Συλλήψεις και εκτελέσεις

Ο πόλεμος με την Τουρκία και ο Μητσοτάκης !

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ “ΦΑΝΤΑΣΜΑ”

Πριν συνεχίσετε την ανάγνωση του άρθρου αυτού αλλά και των νέων ονομάτων από την νέα λίστα « συλλήψεις και εκτελέσεις επωνύμων »,  θα πρέπει να σας πούμε, ότι θα πρέπει να σταματήσετε να πιστεύεται το ότι σας λένε στην τηλεόραση.

Το ψέμα πάει σύννεφο. Η παραπληροφόρηση είναι στο φούλ, γιατί προσπαθούνε μέχρι και στο τέλος τους να υπακούσουν στις εντολές των κακών.

Το ίδιο κάνουν οι τοπικοί φορείς, Δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, Περιφεριάρχες, περιφερειακοί σύμβουλο, Αντιπεριφερειάρχες, καθώς επίσης και πολλοί δικηγόροι, γιατροί, δικαστικοί και άλλοι που έχουν την υποτιθέμενη εξουσία.

Ακολουθούνε τις εντολές της τελειωμένης Καμπάλ (Cabal).

Μιας κλίκας ατόμων, που περιλαμβάνει δολοφόνους, σατανιστές, παιδόφιλους, *παιδοβόρους (pedovore) και άλλους, που από τα αρχαία χρόνια βασανίζουν την ανθρωπότητα !

Σχεδόν όλοι αυτοί της κλίκας αυτής, έχουν συλληφθεί και πολλοί έχουν εκτελεστεί !

Οι υπόλοιποι συνεχίζουν να φοβερίζουν τον απλό κόσμο.

Από τον Μάρτιο του 2020, δεν υπάρχει κυβέρνηση σε κανένα κράτος. Όλοι οι πρωθυπουργοί, και βασιλιάδες έχουν καθαιρεθεί !

Πολλοί βέβαια από αυτούς, έχουν εκτελεστεί και στις θέσεις τους έχουν βάλει σωσίες ή κλώνους, απλά και μόνο για να μην πανικοβληθεί ο κόσμος. Αυτοί φυσικά, έχουν τοποθετηθεί από τους «καλούς», τα Λευκά Καπέλα, όπως πολλοί έχετε ακούσει !

Οι κατηγορίες οι οποίες τους έχουν αποδοθεί, είναι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εσχάτη προδοσία, παιδοφιλία και άλλα πολλά εγκλήματα.

Όλους αυτούς οι μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής καθώς και η ομοσπονδιακή αστυνομία, τους παρακολουθούσε εδώ και αρκετά χρόνια. Παρακολουθούσαν τα πάντα, από το που πηγαίναν, με ποιους είχαν συναντήσεις, τι κάνανε, αλλά και τους λογαριασμούς τους και άλλα, μέχρι βέβαια και που αρκετοί που είχαν συλληφθεί, δώσανε πληροφορίες για άλλους.

Όπως ο Τζέφρυ Έπστην (Jeffrey Epstein), προσφάτως και η ερωμένη του, Γκισλέην Μάξγουελ (Ghislaine Maxwell), οι οποίοι δίνουν στοιχεία και για άλλους, απλά και μόνο για να ελαφρύνουν την θέση τους.

Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε τα e-mails της Χίλαρι Κλίντον (Hillary Rodham Clinton), όπως και πολλά από την εταιρεία του Μπίλ Γκέιτς (Bill Gates), τα οποία διέρρευσαν και βγήκαν πολλά στοιχεία στην δημοσιότητα. Πολλά από αυτά βγήκανε μέσω του WikiLeaks.

Έτσι, φτάσαμε στο σήμερα, όπου συμβαίνουν όλα αυτά και φυσικά είναι δύσκολο να γίνουν πιστευτά από τον περισσότερο κόσμο.

Όταν πολλοί από αυτούς, έχουν συλληφθεί ή εκτελεστεί και η τηλεόραση, δείχνει ακόμα τους σωσίες τους ή ακόμα μέσω της τεχνολογίας, βίντεο με επεξεργασμένα γραφικά, είναι πολύ εύκολο να ξεγελαστεί το ευρύ κοινό.

