2,700 federal inmates. A track runs through the middle of the eerie underground facility. Food and showers are on the tracks, and the men are allowed showers once a week. The minimum of lighting is used and the men are beaten senseless if they talk at all. It sits 500′ underground.
49. South central Idaho–under the Snake River lava flows between Twin Falls and Idaho Falls.

vaseis tunel underground dumbs 20 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη

INDIANA

50. Bedford & Lawrence Co. area–continued activity in large old mines indicates a possible government use of the large old quarries.

KANSAS

51. Atchison, KS–the DIPEF underground facility, which the govt. would run in an emergency. AT & T maintains an underground facility at Fairview, KS.
52. Kinsley–an underground UFO base.

vaseis tunel underground dumbs 21 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη

MARYLAND

53. Camp David–just north of the camp is an underground facility important to the intelligence agencies.
54. below Ft. Meade, of the National Security Agency, 10 acres of the most sophisticated supercomputers that can be built, very large complex, massive surveillance of all the world’s communications, including all transmissions in the U.S. & world of telephones, telegraph, telex, fax, radio, TV and microwave transmissions.

55. Olney, actually the facility is between Olney and Laytonsville, on Riggs Rd. off of Rt. 108. Another underground facility may also exist in the area, FEMA & possibly NSA, the facility may be 10 levels deep, purpose unknown.
56. Suitland, MD- Classified archives of U.S. Govt. stored here in underground levels. Vaults have extensive amounts of documents which are not indexed. Restricted access with a coded security card. High level intelligence groups operate in the area also.

vaseis tunel underground dumbs 23 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη

MASSACHUSETTS

57. Maynard, 42° 26.0′ N 71° 27.0′ W FEMA, regional center, Wackenhut is here too.

MICHIGAN

58. Battle Creek, 42° 19.3′ N 85° 10.9′ W FEMA, regional center, activity secret (not validated).
59. Gwinn, Ml, 46° 16.8’N 87° 26.5′ W, near Gwinn is a large underground base which is a key base for sending signals. An AFB is also nearby. Under Lake Superior is an alien base with roads 5,000′ deep.

vaseis tunel underground dumbs 24 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη

MISSOURI

60. 12 miles south of Lebanon, 36° 02.8′ N 115° 24.3′ W, near the newly created town of Twin Bridges-reported saucer base.
61. In the Bat/Dry/Dead Man/ Howell cluster of caves- reported saucer base.
62. St. Francis Mountains, MO (between St. Louis & New Madrid).

vaseis tunel underground dumbs 25 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη

NEBRASKA

63. North-central Nebraska.
64. Red Willow Co. near McCook, NE.

vaseis tunel underground dumbs 26 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη

NEVADA

65. Blue Diamond, 36° 02.8’N 115°24.3 W -reported saucer base.
66-68. Groom Lake, also known as Dreamland, Area 51, The Area, the Spot, Red Square, Sally Corridor, Watertown Strip. 1150 50’N 37°20W. Run by the NWO along with demonic beings, the CIA is there and Wackenhut Security. Two large underground facilities close to but separate from Groom Lake but controlled by the demonic beings are Papoose Range and Cockeyed Ridge (S-4) underground bases. Purpose is the testing of various UFOs and other secret aircraft like the Aurora and Stealth.

Also biological work is done, including the biological raising of small greys. Many levels have been built t these three complexes, and a 7 mile long run way (which is actually 39 miles) Page 305  has been built over Groom Lake, a dry lake. There is an S-2, an S-4, an S-6, and an S-66 underground installations. S-66 is the most secret and it has 29 levels and is 11, 300′ deep.
69. Quartzite Mountain SE of Tonopah, 37° 31 ‘N 116° 20′ W- reported saucer base.
70. Tonopah, Airforce, CIA? & ??, deals with secret aircraft.

vaseis tunel underground dumbs 27 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη

NEW HAMPSHIRE

71-73. There may be as many as three underground installations in New Hampshire’s hills (according to reports).

NEW JERSEY

74. Picatinny Arsenal, 4o° 38’N 74° 32′ W- saucer base, 1/4 cubic mile large & very deep underground.

vaseis tunel underground dumbs 28 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη

NEW MEXICO

The state of New Mexico and Colorado have been used for the construction of a series of underground bases. (All the rest of the states have too.) The Primary Underground facilities in New Mexico consist of: 3 enormous underground bases in The Dulce, NM area (an area I spent several days investigating in 1993).

The White Sands–Alamogordo Area which has 3 underground bases. Datil and Pie Town which have two more underground bases. (Carlsbad Cavern which had underground activity, which is reported discontinued, and another base to east of Carlsbad.).
The Los Alamos area underground facility. the Taos area underground facility.
The New Mexico area has basically four underground system out.

