Η επιχείρηση «Μάτι»

Η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε με περίεργο τρόπο.

Η επιχείρηση στο Μάτι ήταν το σατανικότερο και τρομερότερο σχέδιο των αποστατών, εναντίων της Ελλάδας.

Γεμίζοντας με εκατοντάδες τόνους εκρηκτικών, όλα τα εσωτερικά τούνελ που ξεκινάνε από το Μάτι, και φτάνουν μέχρι την Ακρόπολη και σε όλες τις διακλαδώσεις, κάτω από την Αθήνα, είχαν σκοπό να ανατινάξουν όλη την Αττική.

fotia mati sxedio sataniko 02 - Επιχείρηση "Μάτι". Το σατανικότερο σχέδιο εναντίων της Ελλάδας.
Η επιχείρηση στο Μάτι ήταν το σατανικότερο και τρομερότερο σχέδιο των αποστατών, εναντίων της Ελλάδας.

Ο λόγος ;

Αφενός μεν τον θάνατο εκατομμυρίων Ελλήνων και κάτι άλλο που δεν έπρεπε σε καμιά περίπτωση να γίνει γνωστό στην ανθρωπότητα.

Τον αφανισμό του κτηρίου της Βουλής, όπου κάτω στα υπόγειά του, φημολογείται ότι υπάρχει κάποια αρχαία σκοτεινή οντότητα, την οποία συντηρούν αιώνες τώρα με άζωτο.

Λέγεται ότι όλες οι Ανθελληνικές κυβερνήσεις, έπαιρναν εντολές από αυτήν την οντότητα για τον αφανισμό του Ελληνικού Έθνους.

fotia mati sxedio sataniko 03 - Επιχείρηση "Μάτι". Το σατανικότερο σχέδιο εναντίων της Ελλάδας.
Η αρχαία σκοτεινή οντότητα Βααλ και οι θυσίες παιδιών.

Η περίεργη φωτιά στο Μάτι.

Την βραδιά που έγινε η επιχείρηση στο Μάτι, όπου κάηκαν τα πάντα και είχαμε τόσα αθώα θύματα, είχαν εξέλθει πάνω από δύο χιλιάδες ερπετικά όντα κάτω από την γή, για να κάνουν την βρώμικη δουλειά.

Το σχέδιο έγινε γνωστό την τελευταία στιγμή και ακαριαία κινήθηκαν οι φωτεινές δυνάμεις και οι Αμερικάνοι, για να καθαρίσουν την «μπουγάδα» και να τους εξοντώσουν όλους, μέχρι τέλους.

Η μάχη με τα ερπετοειδή.

Η επίθεση εναντίων των δαιμονικών όντων, έγινε με εξωγήινο υπερόπλο τύπου λέιζερ, όπου χτυπούσαν με δέσμες όλους τους στόχους, που είχαν κρυφτεί σε σπίτια και αυτοκίνητα.

Εκτός από τα αθώα θύματα, έγινε γνωστό από τα Μ.Μ.Ε. ότι είχαν κουβαληθεί πάνω από χίλια πτώματα, αγνώστων, που δεν πήγε κανείς να τα αναγνωρίσει.

Αυτά τα πτώματα ήταν των ερπετικών υβριδίων.

Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες που σας παρέχουμε, παρακαλούμε υποστηρίξτε μας, κάνοντας εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube, από εδω: Σφαγή – Youtube – Εγγραφή.

Παρακαλούμε υποστηρίξτε την Σφαγή

Σφαγή ενημέρωση – άποψη.

Σφαγή social media: Facebok Pageinstagramtwitter

sfagi youtube eikona - Επιχείρηση "Μάτι". Το σατανικότερο σχέδιο εναντίων της Ελλάδας.
Σφαγή GR. Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube.

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. To MATI καηκε με DEW – Directed Energy Weapons από DRONE που κυκλοφορούσαν στην περιοχή ημέρες πρίν. Στην περιοχή έχει ορυκτό πλούτο που Αμερικάνικές εταιρίες ζήτησαν να εκμεταλευτούν και ο Δήμος τους το αρνήθηκε γιατί είναι δάσος και κατοικημένη περιοχή. Κοιτάξτε το καλύτερα. Ηταν δολοφονία για εκφοβησμό — και δεν άφηναν την πυροσβεστική να πάει, και παραιτήθηκε…. ψάξτε καλύτερα.

  • Γειά σας.
   Σας ευχαριστούμε για το σχόλιο.
   Εμείς έτσι πιστεύαμε στην αρχή. Το DEW, σκότωσε τους ανουνάκι και οι κάτοικοι, που καήκανε στο μάτι, ήταν οι παράπλευρες απώλειες.

   Είχαν δείξει και κάτι πτώματα 1000 περίπου σε μαύρες σακούλες στην Ελευσίνα. Εκείνα τί ήταν ?

 2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΣΩΝ ΑΙΩΝΩΝ… ΕΧΟΥΝ ΡΑΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΈΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΕΘΝΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.