ΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΥΣ;

1
1132
ΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΥΣ;
ΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΥΣ;

ΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΥΣ;….. ΤΟ ΕΠΙ ΓΗΣ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

ΠΑΤΡΙΏΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ και πατριώτισσες και “μπατριώτισσες” μου.

ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ, ……….ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ…..

ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΑΛΛΑ ΞΕΡΑΜΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ.

ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟ-“ΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ”…

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ…

ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,

ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΝ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,

ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ.

ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ.

Και αυτά δεν τα λέω για όλους, αλλά γι’ αυτούς που ….ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ…

_________________________________________________________________________________________________________________________________

ΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΥΣ;….. ΤΟ ΕΠΙ ΓΗΣ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

https://armagedon2020.blogspot.com/2023/06/blog-post_18.html

Ελληνίδες Έλληνες πατριώτες και εν Χριστώ αδελφοί.

Η πατρίδα μας, που είναι το επί γης κράτος του άγιου Τριαδικού Θεού, έχει καταντήσει μία πολιτειακά και θεσμικά διαλυμένη χώρα που την Κυβερνάει η Τουρκική πρεσβεία  και το Οργανωμένο έγκλημα,

υπό τα βλέμματα της ανίκανης πλέον να αντιδράσει Ευρωπαϊκής Ένωσης, αφού και την ίδια την έχουν καταπιεί τα σκάνδαλα και η διαφθορά.

Διότι το “Qatargate” που αποκάλυψε διαφθορά μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υπαλλήλων των θεσμών και οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι η κορυφή του παγόβουνου και όπως μου έλεγε παλαιότερα ένας φίλος της Γενικής ασφάλειας: “όταν βλέπεις Γιάννη να πιάνουν έναν, να ξέρεις πως άλλους 100 δεν τους έχουν πιάσει.

Κι όταν ακούς ότι έπιασαν ένα τόνο κοκαΐνης, να ξέρεις πως άλλοι 100 έχουν περάσει χωρίς να τους πιάσουν.

Αυτή λοιπόν η θεσμικά και ηθικά διαλυμένη Ε.Ε., απλά κάθεται και παρατηρεί την ΣΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ των θεσμών διακυβέρνησης της Ελλάδος, που την τελευταία εβδομάδα, το Τουρκικό Προξενείο στην Θράκη και το οργανωμένο έγκλημα του Μαξίμου, ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ

και μας έδειξαν ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

και ΥΠΕΡ ποίων ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ εργάζονται.

Και επειδή όπως είδαμε, όλα συνέβησαν χωρίς να “ανοίξει μύτη”

θα καταλάβετε όλοι σε λίγο, γιατί γράφω πως οι ψευτο-πατριώτες είναι ο μεγαλύτερος ΚΙΝΔΥΝΟΣ για την Ελλάδα.

Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΣ λοιπόν Κυβερνάται από την ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ της Αθήνας και το Οργανωμένο Έγκλημα, με πρωτεύοντα στόχο την προώθηση και εξυπηρέτηση όχι των Ελληνικών, αλλά των ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

Κι αυτό όπως έχουμε γράψει πολλές φορές και σε πολλά άρθρα μας, ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ με τον πλέον επίσημο τρόπο, σε μία από τις πιο σοβαρές και έγκυρες τηλεοπτικές εκπομπές της χώρας. https://www.youtube.com/watch?v=fPUXWBSwgNE&feature=emb_logo

Μετά απ’ αυτήν την ΤΡΟΜΕΡΗ αποκάλυψη, που μας έλεγε κατά πρόσωπο: «ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Υπάρχει εντός της πολιτικής ελίτ, σαφέστατη, οριοθετημένη και ξεκάθαρη “πέμπτη φάλαγγα” της Τουρκίας.

Μέσα στο ελληνικό σύστημα εξουσίας, η Τουρκία έχει δικό της κομμάτι που προωθεί τα συμφέροντά της».

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ λοιπόν, αποκαλύφθηκε και ο πολύ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ρόλος των ΨΕΥΤΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ που κοροϊδεύουν τους Έλληνες με “πατριωτικές” κορώνες και αμέτρητες “πατριωτικές” δημοσιεύσεις, από τα ΜΚ Δικτύωσης και από τα λεγόμενα “πατριωτικά” ιστολόγια.

