Ολόγυμνο παιδάκι το σκάει από το παράθυρο !

Παιδοφιλία και παιδεραστία και στο παλάτι; Τυχαίο;

Ένα ολόγυμνο παιδί που φαινόταν μάλλον από τις Φιλιππίνες, είδαμε να δραπετεύει από ένα παράθυρο του ανακτόρου του Μπάκιγχαμ στη μέση της μέρας και μόνο λίγοι το παρατήρησαν και διασκεδάζουν;

Είναι αυτή η απόδειξη ότι η Μοναρχία του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ένοχη παιδεραστία;

Η αρχική ανάλυση βίντεο μας υποδηλώνει ότι δεν έχει γίνει χειραγώγηση με τη χρήση ενός προγράμματος CGI, ούτε έχει κοπεί ή δεν έχει χρησιμοποιηθεί με πολλαπλά βίντεο από διαφορετικές σκηνές.

Παιδοφιλία στην Αγγλία.

Έχουν υπάρξει πολλαπλές συλλήψεις παιδεραστών καταγωγής Βρετανίας και άλλων χωρών στις Φιλιππίνες. Αλλά να έχουμε κάτι τέτοιο παίρνει το θέμα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Ποια είναι η στάση σας σε αυτό;

Μπορείτε πραγματικά να συμμετάσχετε στις παγκόσμιες προσπάθειες για να παρακωλύσετε την ικανότητα της οργανωμένης εγκληματικότητας της Cabal Deep State για την γενοκτονία, απολαμβάνοντας παράλληλα την ελευθερία της υγειονομικής περίθαλψης ταυτόχρονα, μποϊκοτάροντας την  Big Pharma για πάντα.

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες που σας παρέχουμε, παρακαλούμε υποστηρίξτε μας, κάνοντας εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube, από εδω: Σφαγή – Youtube – Εγγραφή.

Παρακαλούμε υποστηρίξτε την Σφαγή

Σφαγή ενημέρωση – άποψη.

Σφαγή social media: Facebok Pageinstagramtwitter

sfagi youtube eikona - ΣΟΚ στο βασιλικό παλάτι. Ολόγυμνο παιδάκι το σκάει από το παράθυρο !
Σφαγή GR. Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube.

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.