ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ
10-06-2021 – ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ

Εκλογές Τράμπ.

Πριν περάσουμε στο βίντεο, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Ντόναλντ Τράμπ, ορκίστηκε ως ο 19ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών σε μυστική ορκωμοσία στις 11 Ιανουαρίου του 2021 και είναι ο τελευταίος Πρόεδρος !!!

Οι εκλογές δεν εκλάπησαν. Έγινε απόπειρα κλοπής.  Υπάρχουν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για την απόπειρα της εκλογικής απάτης και πολλοί πολλοί άνθρωποι θα πάνε στη φυλακή γι’ αυτό.

trump emvolia prostasia mms swab test demertzis video 02 - Κίνδυνοι από εμβόλιο covid και προστασία από τους εμβολιασμένους
Ο Πρόεδρος Τράμπ, δεν εγκαταλείψε ποτέ το αξίωμά του.

Ο Πρόεδρος Τράμπ, δεν εγκαταλείψε ποτέ το αξίωμά του. Ωστόσο, παρέδωσε τον έλεγχο στον στρατό. Πολλά πράγματα συμβαίνουν στο παρασκήνιο, που ο απλός κόσμος δεν μπορεί να τα καταλάβει.

Όσο για την δημόσια ανακοίνωσή του ως Πρόεδρος, υπάρχουν πολλοί πατριώτες που έχουν δώσει ημερομηνίες και καμία από αυτές δεν έχει πραγματοποιηθεί. Έχουν δοθεί δύο ημερομηνίες. Η μία από τον Μάικ Λίντελ που λέει ότι θα ανακοινωθεί στις 8 Αυγούστου, αλλά και αρκετοί άλλοι πατριώτες έχουν δώσει ως ημερομηνία την 4η Ιουλίου.

Εμείς θεωρούμε πιο πιθανή την 4η Ιουλίου.

Είναι λογικό να ακούγονται διάφορα αλλά αυτή είναι η αλήθεια, από τις πληροφορίες που έχω.

Το εμβόλιο.

Επίσης να εξηγήσουμε το γιατί ο πρόεδρος Τραμπ έπρεπε να υποστηρίξει τα θανατηφόρα εμβόλια και ακόμα και τώρα ο περισσότερος κόσμος απορεί γιατί δεν έχει βγει δημόσια να πει τις αλήθειες για αυτά ;

Δείτε το σχέδιο.

(1) Είναι μέρος μιας στρατιωτικής επιχείρησης

(2) Το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών περιελάμβανε την έναρξη του COVID μετά τις εκλογές του 2016 (τις οποίες υπέθεσαν ότι θα κέρδιζε η Χίλαρι). Όταν δεν έγινε αυτό, περίμεναν μέχρι το τελευταίο έτος της θητείας του Ντόναλντ Τράμπ, τον Ιανουάριο του 2020, για να το κυκλοφορήσουν για διάφορους λόγους:

(Α) Να παρέχει κάλυψη για την εκλογική απάτη.
(Β) Για να ξεκινήσουν τον αποπληθισμό.
(Γ) Για να αρχίσουν τον εκτεταμένο φόβο και τον έλεγχο.
(Δ) Για να μην δώσουν στον Πρόεδρο Τραμπ αρκετό χρόνο για να φτιάξει ένα εμβόλιο (ώστε να μπορέσουν να παρουσιάσουν ένα εμβόλιο που θα μπορούσε να εγκριθεί από το FDA και να ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ)

Έτσι,

(3) Ο Ντόναλντ Τράμπ, έπρεπε να κάνει μια κίνηση αντίθεσης: να απαλλαγεί από το COVID και όλο το φόβο και τον έλεγχο που το συνοδεύει, να εκθέσει τη Μεγάλη Φαρμακευτική (Βig Farma) και να εξασφαλίσει ένα γρήγορο εμβόλιο που (λόγω της βιασύνης του) θα έπρεπε να χαρακτηριστεί πειραματικό και έτσι να ΜΗΝ είναι υποχρεωτικό !!!