Αυτοί είναι ο Ταμουρίδης, ο Παπαντωνίου, ο Βιτάλης, ο Φράγκος και όλοι οι Στρατηγοί οι Ναύαρχοι οι Πτέραρχοι και οι κάθε λογής απόστρατοι, που μετά από τις συντάξεις και τα εφ΄άπαξ, ξαφνικά «ξύπνησαν» και είπαν να το παίξουν και «πατριώτες».

Είναι ο Βελόπουλος, ο Νατσιός, ο Κασιδιάρης, οι «Σπαρτιάτες», οι «Μανιάτες», οι “Σφακιανοί” και όποιος δραστηριοποιείται πολιτικά, με κόμματα εντός ή εκτός Βουλής και κολλάνε στο προφίλ τους μία ελληνική Σημαία και μία πατριωτική ονομασία, τύπου: “Πατρίδα”, “Ελλάς”, “Έλληνες πατριώτες”, “Εθνεγερσία”, “Ελληνική λύση” κ.λ.π. κ.λ.π…!!!

Είναι ακόμα κάτι δεκάδες αρθρογράφοι, Καταχανάδες, Τραχανάδες, ΓεωΚων, Πύρινοι, Δαπέργολες, Καλιώρες, Βαρδάκες, Καλεντερίδηδες, Καζάκηδες, Αδαλήδες και πράκτορες «Υψηλής Αστυνόμευσης», άγνωστοι γέροντες και «πατριώτες» Μητροπολίτες μαζί μ’ ένα τεράστιο πλήθος πρακτόρων-τρολ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, που βάζουν μία ελληνική σημαία ή έναΝ άγιο στο προφίλ τους και βγάζουν μεροκάματο με δημοσιεύσεις, κοινοποιήσεις και σχόλια.

Και είναι και τα εκατοντάδες ψευτο-πατριωτικά και ψευτο-Χριστιανικά ιστολόγια που εργάζονται πυρετωδώς, δημοσιεύοντας και αναδημοσιεύοντας όλες τις «πατριωτικές» παπαριές και κοροϊδίες όλων των υπολοίπων ψευτο-πατριωτών,

και τα ξέρετε, είναι αυτά που αυτοπροσδιορίζονται ως “εθνικά”, “πατριωτικά” και “Χριστιανικά” και δεν είναι ανάγκη να τα αναφέρω διότι είναι εκατοντάδες..

Όλοι οι παραπάνω ΨΕΥΤΟ-πατριώτες “πολεμάνε” τον εχθρό και “αντιστέκονται”, με δημοσιεύσεις, κοινοποιήσεις και “like”.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΣΤΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ από την αρχή των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ μέχρι τις ΠΡΕΣΠΕΣ και την καταπάτηση του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟ ΑΙΣΧΡΟ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ «ΠΑΙΧΝΙΔΙ» ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,

ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

Διότι αυτοί οι ΨΕΥΤΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ αποδομούν και διαλύουν τον γνήσιο πατριωτικό χώρο,

ΛΑΝΣΆΡΟΝΤΑΣ έναν «νέο τύπο» πατριώτη που είναι ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ για τους προδότες της Κυβέρνησης.

Παρουσιάζουν δηλαδή έναν Έλληνα πατριώτη, που ουσιαστικά είναι μαλάκας, χωρίς να υπάρχουν γι’ αυτόν ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.

Και ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ στην Ελλάδα, το αντιμετωπίζει ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ, ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ και “like”.

Έτσι πρέπει κατά το Σιωνιστικό σχέδιο να “αντιδρούν” οι ψευτοπατριώτες, για να μην έχουν ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ οι προδότες.

Και γι’ αυτό όπως είδαμε, ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΣΤΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ από την αρχή των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ μέχρι τις ΠΡΕΣΠΕΣ και την καταπάτηση του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΙΠΟΝ,

ΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΟΥΝ.