One goes to the Four Corners area and then to Groom Lake (Area 51).
One goes north toward Delta, CO and Colorado Springs.
The Taos facilities goes north approximately along Interstate 25 and eventually ties in NORAD.

vaseis tunel underground dumbs 29 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη

The southern bases connect to Texas and Mexico.
The Los Alamos facility dates at least back to 1940. One can only imagine what has been built with 1/2 century of labor on this underground system. Visitors to the deeper levels report humans kept in glass cylinders, plus many other strange things. I have had the opportunity to debrief some people who have been in the lower reaches of some of these facilities. There are special badges, special uniforms, tube elevators etc. which for lack of time I will not describe.

vaseis tunel underground dumbs 44 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη

75. Angel Peak- reported saucer base . Carlsbad Cavern area (now destroyed), 32° 25.0’N 1040 14.0W -old relics of saucer base left .
76-78. Dulce, N.M., 36º 56.0’N 106°59.8’W,–South of Dulce, in the area of the Jicarilla Indian Reservation, another facility is east of the Dulce facility a number of miles. This is run directly by Illuminati w/ Army and Airforce help, CIA also conduct experiments at the center; the size of the installation is hugh requiring small shuttle trains and has seven levels according to witnesses. Serves as a UFO base, biological experiments, production center for small-grey drones. Wackenhut provides some of the security on the ground.

vaseis tunel underground dumbs 30 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη

79. Kirtland AFB, NM, Sandia National Lab.
80. Manzano Mtn, near Albuquerque, known as the Kirtland Munitions Storage Complex, Airforce, 3,000-acre base within the Kirtland AFB/Sandia National Labs complex, guarded by 4 lethal rings of fences, use unknown, suspected UFO base. A new 285,000-sq. ft. bunker is being built near Manzano Base.
81. Pie Town, 34° 17.9’N 1 108°08.7’W, in area near Pie Town, UFO Base.
82. Sandia Mountains NE of Albuquerque -reported saucer base.
83. to the north of Taos Pueblo.
84. White Sands, 32°22.8’N 106°28.8’W, major hub for research, tied in with Dulce & NORAD, HO for NASA /military shuttle flights, radiation research ctr. and mind control.

vaseis tunel underground dumbs 31 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη

NEW YORK

85. Adirondack Mountains (near Elizabethtown)
86. New York Metro area.
87. Plattsburgh (near Canada and St. Albans) AFB, 49°40’N 73°33 W- two saucer bases in this area.

vaseis tunel underground dumbs 32 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη

OKLAHOMA

88. Ada, 34°46.4′ N 96°40.7W W, underground saucer base, this base does uman cloning, and it is FEMA’s most sensitive base.
89. Ashland Naval Ammunition Depot, 34°45.9’N 96° 04.3’W,- reported saucer base.

vaseis tunel underground dumbs 33 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη

OREGON

90. Bull Run, north side of Bull Run Reservoir area near Mt. Hood, and very close to Larch Mtn. and south of Benson St. Park of the Columbia Gorge.
91. Coos Bay area has had three separate but coordinating underground facilities built for UFOs. The facility farthest east, about 20 miles inland in the wilderness near Hwy 42, has been shut down. It is now an old abandoned facility well camouflaged. The coast facility is probably still operational.
92. Klamath Falls, OR–since Sept. ’95 this has been a base for a number of NWO groups including the Air National Guard, FEMA, CIA, FBI, Spetznaz, and Page 306.
MOSAP training base. An underground concentration camp exists here.

vaseis tunel underground dumbs 34 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη

PENNSYLVANIA

93. Blue Ridge Summit, near Ft. Ritchie, known as ‘Raven Rock” or “Site R”, Army, major electronic nerve center, 650 ft. below surface with about 350 staff and over a 716 acre area. possibly connected via tunnel to Camp David. The NOD installation is involved with psychic (demonic) and satellite control over slaves.

This underground complex is to allow the government of the United States to escape a nuclear attack. The enormous complex radiates under Wash. D.C. and connects with many other sites. The tunnel system is used to move some of the mind-control sex slaves. The walls and ceilings of the tunnels are ceramic tile with fluorescent lighting recessed into the ceilings.

vaseis tunel underground dumbs 37 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη

TEXAS

94. Ft. Hood, TX, 31° 15’N 97° 48′ W, home of some Delta Mind-Controlled soldiers and a reported saucer base.
95. Denton, TX, 33° 13.2’N 97° 08.2’W – FEMA, regional center, activity secret.
96. Red River Arsenal, TX- reported saucer base.

vaseis tunel underground dumbs 38 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη

