ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΛΩΝΩΝ & ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ

Αυτό είναι ένα ολοκληρωμένο άρθρο για τους αναγνώστες της «ΣΦΑΓΗΣ», που σας ετοιμάσαμε για την κλωνοποίηση.

Πριν προχωρήσουμε, διαβάστε κάποια ιστορικά στοιχεία, που αφορούν την κλωνοποίηση και σχετικά πειράματα.

1890 – Ένα έμβρυο κουνελιού μεταμοσχεύτηκε επιτυχώς σε μήτρα κουνέλι ανάδοχης μητέρας.

1944 – Ένα ανθρώπινο ωάριο γονιμοποιήθηκε σε σωλήνα, δηλαδή με απλούς όρους, ένα αυγό τεχνητά γονιμοποιήθηκε σε δοκιμαστικό σωλήνα.

1952 – Ο Briggs & King στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα κλωνοποιεί έναν βάτραχο.

1970 – Η Rand Corporation προβλέπει ότι οι “παρα-άνθρωποι” θα δημιουργηθούν γενετικά για να κάνουν χειρωνακτικές εργασίες στο μέλλον. Σε μια εντελώς διαφορετική υπόθεση, ο Λόρδος Rothschild, ο οποίος είναι φυσιολόγος που έχει μελετήσει τη γενετική, προειδοποίησε ότι οι εγωκεντρικοί φανατικοί μπορεί να δημιουργήσουν ιδιωτικά καταστήματα κλωνοποίησης. Ο Λόρδος Rothschild πρότεινε στους γενετικούς επιστήμονες να δημιουργηθεί ένας οργανισμός ελέγχου κλώνων με διεθνή δικαιοδοσία για την άδεια κλωνοποίησης για να προστατεύσει τον κόσμο από κακούς ανθρώπους που μπορεί να θέλουν να κλωνοποιήσουν ανθρώπους για κακούς σκοπούς. Αποκάλεσε την πρότασή του «Επιτροπή Γενετικού Ελέγχου».

1977- Ανακοίνωση της πρώτης επιτυχημένης κλωνοποίησης ενός ατόμου, η οποία έγινε για κάποιον πολύ πλούσιο. Όλη αυτή η υπόθεση δέχθηκε ισχυρή επίθεση από το κατεστημένο. Το βιβλίο με τις καλυμμένες λεπτομέρειες κυκλοφόρησε το 1978. Ο συγγραφέας κρύφτηκε, και το Κογκρέσο έκανε μια παρέλαση ερευνητών για την πραγματοποίηση μαρτυρίας σε μια ακρόαση για να ξεφορτωθεί το βιβλίο και να διαβεβαιώσει το κοινό ότι οι ιατροί ερευνητές ανησυχούσαν πολύ για την ηθική για να κλωνοποιήσουν ανθρώπους. Ο συγγραφέας ήταν πεπεισμένος για την αλήθεια του γεγονότος της κλωνοποίησης, αν και οι γιατροί των μέσων ενημέρωσης και ιδρυμάτων, ισχυρίστηκαν ότι ο συγγραφέας έγραψε το βιβλίο απλώς ως μυθοπλασία.

1980 – Η αδελφοποίηση (διχοτόμηση ενός εμβρύου), η οποία είναι μια μορφή κλωνοποίησης, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία με πουλάρια αλόγων, πρόβατα και βοοειδή – είχαν ήδη κλωνοποιηθεί με αυτόν τον τρόπο τα προηγούμενα χρόνια.

1981 – Τα ποντίκια κλωνοποιούνται. Και η μεταφορά εμβρύων για βοοειδή γίνεται μια ακμάζουσα επιχείρηση.

1983 – Ένα έμβρυο βουβάλου μεταμοσχεύτηκε επιτυχώς σε μια θετή μητέρα βουβάλου.

1984 – Ένα ανθρώπινο έμβρυο μεταμοσχεύτηκε με επιτυχία και γεννήθηκε με μια ανθρώπινη θετή μητέρα.

1997 – Ένας επιτυχημένος ανθρώπινος κλώνος ανακοινώνεται δημόσια.

Οι επιστήμονες που εργάζονται μυστικά, έγιναν σοβαροί για την κλωνοποίηση στις αρχές της δεκαετίας του 1960. Οι αμβλώσεις άρχισαν να εκτελούνται χονδρικά αυτή τη στιγμή για να παρέχουν εμβρυϊκό ιστό για την κλωνοποίηση τους. Η νέα γενιά Αμερικανών ρωτά, «Πότε θα γίνει η κλωνοποίηση ανθρώπων;» Η απάντηση είναι ότι έχει ήδη περάσει πολύ καιρό.

Ένα άρθρο που γράφτηκε πρόσφατα από τον Andrew Kimbrell και τοποθετήθηκε σε πολλές κορυφαίες καθημερινές εφημερίδες στις ΗΠΑ είναι αρκετά αποκαλυπτικό. Έρχεται σχεδόν να λέει στους ανθρώπους τι συνέβαινε. Το άρθρο είχε δικαίωμα,

“Η επιστήμη πρόκειται να παραδοθεί.” (22 Ιουνίου 1993)

“… οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν γνωρίζουν την πραγματική εκμετάλλευση των σημερινών γενετικών μηχανικών, επιστημονικά γεγονότα που σε πολλές περιπτώσεις είναι τόσο ψυχρά όσο οποιαδήποτε επιστημονική φαντασία …. Οι χοίροι έχουν σχεδιαστεί γενετικά για να περιέχουν γονίδια ανθρώπινης ανάπτυξης με τις ελπίδες της δημιουργίας “σούπερ χοίρων” που θα έχουν περισσότερο κρέας. “…

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ και οι ιδιωτικοί ερευνητές έχουν ξοδέψει δισεκατομμύρια δολάρια φορολογουμένων στη δημιουργία δεκάδων χιλιάδων γενετικά τροποποιημένων ζώων που δεν έχουν ξαναδεί ποτέ …. Ένας εξέχων επιστήμονας προβλέπει ότι σύντομα θα δούμε,

“5 τόνων αγελάδες και χοίροι μήκους 12 ποδιών και ύψους 5 ποδιών.

“Γενετικοί μηχανικοί …. Έχουν κλωνοποιήσει ανώτερα θηλαστικά, συμπεριλαμβανομένων των βοοειδών ….

Ένας συγγραφέας σημειώνει ότι “η γενετική μηχανική έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει έναν τεράστιο στρατό πανομοιότυπων κλώνων, ο καθένας παράγεται με κάποια προκαθορισμένη προδιαγραφή. Οι ζωοτροφές Canon, οι επιστήμονες, οι τραγουδιστές της όπερας, όλα θα μπορούσαν να κατασκευαστούν για να παραγγείλουν …”

“Οι New York Times έχουν γράψει,” Η ζωή είναι ξεχωριστή, και οι άνθρωποι ακόμη περισσότερο, αλλά οι βιολογικές μηχανές εξακολουθούν να είναι μηχανές που μπορούν τώρα να τροποποιηθούν, να κλωνοποιηθούν και να κατοχυρωθούν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. “- (ΠΩΠΩ! Οι αναγνώστες Πραγματοποιείτε ΠΟΛΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΟΝΙΚΑ ΡΟΜΠΟΤΟΪΔΑ – τα ρομπότ που τώρα δημιουργούνται για να πάρουν τη θέση των ανθρώπων σε ψηλά μέρη. Και η ψυχρή ιδέα ότι θα παράγονται μηχανές που μοιάζουν με ανθρώπους που δεν θα αντιμετωπίζονται ως τίποτα παρά ως μηχανές – ότι είναι επίσης μια καταπληκτική ιδέα.

Στο ενημερωτικό δελτίο αυτού του συγγραφέα τον Σεπτέμβριο του 1993 υπήρχαν δύο άρθρα αυτού του συγγραφέα σχετικά με την κλωνοποίηση, ένα με τίτλο “Κλώνοι, Συνθετικά, Οργανικά Ρομποτοειδή και Διπλά” και το άλλο άρθρο “Dulce Genetic Research / Cloning Facility”. Τον μήνα που ακολούθησε την κυκλοφορία του ενημερωτικού δελτίου του Σεπτεμβρίου του 1993, το ίδρυμα βγήκε με ιστορίες σχετικά με τον κλωνοποίηση ανθρώπων.