(4) Έπρεπε να ζυγίσει και τις δύο επιλογές:

(Α) Να πει στην Αμερική ότι τα εμβόλια είναι ένα σχέδιο της Big Pharma / παγκοσμιοποιητών για την αποπληθισμό, ή

(Β) Να το υποστηρίξει.

Τι θα συνέβαινε σε κάθε από τις δύο παραπάνω περιπτώσεις.

(Α) Αν προειδοποιούσε τους πάντες, τα μέσα ενημέρωσης θα τον χλεύαζαν, θα τον αποκαλούσαν αποτυχημένο, θα διαφήμιζαν το COVID ακόμη περισσότερο και θα απαιτούσαν ένα πραγματικό εμβόλιο. Δεν θα μπορούσε να αποκαλύψει την εκλογική απάτη, να κάνει χιλιάδες συλλήψεις, να αποκαλύψει το σχέδιο του Βαθέος Κράτους και να αλλάξει τα πράγματα σε ευρεία κλίμακα με το κοινό να ξυπνάει.
Θα έπρεπε να σταματήσει την εκλογική απάτη πριν γίνει αντιληπτή και να αναλάβει τα καθήκοντά του για δεύτερη θητεία, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί και να οδηγηθεί σε χάος και έναν αναπόφευκτο εμφύλιο πόλεμο με τα συστημικά μέσα ενημέρωσης να υποδαυλίζουν τη φλόγα και να αυξάνουν την τρομοκρατία του κοινού

(Β) Με την έγκρισή του (αλλά με την τοποθέτηση αληθινών πληροφοριών σε εναλλακτικές ειδησεογραφικές προβολές), το εμβόλιο του Deep State ΠΡΕΠΕΙ να παραμείνει πειραματικό και συνεπώς ΔΕΝ ήταν υποχρεωτικό (κάτι που ΔΕΝ ήταν μέρος του σχεδίου τους). Αν ο DJT μπορέσει να το γυρίσει αυτό σε ευρεία κλίμακα μέσα στον επόμενο μήνα περίπου, μπορεί να σταματήσει τη δυναμική, να έχει ΠΟΛΥ λιγότερους θανάτους και να βάλει τα εμβολιασμένα πρόβατα στα ειδικά κρεββάτια ίασης (Med Beds). Στον πόλεμο, μερικές φορές πρέπει να επιλέξεις μεταξύ δύο κακών επιλογών. Δεδομένης της στρατηγικής των παγκοσμιοποιητών, ο Ντόναλντ Τράμπ και ο στρατός επέλεξαν τον δρόμο με τις λιγότερες απώλειες, και αυτός είναι να συνεχίσουν με τη βιτρίνα της δημόσιας έγκρισης του τοξικού (αλλά ΟΧΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ) εμβολίου. Η εναλλακτική λύση θα ήταν ΠΟΛΥ πιο θανατηφόρα για όλους μας με πολλούς τρόπους. Αν είχε δημιουργηθεί ένα εγκεκριμένο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ εμβόλιο από το Βαθύ Κράτος, θα σκότωνε εκατομμύρια περισσότερους αυτή τη στιγμή.

Ο Θεός να ευλογεί την Αμερική και τον κόσμο.

Κίνδυνοι από εμβόλιο covid και προστασία από τους εμβολιασμένους

Το βίντεο στο Rumble.

Το βίντεο στο Brighteon

Η πληροφοριοδότης του ΠΟΥ Astrid Stuckelberger αποκαλύπτει

Το βίντεο στο Rumble.

Το βίντεο στο Brighteon.

ΕΝΑ ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ SHERRY TENPENNY ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ

Το βίντεο στο Rumble.

Το βίντεο στο Brighteon.

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ

Και όμως είναι αλήθεια.

