Η μυστική ιστορία της χαζαρικής μαφίας και το σατανικό σχέδιό της να καταλάβει ολόκληρο τον κόσμο αποκαλύπτεται τώρα για πρώτη φορά.

Τι δεν θα σας έλεγε ποτέ ο “Q”… Η σοκαριστική αλήθεια πίσω από τις θεωρίες συνωμοσίας.

Σημείωση του συντάκτη: Η ιστορία των Χαζάρων, και συγκεκριμένα της Χαζαρικής Μαφίας (ΧΜ), του μεγαλύτερου Συνδικάτου Οργανωμένου Εγκλήματος στον κόσμο, στο οποίο μεταμορφώθηκε η Χαζαρική Ολιγαρχία με την ανάπτυξη της Βαβυλωνιακής Μαγείας του Χρήματος, έχει σχεδόν ολοκληρωτικά αφαιρεθεί από τα βιβλία της ιστορίας.

Η σημερινή ΧΜ γνωρίζει ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει ή να υπάρξει χωρίς άκρα μυστικότητα, και γι’ αυτό έχει ξοδέψει πολλά χρήματα για να εξαλειφθεί η ιστορία του από τα βιβλία της ιστορίας, προκειμένου να εμποδίσει τους πολίτες του Κόσμου να μάθουν για το “Κακό πέρα από κάθε φαντασία”, που ενδυναμώνει τη μεγαλύτερη Συνωμοσία Οργανωμένου Εγκλήματος στον Κόσμο.

Οι συγγραφείς αυτού του άρθρου έκαναν ό,τι μπορούσαν για να αναστήσουν αυτή τη χαμένη, μυστική ιστορία των Χαζάρων και του μεγάλου Διεθνούς Συνδικάτου Οργανωμένου Εγκλήματος, που αναφέρεται καλύτερα ως Χαζαρική Μαφία (ΧΜ), και να καταστήσουν αυτή την ιστορία διαθέσιμη στον Κόσμο μέσω του Διαδικτύου, που είναι ο νέος Τύπος του Γουτεμβέργιου.

Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να ανακατασκευαστεί αυτή η κρυμμένη μυστική ιστορία της ΧΜ, γι’ αυτό σας παρακαλούμε να συγχωρήσετε τυχόν μικρές ανακρίβειες ή λάθη, τα οποία είναι ακούσια και οφείλονται στη δυσκολία να ξεθάψουμε την αληθινή ιστορία της Χαζαρίας και της μαφίας της. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για να την ανακατασκευάσουμε.

Ήταν ο Mike Harris που συνέδεσε τις τελείες και έκανε την πραγματική ανακάλυψη της παρουσίας της μυστικής ιστορίας και του όρκου αίματος της χαζαρικής μαφίας να εκδικηθεί τη Ρωσία επειδή βοήθησε τους Αμερικανούς να κερδίσουν τον Επαναστατικό Πόλεμο και τον Εμφύλιο Πόλεμο, και τον όρκο αίματος της εκδίκησης εναντίον της Αμερικής και των Αμερικανών για τη νίκη σε αυτούς τους πολέμους και τη διατήρηση της Ένωσης.

Στη Συριακή Διάσκεψη για την Καταπολέμηση της Τρομοκρατίας και του Θρησκευτικού Εξτρεμισμού, την 1η Δεκεμβρίου 2014 – στην κεντρική ομιλία του, ο Ανώτερος Εκδότης και Διευθυντής του Veterans Today Gordon Duff αποκάλυψε δημόσια για πρώτη φορά ότι η Παγκόσμια Τρομοκρατία οφείλεται στην πραγματικότητα σε ένα μεγάλο Διεθνές Συνδικάτο Οργανωμένου Εγκλήματος που συνδέεται με το Ισραήλ. Η αποκάλυψη αυτή προκάλεσε κύματα σοκ στο Συνέδριο και σχεδόν αμέσως σε όλο τον κόσμο, καθώς σχεδόν κάθε παγκόσμιος ηγέτης έλαβε αναφορές για την ιστορική αποκάλυψη του Gordon Duff την ίδια ημέρα, ορισμένοι μέσα σε λίγα λεπτά.

Και τα κύματα σοκ από την ιστορική ομιλία του στη Δαμασκό συνεχίζουν να αντηχούν σε όλο τον κόσμο ακόμη και σήμερα. Και τώρα ο Γκόρντον Νταφ ζήτησε από τον πρόεδρο Πούτιν να δώσει στη δημοσιότητα ρωσικές πληροφορίες που θα εκθέσουν περίπου 300 προδότες στο Κογκρέσο για τα σοβαρά κατά συρροή κακουργήματα και την κατασκοπεία τους εκ μέρους της Χαζαρικής Μαφίας (ΧΜ) εναντίον της Αμερικής και πολλών εθνών της Μέσης Ανατολής.

Γνωρίζουμε τώρα ότι η Χαζαρική Μαφία (ΧΜ) διεξάγει μυστικό πόλεμο κατά της Αμερικής και των Αμερικανών με τη χρήση τρομοκρατίας τύπου False-flag Gladio και μέσω του παράνομου και αντισυνταγματικού Ομοσπονδιακού Αποθεματικού Συστήματος, της IRS, του FBI, της FEMA, της Εσωτερικής Ασφάλειας και της TSA. Γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι η ΧΜ ήταν υπεύθυνη για την ανάπτυξη μιας επίθεσης ψευδούς σημαίας, τύπου Gladio, κατά της Αμερικής στις 9-11-01, καθώς και για τη βομβιστική επίθεση στο κτίριο Murrah στις 19 Απριλίου 1995.

krydh istoria ths xazarikhs mafias chazarian mafia 2 - Η κρυφή ιστορία και το σχέδιο της Σατανικής Χαζαρικής μαφίας
ΧΑΖΑΡΙΑ

Η κρυφή ιστορία της απίστευτα κακής Χαζαρικής Μαφίας

των Preston James και Mike Harris

100-800 μ.Χ. – μια απίστευτα κακή κοινωνία αναδύεται στη Χαζαρία:

Οι Χαζάριοι εξελίσσονται σε ένα έθνος που κυβερνάται από έναν σατανικό βασιλιά, ο οποίος είχε αρχαίες βαβυλωνιακές μαύρες τέχνες, αποκρυφιστικούς ολιγάρχες που υπηρετούσαν ως αυλή του. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι Χαζάριοι έγιναν γνωστοί στις γύρω χώρες ως κλέφτες, δολοφόνοι, ληστές δρόμων, και για το γεγονός ότι έπαιρναν τις ταυτότητες εκείνων των ταξιδιωτών που δολοφονούσαν ως κανονική επαγγελματική πρακτική και τρόπο ζωής.

800 μ.Χ. – Το τελεσίγραφο παραδίδεται από τη Ρωσία και άλλα γύρω έθνη:

Οι ηγέτες των γύρω εθνών, ιδίως της Ρωσίας, είχαν τόσα πολλά χρόνια παράπονα από τους πολίτες τους που, ως ομάδα, παραδίδουν τελεσίγραφο στον βασιλιά των Χαζάρων. Στέλνουν ένα ανακοινωθέν στον βασιλιά των Χαζάρων ότι πρέπει να επιλέξει μία από τις τρεις αβρααμικές θρησκείες για τον λαό του, να την κάνει επίσημη κρατική θρησκεία και να απαιτήσει από όλους τους πολίτες των Χαζάρων να την ασπάζονται, και να κοινωνικοποιήσει όλα τα παιδιά των Χαζάρων να ασπάζονται αυτή την πίστη.

Ο βασιλιάς των Χαζάρων είχε τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ του Ισλάμ, του Χριστιανισμού και του Ιουδαϊσμού. Ο βασιλιάς των Χαζάρων επέλεξε τον Ιουδαϊσμό και υποσχέθηκε να παραμείνει εντός των απαιτήσεων που έθετε η περιβάλλουσα συνομοσπονδία εθνών υπό την ηγεσία του Ρώσου τσάρου. Παρά τη συμφωνία και την υπόσχεσή του, ο βασιλιάς της Χαζαρίας και ο στενός κύκλος των ολιγαρχών του συνέχισαν να ασκούν την αρχαία βαβυλωνιακή μαύρη μαγεία, γνωστή και ως Μυστικός Σατανισμός. Αυτός ο Μυστικός Σατανισμός περιελάμβανε αποκρυφιστικές τελετές με θυσίες παιδιών, αφού πρώτα τα “αφαιμάξουν”, πιουν το αίμα τους και φάνε τις καρδιές τους.

Το βαθύ σκοτεινό μυστικό των αποκρυφιστικών τελετών ήταν ότι όλες βασίζονταν στην αρχαία Λατρεία του Βάαλ, γνωστή και ως λατρεία της Κουκουβάγιας. Προκειμένου να ξεγελάσει τη συνομοσπονδία των εθνών με επικεφαλής τη Ρωσία που παρακολουθούσε τη Χαζαρία, ο βασιλιάς των Χαζάρων συγχώνευσε αυτές τις εωσφορικές πρακτικές μαύρης μαγείας με τον Ιουδαϊσμό και δημιούργησε μια μυστική σατανιστικο-υβριδική θρησκεία, γνωστή ως Βαβυλωνιακός Ταλμουδισμός. Αυτό έγινε η εθνική θρησκεία της Χαζαρίας και καλλιέργησε το ίδιο κακό για το οποίο ήταν γνωστή η Χαζαρία πριν.

Δυστυχώς, οι Χαζάροι συνέχισαν τους σατανικούς τους τρόπους, ληστεύοντας και δολοφονώντας όσους από τις γύρω χώρες ταξίδευαν μέσω της Χαζαρίας. Οι Χαζάριοι ληστές συχνά προσπαθούσαν να αναλάβουν την ταυτότητά τους αφού δολοφονούσαν αυτούς τους επισκέπτες και έγιναν μάστορες των μεταμφιέσεων και των ψεύτικων ταυτοτήτων – μια πρακτική που συνεχίζουν μέχρι σήμερα, μαζί με τις απόκρυφες τελετές θυσίας παιδιών, οι οποίες στην πραγματικότητα είναι αρχαία λατρεία του Βάαλ.

1.200 μ.Χ. – Η Ρωσία και τα γύρω έθνη έχουν βαρεθεί και αναλαμβάνουν δράση:

Περίπου το 1.200 μ.Χ., οι Ρώσοι ηγήθηκαν μιας ομάδας εθνών που περιβάλλουν τη Χαζαρία και εισέβαλαν σε αυτήν, προκειμένου να σταματήσουν τα εγκλήματα των Χαζάρων κατά του λαού τους, τα οποία περιλάμβαναν την απαγωγή των μικρών παιδιών και των βρεφών τους για τις τελετές αιματηρής θυσίας τους στον Βάαλ. Ο βασιλιάς της Χαζαρίας και η εσωτερική αυλή των εγκληματιών και δολοφόνων του έγιναν γνωστοί ως η Χαζαρική Μαφία (ΧΜ) από τις γειτονικές χώρες.

