Ο πόλεμος εναντίων της ανθρωπότητας συνεχίζεται.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχουν τα παιδιά μας. Τα παιδιά μας, τα οποία ως μαθητές, βιώνουν εγκληματικές πράξεις από το ίδιο το σύστημα, τους δασκάλους και λοιπούς εκπαιδευτικούς, που από ότι ισχυρίζονται, «ακολουθούνε κυβερνητικές εντολές».

Αυτό δεν είναι δικαιολογία. Το έγκλημα είναι έγκλημα. Ο βιασμός είναι βιασμός, από όπου και αν προέρχεται. Η άγνοια δεν συγχωρείται.

Καθημερινός βιασμός και γενοκτονία των παιδιών μας, με την επιβολή της μάσκας, εντός και εκτός της τάξης, αλλά και της επιβολής του ράπιντ τεστ και των άλλων εκβιαστικών τρόπων για να πραγματοποιηθεί το μάθημα.

Το οξύμωρο είναι ότι έχουμε και τους «καθηγητές» φυσικής αγωγής, οι οποίοι βάζουν τα παιδιά μας να τρέχουν στο προαύλιο των σχολείων φορώντας την μάσκα – φίμωτρο. Αυτό και αν δεν είναι βασανισμός και έγκλημα !

Δεν νοείται καθηγητής φυσικής αγωγής, να μην γνωρίζει ότι η έλλειψη οξυγόνου προκαλεί σοβαρότατα προβλήματα υγείας, αλλά και μέχρι και ξαφνικό θάνατο !

ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ !

Γονείς αντιδράστε ! Ενωθείτε ! βάλτε ένα μικρό χέρι βοήθειας. Αφιερώστε λίγα λεπτά και κάντε την πιο απλή και δραστική κίνηση, εναντίων του συστήματος, εναντίων των βιαστών των παιδιών σας !

Στείλετε το παρακάτω έγγραφο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου που φοιτάει το παιδί σας.

Το έγγραφο απευθύνεται σε κάθε Φυσικό και Νομικό Πρόσωπο των Σχολικών Μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Αντιγράψτε το παρακάτω κείμενο και στείλτε το στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου.

Θέμα: Ηλεκτρονική Κατάθεση της από 24/05/2021 έκθεσης στοιχείων με τίτλο «Ιατρικά δεδομένα για την πανδημία», σύμφωνα, το άρθρο 10 παρ. 1, 2 και 3 του Συντάγματος και του Ν.Δ. 796/1971 ΦΕΚ Α΄ 1/01-01-1971, που αφορά, σε θέματα Διαχείρισης της Υγειονομικής Κατάστασης για τα μέτρα πρόληψης κατά της πανδημίας, ενώπιον, κάθε Φυσικού και Νομικού Προσώπου των Σχολικών Μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Αποστέλλονται με το παρόν κείμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την ηλεκτρονική διεύθυνση (Το email σας) ΠΡΟΣ το σύνολο των Πρωτοβάθμιων και Δευτεροβάθμιων Σχολικών Μονάδων της Επικράτειας των Δημοσίων Υπηρεσιών και Αρχών του Εσωτερικού Κράτους Δικαίου της Ελληνικής Δημοκρατίας, επώνυμα, υπόλογα, ενυπόγραφα και υπεύθυνα τα παρακάτω αναγραφόμενα αδιάσειστα -ΙΑΤΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ- με τα οποία αποδεικνύεται συνοπτικά και αναλυτικά -Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ- των Μαθητών -ΟΛΩΝ- των Σχολικών Μονάδων της Ελληνικής Επικράτειας.

