ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ OBAMAGATE, ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ TV.

Μπράβο στους Τούρκους. Τα βγάλανε όλα στην φόρα. Τα ωραία ξεκινήσανε.

Θα μάθουν τώρα όλοι πλέον και επίσημα, όπως ζητούσανε για το τι γίνεται στην πραγματικότητα και θα έχουμε πολύ σόου.

Εμείς εδώ προσπαθούμε να καλύψουμε τους βρωμιάρηδες πολιτικούς μας, με το πρόσχημα του κορωναϊού. Τα κανάλια συνεχίζουν να τρώνε πακτωλούς χρημάτων και να αποκρύπτουν την πραγματικότητα.

Ο κόσμος μαθαίνει για τα σκάνδαλα της θητείας Ομπάμα, για τα περίφημα κυκλώματα παιδεραστίας, σατανιστών και όλα αυτά τα σχετικά και αρχίζει και καταλαβαίνει.

Φυσικά θα καταλάβουν και όλοι οι λαθρομετανάστες τον ρόλο που εξυπηρετούσαν τόσα χρόνια και γιατί τους φέρναν από εδώ.

Έρχονται ωραίες μέρες, που θα δούμε τους πολιτικούς να τους κυνηγάνε οι λαθρομετανάστες !

Να πούμε ότι το Ομπάμαγκέιτ, “Obamagate”, αναφέρεται σε πολλά σκάνδαλα κατά τη διάρκεια της θητείας του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, ιδίως στην κατάχρηση κυβερνητικών υπηρεσιών, στη χειραγώγηση των μέσων ενημέρωσης, στην παράνομη παρακολούθηση της τηλεφωνίας, και στην εγχώρια κατασκοπεία αμερικανών πολιτών για να παρενοχλήσουν πολιτικούς αντιπάλους και επικριτές.

Μέχρι το έτος εκλογής του 2016, αξιωματούχοι του Ομπάμα επέκτειναν σε μεγάλο βαθμό τη χρήση της συσκευής συλλογής ξένων πληροφοριών ως όπλο εναντίον εγχώριων πολιτικών αντιπάλων. Το 2013, υπήρχαν 9.600 ερωτήματα αναζήτησης FISA με 195 Αμερικανούς. Αλλά το 2016, υπάρχουν 30.355 αναζητήσεις 5.288 Αμερικανών.

Παραποίηση – νοθεία εκλογών.

Με την κυκλοφορία της πρώτης έκθεσης του Γενικού Επιθεωρητή του DOJ Michael Horowitz, κατέστη σαφές ότι η κοινότητα πληροφοριών του Ομπάμα προσπάθησε να ξεπλύνει τα εγκλήματα που κατηγορήθηκε η Χίλαρι Κλίντον και να παρεμβαίνει στο αποτέλεσμα των δημοκρατικών διαδικασιών της Αμερικής.

Μερικοί έχουν παραλληλιστεί μεταξύ του Obamagate και του σκάνδαλου Watergate της δεκαετίας του 1970. τα δικαστήρια της FISA δημιουργήθηκαν ως μεταρρύθμιση μετά το Watergate. Εάν η διάρρηξη της Watergate είχε παραχωρηθεί εκτός του αναδόχου πρόσβαση στη βάση δεδομένων FISA, θα έκανε μια πιο στενή σύγκριση.

Στο Watergate, ο Nixon στράφηκε σε εξωτερικούς εργολάβους, τη μονάδα υδραυλικών, αφού το FBI απέρριψε το αίτημα της Nixon για κατασκοπεία πολιτικών αντιπάλων

Στο Obamagate, το FBI συνεργάστηκε με εξωτερικούς εργολάβους, το FusionGPS, για να κατασκοπεύσει τους Ομπάμα και τους αντιπάλους του DNC. Στο Watergate, η CIA απέρριψε το αίτημα του Νίξον να βοηθήσει στην κάλυψη του εγκλήματος εξαπατώντας τους ερευνητές του FBI. στο Obamagate, ο διευθυντής της CIA διέπραξε το έγκλημα σε συμπαιγνία με το FBI και το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Ο Mark Levin το έφερε αρχικά στην προσοχή του κοινού, προβάλλοντας τις αναφορές του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης του ραδιοφωνικού σταθμού που ανέφεραν τη χρήση κυβερνητικών υπηρεσιών από την κυβέρνηση Ομπάμα για να κατασκοπεύσουν την πολιτική της αντιπολίτευση – δηλαδή τον Donald Trump, τους βοηθούς του και μετά τις ΗΠΑ.

Ο γερουσιαστής Jeff Sessions, ο οποίος ήταν ο Γενικός Εισαγγελέας των Ηνωμένων Πολιτειών κατά το πρώτο εξάμηνο της τετραετούς θητείας του Τραμπ.

obamagate turkia 01 - Το σκάνδαλο παιδεραστίας OBAMAGATE στην Τουρκική τηλεόραση.
Το σκάνδαλο παιδεραστίας OBAMAGATE στην Τουρκική τηλεόραση.
obamagate turkia 02 - Το σκάνδαλο παιδεραστίας OBAMAGATE στην Τουρκική τηλεόραση.
Το σκάνδαλο παιδεραστίας OBAMAGATE στην Τουρκική τηλεόραση.
obamagate turkia 03 - Το σκάνδαλο παιδεραστίας OBAMAGATE στην Τουρκική τηλεόραση.
Το σκάνδαλο παιδεραστίας OBAMAGATE στην Τουρκική τηλεόραση. Ο διάσημος παιδεραστής που διαηρούσε σατανιστικό ναό Τζέφρι Έπστιν. Όλα βγαίνουν στο φώς.

Εδώ οι δύο όψεις του Ομπάμα. Πάνω ο κλώνος και κάτω ο κανονικός, που ήδη έχει εκτελεστεί.

obamagate turkia 04 - Το σκάνδαλο παιδεραστίας OBAMAGATE στην Τουρκική τηλεόραση.
Το σκάνδαλο παιδεραστίας OBAMAGATE στην Τουρκική τηλεόραση.
obamagate turkia 05 - Το σκάνδαλο παιδεραστίας OBAMAGATE στην Τουρκική τηλεόραση.
Συσκευασμένο ανθρώπινο κρέας, με αίμα εμπλουτισμένο με αδρενοχρώμιο. Λογικά το κρέας αυτό προέρχεται από βασανισμένο άτομο, το οποίο πέρασε φριχτά βασανιστήρια, έτσι ώστε να παράγει ο οργανισμός του αρκετό αδρενοχρώμιο μέσα στο αίμα.

Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες που σας παρέχουμε, παρακαλούμε υποστηρίξτε μας, κάνοντας εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube, από εδω: Σφαγή – Youtube – Εγγραφή.

Παρακαλούμε υποστηρίξτε την Σφαγή

Σφαγή ενημέρωση – άποψη.

Σφαγή social media: Facebok Pageinstagramtwitter

sfagi youtube eikona - Το σκάνδαλο παιδεραστίας OBAMAGATE στην Τουρκική τηλεόραση.
Σφαγή GR. Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΦΡΙΚΗ! ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ … ΟΛΑ….ΟΛΑ ! ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΙΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.