Τι συμβαίνει με τα εμβόλια COVID-19 και ποια η λειτουργία τους

0
1099
Τι συμβαίνει με τα εμβόλια COVID-19 και ποια η λειτουργία τους.
Τι συμβαίνει με τα εμβόλια COVID-19 και ποια η λειτουργία τους.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ «ΕΜΒΟΛΙΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19
ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ, ΠΟΙΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο COVID-19.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ «ΕΜΒΟΛΙΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19 (video)

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ «ΕΜΒΟΛΙΑ» ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19 (video)

Κείμενο

Τι συμβαίνει τελικά με τα «εμβόλια» για τον COVID-19, τι περιλαμβάνουν, ποια η λειτουργία τους, αλλά και τι ακριβώς είναι ο COVID-19.

Έχουμε αποδείξεις ότι ο κορονοϊός σχεδιάστηκε για να αποτελέσει τον σκελετό, την υποδομή δικτύου ευρείας περιοχής.

Ό κορονοϊός, δεν είναι κάποιος ιός όπως μας έχουν πεί.

Ο κορονοϊός είναι στην πραγματικότητα μια συσκευή που έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Είναι ένας παράγοντας σύμφωνα με το νόμο, όπως τον αποκαλούν και ο λόγος για τον οποίο σχεδιάστηκε ήταν για την παρακολούθηση των ανθρώπων.

Άρα οι κυβερνήσεις με δόλιους τρόπους έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν εμβόλια στους ανθρώπους με κάτι, σκόπιμα, για κακόβουλους σκοπούς.

Υπάρχει έγγραφο στο οποίο διευκρινίζονται πολλά θέματα, όπως για παράδειγμα, γιατί οι άνθρωποι εμφανίζονται με 16ψήφιες διευθύνσεις MAC μετά τον εμβολιασμό και αποδεικνύεται ότι ο ίδιος ο ιός έχει τις ικανότητες να δημιουργεί έναν μηχανισμό εντοπισμού.

Υπάρχουν πατέντες σε όλο αυτό.

Το πιο σημαντικό μέρος όλων αυτών όμως, είναι να καταλάβετε, ότι δεν μπορείς να κατοχυρώσεις με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, κάτι που δημιούργησε ο Θεός.

Και εδώ βλέπουμε την μεγάλη απάτη.

Ότι, αν ο κορονοϊός ήταν φυσικός όπως μας τον έχουνε παρουσιάσει και προωθήσει γιατροί, κυβερνήσεις και μμε, ως μια πανδημία, δεν θα μπορούσε να πατενταριστεί.

Αυτό σημαίνει ότι είναι ανθρώπινο δημιούργημα.

Επίσης, σημαίνει αυτό ότι είναι ένα σχέδιο.

Αυτό είναι κάτι, που έκαναν οι κυβερνήσεις μας, με κακή πρόθεση.

Το έγγραφο αυτό μιλάει για την παρακολούθηση και τον εντοπισμό των ανθρώπων μέσω του κοροναϊού και αν οι άνθρωποι παρακολουθούνται και εντοπίζονται πάρα πολύ, αυτό προκαλεί πολλά προβλήματα υγείας.

Αυτά απαριθμούνται επίσης σε αυτό το έγγραφο.

Πρέπει να τονίσουμε, ότι όλα τα συμπτώματα που προκαλούνται, είναι σχεδόν τα ίδια, όχι μόνο του COVID, αλλά και οποιασδήποτε ποικιλίας ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων των καρκίνων και άλλων τέτοιων παρόμοιων ασθενειών.

Το γιατί ;

Επειδή όλα αυτά βασίζονται στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, ιονίζουσα και μη ιονίζουσα ακτινοβολία.

Γι’ αυτό έχουμε το δίκτυο 5G. Συνδέεται με τα πάντα.

Εδώ έχουμε τον κοροναϊό που είναι ουσιαστικά μια εγκατάσταση υλικού και στη συνέχεια έχουμε τα εμβόλια, που έρχονται ως εγκατάσταση λογισμικού μετά, αλλά κανένα από τα δύο δεν ήταν αμοιβαία αποκλειόμενο και οι άνθρωποι που δεν έκαναν την ένεση, εξακολουθούσαν να αρρωσταίνουν φαινομενικά από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε, ότι Η “έγκριση” του FDA για τα εμβόλια Covid-19 ήταν ψεύτικη – βασισμένη στη μη ερευνητική χρήση μιας μη πειραματικής μη εγκεκριμένης ουσίας (δηλητήριο).