Αυτή η κλωνοποίηση του 1993 ήταν η πρώτη δημόσια αποκάλυψη και δημόσια αποδεκτή ανθρώπινη κλωνοποίηση, αλλά η αλήθεια είναι ότι είχε ήδη γίνει για περίπου 30 χρόνια κρυφά. Τον Δεκέμβριο, το ενημερωτικό δελτίο του 1993 είχα ένα άρθρο παρακολούθησης σχετικά με την κλωνοποίηση όπου εξέτασα τι έλεγαν τα μέσα ενημέρωσης στους ανθρώπους για την κλωνοποίηση μετά την ανακοίνωση της «πρώτης» ανθρώπινης κλωνοποίησης. Το άρθρο μου συζήτησε επίσης το μυθιστόρημα Multiple Man, το οποίο αφορά το πώς ακριβώς τα αντίγραφα του Ο Πρόεδρος είναι φτιαγμένος. Το βιβλίο έχει κάποιες εκπληκτικές ομοιότητες με αυτό που πραγματικά έκανε με τον Πρόεδρο Κάρτερ!

Τελικά τον Σεπτέμβριο του 1996, το ενημερωτικό δελτίο αυτού του συγγραφέα κυκλοφόρησε με το τέταρτο άρθρο του σχετικά με την κλωνοποίηση. Αυτό το παράρτημα δεν είναι η τελευταία λέξη για το θέμα. Το όλο θέμα σχετικά με τους κλώνους, τα συνθετικά, τα ρομποτοειδή και τα διπλά θα μπορούσε να έχει πολλά περισσότερα.

Αυτό το παράρτημα είναι απλώς μια επισκόπηση του περιεχομένου αυτών των τεσσάρων άρθρων. Η κλωνοποίηση σχετίζεται επίσης σε μεγάλο βαθμό με τη χειραγώγηση του μυαλού / σώματος που παρουσιάστηκε σε αυτό το βιβλίο. Επίσης, σχετίζεται με το ομαδικό μυαλό / πληρεξούσιο που γίνεται.

Ίσως κάποια στιγμή αυτός ο συγγραφέας να μπει στις βαθύτερες περιπλοκές της κλωνοποίησης, αλλά προς το παρόν αυτό το παράρτημα θα παρέχει τις πληροφορίες του στην ακόλουθη μορφή:

Ενότητα A. Το “Future Shock” στο οποίο αυτό το θέμα υποβάλλει το κοινό άτομο

Ενότητα Β. Οδηγίες για τον τρόπο κλωνοποίησης ενός ατόμου

Ενότητα Γ. Οι τέσσερις τύποι “κλώνων” που χρησιμοποιούνται από τους Illuminati

 1. πραγματικοί κλώνοι
 2. συνθετικοί άνθρωποι
 3. οργανικά ρομποτοειδή.

α. Πώς μεταφέρεται η μνήμη ενός ατόμου για τα οργανικά ρομποτοειδή

 1. Διπλά (μοιάζουν με ίδια)

Ενότητα Δ. Μυστικοί ιστότοποι κλωνοποίησης (Βλέπε επίσης Παράρτημα Β, όπου αναφέρονται οι βάσεις των Η.Π.Α.). Επανεκκίνηση στο Temas / Genetica

Τομέας Α.

Το “Future Shock” στο οποίο αυτό το θέμα υποβάλλει το κοινό άτομο.

Τι συμβαίνει όταν ένας τεχνολογικά καθυστερημένος άνθρωπος έρχεται ξαφνικά αντιμέτωπος με έναν τεχνολογικά προηγμένο άνθρωπο; Αυτό που συμβαίνει είναι ότι οι άνθρωποι καλούνται να αλλάξουν, σε πολλές περιπτώσεις το άγχος είναι αυτό που ο Alvin Toffler περιέγραψε και ονόμασε «Future Shock». Η υπερδιέγερση νέων ιδεών, νέων αποφάσεων, νέων τρόπων εξέτασης πραγμάτων μπορεί να προκαλέσει μεγάλη δυσφορία στο μυαλό και το σώμα. Απαιτούνται ριζικές αλλαγές για να προσαρμοστούν στη νέα κατάσταση. Στην περίπτωση του Ναβάχο, μπορεί κανείς να δει παραλαβές σταθμευμένους δίπλα σε χόγκαν. Στο Νεπάλ, οι κάτοικοι του Νεπάλ δεν είχαν περάσει ποτέ από μια εποχή αλόγων και αμαξών, οπότε δεν είχαν καμία λέξη για οδήγηση στη γλώσσα τους. Όταν τα αυτοκίνητα εμφανίστηκαν ξαφνικά – το πρώτο μεταφέρθηκε στο Κατμαντού στις πλάτες των αχθοφόρων, δεν είχαν καμία λέξη για “οδήγηση”, οπότε χρησιμοποίησαν τις λέξεις που είχαν “καθίσει και φύγει”. Οπότε λέμε “Ας οδηγήσουμε στην πόλη”. Θα έλεγαν κυριολεκτικά, “Ας καθίσουμε και πάμε στην πόλη.”

Ο αμερικανικός λαός γενικά κρατήθηκε στο σκοτάδι για τα όρια των επιστημονικών εξελίξεων. Οι γνωστοί λόγοι που οι άνθρωποι δεν έχουν μάθει είναι ποικίλοι. Ο Ψυχρός Πόλεμος ήταν ένας λόγος. Το καπιταλιστικό εταιρικό πλεονέκτημα είναι ένας άλλος λόγος. Το αποκαλούν εμπορικά μυστικά. Η επιστημονική υπερηφάνεια και η ικανότητα να ξεπεράσουμε άλλους ερευνητές είναι μια άλλη, και για το κοινό μόνο η τεχνική ορολογία τους είναι αρκετή για να εμποδίσει τους ανθρώπους να παρακολουθούν στενά το επίπεδο της έρευνας που συνεχίζεται. Αλλά το μεγαλύτερο μέρος της κάλυψης είναι το εξής: ότι το συνολικό σατανικό σχέδιο είναι να κρατήσει τους ανθρώπους αδιάφορους για αυτές τις επιστημονικές εξελίξεις, επειδή χρησιμοποιούνται συχνά για τον έλεγχο και τον χειρισμό του κόσμου.

Αυτό που έχει αναπτυχθεί είναι μια κατάσταση όπου ο αμερικανικός λαός δεν έρχεται πλέον σε επαφή με το πού βρίσκεται η μυστική τεχνολογία της ελίτ. Είναι σαφές ότι η ελίτ το γνωρίζει αυτό και γνωρίζει ότι κάποιο από τα «Future Shock» πρέπει να μειωθεί εάν δεν θέλει να καταστρέψει την κοινωνία. Πρέπει να γνωρίζετε (διανοητικά προετοιμασμένοι) ότι οι περισσότεροι από τους αναγνώστες αυτού του είδους θα βιώσουν μελλοντικό σοκ όταν διαβάζουν ότι η κλωνοποίηση ανθρώπων είναι δυνατή και έχει συνεχιστεί για δεκαετίες. Η ελίτ είχε ένα δίλημμα.

Εάν η κοινωνία δεν προχωρήσει προς τα εμπρός για να ταιριάξει με τις μυστικές επιστημονικές εξελίξεις τους, θα είναι σύντομα σαν οι άνθρωποι των σπηλαίων, να συναντούν τους σύγχρονους άντρες. Από την άλλη πλευρά, σίγουρα δεν μπορούν να μας πουν τι κάνουν ήδη, επειδή χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία εναντίον μας για να μας ελέγξουν.

Για αυτόν τον λόγο μας δίνουν ταινίες που μας δείχνουν πράγματα που έχουν ήδη εφεύρει – αλλά αυτές παρουσιάζονται ως μυθοπλασία σε αυτές τις ταινίες του Χόλιγουντ.

Ελπίζουν να διδάξουν το Future Shock, το οποίο το δικό τους απόρρητο συνέβαλε σημαντικά στη δημιουργία, διατηρώντας παράλληλα τον έλεγχο του γενικού πληθυσμού.

Μερικές από τις ταινίες που δείχνουν την υπάρχουσα τεχνολογία:

Κλώνος – κλωνοποίηση

Jurassic Park – κλωνοποίηση

Genesis II – υπόγεια εργαστήρια γενετικής που συνδέονται με λεωφορεία

Terminal Man – εμφυτεύματα στελέχους εγκεφάλου

Star Trek – διάφορα είδη.

