Συλλήψεις επωνύμων στην Ελλάδα.

Ανανεωμένη λίστα συλλήψεων και εκτελέσεων επωνύμων ανά τον κόσμο.

Τα 94 ονόματα, μαζί με το όνομα του Πρωθυπουργού και του αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως, της Ελλάδας.

Όπως σας είχαμε αναφέρει και στο παρακάτω βίντεο, σας έχουμε εδώ την λίστα με τα 94 ονόματα επωνύμων, που έχουν συλληφθεί ή εκτελεστεί.

Παιδόφιλοι, σατανιστές, εγκληματίες που διαπράξαν εσχάτη προδοσία, αλλά και εγκληματίες, που διαπράξαν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Στο παρακάτω βίντεο, ο Δεμερτζής Γιάννης, ανακοινώνει έπειτα από επιβεβαίωση, εντός των επιχειρήσεων, ένα ακόμα όνομα, της Ελληνικής κυβερνήσεως, συγκεκριμένα του Αντιπροέδρου, του  κ. Παναγιώτη Πικραμμένου.

Είναι και αυτός ένα από τους πολλούς «Έλληνες», πολιτικούς που έχουν συλληφθεί. Βέβαια το όνομα του Πρωθυπουργού σας το αναφέρθηκε ξανά στο προηγούμενο βίντεο.

Πολλά σημαντικά γεγονότα λαμβάνουν χώρα τον τελευταίο καιρό σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πριν λίγες ημέρες, δημοσιοποιήσαμε ένα άρθρο, με μία λίστα με 81 ονόματα διάσημων, οι οποίοι έχουν εδώ και πολύ καιρό συλληφθεί, αλλά και πολλοί από αυτούς έχουν εκτελεστεί από την παγκόσμια ειδική συμμαχία, που αποτελείται από την εκπαιδευμένη αστυνομία και στρατό.

Είναι αλήθεια ότι είχαμε εδώ και περίπου μήνα, ότι κάτι έχει προχωρήσει στην χώρα μας. Δηλαδή ότι ξεκινήσαν οι συλλήψεις, από τις αντιδράσεις των πολιτικών και όλων των συναφών γεγονότων. Δηλαδή τις ασυναρτησίες που μας λέγανε, τον φόβο που προσπαθούσανε να μας περάσουν και όλα τα άκυρα μέτρα, πάντα με ύφος του μίσους προς εμάς.

Γνωρίζουμε ότι αυτοί δεν είναι άνθρωποι, αλλά υβρίδια, που μισούν τους Έλληνες. Το έχουν αποδείξει άλλωστε πολλές φορές.

Η ύποπτη απαγόρευση της κυκλοφορίας στα μέσα του Ιούνη.

Πριν από  λίγες ημέρες,  ανακοινώθηκε, ότι θα απαγορευτεί η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας. Δηλαδή θα απαγορευτεί η κυκλοφορία σε ι.χ. στα οποία οι ιδιοκτήτες τους δεν έχουν οικία εντός των οδών που ανακοινώσανε. Θα διέρχονται μόνο Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, οχήματα του δήμου, των βουλευτών, πολιτικών ιστάμενων, στρατιωτικών και άλλων.

Ο τομέας απαγόρευσης την κυκλοφορίας είναι μεταξύ των οδών Μητροπόλεως – Ερμού – Αθηνάς – Σταδίου – Μητροπόλεως και στο τμήμα της οδού Ερμού από την οδό Αθηνάς ως την οδό Αγ. Ασωμάτων. Επίσης στην Πανεπιστημίου, Φιλελλήνων, Βασιλίσσης Όλγας, Ηρώδου Αττικού και Σταδίου (από την οδό Καραγιώργη Σερβίας έως την οδό Μητροπόλεως).

Παρακάτω σας έχουμε πρόχειρο σχεδιάγραμμα χάρτη με την σκιαγραφημένο κόκκινο χρώμα την περιοχή αυτή.