Οι ηγέτες των Χαζάρων διέθεταν ένα καλά ανεπτυγμένο δίκτυο κατασκοπείας μέσω του οποίου έλαβαν εκ των προτέρων προειδοποίηση και διέφυγαν από τη Χαζαρία στα ευρωπαϊκά έθνη της Δύσης, παίρνοντας μαζί τους την τεράστια περιουσία τους σε χρυσό και ασήμι. Καθόταν χαμηλά και ανασυντάσσονταν, ενώ έπαιρναν νέες ταυτότητες. Μυστικά, συνέχισαν τις σατανιστικές τελετές αίματος και θυσίας παιδιών και εμπιστεύτηκαν τον Βάαλ να τους δώσει ολόκληρο τον κόσμο και όλα τα πλούτη του, όπως ισχυρίζονταν ότι τους είχε υποσχεθεί, αρκεί να συνεχίσουν να αιμορραγούν και να θυσιάζουν παιδιά και βρέφη γι’ αυτόν.

Ο βασιλιάς της Χαζαρίας και η αυλική μαφία του σχεδίαζαν αιώνια εκδίκηση εναντίον των Ρώσων και των γύρω εθνών που εισέβαλαν στη Χαζαρία και τους έδιωξαν από την εξουσία.

Η χαζαρική μαφία εισβάλλει στην Αγγλία, αφού είχε εκδιωχθεί για εκατοντάδες χρόνια:

Για να ολοκληρώσουν την εισβολή τους, προσέλαβαν τον Όλιβερ Κρόμγουελ για να δολοφονήσει τον βασιλιά Κάρολο 1 και να κάνει την Αγγλία ξανά ασφαλή για τις τράπεζες. Έτσι ξεκίνησαν οι Αγγλικοί Εμφύλιοι Πόλεμοι που μαίνονταν για σχεδόν μια δεκαετία, με αποτέλεσμα τη βασιλοκτονία της βασιλικής οικογένειας και εκατοντάδων γνήσιων Άγγλων ευγενών. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργήθηκε το Σίτι του Λονδίνου ως τραπεζική πρωτεύουσα της Ευρώπης και ξεκίνησε η αρχή της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.

Από την ιστοσελίδα του David Icke www.davidicke.com. Ο David Icke ήταν ο πρώτος που αποκάλυψε με θάρρος τους Rothschilds δημοσίως μπροστά σε εκατοντάδες ανθρώπους. Αυτό, φυσικά, τον κάνει διεθνή ήρωα και χρειαζόμαστε περισσότερους με το δικό του θάρρος για να σπάσουμε την συγκάλυψη που κρύβει η χαζαρική μαφία και να βάλουμε τέλος στην παγκόσμια παράνομη εξουσία τους.

Η Χαζαρική Μαφία (ΧΜ) αποφασίζει να διεισδύσει και να καταλάβει όλες τις Παγκόσμιες Τραπεζικές Υπηρεσίες χρησιμοποιώντας τη Βαβυλωνιακή Μαύρη Μαγεία, επίσης γνωστή ως Βαβυλωνιακή Μαγεία του Χρήματος ή τη μυστική τέχνη της δημιουργίας χρημάτων από το τίποτα χρησιμοποιώντας επίσης τη δύναμη της ολέθριας τοκογλυφίας για τη συσσώρευση τόκων:

Οι ΧΜ χρησιμοποίησαν την τεράστια περιουσία τους για να εισέλθουν σε ένα νέο τραπεζικό σύστημα, βασισμένο στη μυστική Βαβυλωνιακή Μαύρη Μαγεία του Χρήματος, την οποία ισχυρίστηκαν ότι έμαθαν από τα κακά πνεύματα του Βάαλ, σε αντάλλαγμα για τις πολλές παιδικές θυσίες τους σε αυτόν.

Αυτή η βαβυλωνιακή χρηματική μαγεία περιελάμβανε την αντικατάσταση των καταθέσεων χρυσού και αργύρου με χάρτινα πιστωτικά πιστοποιητικά, τα οποία επέτρεπαν στους ταξιδιώτες να ταξιδεύουν με τα χρήματά τους σε μια μορφή που προσέφερε εύκολη αντικατάσταση σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής των πιστοποιητικών.

Είναι ενδιαφέρον πώς το ίδιο το πρόβλημα που ξεκίνησε από τους Χαζάρους είχε επίσης μια λύση που δόθηκε από τους ίδιους. Τελικά, ο βασιλιάς των Χαζάρων και η μικρή περιβάλλουσα αυλή του διείσδυσαν στη Γερμανία με μια ομάδα που επέλεξε το όνομα “οι Μπάουερς” της Γερμανίας για να τους εκπροσωπήσει και να συνεχίσει το σύστημα του κακού που τροφοδοτούσε ο Βάαλ. Οι Μπάουερς της Κόκκινης Ασπίδας, η οποία αντιπροσώπευε τις μυστικές παιδοθυσίες τους με βάση το αίμα, άλλαξαν το όνομά τους σε Ρότσιλντ (ή αλλιώς “παιδί του βράχου, Σατανά”).

Οι Ρότσιλντ, ως μπροστινοί άνδρες της Χαζαρικής Μαφίας (ΧΜ), διεισδύουν και καταλαμβάνουν το βρετανικό τραπεζικό σύστημα και στη συνέχεια καταλαμβάνουν ολόκληρο το έθνος της Αγγλίας:

Ο Μπάουερ/Ρότσιλντ είχε πέντε γιους που διείσδυσαν και κατέλαβαν το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα και το Κεντρικό Τραπεζικό Σύστημα του Σίτι του Λονδίνου μέσω διαφόρων πονηρών μυστικών επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένης μιας ψευδούς αναφοράς ότι ο Ναπολέων κέρδισε τους Βρετανούς, ενώ στην πραγματικότητα έχασε. Αυτό επέτρεψε στους Ρότσιλντ να χρησιμοποιήσουν απάτη και εξαπάτηση για να κλέψουν τον πλούτο των Άγγλων ευγενών και των γαιοκτημόνων, οι οποίοι είχαν κάνει επιχειρηματικές επενδύσεις με τα τραπεζικά ιδρύματα του City of London.

Οι Ρότσιλντ δημιούργησαν ένα ιδιωτικό τραπεζικό σύστημα Fiat που ειδικεύτηκε στην παραγωγή πλαστού χρήματος από το τίποτα – χρεώνοντας ολέθρια τοκογλυφία στον βρετανικό λαό, χρησιμοποιώντας αυτό που θα έπρεπε να είναι τα δικά του χρήματα.

Αυτή ήταν η μαύρη τέχνη της βαβυλωνιακής μαγείας του χρήματος- ισχυρίζονταν στους ειδικούς ότι αυτή η τεχνολογία και η μυστική δύναμη του χρήματος τους παρασχέθηκε από τον Βάαλ, λόγω της συχνής αφαίμαξης των παιδιών τους και των τελετουργιών θυσίας στον Βάαλ.

Μόλις διείσδυσαν και κατέλαβαν το βρετανικό τραπεζικό σύστημα, διασταυρώθηκαν με τους Βρετανούς Βασιλικούς και διείσδυσαν και κατέλαβαν πλήρως όλη την Αγγλία και όλους τους σημαντικούς θεσμούς της. Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι οι Ρότσιλντ γενοκτόνησαν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας οργανώνοντας κρυφά οργανωμένες παράνομες και μοιχαλίδικες αναπαραγωγές με τους δικούς τους Χαζάρους άνδρες, προκειμένου να αντικαταστήσουν τους Βασιλικούς με τους δικούς τους διεκδικητές του θρόνου.

krydh istoria ths xazarikhs mafias chazarian mafia 3 - Η κρυφή ιστορία και το σχέδιο της Σατανικής Χαζαρικής μαφίας
Χαζαρική Μαφία.

Η Χαζαρική Μαφία (ΧΜ) διεξάγει μια διεθνή προσπάθεια να εξαλείψει τους Βασιλιάδες που κυβερνούν με το Θεϊκό Δικαίωμα του Παντοδύναμου Θεού:

Επειδή η ΧΜ ισχυρίζεται ότι έχει προσωπική συνεργασία με τον Βάαλ (γνωστός και ως Διάβολος, Εωσφόρος, Σατανάς) λόγω των θυσιών τους σε αυτόν. Απεχθάνονται κάθε Βασιλιά που κυβερνά υπό την εξουσία του Παντοδύναμου Θεού, επειδή οι περισσότεροι αισθάνονται την ευθύνη να διασφαλίσουν ότι ο λαός τους προστατεύεται από τους διεισδυτές και τους προδότες “Εχθρούς εντός των Πυλών”.

Στη δεκαετία του 1600, οι ΧΜ δολοφόνησαν τους Βρετανούς βασιλείς και αντικατέστησαν τους δικούς τους ψεύτικους. Στη δεκαετία του 1700, δολοφονούν τους Γάλλους βασιλείς. Ακριβώς πριν από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, δολοφονούν τον Αυστριακό αρχιδούκα Φερδινάνδο για να ξεκινήσει ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Το 1917 συγκέντρωσαν τον στρατό της ΧΜ, τους Μπολσεβίκους, και διείσδυσαν και κατέλαβαν τη Ρωσία, δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον Τσάρο και την οικογένειά του, διαπέρασαν με ξιφολόγχη το στήθος της αγαπημένης του κόρης και έκλεψαν όλο το ρωσικό χρυσό, ασήμι και τους θησαυρούς τέχνης. Λίγο πριν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, δολοφονούν τους Αυστριακούς και Γερμανούς βασιλείς. Στη συνέχεια ξεφορτώνονται τους Κινέζους βασιλείς και αποδυναμώνουν τον Ιάπωνα κυβερνήτη.

Το έντονο μίσος της χαζαρικής μαφίας για οποιονδήποτε ομολογούσε πίστη σε οποιονδήποτε Θεό εκτός από τον θεό τους τον Βάαλ, τους παρακίνησε να δολοφονούν βασιλείς και βασιλικές οικογένειες και να διασφαλίζουν ότι δεν θα μπορέσουν ποτέ να κυβερνήσουν. Έχουν κάνει το ίδιο με τους Αμερικανούς προέδρους – διεξάγοντας εξελιγμένες μυστικές επιχειρήσεις για να τους αποδυναμώσουν.

Αν αυτό δεν λειτουργήσει, η ΧΜ τους δολοφονεί, όπως έκαναν με τον ΜακΚίνλεϊ, τον Λίνκολν και τον JFK. Η ΧΜ θέλει να εξαλείψει κάθε ισχυρό κυβερνήτη ή εκλεγμένο αξιωματούχο που τολμά να αντισταθεί στη βαβυλωνιακή εξουσία της χρηματιστικής μαγείας ή στη μυστική εξουσία που αποκτά από την ανάπτυξη του ανθρώπινου συμβιβαστικού δικτύου της.