Εκτός από ορισμένες από τις σημερινές μυστικές τεχνολογίες που παρουσιάζονται, οι στάσεις και οι πεποιθήσεις που εμφανίζονται στις δύο σειρές, ειδικά το Star Trek the Next Generation είναι οι στάσεις που η σατανική ελίτ θέλει να έχουν οι άνθρωποι.

cloning methods klonopoihsh 02 - Κλώνοι και σωσίες τι είναι, κατηγορίες, γιατί υπάρχουν και πως γίνονται.
Κλώνοι και σωσίες τι είναι, κατηγορίες, γιατί υπάρχουν και πως γίνονται. Κλωνοποίηση ανθρώπου.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΚ

Οι Γραφές δίνουν ισχυρές ενδείξεις ότι τα γενετικά τέρατα, η μισή φυλή Νεφελίμ θα υπάρχουν στους τελικούς χρόνους. Ο Λόγος του Θεού προβλέπει επίσης ότι το σήμα του θηρίου θα χρειαστεί για αγορά και πώληση.

Ένα στοιχείο που μεταφέρεται από το βιβλίο της Αποκάλυψης της Βίβλου είναι ότι εντελώς απροσδόκητη ξαφνική αλλαγή θα χαρακτηρίσει τους τελικούς χρόνους. Οι Χριστιανοί πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για ασυνήθιστες μεγάλες αλλαγές. Τόσο μεγάλες θα είναι αυτές οι αλλαγές που τα έθνη θα στενοχωρηθούν, και οι καρδιές των ανθρώπων θα τις αποτύχουν για φόβο (LK 21: 25-27) Η Βίβλος προέβλεπε ότι η γνώση θα αυξηθεί τις τελευταίες ημέρες πριν επιστρέψει ο Χριστός. (ΔΝ 12: 4) Αλλά αυτή η γνώση θα χρησιμοποιηθεί για το κακό, γιατί η Βίβλος λέει επίσης ότι ο κόσμος θα είναι τελείως διεφθαρμένος όπως στην εποχή του Νώε (ΜΤ 24:37) – που ήταν μια εποχή των γενετικών τεράτων, το μισό – αφνός Νεφαλίμ.

Λέει επίσης ότι άντρες και άλογα θα είναι εκτός εργασίας. (ZEC 8:10) Και πιστεύεται ότι το Nahum 2: 3-4 πρέπει να περιγράφει αυτοκίνητα και ότι ο Ησαΐας 31: 5 και 60: 8 περιγράφει και προφητεύει αεροσκάφη την τελευταία ημέρα. Η περιγραφή του «σήματος του θηρίου» είναι εκπληκτικά ακριβής στην περιγραφή του μικροτσίπ που εισάγεται στα χέρια και τα μέτωπα των ανθρώπων. Οι πληροφορίες στις οποίες επιτρέπεται η πρόσβαση του κοινού έχουν λογοκριθεί σε μεγάλο βαθμό.

Ακόμα, παρά το έντονο απόρρητο, εάν κάποιος αφιερώσει χρόνο για να σκάψει και να βρει βασικά αντικείμενα γραμμένα από επιστήμονες, αναπτύσσεται αρκετή εικόνα για να επιτρέψει σε ένα άτομο να συνειδητοποιήσει ότι μπορεί ήδη να παράγει πολλά πράγματα που το κοινό δεν γνωρίζει . Πολλές φορές τα άρθρα θα συζητήσουν μόνο μια μικρή πτυχή μιας μεγαλύτερης διαδικασίας ή θα πουν ότι έχουμε τη γνώση να κάνουμε κάτι τέτοιο, αλλά η πραγματική πράξη είναι χρόνια μακριά. Και κατά κάποιον τρόπο οι άνθρωποι καταπιούν ότι θα μπορούσαμε να έχουμε την ικανότητα να το κάνουμε, αλλά δεν είναι.

Για παράδειγμα, σε ένα βιβλίο που εκδόθηκε το 1979, ο Robert Gilmore McKinnel, Καθηγητής Γενετικής και Βιολογίας Κυττάρων, Κολλέγιο Βιολογικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο της Μινεσότα, έγραψε:

“Έχει αναφερθεί ότι ποντίκια και ορισμένα μεγάλα κατοικίδια ζώα έχουν κλωνοποιηθεί. Οι άνθρωποι δεν έχουν. Επειδή η αναπαραγωγική βιολογία των ανθρώπων … είναι παρόμοια με εκείνη των ποντικών και άλλων θηλαστικών, είναι πιθανό ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να κλωνοποιηθούν.”

Μερικοί από τους επιστήμονες που ξέρουν τι πραγματικά γίνεται, φοβούνται να πουν τι ξέρουν. Ωστόσο, δεν έχω ούτε επαγγελματική φήμη ούτε δουλειά για φύλαξη. Ποτέ δεν έχω ορκιστεί απόρρητο σε καμία από αυτές τις οργανώσεις του ιδρύματος. Μπορώ απλώς να σας πω την αλήθεια χωρίς φόβο.

Τμήμα Β.

Οδηγίες για τον τρόπο κλωνοποίησης ενός ατόμου.

Για εκείνους που θέλουν την ιατρική περιγραφή ενός μόνο τρόπου με τον οποίο μπορεί να γίνει η κλωνοποίηση ανθρώπων (και αυτή η ικανότητα υπήρξε για τουλάχιστον μια δεκαετία – και πολύ περισσότερο κρυφά.) Η ιδέα ότι δεν έχουμε τη γνώση να κάνουμε είναι απλά ένας μύθος για δημόσια κατανάλωση. Οποιοσδήποτε μικροβιολόγος αξίζει οτιδήποτε ξέρει ότι έχουμε τις γνώσεις και τα μέσα – μπορούν μόνο να ισχυριστούν ότι η κλωνοποίηση ανθρώπων δεν έχει συμβεί επειδή υποτίθεται ότι κανείς δεν θέλει να το κάνει.

ΤΕΧΝΙΚΗ – ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ:

Η ωορρηξία και οι ωοθήκες της γυναίκας μπορούν να παρακολουθούνται. Λίγο πριν από τη φυσική ωορρηξία, υπάρχει μια αύξηση της ωχρινοτρόπου ορμόνης που ονομάζεται ωχρινική ορμόνη. Αυτό μπορεί να ανιχνευθεί είτε με δείγματα αίματος είτε ούρων. Η ανάπτυξη του ωοθυλακίου μπορεί να παρακολουθείται με οπτικοποίηση με υπερηχογράφημα ωοθηκών.

Η διάγνωση με υπερήχους θα αποκαλύψει σε ποια πλευρά των ωοθηκών της γυναίκας βρίσκεται το ωριμάζοντας ωοθυλάκιο. Αυτή η διαδικασία θα επιτρέψει στους ανθρώπους να γνωρίζουν πότε το ωοθυλάκιο είναι ώριμο για την ανάκτηση των ωαρίων. Όταν είναι κατάλληλος ο χρόνος, μια κοίλη βελόνα αναρρόφησης εισάγεται σε ένα ή περισσότερα ώριμα ωοθυλάκια υπό οπτική καθοδήγηση του λαπαροσκοπίου.

Το ωάριο απομακρύνεται με λίγο ωοθυλακικό υγρό. Οι έμπειροι λαπαροσκοπικοί έχουν ποσοστό επιτυχίας άνω του 90% στην ανάκτηση των ωαρίων. Πριν από αυτό, είναι πιθανό να δοθεί στη γυναίκα κιτρικό Clomiphene, ή αυτό το φάρμακο να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλο φάρμακο, έτσι ώστε να υπάρχουν αρκετά αυγά που μπορούν να ανακτηθούν ταυτόχρονα. Τα ωοκύτταρα που λαμβάνονται από τα ώριμα ωοθυλάκια δεν γονιμοποιούνται όταν ανακτώνται, αν και μια άλλη διαδικασία θα ήταν η γονιμοποίηση πρώτα, πριν από την εξαγωγή. Εάν δεν γονιμοποιήσουν πρώτα, τότε μπορούν να πάρουν τα ωοκύτταρα που συλλέγονται και να τα επωάσουν σε ένα μέσο καλλιέργειας για αρκετές ώρες για να ωριμάσουν.

