Παναγία των Παρισίων: O λόγος που εξαπλώθηκε τόσο γρήγορα η φωτιά.

Την ίδια ώρα που οι αρμόδιες αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι προκειμένου να φτάσουν στα αίτια που προκάλεσαν την καταστροφική πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων, η γρήγορη εξάπλωση της, σύμφωνα με τους ειδικούς συναρτάται από διάφορους παράγοντες οι οποίοι έδωσαν ώθηση στις φλόγες και δυσχέραιναν το έργο των πυροσβεστών.

Από τις έξι και μισή χθες το απόγευμα έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (16/4) περισσότεροι από 400 πυροσβέστες ρίχτηκαν στην μάχη με τις φλόγες προκειμένου να περιορίσουν τις φλόγες στην Παναγία των Παρισίων

panagia parision fotia notre dame 1024x683 - Παναγία των Παρισίων: Γιατί η φωτιά εξαπλώθηκε τόσο γρήγοραΣύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά η πυρκαγιά φαίνεται να ξεκίνησε σε μία από τις σκαλωσιές που είχαν στηθεί για τα έργα συντήρησης στον καθεδρικό ναό. Για το λόγο αυτό ανακρίνονται και οι εργαζόμενοι των πέντε εταιρειών που είχαν αναλάβει τις εργασίες.

Κι αν ακόμη οι έρευνες βρίσκονται σε αρχικό στάδιο, ωστόσο όπως αναφέρουν γαλλικά και όχι μόνο Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ένας από τους πιο καθοριστικούς παράγοντες που γιγάντωσαν τη φωτιά είναι τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένη η Παναγία των Παρισίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.