Οι Ρότσιλντ δημιουργούν τη διεθνή διακίνηση ναρκωτικών για λογαριασμό της ΧΜ:

Οι Ρότσιλντ διοίκησαν στη συνέχεια κρυφά τη Βρετανική Αυτοκρατορία και εκπόνησαν ένα σατανικό σχέδιο για την ανάκτηση των τεράστιων ποσών χρυσού και αργύρου που οι Βρετανοί πλήρωναν στην Κίνα για το υψηλής ποιότητας μετάξι και τα μπαχαρικά της, τα οποία δεν ήταν διαθέσιμα πουθενά αλλού.

Οι Ρότσιλντ, μέσω του διεθνούς κατασκοπευτικού τους δικτύου, είχαν ακούσει για το τουρκικό όπιο και τα χαρακτηριστικά του που δημιουργούσαν συνήθεια. Ανέπτυξαν μια μυστική επιχείρηση για να αγοράσουν τουρκικό όπιο και να το πουλήσουν στην Κίνα, μολύνοντας εκατομμύρια ανθρώπους με μια κακή συνήθεια του οπίου που έφερνε πίσω χρυσό και ασήμι στα ταμεία των Ρότσιλντ, αλλά όχι στον Βρετανικό Λαό.

Ο εθισμός στο όπιο που δημιουργήθηκε από τις πωλήσεις οπίου των Ρότσιλντ στην Κίνα έβλαψε τόσο πολύ την Κίνα, ώστε η Κίνα προχώρησε σε πόλεμο δύο φορές για να τον σταματήσει. Αυτοί οι πόλεμοι ήταν γνωστοί ως οι εξεγέρσεις των Μπόξερ ή οι πόλεμοι του οπίου.

Τα χρήματα που κέρδιζαν οι Ρότσιλντ από την πώληση του οπίου ήταν τόσο τεράστια που εθίστηκαν ακόμη περισσότερο στο εύκολο χρήμα απ’ ό,τι οι οπιούχοι στο όπιο.

Οι Ρότσιλντ ήταν η πηγή χρηματοδότησης πίσω από την ίδρυση των αμερικανικών αποικιών, με την ενσωμάτωση της Hudson Bay Company και άλλων εμπορικών εταιρειών για την εΧΜετάλλευση του Νέου Κόσμου της Αμερικής. Οι Ρότσιλντ ήταν αυτοί που διέταξαν τη μαζική εξόντωση και γενοκτονία των ιθαγενών της Βόρειας Αμερικής για να καταστεί δυνατή η εκμετάλλευση των τεράστιων φυσικών πόρων της ηπείρου.

Οι Ρότσιλντ ακολούθησαν επίσης το ίδιο επιχειρηματικό πρότυπο στην Καραϊβική και στην ασιατική υποήπειρο της Ινδίας, με αποτέλεσμα τη δολοφονία εκατομμυρίων αθώων ανθρώπων.

Οι Ρότσιλντ ξεκινούν το διεθνές δουλεμπόριο, μια επιχείρηση που αντιμετώπιζε αυτούς τους απαχθέντες ανθρώπους ως απλά ζώα – μια άποψη που οι Χαζάροι θα επέβαλαν σε όλους τους ανθρώπους του κόσμου που δεν ανήκαν στον σατανικό κύκλο τους, τον οποίο κάποιοι αποκαλούσαν “Παλιά Μαύρη Ευγένεια”:

Το επόμενο μεγάλο σχέδιο των Ρότσιλντ ήταν να ξεκινήσουν το παγκόσμιο δουλεμπόριο, αγοράζοντας σκλάβους από απατεώνες αρχηγούς φυλών στην Αφρική, οι οποίοι συνεργάζονταν μαζί τους για να απαγάγουν μέλη ανταγωνιστικών φυλών για να τους πουλήσουν ως σκλάβους.

Οι δουλέμποροι Rothschild μετέφεραν στη συνέχεια αυτούς τους απαχθέντες σκλάβους με τα πλοία τους σε στενά κελιά στην Αμερική και την Καραϊβική, όπου και πουλήθηκαν. Πολλοί πέθαναν στη θάλασσα λόγω των κακών συνθηκών.

Οι τραπεζίτες Ρότσιλντ έμαθαν από νωρίς ότι ο πόλεμος ήταν ένας πολύ καλός τρόπος να διπλασιάσουν τα χρήματά τους σε σύντομο χρονικό διάστημα δανείζοντας χρήματα και στις δύο εμπόλεμες πλευρές. Αλλά για να είναι εγγυημένες οι εισπράξεις, έπρεπε να περάσουν φορολογικούς νόμους, οι οποίοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να εξαναγκάσουν την πληρωμή.

Οι ιδιώτες τραπεζίτες της ΧΜ Ρότσιλντ, οι οποίοι σχεδιάζουν αιώνια εκδίκηση εναντίον των Αμερικανών αποίκων και της Ρωσίας που τους βοήθησαν να χάσουν τον Επαναστατικό Πόλεμο:

Όταν οι Ρότσιλντ έχασαν την Αμερικανική Επανάσταση, κατηγόρησαν τον Ρώσο τσάρο και τους Ρώσους που βοήθησαν τους αποικιοκράτες αποκλείοντας τα βρετανικά πλοία.

Ορκίστηκαν αιώνια εκδίκηση στους Αμερικανούς αποικιοκράτες, όπως ακριβώς είχαν κάνει όταν οι Ρώσοι και οι σύμμαχοί τους συνέτριψαν τη Χαζαρία το 1.000 μ.Χ.

Οι Ρότσιλντ και η αγγλική ολιγαρχία που τους περιέβαλε σχεδίαζαν τρόπους για να ανακαταλάβουν την Αμερική, και αυτό έγινε η κύρια εμμονή τους.

Το αγαπημένο τους σχέδιο είναι η δημιουργία μιας αμερικανικής κεντρικής τράπεζας, με βαβυλωνιακή μαγεία του χρήματος και μυστική παραχάραξη.

Η Rothschild ΧΜ επιχειρεί να ανακαταλάβει την Αμερική το 1812 για λογαριασμό της χαζαρικής μαφίας, αλλά αποτυγχάνει, για άλλη μια φορά λόγω της ρωσικής παρέμβασης:

Αυτή η αποτυχία εξόργισε την ΧΜ Ρότσιλντ, και σχεδιάζουν και πάλι αιώνια εκδίκηση τόσο κατά των Ρώσων όσο και κατά των Αμερικανών αποίκων και σχεδιάζουν να διεισδύσουν και να καταλάβουν και τα δύο έθνη και να αφαιρέσουν περιουσιακά στοιχεία, να τυραννήσουν και στη συνέχεια να δολοφονήσουν μαζικά και τα δύο έθνη και τον πληθυσμό τους.

Οι προσπάθειες της ΧΜ να δημιουργήσει μια ιδιωτική αμερικανική κεντρική τράπεζα εμποδίζονται από τον πρόεδρο Άντριου Τζάκσον, ο οποίος τους αποκάλεσε σατανιστές και ορκίστηκε να τους απομακρύνει με τη χάρη και τη δύναμη του Παντοδύναμου Θεού.

Οι τραπεζίτες Ρότσιλντ ανασυντάσσονται και συνεχίζουν τις μυστικές προσπάθειές τους να εγκαταστήσουν τη δική τους Βαβυλωνιακή τράπεζα χρήματος-μαγείας μέσα στην Αμερική.

Τελικά, το 1913, η ΧΜ Ρότσιλντ καταφέρνει να εγκαταστήσει ένα σημαντικό προγεφύρωμα μέσα στην Αμερική – και ένας κακός εχθρός όλων των Αμερικανών μπαίνει στις πύλες της Αμερικής:

Το 1913, η ΧΜ Ρότσιλντ κατάφερε να δημιουργήσει ένα προγεφύρωμα δωροδοκώντας διεφθαρμένα, προδοτικά μέλη του Κογκρέσου για να περάσουν τον παράνομο, αντισυνταγματικό νόμο περί Ομοσπονδιακής Τράπεζας την παραμονή των Χριστουγέννων χωρίς την απαιτούμενη απαρτία. Ο νόμος στη συνέχεια υπογράφηκε από έναν διεφθαρμένο, εξαγορασμένο Πρόεδρο, ο οποίος ήταν προδότης της Αμερικής, όπως και τα μέλη του Κογκρέσου που τον ψήφισαν.

Οι Rothschild ΧΜ δημιουργούν στη συνέχεια ένα παράνομο φορολογικό σύστημα στην Αμερική:

Η κρυφή ιστορία της απίστευτα σατανικής Χαζαρικής Μαφίας

Η ΧΜ έθεσε σε εφαρμογή ένα παράνομο, αντισυνταγματικό φορολογικό σύστημα, προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι Αμερικανοί θα έπρεπε να πληρώσουν για τις υψηλού επιπέδου δαπάνες της κυβέρνησης των ΗΠΑ, που εγκρίθηκαν από ένα εξαγορασμένο, διεφθαρμένο Κογκρέσο και μαριονέτες του Προέδρου, που τέθηκαν σε εφαρμογή από τη διεφθαρμένη χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας της ΧΜ.

Είναι εύκολο για την ΧΜ να συγκεντρώσει αρκετά χρήματα για να εκλέξει όποιον θέλει, επειδή όταν ελέγχεις μια τράπεζα που είναι ένας μυστικός μεγάλος παραχαράκτης, έχεις όλα τα χρήματα που επιθυμείς. Περίπου την ίδια εποχή που δημιούργησαν το παράνομο φορολογικό τους σύστημα στην Αμερική, δωροδόκησαν επίσης μέλη του Κογκρέσου για να εγκρίνουν την Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων, η οποία είναι η ιδιωτική τους εισπρακτική υπηρεσία που έχει συσταθεί στο Πουέρτο Ρίκο.

Αμέσως μετά, δημιούργησαν το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών για να προστατεύει τους τραπεζίτες τους, να εξυπηρετεί τις ανάγκες συγκάλυψης και να τους εμποδίζει να διωχθούν ποτέ για τις τελετουργίες θυσίας παιδιών, τα δίκτυα παιδεραστίας και να λειτουργεί επίσης ως μυστική επιχείρηση πληροφοριών για λογαριασμό τους.

Σημειώστε ότι το FBI δεν έχει κανένα επίσημο καταστατικό, σύμφωνα με τη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου, και δεν έχει κανένα δικαίωμα ύπαρξης ή έκδοσης μισθοδοσίας.

krydh istoria ths xazarikhs mafias chazarian mafia 4 - Η κρυφή ιστορία και το σχέδιο της Σατανικής Χαζαρικής μαφίας
Η επανάσταση των Μπολσεβίκων

Η ΧΜ των Ρότσιλντ χρησιμοποίησε την επανάσταση των Μπολσεβίκων στη Ρωσία για να πάρει απίστευτα άγρια, αιματηρή εκδίκηση από αθώους Ρώσους, την οποία σχεδίαζε εδώ και πολλά χρόνια, από τότε που καταστράφηκε η Χαζαρία:

Η ΧΜ Rothschild προ-σκηνοθέτησε και σχεδίασε τη Ρωσική Επανάσταση χρησιμοποιώντας τις κεντρικές της τράπεζες για να πληρώσει για τη διείσδυση των Μπολσεβίκων στη Ρωσία και την Επανάστασή τους για λογαριασμό της Χαζαρικής Μαφίας (ΧΜ).