Πιο συγκεκριμένα οι φαρμακευτικές εταιρείες ξεκίνησαν σε μια κατά τεκμήριο ορθή πορεία BLA ανοίγοντας αιτήσεις Investigational New Drug (εξαίρεση για χρήση πειραματικών βιολογικών φαρμάκων σε ερευνητικές κλινικές δοκιμές) τον Απρίλιο του 2020, στη συνέχεια, μέχρι τον Οκτώβριο του 2020 μεταπήδησαν στην πορεία EUA Countermeasures.

Η οδός EUA είναι “μη ερευνητική”, δηλαδή δεν είναι δυνατόν να διεξαχθούν γι’ αυτήν κλινικές δοκιμές σύμφωνα με τους κανονισμούς του FDA για την κλινική έρευνα.

Η Μπρουκ Τζάκσον μια πληροφοριοδότης για τις κλινικές δοκιμές της Pfizer, παρατήρησε και τεκμηρίωσε την απάτη στις δοκιμές της Pfizer.

Ο FDA, οι φαρμακευτικές εταιρείες και το Υπουργείο Δικαιοσύνης ήταν όλοι στο κόλπο και το Υπουργείο Δικαιοσύνης αρνήθηκε να ασκήσει δίωξη, στη συνέχεια ο δικαστής Michael Truncale απέρριψε την υπόθεση κρίνοντας ότι η γνώση της απάτης, αν και δεν αμφισβητήθηκε, ήταν επουσιώδης για την απόφαση του FDA να εγκρίνει. Αυτό είναι σωστό.

Η απάτη ήταν το ουσιαστικό μέρος αυτής της εκστρατείας για την εσκεμμένη ανάπτυξη αυτής της δηλητηριώδους, κυτταροδιαβρωτικής, καταστροφικής για το ανοσοποιητικό σύστημα ουσίας, σε εκατομμύρια ανθρώπους, – αποκτώντας “πρόσβαση” σε εκατομμύρια πειραματόζωα σε ένα παράνομο ιατρικό πείραμα χωρίς συγκατάθεση.

Οι εγκληματίες πίσω από αυτό, – η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, Το υπουργείο δικαιοσύνης, ο Οργανισμός τροφίμων και φαρμάκων και οι φαρμακευτικές εταιρείες, γνώριζαν ότι θα σκοτώσουν και θα τραυματίσουν εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως και δεν τους ένοιαζε καθόλου.

Το σχεδίασαν και προετοιμάστηκαν γι’ αυτό.

Αν εξετάζουμε την εξάμηνη μελέτη της Pfizer μετά την κυκλοφορία του εμβολίου της στην αγορά, την οποία δημοσίευσε ως αποτέλεσμα της εντολής δικαστηρίου βάσει αίτησης του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης, στο τελευταίο παράρτημα βρίσκονται 1290 σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα ειδικού ενδιαφέροντος, κοινώς οι γνωστές σε όλους μας παρενέργειες.

Αναφέρουμε την φράση «ειδικού ενδιαφέροντος», διότι κανείς δεν είχε ακούσει ποτέ για αυτά πρίν.

Εμπειρογνώμονες γιατροί, μάρτυρές, στρατιωτικοί γιατροί που εκπαιδεύτηκαν στο Φορτ Ντέτρικ, το οποίο είναι μια ειδική στρατιωτική βάση, στην οποία ο στρατός ασχολείται με τα όπλα χημικού, βιολογικού και πυρηνικού πολέμου, μελέτησαν όλες τις αυτές τις παρενέργειες και αποφάνθηκαν ότι επρόκειτο για δοκιμή μια πλατφόρμας όπλων.

Οι ενέσεις ήταν ένα όπλο, ένα βιολογικό όπλο, και ο στρατός τις δοκίμαζε.

Οι άνθρωποι έκαναν τις ενέσεις. Οι άνθρωποι αρρώστησαν από τις ενέσεις. Αυτό που γνωρίζουμε, ωστόσο, είναι ότι η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία σχετίζεται με αυτό, και γνωρίζουμε επίσης ότι από μόνη της θα μπορούσε να προκαλέσει τις ίδιες ή παρόμοιες ασθένειες.

