Λογική Αίτηση

Τι είναι η Λογική Αίτηση και πώς θα την αποκτήσετε.

Η Λογική αίτηση είναι η έρευνα των στοιχείων του πλειστηριασμού.

Συγκεκριμένα,
Η λογική αίτηση, είναι ένα αίτημα, το οποίο απευθύνεται, στην Τράπεζα , στην εισπρακτική εταιρεία – εταιρεία διαχείρισης δανείου και στους συμβολαιογράφους, από τους οποίους ζητάμε, τα νόμιμα έγγραφα του πλειστηριασμού, που είναι του κάθε δανειολήπτη, δηλαδή τα δικά μας,  για να δούμε μέσα σε αυτά, την πορεία της μεταβίβασης του δανείου μας, από την τράπεζα στις εταιρείες διαχείρισης.

Με αυτόν τον τρόπο, απενεργοποιούνται ουσιαστικά οι εταιρείες διαχείρισης, λόγο του ότι στις περισσότερες περιπτώσεις, έχουν μεταβιβαστεί τα δάνεια με τον νόμους 2003 και 2015 και έτσι δεν νομιμοποιούνται οι τράπεζες να βρίσκονται στην επόμενη διαδικασία, την δικαστική (ανακοπές – ασφαλιστικά μέτρα) και στους πλειστηριασμούς (και στους ηλεκτρονικούς).

Η διανομή της λογικής αίτησης, έχει σταματήσει μέσα από την σφαγή, λόγο του ότι δεν είχαμε ενημερωθεί για τις διορθώσεις των εγγράφων και δεν είχαμε τα διορθωμένα έγγραφα στην ώρα τους, Όπως εξηγούμε και στο παρακάτω βίντεο.

Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε το ΦΕΚ του Νόμου 4978 του 2022 που είναι ο νέος Κώδικας Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων από εδώ: ΝΟΜΟΣ 4978 ΤΟΥ 2022 - ΚΕΔΕ (3748 downloads )

Για ΔΩΡΕΕΣ – Οικονομική Ενίσχυση της “Σ” sfagi.gr .

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι,
επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, εκθέτοντας το «σύστημα», έχει στοχοποιηθεί, από όλους αυτούς που ανήκουν και υποστηρίζουν το σύστημα, με αποτέλεσμα, εμείς οι ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι αυτής, να δεχόμαστε τον μέγιστο οικονομικό πόλεμο από όλους αυτούς που ανήκουν και υποστηρίζουν το σύστημα. Έτσι μη έχοντας οικονομικούς πόρους για την συντήρηση όλης αυτής της προσπάθειας, αλλά και για την ίδια την διαβίωσή μας, σας ενημερώνουμε, ότι μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε να μας ενισχύσετε οικονομικά από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Οι τρόποι για την οικονομική ενίσχυση είναι οι παρακάτω εξής:

 1. Μέσω Paypal ή Πιστωτικής / Χρεωστικής Κάρτας
  Paypal Donate Button 300x145 - ΛΟΓΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ
  Paypal Donation


  >>>Πατήστε ΕΔΩ<<<

2. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό στα παρακάτω στοιχεία:
ENERGY COMMUNICATIONS
IBAN: LT42 3250 0603 2304 3454
BIC: REVOLT21
ΧΩΡΑ: LITHUANIA

3. Μέσω Western Union.

Western Union Logo 300x53 - ΛΟΓΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ
Western Union


Πηγαίνοντας σε οποιοδήποτε κατάστημα Western Union, η σε μεγάλα Super Market, με δυνατότητα αποστολής χρημάτων με Western Union.

Σας ευχαριστούμε.

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Υποστηρίξτε την ΣΦΑΓΗ GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/​
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Τα κανάλια μας:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr​
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Tο Youtube λόγω λογοκρισίας, μπορεί να έχει καταργήσει μερικά ή όλα τα βίντεο μας. Καλό θα είναι να τα βλέπετε από τα άλλα 2 κανάλια, όπως και να προωθείτε τα λίνκ από τα άλλα 2 κανάλια.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ευχαριστουμε για την ενημερωση. Η λογικη αιτηση και ο ορκος του πολιτη ισχυουν και για την Κυπρο;

 2. Ωραία ως εδώ, πως μπορούμε εμείς τώρα να προχωρήσουμε σε διαδικασία ώστε να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως; Τι γίνεται αν δεν κάνουμε την λογική αίτηση στην τράπεζα ή τα founts? Όταν δεν υπάρχει πια η λογική αίτηση;

  • Με την “Λογική Αίτηση” ασχοληθήκαμε μόλις 5 ημέρες, από την δημοσίευση του άρθρου αυτού. Οτιδήποτε απορίες έχετε μπορείτε να ρωτήσετε τον συντάκτη της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.