Όπως παρατηρείτε, δεν είναι όλο το κέντρο της Αθήνας αυτό, αλλά μια περιοχή, συγκεκριμένη, η οποία περιλαμβάνει τη Βουλή, τον εθνικό κήπο, το Ζάππειο Μέγαρο, αλλά και τις συνοικίες Πλάκα, Μοναστηράκι, μέρος του λόφου της Ακροπόλεως και από ότι έχουμε καταλάβει και το τμήμα από την μία πλευρά της Πλατείας Ομονοίας κατά μήκους των οδών Σταδίου και Πανεπιστημίου.

Πατήστε επάνω στον χάρτη για μεγέθυνση.to vathy ellhniko kratos syllhpseis 06 - Το "βαθύ" Ελληνικό κράτος οι συλλήψεις και το τέλος του.

Ο χάρτης της απαγόρευσης κυκλοφορίας στο “κέντρο” της Αθήνας.Πατήστε επάνω στον χάρτη για μεγέθυνση.

to vathy ellhniko kratos syllhpseis 05 - Το "βαθύ" Ελληνικό κράτος οι συλλήψεις και το τέλος του.
Ο χάρτης της απαγόρευσης κυκλοφορίας στο “κέντρο” της Αθήνας.

Από πληροφορίες που έχουμε και όπως αναφέραμε και σε βίντεο, η απαγόρευση αυτή, έχει γίνει για να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις των επιχειρήσεων, για τις συλλήψεις, αλλά και φυσικά να εξουδετερωθούνε κάποιες υπόγειες αποθήκες με εκρηκτικά, αλλά και να κατεδαφιστούνε, τούνελ που βρίσκονται κάτω από εκείνη την περιοχή.

Όλα αυτά, για να αποφευκτούν, ατυχήματα, αλλά και ο πανικός του κόσμου από την άτυχη παρουσία του εκεί.

Η Νέα Λίστα των επωνύμων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που έχουν συλληφθεί η εκτελεστεί.

Εδώ όπως σας υποσχεθήκαμε, παραθέτουμε σε τέσσερα κομμάτια την λίστα με τα 94 ονόματα των επωνύμων, που έχουν συλληφθεί ή εκτελεστεί.

Η λίστα είναι με ονόματα από όλον τον κόσμο και φυσικά θα ανανεώνεται όποτε θα  έχουμε νεότερα.

*Αν διαβάζεται για πρώτη φορά τον πίνακα αυτόν, καλό θα είναι να διαβάσετε πρώτα τις επεξηγήσεις από το προηγούμενο άρθρο, έτσι ώστε να κατανοήσετε κάποια σοβαρά θέματα, για τους κλώνους ή τους σωσίες, που δείχνουν στα ΜΜΕ.

Πατήστε πάνω σε κάθε εικόνα για να την μεγεθύνετε.

to vathy ellhniko kratos syllhpseis 01 - Το "βαθύ" Ελληνικό κράτος οι συλλήψεις και το τέλος του.
Συλλήψεις και εκτελέσεις επωνύμων παγκοσμίως – Καρτέλα 1 από 4 (8 Ιουνίου 2020).
to vathy ellhniko kratos syllhpseis 02 - Το "βαθύ" Ελληνικό κράτος οι συλλήψεις και το τέλος του.
Συλλήψεις και εκτελέσεις επωνύμων παγκοσμίως – Καρτέλα 2 από 4 (8 Ιουνίου 2020).
to vathy ellhniko kratos syllhpseis 03 - Το "βαθύ" Ελληνικό κράτος οι συλλήψεις και το τέλος του.
Συλλήψεις και εκτελέσεις επωνύμων παγκοσμίως – Καρτέλα 3 από 4 (8 Ιουνίου 2020).
to vathy ellhniko kratos syllhpseis 04 - Το "βαθύ" Ελληνικό κράτος οι συλλήψεις και το τέλος του.
Συλλήψεις και εκτελέσεις επωνύμων παγκοσμίως – Καρτέλα 4 από 4 (8 Ιουνίου 2020).