Επίσης, κάθε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που εγκρίθηκε από τον ΠΟΥ για τις ενέσεις COVID, είχε τη δυνατότητα παρακολούθησης και εντοπισμού και ότι, οι άνθρωποι ήταν σε θέση να λάβουν μια κοινωνική βαθμολογία με βάση τις δραστηριότητές τους, από τις ενέσεις.

Αυτό συνέβη στις δοκιμές, όπου ανακαλύφτηκε στη στρατιωτική φάση ένα, δύο και τρία της κλινικής δοκιμής.

Είναι η μελέτη C4591001.

Χρησιμοποιήθηκε κάτι που ονομάζεται in-touch e-diary, μια συσκευή ePCR που διάβαζε τις γενετικές αλλαγές των 44.000 στρατιωτών και των οικογενειών τους, που ήταν τα πειραματόζωα, και μετέδιδε αυτές τις πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο.

Συγκεκριμένα μετέδιδε τις βιολογικές αλλαγές και μετρήσεις σε πραγματικό χρόνο, σε μια εταιρεία στο Ισραήλ, η οποία αλλοίωνε αυτά τα δεδομένα και στη συνέχεια τα έστελνε πίσω για να υποστηρίξει την αίτηση EUA.

Το θέμα είναι ότι μέρος αυτής της διαλογής, μέρος αυτής της διαδικασίας μας οδήγησε στις πατέντες που ανήκουν στη Microsoft και δείχνουν ότι οι άνθρωποι με την εγκατάσταση υλικού, όπως την αποκάλεσε η Moderna, θα γίνουν τρανζίστορ, πομποί, ενισχυτές.

Το Καίσιο 137

Είναι λόγω του Καισίου 137 στα εμβόλια, το οποίο διαπιστώθηκε σε δοκιμές, ότι έχει αυτή την επίδραση στους ζωντανούς ιστούς. Και έτσι στην πραγματικότητα, μετατρέπουν τους ανθρώπους σε μπαταρίες και κόμβους υπολογιστικού νέφους (cloud), και αυτό είναι στην πατέντα της Microsoft.

Ακριβώς όπως το είπε ο Νόα Χάραρι, θα συλλέγουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο από μέσα. Έτσι, οτιδήποτε αγγίζουμε, οτιδήποτε αισθανόμαστε, μυρίζουμε, γευόμαστε, είναι δεδομένα που είναι διαθέσιμα σε αυτό το δίκτυο περιοχής.

Είναι πληροφορίες που συλλέγουν στην πορεία. Τα ίδια τα δεδομένα είναι το νέο νόμισμα αυτού του κόσμου.

Υπάρχει και το έγγραφο της NASA. Πρόκειται για τον πόλεμο πέμπτης γενιάς.

Το οποίο αναφέρει για το πως θα μοιάζει ο πόλεμος το 2025, με τον τρόπο που μας αποκαλούν borg.

Ο στρατός των ΗΠΑ το μελέτησε αυτό, από την άποψη της μετατροπής των ανθρώπων σε σούπερ στρατιώτες.

Το κάνουν από το 2005. Και προφητεύουν ότι το 2050, θα ενημερώσουν τους ανθρώπους.

Και όταν θα ενημερώσουν τους ανθρώπους ότι αυτό συνέβη, πώς θα αντιδράσουν οι άνθρωποι σε αυτό;

Με λίγα λόγια δεν θα έχεις δικαιώματα, δεν θα είσαι άνθρωπος, απλά θα είσαι ένα εργαλείο, ένα κομμάτι ιδιοκτησίας.

Υπάρχει ο COVID-19 ως κοινή οξεία λοίμωξη και διαταραχή του αισθητήρα.

Αναφέρονται για το φράγμα του σώματος, το οποίο είναι το βιοπεδίο που αρχικά μας στοχεύουν.

Και έτσι λένε ότι τα πράγματα που μπορούν να προκληθούν μέσω αυτής της κακής χρήσης της τεχνολογίας αισθητήρων είναι ο COVID, λαρυγγίτιδα, καρκίνος της τραχείας και όλες οι υπόλοιπες παρενέργειες που υπάρχουν στον κατάλογο.

Το σχέδιο ήταν να κάνουν όλοι τα εμβόλιά τους, εκτός από εκείνους που απαλλάχθηκαν. Αυτοί είναι το CDC, ο FDA, οι πολιτικοί και οι δικαστικοί λειτουργοί, όλοι αυτοί εξαιρέθηκαν από αυτά τα εμβόλια.

