ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ-ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ

μετάφραση: Μάρη Λιώκη

Το Βαθύ Κράτος και τα συστημικά ΜΜΕ κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να αντιστρέψουν όσα ο Τραμπ και οι Πατριώτες λένε. Βγαίνουν και μας λένε τα ΜΜΕ πως η Χλωροκίνη είναι πολύ επικίνδυνη ενώ έχει εγκριθεί από το FDA (Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων), καθώς χιλιάδες άνθρωποι την παίρνουν ανά τον κόσμο και κυκλοφορεί εδώ και 20 χρόνια. Παρ΄όλα αυτά, συνεχίζουν να προωθούν την ιδέα πως πρόκειται για κάτι πολύ επικίνδυνο. Γιατί;

Διότι τα πράγματα δεν πάνε όπως νόμιζαν ότι θα πάνε. Θυμηθείτε. Δεν έχουν τον έλεγχο της κατάστασης. Οι Πατριώτες τον έχουν. Και τώρα πλέον μπορούμε να δούμε καθαρά πως η Καταιγίδα είναι έτοιμη να πλημμυρίσει τα πάντα. Βρισκόμαστε μέσα στην Καταιγίδα και το ξέσπασμά της πλησιάζει.

Υπάρχουν αναφορές πως το Υπουργείο Δικαιοσύνης ζήτησε από το Κογκρέσο Εξουσία Έκτακτης Ανάγκης κι έχουμε τον Τσακ Σούμερ (Δημοκρατικός) και τους υπόλοιπους εξ αυτών να λένε πως, «όχι, οι δικαστές δεν θα πάρουν όλη αυτή την εξουσία στα χέρια τους. Δεν θα αφαιρέσουμε τα δικαιώματα του λαού».

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης βγήκε και εξήγησε δια στόματος Kerri Kupec διευθύντριας δημοσίων σχέσεων του υπουργείου πως «όλα αυτά που ισχυρίζονται είναι ολωσδιόλου λανθασμένα , πως υπάρχει κάποια σύγχυση σχετικά με αυτό. Αυτό πυροδοτήθηκε από το Κογκρέσο που ζήτησε από το ΥΠ.ΔΙΚ. να υποβληθούν προτάσεις ώστε να διασφαλιστεί ότι τα ομοσπονδιακά δικαστήρια θα είναι σε θέση να παράσχουν δίκαιη και αμερόληπτη δικαιοσύνη κατά τη διάρκεια της πανδημίας».

Τα ακόλουθα σχέδια προτάσεων αναπτύχθηκαν σε διαβούλευση με το Κογκρέσο και την Ομοσπονδιακή Δικαιοσύνη προκειμένου να βοηθηθούν οι ομοσπονδιακοί δικαστές να διαχειριστούν πιο εμπεριστατωμένα υποθέσεις στους τομείς δικαιοδοσίας τους και να προστατεύσουν το συμφέρον της δικαιοσύνης κατά τη διάρκεια της κατάσταση εθνικής έκτακτης ανάγκης. Έτσι, δεν είπαν ότι το εκτελεστικό τμήμα θα πάρει όλες αυτές τις εξουσίες και το μήνυμα που πέρασε ήταν συγκεχυμένο. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης λοιπόν βγήκε και εξήγησε για ποιο πράγμα μιλούσαν ακριβώς. Και το Κογκρέσο απευθύνθηκε στο Τμήμα Δικαιοσύνης ζητώντας κάτι τέτοιο.

Λοιπόν, βλέπουμε ότι περιέργως αυτός ο Κορωνοϊός εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο ενώ το Βαθύ Κράτος και τα συστημικά ΜΜΕ το προωθούν με όλες τους τις δυνάμεις λέγοντας πως ο Τραμπ τα κάνει όλα λάθος.

Ο Τραμπ από την άλλη το εκμεταλλεύεται προκειμένου να δείξει στον κόσμο τους λόγους που τα συστημικά ΜΜΕ, το Βαθύ Κράτος και οι τακτικές των Δημοκρατικών βρίσκονται πίσω από όλα αυτά.
H ψηφοφορία για τη Δέσμη Μέτρων (οικονομικών κινήτρων) για τον Κορωνοϊό δεν προχώρησε στη Γερουσία και περιέργως κάποιοι γερουσιαστές του Ρεπουμπλικανικού κόμματος βρίσκονταν σε καραντίνα κατά τη διάρκεια της . Ήταν αυτό προσχεδιασμένο ώστε να εκθέσει τους Δημοκρατικούς και να δείξει τι ακριβώς παίζεται;

Κάτι τέτοιο υποψιάζομαι διότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 47-47 και οι New York Times βγήκαν με τρεις διαφορετικούς τίτλους.