Οι Μπολσεβίκοι στην πραγματικότητα δημιουργήθηκαν και αναπτύχθηκαν από τη Χαζαρική Μαφία (ΧΜ) ως το ουσιαστικό μέρος της μακροχρόνιας εκδίκησής τους στον Ρώσο Τσάρο και στον αθώο ρωσικό λαό για τη διάλυση της Χαζαρίας περίπου το 1.000 μ.Χ. για τις επανειλημμένες ληστείες, δολοφονίες και κλοπές ταυτότητας ταξιδιωτών από χώρες που περιβάλλουν τη Χαζαρία. Αυτό το ελάχιστα γνωστό γεγονός εξηγεί την ακραία βία που ασκήθηκε στη Ρωσία ως μακροχρόνια εκδίκηση από την ελεγχόμενη από τους Rothschild Χαζαρική Μαφία (ΧΜ).

Σε μια καλά σχεδιασμένη άγρια και απάνθρωπη αιματοχυσία που άφησε άναυδο τον κόσμο, οι Μπολσεβίκοι εξαπολύθηκαν με πλήρη μανία εκ μέρους της ΧΜ για να πάρουν εκδίκηση από τους Ρώσους. Αυτό είχε σχεδιαστεί από την καταστροφή της Χαζαρίας.

Οι Μπολσεβίκοι, υπό την καθοδήγηση της ΧΜ του Ρότσιλντ, βίασαν, βασάνισαν και δολοφόνησαν μαζικά περίπου 100 εκατομμύρια Ρώσους, συμπεριλαμβανομένων γυναικών, παιδιών και βρεφών. Μερικά από τα βασανιστήρια και την αφαίμαξη ήταν τόσο ακραία, που δεν πρόκειται να τα αναφέρουμε εδώ σε αυτό το άρθρο.

Αλλά οι αναγνώστες που θέλουν να μάθουν μπορούν να κάνουν μια σε βάθος έρευνα στο διαδίκτυο για την “Κόκκινη Τρομοκρατία” ή την “Μπολσεβίκικη Τσέκα” ή να παρακολουθήσουν την κλασική ταινία “Ο Τσέκιστας (1992)”.

The Checkist (1992)

The Checkist (1992)

Η Χαζαρική Μαφία των Ρότσιλντ (ΧΜ) αποφάσισε για άλλη μια φορά να βουτήξει τα πρόβατα και διείσδυσε και κατέλαβε όλο τον Ιουδαϊσμό:

Η ΧΜ των Ρότσιλντ δημιούργησε ένα κύριο σχέδιο για τον έλεγχο όλου του Ιουδαϊσμού και τον έλεγχο του μυαλού των Ιουδαίων. Η ΧΜ Ρότσιλντ κατέλαβε τον Ιουδαϊσμό, τον διαμόρφωσε κατά το πρότυπο του Βαβυλωνιακού Ταλμουδισμού (Εωσφορικισμός ή Σατανισμός) και απέκτησε τον έλεγχο των τραπεζικών επαγγελμάτων και της Wall Street γενικότερα, του Κογκρέσου, των μεγάλων μέσων μαζικής ενημέρωσης, μαζί με τον περισσότερο πλούτο και τα οικονομικά μέσα επιτυχίας.

Έτσι, η ΧΜ των Ρότσιλντ μπορούσε να μοιράσει πλούτο και επιτυχία σε εκείνους τους Ιουδαίους που ήπιαν το Kool-aide τους και να τους χρησιμοποιήσει ως αποκόμματα, περιουσιακά στοιχεία και Sayanims. Με αυτόν τον τρόπο, οι Ρότσιλντ κατέλαβαν τον Ιουδαϊσμό.

Η χρηματοδότηση της ισραηλινής Κνεσέτ και η κατασκευή της με τη χρήση μασονικής αποκρυφιστικής αρχιτεκτονικής έδειξε την προσήλωσή τους στον αποκρυφισμό και τον Βαβυλωνιακό Ταλμουδισμό και όλο το κακό που τον συνοδεύει, συμπεριλαμβανομένης της παιδικής θυσίας στον μυστικό θεό τους Βάαλ. Δημιούργησαν ένα σύστημα ΝΔΤ που ονομάστηκε Παγκόσμιος Σιωνισμός, το οποίο δίδαξε και ενστάλαξε τους ευαίσθητους Ιουδαίους με μια παρανοϊκή ομαδική αυταπάτη φυλετικής ανωτερότητας, η οποία υπέθετε ότι όλοι οι Εθνικοί είχαν σκοπό να δολοφονήσουν μαζικά όλους τους Ιουδαίους.

Η μασονική αρχιτεκτονική χρησιμοποιήθηκε στο κτίριο της Κνεσέτ και του Ανώτατου Δικαστηρίου του Ισραήλ που βλέπουν μέσα από τα παράθυρα.

Ονόμασαν αυτή τη φυλετικά παρανοϊκή μαζική Ιουδαϊκή αυταπάτη της παγκόσμιας κατάκτησης, “Παγκόσμιο Σιωνισμό”, που στην πραγματικότητα είναι μια μορφή κρυφού Βαβυλωνιακού Ταλμουδισμού ή Εωσφορικισμού που ήταν άγνωστη στους κυρίαρχους Ιουδαίους. Το σύστημα σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιήσει τους Ιουδαίους ως κάλυψη, αλλά και για να τους αλείψει με τη βαβυλωνιακή δύναμη του χρήματος, προκειμένου να τους χρησιμοποιήσει ως κομματάκια και να θυσιαστούν αργότερα στον Εωσφόρο σε δύο στάδια.

Το πρώτο στάδιο θα ήταν ο προγραμματισμένος Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος τους σε ναζιστικά στρατόπεδα εργασίας, αποκομμένοι από τις προμήθειες, με αποτέλεσμα το θάνατο περίπου 200.000 Ιουδαίων από πείνα και ασθένειες, μαζί με περίπου 90.000 μη Ιουδαίους κρατούμενους από τις ίδιες αιτίες, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Ερυθρού Σταυρού. Αυτός ο αριθμός είναι το 5% αυτού που ισχυρίζεται η Χαζαρική Μαφία (γνωστή και ως Παγκόσμιοι Σιωνιστές).

Η δεύτερη μεγάλη θυσία θα είναι η τελική, όταν ο Εωσφορικός Βασιλιάς της Νέας Τάξης Πραγμάτων τους θα τοποθετηθεί στην εξουσία και όταν και οι τρεις Αβρααμικές θρησκείες θα εξαλειφθούν – ειδικά ο Ιουδαϊσμός, ο οποίος θα κατηγορηθεί για όλους τους πολέμους και την καταστροφή του κόσμου.

Μέχρι τότε, οι Ρότσιλντ θα μεταμορφωθούν και πάλι σε μια εντελώς νέα ταυτότητα που δεν θα συνδέεται με τον Ιουδαϊσμό σε καμία μορφή, ούτε καν με τον Παγκόσμιο Σιωνισμό.

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι η ΧΜ των Ρότσιλντ κατέστρεψε τη Γερμανία στο μηδέν μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, δημιούργησε ένα κενό για τον φασισμό και στη συνέχεια την ανοικοδόμησε, δημιουργώντας τον ναζισμό και εγκαθιστώντας τον Χίτλερ ως αντίπαλο δέος στον ρωσικό μπολσεβικισμό τους.

Ο Χίτλερ έγινε πρόβλημα για την ΧΜ όταν απελευθερώθηκε και άρχισε να ενεργεί προς το συμφέρον του γερμανικού λαού και των ελεύθερων λαών του κόσμου, και ανέπτυξε το δικό του τραπεζικό σύστημα απαλλαγμένο από τους Ρότσιλντ.

Ο Χίτλερ εισήγαγε ένα χρηματοπιστωτικό σύστημα που ήταν απαλλαγμένο από την τοκογλυφία και ωφέλιμο για την εργατική τάξη. Αυτό επέβαλε την ολοκληρωτική καταστροφή της Γερμανίας και του γερμανικού λαού, επειδή οι Ρότσιλντ και οι Χαζάροι δεν θα μπορούσαν ποτέ να επιτρέψουν την ύπαρξη ενός οικονομικού συστήματος που δεν εξαρτιόταν από την τοκογλυφία.

Βλέπουμε το ίδιο πράγμα σήμερα με τον πόλεμο των Χαζάρων κατά του Ισλάμ, επειδή το Ισλάμ απαγορεύει την τοκογλυφία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Ισραήλ είναι τόσο ηχηρό και επιθετικό για την καταστροφή των ισλαμικών λαών του κόσμου.

Η ΧΜ περίμενε ότι αυτός θα ήταν ένας μεγάλος Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος και όταν υποστήριξε και τις δύο πλευρές, αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να εκβιομηχανίσει ολόκληρο τον κόσμο και να μεγιστοποιήσει την χρηματική δύναμη των τραπεζιτών τους.

Η ΧΜ των Ρότσιλντ στη συνέχεια δωροδόκησε και παρακίνησε μέλη του Κογκρέσου να στείλουν Αμερικανούς στρατιώτες στο προ-στάδιό τους και να μηχανευτούν τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο:

Ως συνέχεια του καλά δοκιμασμένου μοτίβου τους να χρηματοδοτούν και τις δύο πλευρές σε κάθε πόλεμο για να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη, την απόκτηση περισσότερων ομοσπονδιακών φορολογικών χρημάτων και την αύξηση της διεθνούς εξουσίας, οι Χαζάροι Ρότσιλντ για άλλη μια φορά δωροδόκησαν, εκβίασαν και παρακίνησαν μέλη του Κογκρέσου να κηρύξουν πόλεμο κατά της Γερμανίας το 1917.

Αυτό διευκολύνθηκε από μια επίθεση παραπλάνησης της ΧΜ με τη βύθιση του πλοίου Lusitania.

Από τότε η ΧΜ Rothschild έχει αναπτύξει το συνηθισμένο μοτίβο της μυστικής διοργάνωσης επιθέσεων παραπλανήσεων, ως συνήθης επιχειρησιακή διαδικασία για την παρακίνηση των Αμερικανών να πολεμήσουν σε πολέμους για λογαριασμό της χαζαρικής μαφίας.

Αφού τελείωσε ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, η Rothschild ΧΜ ανέπτυξε τον Ψυχρό Πόλεμο και τον χρησιμοποίησε ως δικαιολογία για να φέρει ναζιστές επιστήμονες και ειδικούς στον έλεγχο του νου στην Αμερική στο πλαίσιο της Επιχείρησης Paperclip.

