ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Για ακόμα μια φορά κοντά σας, με μια ακόμα αποκαλυπτική εκπομπή.

Πριν συνεχίσουμε, θα πρέπει να σας παρακαλέσουμε να γίνετε συνδρομητές στο Brighteon, στο κανάλι της «ΣΦΑΓΗΣ», λόγω του ότι το youtube, μας κατεβάζει τα βίντεο που περιέχουν αποκαλύψεις και την αλήθεια, μας απαγορεύει να ανεβάζουμε νέα βίντεο στα κανάλια μας, αλλά ακόμα μας έχει διαγράψει και κανάλι.

Επίσης, επειδή δεν θέλουμε να χάνετε τα βίντεό μας και να ψάχνετε δεξιά και αριστερά, μπορείτε να μπαίνετε κατευθείαν στην sfagi.gr και να διαβάζετε τα άρθρα μας, τα οποία περιέχουν τα βίντεο όπου αυτά υπάρχουν.

Η κατάσταση με το θέμα της μασκοφορίας έχει ξεπεράσει τα όρια. Ζούμε επικίνδυνες κορονοϊακές μέρες. Η Ψευτοκυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη, του γνωστού Κούλη (Coulis), ο οποίος είναι ένα αντίγραφο του κανονικού, συνεχίζει να παίζει ένα κακόγουστο θέατρο.

Ο εφιάλτης συνειδήσεων του κάθε ανθρώπου, που πηγάζει μέσα από ακρέες συμπεριφορές, με φόντο την ύπαρξη του δήθεν θανατηφόρου ιού κοβίντ ή κορωναϊό, (όπως θέλει τον ονομάζει ο καθένας), έχει ξεπεράσει τα όρια.

Κλείνουν οι επιχειρήσεις η μία μετά την άλλη. Έρχεται κακιά φτώχεια. Κανένας δεν σκέφτεται που πάει η δουλειά και οι περισσότεροι νομίζουν ότι αυτό θα τελειώσει !

Κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου.

Μην περιμένετε να σας σώσει ο Τράμπ ! Ο Τράμπ έχει άλλες προτεραιότητες ! Η Ελλάδα μας, η Πατρίδα μας, είναι τελευταία στην λίστα, για την σωτηρία και την απελευθέρωση και η Καβάλα, η τελευταία πόλη !

Πρέπει να κάνουμε και εμείς κάτι με την σειρά μας για να σταματήσουμε όλη αυτή την κοροϊδία και το κατρακύλισμα της ζωής μας στον βούρκο της φτώχειας.

Σας έχουμε μια εκπομπή χωρισμένη σε δύο μέρη. Δύο θεματικές ενότητες.

Το Α’ μέρος που αναφερόμαστε στην επικαιρότητα, το αίσχος της αστυνομίας, με τον άσχημο τρόπου που συμπεριφέρονται οι αστυνομικοί στους νέους, αυτό που έχουμε σε προηγούμενο βίντεο.

Την σχεδίαση της απόπειρας δολοφονίας του Γιάννη Δεμερτζή, η οποία για ακόμα μια φορά επιβεβαιώθηκε και από άλλο άτομο, το οποίο βρίσκεται στην ασφάλεια των Αθηνών.

Δήλωση του Γιάννη Τσέρνου για την ανάκληση της πληρεξουσιότητας των δήθεν διαχειριστών μας, αλλά και για την μεγάλη νοθεία των Αμερικάνικων εκλογών.

Αποκαλυπτική συνέντευξη νοσοκόμας, για την αλήθεια του ψευτοιού κοβίντ κορωναϊού. Τι συμβαίνει στα νοσοκομεία, αλλά και τι γίνεται με την χρήση μάσκας ! Σημαντικές μαρτυρίες και πληροφορίες που πρέπει να τις ακούσουμε !

Πως μας κοροϊδεύουν για τον κορωνοϊό, ερωτήσεις πολιτών και άλλα. Γιατί στέλνουν τα μικρά παιδιά στα σχολεία ;

Πώς κλέψανε στις Αμερικάνικες εκλογές οι Δημοκρατικοί.

Το Β’ μέρος, περιέχει μια συνέντευξη με μέλος από Βασιλική οικογένεια ! Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στην δημοσιότητα, που παίρνουν φώς και λύνουν πολλές απορίες.