Ο πρώτος ήταν : «Οι Δημοκρατικοί μπλοκάρουν Δέσμη Μέτρων ύψους 1,8 τρις». Μετά άλλαξε σε : « Οι Δημοκρατικοί μπλοκάρουν το Σχέδιο για Δέσμη Μέτρων επιδιώκοντας την προστασία των εργαζομένων». Και τέλος άλλαξε τον τίτλο σε : «Το κομματικό χάσμα απειλεί τη συμφωνία για το Νομοσχέδιο Διάσωσης».

Σε σχετικό tweet του ο Τραμπ μεταξύ άλλων ανέφερε: «Οι New York Times, άλλαξαν τρεις φορές τίτλο προκειμένου να ικανοποιήσουν τη Ριζοσπαστική Αριστερά…. Ψεύτικες και διεφθαρμένες ειδήσεις που μόνο κακό κάνουν στη Χώρα μας».

Για άλλη μια φορά λοιπόν οι Δημοκρατικοί βρέθηκαν εκτεθειμένοι.

Βρισκόμαστε σε αυτή την κρίση και αυτοί γεμίζουν το νομοσχέδιο αυτό με την Κλιματική Αλλαγή, Πληροφορίες για τις Εκλογές, τις Αμβλώσεις κα. Τι σχέση έχουν όλα αυτά με αυτό που συμβαίνει;
Δε νοιάζονται για τον Αμερικανικό λαό, δεν ενδιαφέρονται να του παράσχουν κάποιο εισόδημα, δεν τους ενδιαφέρει να βοηθήσουν τις μικρές επιχειρήσεις να επιβιώσουν; Το μόνο πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι η δική τους ατζέντα για την οποία κανένας δεν ενδιαφέρεται τώρα.

Σκεφτείτε το. Τη στιγμή που εκατομμύρια ανθρώπων είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους, τη στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις είναι στο χείλος του γκρεμού, τη στιγμή που οι άνθρωποι δε διαθέτουν πόρους για να επιβιώσουν, οι Δημοκρατικοί ασχολούνται με την Κλιματική Αλλαγή, το Φαινόμενο του Θερμοκηπίου και τις επερχόμενες Εκλογές.

Έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα!

Από τη μεριά του ο Τραμπ και η κυβέρνησή του μιλούν για εφαρμογή των μέτρων καραντίνας και αυτό είναι σκόπιμο προκειμένου να πραγματοποιηθεί η Μέγιστη Επιχείρηση , χωρίς να εκτεθεί ο λαός σε κίνδυνο, με δεδομένο ότι περιμένουν κάποιο «γεγονός».
Είμαι πεπεισμένος πως όλες αυτές οι οδηγίες έχουν να κάνουν με το γεγονός πως επίκειται αυτή η Κύρια Επιχείρηση. Φυσικά επιχειρήσεις λαμβάνουν χώρα όλο αυτό το διάστημα.
O Tραμπ ανακοίνωσε πως ενεργοποίησε την Εθνοφυλακή στην Καλιφόρνια, τη Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον.

Ο διοικητής της FEMA Peter Gaynor δήλωσε, πως δεν πρόκειται για Στρατιωτικό Νόμο. Και αν προσέξετε στις συμβουλευτικές υποδείξεις πουθενά δεν υπάρχει υπαινιγμός για Στρατιωτικό Νόμο. Γιατί άραγε τα συστημικά ΜΜΕ προωθούν την ιδέα του Στρατιωτικού Νόμου;

Γιατί κάποιοι διεφθαρμένοι πολιτικοί προωθούν τον Στρατιωτικό Νόμο;

Διότι ακριβώς αυτό επιθυμούν.
Μην ξεχνάτε πως ο Τραμπ δεν ακολουθεί το δικό τους σχέδιο. Ακολουθεί το δικό του Σχέδιο. Το Σχέδιο των Πατριωτών. Κάνουν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που το Βαθύ Κράτος επιθυμεί.
Ακούστηκε πως θα υπάρξει ένα γρήγορο τεστ ανίχνευσης του ιού το οποίο έχει εγκριθεί από τον Π.Ο.Υ. που θα δίνει αποτελέσματα σε 45 λεπτά και το οποίο θα τεθεί σε κυκλοφορία σε περίπου 2 εβδομάδες. Έτσι ο καθένας θα γνωρίζει αν πάσχει από Κορωνοϊό ή όχι.

Γνωρίζουμε πως ο Π.Ο.Υ. κυκλοφορούσε ένα τεστ το οποίο έδινε κατά 50-80% λάθος αποτελέσματα. Κι όμως τα συστημικά ΜΜΕ και το Βαθύ Κράτος ήταν υπέρμαχοι της κυκλοφορίας του. Γιατί το έκαναν αυτό; Διότι επιθυμούσαν να επικρατεί πανικός, χάος, διότι αν ο καθένας έκανε αυτό το τεστ, τότε θα φαινόταν ότι η πλειοψηφία στη χώρα πάσχει από Κορωνοϊό. Και γνώριζαν πολύ καλά πως αυτό το τεστ θα τους έδινε αυτό που ήθελαν.

