Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ

Ο συνταγματολόγος και κοινωνιλόγος, κ. Βασίλειος Σπύρου, μιλάει στην «ΣΦΑΓΗ» και στον Γιάννη Δεμερτζή για τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας και όχι μόνο.

Πως στήσανε την γενοκτονία των Ελλήνων οι ξενόφερτοι πολιτικοί, για το μεγάλο πρόβλημα με τα σχέδια για την απαγωγή των παιδιών μας, με το πρόσχημα της ψεύτικης πανδημίας του Κορωναϊού, αλλά και άλλα θέματα, χρήσιμα για τον Έλληνα, έτσι ώστε να καταλάβει τι έχει γίνει, αλλά και να πράξει σωστά, δίχως να πέσει σε παγίδες, που στήνουν παρακομματικές οργανώσεις, αλλά και σύγχρονοι δωσίλογοι, για να οδηγήσουν στην τελική καταστροφή και στον αφανισμό, το Ελληνικό Γένος.

Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες που σας παρέχουμε, παρακαλούμε υποστηρίξτε μας, κάνοντας εγγραφή στα κανάλια μας:
Youtube:
Σφαγή – Youtube – Εγγραφή,
Dailynewsgr – YouTube – Εγγραφή,
Brighteon

Brighteon – Εγγραφή
Παρακαλούμε υποστηρίξτε την Σφαγή Σφαγή ενημέρωση – άποψη.

Σφαγή social media: Facebok Pageinstagramtwitter

Τρόποι επικοινωνίας.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω paypal ή μέσω ταχυδρομείου ή western union. (Για πληροφορίες αποστολής, επικοινωνήστε μαζί μας). Λεπτομέρειες παρακάτω.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Σας ευχαριστούμε !

*** English Text. ***

Communication.
Phone: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Dear friends, because the news site “SFAGI – sfagi.gr” is independent and anti-systemic, so there is no revenue, we would appreciate your help, if and if you wish, to support us financially.
This can be done via paypal or by mail or western union. (For shipping information, contact us). Details below.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:   Το "βαθύ" Ελληνικό κράτος οι συλλήψεις και το τέλος του.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Thank you !

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Περι των μασκων των γαντιων και του κορο/ δοιου μιλησε Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ιατροδικαστηΣ ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΤΣΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ.ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΙΓΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΟΝΟΜΑΤΙ ΠΕΤΡΑ.ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΓΡΙΠΠΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΑΝΤΙΑ ΟΥΤΕ ΜΑΣΚΕΣ ΩΦΕΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΦΟΡΤ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ 5 ΤΟΠ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΠΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΤΡΙΒΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΠΥΡΟΥ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here