Είναι δολοφονία σε μεγάλη κλίμακα και αυτό που το δείχνει, είναι το κίνητρο, η προετοιμασία και τα σχέδια.

Και στο νόμο, εξετάζουμε την ανθρωποκτονία με διαφορετικούς τρόπους. Ήταν δολοφονία εν θερμό; Μήπως απλά συνέβη; Ήταν ένα λάθος ή ήταν κάτι προσχεδιασμένο;

Και το χειρότερο είδος δολοφονίας είναι αυτό που σχεδιάζεται από πριν, εκτός το ότι είναι ακόμα χειρότερο αν πρόκειται για γενοκτονία, δηλαδή για ένα σωρό ανθρώπους.

Και αυτό είναι. Και θέλω να καταλάβετε, ότι όταν βλέπετε συνεργασία, τη συνεργασία μεταξύ των κυβερνήσεων, συμπεριλαμβανομένου του εγγράφου για την ανθρώπινη αύξηση, μεταξύ του γερμανικού στρατού άμυνας και του βρετανικού στρατού άμυνας, ή του Υπουργείου Άμυνας, αυτό που διαπιστώνετε είναι ότι επρόκειτο για μια παγκόσμια προσέγγιση.

Δεν επρόκειτο μόνο για μία κυβέρνηση.

Όλα αυτά χρονολογούνται από τις Συμφωνίες Πληθυσμού του Καΐρου του 1994, όπου συμφωνήθηκε ότι 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι έπρεπε να φύγουν.

Βρισκόμαστε στη φάση εκτέλεσης αυτής της συμφωνίας. Κι όμως, βλέπετε ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να αποδεχτούν την αλήθεια.

Και αυτό είναι που συμβαίνει τώρα. Βλέπετε δηλαδή ανθρώπους να πεθαίνουν.

Ξέρετε τώρα ότι οι διευθύνσεις MAC είναι πραγματικότητα και εδώ είμαστε συνδεδεμένοι σε ένα δίκτυο ευρείας ζώνης.

Και όμως αυτό, δεν σας ανησυχεί καθόλου.

Η νούμερο ένα παρενέργεια είναι το σύνδρομο διαγραφής του γονιδίου 1P36, το οποίο είναι η ατροφία του μετωπιαίου φλοιού, των εκτελεστικών λειτουργιών σας, αυτού που παίρνει αποφάσεις.

Και έτσι είναι λογικό, όλοι αυτοί που λάβανε το εμβόλιο δεν μπορούν να επεξεργαστούν το τι πραγματικά συμβαίνει, χωρίς συνείδηση, ότι έχουμε drones ουσιαστικά ρομπότ περισσότερους ανθρώπους και ιδιαίτερα σε στρατιωτικές θέσεις επιβολής του νόμου και να είναι σε θέση να συνειδητοποιήσουν, πια είναι η νόμιμη διαταγή και ποια όχι.

Είναι πραγματικά σημαντικό να καταλάβετε ότι όλα αυτά είναι ένα σχέδιο, όλα αυτά προορίζονται για εσάς και την οικογένειά σας επίσης, ότι είναι παράνομα.

Έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν για το τι περιέχεται μέσα στα εμβόλια κατά του COVID-19, όπως μας έχουνε πει.

Όλα τα εμβόλια, Pfizer, AstraZeneca, Janssen και Moderna, περιέχουν αποκλειστικά νανοτεχνολογία.

Περιέχουν νανορούτερ, τα οποία εκπέμπουν επίσης διευθύνσεις MAC, που μπορούν να καταχωρηθούν με την ασύρματη τεχνολογία Bluetooth, χρησιμοποιώντας απλώς το δικό σας κινητό τηλέφωνο και τη βοήθεια μιας εφαρμογής.

Περιέχουν επίσης νανοκεραίες και πλασμονικές κεραίες, για την ενίσχυση αυτών των σημάτων.

Ακόμα νανο-ρεκτινίδια, τα οποία λειτουργούν ως ανορθωτικές γέφυρες εναλλασσόμενου, και  συνεχούς ρεύματος, κωδικοποιητές και ορισμένες λογικές πύλες για την κρυπτογράφηση αυτών των νανο-επικοινωνιών, που εκπέμπονται από το εμβολιασμένο άτομο σε έναν απομακρυσμένο διακομιστή.

