Ο σωσίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο fake Πρωθυπουργός και οι διαφορές.

Λίγους μήνες πριν, εκεί κοντά στις αρχές Μαρτίου. Η ανθελληνική κυβέρνηση, μας ενημέρωσε για έναν θανατηφόρο ιό, ο οποίος και δια στόματος Τσιόδρα, είπε ότι μεταφέρετε μέσω του αέρα.

Έτσι έπρεπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το «επιστημονικό» ανθελληνικό επιτελείο του, να εφαρμόσει τα μέτρα προστασίας, που καθορίζει το πρωτόκολλο ασφαλείας.

Ξεκινήσαν τα λοκ νταουν, μας μάντρωσαν στα σπίτια, μας κλείσανε τις επιχειρήσεις, κόψαν ρεύματα, αφήσαν χιλιάδες Έλληνες στην πείνα, χωρίς επιδόματα και αρχίσανε να το παίζουν σωτήρες, με έναν

καλοπληρωμένο λοιμοξιολόγο τον Σωτήρη Τσιόδρα, να προσπαθεί να μας βγάλει κρούσματα και θανάτους από την δήθεν πανδημία του κορωναϊού – covid-19.

Σιγά σιγά βγήκαν όλα τα ψέματά τους στην φόρα και αρχίσαν να μασάνε τα λόγια τους και να κάνουν επικοινωνιακές κωλοτούμπες στα δελτία των «ευαγγελάτων».

Βέβαια πολλά ΜΜΕ πήραν τεράστια ποσά για την δήθεν διαφήμιση του δήθεν τρόμου, της δήθεν πανδημίας, για να τρομοκρατήσουν και άλλο τον αδύναμο κόσμο.

Η αλητεία της ανθελληνικής κυβέρνησης σε πλήρη λειτουργία. Τι θα έπρεπε να είχε γίνει ; Τα γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο.

Αρχίσαν πολλά στοιχεία να βγαίνουν στην φόρα και να εκθέτουν τα πολιτικά πρόσωπα και τους συνεργάτες τους. Θα βγούνε και άλλα πολλά στην συνέχεια. Προς το παρόν τα αφήνουμε.

Εμείς γνωρίζαμε τι συμβαίνει, γνωρίζαμε για τις συλλήψεις που γίνονται σε όλον τον κόσμο και ενώ είχαμε κάποιες πληροφορίες για συλλήψεις πολιτικών προσώπων και μη στην Ελλάδα, επιβεβαιωθήκαμε.

Έτσι και ενώ πήραμε την επιβεβαίωση από την Αμερική και μέσα από τους επιχειρησιακούς παράγοντες, ανακοινώσαμε και την σύλληψη του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αυτό έγινε στις 6 Ιουνίου 2020 και βγάλαμε την επομένη στην δημοσιότητα, το σχετικό βίντεο.

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

Την επομένη, μέσω των πληροφοριών μας, ενημερωθήκαμε και για το όνομα του αντιπροέδρου της κυβερνήσεως κ. Πικραμμένου Παναγιώτη, αλλά και όπως αναφέρει η πληροφορία, έχουν συλληφθεί και πολλοί κυβερνητικοί παράγοντες.

Άραγε τι συμβαίνει ;

Δείτε την παρακάτω πληροφορία (απόσπασμα από την λίστα συλλήψεων).

syllhpseis kataigida lista 04 - Ο σωσίας Κυριάκος Μητσοτάκης η αυτοδυναμία και οι διαφορές.
Οι συλλήψεις των επωνύμων συνεχίζονται και η νεα λίστα με τα 106 ονόματα

Εδώ και το σχετικό βίντεο, το οποίο τα Ανθελληνικά Hoaxes, μας το χαρακτήρισαν στο facebook ως ψεύτικη είδηση, το οποίο το δημοσιεύσαμε στις 8 Ιουνίου 2020.

Βέβαια αν δείτε τα γεγονότα με περισσότερο προσοχή, θα παρατηρήσετε ότι είναι κάπως αλλιώς.

Δεν είναι ο Κούλης που σας δείχνουνε στα ΜΜΕ, δεν είναι ο Κούλης ο πραγματικός που πάει στις «Σαντορίνες» και βγάζει λόγους για το δήθεν τουρισμό, με τίτλο «Greek Summer 2020».

Είναι ένας σωσίας του Κούλη, ο Κούλης κόπια, τον οποίο έβγαλαν στην φόρα, για να μην τρομοκρατηθούνε οι «οπαδοί» του. Έτσι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Οι διαφορές είναι εμφανείς, πάντα στο σχήμα των αυτιών, αλλά και σε άλλα μέρη του προσώπου, στο σώματότυπο, αλλά και στην συμπεριφορά.