Στο νούμερα 93 και 94, αναφέρονται και τα δύο μεγάλα ονόματα της «Ελληνικής» Κυβέρνησης, του Κυριάκου ( Κούλη ) Μητσοτάκη, αλλά και του Παναγιώτη Πικραμμένου, τα οποία δεν έχουν μπει τυχαία, σε αυτήν την λίστα.

Σας είχαμε αναφέρει παλιότερα, ότι η Ελλάδα, αποτελεί μία “ναυαρχίδα” στην αλυσίδα της παγκόσμιας διαφθοράς. Είναι το σταυροδρόμι του εμπορίου παιδιών, την κακοποίησή τους και γενικότερα την εκμετάλλευσή αυτών.

Είναι ένα το (μικρό) Βαθύ Κράτος .

Στο παρακάτω βίντεο, ο Γιάννης Δεμερτζής αναλύει τα θέματα της επικαιρότητας.

Το βίντεο έχει δημιουργηθεί την Κυριακή 7 Ιουνίου 2020. Δεν είναι καινούριο, αλλά είναι πολύ χρήσιμο να το δείτε.

Αναφέρονται οι συλλήψεις επωνύμων, οι συμπεριφορές των εκπαιδευτικών στους μαθητές στα σχολεία και τα ανθυγιεινά και αντικοινωνικά μέτρα, που επιβάλουν στα παιδιά. Τα ύποπτα τέστ για τον κορωναϊό covid-19, τις αιμοδοσίες και τις δωρεές οργάνων, αλλά και το τι συμβαίνει στην Ελλάδα με τις επιχειρήση «καταιγίδα».

Αν θεωρείται σωστό να ενημερώσετε τον κόσμο, μπορείτε να μοιραστείτε αυτές τις πληροφορίες.

Μην ξεχνάτε, πάνω από όλα είναι τα παιδιά μας. Πρέπει να τα προστατέψουμε από όλους αυτούς.

Όπως σας αναφέρετε και στο βίντεο, ενημερώστε τους Ρομά και τους Λαθρομετανάστες, για τα παιδιά τους, για τα «προβληματικά» τεστ του ψευτο – ιού. Βέβαια και τα Ελληνόπουλα, που υπόπτως άνοιξαν οι «ειδικοί», τα σχολεία, μέσω της «πανδημίας».

Γονείς Προσέχετε !

Ψάξτε να ενημερωθείτε για το «αδρενοχρώμιο – adrenochrome». Τι είναι και γιατί το θέλουν τόσο πολύ. Αν δεν μας πιστεύετε, μπορείτε να ενημερωθείτε από άλλες πηγές.

Κλείνοντας, θέλω να καταλάβετε ότι έχουμε έναν παγκόσμιο πόλεμο, μεταξύ του καλού και του κακού. Δεν έχουμε να κάνουμε με κανέναν ανταγωνισμό, δεν προσπαθούμε ως «ΣΦΑΓΗ», να κερδίσουμε χρήματα, από την επισκεψιμότητα, ή ακόμα την δόξα, που πολλοί πιστεύουν.

Όπως έχετε διαπιστώσει, ειδικά στα βίντεο, δεν έχουμε διαφημίσεις.

Σας αναδείξαμε το όλο θέμα από τον Φεβρουάριο και είμαστε μπροστά και επιθετικά στα γεγονότα. Έχουμε εκθέσει το πρόσωπό μας, σας έχουμε γράψει, γεγονότα.

Δεν αντιγράφουμε από κανένα άλλο site και οι πληροφορίες είναι από προσωπικές πηγές. Όποιος μας αμφισβητεί, τουλάχιστον ας έχει την πληροφορία που δίνουμε στην άκρη του μυαλού του.

