Καταγγελία σοκ.

Διακοπή ρεύματος εν μέσω καραντίνας με Νέα Δημοκρατία!
Κόψαν το ρεύμα σε συμπολίτισσά μας 56 ετών, με κάρτα ανεργίας.

Οι δουλειές κλείσανε και έρχονται να κόβουν ρεύματα, με το εύκολο πρόσχημα της οφειλής !

Μεγάλη αλητεία από μέρους της ΔΕΗ.

Ο κορωναϊός Κυριάκος Μητσοτάκης και τα άλλα βιολογικά εκτρώματα, βιάζονται να φέρουν την αντζέντα του Μπιλ Γκέιτς στην Ελλάδα, για να ξεκάνουν όσους Έλληνες προλάβουν.

Δεν θα τους περάσει.

Εντολές σε παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας δεν έδωσε κανένας για μη διακοπή ηλεκτροδότησης!

Πολύ απλά, όπως σας είχαμε πει, θέλουν να ζούμε στη μιζέρια, στο άγχος και με πολλά προβλήματα.

Δείτε παρακάτω την καταγγελία που μας έστειλε μια Ελληνίδα συμπολίτης μας, για την ζημιά που της κάνανε. Της κόψαν το ρεύμα.

Πατήστε πάνω στην εικόνα για μεγένθυνση.

kopsimo reymatos me koronaio - Καταγγελία: Κόψαν το ρεύμα εν μέσο καραντίνας και κορωναϊού
Καταγγελία: Κόψαν το ρεύμα εν μέσο καραντίνας και κορωναϊού. Η καταγγελία, που μας ήρθε στο email.

Όπως έχουμε πει, χωρίς απόφαση δικαστηρίου δεν μπορείς να κόψεις ρεύμα.
Θα πρέπει να τους ταράξουμε στις μηνύσεις !

Γειά σας
Είμαι 56 χρονών με κάρτα Ανεργίας 13 μήνες.
Κατοικώ στην Θεσσαλονίκη.
Είμαι Αδιόριστη Καθηγήτρια και Εργάζομαι ως Τραγουδίστρια.
Μέχρι το 2010 είχα μια Φυσιολογική Εξέλιξη και Επαγγελματική Ζωή.
Μετα το 2010 τα εκκαθαριστικά μου πέσαν στις 3.500-2000-1500ε.
Ο Κλάδος της Μουσικής επλήγη πάρα πολύ Σοβαρά μετα το 2010 /και με τον Αντικαπνιστικό Νόμο ακόμη χειροτερα .
Περιμέναμε τις Απόκριες μήπως κάναμε μερικά Μεροκάματα,αλλά οι Μουσικές Σκηνές που εμφανίζομαι κλείσαν λόγω Κορωνοιού αρχές Φεβρουαρίου.
Ανήκω κι εγώ κι ενα σωρό άλλοι Συνάδελφοι στους Καλλιτέχνες που κάνουν 1 Εμφάνιση με Πρόσληψη μιας μέρας κι όχι σε Σταθερή Μηνιαία η Ετήσια Βαση.
Επίσης εκανα τα χαρτιά μου σε παρα πολλές Προκηρύξεις που θα ξεκινουσαν τον Μαρτιο -Απρίλιο-Μάιο.

Οι οποίες Αναβλήθηκαν επ Αόριστον.

Για την Κυβέρνηση όλοι εμείς οι Καλλιτέχνες που δεν είμαστε Μεγάλα -Πρώτα Ονόματα (με Αποταμιεύσεις) είμαστε Ανυπαρκτοι και Αόρατοι.
Ημουν στο Σπίτι μου -με το θεμα του Κορονοιού και ηρθαν και μου Αφαιρεσαν τον Μετρητη του Ρολογιου του Ρευματος.
Χρωστάω χρήματα στην ΔΕΗ -αλλά Δεν πήγα να κάνω Διακανονισμό .
Τι Διακανονισμό να κάνω αφου ουτε ειχα δουλειά ,ουτε βγηκε καμιά δουλειά -αλλά προέκυψε και ο Κορονοιός..