Αυτό τους επέτρεψε να στήσουν ένα παγκόσμιο σύστημα κατασκοπείας που ξεπερνούσε κατά πολύ κάθε προηγούμενη προσπάθειά τους.

Στο πλαίσιο αυτού του νέου συστήματος, συνεχίζουν να διεισδύουν και να καταλαμβάνουν όλους τους αμερικανικούς θεσμούς, συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων αμερικανικών εκκλησιαστικών συστημάτων, του Τεκτονισμού (ιδιαίτερα της Σκωτσέζικης Τεκτονικής και της Υόρκης Τεκτονικής), του αμερικανικού στρατού, της αμερικανικής αντικατασκοπείας και των περισσότερων ιδιωτικών αμυντικών εργολάβων, του δικαστικού σώματος και των περισσότερων υπηρεσιών της κυβέρνησης των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων πολιτειακών κυβερνήσεων, καθώς και των δύο μεγάλων πολιτικών κομμάτων.

Η Rothschild ΧΜ στήνει στρατόπεδα εργασίας των Ναζί ως πρόσχημα για να χειραγωγήσει αργότερα τους Συμμάχους ώστε να τους παραχωρήσουν τη δική τους ιδιωτική αποικία στην Παλαιστίνη, χρησιμοποιώντας γη που είχε κλαπεί από τους Παλαιστίνιους:

Η ΧΜ Ρότσιλντ ήταν σε θέση να χρησιμοποιήσει το αποκαλούμενο “Ολοκαύτωμα”, το οποίο οι ίδιοι χαρακτήρισαν λανθασμένα, για να χρησιμεύσει ως έναυσμα ελέγχου του μυαλού για να ματαιώσει και να αντισταθεί σε οποιαδήποτε κριτική των σιωνιστικών τρόπων τους.

Η αλήθεια είναι ότι η ΧΜ Ρότσιλντ έστησε τα ναζιστικά στρατόπεδα εργασίας για να αποκομίσουν τεράστια κέρδη οι εταιρείες που διαχειρίζονταν τα στρατόπεδα εργασίας και προμήθευαν τη ναζιστική πολεμική μηχανή τους.

Μόλις οι Rothschild ΧΜ απέκτησαν τη δική τους ιδιωτική πατρίδα στο Ισραήλ το 1947 μέσω των κρυφών πολιτικών χειρισμών τους, άρχισαν να βλέπουν κρυφά όλη την Παλαιστίνη ως τη Νέα Χαζαρία τους και άρχισαν να σχεδιάζουν πώς θα γενοκτονήσουν όλους τους Παλαιστίνιους και θα κλέψουν όλη την Παλαιστίνη για τον εαυτό τους. Τα σχέδιά τους περιλαμβάνουν τη φαντασίωσή τους να κατασκευάσουν ένα “Μεγάλο Ισραήλ” καταλαμβάνοντας ολόκληρη τη Μέση Ανατολή και χειραγωγώντας τους χαζούς Αμερικανούς Γκοϊμ να πολεμήσουν και να πεθάνουν για λογαριασμό τους, παίρνοντας όλα τα αραβικά εδάφη για το Ισραήλ και τη Χαζαρική Μαφία (ΧΜ), ώστε να μπορούν να αφαιρέσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία και τους φυσικούς τους πόρους, ειδικά το αργό πετρέλαιο.

Πρόσφατη γενετική έρευνα του Johns Hopkins από έναν αξιοσέβαστο Ιουδαίο ιατρό, η οποία αξιολογήθηκε από ομοτίμους, δείχνει ότι το 97,5% των Ιουδαίων που ζουν στο Ισραήλ δεν έχουν απολύτως κανένα αρχαίο εβραϊκό DNA, επομένως δεν είναι Σημίτες και δεν έχουν κανέναν αρχαίο δεσμό αίματος με τη γη της Παλαιστίνης. Αντίθετα, το 80% των Παλαιστινίων φέρουν αρχαίο εβραϊκό DNA και επομένως είναι πραγματικοί Σημίτες και έχουν αρχαίους δεσμούς αίματος με τη γη της Παλαιστίνης. Αυτό σημαίνει ότι οι πραγματικοί αντισημίτες είναι οι Ισραηλινοί που κλέβουν παλαιστινιακά εδάφη για να χτίσουν ισραηλινούς οικισμούς, και είναι οι Ισραηλινοί που τυραννούν και δολοφονούν μαζικά αθώους Παλαιστίνιους.

Η ΧΜ Ρότσιλντ αποφασίζει να μεταμορφωθεί ξανά και να διευρύνει τις τάξεις της:

Εν τω μεταξύ, η ΧΜ Rothschild συνειδητοποίησε ότι δεν θα μπορούσε να παραμείνει κρυμμένη για πολύ ακόμα από το κοινό, εκτός αν μεταμορφωθεί ξανά και επεκτείνει τη μυστική ηγεσία της.

Έτσι εργάστηκαν σκληρά για να διεισδύσουν περαιτέρω και να καταλάβουν τον Τεκτονισμό και τα μυστικά παρακλάδια του και εισήγαγαν κορυφαία μέλη στο δίκτυο παιδεραστίας και στις τελετές θυσίας παιδιών.

Επίσης, βασικά μέλη του Κογκρέσου εισήχθησαν στο μυστικό σατανιστικό τους δίκτυο δίνοντάς τους ιδιαίτερη εξουσία, υψηλές θέσεις στην USG, στο στρατό και στην Intel, συνοδευόμενες από μεγάλες χρηματικές αμοιβές και υψηλό κύρος. Μαζικά μέτωπα κατασκοπείας της ΧΜ που χρησιμοποιούσαν Ισραηλινο-αμερικανούς διπλούς πολίτες “πρώτα το Ισραήλ” ως αποκόμματα στήθηκαν μέσα στην Αμερική για να διοχετεύουν το πλαστό χρήμα των Χαζάρων τραπεζίτες στους πολιτικούς για τις προεκλογικές τους εκστρατείες, προκειμένου να τους κατέχουν και να τους ελέγχουν όταν εκλεγούν.

Η ΧΜ των Rothschild αποφασίζει να ελέγξει το μυαλό των αμερικανικών μαζών, ώστε να είναι πολύ πιο εύκολο να τις χειραγωγήσει ώστε να εγκρίνουν τους παράνομους, αντισυνταγματικούς, απρόκλητους, μη κηρυγμένους, μη κερδοφόρους, αέναους πολέμους που χρειάζονται για να αποκομίσουν τεράστια κέρδη και να αποκτήσουν περισσότερη παγκόσμια δύναμη:

Η ΧΜ των Rothschild αποφάσισε να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο όλης της δημόσιας εκπαίδευσης με τη δημιουργία του Υπουργείου Παιδείας και τη δημιουργία παγκοσμιοποιητικών και σοσιαλιστικών προγραμμάτων σπουδών βασισμένων στην πολιτική ορθότητα, τη διαφορετικότητα και τις διδασκαλίες “η διαστροφή είναι φυσιολογική”. Το φθόριο προστίθεται στο δημόσιο νερό και στην οδοντόκρεμα, και οι οδοντίατροι ελέγχονται από το μυαλό για να πιστεύουν ότι το φθόριο προλαμβάνει τις κοιλότητες και δεν είναι επιβλαβές για τη λειτουργία του εγκεφάλου ή του θυρεοειδούς, πράγμα που είναι.

Η προσθήκη φθορίου στο δημόσιο νερό και στην οδοντόκρεμα έχει ως στόχο την αποβλάκωση των Αμερικανών, μειώνοντας κατά μέσο όρο το λειτουργικό IQ και κάνοντας τους ανθρώπους πολύ πιο υπάκουους από ό,τι θα ήταν κανονικά. Ξεκίνησαν προγράμματα ανάπτυξης και εφαρμογής εμβολιασμών για την αποβλάκωση των παιδιών και τη δημιουργία τεράστιου αριθμού μελλοντικών χρόνιων προβλημάτων υγείας.

Οι γιατροί έχουν ελεγχθεί και παραπλανηθεί από προκατειλημμένες έρευνες που επιλέχθηκαν, αγνοώντας οποιεσδήποτε μελέτες ήταν αρνητικές – και σε αυτές συμπεριλαμβάνονταν οι περισσότερες από αυτές. Όλες οι κυτταρικές σειρές εμβολίων είναι μολυσμένες με SV-40, έναν γνωστό καρκινογόνο ιό βραδείας δράσης.

Η ΧΜ χρησιμοποίησε τη χρηματική της δύναμη για να αποκτήσει τον έλεγχο όλων των αλλοπαθητικών ιατρικών σχολών, και δημιούργησε και ήλεγξε την Αμερικανική Ιατρική Ένωση και άλλες ιατρικές εταιρείες, προκειμένου να διασφαλίσει ότι η ατζέντα της που βασίζεται στο ψέμα και την εξαπάτηση θα συνεχιστεί.

Μέρος αυτού του τεράστιου σχεδίου για την αποβλάκωση και τον έλεγχο του μυαλού των αμερικανικών μαζών ήταν η εξαγορά και η ενοποίηση όλων των αμερικανικών μέσων μαζικής ενημέρωσης από την ΧΜ σε έξι ελεγχόμενα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης (CMMM), τα οποία ανήκαν και ελέγχονταν από τα τσιράκια τους για λογαριασμό τους. Η CMMM λειτουργεί ως παράνομο καρτέλ ειδήσεων και θα πρέπει να διαλυθεί βάσει των αντιμονοπωλιακών νόμων και για την κατασκοπεία και την παράνομη προπαγάνδα ως όπλο πολέμου κατά του αμερικανικού λαού.

Οι αρχηγοί της ΧΜ των Ρότσιλντ αποφασίζουν ότι ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσουν την Αμερική για να ολοκληρώσουν την τελική τους κατάληψη και κατοχή ολόκληρου του κόσμου, με την οργάνωση μιας μεγάλης επίθεσης με ψεύτικη σημαία μέσα στην Αμερική, για να κατηγορήσουν τους Ισλαμιστές, τους οποίους θέλουν να επιτεθεί η Αμερική λανθασμένα για λογαριασμό τους:

Έτσι, οι Αρχηγοί της ΧΜ χρησιμοποιούν τους κορυφαίους Ισραηλινο-Αμερικανούς “Πρώτα το Ισραήλ” διπλούς υπηκόους τους που ζουν στην Αμερική (γνωστούς και ως PNACers και κορυφαίους Νεοκομμουνιστές) για να σχεδιάσουν μια μεγάλη πυρηνική επίθεση στην Αμερική στις 9-11-01.

Ο Μπίμπι Νετανιάχου, ο επιχειρησιακός επικεφαλής της ΧΜ, χρησιμοποίησε τη Μοσάντ και αυτούς τους διπλούς πολίτες για να οργανώσουν και να θεσμοθετήσουν αυτή την επίθεση στην Αμερική, η οποία θα κατηγορούνταν από την ΧΜΜ στους Μουσουλμάνους.