Χρειάζονται ωρίμανση επειδή έχουν ληφθεί από την ωοθήκη πριν από την ωορρηξία και δεν είναι τόσο ώριμες όσο αυθόρμητα ωοθήκες. Το ξεπαγωμένο ή φρέσκο ​​σπέρμα πλένεται και φυγοκεντρείται έτσι ώστε να αραιώνεται στην κατάλληλη συγκέντρωση για λίπανση σε σωλήνα. Η τεχνιτή γονιμοποίηση πραγματοποιείται. Μετά από μερικές ώρες, (περίπου 12) και οι δύο προπυρήνες είναι αναγνωρίσιμοι για εκπυρήνωση. Η εκπυρήνωση πραγματοποιείται με μία από τις δύο καθιερωμένες μεθόδους. Μία μέθοδος είναι να την πυρηνίσουμε με χειρουργική επέμβαση με μικροπιπέτα, μια άλλη με μια κυτταρική πλάκα που περιέχει τόσο τους αρσενικούς όσο και τους θηλυκούς προπυρήνες. Και οι δύο μέθοδοι λειτουργούνε καλά.

Αυτοί οι πυρήνες παρεμπιπτόντως έχουν ληφθεί από τη μάζα εσωτερικών κυττάρων ενός πρώιμου ανθρώπινου εμβρύου. Και πάλι είναι μια καθιερωμένη πρακτική. Ας αποκλίνουμε ελαφρώς και να εξηγήσουμε τη μέθοδο απόκτησης των πυρήνων. Το zona pellucida πρέπει να αφαιρεθεί από ένα καλλιεργημένο έμβρυο, το τροφικόδερμα να διαχωριστεί από την εσωτερική μάζα των κυττάρων και, στη συνέχεια, τα κύτταρα να διαχωριστούν με ένα κατάλληλο ένζυμο σε ένα διάλυμα άλατος χωρίς ασβέστιο και μαγνήσιο.

Επιστρέφοντας στη διαδικασία κλωνοποίησης, υπάρχουν αρκετές μέθοδοι για την ένωση ενός πυρήνα δότη (που λαμβάνεται από την πηγή του χρησιμοποιώντας την μόλις αναφερθείσα μέθοδο) με πυρηνικό κυτταρόπλασμα (που λαμβάνεται από το γονιμοποιημένο ωάριο της γυναίκας σε σωλήνα).

Κάποιος μπορεί να είναι να το εμφυτεύσει χειρουργικά με μικροπιπέτα, το άλλο είναι σύντηξη με έναν απενεργοποιημένο ιό Sendai. Όποιος τρόπος θεωρείται πιο βιώσιμος από εκείνους που εκτελούν αυτό θα χρησιμοποιηθεί. Και τότε η ανθρώπινη πυρηνική μεταμόσχευση θα καλλιεργηθεί έως ότου μπορεί να τοποθετηθεί σε μια θετή μητέρα. Όταν ο κλώνος φτάσει στο στάδιο των 8 – 16 κυττάρων, θα μεταφερθεί στη θετή μητέρα.

Εάν χρειαστεί, η μεταφορά μπορεί να γίνει αργότερα και ο κλώνος απλώς παγώνει. Όταν πραγματοποιείται η μεταφορά, ο κλώνος τραβιέται σε έναν λεπτό πλαστικό σωλήνα (καθετήρα) ο οποίος, στη συνέχεια, θα εισάγεται μέσω του τραχήλου της μήτρας στο εσωτερικό της μήτρας. — Αυτή είναι μια μόνο διαδικασία για την επιτυχημένη κλωνοποίηση ανθρώπων. Άλλες πιο εκλεπτυσμένες τεχνικές μπορεί να χρησιμοποιούνται.

Ενότητα Γ.

Οι τέσσερις τύποι «κλώνων» που χρησιμοποιούνται από τους Illuminati:

Γ1.

Πραγματικοί κλώνοι

Πρόκειται για ένα άτομο που έχει αναπτυχθεί από ένα δοκιμαστικό σωλήνα (που ονομάζεται “τεχνητή γονιμοποίηση σε σωλήνα”) ή εμφυτευμένη μήτρα, η οποία έχει το ίδιο γενετικό μακιγιάζ με ένα άλλο άτομο – ένα πανομοιότυπο δίδυμο αναφερόμενο με όρους γενετικής. Η γενετική κωδικοποίηση έχει αναπαραχθεί και τώρα υπάρχει ένα νέο άτομο που είναι ταυτόσημο δίδυμο.

Γ2.

Συνθετικοί άνθρωποι

Αυτά είναι “πρόσωπα” που μοιάζουν σχεδόν αληθινά, ως αληθινά άτομα, αλλά μιμούνται τους ανθρώπους. Ορισμένοι ιστοί που εξάγονται από βοοειδή είναι το σημείο εκκίνησης. (Αυτό είναι μέρος του λόγου για ακρωτηριασμούς βοοειδών.) Η διαδικασία είναι μια πρόοδος μιας διαδικασίας που ανακαλύφθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1950. Αυτό το πείραμα του 1959 αναφέρθηκε σε ένα βιβλίο το 1968 με τίτλο The Biological Time Bomb από τον Gordon Rettray Taylor.

Ο Taylor περιγράφει το πείραμα που έγινε στη Γαλλία.

“Έχουν εξαγάγει DNA από τα κύτταρα των χακί Cam phells και το μετέφεραν με ένεση στα λευκά Pekins, πιστεύοντας ότι πιθανώς ο απόγονος του τελευταίου μπορεί να δείξει κάποιο χαρακτήρα που προέρχεται από χακί Campbells. Προς έκπληξή τους οι πραγματικές πάπιες που κάναν την ένεση, άρχισαν να αλλάζουν. Τα λευκά φτερά τους σκοτεινιάστηκαν και οι λαιμοί τους άρχισαν να παίρνουν την περίεργη καμπύλη που είναι ένα σημάδι του χακί Κάμπελ. “

Οι επιστήμονες που εργάζονταν υπό την αιγίδα των Rothschilds, ανέπτυξαν αυτήν τη διαδικασία δουλεύοντας με μυστική ταχύτητα. Ανέπτυξαν μια προηγμένη ανάπτυξη της διαδικασίας που ανακάλυψαν με το πείραμα κοτόπουλου DNA. Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1970, οι συνθετικοί άνθρωποι θα μπορούσαν να παραχθούν από τους Illuminati.

cloning methods klonopoihsh 03 - Κλώνοι και σωσίες τι είναι, κατηγορίες, γιατί υπάρχουν και πως γίνονται.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο σωσίας του.
cloning methods klonopoihsh 04 - Κλώνοι και σωσίες τι είναι, κατηγορίες, γιατί υπάρχουν και πως γίνονται.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο σωσίας του.
cloning methods klonopoihsh 05 - Κλώνοι και σωσίες τι είναι, κατηγορίες, γιατί υπάρχουν και πως γίνονται.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο σωσίας του.

Γ3.

Βιολογικά ρομποτοειδή.

Πρόκειται για μια «τεχνητή ζωή» που δημιουργείται μέσω διαδικασιών που είναι εντελώς διαφορετικές από την κλωνοποίηση ή τη συνθετική.

Η βιολογική τεχνολογία ρομποτοειδών δημιουργείται για να δημιουργεί όσο το δυνατόν ακριβέστερα αντίγραφα σημαντικών ανθρώπων, όπως των Προέδρων και ορισμένων από το προσωπικό τους.

Για παράδειγμα, ο Τζίμι Κάρτερ που ήρθε στο Πόρτλαντ πριν από λίγα χρόνια, ο οποίος από τα δύο μέτρα μακριά οπτικά, δεν ήταν ο Τζίμι Κάρτερ που είχε ψηφίσει ώς Πρόεδρος. Το Πάσχα του 1979, το πρώτο ρομποτοειδές μοντέλο του Τζίμι Κάρτερ αντικατέστησε τον άνδρα Τζίμι Κάρτερ. Αυτός είναι και ένας λόγος για τον οποίο, ο πρόεδρος Κλίντον έκανε τζόκινγκ, χωρίς την αναμενόμενη ασφάλεια.

