Γιατί η χρήση μάσκας κάνει κακό.

Χρήση απλής μάσκας δεν προστατεύει από τον COVID-19

Ένα θέμα που θέλαμε να ασχοληθούμε από παλιότερα, αλλά θεωρούσαμε ότι ο κόσμος θα είχε καταλάβει ότι το σύστημα, μας κοροϊδεύει και θέλει να φοράμε μάσκες, για την προστασία μας από τον κορωναϊό, Covid-19.

Είναι αλήθεια ότι η χρήση μάσκας, αυτής που πουλάνε στα φαρμακεία και την φοράει ο περισσότερος κόσμος στον χώρο εργασίας του, αλλά και προσφάτως έχει δοθεί και εντολή να την φοράει και στα σούπερ μάρκετς, είναι μια κοροϊδία, αλλά παράλληλα και επικίνδυνη για την υγεία.

Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να φοράμε μάσκα. Οι μάσκες αυτές δεν είναι για γενική χρήση, ούτε για να προστατεύουν από ιούς.

Βέβαια υπάρχουν λόγοι που η χρήση μάσκας για τον Covid-19, που όπως μας λένε, δεν είναι για να προστατευτούμε από αυτόν, αλλά για κάτι άλλο, όπως ακόμα και η θερμομέτρηση, με την χρήση του θερμόμετρου των υπέρυθρων ακτίδων.

Δηλαδή, οι λόγοι οι οποίοι μας λένε για να την φοράμε, αλλά και οι πραγματικοί λόγοι, που θέλουν να τις φοράμε.

Ας πάρουμε τους λόγους περί ιατρικής απόψεως που μας λένε να τις φοράμε και γιατί δεν είναι λογικοί και για ποιους λόγους και αιτίες δεν ευσταθούν, και καθιστούν την χρήση της επικίνδυνη.

maska koronoiou covid 19 mask 05 - Υποχρεωτική χρήση μάσκας για covid-19, μέτρο παράνομο και ανθυγιεινό
Η χρήση απλής μάσκας δεν προστατεύει από τον COVID-19

Γράφει στο κουτί με τις τυπικές μάσκες προσώπου: “Αυτό το προϊόν … δεν θα παρέχει καμία προστασία έναντι του COVID-19 (Coronavirus) ή άλλων ιών ή μολυσματικών ουσιών” …

Ναι, παραδέχονται ακόμη και στο κουτί κρατώντας τις μάσκες προσώπου ότι δεν λειτουργούν για κοροναϊούς.

Γιατί λοιπόν να σας αναγκάζουν να τα φοράτε υπό ποινή νόμου; Διότι, στο μεγάλο σχήμα των πραγμάτων, η χρήση της μάσκας δεν έχει καμία σχέση με τον κοροναϊό. Έχει να κάνει με την εισαγωγή σας στη νέα παγκόσμια τάξη και με τη νέα θέση σας σε αυτήν.

Γιατί η μάσκα για Covid-19 – Κορωναϊό δεν προστατεύει.

Η Ιατρική άποψη λέει τα εξής παρακάτω.

Α) Μειώνει την πρόσληψη οξυγόνου

Η αναπνοή μέσω μάσκας μειώνει την ποσότητα οξυγόνου που χρειαζόμαστε για να ζήσουμε και να είμαστε υγιείς, αυξάνει την οξύτητα του αίματος και δυσκολεύει την αναπνοή.

Β) Αυξάνει την εισπνοή τοξινών

Οι τοξίνες που συνήθως εκπνέουμε καθώς αναπνέουμε παγιδεύονται στη μάσκα και εισπνέονται εκ νέου στους πνεύμονες, αυξάνοντας τα συμπτώματα.

Γ) Κλείνει το ανοσοποιητικό σύστημα

Μειώνει την πρόσληψη οξυγόνου, αυξάνει την πρόσληψη διοξειδίου του άνθρακα και τοξινών θέτοντας το σώμα σε πίεση, απελευθερώνοντας κορτιζόλη και διακόπτοντας τις ανοσοποιητικές διαδικασίες.

Δ) Αυξάνει τον κίνδυνο ιών

Ενθαρρύνει την ενεργοποίηση και μόλυνση από αδρανοποιημένους ρετρό ιούς που ήδη υπάρχουν στο σώμα, εκμεταλλευόμενοι ένα εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα λόγω της μάσκας.

Ε) Επιστημονικά ανακριβές

Οι ιολόγοι μετρούν το covid-19 σε μέγεθος διαμέτρου 80-140nm, κάνοντας την ύφανση των υλικών μάσκας να ισοδυναμεί με ένα φράκτη από αυτούς που υπάρχουν στα χωράφια για να που τον έχουν τοποθετήσει για να μην επιτρέψουν την είσοδο σε κουνούπια.

ΣΤ) Η αποτελεσματικότητα δεν μελετήθηκε

Δεν έχουν διεξαχθεί μελέτες αξιολόγησης από ομοτίμους σχετικά με την αποτελεσματικότητα της μάσκας σε ένα κοινωνικό περιβάλλον για τον έλεγχο, την πρόληψη ή την εξάλειψη της εξάπλωσης της νόσου.

maska koronoiou covid 19 mask 04 - Υποχρεωτική χρήση μάσκας για covid-19, μέτρο παράνομο και ανθυγιεινό
Γιατί η μάσκα δεν μας προστατεύει από τον Κορωναϊό. Τι επίσης προκαλεί εάν την φοράμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΙΝ ΠΟΤΕ ΦΟΡΕΤΕ ΜΑΣΚΑ (ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Όταν φοράει συνθετική μάσκα, το άτομο φιλτράρει τον αέρα του μέσω ενός συνθετικού υλικού που ξεπερνά τα πετροχημικά παράγωγα συστατικά από τα περισσότερα από τα οποία είναι κατασκευασμένα.