Ακόμα και τα περισσότερα προφίλ των επωνύμων, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν χρησιμοποιούνται από τους ίδιους, αλλά από τα γραφεία τύπου αυτών, ή διαφόρων μάνατζερ, που δημοσιεύουν, διάφορα, κατ΄ εντολή αυτών.

Μην τρώτε το παραμύθι τους !!!

Παρακάτω τα νέα ονόματα επωνύμων, αυτών πού έχουν συλληφθεί η εκτελεστεί.

syllhpseis ekteleseis kyvernhsh fantasma 2 - Συλλήψεις και εκτελέσεις επωνύμων, η Τουρκία και ο Μητσοτάκης.
Συλλήψεις και εκτελέσεις επωνύμων, η Τουρκία και ο Μητσοτάκης.

Η προηγούμενη η λίστα είναι εδώ.

Ένα βασικό που πρέπει να καταλάβουμε, είναι ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Η Ελλάδα δεν κυβερνείται. Η βουλή είναι άδεια. Αρκετοί βουλευτές λείπουν, έχουν συλληφθεί, αλλά και από κάποιες αναφορές, που κυκλοφορούνε, κάποιοι έχουν εκτελεστεί.

ΑΡΑ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ !

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ;

ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ !

ΤΙ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ; ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ; ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ;

ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ λοιποί τοπικοί άρχοντες, θα έπρεπε ήδη να είχαν ενημερώσει τον κόσμο !

Μιλάμε για μια παράνομη κυβέρνηση !

Οι δημοσιογράφοι και τα κανάλια, θα έπρεπε να κάνουν το ίδιο !

ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ και όχι απλά να δείχνουν έναν σωσία πρωθυπουργό και να βγάζουν κάποιους υπουργούς από τα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια.

Επίσης η Αμερική, έχει στο πρόγραμμα, να ξεφτιλίζει και όλους αυτούς. Τρανταχτό παράδειγμα, ο Άδωνης Γεωργιάδης, που τον εμφανίσανε, βρώμικο και άπλυτο σε τηλεοπτική εκπομπή !

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη , που έχει συλληφθεί, βάση των Αμερικάνικων πηγών.

https://en.wikipedia.org/wiki/Cabinet_of_Kyriakos_Mitsotakis

Η κυβερνητική ομάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη, που έχει συλληφθεί. Όλα τα 52 μέλη.

syllhpseis ekteleseis kyvernhsh fantasma cabinet nd 6 - Συλλήψεις και εκτελέσεις επωνύμων, η Τουρκία και ο Μητσοτάκης.
CABINET OF GREECE ARRESTED WAITING TRIBUNAL.
syllhpseis ekteleseis kyvernhsh fantasma 6 - Συλλήψεις και εκτελέσεις επωνύμων, η Τουρκία και ο Μητσοτάκης.
Λοιπές συλλήψεις και εκτελέσεις επωνύμων. Arrests and executions.

*Παιδοβόρος – οι (pedovore). «Κάτι» το οποίο τρώει μόνο παιδιά. Με την έννοια αυτή, περιγράφονται συνήθως τα τέρατα, στις ιστορίες τρόμου, που τρώνε παιδιά.

Βίντεο.

Ο Δεμερτζής Γιάννης, μιλάει για:

Τα τελευταία γεγονότα, συμπεράσματα και προσωπικές απόψεις, για το θέμα με την Αγία Σοφιά, το ναό της Ορθοδοξίας και της Πίστης, που χρησιμοποιούν για να μας αποπροσανατολίσουν, από τα πραγματικά γεγονότα.

Τις φωτιές που έχουν μπεί κοντά σε παιδικά χωριά και κτήρια όπου στεγάζονται παιδιά και που για αυτό το θέμα δεν έχει μιλήσει κανένας.

Ακόμα:
Οι εξελίξεις με τους βρώμικους πολιτικούς και τις συλλήψεις τους, αλλά και άλλα πολλά.
Όποιος θέλει μπορεί να κάνει εγραφή στο κανάλι αυτό dailynewsgr.

Βέντεο – Η Χίλαρυ Κλίντον Ρομπότ.