Η Kaiser Aluminium News που κυκλοφόρησε η Kaiser Aluminium & Chemical Corporation παρουσίασε μια σειρά άρθρων σε εξειδικευμένο κοινό τη δεκαετία του 1960. Αυτό το υλικό δημοσιεύθηκε επίσης με τον τίτλο του βιβλίου The Dynamics of Change (Prentice-Hall: Englewood Cliffs, N.J., 1967).

Κάτω από τον τίτλο «ΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ» διαβάζουμε,

«Η ικανότητα ελέγχου του σχηματισμού νέων όντων μπορεί να είναι μία από τις πιο βασικές εξελίξεις του μέλλοντος. Πρόσφατες ανακαλύψεις σχετικά με τα νουκλεονικά οξέα, τα βασικά δομικά στοιχεία της ζωής, έχουν οδηγήσει στην πεποίθηση ότι ο άνθρωπος μπορεί κάποια μέρα να μπορεί να θεραπεύσει γονίδια με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτυγχάνονται τα επιθυμητά χαρακτηριστικά … “

Κάτω από την επικεφαλίδα “ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ” διαβάζουμε,

Υπάρχουν υπολογιστές που μπορούν να μάθουν, να θυμηθούν, να δουν, να αναζητήσουν στόχους, να κάνουν λόγο, να περπατήσουν, να τραγουδήσουν στο κλειδί, να μιλήσουν, να είναι ευερέθιστοι, να παίξουν παιχνίδια, να πιάσουν, να προσαρμοστούν σε ένα περιβάλλον και ακόμη και να βελτιώσουν το σχεδιασμό τους … Όπως οι υπολογιστές μπορεί κάποια μέρα να περιέχουν πλάσμα που κυκλοφορεί μέσω ενός φακέλου που μοιάζει με σπλάχνα, επιτρέποντάς τους να αυτοθεραπευτούν. “

Κάτω από τον τίτλο “ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΡΟΜΠΟΤ” διαβάζουμε

“… Ένα ηλεκτρονικό κύκλωμα που μιμείται δύο νευρώνες, τα κύτταρα του ανθρώπινου εγκεφάλου, έχει κατασκευαστεί και επέτρεψε σε ένα ρομπότ να αντιμετωπίσει ορισμένες απροσδόκητες καταστάσεις, αλλά η δομή του νευρώνα ήταν ογκώδης. Ο εγκέφαλος έχει δισεκατομμύρια νευρώνες, που σημαίνει Μια απίστευτη δουλειά μικροποίησης θα είναι απαραίτητη προτού αναπτυχθούν πραγματικά «ανθρώπινα» ρομπότ. “

Όπως ξέρει ο αναγνώστης από τη δεκαετία του 1960, όταν γράφτηκε μια απίστευτη εργασία μικρογραφίας έγινε στους υπολογιστές. Αυτό που γνωρίζει το κοινό για αυτή τη μικρογραφία είναι απίστευτο και αυτό είναι μόνο μέρος αυτού που πραγματικά συνέβη. Στην πραγματικότητα, οι επιστήμονες είναι πλέον σε θέση να χειριστούν το DNA για να δημιουργήσουν υπολογιστές.

Ένα βασικό πράγμα που απαιτείται για τη δημιουργία ενός υπολογιστή είναι το υλικό που θα αλλάζει με συνέπεια δεδομένου κάποιου τύπου «σήματος». Αυτό συμβαίνει επειδή ο υπολογιστής λειτουργεί εκτός της βάσης δύο – ή αυτό που είναι απλώς ένα σύστημα διακοπτών – ή ένα σύστημα αριθμών 0 ή 1.

Το ζωντανό βιολογικό υλικό είναι ανώτερο από το άλλο υλικό για την κατασκευή υπολογιστών, επειδή η θερμότητα που δημιουργείται από τις μεθόδους σε συμβατικούς υπολογιστές επιβραδύνει την ταχύτητα. Για να λειτουργούν οι υπερ-υπολογιστές με μεγάλες ταχύτητες, πρέπει να χρησιμοποιούν βιολογικό υλικό που δεν θα θερμαίνεται. Αυτός ο τύπος μικροποίησης έχει ήδη γίνει. Δημιουργεί υπολογιστές πολύ πέρα ​​από αυτό που γνωρίζουμε.

Τα οργανικά ρομποτοειδή είναι εκπληκτικά ανθρωποειδή, τόσο ανθρώπινα που είναι δύσκολο για τους επιστήμονες που τους έχουν δημιουργήσει να συνηθίσουν την ιδέα ότι δεν είναι άνθρωποι. Οι βιολογικοί εγκέφαλοι ηλεκτρονικών υπολογιστών για τα ρομπότ ήρθαν ως αποτέλεσμα έρευνας σε ολογράμματα.

Εάν σκίζετε μια συμβατική φωτογραφία, την καταστρέφετε, αλλά εάν σκίσετε την ταινία που παράγει ένα ολόγραμμα, κάθε κομμάτι εξακολουθεί να περιέχει σχεδόν όλη την ίδια εικόνα. Αυτός είναι ο λόγος που μέρος του εγκεφάλου των ανθρώπων μπορεί να αφαιρεθεί και ο εγκέφαλος να ανακτήσει αυτό που είχε χάσει. Δημιουργείται μια ολογραφική εικόνα του εγκεφάλου ενός ατόμου και στη συνέχεια όταν δημιουργείται ο εγκέφαλος ενός ρομποτοειδούς, ο βιολογικός υπολογιστής στο κεφάλι του αναγκάζεται να σχηματιστεί σύμφωνα με την ολογραφική εγγραφή ενός ατόμου που αντιγράφεται. Απαιτούνται ορισμένες αποκλίσεις από την ολογραφική εγγραφή, επειδή το “πρόσωπο” είναι ρομποτοειδές και όχι άτομο.

Ο εγκέφαλος του ρομποτοειδούς έχει σχεδόν όλη τη σωστή μνήμη του ατόμου που αναπαράγεται, αλλά ο εγκέφαλος του ρομποτοειδούς είναι πραγματικά ένας υπολογιστής κατασκευασμένος από βιολογικό υλικό που έχει προγραμματιστεί, δεν είναι ανθρώπινος εγκέφαλος. Πρώτον, το “Κλίντον” έχει την ενέργεια να κάνει τζόκινγκ επειδή μπορεί κάλλιστα να είναι ρομποτοειδές, και δεύτερο, η δολοφονία ρομποτοειδούς δεν είναι τόσο σοβαρή.

Αυτά τα ρομποτοειδή έχουν έναν βιολογικό υπολογιστή – εγκέφαλο που έχει προγραμματιστεί. Μπορούν να σκεφτούν με την έννοια που σκέφτεται ένας υπολογιστής, αλλά οι μυστικές εξελίξεις στην κατανόηση του ανθρώπινου εγκεφάλου, έχουν επιτρέψει στους κατασκευαστές οργανικών ρομποτοειδών να έχουν τη μνήμη ενός ατόμου σε μια δεδομένη χρονική στιγμή μεταφερόμενο σε ένα οργανικό ρομποτοειδές. Το κλειδί τότε για να φτιάξετε αυτό που φαίνεται να είναι κλώνος – αλλά δεν είναι πραγματικός κλώνος – είναι να συλλάβετε το άτομο που θα αντιγραφεί και να δημιουργήσετε ένα ολογραφικό αντίγραφο της μνήμης του εγκεφάλου και να το μεταφέρετε στο ρομποτοειδές.

Γ3α.

Πώς μεταφέρεται η μνήμη ενός ατόμου για τα οργανικά ρομποτοειδή.

Για να μπορέσουμε να φτιάξουμε με επιτυχία ανθρώπινα οργανικά ρομποτοειδή – με την έννοια να φτιάχνουμε βιονικά ρομπότ – ήταν απαραίτητη η δυνατότητα προσομοίωσης της προσωπικότητας του ατόμου που αντιγράφεται.

Η μόνη βιώσιμη λύση ήταν να μάθουμε πώς ο εγκέφαλος κωδικοποίησε τη μνήμη και να αντιγράψει αυτήν τη διαδικασία. Ο εγκέφαλος εισέρχεται στη μνήμη του περίπου 10 εκατομμύρια κομμάτια πληροφοριών το δευτερόλεπτο. Η απίστευτη ικανότητα αποθήκευσης του ανθρώπινου εγκεφάλου που ζυγίζει κατά μέσο όρο 3,25 λίβρες σε ανθρώπους και 2,9 λίβρες σε ανθρώπινα θηλυκά είναι απίστευτη.