Τα ανωτέρω Ιατρικά Στοιχεία θα πρέπει να ληφθούν αποδεδειγμένα υπόψη από κάθε αρμόδιο δημόσιο υπάλληλο ή λειτουργό και να αιτιολογηθεί αναλυτικά και εμπεριστατωμένα η απόρριψη ή μη εφαρμογή τους, είτε, από της κατά νόμο οριζόμενες υγειονομικές επιτροπές κάθε τύπου, είδους, βαθμού ή κλιμάκιου, είτε, από την δικαστική, εισαγγελική ή αστυνομική ιεραρχία που τυχών κληθεί να λάβει μέρος και αποφάσεις για το παρόν και τα συνοδευτικά του στα οποία αναγράφεται κάθε είδους νόμιμο και νομικά αποδεκτό αποδεικτικό των ισχυρισμών μου, το σύνολο των οποίων δεν αποτελεί με καμία είδους πρόθεση ή δόλου ή ενδεχόμενου δόλου, κατά οποιουδήποτε φυσικού ή νομικού προσώπου, δεν είναι ψευδείς ειδήσεις, δεν είναι διάδοση ψευδών πληροφοριών, και δεν υποκινείται κανένας σε τέλεση αξιόποινων πράξεων ή ανυπακοής προς της υπηρεσιακές εντολές ή κατευθύνσεις. Αντίθετα, με το παρόν λαμβάνει την ειδική, τεκμηριωμένη και από τους αντίστοιχα ειδικούς πληροφόρηση για την κατά νόμο κρίση και λήψη κάθε μορφής απόφασης με την οποία θα κληθεί να εφαρμόσει Α) Το ΦΕΚ Β της εκάστοτε Κ.Υ.Α ή Β) Τα ανωτέρω Διεθνή Ιατρικά Δεδομένα, ο κάθε ένας ή μια υπηρεσιακά αρμόδιος/ια και υπεύθυνος/νη των Σχολικών  Μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ελληνικής Επικράτειας.

Τέλος, σε περίπτωση επίκλησης της εξαρτημένης σχέσης εργασίας το οποίο αντικειμενικά είναι και το ποιο λογικό, στην καθόλα πιθανή και ποιο συνήθη περίπτωση αντιμετώπισης σας, θα, πρέπει, υποχρεωτικά να προκύπτουν εγγράφως οι λόγοι ή οι αιτίες του αποκλεισμού ή της μη εφαρμογής ή της μη ούτε καν λήψης υπόψη του ανωτέρω Β) Των Διεθνών Ιατρικών Δεδομένων που προσαρτώνται σε ΣΩΜΑ και σας Επιδίδονται και Κατατίθεται με το παρόν, έτσι, ώστε, να, προκύπτει, με, απόλυτη ασφάλεια, ΑΝ, εγώ, έχω, πέσει θύμα άπατης και εξαπάτησης ψευδών διεθνών ιατρικών πληροφοριών για της οποίες φέρεται απόλυτα την ευθύνη για την κυκλοφορία τους στο διαδίκτυο, από, πλευράς ΧΟΑΞ (HOAX), (FAKE NEWS), όπως, ακριβώς, έχει συμβεί ήδη στην πράξη στην παγκόσμια ηλεκτρονική πλατφόρμα του Facebook, το οποίο σε συνεργασία με συγκεκριμένη εταιρία ανίχνευε και απομόνωνε την κυκλοφορία των ψευδών ειδήσεων των ΧΡΗΣΤΩΝ κατά της Πανδημίας των Κυβερνητικών Μέτρων και ότι άλλο σχετικό θεωρείτο ως ψευδές και ανυπόστατο.

 

*Επισυναπτόμενα έγγραφα:

 Ιατρικά δεδομένα για την πανδημία (Pdf 90,08 Mb – 361 σελίδες)

Σύνδεσμος (Link a): https://bit.ly/3F8iWnN

Σύνδεσμος (Link b): https://bit.ly/3th1R97

 

  1. Εγκληματικές πράξεις εναντίον του πλήρους ενημερωμένου ασθενή / απαιτητή. (Pdf 169Kb – 7 σελίδες)