Ο Τραμπ γνώριζε πως αυτό το τεστ έδινε λανθασμένα αποτελέσματα γι αυτό το αποσύρει και φέρνει το καλό τεστ που δίνει σωστά αποτελέσματα.
Όταν ξεκίνησε όλο αυτό, ο Τραμπ έκανε το αντίθετο από αυτό που του έλεγε το επιστημονικό επιτελείο που τον συμβούλευε τι να κάνει.

Ο Τραμπ δεν ακούει τις υπηρεσίες πληροφοριών και τα επιστημονικά επιτελεία που ελέγχονται από το Βαθύ Κράτος.

Από τη μεριά του ο Ομπάμασυνεχώς βγαίνει και επικρίνει τις κινήσεις του Τραμπ. Αυτός που το 2009 με χιλιάδες θανάτους από τον Η1Ν1 περίμενε 6 μήνες για να θέσει τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης!! Ο απολογισμός; 12.469 θάνατοι!! Απλά διότι ολιγώρησε για τόσο καιρό.
Ο Τραμπ στις καθημερινές ενημερώσεις τύπου που πραγματοποιεί, δίνει σαφείς υπαινιγμούς γι αυτό που έρχεται. Αποφάσισε να γνωστοποιήσει την πληροφορία πως μια επιχείρηση είναι σε εξέλιξη κάτι που επιβεβαιώνει πως όντως επιχειρήσεις λαμβάνουν χώρα.

Και αποφάσισε να το κάνει ενώσο διαρκεί η Πανδημία. Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα το μαθαίναμε. Αλλά αν ο POTUS (συντομογραφία του Προέδρου των ΗΠΑ) μας λέει κάτι τέτοιο, τότε υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που το κάνει.
Σε κάποιες αναρτήσεις του ο Q βλέπουμε να λέει πως όταν η Καταιγίδα ξεσπάσει, πιθανώς να έχουμε στημένα τρομοκρατικά γεγονότα(False Flags) και αρχίζουμε να έχουμε ενδείξεις πως το Βαθύ Κράτος πιθανώς να σχεδιάζει κάτι.

Γι αυτό ο Τραμπ και οι Πατριώτες λένε στους πολίτες να παραμείνουν σπίτια τους, να μην υπάρχουν συναθροίσεις άνω των 10 ατόμων και κλείνουν τις επιχειρήσεις ώστε να ελαχιστοποιήσουν τις απώλειες όταν αυτή η Επιχείρηση λάβει χώρα.
Αυτό που προωθεί αυτή τη στιγμή ο Τραμπ είναι η θεραπεία. Και το κάνει διότι μόλις ολοκληρωθεί η Επιχείρηση, πρέπει να δώσει ένα τέλος στον φόβο και τον πανικό. Και πρέπει να το κάνει γρήγορα . Γι αυτό και έχει μπει στη διαδικασία της αφήγησης περί θεραπείας. Ξέραμε πως κάποια στιγμή θα υπήρχε θεραπεία ώστε να ανακουφιστεί ο κόσμος.

Τι κάνουν τα συστημικά ΜΜΕ τώρα από τη μεριά τους;

Αντιτάσσονται σε αυτό με κάθε μέσον. Όπως π.χ. με τη Χλωροκίνη. Που φοβίζουν τον κόσμο σχετικά με τη χρήση της. Κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να αντιταχθούν σε οτιδήποτε κάνει ο Τραμπ διότι τα πράγματα δεν πάνε όπως θα ήθελαν να πάνε.
Η Ατζέντα τους είναι να προκαλούν πανικό, χάος, πτώση της αγοράς, να αποδυναμώνουν τον Τραμπ, να τον κατηγορούν και δεν επιθυμούν αυτό να λάβει τέλος.
Ο Τραμπ και οι Πατριώτες, γνωρίζουν τις προθέσεις τους. Αναφερόμενος μάλιστα σε ψευδείς ειδήσεις που μεταδίδουν μεγάλα συστημικά κανάλια των ΗΠΑ, ο Τραμπ έγραψε στο τουίτερ του: «Γνωρίζω ότι με μισούν με όλο τους το είναι. Δεν καταλαβαίνουν πως έτσι αυτοκαταστρέφονται;»

Το Βαθύ Κράτος δεν έχει πλέον τον έλεγχο.