Μια συνέντευξη που αποκαλύπτει πράγματα πρωτόγνωρα, μια συνέντευξη από την κόρη της Πριγκίπισσας Αλεξίας, κόρης του Βασιλιά Κωνσταντίνου.

Το βίντεο του 1ου Μέρους στο Brighteon.

Το βίντεο του 2ου μέρους στο Brighteon.

 

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ – Q / QANON – ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ;

Ένα βίντεο που πρέπει να το δείτε !

Ένα βίντεο ανασκόπηση, πλούσιο σε θεματολογία και εικόνες, που εξηγεί τα πάντα για όλα όσα βλέπουμε και ζούμε γύρω μας και τα αμφισβητούμε η δε τα δίνουμε σημασία.
Ένα βίντεο που εξηγεί για τους Q / QANON και την ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ.

Κάμερα: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΠΑΝΙΔΗΣ
Κείμενα – Αφήγηση: ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ
Βίντεο Επεξεργασία Μοντάζ & Μίξη Ήχου: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΠΑΝΙΔΗΣ
Παραγωγή: HELLENICVIDEOPRO

Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες που σας παρέχουμε, παρακαλούμε υποστηρίξτε μας, κάνοντας εγγραφή στα κανάλια μας:
Youtube:
Σφαγή – Youtube – Εγγραφή,
Dailynewsgr – YouTube – Εγγραφή,

Brighteon: Brighteon – Εγγραφή

Παρακαλούμε υποστηρίξτε την Σφαγή. Σφαγή ενημέρωση – άποψη.

Σφαγή social media: Facebok Pageinstagramtwitter, Parler 

Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω paypal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Απευθείας μέσω του:
https://www.e-paylink.com/
Παραλήπτης: Δεμερτζής Ιωάννης.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Δικαιούχος ENERGY COMMUNICATIONS.

Σας ευχαριστούμε !

*** English Text. ***

For “SFAGI GR” Demertzis Ioannis.

If you find the information we provide you interesting, please support us by subscribing to our channels:
Youtube:
Sfagi – Youtube – Subscribe,
Dailynewsgr – YouTube – Subscribe,

Brighteon: Brighteon – Registration

Please Support Sfagi Gr. Sfagi update – opinion.

Social media massacre: Facebok PageinstagramtwitterParler

Communication.
Phone: +30 2510 600 102

E-mail: press@sfagi.gr

Dear friends, because the news site “SFAGI – sfagi.gr” is independent and anti-systemic, so there is no revenue, we would appreciate your help, if and if you wish, to support us financially.
This can be done via paypal or by mail or western union. (For shipping information, contact us). Details below.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Direct through:
https://www.e-paylink.com/
Recipient: Demertzis Ioannis.

Bank Account:
NATIONAL BANK OF GREECE.
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Beneficiary: Demertzis Ioannis.

REVOLUT BANK
IBAN: GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Beneficiary: ENERGY COMMUNICATIONS.

Thank you !

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εάν “το Κούλι” δεν είναι το αρχικό ανδρείκελο που έβαλε στην ηγεσία της Ελλάδας η ΝΤΠ (γιατί όπως μας είπατε έχει ήδη συλληφθεί), τότε ο σωσίας του (όπως λέτε), γιατί συνεχίζει το ίδιο έργο της ΝΤΠ ; Ο σωσίας του δεν έγινε από δυνάμεις του καλού, λογικά δε θα έπρεπε να υπηρετεί τα συμφέροντα της χώρας μας τώρα και όχι ξένα ; Κάπου χάνεται η ιστορία σας … Και ποιός δεν εύχεται να έχετε δίκιο … Αλλά κάποια πράγματα δεν κολλάνε εύκολα !

  2. Όσο για τα υπόλοιπα, τα πιστεύω και η ίδια … Δυσκολεύομαι να πιστέψω για τους ερπετοειδείς (δύσκολα χωνεύεται), αλλά όμως, όλα (αν τα σκεφθεί κανείς ανοιχτόμυαλα) έχουν τη λογική τους και είναι σα ν’ αποτελούν κρίκο μιας συνεχόμενης αλυσίδας … Ελπίζω όσο τίποτε άλλο, να γλυτώσει η ανθρωπότητα από αυτό το ελεεινό κτήνος, που λέγεται ΝΤΠ … Θάρρος να έχουμε, ομόνοια, ελπίδα και πίστη στο Χριστό μας και όλα θα πάνε καλά, το καλό θα κυριαρχήσει …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.