Ετσι λοιπόν στις 25 Φεβρουαρίου επρεπε να μεινω στο Σπίτι σε Καραντίνα /χωρίς Ρεύμα /χωρίς θερμανση/χωρίς δουλειά και χωρίς καμία βοήθεια απο το Κράτος.
Καμία Ανθρωπιστική Βοήθεια -Καμία Κοινωνική Παροχή..!!
Ονομάζομαι Μ. Φ.
το τηλεφωνο μου ειναι το 6976 χχχχχχ.

Δεν ξερω τι θα κάνετε με την Καταγγελία μου -πάντως λόγω Επαγγελματικής Επωνυμίας- δεν θα ηθελα να Αναφερθεί το Ονοματεπώνυμο μου.
Σας Ευχαριστώ.

Σε λίγο καιρό που θα μας δώσουν τις συσκευές ελεύθερης ενέργειας στα σπίτια μας, δεν θα έχουμε ανάγκη καμιά ΔΕΗ. Κάντε υπομονή !

Όποιος έχει αντίστοιχο πρόβλημα, να μας στείλει e-mail. Φυσικά θα το δημοσιεύσουμε. Η σαπίλα πρέπει να καταγγέλλετε και να τιμωρείται ! Μην κρατάτε το στόμα σας κλειστό. Πείτε μας για αυτό που σας προβληματίζει !

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες που σας παρέχουμε, παρακαλούμε υποστηρίξτε μας, κάνοντας εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube, από εδω: Σφαγή – Youtube – Εγγραφή.

Παρακαλούμε υποστηρίξτε την Σφαγή

Σφαγή ενημέρωση – άποψη.

Σφαγή social media: Facebok Pageinstagramtwitter

sfagi youtube eikona - Καταγγελία: Κόψαν το ρεύμα εν μέσο καραντίνας και κορωναϊού
Σφαγή GR. Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube.

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ – ΔΕΥΑ – ΕΥΔΑΠ
  Η μονομερής Διακοπή ρεύματος από την ΔΕΗ συνιστά Κλοπή (ΠΚ 372)
  1) Σύμφωνα με τον νόμο (ΠΚ 372, ΑΚ 947) (και σχετική οδηγία της ΕΕ) (*) το ρεύμα είναι ΠΡΑΓΜΑ, που βρίσκεται στα χέρια και κατοχή του καταναλωτή. Συνεπώς η «βίαιη» και χωρίς την συναίνεσή του αφαίρεσή (διακοπή) του από την ΔΕΗ (παραγωγού/προμηθευτή/διανομέα) για οφειλές του δανειολήπτη προς αυτήν, συνιστά την Διάπραξης εκ μέρους της ΔΕΗ, ΚΛΟΠΗΣ…! (ΠΚ 372).
  Συνεπώς, η ΔΕΗ (παραγωγός/προμηθευτής/διανομέας) μπορεί μόνο να διεκδικήσει στα αστικά δικαστήρια τη χρηματική οφειλή (ενοχή) ή την απόδοση του «πράγματος» (ρεύμα) σύμφωνα με τις διατάξεις του ΑΚ και ΚΠολΔ, αλλά πάντα ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑ ΜΟΝΟΜΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΒΙΑΙΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ(κλοπής του).
  Οι τυχόν διαφορετικοί με τα παραπάνω, όροι στην σύμβαση μεταξύ της ΔΕΗ (παραγωγού/προμηθευτή/διανομέα) και του καταναλωτή, είναι ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΙ και παράνομοι και δεδομένου της ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΑΚΗΣ φύσης και θέσης της ΔΕΗ (βλ. παρακάτω). (*) αρ.947 παρ.2 ΑΚ 372 και αρ.372 παρ.2 ΠΚ ενέργεια = πράγμα. Κατά κοινοτικό δίκαιο = εμπορεύσιμο αγαθό. (ΔΕΕ C-6/64, C-393/92, C-206/06, C-158/94, C-97/98) Ελλάδα παροχή από προμηθευτή σε καταναλωτή = πώληση πράγματος, ενδ. Π. Πρωτ. Θ 24446/99. Ρεύμα: πώληση προέλευση από ενεργειακές πηγές (ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ Δίκαιο της ενέργειας ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ)
  Σημασία πρέπει να δοθεί ότι ο ηλεκτρισμός είναι αναγνωρισμένο κοινωνικό αγαθό.
  ΤΥΧΟΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ: Σύμφωνα με το Παρ. Β` και το αρ.8 της σελ. 8 της Σύμβασης της ΔΕΗ με τους καταναλωτές, οι τελευταίοι έχουν αποδεχτεί την διακοπή του ρεύματος από την ΔΕΗ, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών των προς αυτήν από την κατανάλωση ρεύματος.
  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ:
  1) Κανένας όρος Σύμβασης (όπως το παραπάνω αρ. 8 της Σύμβασης) ΔΕΝ υπερισχύει των Νόμων Δημόσιας Τάξης, όπως είναι το αρ. ΠΚ 372 περί Κλοπής! Με άλλα λόγια, είναι απαράδεκτο κι άκυρο νομικά (και λογικά) να μπορεί ο πολίτης νόμιμα να δίνει το δικαίωμα (για οποιοδήποτε λόγο) στον κλέφτη να τον κλέβει νόμιμα!… ή να τον βιάζει, ή να τον βασανίζει, ή να… τον σκοτώνει !
  2) Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι όροι της Σύμβασης μεταξύ της ΔΕΗ και των καταναλωτών είναι –μπορεί να προσβληθούν- ως καταχρηστικοί και παράνομοι, διότι είναι όροι μιας Σύμβασης με ένα ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ, εμπρός στο οποίο ο καταναλωτής ΔΕΝ μπορούσε να μην υπογράψει τους όρους του, γιατί δεν είχες άλλη επιλογή.