Το πρωταρχικό υλικό για την επεξεργασία αυτών των μικροδομικών συμπλεγμάτων είναι το οξείδιο του γραφενίου, η παρουσία του οποίου είναι καθοριστική για την αυτοσυναρμολόγηση αυτών των δομικών συμπλεγμάτων.

Οι κύριοι μηχανισμοί απολέπισης του οξειδίου του γραφενίου εντός του σώματος, σε κβαντικές τελείες γραφενίου είναι η φυσική βιοαποικοδόμηση, με τη μεσολάβηση του ενζύμου μυελοπροξιδάση και ο μηχανισμός της τεσλαφόρεσης, που είναι τα μικροκυματικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία, που εκπέμπονται από σήματα κινητής τηλεφωνίας με διαφορετικές περιοχές συχνοτήτων.

Το οξείδιο του γραφενίου που εγχέεται στο σώμα αποκτά μαγνητικές ιδιότητες σε επαφή με το υδρογόνο και τα ζωντανά κύτταρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι εμβολιασμένοι, έχουν αυτόν τον επιδεινωμένο μαγνητισμό στο σημείο του εμβολιασμού και στη συνέχεια στο ανώτερο ηλιακό πλέγμα και στο κρανίο.

Το οξείδιο του γραφενίου ανιχνεύεται στο σώμα, από το ανοσοποιητικό μας σύστημα σαν να είναι παθογόνο.

Μόλις εγχυθεί, έχει μια συγγένεια για το κεντρικό νευρικό σύστημα.

Βασικά, στον νωτιαίο μυελό του εγκεφάλου μας, λόγω της υψηλότερης ηλεκτρικής αγωγιμότητάς του. Στο κεντρικό νευρικό σύστημα, προκαλεί την κινητοποίηση των άκρων, εγκεφαλικά επεισόδια, παραπληγία και αλλοίωση του νευρικού συστήματος.

Το οξείδιο του γραφενίου έχει παράγοντα πήξης του αίματος και αυξάνει τη θρομβογένεση ή τον πολλαπλασιασμό των θρόμβων.

Η τελική συνέπεια των θρόμβων, είναι κάθε είδους καρδιαγγειακά ατυχήματα, όπως εμβολές, ισχαιμίες, εγκεφαλικά επεισόδια, ανευρύσματα κ.λπ. Το οξείδιο του γραφενίου έχει επίσης μια συγγένεια με τα ηλεκτρικά όργανα, όπως η καρδιά μας, ιδίως όταν αυξάνεται η καρδιακή δραστηριότητα, άρα και η ηλεκτρική της δραστηριότητα.

Εκείνη τη στιγμή, το οξείδιο του γραφενίου στοχεύει την καρδιά και τη φλεγμαίνει, δημιουργώντας μυοκαρδίτιδα ή περικαρδίτιδα.

Επιπλέον, το οξείδιο του γραφενίου έχει την ικανότητα να απορροφά ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από το περιβάλλον μας και να την πολλαπλασιάζει με το φαινόμενο του τρανζίστορ.

Επιπλέον, δημιουργεί μικρές εκκενώσεις που προκαλούν αρρυθμίες όταν έχουν αυξημένη καρδιακή δραστηριότητα. Συνέπειες αυτών των αρρυθμιών είναι οι λιποθυμίες ή η συγκοπή, που συνδέονται ή όχι με απροσδόκητο ή αιφνίδιο θάνατο.

Ένα μεγάλο μέρος του εμβολιασμένου πληθυσμού μας υφίσταται απροσδόκητο ή αιφνίδιο θάνατο όταν αλληλεπιδρά κοντά σε αυτές τις πηγές μικροκυμάτων.

Το οξείδιο του γραφενίου έχει επίσης την ικανότητα να δημιουργεί μεταλλαξιγένεση, χρωμοσωμική αλλοίωση και καρκίνο, έτσι ώστε οι άνθρωποι που έχουν υποστεί πρόσφατα όγκους ή νεοπλασίες, μετά τον εμβολιασμό, θα αναδυθεί γρήγορα μια γραμμή μεταστάσεων, και όσοι είναι απολύτως υγιείς θα διατρέχουν υψηλό κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου.

Το οξείδιο του γραφενίου είναι εξαιρετικά τοξικό και η τοξικότητά του εξαρτάται επίσης από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που απορροφά.

Όπου κι αν πάει, δημιουργεί φλεγμονή των ιστών, συστηματική ή πολυοργανική φλεγμονή και έναν καταρράκτη ελεύθερων ριζών.