Ενημέρωσαν τους κορυφαίους ραβίνους τους και τους “Φίλους του Παγκόσμιου Σιωνισμού” να μην πετάξουν εκείνη την ημέρα και να μείνουν μακριά από τη Νέα Υόρκη, όπως έκανε και ο “Larry Silverfish”, ένας από τους βασικούς άνδρες που συμμετείχαν στην επιχείρηση.

Χρησιμοποίησαν την κύρια αποκοτιά τους στο Υπουργείο Άμυνας για να παρασύρουν τους ερευνητές του Able Danger στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ναυτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών του Πενταγώνου, όπου θα δολοφονούνταν από έναν πύραυλο κρουζ Tomahawk που εκτοξεύτηκε από ένα ισραηλινό υποβρύχιο Diesel κλάσης Dolphin που αγοράστηκε από τη Γερμανία.

Τριάντα πέντε από τους ερευνητές του Able Danger, οι οποίοι ερευνούσαν και παρακολουθούσαν την ισραηλινή κλοπή 350 παροπλισμένων πυρηνικών λάκκων W-54 Davy Crockett από την πίσω πόρτα στο Pantex στο Τέξας, δολοφονήθηκαν από αυτό το χτύπημα Tomahawk, το οποίο ήταν συγχρονισμένο με την έκρηξη βομβών που είχαν προ-εγκατασταθεί στην πτέρυγα της Ναυτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, η οποία είχε πρόσφατα σκληρυνθεί χωρίς αποτέλεσμα.

Η εταιρεία βιτρίνα της ισραηλινής Μοσάντ, Urban Moving Systems, χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των μίνι πυρηνικών που κατασκευάστηκαν από τα κλεμμένα πυρηνικά κουκούτσια W-54 από την Pantex (και που αρχικά κατασκευάστηκαν στο εργοστάσιο επεξεργασίας του Hanford), όπου αποθηκεύτηκαν στην ισραηλινή πρεσβεία στη Νέα Υόρκη και μεταφέρθηκαν στους Δίδυμους Πύργους για να εκραγούν στις 9-11-01.

Βάαλ ή αλλιώς Μολόχ, Εωσφόρος, Σατανάς. Διαλέξτε, είναι το ίδιο κακό πνεύμα που θέλει να δολοφονήσει μαζικά όλους τους ανθρώπους. Σε αντάλλαγμα για να κάνουν τη “βρώμικη δουλειά” του, ανταμείβει όσους του επιτρέπουν να αρπάξει τις ψυχές τους, δίνοντάς τους απίστευτα πλούτη, φήμη και δύναμη. Αυτό είναι το μυστικό συμβόλαιο αίματος που ονομάζεται “πώληση της ψυχής”.

Η απίστευτα σατανική μυστική ατζέντα της Χαζαρικής Μαφίας (ΧΜ) αποκαλύπτεται τώρα δημόσια για πρώτη φορά από τον Γκόρντον Νταφ του Veterans Today. Γνωρίζουμε τώρα ότι ο Μπίμπι Νετανιάχου διηύθυνε την πυρηνική επίθεση στην Αμερική στις 9-11-01 και το έκανε ως μια συνολική Ατζέντα της Χαζαρικής Μαφίας (ΧΜ).

Κρατηθείτε στην καρέκλα σας, αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο μυστικό και εξηγεί πολλά από αυτά που συμβαίνουν στο εσωτερικό της Αμερικής, όλα προκαλούνται από το Ισραήλ και τη Χαζαρική Μαφία (ΧΜ), η οποία έχει διεισδύσει σχεδόν σε όλα τα κυβερνητικά και κοινωνικά όργανα της Αμερικής.

Τώρα, για πρώτη φορά, το πολύ συγκεκριμένο μυστικό απίστευτα κακό πρόγραμμα της Χαζαρικής Μαφίας (ΧΜ) πρόκειται να αποκαλυφθεί, χάρη σε μια συνέντευξη που είχε ο Mike Harris με τον ανώτερο συντάκτη και διευθυντή του Veterans Today Gordon Duff στην εκπομπή του “The Short End of the Stick” στις 3-10-15.

Έχω ακούσει πολλά συγκλονιστικά μυστικά εκ των έσω όλα αυτά τα χρόνια, αλλά αυτό εδώ πραγματικά ξεπερνάει κάθε όριο και εξηγεί ακριβώς τι μας έχουν κάνει το Ισραήλ και τα τσιράκια του στην Αμερική για λογαριασμό της Χαζαρικής Μαφίας (ΧΜ) των Ρότσιλντ που έχει καταστρέψει σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής μας δημιουργώντας μια κακή οικονομία, πολλή ανεργία και υποαπασχόληση, μαζική εγκληματικότητα, αλκοολισμό και ναρκωτικά, χαλασμένα σχολεία που αποβλακώνουν τα παιδιά, διάφορα προγράμματα ευγονικής όπως φθόριο στο δημόσιο νερό και την οδοντόκρεμα, και υδράργυρο στα εμβόλια που είναι μια μεγάλη απάτη, και ανεξέλεγκτη πολιτική διαφθορά.

Αυτή η συνέντευξη προκαλεί τώρα σοκ σε όλο τον κόσμο και όταν αναλογιστείτε το περιεχόμενο που ο Γκόρντον Νταφ αποκάλυψε για πρώτη φορά οπουδήποτε δημόσια, θα σοκαριστείτε. Και θα καταλάβετε ότι ο Μπίμπι Νετανιάχου είναι ο Επιχειρησιακός Επικεφαλής της Χαζαρικής Μαφίας (ΧΜ) και ήταν αυτός που διέταξε και επέβλεψε την Ισραηλινή Πυρηνική Επίθεση στην Αμερική στις 9-11-01.

Σε αυτή τη συνέντευξη, ο Gordon Duff αποκάλυψε από ένα γραπτό αντίγραφο των όσων ειπώθηκαν σε μια συνάντηση μεταξύ του Bibi Netanyahu και ενός Αμερικανού προδότη και μερικών άλλων κατασκόπων το 1990. Ο Γκόρντον Νταφ αποκάλυψε ότι ο Νετανιάχου ήταν κατάσκοπος της KGB όπως ο Τζόναθαν Πόλαρντ. Και γνωρίζουμε τώρα ότι το Ισραήλ ξεκίνησε ως δορυφόρος της μπολσεβίκικης Ρωσίας και ήταν αρκετά δυσαρεστημένο όταν έπεσε η Σοβιετική Ένωση.

Ο Βενιαμίν Νετανιάχου συναντήθηκε στο μπαρ Finks στην Ιερουσαλήμ, ένα γνωστό στέκι της Μοσάντ. Ακολουθούν όσα είπε, όπως προέρχονται απευθείας από την απομαγνητοφώνηση της ηχογράφησης, η οποία έγινε με μάρτυρα και έχει 100% πλήρως επικυρωθεί:

“Αν μας πιάσουν θα μας αντικαταστήσουν με άτομα του ίδιου είδους. Έτσι δεν έχει σημασία τι κάνετε, η Αμερική είναι ένα χρυσό μοσχάρι και θα την ξεζουμίσουμε, θα την τεμαχίσουμε και θα την ξεπουλήσουμε κομμάτι-κομμάτι μέχρι να μην μείνει τίποτα άλλο παρά το μεγαλύτερο κράτος πρόνοιας στον κόσμο που θα δημιουργήσουμε και θα ελέγχουμε. Γιατί; Επειδή είναι θέλημα Θεού και η Αμερική είναι αρκετά μεγάλη για να αντέξει το χτύπημα, ώστε να μπορούμε να το κάνουμε ξανά, ξανά και ξανά. Αυτό κάνουμε στις χώρες που μισούμε. Τις καταστρέφουμε πολύ αργά και τις κάνουμε να υποφέρουν επειδή αρνούνται να γίνουν σκλάβοι μας”.

Αυτό ακριβώς κάνει η Χαζαρική Μαφία των Ρότσιλντ (ΧΜ) στην Αμερική από τότε που διείσδυσε επιτυχώς και κατέλαβε την Αμερική το 1913. Η γνώση των όσων είπε ο Μπίμπι εκ μέρους της Χαζαρικής Μαφίας (ΧΜ) των Ρότσιλντ θα πρέπει να μας κάνει όλους έξαλλους και να μας κινητοποιήσει να διώξουμε αυτά τα κακά πλάσματα από την Αμερική και να πάρουμε πίσω τη μεγάλη μας Δημοκρατία.

Όταν ο Μπίμπι Νετανιάχου αναφέρει το θέλημα του θεού, ο θεός στον οποίο αναφερόταν είναι ο Βάαλ (επίσης γνωστός ως Μεγάλη Κουκουβάγια ή Μολώχ), ο θεός που αυτοί οι Χαζάροι πιστεύουν ότι απαιτεί από αυτούς να τον λατρεύουν με συνεχή αιματοχυσία και επώδυνες ανθρωποθυσίες και μαζικές δολοφονίες και ότι αν “πουλήσουν την ψυχή τους” στον Βάαλ (γνωστός και ως Εωσφόρος ή Σατανάς) το κάνουν αυτό θα ανταμειφθούν με απίστευτα πλούτη, φήμη και μεγάλη δύναμη. Όταν “πουλάνε την ψυχή τους” αυτό που στην πραγματικότητα συμβαίνει είναι ότι τους αρπάζουν την ψυχή και γίνονται απάνθρωποι ή άψυχοι και παίρνουν τα χαρακτηριστικά του Βάαλ, δηλαδή γίνονται όλο και πιο ψυχοπαθείς και κακοί.

Αυτό που συζητούσε ο Μπίμπι Νετανιάχου ήταν η επερχόμενη πυρηνική επίθεση κατά της Αμερικής στις 9-11-01, και όταν ανέφερε ότι “απλά θα μας αντικαταστήσουν” αναφερόταν στον κορυφαίο Κύκλο των Δώδεκα, την ομάδα στην οποία απαντάει και την οποία αποκάλυψε στον Κόσμο ο αρθρογράφος του Veterans Today και παρουσιαστής του talk show Stew Webb προσδιορίζοντας 11 από τους 12 που αυτοαποκαλούνται “Illuminati” ή “Μαθητές του Σατανά”. Αυτοί οι άνδρες κάνουν εξαμηνιαίες θυσίες παιδιών στο Ντένβερ και τρώνε τις καρδιές των παιδιών, πίνουν το αίμα τους αφού τα παιδεραστούν.

Φίλοι μου, πρέπει να διαδώσουμε αυτές τις πληροφορίες σε όποιον μπορούμε, στη συνέχεια να ενωθούμε και να διώξουμε αυτά τα άψυχα αποβράσματα που λατρεύουν τον Βάαλ από κάθε γωνιά της Αμερικής και να τους φέρουμε όλους ενώπιον της δικαιοσύνης και της τελικής κρίσης για όλο το απίστευτο κακό τους.