Ο εγκέφαλος μπορεί εύκολα να αποθηκεύσει 100 εκατομμύρια δισεκατομμύρια κομμάτια πληροφοριών. Δεν είναι περίεργο που δεν τα χρησιμοποιούμε όλα. Όλοι οι υπολογιστές στον κόσμο δεν συγκρίνονται με τον εγκέφαλο ενός έξυπνου ατόμου.

Πολλές δοκιμές και πειράματα από πολλές διαφορετικές γωνίες έδειξαν όλοι στους ερευνητές ότι ο εγκέφαλος αποθηκεύει πληροφορίες ως ολόγραμμα. Το μέρος στον εγκέφαλο όπου αποθηκεύεται μια μνήμη δεν βρίσκεται σε μία μόνο τοποθεσία. Οι μνήμες αποθηκεύονται σε συνάψεις διαδοχικά, αλλά αποθηκεύονται σε ολογραφική μέθοδο.

Από όσα καταλαβαίνω, οι ρυθμικοί παλμοί ακτινοβολούν από μια μικρή περιοχή του εγκεφάλου σαν μια πέτρα να δημιουργεί κυματισμούς σε μια λίμνη. Τα κύματα περνούν από τον εγκέφαλο, με τον τρόπο που χρησιμοποιείται το φως λέιζερ για τη δημιουργία ενός ολογράμματος. Διαφορετικές συχνότητες χρησιμοποιούνται από τον εγκέφαλο και διαφορετικές παλμοί νευρώνων χρησιμοποιούνται για την αναφορά (ετικέτα) των διαφορετικών λεπτομερειών. Αυτές οι ετικέτες είναι οι κωδικοί του εγκεφάλου ή τα πρότυπα αναφοράς για την καταλογογράφηση πληροφοριών.

Ο εγκέφαλος πρέπει να μπορεί να έχει πρόσβαση στον κωδικοποιητή / αποκωδικοποιητή (πρότυπα ολογραφικού κώδικα) για μια συγκεκριμένη πληροφορία που θα ανακτηθεί για τον συνειδητό. Οι εγκεφαλικοί τραυματισμοί μπορούν να καταστρέψουν έναν αποκωδικοποιητή και να αφήσουν τους άλλους αποκωδικοποιητές για μια μνήμη ανέπαφη.

Όταν δημιουργείται πολλαπλό (άτομο με MPD / DID) στρώματα και στρώματα τοίχων αμνησίας (πραγματικοί τοίχοι) είναι ενσωματωμένοι στον εγκέφαλο και στη συνέχεια δημιουργούνται συγκεκριμένοι κώδικες που προκαλούν το μυαλό να φέρει αυτά τα διαμερίσματα μνήμης στην επιφάνεια. Κάθε διαμέρισμα είναι ενσωματωμένο σε alter (προσωπικότητα) ή σε λειτουργικό μέρος του Συστήματος (κατασκευασμένο κάπως σαν μια σειρά υπολογιστών). Όταν ένα κανονικό άτομο μπορεί να γνωρίζει ένα συνειδητό και ένα κάπως υποσυνείδητο κομμάτι που τρέχει ταυτόχρονα, το μυαλό ενός πολλαπλού τρέχει πολλά κομμάτια ταυτόχρονα.

Σε τοπικό επίπεδο στον εγκέφαλο, οι ερευνητές χαρακτήρισαν μια μονάδα αποθήκευσης αναμνήσεων ως engram. Το πολυπεπτιδονουκλεϊκό οξύ περιέχει μια πληροφορία, όπως μια μνήμη τραύματος. Οι πρωτεΐνες και άλλες ουσίες εμπλέκονται στη διαδικασία μνήμης. Το πώς τρώει ένα άτομο μπορεί να επηρεάσει τις ψυχικές του ικανότητες.

Αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι μια μνήμη διατηρείται ολογραφικά σε αμέτρητες θέσεις στην περιοχή αποθήκευσης μνήμης του εγκεφάλου, ακριβώς όπως οι κυματισμοί μιας πέτρας πέφτουν στο νερό ρέει σε ολόκληρη μια λίμνη.

Ο νους θα έχει έναν αριθμό σημείων αναφοράς από τα οποία μπορεί να αποκωδικοποιηθεί μια συγκεκριμένη μνήμη. Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται στον εγκέφαλο είναι δυναμικές και ολογραφικές. Δεν αποθηκεύεται σαν βιβλίο. Εάν σταματήσουν οι δυναμικές παρορμήσεις του εγκεφάλου, το ίδιο κάνουν και οι αναμνήσεις. Το πάγωμα και η αναβίωση ενός ανθρώπινου εγκεφάλου θα χρησιμεύσει για να σβήσει τη μνήμη του. Θα προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε τα πράγματα με σαφήνεια εάν ο αναγνώστης θα αντέξει με εμάς.

Ο λόγος που αναγνωρίζουμε τα αντικείμενα τόσο γρήγορα είναι ότι ο εγκέφαλος εκτελεί κάτι παρόμοιο με αυτό που οι ερευνητές αποκαλούν μεταφορά Fourier. Τα μηνύματα μεταδίδονται μέσω μηνυμάτων μετασχηματισμού Fourier. Τι είναι το μήνυμα μετασχηματισμού Fourier; Ο μετασχηματισμός Fourier είναι μια μαθηματική μέθοδος όπου ένα σύνθετο κύμα ή ένα σύνθετο μοτίβο διασπάται και μετατρέπεται σε βασικά μεγαλύτερο, αλλά ακριβές σήμα απλούστερων συχνοτήτων. Με άλλα λόγια είναι δύσκολη η επικοινωνία μιας γραμμικής γραμμής, αλλά μέσω του μετασχηματισμού Fourier γίνεται μια σειρά αριθμών που είναι αρκετά εύκολο να μεταδοθεί.

Με άλλα λόγια, μια πολύπλοκη γραμμή squiggly και μια ευθεία μετά τη μετατροπή είναι και τα δύο εξίσου εύκολο να καταγραφούν. Ο εγκέφαλος αποθηκεύει πληροφορίες σε μια μορφή παρόμοια με έναν μετασχηματισμό Fourier, έτσι ώστε όταν πρέπει να αναζητήσει παρόμοια μοτίβα, μπορεί γρήγορα να παραβλέψει τα πάντα εκτός από ένα παρόμοιο μοτίβο μετασχηματισμού Fourier. Μια διανοητική σύγκριση γίνεται τόσο γρήγορα που δίνει τη δυνατότητα στον εγκέφαλο να “αναγνωρίζει” άμεσα άτομα που δεν έχει δει εδώ και χρόνια. Τα ολόγραμμα μνήμης που κάνει ο εγκέφαλος μεταδίδονται μέσω μηνυμάτων μετασχηματισμού Fourier.

Τα ολογράμματα είναι δύσκολο να καταστραφούν, γιατί κάθε κομμάτι περιέχει ολόκληρο. Αντιγράψτε ένα ολόγραμμα στο μισό και εξακολουθείτε να έχετε την ίδια εικόνα. Κόψτε το ξανά στη μέση και η ίδια εικόνα παραμένει. Μετά από πολλές περικοπές στο μισό, το ολόγραμμα αρχίζει να είναι λίγο ασαφές, καθώς χάνει μερικές από τις λεπτομέρειες του, αλλά ολόκληρη η εικόνα είναι ακόμα εκεί.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι αναμνήσεις αρχίζουν να είναι κάπως ασαφείς, γιατί ξεφουσκώνουμε μόνο ένα μικρό κομμάτι εγκεφάλου που καταγράφει τη μνήμη. Ωστόσο, εάν μπορούμε να τραβήξουμε περισσότερο από την ολογραφική εικόνα της μνήμης, έχουμε μια πιο ξεχωριστή λεπτομερή εικόνα.

Ήταν μια μυστική έρευνα για τα ολογράμματα που έδωσε στους επιστήμονες του Illuminati τη δυνατότητα να αντιγράψουν τη μνήμη ενός ολόκληρου εγκεφάλου. Δημιουργείται ολογραφική εικόνα του εγκεφάλου του ξενιστή και μεταφέρεται στη βιολογική ύλη που λειτουργεί ως εγκέφαλος του ρομποτοειδούς. Δεδομένου ότι το σώμα και ο εγκέφαλος του ρομποτοειδούς δεν είναι πανομοιότυπα με το αρχικό άτομο που αντιγράφεται, πρέπει να διδαχθούν και να προγραμματιστούν προσαρμογές στο μυαλό του ρομποτοειδούς. Ολόκληρη η διαδικασία είναι εξελιγμένη, αλλά τότε ισχύουν πολλές διαδικασίες κατασκευής σήμερα.