Οι πληροφορίες μας είναι μέσα από τις επιχειρήσεις και δεν μπορούμε για ευνόητους λόγους να τις αποκαλύψουμε. Παίρνουμε εμείς ως «ΣΦΑΓΗ», την ευθύνη αυτών.

Επίσης για τους «πονηρούς» και «καχύποπτους», δεν ανήκουμε σε καμιά ομάδα «Q», δεν είμαστε του “Σώρρα” και δεν εξυπηρετούμε κανένα πολιτικό φορέα, κίνημα ή κόμμα.

Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες που σας παρέχουμε, παρακαλούμε υποστηρίξτε μας, κάνοντας εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube, από εδω: Σφαγή – Youtube – Εγγραφή.

Παρακαλούμε υποστηρίξτε την Σφαγή

Σφαγή ενημέρωση – άποψη.

Σφαγή social media: Facebok Pageinstagramtwitter

sfagi youtube eikona - Το "βαθύ" Ελληνικό κράτος οι συλλήψεις και το τέλος του.
Σφαγή GR. Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube.

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Χαρηκα αρκετα με τις συλληψεις πολυ δε περισσοτερο με τους δικους μας αλλα δεν ειναι μονον αυτοι … εχει και τους αλλους που προδοσαν την Μακεδονια μας και αυτους που μας πουλησαν στους Ναζι το 2010 που ειναι αυτοι πηραν αφεση;;;; Τι θα γινει μ αυτους;;;; που ειναι Τσιπρας και συμπουρμπουλο το Συριζα που ειναι ο ΓΑΠ που μας πουλησε για να τσεπωσει 2,5 δις $;;;;; μονο Μητσοτακης και Πικραμενος δεν λεει τιποτα…..

 2. -Συνεντευξη με εναν μασονο!Αντεχειs να μαθειs;ειναι μασονα η Ποπη Σουφλη;
  -συνεντευξη τηs καλλιοπηs σουφλη για τα””αττικα νεα””στην στεγη…
  -ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ_Τα_attikanea_αποκαλυπτουν
  -ΖΟΥΓΚΛΑ 16/02/1996 Μεροs 2
  -ΠΥΡ ΓΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ 26/04/1995 Μεροs 2
  -Συνεληφθη Γεροντοblogger με ανδρα κυπατζη που συκοφαντουσε πατριωτεs που επαιρναν δυναμικεs πρωτοβουλιεs για κινητοποιησειs για τη Μακεδονια!
  katoxika.gr
  -Εν τω μεταξυ,η Σουφλη κανει αναρτησειs του…Λαου!!!
  Ενταξει;
  Που ζουμε και τι ζουμε ρε φιλε αναγνωστη…
  Απιστευτα πραγματα…
  <>ολα!Ακομη <> τιποτα…
  esxatianasxesi.blogspot.gr/2017/04/blog-post_87.html
  -Βγαζουν στη…Σεντρα την Ποπη Σουφλη των”Αττικων Νεων””Η δηθεν αντικομμουνιστρια χριστιανη ορθοδοξη Πρωτοστατει σε ενεργειεs υπερ των αθεων κομμουνιστων του δημοκρατικου στρατου…”ΒΙΝΤΕΟ
  indobserver.blogspot.com/2017/10/blog-post_14.html
  -Δεν μιλησα Αλλα θα Μιλησω Ποπη Σουφλη!
  indobserver.blogspot.com/2013/11/blog-post_2888.html
  -Πρεπει να ντρεπεσαι Ποπη Σουφλη επειδη μαs βλεπει κι ο Θεοs τον οποιο επικαλεισαι!
  indobserver.blogspot.com/2013/11/blog-post_1405.html

  κατα κοσμον η πρωην πρωκτογλυφτρα του αντρε και τηs βυζαρουs χωνα γρια κυπατζου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.