  Η ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ – ΔΕΥΑ – ΕΥΔΑΠ σε συνεργασία με την ΣΥΜΜΟΡΙΑ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ παραβιάζει εκτός των άλλων το διεθνές Σύμφωνο του Ο.Η.Ε. για τα ανθρώπινα δικαιώματα άρθρα 1-6-7-9-10-11-12-15, και τις παραγράφους 1-2-5 του άρθρου 4Σ και του Άρθρου 16Σ-21Σ-22Σ του Συντάγματος.
  Διότι παρέχουν δωρεάν ΔΕΗ – ΝΕΡΟ – στέγαση (πολυτελή ξενοδοχεία) – σίτιση – θέρμανση – διαδίκτυο-παιδεία – άθληση – εκπαίδευση πολεμικών τεχνών – επιδόματα των 400 ευρώ το άτομο και το κόστος αυτών το χρεώνει στον καταληστευμένο Έλληνα τον οποίο με τον οικονομικό – γενοκτονικό πόλεμο που του έχει επιβάλει τον έχει φτάσει σε σημείο να μην μπορεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις του και να του κόβει το ρεύμα-νερό και να του κατάσχει την περιουσία του με σκοπό να τον γενοκτονήσει και να μείνουν μόνο οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.
  Επίσης οι ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ επωφελούμενοι της κατοχής της χώρας και της βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος συνεχίζει ανεξέλεγκτα και προπάντων αντισυνταγματικά και πέραν της χρέωσης των κιλοβατώρων που αναγράφονται στον μετρητή να χρεώνει με άλλες διαφορετικής φύσεως κατοχικές και ολοένα αυξανόμενες χρεώσεις απειλώντας ταυτόχρονα με διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος εάν δεν πληρωθούν.
  Ότι ισχύει για την ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ ισχύει και για την ΔΕΥΑ – ΕΥΔΑΠ και για όλες τις κατοχικές δημόσιες και συνεργαζόμενες ιδιωτικές επιχειρήσεις.

  ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΟΧΗ-ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ή ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ή ΟΧΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ.
  ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΄΄ΕΛΛΗΝΕΣ΄΄ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
  Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ.
  ΓΙΑ ΜΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.
  Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΕΡΣΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΣΛΑΜ.
  ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.