Οποιοσδήποτε καταλαβαίνει τι σκέφτεται ο Μπίμπι Νετανιάχου για τους Αμερικανούς ως χρυσό μοσχάρι για να αφαιρέσει περιουσιακά στοιχεία και να τους σφάξει, θα πρέπει να εξοργιστεί και να οδηγηθεί στην κοινοτική οργάνωση και στην πολιτική δράση ενάντια στην ισραηλινή κατασκοπεία μέσα στην Αμερική μέσω του Ομοσπονδιακού Συστήματος Αποθεματικών, της AIPAC, της JINSA, του Συμβουλίου Αμυντικής Πολιτικής, του CFR και των συναφών.

Η Rothschild ΧΜ έχει φυτέψει 25 πυρηνικές κεφαλές σε μεγάλες αμερικανικές πόλεις και άλλες μεγάλες πόλεις στην Ευρώπη, προκειμένου να εκβιάσει τη σχετική κυβέρνηση. Αυτό αναφέρεται ως η Επιλογή Σαμψών τους και ανακαλύφθηκε και αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά από τον Seymour Hersh:

Η Rothschild ΧΜ απέκτησε επίσης κάποιες κεφαλές S-19 και S-20 από ένα διεφθαρμένο μέλος του Κογκρέσου που ανέλαβε να αγοράσει τα ουκρανικά Mirv για λογαριασμό της κυβέρνησης των ΗΠΑ προκειμένου να τα παροπλίσει. Αντ’ αυτού, τις πούλησε στους Ισραηλινούς και μοιράστηκε τα χρήματα με άλλους βασικούς βουλευτές που συμμετείχαν.

Αυτό είναι εσχάτη προδοσία και αποτελεί θανατηφόρο αδίκημα που τιμωρείται με εκτέλεση. Αμέσως μετά την επίθεσή τους στην Αμερική, οι Rothschild ΧΜ είπαν στην κυβέρνηση των ΗΠΑ ότι θα πυροδοτούσαν πυρηνικές βόμβες μεγέθους πόλης σε ορισμένες αμερικανικές πόλεις, συμπεριλαμβανομένης της Ουάσιγκτον, εάν η κυβέρνηση αρνιόταν να επιτρέψει στο Ισραήλ να δημιουργήσει το δικό του μεγάλο αστυνομικό κράτος κατοχής μέσα στην Αμερική, βασισμένο στην ενοποίηση όλων των αμερικανικών υπηρεσιών επιβολής του νόμου και των αλφαβήτων υπό έναν κεντρικό ισραηλινό έλεγχο.

Αυτή η νέα ισραηλινή δύναμη κατοχής που ονομάζεται Εσωτερική Ασφάλεια (DHS) διοικείται αρχικά από διπλούς πολίτες και ανώμαλους. Η πρώην διευθύντρια του DHS Janet Napolitano έχει μηνυθεί για σεξουαλική παρενόχληση ανδρών που εργάζονταν στο DHS, τους οποίους διέταξε να μεταφέρουν τα γραφεία τους στην τουαλέτα των ανδρών.

Ο προδότης διπλός πολίτης Michael Chertoff, (ένα όνομα που μεταφράζεται από τα ρωσικά ως “γιος του διαβόλου”), ήταν ο εγκληματικός εγκέφαλος που έστησε το DHS, μαζί με τον πρώην επικεφαλής της ανατολικογερμανικής Στάζι, Marcus Wolfe, ο οποίος προσλήφθηκε ως ειδικός σύμβουλος και πέθανε μυστηριωδώς μόλις ολοκληρώθηκε η αποστολή του.

Η ΧΜ Ρότσιλντ δεν πίστευε ποτέ ότι θα εκτίθετο για την πυρηνική επίθεσή της στην Αμερική στις 11/9, αλλά έκανε ένα από τα μεγαλύτερα λάθη τακτικής στην ιστορία και υπερέπαιξε τα χαρτιά της από υπερβολική ύβρη, βασισμένη σε πολύ εύκολη επιτυχία λόγω της ακραίας χρηματικής της δύναμης στο παρελθόν.

Σύντομα η κυρίαρχη Αμερική θα γνωρίζει ότι ο Μπίμπι Νετανιάχου και το Λικουδιστικό Κόμμα του ανέπτυξαν την επίθεση κατά της Αμερικής στις 9-11-01 για λογαριασμό της Rothschild ΧΜ:

Νόμιζαν ότι είχαν τον πλήρη έλεγχο της ΧΜΜ και θα μπορούσαν να εμποδίσουν οποιαδήποτε από τις μυστικές έρευνες του ΙΑΕΑ και των εργαστηρίων Sandia να δημοσιοποιηθούν ποτέ στο αμερικανικό κοινό.

Έκαναν ένα σοβαρό λάθος τακτικής, διότι τώρα η αλήθεια για το ρόλο τους στην επίθεση της 9-11-01 κατά της Αμερικής δημοσιεύεται στο παγκόσμιο Διαδίκτυο, το νέο παγκόσμιο τυπογραφείο του Γουτεμβέργιου. Αυτό που δεν κατάλαβαν οι Ρότσιλντ ΧΜ ήταν η δύναμη του Διαδικτύου και το πώς τα ψήγματα αλήθειας που δημοσιεύονται και μεταδίδονται σε αυτό βρίσκουν απήχηση στους ανθρώπους του κόσμου και διαδίδονται σαν πυρκαγιά, με την ταχύτητα του φωτός. Η αλήθεια διαχέεται στις μάζες παντού.

Αυτό το απίστευτο λάθος τακτικής της ΧΜ είναι τόσο μεγάλο που στην πραγματικότητα θα την καταδικάσει στην πλήρη αποκάλυψη και τελικά στην πλήρη καταστροφή που της αξίζει. Η εντολή του Μπίμπι Νετανιάχου να προχωρήσει και να πραγματοποιήσει την πυρηνική επίθεση κατά της Αμερικής στις 9-11-01 θα μείνει στην ιστορία ως ένα από τα μεγαλύτερα λάθη του ΧΜ, και αυτό που θα κατηγορηθεί για την αποκάλυψη και την καταστροφή τους από τον κόσμο που τώρα συσπειρώνεται εναντίον τους.

Οι Ρώσοι έχουν τώρα διαρρεύσει τα αρχεία του ΙΑΕΑ και των εργαστηρίων Sandia και του Able Danger που τους έδωσε ο Edward Snowden. Σύντομα όλα αυτά τα αρχεία θα δοθούν σε όλους τους Αμερικανούς και τον κόσμο μέσω του Διαδικτύου, και αυτό δεν μπορεί να σταματήσει.

Ένας αριθμός Ρώσων στην Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση της Ρωσίας και στις υψηλότερες ηγετικές θέσεις της ρωσικής κυβέρνησης συνειδητοποιούν ότι ήταν η ίδια συμμορία του Οργανωμένου Εγκλήματος που οργάνωσε τους Χαζάρους σε Μπολσεβίκους για να δολοφονήσουν μαζικά 100 εκατομμύρια αθώους Ρώσους – και αυτοί οι άνθρωποι θέλουν εκδίκηση.

Γι’ αυτό φροντίζουν να βάλουν λουκέτο στους τραπεζίτες Ρότσιλντ, γεγονός που θα αποκεφαλίσει τη χαζαρική μαφία από την ατελείωτη, ελαστική προσφορά πλαστού χρήματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκε η Αναπτυξιακή Τράπεζα των BRICS – για να αντικαταστήσει το αμερικανικό πετροδολάριο ως το παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα, αλλά αυτό, σε αντίθεση με το αμερικανικό πετροδολάριο, υποστηρίζεται από χρυσό, ασήμι και πραγματικά εμπορεύματα, χωρίς να επιτρέπεται ΚΑΜΙΑ παραχάραξη.

Η ΧΜΑ αποτυγχάνει, και οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν πιστεύουν πλέον καμία από τις εθνικές ιστορίες της υψηλής τηλεθέασης, ειδικά το πλήθος κάτω των τριάντα ετών, το οποίο μαζεύει γεγονότα από το Διαδίκτυο και κατασκευάζει τις δικές του πεποιθήσεις.

Τόσοι πολλοί χρήστες του Διαδικτύου απορρίπτουν τώρα την ΧΜΑΜ που η αλήθεια για την επίθεση των Ισραηλινών στην Αμερική στις 9-11-01 γίνεται κάθε μέρα και πιο εύκολο να γίνει πιστευτή. Σύντομα όλη η κυρίαρχη Αμερική θα γνωρίζει ότι ο Μπίμπι Νετανιάχου και η Μοσάντ και οι διπλοί πολίτες του έκαναν την επίθεση της 9-11-01 στην Αμερική.

Η Αμερικανική Στρατιωτική Ανώτατη Διοίκηση γνωρίζει ότι ο Μπίμπι Νετανιάχου διέταξε τη Μοσάντ και τους διπλούς πολίτες του να επιτεθούν στην Αμερική χρησιμοποιώντας πυρηνικά στις 9-11-01 για λογαριασμό της Χαζαρικής Μαφίας των Ρότσιλντ (ΧΜ):

Διάφορες μυστικές επιχειρήσεις βαθιάς κάλυψης αναπτύσσονται τώρα σε παγκόσμιο επίπεδο για να εκθέσουν και να αποκεφαλίσουν την Rothschild ΧΜ από την ατελείωτη, ελαστική προσφορά χρήματος.

Οι ημέρες της αντι-ανθρώπινης εξουσίας τους είναι πλέον περιορισμένες. Η μυστική, απίστευτα καλά εκπαιδευμένη αμερικανική ομάδα που ονομάζεται “Πυρηνικοί Φιδαποφάγοι” εργάζεται τώρα σκληρά ψάχνοντας όλους τους εισερχόμενους διπλωματικούς σάκους και αποστολές του Ισραήλ, περνώντας και πετώντας πάνω από συναγωγές και ισραηλινές πρεσβείες και κρησφύγετα της Μοσάντ με υψηλής τεχνολογίας ανιχνευτές ακτίνων γάμμα και ηλίου-3 νετρονίων, και χρησιμοποιώντας δορυφόρους υπερ-υψηλής τεχνολογίας ειδικά ρυθμισμένους και εστιασμένους για να αναζητήσουν τυχόν αποθηκευμένα πυρηνικά κουκούτσια, καθώς και εργάζονται σκληρά για να ανακτήσουν όλα τα κλεμμένα πυρηνικά κουκούτσια από τους Ισραηλινούς οπουδήποτε στον κόσμο εκτός του Ισραήλ.

