Τι συνέβη στους Δίδυμους Πύργους στις 11/9/2001.

Οι εκτελέσεις των προέδρων και των συζύγων τους.

Οι George Herbert Walker Bush και ο γιός George Walker Bush, ήταν αυτοί που ενορχήστρωσαν τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Ο George Sr όταν είχε ακόμα στο χέρι του στην CIA, τους είχε ζητήσει να τοποθετήσουν στους πύργους εκρηκτικά.

Είναι επίσης προφανές ότι το βίντεο των αεριωθούμενων αεροπλάνων που χτυπούσαν τον πύργο έγινε με CGI (Computer Generated Imagery).

Κανένα τζετ δεν έπεσε στους πύργους. Εκρηκτικά τοποθετήθηκαν επίσης στο κτίριο 7, όπου και έγινε η ελεγχόμενη κατεδάφιση.

didimoi pyrgoi ekteleseis proedron wtc 7 - Τα εκρηκτικά στους Διδύμους Πύργους και οι εκτελέσεις των προέδρων.
Το κτήριο επτά του παγκόσμιου εμπορίου. WTC 7.

Ένας πράκτορας της CIA στο την ώρα που πέθαινε στο κρεββάτι του, ομολόγησε ότι βοήθησε στην εγκατάσταση εκρηκτικών στον πύργο.

Όσο για το πεντάγωνό, δεν έπεσε ούτε εκεί κανένα αεροπλάνο όπως λένε. Μια κάμερα ασφαλείας κατέγραψε έναν πύραυλο που το χτύπησε.

pentagon missile - Τα εκρηκτικά στους Διδύμους Πύργους και οι εκτελέσεις των προέδρων.
Το χτύπημα του πυραύλου στο πεντάγωνο, καρέ – καρέ.

Ο George Sr συνελήφθη και ανακρίθηκε. Έκανε συμφωνία για να του γίνει μια κηδεία πρώτης τάξης, την οποία πήρε σε αντάλλαγμα μια πλήρη ομολογία σε βίντεο, αλλά και μια γραπτή ομολογία, εμπλέκοντας τον γιο του και πολλούς άλλους.

Παραδέχτηκε τη λατρεία των διαβόλων και το ξεπούλημα της ψυχής στον Διάβολο (soul scalping).

didimoi pyrgoi ekteleseis proedron soul scalping - Τα εκρηκτικά στους Διδύμους Πύργους και οι εκτελέσεις των προέδρων.
George Bush Jr – Soul scalping.

Παραδέχθηκε επίσης ότι έστησε τη δολοφονία του JFK, πώς ακριβώς και γιατί το έκανε.

Ο Lee Harvey Oswald ήταν το εύκολο θύμα της CIA.

Lee harvey oswald - Τα εκρηκτικά στους Διδύμους Πύργους και οι εκτελέσεις των προέδρων.
Lee Harvey Oswald

Ο Jack Ruby διαγνώστηκε με καρκίνο και είχε μόνο δύο μήνες για να ζήσει. Ορίστηκε να είναι ο δολοφόνος του Lee Harvey Oswald για να σιγουρευτεί ότι δεν θα μιλούσε.

jack ruby - Τα εκρηκτικά στους Διδύμους Πύργους και οι εκτελέσεις των προέδρων.
Jack Ruby

Ο George Sr παραδέχτηκε επίσης, ότι η σύζυγός του ήταν υψηλού βαθμού μάγισσα στη σατανική λατρεία που θυσίαζαν παιδιά και ότι συμμετείχαν σε μεγάλο βαθμό στη μαγεία και τη σατανική λατρεία.

Δεν ήθελε να ζήσει πια και προτίμησε την θανατηφόρα ένεση.

Κατά τη διάρκεια της κηδείας του, ο George Jr πήρε ένα σημείωμα και το έδωσε στη γυναίκα του Laura. Το έδειξε επίσης στον αδερφό του Jeb, που μόλις είχε αναρρώσει από καρδιακή προσβολή.

Ο George Sr ήταν ακόμα ζωντανός και όχι στο φέρετρο. Όλοι εικάσανε ότι ήταν κατηγορητήριο βρισκόταν στους φακέλους, αλλά ήξερα ότι δεν ήταν επειδή ο φάκελος ήταν πολύ μικρός για αυτό. Αργότερα διέρρευσε ότι ήταν ένα σημείωμα από τον Sr λέγοντας ότι ξέρουν τα πάντα, λυπάμαι.