Αυτή η τοξική ουσία μέσα στο σώμα διαταράσσει την ισορροπία στην οξειδο-αναγωγική ισορροπία και υπερβαίνει ένα ορισμένο όριο πάνω από τα αντιοξειδωτικά επίπεδα της ενδογενούς μας, γλουταθειόνης.

Το ανοσοποιητικό μας σύστημα καταρρέει και ευνοεί την περίφημη καταιγίδα κυτταροκινών.

Το οξείδιο του γραφενίου, το οποίο εγχέεται ως πρωταρχικό υλικό στα εμβόλια, αποβάλλεται από το σώμα μέσω των πνευμόνων μας.

Εάν όμως ακτινοβοληθεί ενώ βρίσκεται στους πνεύμονες, η επακόλουθη φλεγμονή του πνευμονικού ιστού προκαλεί αμφίπλευρη πνευμονία.

Εάν οι εμβολιαζόμενοι επιβιώσουν από τις αρχικές δόσεις του οξειδίου του γραφενίου που εγχέονται στο αίμα τους, αυτό θα αποικοδομηθεί στον οργανισμό από τα εξουδετερωτικά αντισώματα που είναι υπεύθυνα για την αποικοδόμησή του.

Μόλις φύγει το γραφένιο και η τοξικότητά του, φεύγουν και τα αντισώματα που εξουδετερώνουν την ουσία, τα οποία ενεργοποιούν και τις ανοσο-σφαιρίνες μας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι αναγκάζονται να επανεμβολιάζονται κάθε τρεις μήνες, προκειμένου να διατηρήσουν τα επίπεδα του οργανισμού αυτής της τοξικής ουσίας, ισχυριζόμενοι ότι δεν διαθέτουν πλέον ανοσία.

Με λίγα λόγια, ο ανύπαρκτος, μη απομονωμένος, μη καθαρισμένος, μη καλλιεργημένος SARSCoV-2 που μας παρουσιάζεται στην επίσημη έκδοση και τις παραλλαγές του, είναι στην πραγματική εκδοχή, το οξείδιο του γραφενίου, που είχε εισαχθεί συνειδητά και εθελοντικά στο εμβόλιο γρίπης της εκστρατείας 2019-2020.

Με άλλα λόγια, η ασθένεια που μετονομάστηκε σε COVID-19 είναι απλώς ένα σύνδρομο οξείας ακτινοβολίας, ενισχυμένο με γραφένιο.

Ως εκ τούτου, το πρώτο και ουσιαστικά το μοναδικό τεχνητό κύμα ήταν στους ηλικιωμένους μας, σε οίκους ευγηρίας ως πληθυσμό-στόχο, των οποίων το ποσοστό εμβολιασμού κατά της γρίπης είναι πολύ κοντά στο 100%.

Οι ηλικιωμένοι μας είχαν προηγουμένως εμβολιαστεί με αυτή την ουσία και στη συνέχεια ακτινοβοληθεί με τις περίφημες κεραίες κινητής τηλεφωνίας, οι οποίες ύποπτα, 8 στις 10 είναι τοποθετημένες κοντά σε γηροκομεία.

Δικαιολόγησαν τη γενοκτονία των ηλικιωμένων μας ως πρόσχημα, για να πουν σε ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό ότι αντιμετωπίζουμε έναν νέο κοροναϊό, έτσι ώστε υπό τον φόβο αυτού του υποτιθέμενου παραμυθιού περί μόλυνσης, να προχωρήσουν στον εμβολιασμό ολόκληρου του παγκόσμιου πληθυσμού με οξείδιο του γραφενίου.

Ο στόχος είναι να εξαλείψουν ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού και να χρησιμοποιήσουν τις ιδιότητες διαμόρφωσης της συμπεριφοράς του οξειδίου του γραφενίου στον τομέα των νευροεπιστημών και της τεχνητής νοημοσύνης για τον υπόλοιπο πληθυσμό.

Το οξείδιο του γραφενίου έχει ιδιαίτερη συγγένεια με τους νευρώνες.

Μόλις εγκατασταθεί στους νευρώνες, δημιουργεί ένα τεχνητό νευρωνικό δίκτυο που σταδιακά αντικαθιστά το φυσικό νευρωνικό δίκτυο.