Παρακάτω σας έχουμε μερικές φωτογραφίες, που φαίνονται οι διαφορές, του αυθεντικού Κούλη, με τον σωσία Κούλη.

cloning methods klonopoihsh 03 - Ο σωσίας Κυριάκος Μητσοτάκης η αυτοδυναμία και οι διαφορές.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο σωσίας του. Δείτε τις διαφορές. Ειδικά στο σχήμα του αυτιού.
cloning methods klonopoihsh 04 - Ο σωσίας Κυριάκος Μητσοτάκης η αυτοδυναμία και οι διαφορές.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο σωσίας του. Βρείτε τις διαφορές.
cloning methods klonopoihsh 05 - Ο σωσίας Κυριάκος Μητσοτάκης η αυτοδυναμία και οι διαφορές.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο σωσίας του. Εμφανείς διαφορές στο αυτί.
mhtsotakhs kyriakos klonos sosias 03 - Ο σωσίας Κυριάκος Μητσοτάκης η αυτοδυναμία και οι διαφορές.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο σωσίας του.
mhtsotakhs kyriakos klonos sosias 02 - Ο σωσίας Κυριάκος Μητσοτάκης η αυτοδυναμία και οι διαφορές.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο σωσίας του.

Βέβαια, αυτό που δεν περιμέναμε, ήταν οι επιθέσεις που δεχτήκαμε με διάφορα άρθρα σε ιστοσελίδες – μπλογκς και σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τους δήθεν πατριώτες, που πέσαν να μας κατηγορήσουν, ότι διαδίδουμε ψεύτικες ειδήσεις.

Υπήρχαν βέβαια και αυτοί, οι οποίοι αναζητούσαν τους εισαγγελείς και φαρισαίους για να μας συλλάβουν.

Βλέπετε, όλα αυτά γιατί τους χαλάσαμε την «σούπα» μερικούς και ξυπνήσαμε κόσμο. Δεν θα έχει εκλογές… και δεν θα υπάρχουν οι γνωστές υποψηφιότητες.

Τα λεφτά που πέσαν για τον κορωναϊό και άλλα είναι πολλά.

Στήθηκε ένα τεράστιο σατανικό σχέδιο για τον αφανισμό της ανθρωπώτητας, με πρόσχημα τον ψεφτο – ιό και δυστυχώς υπάρχουν και οι άμυαλοι, που προσπαθούν να βγάλουν μερικά χρήματα, συνεχίζοντας να παραπλανούνε κόσμο, αλλά και να δυσφημούνε κόσμο, συμπολίτες τους.

Το πρόβλημα είναι ότι σε πολλούς αρέσει να τους κυβερνάνε κλώνοι και να στρουθοκαμηλίζουν μπροστά στην αλήθεια, αλλά και άλλοι που προτιμάνε να σε δυσφημίσουν, ακόμα και για να μην χάσουν το μεροκαματάκι τους, από τους πολιτικούς χρηματοδότες τους.

Δώσαμε απαντήσεις σε όλα αυτά.

Δείτε τα σχετικά βίντεο που τα χωρίσαμε σε 5 θεματικές ενότητες.

 

Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις, από ανθρώπους, ευτυχώς νοήμονες, που έχουν καταλάβει το έργο μας και μας στηρίξανε στον δύσκολο αυτό αγώνα.

Παρακάτω μερικά βίντεό τους.

Ηλίας Μπασακιώτης

Λουκάς Κίνιας.

EΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ με τον Λουκά Κίνια.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ!
ΝΕΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΆΛΛΑ…
“Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ” ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ μαζί με την παρέα του Κων/νου Μούρκα…

Λουκάς Κίνιας.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ “ΚΟΙΝΟ” ΤΟΥ ΜΟΥΡΚΑ <<ΤΟΛΜΑ ΚΙ “ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ”>>!
ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ LIVE- “ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ” ΤΟΥ ΚΟΛΥΒΑ
ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ <<ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ>> Κ.ΜΟΥΡΚΑΣ;
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΥΒΟ-ΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ
ΤΩΝ ΝΕΟΡΑΓΙΑΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ…

Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες που σας παρέχουμε, παρακαλούμε υποστηρίξτε μας, κάνοντας εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube, από εδω: Σφαγή – Youtube – Εγγραφή.

Παρακαλούμε υποστηρίξτε την Σφαγή

Σφαγή ενημέρωση – άποψη.

Σφαγή social media: Facebok Pageinstagramtwitter

sfagi youtube eikona - Ο σωσίας Κυριάκος Μητσοτάκης η αυτοδυναμία και οι διαφορές.
Σφαγή GR. Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΙΛΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ….ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΟΜΩΣ;; ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ;; ΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ( ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ;; ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΙ ΟΛΟΙ;;) Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΟΓΩ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΕ ΞΕΣΚΟΝΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ….ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΙΤ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟ Ν ΗΧΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ …ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΣΥΧΑΜΕΡΑ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ .ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.