Αμερικανοί πεζοναύτες συνέλαβαν την 1η Νοεμβρίου τον κυβερνήτη της Καλιφόρνιας Γκάβιν Νιούσομ, καταφέροντας άλλο ένα σημαντικό πλήγμα στα σχέδια της ηγεμονίας του Βαθέος Κράτους να επιβάλει μόνιμα λουκέτα και να υποδουλώσει τους νομοταγείς Αμερικανούς πολίτες.

Η σύλληψη, έγινε στην πολυτελή έπαυλη του Newsom, αξίας 4 εκατομμυρίων δολαρίων, στο Fair Oaks της Καλιφόρνια, λίγες ημέρες αφότου έλαβε μια ενισχυτική ένεση Covid-19 και αρρώστησε βίαια.

Η τελευταία δημόσια εμφάνισή του στις 27 Οκτωβρίου ήταν ένα κόλπο δημοσίων σχέσεων που τον έδειχνε να κάνει το 3ο εμβόλιο, ενώ στις 31 Οκτωβρίου, ο λογαριασμός του στο Twitter, ο οποίος μπορεί να ελέγχεται από πρόσωπα διαφορετικά από τον Νιούσομ, ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία της οικογένειάς του στολισμένη με αποκριάτικες στολές.

Στρατιωτική πηγή που μίλησε με την υπόσχεση της ανωνυμίας δήλωσε στο RRN ότι ο Νιούσομ αρρώστησε “σοβαρά” 36 ώρες μετά τον πυροβολισμό, αλλά επέλεξε να προσπαθήσει να αναρρώσει στο σπίτι του αντί να εισαχθεί σε νοσοκομείο.

“Όταν το Γραφείο Στρατιωτικών Επιτροπών έμαθε ότι ο Νιούσομ ήταν εξασθενημένος και χωρίς ιδιαίτερη προστασία, αποφάσισε να δράσει”.

Κατά τη διάρκεια των πρώτων πρωινών ωρών της 1ης Νοεμβρίου, ένας άγνωστος αριθμός πεζοναυτών που στάλθηκε από την Ειδική Διοίκηση Πεζοναυτών των Ηνωμένων Πολιτειών διείσδυσαν στο κτήμα του Νιούσομ και ενέπλεξαν δύο αστυνομικούς της Πολιτειακής Αστυνομίας της Καλιφόρνιας, οι οποίοι είχαν αναλάβει να φρουρούν τον κυβερνήτη του Deep State.

Οι πεζοναύτες, είπε η πηγή μας, πρόσφεραν στην πολιτειακή αστυνομία την ευκαιρία να παραδοθεί, αλλά οι αστυνομικοί τράβηξαν τα όπλα τους και ανάγκασαν τους πεζοναύτες να απαντήσουν με θανατηφόρα βία. Και οι δύο αστυνομικοί δέχθηκαν πολλαπλά χτυπήματα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν, ενώ κανένας πεζοναύτης δεν τραυματίστηκε στη σύντομη ανταλλαγή πυρών.

Αφού απέστειλαν την ασφάλεια του Newsom, οι πεζοναύτες περιηγήθηκαν στην κατοικία και εντόπισαν τη σύζυγο του Newsom, Jennifer, και τα τέσσερα παιδιά τους να τρέχουν σε έναν διάδρομο που κατέληγε σε έναν ψεύτικο τοίχο που οδηγούσε σε ένα “Safe Room”, ένα οχυρωμένο δωμάτιο που εγκαθίσταται σε μια ιδιωτική κατοικία ή επιχείρηση για να παρέχει ασφαλές καταφύγιο ή κρυψώνα στους κατοίκους σε περίπτωση διάρρηξης, εισβολής στο σπίτι, ανεμοστρόβιλου, τρομοκρατικής επίθεσης ή άλλης απειλής.

Η κυρία Νιούσομ και τα παιδιά μπήκαν στο δωμάτιο πανικού πριν οι πεζοναύτες προλάβουν να τους πιάσουν και να τους ανακρίνουν, δήλωσε η πηγή μας.