Σύνδεσμος (Link a): https://bit.ly/31Gwrxj

Σύνδεσμος (Link b): https://bit.ly/3tr27Cz

  1. 20 λόγοι ότι η υποχρεωτικότητα – επιβολή χρήσεως της μάσκας προσώπου είναι ανασφαλής, αναποτελεσματική και ανήθικη. (Pdf 384Kb – 2 σελίδες)

Σύνδεσμος (Link a): https://bit.ly/3f7Dx12

Σύνδεσμος (Link b): https://bit.ly/3navogH

  1. Dr Derrick Knauss. Τα PCR Test ανιχνεύουν την γρίπη τύπου Α’ ή Β΄, ως πανδημία. (Pdf 737Kb – 8 σελίδες)

Σύνδεσμος (Link a): https://bit.ly/3qZ8YQF

Σύνδεσμος (Link b): https://bit.ly/34u2oKd

 

 

Ο/Η  Επιδίδων – Καταθέτων

 

(Το όνομά σας)

(Το email σας)

(Το τηλέφωνό σας)

 

Όπου είναι υπογραμμισμένο με κίτρινο χρώμα, βάζετε τα δικά σας στοιχεία.

Το παρόν κείμενο υπάρχει και εδώ σε μορφή MS Word, για να το “κατεβάσετε” στον υπολογιστή σας. ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΗΛ. ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΤΑ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ (1259 downloads )

ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΧΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΕΔΩ.

ΛΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ >  ΛΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑ (783 downloads )

ΛΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ > http://www.moec.gov.cy/dde/katalogoi_sxoleion.html

Επεξήγηση της αποστολής του e-mail στα σχολεία (Video Rumble)

Επεξήγηση της αποστολής του e-mail στα σχολεία (Video Youtube)

 

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Υποστηρίξτε την ΣΦΑΓΗ GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/​
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Τα κανάλια μας:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr​
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Tο Youtube λόγω λογοκρισίας, μπορεί να έχει καταργήσει μερικά ή όλα τα βίντεο μας. Καλό θα είναι να τα βλέπετε από τα άλλα 2 κανάλια, όπως και να προωθείτε τα λίνκ από τα άλλα 2 κανάλια.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω paypal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Απευθείας μέσω του:
https://www.e-paylink.com/​
Παραλήπτης: Δεμερτζής Ιωάννης.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

REVOLUT BANK
IBAN: LT33 3250 0366 3208 5462
SWIFT / BIC: REVOGB21
Δικαιούχος ENERGY COMMUNICATIONS.

Σας ευχαριστούμε !

*** English Text. ***

Communication.
Phone: +30 2510 600 102

E-mail: press@sfagi.gr

Support SFAGI GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Watch our other videos on the channels:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Youtube, due to censorship, may have removed some or all of our videos. It would be good to see them from the other 2 channels, as well as to promote the links from the other 2 channels.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Dear friends, because the news site “SFAGI – sfagi.gr” is independent and anti-systemic, so there is no revenue, we would appreciate your help, if and if you wish, to support us financially.
This can be done via paypal or by depositing money directly from Western Union, through your bank account or credit card. Details below.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Direct through:
https://www.e-paylink.com/​
Recipient: Demertzis Ioannis.

Bank Account:
NATIONAL BANK OF GREECE.
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Beneficiary: Demertzis Ioannis.

REVOLUT BANK
IBAN: LT33 3250 0366 3208 5462
SWIFT / BIC: REVOGB21
Beneficiary: ENERGY COMMUNICATIONS.

Thank you !

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η βίασαν την Γεωργία 24 χρόνων και ξεσηκώθηκε όλη η Ελλάδα. Τα ΜΜΕ και δεν συμαζευεται, η κυβέρνηση βιάζει όλο το λαό με αυτά τα μέτρα που βάζει συν εμβόλια και κανείς δεν μιλάει. Η δεν είναι βιασμός να μας βάζουν στο σώμα κάτι που δεν θέλουμε η που φέρονται κατά αυτόν τον απάνθρωπο τρόπο στα παιδιά μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.