Αυτή η υπερ-ελίτ ομάδα ειδοποιήθηκε από το τηλεφώνημα του Michael Shrimpton στην MI-6 που τους ενημέρωσε ότι ένα ισραηλινό “City Buster” είχε τοποθετηθεί κοντά στο Ολυμπιακό στάδιο. Το τηλεφώνημα αυτό κακώς τον οδήγησε στη φυλακή. Το City Buster ανακτήθηκε από τους “Πυρηνικούς Φιδιοφάγους”, οι οποίοι εισήλθαν στην Αγγλία και ανέκτησαν και αφοπλίστηκαν από ένα μεγάλο City Buster. Δυστυχώς, η MI-6 ήθελε να πυροδοτηθεί αυτή η πυρηνική βόμβα, προκειμένου να αποκτήσει περισσότερη δύναμη η Χαζαρική Μαφία στην Αγγλία – η βάση της μέσα στην οικονομική συνοικία City του Λονδίνου – καθώς έχανε γρήγορα την εξουσία της.

Ένα μυστικό όνομα για αυτούς τους αρχηγούς της ΧΜ που διοικούν μεγάλο μέρος του κόσμου από το City του Λονδίνου είναι Γωγ και Μαγκόγκ, παρά το ότι τόσοι πολλοί ιστορικοί πιστεύουν ότι είναι το μυστικό όνομα της Ρωσίας που δεν είναι. Είναι το μυστικό όνομα των κορυφαίων ΧΜ και προφανώς αντιπροσωπεύει το μέρος από το οποίο προέρχονταν αρχικά.

Η μυστική ομάδα των υπερ-ελίτ “Πυρηνικών Φιδιοφάγων” είναι έτοιμη να αναπτυχθεί στο Ισραήλ ανά πάσα στιγμή, αν το έθνος καταρρεύσει, αφού οι περισσότερες ευρωπαϊκές εταιρείες εκχωρήσουν τις μετοχές τους από το Ισραήλ και οι ΗΠΑ διακόψουν κάθε βοήθεια, προκειμένου να συμμορφωθούν με την αμερικανική νομοθεσία. Είναι παράνομο να δίνεται βοήθεια σε ένα έθνος που διαθέτει πυρηνικά όπλα και το οποίο δεν έχει υπογράψει τη Συμφωνία Μη Διάδοσης Πυρηνικών Όπλων. Το Ισραήλ διαθέτει πυρηνικά όπλα ανιχνεύσιμα από δορυφορικούς αισθητήρες Ηλίου-3 και δεν το έχει παραδεχθεί ποτέ, ούτε έχει υπογράψει τη Συμφωνία Μη Διάδοσης Πυρηνικών Όπλων. Πρέπει όλοι μας να απαιτήσουμε από το Κογκρέσο και την Κυβέρνησή μας να υπακούσουν στο νόμο και να διακόψουν αμέσως κάθε χρηματική και στρατιωτική βοήθεια προς το Ισραήλ, και να συλλάβουν όλους τους διευθυντές του ισραηλινού κατασκοπευτικού μετώπου της AIPAC, της JINSA, του Συμβουλίου Αμυντικής Πολιτικής, του “Joint” στη Νέα Υόρκη, και της ADL κ.λπ.

Είναι άγνωστο, αλλά πιθανολογείται ότι ένας σημαντικός αριθμός αυτών των κλεμμένων πυρηνικών όπλων έχει ήδη ανακτηθεί. Έχει αναφερθεί από γνώστες ότι ένα πολύ επίσημο μήνυμα κοινοποιήθηκε στον Μπίμπι Νετανιάχου και τους Λικουντιστές του, καθώς και σε όλα τα κορυφαία μέλη των μετώπων της ισραηλινής κατασκοπείας στην Αμερική, όπως η AIPAC, η JINSA, το Συμβούλιο Αμυντικής Πολιτικής, η ADL και τα παρόμοια.

Ποια ήταν αυτή η σοβαρή προειδοποίηση; Αν οι εσωτερικές αναφορές είναι ακριβείς, σε αυτούς τους ανθρώπους ειπώθηκε ότι αν υπάρξει άλλη μια επίθεση ψευδούς σημαίας με βάση το Ισραήλ, αυτοί που την διέταξαν ή συμμετείχαν θα κυνηγηθούν στο πλαίσιο της αμερικανικής εθνικής ασφάλειας και θα εξοντωθούν, και οι ισραηλινές αμυντικές δομές που σχετίζονται με αυτές θα γίνουν σκόνη.

Το υπόλοιπο της ιστορίας της Rothschild ΧΜ πιθανότατα θα καθοριστεί από ΕΣΑΣ:

Το μέλλον της Rothschild ΧΜ θα καθοριστεί πιθανότατα από τους αναγνώστες του Veterans Today και από Εμάς τους ανθρώπους που μαθαίνουμε τη μυστική, απαγορευμένη ιστορία της χαζαρικής μαφίας που εξαλείφθηκε από τα βιβλία ιστορίας και τις βιβλιοθήκες από την ΧΜ για να προστατεύσει την κακή ιστορία της που κανείς δεν θα αποδεχόταν αν ήταν γνωστή.

Μοιραστείτε λοιπόν αυτή την ιστορία με την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες σας και κάντε την viral. Να είστε ξεκάθαροι γι’ αυτό – αν η ΧΜ δεν μπορέσει να λειτουργήσει με απόλυτη μυστικότητα, θα δεχτεί επίθεση από όλες τις πλευρές και θα καταστραφεί για πάντα. Γι’ αυτό καταργήστε τη μυστικότητά τους αποκαλύπτοντας την κρυφή ιστορία τους για να τη γνωρίζουν και να την κατανοήσουν όλοι οι Αμερικανοί.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εργάστηκαν τόσο σκληρά για να εξαγοράσουν και να ελέγξουν την ΧΜΜ και τη δημόσια μαζική εκπαίδευση, συμπεριλαμβανομένων των κολεγίων και των πανεπιστημίων, για να διασφαλίσουν ότι οι άνθρωποι του κόσμου δεν θα μάθουν ποτέ για το μυστικό τους κακό, το οποίο είναι τόσο απάνθρωπο, τόσο ανθρωποκτόνο που όλος ο κόσμος θα συμμαχήσει εναντίον τους και θα τους επιτεθεί από όλες τις πλευρές σε κάθε επίπεδο στο οποίο υπάρχουν.

Το μεγάλο ερώτημα παραμένει: Ήταν η πραγματική αιτία της απίστευτης κακίας και αγριότητας των ηγετών της χαζαρικής μαφίας απέναντι στην ανθρώπινη φυλή υποπροϊόν της φύσης ή της ανατροφής; Ορισμένοι πιστεύουν ότι αυτός ο χυδαίος παρασιτισμός και η τάση για μαζικές δολοφονίες, η εμπλοκή στην παιδοφιλία και την αφαίμαξη παιδιών και η θυσία παιδιών οφείλεται σε μια τοξική κουλτούρα, που περιγράφεται καλύτερα ως κακοήθης Φυλετισμός, που χαρακτηρίζεται από μια παρανοϊκή αυταπάτη ομαδικής φυλετικής ανωτερότητας.

Άλλοι πιστεύουν ότι οι ηγέτες της ΧΜ είναι η γενιά του Κάιν, δηλαδή “παιδιά του Κάιν”, που είναι δικά του Διαβόλου και δεν έχουν απολύτως καμία ψυχή ή ανθρώπινη συνείδηση, αλλά είναι αγνά αρπακτικά σαν άγριο θηρίο – ενώ ταυτόχρονα είναι απίστευτα διπρόσωποι, δηλαδή είναι ικανοί να βάζουν μια καλή απάτη και ένα ωραίο πρόσωπο προς τα έξω. Ίσως θα μπορούσε να είναι και οι δύο παράγοντες. Σε κάθε περίπτωση, είναι καιρός να εκθέσουμε αυτό το κακό, το μεγαλύτερο κακό που έχει βιώσει ποτέ ο κόσμος. Ήρθε η ώρα ο κόσμος να συνεργαστεί για να εξαλείψει αυτό το πρόβλημα τώρα και για πάντα, με κάθε μέσο.

Ο Mike Harris είναι οικονομικός συντάκτης του Veterans Today, ραδιοφωνικός παρουσιαστής, πρώην πρόεδρος οικονομικών του GOP, υποψήφιος κυβερνήτης για την Αριζόνα και ανώτερος αντιπρόεδρος της Adamus Defense Group, Ελβετία. Ο Mike είναι ειδικός στις μικτές πολεμικές τέχνες πλήρους επαφής. Η μακροχρόνια εξειδίκευσή του σε αυτές τον έχει κερδίσει μεγάλο σεβασμό και το παρατσούκλι “Iron Mike”. Ο Mike ήταν μέλος της ομάδας Veterans Today που συμμετείχε στη Διάσκεψη της Δαμασκού για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και του θρησκευτικού εξτρεμισμού. Ο Mike έδωσε περίπου είκοσι πέντε τηλεοπτικές συνεντεύξεις που μεταδόθηκαν σε εκατομμύρια τηλεθεατές στη Συρία, το Ιράκ, τον Λίβανο και το Ιράν. Σε αυτές τις συνεντεύξεις, ο Μάικ τόνισε και υποστήριξε την ιστορική δήλωση του κεντρικού ομιλητή, ανώτερου συντάκτη του Veterans Today και προέδρου Gordon Duff ότι το πραγματικό πρόβλημα πίσω από την παγκόσμια τρομοκρατία είναι ένα μεγάλο οργανωμένο συνδικάτο εγκλήματος.

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Υποστηρίξτε την ΣΦΑΓΗ GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/​
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Τα κανάλια μας:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr​
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Tο Youtube λόγω λογοκρισίας, μπορεί να έχει καταργήσει μερικά ή όλα τα βίντεο μας. Καλό θα είναι να τα βλέπετε από τα άλλα 2 κανάλια, όπως και να προωθείτε τα λίνκ από τα άλλα 2 κανάλια.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω paypal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Απευθείας μέσω του:
https://www.e-paylink.com/​
Παραλήπτης: Δεμερτζής Ιωάννης.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

REVOLUT BANK
IBAN: LT33 3250 0366 3208 5462
SWIFT / BIC: REVOGB21
Δικαιούχος ENERGY COMMUNICATIONS.

Σας ευχαριστούμε !

*** English Text. ***

Communication.
Phone: +30 2510 600 102

E-mail: press@sfagi.gr

Support SFAGI GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Watch our other videos on the channels:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Youtube, due to censorship, may have removed some or all of our videos. It would be good to see them from the other 2 channels, as well as to promote the links from the other 2 channels.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Dear friends, because the news site “SFAGI – sfagi.gr” is independent and anti-systemic, so there is no revenue, we would appreciate your help, if and if you wish, to support us financially.
This can be done via paypal or by depositing money directly from Western Union, through your bank account or credit card. Details below.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Direct through:
https://www.e-paylink.com/​
Recipient: Demertzis Ioannis.

Bank Account:
NATIONAL BANK OF GREECE.
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Beneficiary: Demertzis Ioannis.

REVOLUT BANK
IBAN: LT33 3250 0366 3208 5462
SWIFT / BIC: REVOGB21
Beneficiary: ENERGY COMMUNICATIONS.

Thank you !

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΤΙ: ΟΙ ΣΕΦΑΡΕΔΙΤΕΣ ΕΒ ΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ;
    ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.