5.3.6 ΣΩΡΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ
ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ PF-07302048 (BNT162B2) ΠΟΥ ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Το έγγραφο της Pfizer που κυκλοφόρησε πρόσφατα δείχνει ότι το εμβόλιο mRNA COVID-19 μπορεί να προκαλέσει 1.291 διαφορετικές ανεπιθύμητες ενέργειες.

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) δημοσίευσε πρόσφατα έγγραφο που αποδεικνύει ότι το εμβόλιο mRNA του κοροναϊού Wuhan (COVID-19) της Pfizer μπορεί να προκαλέσει σχεδόν 1.300 ανεπιθύμητες ενέργειες.

Ο FDA ενεπλάκη πρόσφατα σε μια δικαστική υπόθεση σχετικά με το πόσο γρήγορα μπορεί να δημοσιεύσει έγγραφα από το Κέντρο Αξιολόγησης και Έρευνας Βιολογικών Προϊόντων του σχετικά με το εμβόλιο mRNA COVID-19 της Pfizer. Τα σχετικά έγγραφα περιέχουν πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις δοκιμές της Pfizer και την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου.

Ο οργανισμός ήθελε τα δεδομένα να αποδεσμεύονται πολύ αργά για τα επόμενα 75 χρόνια, αποδεσμεύοντας έγγραφα αξίας μόνο 500 σελίδων κάθε μήνα. Όμως ο περιφερειακός δικαστής των ΗΠΑ Mark T. Pittman διέταξε τον FDA να δημοσιεύει έγγραφα αξίας 55.000 σελίδων κάθε μήνα από την 1η Μαρτίου.

Το έγγραφο στο scribd στα αγγλικά.

Pfizer Covid Jab Adverse Event by sfagi on Scribd

Αυτό θα επέτρεπε στο κοινό να έχει όλες τις πληροφορίες του FDA σχετικά με το εμβόλιο της Pfizer μέσα σε οκτώ μήνες. (Σχετικά: Διαρροή άκρως απόρρητου εγγράφου της Pfizer δείχνει ότι το εμβόλιο COVID-19 είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ απ’ ό,τι γνωρίζει ο κόσμος).

Το έγγραφο στο scribd στα ελληνικά.

Pfizer Covid Jab Adverse Event Greek by sfagi on Scribd

Μεταξύ των εγγράφων που αναγκάστηκε να δώσει στη δημοσιότητα ο FDA μόλις πριν από λίγες ημέρες είναι μια έκθεση 38 σελίδων με τίτλο “5.3.6 Cumulative Analysis of Post-Authorization Adverse Event Reports of PF-07302048 (BNT162B2) Received Through 28-Feb-2021”.

Το έγγραφο αυτό, το οποίο χαρακτηρίστηκε από την Pfizer ως “ιδιόκτητο και εμπιστευτικό” και προειδοποιήθηκε για πιθανές νομικές ενέργειες σε περίπτωση που δημοσιοποιηθεί χωρίς τη συγκατάθεση της μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας, αναφέρεται λεπτομερώς στο πόσοι άνθρωποι έχουν παρουσιάσει ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τη λήψη του πειραματικού εμβολίου mRNA της εταιρείας.

Το έγγραφο έχει ένα παράρτημα που έχει μήκος εννέα σελίδων και απαριθμεί 1.291 διαφορετικές ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με το εμβόλιο COVID-19 της εταιρείας.

Αυτός ο εξαιρετικά μακροσκελής κατάλογος περιλαμβάνει ένα πλήθος διαφορετικών ιατρικών καταστάσεων που μπορεί να προκαλέσει το εμβόλιο της Pfizer, όπως οξεία νεφρική βλάβη, νεογνικό θάνατο, εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση, επιληπτική ψύχωση, παράλυση του προσώπου, ηπατική βλάβη, θνησιγένεια, επιληψία του κροταφικού λοβού, διαβήτη τύπου 1 και θρόμβωση της σπονδυλικής αρτηρίας.

Τα εμβόλια πρέπει να ανακληθούν και η Pfizer να λογοδοτήσει.

Η Mary Holland, πρόεδρος και γενική σύμβουλος της οργάνωσης για την ελευθερία της υγείας και την εντολή κατά των εμβολίων Children’s Health Defense, χαρακτήρισε “βόμβα” το έγγραφο της Pfizer με τον κατάλογο των σχεδόν 1.300 ανεπιθύμητων ενεργειών.

“Τα ευρήματα αυτά θα πρέπει να θέσουν άμεσα τέρμα στα εμβόλια COVID της Pfizer”, δήλωσε η ίδια. “Το ενδεχόμενο σοβαρής βλάβης είναι πολύ σαφές και όσοι τραυματίστηκαν από τα εμβόλια απαγορεύεται να μηνύσουν την Pfizer για αποζημίωση.

Πρόσθεσε ότι αυτός ο μακρύς κατάλογος ανεπιθύμητων ενεργειών καθιστά σαφές γιατί τόσο ο FDA όσο και η Pfizer “ήθελαν να κρατήσουν αυτά τα δεδομένα κρυφά για 75 χρόνια”.

Η Holland πρόσθεσε ότι η εξάπλωση των εμβολίων της Pfizer πρέπει να σταματήσει αμέσως πριν αρχίσει ο μαζικός εμβολιασμός παιδιών κάτω των πέντε ετών. Η κυβέρνηση έχει ήδη αγοράσει 50 εκατομμύρια δολάρια από αυτό το πειραματικό και θανατηφόρο εμβόλιο για τα παιδιά και τα βρέφη αυτής της ηλικιακής ομάδας, το οποίο θα παραδοθεί έως τις 30 Απριλίου.

Επισήμανε ότι ο κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού ή θανάτου από το COVID-19 σε υγιή παιδιά αυτής της ηλικιακής ομάδας είναι πρακτικά μηδενικός και ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι το εμβόλιο δεν είναι αποτελεσματικό όταν χρησιμοποιείται σε πολύ μικρά παιδιά.

“Θα ήταν εγκληματικό να εκθέσουμε τα βρέφη και τα μικρά παιδιά σε αυτό το εξαιρετικά επικίνδυνο προϊόν”, πρόσθεσε η Holland. “[Τα δεδομένα του Συστήματος Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων] δείχνουν τις καταστροφικές επιπτώσεις του εμβολίου στην υγεία εκατομμυρίων ανθρώπων, ωστόσο η Pfizer και άλλοι κατασκευαστές εμβολίων εισπράττουν δισεκατομμύρια δολάρια χωρίς να φοβούνται ότι θα λογοδοτήσουν για τραυματισμούς και θανάτους από τα εμβόλιά τους”.

Για την “Σφαγή”, :Ιωάννης : Δεμερτζής.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Υποστηρίξτε την ΣΦΑΓΗ GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/​

(Video)
Τα κανάλια μας:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr​
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Tο Youtube λόγω λογοκρισίας, μπορεί να έχει καταργήσει μερικά ή όλα τα βίντεο μας. Καλό θα είναι να τα βλέπετε από τα άλλα 2 κανάλια, όπως και να προωθείτε τα λίνκ από τα άλλα 2 κανάλια.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω paypal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

REVOLUT BANK
IBAN: LT33 3250 0366 3208 5462
SWIFT / BIC: REVOGB21
Δικαιούχος ENERGY COMMUNICATIONS.

Σας ευχαριστούμε !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.