Όταν το μέγεθος των νανοσωματιδίων οξειδίου του γραφενίου είναι μικρότερο από 35 νανόμετρα, αυτά, περνούν εύκολα μέσα από τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, μια μεμβράνη που προστατεύει τον εγκέφαλό μας από πιθανές βλάβες, που προέρχονται από το εξωτερικό, και αποκτούν πρόσβαση στο δικό μας νευρωνικό δίκτυο.

Έτσι εξηγείται και η χρήση του PCR Test, τοποθετώντας την περίφημη μπαντονέτα, βαθιά μέσα στην ρινική κοιλότητα, όπου οι ακίδες από νάυλον να τραυματίσουν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, έτσι ώστε να είναι πιο εύκολα διαπερατός από τα νανοσωματίδια του οξειδίου του γραφενίου.

Από τη μία πλευρά, το οξείδιο του γραφενίου καταφέρνει να σπάσει τις νευρωνικές συνάψεις, έτσι ώστε ο εγκέφαλός μας να μπορεί να χαρτογραφηθεί και να συλλέξει κυριολεκτικά πληροφορίες όπως αναμνήσεις, τοπικές σκέψεις, αισθήσεις, συναισθήματα ή αισθήματα.

Τώρα θα καταλάβετε γιατί κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας, έχει ψηφιστεί σε ορισμένες χώρες νομοθεσία όπως ο νόμος για τα νευρολογικά δικαιώματα.

Επιπλέον, αυτό το οξείδιο του γραφενίου μπορεί να διεγερθεί εξ αποστάσεως και ασύρματα, χρησιμοποιώντας για το σκοπό αυτό την εφαρμογή της νέας τεχνολογίας 4G, 4G Plus και 5G.

Καταλαβαίνουμε ότι η CABAL και οι κυβερνήσεις, έχουν εκμεταλλευτεί τη γενική άγνοια και έλλειψη γνώσης της ιατρικής και της υγειονομικής κοινότητας, σχετικά με θέματα όπως η νανοτεχνολογία, για να υλοποιήσουν αυτό το σκοτεινό σχέδιο, αυτού που ονομάζουν Ατζέντα 2030.

Δεδομένου ότι η διαδικασία εμβολιασμού είναι παγκόσμια, αντιμετωπίζουμε την εξαφάνιση του ανθρώπινου είδους όπως το γνωρίζουμε μέσα σε λίγους μήνες.

Το αποκαλούν μετα ανθρωπισμό – ή υπερανθρωπισμό ή απλά το σχέδιο άνθρωπος έκδοση 2.0.

Σε αυτό το νέο στάδιο, ο αυτόματος επιζών θα στερηθεί την αυτοσκέψη, την αυτονομία και την ελεύθερη βούληση.

Το είδος του σκλάβου, μειωμένο και πλήρως εξαρτημένο από αυτές τις τεχνοκρατικές ολιγαρχίες.

Τέλος

Όσοι θέλετε να προστατευτείτε από την ακίδα πρωτεΐνης, το οξείδιο του γραφενείου, τα δηλητήρια και άλλες επικίνδυνες χημικές ουσίες  που περιέχουν τα εμβόλια κατά του COVID, ή καλύτερα το βιολογικό όπλο κατά της ανθρωπότητας που βάλατε στο σώμα σας, η μόνη πραγματική θεραπεία είναι το Διοξείδιο του Χλωρίου.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το Διοξείδιο του Χλωρίου θεσπίστηκε ως το μοναδικό προληπτικό και θεραπευτικό μέσο για τον COVID-19,  με τον νόμο 1351 της Πολυεθνικής Νομοθετικής Συνέλευσης του κράτους της Βολιβίας.

Για να αποκτήσετε το διοξείδιο του Χλωρίου, επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες mms.com.gr ή mmsgr.com. ή ακόμα για πιο άμεσα, τηλεφωνήστε στο 2510. 600 102 ή στο 210 300 7079.

**********

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Προσωπική ιστοσελίδα :Ιωάννη : Δεμερτζή.

https://www.demertzisi.gr .

Ακολουθήστε την “ΣΦΑΓΗ” και στο κανάλι στο Telegram, για περισσότερη άμεση ενημέρωση. >>> https://t.me/sfagigr

Εάν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να μας στηρίξετε οικονομικά, διαβάστε τα παρακάτω.

Για ΔΩΡΕΕΣ – Οικονομική Ενίσχυση της “Σ” sfagi.gr , πατήστε εδώ.

Δωρεά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.