Υπάρχουν μονάδες πλάσματος, οι οποίες έχουν κατασκευαστεί από Έλληνες και βρίσκονται στην Ελλάδα.
Με μεγάλη μου χαρά επισκέφτηκα μία από αυτές και είχα την τύχη να την δοκιμάσω έστω και για λίγο.

Η Θεραπευτική μονάδα Πλάσματος σημαντική για τήν Υγεία του ανθρώπου.
Λειτουργεί με πεδία πλάσματος.

Υπάρχουν δύο αντικριστές πλάκες από τις οποίες η μία εκπέμπει τα πεδία πλάσματος και η άλλη απορροφάει. Εκπέμπει δηλαδή θετική ενέργεια και η άλλη πλευρά την απορροφάει, αλλά μαζί με την αρνητική που υπάρχει στον κάθε οργανισμό που βρίσκεται ενδιάμεσα.

Με πιο απλά λόγια, ο άνθρωπος πού βρίσκεται μέσα στο Πεδίο Πλάσματος έχοντας την θετική Ενέργεια Πλάσματος πού διαπερνάει το σώμα όπου υπάρχει αρνητική ή παθητική ενέργεια  το Πλάσμα την ισορροπει.

Αυτό σημαίνει ότι εξαλείφεται χάνεται και έτσι θεραπεύεται.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο.

Το βίντεο στο Rumble.

Το βίντεο στο Brighteon.

 

Ο Γιάννης Τσέρνος σχολιάζει την επικαιρότητα.

Με αφορμή τις ηλιθιότητες της σατανίστριας Προεδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελαροπούλου, σχετικά με την πρόταση προδοσίας, για την λύση του δημογραφικού, που πρότεινε ότι θα πρέπει να έρθουν στην Ελλάδα λαθρομετανάστες και να συγχωνευτούνε με τους Έλληνες, αλλά και δίνοντας λύσεις σχετικά με την ανάκληση των αντιπροσώπων.

Το βίντεο στο Rumble.

Το βίντεο στο Brighteon.

 

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Υποστηρίξτε την ΣΦΑΓΗ GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/​
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Τα κανάλια μας:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr​
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Tο Youtube λόγω λογοκρισίας, μπορεί να έχει καταργήσει μερικά ή όλα τα βίντεο μας. Καλό θα είναι να τα βλέπετε από τα άλλα 2 κανάλια, όπως και να προωθείτε τα λίνκ από τα άλλα 2 κανάλια.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω paypal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Απευθείας μέσω του:
https://www.e-paylink.com/​
Παραλήπτης: Δεμερτζής Ιωάννης.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Δικαιούχος ENERGY COMMUNICATIONS.

Σας ευχαριστούμε !

*** English Text. ***

Communication.
Phone: +30 2510 600 102

E-mail: press@sfagi.gr

Support SFAGI GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Watch our other videos on the channels:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Youtube, due to censorship, may have removed some or all of our videos. It would be good to see them from the other 2 channels, as well as to promote the links from the other 2 channels.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Dear friends, because the news site “SFAGI – sfagi.gr” is independent and anti-systemic, so there is no revenue, we would appreciate your help, if and if you wish, to support us financially.
This can be done via paypal or by depositing money directly from Western Union, through your bank account or credit card. Details below.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Direct through:
https://www.e-paylink.com/​
Recipient: Demertzis Ioannis.

Bank Account:
NATIONAL BANK OF GREECE.
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Beneficiary: Demertzis Ioannis.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Beneficiary: ENERGY COMMUNICATIONS.

Thank you !

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ….ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ…. ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ! ..ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ “ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ”. ΤΙ ΘΑΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ? ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ “ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟΙ” ΣΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ “ΒΡΩΜΟ RAPID TESTS”. ΚΑΤΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΤΟ “ΘΕΑΤΡΟ-ΘΕΑΜΑ” .. ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
    Γργορης Λεοναρδος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.