“Οι στρατιώτες καθάρισαν τον υπόλοιπο χώρο και βρήκαν τον Γκάβιν Νιούσομ και τον προσωπικό του γιατρό στην κύρια κρεβατοκάμαρα. Ο γιατρός πέταξε αμέσως τα χέρια του στον αέρα και είπε ότι ήταν απλώς εκεί για να φροντίσει τον Νιούσομ και ότι δεν ήθελε κανένα πρόβλημα”.

Ο κατάκοιτος Νιούσομ ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα με ένα σωλήνα διασωλήνωσης κολλημένο στο λαιμό του και μια ρινική κάνουλα σφηνωμένη στα ρουθούνια του. Δίπλα στο κρεβάτι βρισκόταν μια σειρά από φορητές οθόνες παρακολούθησης ασθενών.

“Όταν οι πεζοναύτες είπαν ότι παίρνουν τον Newsom, ο γιατρός τους προειδοποίησε ότι θα πέθαινε αν αποσυνδεόταν από τον εξοπλισμό υποστήριξης της ζωής. Ένας τραυματιοφορέας της ομάδας κάλεσε μέσω ασυρμάτου για βοήθεια, και σύντομα έφτασε ένα στρατιωτικό ασθενοφόρο. Πήραν τον Newsom και τον γιατρό, πιθανώς για ανάκριση, από το σπίτι. Δεν προσπάθησαν όμως να πάρουν τη σύζυγο ή τα παιδιά του”.

Ο Νιούσομ μεταφέρθηκε σε άγνωστο ιατρικό κέντρο για θεραπεία και, όταν θα είναι ιατρικά ικανός, θα υποβληθεί σε επεξεργασία από το JAG και θα σταλεί στο Γκουαντάναμο για να αντιμετωπίσει στρατιωτικό δικαστήριο.

Ερωτηθείς γιατί οι πεζοναύτες δεν “τράβηξαν απλώς την πρίζα”, αν ο στρατός σκοπεύει να ζητήσει την επιβολή ποινής κάθειρξης, η πηγή μας είπε: “Δεν ήταν αυτή η δουλειά τους. Ο Νιούσομ μπορεί να έχει απαντήσεις που χρειαζόμαστε. Αν επιβιώσει, θα αντιμετωπίσει τις ίδιες κατηγορίες που αντιμετώπισε ο Κουόμο”.

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Υποστηρίξτε την ΣΦΑΓΗ GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/​
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Τα κανάλια μας:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr​
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Tο Youtube λόγω λογοκρισίας, μπορεί να έχει καταργήσει μερικά ή όλα τα βίντεο μας. Καλό θα είναι να τα βλέπετε από τα άλλα 2 κανάλια, όπως και να προωθείτε τα λίνκ από τα άλλα 2 κανάλια.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω paypal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Απευθείας μέσω του:
https://www.e-paylink.com/​
Παραλήπτης: Δεμερτζής Ιωάννης.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

REVOLUT BANK
IBAN: LT33 3250 0366 3208 5462
SWIFT / BIC: REVOGB21
Δικαιούχος ENERGY COMMUNICATIONS.

Σας ευχαριστούμε !

*** English Text. ***

Communication.
Phone: +30 2510 600 102

E-mail: press@sfagi.gr

Support SFAGI GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Watch our other videos on the channels:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Youtube, due to censorship, may have removed some or all of our videos. It would be good to see them from the other 2 channels, as well as to promote the links from the other 2 channels.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Dear friends, because the news site “SFAGI – sfagi.gr” is independent and anti-systemic, so there is no revenue, we would appreciate your help, if and if you wish, to support us financially.
This can be done via paypal or by depositing money directly from Western Union, through your bank account or credit card. Details below.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Direct through:
https://www.e-paylink.com/​
Recipient: Demertzis Ioannis.

Bank Account:
NATIONAL BANK OF GREECE.
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Beneficiary: Demertzis Ioannis.

REVOLUT BANK
IBAN: LT33 3250 0366 3208 5462
SWIFT / BIC: REVOGB21
Beneficiary: ENERGY COMMUNICATIONS.

Thank you !

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.