Αυτοί λοιπόν οι ΨΕΥΤΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ που δεν έχουν ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ και καταπίνουν όλες τις προδοσίες με δημοσιεύσεις και “like” να μπούνε όλοι μαζί σ’ ένα καράβι και να πάνε να το παίξουν πατριώτες στο ΙΣΡΑΗΛ και την ΤΟΥΡΚΙΑ που είναι οι πατρίδες τους.

Διότι όταν σου ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ με το πιο ΕΠΙΣΗΜΟ τρόπο, ότι την πατρίδα σου την Κυβερνάει ένας ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ που αγωνίζεται και προωθεί τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ κι αυτό για σένα τον “πατριώτη” δεν είναι  ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ που σε υποχρεώνει να ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΟΠΛΑ και να ξαποστείλεις τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ που ξεπουλάνε την πατρίδα σου, τότε ρε μ@ον@πανα δεν είσαστε Έλληνες ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

Είσαστε γ@μημέν@ι σκατο-προδότες που βάζετε “πλάτη” στους Τούρκους της Κυβέρνησης, για να περνάνε ΑΚΙΝΔΥΝΑ όλες οι προδοσίες τους.

Και την επόμενη Κυριακή, θα μας ανακοινώσουν πάλι με συνοπτικές διαδικασίες οι Εβραίοι της  “singular logic” την ΤΟΥΡΚΙΚΗ «πέμπτη φάλαγγα» που ψήφισε πάλι ο “κυρίαρχος” λαός.

Που την περιμένει πως και πως ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ για να τηρήσει …. τα «συμφωνηθέντα»..!!!

Και τι θα κάνετε εσείς οι ΨΕΥΤΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ;;

Πως θα ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ στην προδοσία του ΑΙΓΑΙΟΥ που έχει “συμφωνήσει” ο Μητσοτάκης;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΣΑΣ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ;

ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΡΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ, ΝΑΥΑΡΧΟΙ, ΠΤΕΡΑΡΧΟΙ, ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΙ, ΝΑΤΣΙΟΙ, ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, ΜΑΝΙΑΤΕΣ, ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΔΕΣ, ΚΑΤΑΧΑΝΑΔΕΣ, ΤΡΑΧΑΝΑΔΕΣ, ΒΑΡΔΑΚΕΣ, ΠΥΡΙΝΟΙ, και κάθε λογής ΕΘΝΙΚΟ-ΚΑΛΑΜΟ-ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΟΙ;;;;

Πως θα αντισταθείτε ρε;

Θα “ξεσκιστείτε” να δημοσιεύετε και να κάνετε “like”;;

Όπως θα καταλάβατε ΨΕΥΤΟ-πατριώτες» και ΨΕΥΤΟ-μπατριώτισσες δεν μπορείτε να κοροϊδεύετε ΠΟΛΛΟΥΣ για ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ και επειδή ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΤΕ ενώπιον των γνησίων Ελλήνων πατριωτών καιρός να τα μαζεύετε και να πάτε κατά τις πατρίδες σας την Τουρκία και το Ισραήλ.

Διότι εμείς οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ και ΓΝΗΣΙΟΙ Έλληνες πατριώτες, ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ που δεν ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ενώ εσείς οι προδοτο-πατριώτες έχετε κόκκινους κώλους σαν της μαϊμούς κι αυτή είναι η διαφορά μας.

Ελληνίδες Έλληνες πατριώτες και εν Χριστώ αδελφοί.

Την επόμενη Κυριακή 25 Ιουνίου το βράδυ, ψηφίσουμε δεν ψηφίσουμε και ότι και να ψηφίσουμε, θα μας ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ η Eβραϊκή “Singular logic” ότι ο “κυρίαρχος λαός” αποφάσισε να ξαναβγάλει για Κυβέρνηση τον ίδιο ΜΙΣΗΤΟ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ και ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ και ΚΑΝΙΒΑΛΟ που του φωνάζει όλη η Ελλάδα επί δύο χρόνια ότι γ@μιετ@ι.

Και όλα τα κόμματα που θα μπουν ή δεν θα μπουν στην Βουλή, «πατριώτες» και απάτριδες θα δεχτούν ΟΛΟΙ το αποτέλεσμα ως φυσιολογικόν και ανόθευτον δηλώνοντας πως “σέβονται” την ετυμηγορία … του κυρίαρχου λαού.