Ας θυμηθούμε και τι έγινε στην Νέα Υόρκη, με τις διασώσεις τω παιδιών.

syllhpseis ekteleseis kyvernhsh fantasma 3 - Συλλήψεις και εκτελέσεις επωνύμων, η Τουρκία και ο Μητσοτάκης.
Οι διασώσεις των παιδιών από τα τούνελ της Νέας Υόρκης ! Τα πλοία Comfort και Mercy !

Το γνωστό ημερολόγιο με τα γεγονότα που προβλέπουν οι Q.

syllhpseis ekteleseis kyvernhsh fantasma 4 - Συλλήψεις και εκτελέσεις επωνύμων, η Τουρκία και ο Μητσοτάκης.
Το ημερολόγιο των γεγονότων. Πότε προβλέπονται οι συλλήψεις και τα άλλα γεγονότα. Η δέκατη εβδομάδα.
syllhpseis ekteleseis kyvernhsh fantasma 7 - Συλλήψεις και εκτελέσεις επωνύμων, η Τουρκία και ο Μητσοτάκης.
Τελευταίες πληροφορίες και οδηγίες, για το τι θα πρέπει να κάνει ο κόσμος, κατά την διάρκεια των συλλήψεων.

*Μετάφραση.

Τελευταίες πληροφορίες

Θα πρέπει το 100% των ανθρώπων, να μείνουν στα σπίτια τους, για να παρακολουθήσουν το τι θα μεταδώσει ο Αμερικάνικος στρατός στις τηλεοράσεις τους, παγκοσμίως.

Θα είναι πολύ επίπονο, αλλά θα πρέπει να μαθευτεί, για να μην μένει ο κόσμος πλέον διχασμένος. Γύρω την Κυριακή με Δευτέρα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, θα γράψει στο tweeter «Φίλοι μου Αμερικάνοι, η καταιγίδα είναι από πάνω μας. Θα εφαρμόσουμε ΠΛΗΡΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ».

Λογικά θα είναι μέσα από το προεδρικό αεροσκάφος Air Force 1, όταν θα στείλει 7 προεδρικά μηνύματα σε όλα τα τηλέφωνα στις τηλεοράσεις σε όλον τον κόσμο μέσω του συστήματος επείγων μηνυμάτων. Από τις παγκόσμιες στρατιωτικές δυνάμεις, θα κλείσουν όλα τα μέσα, το ιντερνετ, τα τηλέφωνα και όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα. (ΘΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ), και ο αμερικάνικος στρατός θα μεταδίδει, επί 10 μέρες, 3 μέρη από 8 ώρες το καθένα, με καταθέσεις από τους κρατούμενους, στρατιωτικά δικαστήρια, αποδεικτικά από όλα τα σκάνδαλα, όλων των κρατουμένων της επιχείρησης ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ. Κατά την διάρκεια της διαδικασίας αυτής, θα καθαιρεθούν όλες οι κυβερνήσεις παγκοσμίως και θα γίνουν οι μαζικές συλλήψεις (500 χιλιάδες κατηγορίες). Θα ενεργοποιηθεί ο νόμος GESARA-NESARA και έτσι, θα γίνει η οικονομική επανεκκίνηση στον πλανήτη γη.

Βίντεο. Πράκτορας της CIA, αποκαλύπτει, ότι δίνανε παιδιά στην ΕΛΙΤ των καμπαλιστών.

Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες που σας παρέχουμε, παρακαλούμε υποστηρίξτε μας, κάνοντας εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube, από εδω: Σφαγή – Youtube – Εγγραφή.

Παρακαλούμε υποστηρίξτε την Σφαγή

Σφαγή ενημέρωση – άποψη.

Σφαγή social media: Facebok Pageinstagramtwitter

sfagi youtube eikona - Συλλήψεις και εκτελέσεις επωνύμων, η Τουρκία και ο Μητσοτάκης.
Σφαγή GR. Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Robert Kiyosaki ????
    μα έλεγε ότι είναι φίλος του Trump !!!

    Κι ο Joseph Hallett ?? ο νεος βασιλιας της Αγγλιας;;;…
    κι αυτός εν γνώσει του Trump θα έμπαινε στο Buckingham…

    ρε φιλε.. τι γινεται…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.