Γ5.

Διπλά Doubles (μοιάζουν παρόμοια).

Υπάρχει ένα συνεχές πρόγραμμα για να βρείτε όμοια εμφάνιση για εξέχοντα άτομα, καθώς και ένα πρόγραμμα για τη δημιουργία μυστικών πανομοιότυπων διδύμων (τα οποία χωρίζονται κατά τη γέννηση και δεν βλέπουν ποτέ το ένα το άλλο). Το διπλό του Τζορτζ Μπους ήταν αδιάκριτο, ενώ ο Τζορτζ Μπους είναι παιδεραστής. Το δίκλινο του ζούσε στη Γαλλία αφού ο Μπους δεν ήταν πλέον πρόεδρος. Με τη χρήση διπλών (ή ενός από τα συνθετικά ή οργανικά ρομποτοειδή) η ελίτ είναι σε θέση να γλιστρήσει και να κάνει σατανικές τελετές.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, εάν η Κλίντον ή ο Μπους έπρεπε να κάνουν μόνο χαμηλού επιπέδου εργασίες μπροστά στο κοινό, θα μπορούσαν να έχουν το διπλό τους υποκατάστατο. Οι Illuminati που συνεργάστηκε με διάφορους οργανισμούς είχε μια όμοια λειτουργία, όπου βρέθηκαν διπλά συγκεκριμένα βασικά άτομα και στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν.

Στο βιβλίο παμπ Desert Shield και The New World Order. από τις Northpoint Tactical Teams, Topton, NC, αν κοιτάξετε στη σελίδα 32 θα δείτε μια εικόνα του αρχικού FDR που είχε έναν τυφλοπόντικα πάνω από τα μάτια του και στη συνέχεια θα δείτε μια εικόνα του διπλού του Roosevelt που χρησιμοποίησαν, που είχαν χωρίς τυφλοπόντικα και είχε διαφορετικούς λοβούς αυτιών. Ο Ρούσβελτ μπορεί να είχε πεθάνει πριν από την πραγματική ανακοίνωσή του. Με τα χρόνια έχω δει πολλές φωτογραφίες να εκθέτουν είτε τα Robotoids είτε τα διπλά που χρησιμοποιούν.

Το προηγούμενο άρθρο αυτού του συγγραφέα S ’93 είχε μερικές φωτογραφίες για τον νεκρό Πάπα Παύλο VI, τον οποίο το βιβλίο Be Wise As Serpents είπε ότι δολοφονήθηκε. Αυτός ο πρόσφατος Πάπας αντικαταστάθηκε από ένα διπλό που είχε υποβληθεί σε πλαστική χειρουργική. Καθώς το διπλό μεγαλώνει, η πλαστική χειρουργική δεν θα είναι τόσο πειστική, γιατί ο χρόνος αλλάζει τους ανθρώπους διαφορετικά. Ένας πρώην Καθολικός είπε ότι το όλο πράγμα ακούγεται σαν επιστημονική φαντασία. Ακούγεται πολύ μακριά στην αρχή, αλλά τα στοιχεία υπάρχουν για να δουν οι άνθρωποι.

Οι πρώην Illuminati έχουν πει για το πρόγραμμα του διπλού. Από ό, τι καταλαβαίνω, το διπλό ή παρόμοιο πρόγραμμα ήταν πιο επιτυχημένο από τα ρομποτοειδή και τα συνθετικά. Ο λόγος είναι ότι οι άνθρωποι ζουν περισσότερο και είναι πιο αξιόπιστοι με κάποιους τρόπους. Το έργο εύρεσης όμοιων με εξέχοντα άτομα ήταν πολύ επιτυχημένο. Πραγματοποιήθηκε επίσης πλαστική χειρουργική για να βοηθήσει το άγγιγμα των διπλών.

Ενότητα Δ.

Μυστικά μέρη κλωνοποίησης.

(Βλέπε επίσης Παράρτημα Β, όπου αναφέρονται οι βάσεις των Η.Π.Α.)

Η υπόγεια εγκατάσταση της Ada, Oklahoma χρησιμοποιείται για να κλωνοποιήσει ανθρώπους. Οι άλλες εγκαταστάσεις κλωνοποίησης αποδεικνύουν παράξενα πλάσματα. Λόγω των σχετικών διεργασιών, εκπέμπουν πολύ ακτινοβολία γάμμα (το γάμμα βρίσκεται στο άκρο του φάσματος ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων – είναι ακόμη μεγαλύτερο κύμα από το υπεριώδες).

Επειδή εκπέμπουν ακτινοβολία γάμμα, αυτές οι εγκαταστάσεις πρέπει να είναι βαθιά υπόγεια. Η κλωνοποίηση γίνεται στο επίπεδο 7. Το μέσο βάθος (σύμφωνα με έναν από τους άντρες που δημιούργησαν αυτές τις εγκαταστάσεις Deep Underground Millitary – D.U.M.) είναι 5.600 πόδια. Η μυστική κυβέρνηση τους χτίζει χωρίς στάση από το W.W. ΙΙ.

Ένας από τους άντρες που πρόδωσαν την ανθρώπινη φυλή και βοήθησε στην κλωνοποίηση ήταν ο Αυστριακός γεννημένος Simon Wiesenthal.

Ο Simon Wiesenthal, ήταν αμερικανικός πράκτορας πληροφοριών με φωτογραφική μνήμη (ίσως ένα στέλεχος του εγκεφάλου). Ο Wiesenthal κυνηγούσε σοβαρά τους Ναζί που δεν ανήκαν στις μισθολογικές ομάδες της CIA ή σε σχετικές ομάδες της CIA. Ο Simon Wiesenthal, με τη μεταμφίεση του να είναι ένας μεγάλος ναζιστής κυνηγός, βοήθησε στην προστασία των FBI και των πρακτόρων της CIA που ήταν ναζί εγκληματίες. Ο Wiesenthal προσπάθησε να σταματήσει το CBS από το να κάνει μια παράσταση που εκθέτει τη σύνδεση FBI-Ναζί.

Η Εβραϊκή Νοημοσύνη (το Μοσάντ) γνώριζε τα πάντα για τις εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες εγκληματίες του Ναζιστικού Πολέμου που εργάστηκαν για την Αμερικανική Νοημοσύνη και το FBI, αλλά ποτέ δεν δημοσιοποιήθηκαν για αυτό. Αντ ‘αυτού χρησιμοποίησαν περιστασιακά τις πληροφορίες ως μόχλευση ενάντια στην αμερικανική νοημοσύνη.

Το Unholy Trinity είναι ένα βιβλίο γραμμένο για το πώς το Βατικανό, το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ και ο MI-6 λαθραία ναζιστές από τη Γερμανία στο τέλος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Ένα ολόκληρο βιβλίο θα μπορούσε να γραφτεί για τις χιλιάδες σκληροπυρηνικούς Ναζί που εργάζονται για την αμερικανική νοημοσύνη, ωστόσο το όνομα του Simon Wiesenthal αναφέρεται εδώ επειδή βοήθησε να ξεκινήσει η κλωνοποίηση για τα χειρότερα στοιχεία της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

ΟΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΕΓΚΟΝ

Υπάρχουν αναφορές για την μυστική εγκατάσταση κλωνοποίησης στο Bull Run κοντά στο Mt. Hood. Το Bull Run είναι μια μεγάλη έκταση δασικής γης, με μερικές δεξαμενές νερού / λίμνες που έχει δημιουργηθεί για να παρέχει νερό στην περιοχή του μετρό του Πόρτλαντ. Το σπίτι μου στο Lincoln St. ήταν επίσης κοντά σε 8 ταμιευτήρες που χτίστηκαν στο κοντινό Mt. Tabor. Αυτές οι δεξαμενές στο Mt. Tabor ήταν και για πόσιμο νερό στο Πόρτλαντ. Οι ταμιευρτήρες στο όρος Tabor, έχουν απλούς φράκτες στην περίμετρο τους και οι άνθρωποι μπορούν να ρίξουν σκουπίδια σε αυτές τις δεξαμενές εάν θέλουν να κάνουν κακό.