Τα από κει και πέρα τα ξέρουμε διότι τα “ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ” του ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ “ΔΑΚΤΥΛΟΥ” που δουλεύει μέσα στον κώλο του Μητσοτάκη και του Δένδια, με τον Τούρκο Ερντογάν προς την «ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ» καταρχήν του Αιγαίου και την παράδοση των νησιών στην Τουρκία μέσω της ΧΑΓΗΣ είναι ένα σχέδιο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ και χωρίς “plan B”.

Και είναι τόσο ΜΟΥΛΑΡΩΜΕΝΟΙ τώρα οι Σιωνιστές και οι Τουρκό-πουστες ΜΗΤΣΟΤΆΚΗΣ ΚΑΙ ΔΈΝΔΙΑΣ

ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ

ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΣΤΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ.

Να το θυμάστε αυτό, διότι ο σατανάς και οι σατανιστές αν δεν έχουν εναλλακτικό σχέδιο να εφαρμόσουν, ακόμα και αν έχουν αποκαλυφθεί τα σχέδιά τους δεν αλλάζουν τίποτα και δεν ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ.

Οπότε τώρα που δεν έχουν εναλλακτικά σχέδια αλλά είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ τα “συμφωνημένα” για το Αιγαίο θα πάνε “ντουγρού” και θα βαρέσουν “γροθιά στο μαχαίρι”.

Θεωρώ κατάλαβαν ΑΠΑΝΤΕΣ τα μηνύματα που εστάλησαν διά του άρθρου αυτού, προς πάσαν κατεύθυνσιν.

Εδώ θα διαβάσετε περιληπτικά, πως έχει καταστρωθεί το σχέδιο της απώλειας του Αιγαίου διά της ΧΑΓΗΣ και θα καταλάβετε ΓΙΑΤΙ είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για τους προδότες η προσφυγή στην ΧΑΓΗ.

Βλέπετε η απώλεια του ΑΙΓΑΙΟΥ μ’ αυτόν τον “ΕΙΡΗΝΙΚΌ” ΤΡΟΠΟ είναι ένα σχέδιο 100 ετών, που έπρεπε όμως να μην γίνει ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ από τον ελληνικό λαό και να φανούν τα πάντα …. “τυχαία”.

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ,

ΘΑ ΜΟΥΛΑΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΠΩΣ ΠΕΤΑΞΑΝ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΡΠΟΦΟΡΗΣΕ,

ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ…!!!!!!

ΒΑΡΥ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

Και το σχέδιο θα πήγαινε καλά με τους ψευτο-πατριώτες που έχουν γεμίσει την Ελλάδα διότι αυτοί δεν έχουν ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ και θα αντιστέκονταν με τα γνωστά: Φωνές, όχι, δεν πρέπει, τα λέγαμε, δημοσιεύσεις, κοινοποιήσεις και “like”.

Αλλά είμαστε και εμείς εδώ που είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ και όχι Εβραϊκές “μαϊμούδες” που εμείς “τυχαίνει” να ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.

Και αν η ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ θελήσει να τηρήσει τα μυστικά και προδοτικά  “ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ” ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ,

ας πάει να το κάνει. ……

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 19/6

ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ;;

Έγινε η ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από τον θεσμικά αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, πως τοποθετούνται υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ. στην ΘΡΑΚΗ οι οποίοι ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ.ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΑΚΟΥΤΕ, ή θα αρχίσετε πάλι τα:… “σιγά κι’ αυτός είναι καλύτερος”;

Ο ένας βγάζει τις προδοσίες του άλλου ρε ΨΕΥΤΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ  και εσείς τις “καταπίνετε” επειδή κι’ αυτός που τις αποκαλύπτει έχει κάνει τις δικές του στο παρελθόν;;

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΛΕΩ όλοι εσείς οι ΠΡΟΔΟΤΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ να ξεκουμπιστείτε από την ΕΛΛΑΔΑ και να πάτε στο Ισραήλ και την Τουρκία που είναι οι πατρίδες σας.

ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΤΕ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ερευνητής-αρθρογράφος

giannis_lampropoulos@yahoo.com

https://armagedon2020.blogspot.com/2023/06/blog-post_18.html

 

Υ.Γ. Εγώ ως συνήθως θα το στείλω προς δημοσίευση σε όλα τα “πατριωτικά” και “μπατριωτικά” μπλοκ,;

και αν το δεί κανένας πουθενά δημοσιευμένο να μου στείλει μήνυμα.

Όλους τους ψευτο-πατριώτες τους καταλάβαμε μετά την Ορκωμοσία που κάναμε στα Χανιά στον ιερό Ναό του αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών στις 28 Οκτωβρίου 2020, μετά από το Μνημόσυνο του ήρωα Κων/νου Κατσίφα, που ορκιστήκαμε εις το όνομα της ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ να αγωνιστούμε και να πολεμήσουμε υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, από την στιγμή που θα περάσουν οι προδότες και εχθροί μας τις αδιαπέραστες ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ της ΠΙΣΤΕΩΣ και της ΠΑΤΡΙΔΟΣ, και τελείωνε ο όρκος με το:

Ού καταισχυνώ όπλα τά ιερά,

Αμυνώ δέ καί υπέρ ιερών καί οσίων,

Τήν πατρίδα δέ ούκ ελάσσω παραδώσω.

Από την Αθήνα είχαμε κατέβει στα Χανιά μόνο πέντε άτομα με ένα αυτοκίνητο και τρία όπλα και εκεί ο μακαριστός Παπα Δημήτρης Κοκολινάκης που όλοι τον αποκαλούσαν “Παπαφλέσσα της Κρήτης” είχε ειδοποιήσει και άλλους δικούς του για την Ορκωμοσία που έγινε μέσα σε κατάμεστο Ιερό Ναό μετά το Μνημόσυνο του Ήρωα Κων/νου Κατσίφα και πριν το “δι ευχών”.

Μετά την ορκωμοσία που γυρίσαμε στην Αθήνα,  ενημερώσαμε όλα τα “πατριωτικά” μπλοκ και τους “πατριώτες” Στρατηγούς, Ναυάρχους τους “θεματοφύλακες ” τους “ιερολοχίτες” και όποιον παρουσιαζόταν ώς “πατριώτης” και “αγωνιστής” και του λέγαμε να έρθει να του ευλογήσουμε και ότι όπλα έχει με το λάδι του ευχελαίου που μας είχε δώσει ο μακαριστός Παπα Δημήτρης, αλλά εκεί “φάγαμε” την μεγαλύτερη έκπληξη που μπορείτε να φανταστείτε.

ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΚΑΝΕΝΑΣ

ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑ “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ” ΜΠΛΟΚ

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.

Καταλάβαμε λοιπόν πως όλοι αυτοί οι “πατριώτες” και οι “μπατριώτισσες”

ΉΤΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

και όλον τον πατριωτισμό και την αντίσταση

τα εξαντλούν στις δημοσιεύσεις, τις κοινοποιήσεις και τα “like”.

 

Αλλά έπρεπε να είναι και ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ δημοσιεύσεις,

και επειδή οι δικές μας ήταν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ για τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ,

δεν δημοσίευσε κανένας το βίντεο της ορκωμοσίας,

για να μην το δουν και ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ και ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

 

Αυτό είναι το βίντεο και το ανεβάσαμε μόλις δολοφόνησαν τον Παπα Δημήτρη στο Νοσοκομείο Χανίων που τον άφησαν χωρίς φαγητό και αντιβίωση με το “πρωτόκολλο” covid και πέθανε μετά από ένα μήνα με την γνωστή “τρύπα στον λαιμό”.

Το βίντεο το δημοσιεύσαμε μόνο ο μακαριστός παπα Δημήτρης κι’ εγώ.

ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.

 

ΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΥΣ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Γιατί ζούμε σε πλάνη? Τι μας έχουν ποτίσει? Γιατί δεν ξύπνα επιτέλους ο Έλληνας. Τι έχουμε πάθει? Μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας. Φτάνει ποια η ανοχή. Οι προδότες στη γκιλοτίνα σήμερα, τώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.