Τι θα συμβεί όταν ο αποκλεισμός λάβει τέλος;
Θα το μάθουμε σύντομα.
Κάθε μέρα αντιλαμβανόμαστε όλο και περισσότερο τι ακριβώς συμβαίνει, έτσι είμαι πεπεισμένος πως το ξέσπασμα της Καταιγίδας είναι προ των πυλών.
«Εκείνοι» μας λένε πως τα πράγματα θα χειροτερέψουν. Και λέμε εμείς: «Θα χειροτερέψουν για ποιον; Για τον καθημερινό άνθρωπο ή για άλλα άτομα;»
Διότι υπάρχουν πολλοί της Ελίτ, όπως πολλοί αστέρες του Χόλυγουντ που δείχνουν να βρίσκονται σε σύγχυση σχετικά με όλο αυτό. Ενώ έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ότι θέλουν λόγω πλούτου, αντιθέτως δείχνουν πολύ αγχωμένοι στέλνοντας περίεργα μηνύματα και υπονοώντας πως κάτι άλλο συμβαίνει. Και είμαι βέβαιος πως έχει να κάνει με την Καταιγίδα.

Σε tweet του ο Τραμπ έγραψε: « Δεν μπορούμε να αφήσουμε τη θεραπεία να είναι χειρότερη από το ίδιο το πρόβλημα. Στο τέλος της περιόδου των 15 ημερών, θα πάρουμε μια απόφαση σχετικά με το ποια πορεία θα ακολουθήσουμε». Και η περίοδος των 15 ημερών λήγει στις 31 Μαρτίου.

Πιστεύω πως μας πέρασε το μήνυμα, πως μετά την περίοδο των 15 ημερών θα μπούμε στην διαδικασία της επαναξιολόγησης και θα βρεθούμε σε μία διαφορετική ατραπό.
Αυτό το διάστημα θα επικρατήσει μια τρέλα.

Τα συστημικά ΜΜΕ και οι διεφθαρμένοι πολιτικοί θα σπρώξουν την ατζέντα τους όσο μπορούν πιο σκληρά.

Ας δούμε τώρα κάποια tweets πολύ σημαντικά:

U.S. Army : Όταν ο ήλιος δύσει, οι καλύτεροι από μας είναι έτοιμοι να φυλάξουν σκοπιά.
U.S.Navy: Συνάδελφοι ναυτικοί. Ήρθε η ώρα να αναλάβουμε την επιχείρηση.
Μήπως αυτό σημαίνει πως οι εκτελεστές (της επιχείρησης) είναι έτοιμοι να αναλάβουν δράση;
Πως το ξέσπασμα της Καταιγίδας είναι προ των πυλών;
Ίσως…
Η ιστορία πάντως ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια μας και η Ελίτ, οι αστέρες του Χόλυγουντ, τα συστημικά ΜΜΕ δείχνουν να βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση σχετικά με τα όσα συμβαίνουν.
Το Σχέδιο των Πατριωτών διαφέρει παντελώς από τα σχέδια της Ελίτ.
Το Σχέδιο των Πατριωτών είναι, να κυνηγήσουν αυτά τα άτομα. Υπάρχουν επιχειρήσεις που πρέπει να φέρουν σε πέρας.

Δεν έχει να κάνει με τον Κορωνοϊό.
Αυτό είναι κάτι τελείως διαφορετικό.
Και η Ελίτ γίνεται έξαλλη που ο Τραμπ ακολουθεί διαφορετική πορεία από αυτούς.
Και δεν ξέρουν πώς να το διαχειριστούν.
Και ναι. Θα διωχθούν από τους Πατριώτες.

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες που σας παρέχουμε, παρακαλούμε υποστηρίξτε μας, κάνοντας εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube, από εδω: Σφαγή – Youtube – Εγγραφή.

Παρακαλούμε υποστηρίξτε την Σφαγή

Σφαγή ενημέρωση – άποψη.

Σφαγή social media: instagramtwitter.

sfagi youtube eikona - Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ - ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ
Σφαγή GR. Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube.

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Σας παρακολουθώ ανελλιπώς,ελπίζω να μην μας δίνεται ψεύτικες ελπίδες προωθώ της δημοσίευσης σας στο Facebook και μπλοκάροντε ως fake,γιατί συμβαίνει αυτό.Θα ήθελα μια απάντηση.

  • Καλησπέρα.
   Καλή ερώτηση.
   Τα fake news είναι ότι άρθρα αφοράν τις διασώσεις των παιδιών και ότι αφορά τον ψέφτικο κορωναϊό.
   Φυσικά αν διαβάσεις τα άρθα αυτα, έχουμε αποδείξεις μέσα.
   Δεν γράφεται τίποτα έτσι.
   Εδώ μας βγάλαν Fake τις συνεντεύξεις.

   Ότι δεν συμφέρει το σύστημα είναι Fake.

   🙂

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.