Ωστόσο, η παροχή νερού Bull Run που είναι πολύ απομονωμένη προστατεύεται πολύ καλά. Είναι σπάνιο ότι οι άνθρωποι απομακρύνονταν στην περιοχή ούτως ή άλλως. Οι άνθρωποι λένε ότι αυτό το μεγάλο κομμάτι γης προορίζεται απλώς για την παροχή νερού στο Πόρτλαντ, και πριν από αρκετά χρόνια μια στρατιωτική μονάδα υπολόγισε την περιοχή αφού έλαβε πληροφορίες.

Κατάφεραν να εντοπίσουν 3 έντονα προστατευμένους δακτυλίους άμυνας στο ταμιευτήρα του Bull Run. Η περιοχή έχει πολλή ηλεκτρονική παρακολούθηση κ.λπ. Είναι είτε το πιο πολύτιμο νερό στην πράσινη γη του Θεού, ή υπάρχει κάτι άλλο κοντά στο βουνό Larch (νότια των διάσημων Καταρρακτών Multnomah που κάθονται στο I-84) – κάτι εκτός από μια δεξαμενή νερού.

Φυσικά, όσοι γνωρίζουν, γνωρίζουν ότι είναι μια υπόγεια εγκατάσταση που χρησιμοποιεί η CIA. Δεν είναι τυχαίο το Tektronics εδώ στην περιοχή του Πόρτλαντ που λειτουργεί / ερευνά με ολογράμματα.

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΒΑΣΗ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ DULCE

Ένα άρθρο για την βάση στο Dulce, προκάλεσε μια μικρή ομάδα αφοσιωμένων Χριστιανών να προσπαθήσουν να βρουν τις εγκαταστάσεις αυτές. Αναφέρθηκε ότι δεν βρήκαν τίποτα και ότι η αστυνομία κράτησης και οι ντόπιοι ισχυρίστηκαν ότι δεν είχαν ακούσει καν για υπόγειες εγκαταστάσεις.

Η πόλη του Dulce, έχει μικρό πληθυσμό. Υπάρχουν λίγα που όλοι δεν γνωρίζουν για το τι συμβαίνει στην περιοχή, και ωστόσο εκπλήσσονται από το θέμα μιας υπόγειας εγκατάστασης.

Σύμφωνα με κάποιον που έχει εργαστεί στις μυστικές υπόγειες στρατιωτικές βάσεις στο Dulce, τα ανοίγματα στο βορρά και στο ΝΔ πρόσωπο (Aztec Cliffs) εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται. Στην πραγματικότητα ο γκρεμός που έχει ένα πρόσωπο που μοιάζει με Αζτέκων στο όρος Archeleta έχει κλείσει με τσιμέντο, επειδή οι πεζοπόροι εξακολούθησαν να απομακρύνονται στην περιοχή. Ένας βαθύς ανιχνευτής βελόνας που θα μπορούσε να ανιχνεύσει μέταλλο ή μαγνητισμό βαθιά θα μπορούσε να αποκαλύψει μυστικές υπόγειες στρατιωτικές βάσεις, αλλά οι άνθρωποι που το πλησιάζουν συχνά εξαφανίζονται.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ

Αυτό το Παράρτημα καλύπτει 4 διαφορετικές μεθόδους που έχουν χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία αντιγράφων ανθρώπων, αυτές ήταν η κλωνοποίηση, η δημιουργία συνθετικών αντιγράφων, η δημιουργία οργανικών ρομποτοειδών και η εύρεση όμοια με τα διπλά / doubles. [Τα προγράμματα και για τις τέσσερις από αυτές τις μεθόδους είχαν σχεδόν απεριόριστη χρηματοδότηση από την ελίτ των πληροφοριών / Illuminati.]

Στη συνέχεια, καλύφθηκαν οι βασικές αρχές για τη δημιουργία ενός συνθετικού ανθρώπου. Οι συνθετικοί άνθρωποι κατά κάποιον τρόπο βρέθηκαν ανώτεροι από τα ρομποτοειδή που δημιουργήθηκαν. Τα πρώτα χρόνια των ρομποτοειδών ήταν γεμάτα προβλήματα. Οι συνθετικοί ήταν άνθρωποι που είχαν αλλάξει τα γονίδια τους για να μοιάζουν περισσότερο με άτομο που έπρεπε να αντιγράψουν.

Τα ρομποτοειδή ήταν ο σχηματισμός νέων όντων που μοιάζουν ανθρώπινα αλλά στην πραγματικότητα είναι βιονικά ρομπότ. Οι αναμνήσεις τους δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας ζωντανό «εγκεφαλικό ιστό» που είναι κάποιο είδος προγραμματιζόμενης βιολογικής ύλης και προγραμματίζοντας αυτό το υλικό ως έναν εξελιγμένο υπολογιστή.

Προκειμένου να ληφθεί η μνήμη του ατόμου που αντιγράφεται, γίνεται ολογραφική εικόνα του εγκεφάλου του ατόμου και μεταφέρεται στο ρομποτοειδές. Επειδή το ρομποτοειδές  δεν λειτουργεί σαν άνθρωπος (αν και το τελικό αποτέλεσμα είναι σχεδόν πανομοιότυπο, έτσι ώστε οι θεατές να γνωρίζουν ποιες διαφορές πρέπει να αναζητήσουν), υπάρχουν φυσικά ορισμένες προσαρμογές που πρέπει να γίνουν μετά την ολογραφική εικόνα του ο ξενιστής μεταφέρεται στο ζωντανό βιολογικό υλικό που θα λειτουργεί ως ο εγκέφαλος του ρομποτοειδούς.

Η ικανότητα των Illuminati να αντιγράφουν άτομα χρησιμοποιώντας τις 4 μεθόδους που αναφέρονται παραπάνω, δεν αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στα σχέδιά τους για τον έλεγχο του κόσμου, αλλά τους δίνει μεγάλη ευελιξία στη λειτουργία τους.

Έτσι πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρους του κεφαλιού μας το παρακάτω.

“Ποτέ, μην νομίζεις ότι βλέπεις, αυτόν που νομίζεις ότι βλέπεις.”

Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες που σας παρέχουμε, παρακαλούμε υποστηρίξτε μας, κάνοντας εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube, από εδω: Σφαγή – Youtube – Εγγραφή.

Παρακαλούμε υποστηρίξτε την Σφαγή

Σφαγή ενημέρωση – άποψη.

Σφαγή social media: Facebok Pageinstagramtwitter

sfagi youtube eikona - Κλώνοι και σωσίες τι είναι, κατηγορίες, γιατί υπάρχουν και πως γίνονται.
Σφαγή GR. Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube.

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Υπάρχει μια παρατήρηση :
  Πριν λίγες ημέρες ,έδειξαν τον ΟΜΠΑΜΙΑ να αναγγελη κάποιο μήνυμα.
  Αυτός βέβαια ήταν πετσί και κόκκαλο.
  Πίσω του υπήρχε μια λευκή βιβλιοθήκη.
  Κατά σύμπτωση ,όταν παρουσιάζουν την Ντόρα Μπακογιάννη να δίνη συνεντεύξεις ,από πίσω της βρίσκεται μια λευκή βιβλιοθήκη.Ναι δεν είναι ακριβώς η ίδια ,αλλά είναι πάντως λευκή και μοιάζει του ενός με της άλλης.Τι σύμπτωση !

 2. Εχουν πολυ ενδιαφερον ολα αυτα που αναφερονται αλλα λιγο αν προσεξουν την μεταφραση ,ισως εχουμε πιο ολοκληρωμενο αποτελεσμα.Προβληματισμος μεγαλος για το που βαδιζει η ανθρωποτητα…Ειναι ταχα εξελιξη η εγωισμος να υπερσκελισει τον δημιουργο του ,την φυση η οπως ο καθενας προτιμα να ονομαζει το ακινητο κινουν για να δικαιολογισει την υπαρξη του εδω.Αξιοσημειωτον ομως ειναι,καποια επι μερους θεματα που επεξεργαζονται οι illuminati αντιβαινουν προς τους ανθρωπιστικους λογους που ισχυριζονται οτι πραττουν,διοτι καποιες κατηγοριες στρεφονται εναντια στον ανθρωπο….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.