Σχετικό βίντεο από την κηδεία του George W.H. Bush.

Ο νεώτερος έφυγε νωρίς επειδή συνελήφθη. Βγήκε με τους άντρες που τον συνέλαβαν ήσυχα χωρίς χειροπέδες, ώστε να μην τραβήξουν την προσοχή. Έκανε επίσης ένα πλήρες βίντεο και γραπτή ομολογία που εμπλέκει επίσης πολλούς άλλους που συμμετείχαν. Έκανε επίσης μια συμφωνία. Απελευθερώθηκε για λίγο για να βοηθήσει τον Τραμπ.

Έγινε κλώνος γι ‘αυτόν. Επέστρεψε στο GITMO όπου και εκτελέστηκε. Αυτός ο κλώνος βλάπτει πραγματικά τόσο άσχημα όσο και ο κλώνος του Μπάιντεν.

Προς το παρόν εκτελέστηκαν 4 πρώην πρόεδροι και τρεις αντιπρόεδροι.

Εκτελεσθέντες είναι ο 41ος πρόεδρος Τζορτζ Μπους, ο 42ος πρόεδρος Μπιλ Κλίντον, μαζί με τη σύζυγό του Χίλαρι Κλίντον, ο 43ος πρόεδρος Τζορτζ Μπους μαζί με τη σύζυγό του Λάουρα, και ο 44ος πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα μαζί με τον ομοφυλόφιλο εραστή του Μάικλ, τον πρώτο μας γκέι Μουσουλμάνο πρόεδρο, που ήταν παντρεμένος με έναν ομοφυλόφιλο τρανσέξουαλ τον Michael La Vaughn Robinson.

Και οι τέσσερις εκτελέστηκαν με τις συζύγους τους, με εξαίρεση τον George Herbert Walker Bush, επειδή πέθανε τον Απρίλιο του 2018.

Οι τρεις αντιπρόεδροι που έχουν εκτελεστεί είναι οι Joe Biden, Mike Pence και Dick Cheney. Παρεμπιπτόντως, ο Hunter Biden συνελήφθη και εκτελέστηκε.

Οι κλώνοι.

Λέτε ότι τους είδατε στην τηλεόραση. Λοιπόν, αυτό που είδατε ήταν είτε οι κλώνος τους, είτε ένα βίντεο που έγινε με το CGI, γιατί κανένας από αυτούς δεν είναι ζωντανός.

Μπορεί να γίνει σχεδόν οτιδήποτε με το CGI. Η Μισέλ διάβασε βιβλία σε παιδιά στο PBS. Όλα έγιναν με το CGI.

Όλοι έχουν κάνει ομολογίες σε βίντεο. Αυτό έγινε σε αναλογικό βίντεο που είναι σχεδόν αδύνατο να αλλάξει ή να χειραγωγηθεί.

Πάντως να γνωρίζετε ότι έχουν γίνει πολλές συλλήψεις.

didimoi pyrgoi ekteleseis proedron 2 - Τα εκρηκτικά στους Διδύμους Πύργους και οι εκτελέσεις των προέδρων.
George HW Bush, George W Bush και Clinton’s.

Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες που σας παρέχουμε, παρακαλούμε υποστηρίξτε μας, κάνοντας εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube, από εδω: Σφαγή – Youtube – Εγγραφή.

Παρακαλούμε υποστηρίξτε την Σφαγή

Σφαγή ενημέρωση – άποψη.

Σφαγή social media: Facebok Pageinstagramtwitter

sfagi youtube eikona - Τα εκρηκτικά στους Διδύμους Πύργους και οι εκτελέσεις των προέδρων.
Σφαγή GR. Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπραβο σας Κ. Γιαννη το άρθρο ειναι φανταστικό. Σε κατατοπίζει αμέσως, ξεκάθαρο και κατανοητό. Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Απο οτι φαίνεται ολη αυτη ι ιστορία ξεκίνησε για να εκδικηθεί ο τζον Κένεντι τον θάνατο του πατέρα του. Και μετά με τις μαρτυρίες και καταθέσεις και οτι ειχαν και αυτοι εγιναν οι παγκόσμιες συλλήψεις. Να σαι καλά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.