VIRGINIA

97. Bluemont, Mount Weather base, Federal Preparedness Agency & FEMA, small-city underground, top-secret, staff of several hundred, does secret work for FEMA and contains a complete secret government with the various agencies and cabinet-level ranking administrators that keep their positions for several administrations and help run the United States.
98. Culpepper, 380 28.5 N 77°59.8’W, about 2 miles east of Culpepper off of Rt. 3, called Mount Pony, Illuminati–Fed. reserve, 140,000 sq. ft.,
includes a facility for the storage for corpses, monitors all major financial transactions in the U.S. by means of the “Fed Wire”, a modern electronic system.
99. Pentagon, Arlington, VA-
100. Warrington Training Ctr. –two sites: one on Rt. 802 and the other on Bear Wallow Road, on Viewtree Mountain. One is Station A the other Station B. Army & ??, purpose unknown.

vaseis tunel underground dumbs 39 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη

WASHINGTON

101. Bothell, 47°45.7’N 122°12.2w W, FEMA, regional center, activity unknown

WASHINGTON, D.C.

102. WHITE HOUSE, 38°53.5’N 77°02.0’W–The secret NOD underground installation which is connected to the intelligence groups like NSA and the CIA as well as many other nefarious groups lays under the White House with tunnels connecting this NOD installation with the House of the Temple.

The Supreme council of the 33° of the Scottish Rite’s House of the Temple has a 14′ x 25′ room in it with 13 chairs where the Illuminati’s Grand Druid Council meet. The NOD Deep Underground Installation has numerous levels to it. One eye- witness, went to level 17 (via an elevator) and stated that he believes that deeper levels exist.

vaseis tunel underground dumbs 40 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη

WEST VIRGINIA

103. Sugar Grove, the Navy’s Strategic Intelligence Services microwave communications. There base here.
104. White Sulphur Springs, under the Greenbriar Hotel, a mini-city large enough for 800 people equipped with its own crematorium, if there are any other purposes otherthan listening to U.S. microwave communication it is unknown by this author.

vaseis tunel underground dumbs 43 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη

UTAH.

In Utah, the Kennecott Copper Company has been connected to the Illuminati and the KKK. These connections have been exposed in other writings by this author. Kennecott’s mine (reported to be owned by the World Bank) in the Salt Lake City area is serviced by Union Pacific, which is reported connected to the Mormon Church.

The mine is receiving a heavy volume of big trucks after 11 p.m., for instance, in a normal night over 6 dozen large trucks with 2 trailors each rolling into the mine. In other words, it appears that the heavy train & tractor trailor activity indicates something besides mining.

vaseis tunel underground dumbs 42 - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη

 

Για την “Σφαγή” – Δεμερτζής Ιωάννης.

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες που σας παρέχουμε, παρακαλούμε υποστηρίξτε μας, κάνοντας εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube, από εδω: Σφαγή – Youtube – Εγγραφή.

Παρακαλούμε υποστηρίξτε την Σφαγή

Σφαγή ενημέρωση – άποψη.

Σφαγή social media: Facebok Pageinstagramtwitter

sfagi youtube eikona - Ο σατανικός υπόκοσμος και οι μυστικές βάσεις και τούνελ στη γη
Σφαγή GR. Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube.

9 ΣΧΟΛΙΑ

 1. 1) βάσεις χρησιμοποιούν την ελεύθερη ενέργεια:
  ΠΟΙΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ?

  2) Εξειδικευμένα πειράματα για την γνωστή «πλύση» εγκεφάλου (MK Ultra – mind control), όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας:
  ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ?

  3) Το τέταρτο επίπεδο της Βάσης Dulce διεξάγει έρευνες και πειράματα για την ανθρώπινη ψυχή, χειραγώγηση των ονείρων, ύπνωση και τηλεπάθεια:
  ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ!!!
  ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΚΑΤΟΡΘΩΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ?
  ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΑΣ ΟΝΕΙΡΩΝ ΥΠΝΟΥ, ΔΙΑΙΣΘΗΣΕΩΝ, ΠΡΟΝΟΗΣΕΩΝ (ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ).

  4) ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ? ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΟΛΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ? ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ Κ ΤΡΕΛΕΣ ΥΨΗΛΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ?

  ΑΦΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ Κ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ? ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ‘Η ΘΑ ΤΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ? ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ?

  5) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΚΙΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ?
  ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ?

 2. Αυτη η περιοχή στο Τέξας που έχει ένα ξενοδοχείο….κάτι μου βγάζει από το τραγούδι Hotel California…..
  Επίσης το Storm μου θυμίζει ένα περίοδικο με τίτλο το Ανάκτορο του θανάτου….
  Οι πρωταγωνιστές είχαν πάει κάπου υπόγεια και πολεμούσαν….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.