Το καλυμμένο άτομο αναπνέει έπειτα σε αυτά τα αερολυμένα τοξικά χημικά. Πολλοί από τους πιο άρρωστους ασθενείς με COVID έχουν ήδη διάφορες αναπνευστικές ασθένειες ή / και χημικές ευαισθησίες, οπότε η τοποθέτηση μάσκας σε αυτούς είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να γίνει.

Το ίδιο ισχύει και για άτομα που είναι σχετικά υγιή αλλά έχουν E.I. σύνδρομο ή MCS. * * E.I. Σύνδρομο = Σύνδρομο Περιβαλλοντικής Ασθένειας & MCS = Πολλαπλή Χημική Ευαισθησία.

Τα ολοκαίνουργια προϊόντα που μόλις λαμβάνονται από ένα κουτί είναι διαβόητα για την υπέρβαση διαφόρων χημικών τοξινών.

Στην περίπτωση μιας νέας μάσκας, η οποία τοποθετείται ακριβώς πάνω από το στόμα και τη μύτη, αυτές οι αερομεταφερόμενες χημικές ουσίες πηγαίνουν κατευθείαν και στους δύο αεραγωγούς.

Ως εκ τούτου, οι ασθενείς που έχουν πληγεί από το μυθιστόρημα κοραναϊού θα έπρεπε να γλιτώσουν από μια τέτοια εσφαλμένη πρακτική. Μια χημική υπερβολή μπορεί ακόμη και να προκαλέσει αναπνευστική κατάσταση που υποχρεώνει τον θεράποντα ιατρό να θέσει τον ασθενή σε αναπνευστήρα που θα έπρεπε να αποφεύγεται αυστηρά για τους ασθενείς με COVID-19.

Ακόμα και αφού φοράτε μάσκα για μικρό χρονικό διάστημα, είναι και αυτό επιβλαβές για την υγεία.. Όσο πιο μολυσμένος είναι ο εσωτερικός ή / και ο εξωτερικός αέρας του περιβάλλοντος, τόσο πιο γρήγορα θα μολυνθεί η μάσκα.

Όχι μόνο η μάσκα συλλαμβάνει σωματιδιακή και χημική ρύπανση από τον αέρα του περιβάλλοντος, η συσσώρευση αυτών καθ ‘όλη τη διάρκεια μιας ημέρας εμποδίζει περαιτέρω την απαραίτητη διαδικασία αναπνοής.

Τώρα ας προσθέσουμε στο μείγμα τον συνεχή βήχα και το φτέρνισμα και φτύσιμο του φλέγματος και της βλέννας. Αυτό που αναπόφευκτα θα αναπτυχθεί σχετικά με τη μάσκα είναι το χειρότερο σενάριο που μπορεί να ωθήσει τον ασθενή σε αναπνευστήρα.

Αυτός είναι ένας μόνο λόγος για τον οποίο εξαφανίζονται πολλοί νοσοκομειακοί ασθενείς. Τα ακατάλληλα σχέδια θεραπείας περιλαμβάνουν επίσης συγκεκριμένα φαρμακευτικά φάρμακα που αντενδείκνυται έντονα για το σύνδρομο Coronavirus.

Όποιος έχει φορέσει ποτέ μια σφιχτή, γρατσουνιστή, συνθετική μάσκα ξέρει ότι είναι τόσο άβολα που θέλουν να την βγάλουν μόλις το φορέσουν. Και, όσο περισσότερο νιώθουν υποχρεωμένοι να φορούν τη μάσκα, τόσο πιο καταθλιπτική γίνεται όλη η εμπειρία.

Όχι μόνο αυτή η δυσάρεστη εμπειρία είναι σωματικά καταθλιπτική για όλους τους λόγους που εξηγούνται παραπάνω, μπορεί επίσης να γίνει συναισθηματικά ενοχλητική. Υπάρχουν πολλά ανεκδοτικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι όσο περισσότερο φοράτε τη μάσκα όλη την ημέρα, τόσο πιο απογοητευτικό.

Ομοίως, όσο περισσότερες μέρες ή εβδομάδες συνεχούς φθοράς μάσκας, τόσο πιο θλιβερή γίνεται. Το καλύτερο παράδειγμα αυτού του νέου γεγονότος της ζωής βρίσκεται στα πολλά καταστήματα όπου οι εργαζόμενοι αναγκάστηκαν να φορούν μάσκα καθ ‘όλη τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας.

Είναι σαφές ότι δεν είναι ευχαριστημένοι. Ούτε είναι τόσο εξυπηρετικοί όσο ήταν. Η συνήθης ευγένεια και η χαρά έχουν αντικατασταθεί από θλίψη και / ή θλίψη και / ή απογοήτευση.

maska koronoiou covid 19 mask 07 - Υποχρεωτική χρήση μάσκας για covid-19, μέτρο παράνομο και ανθυγιεινό
Παράνομα τα πρόστιμα για τον Κορωναϊό. Covid-19.

Προσοχή στα πρόστιμα.

Εάν κάποιος σας πιέσει να φορέστε μάσκα, έχετε το δικαίωμα να καλέσετε την αστυνομία και να τον κάνετε μήνυση, διότι παραβιάζει την προσωπική σας ελευθερία, τα δικαιώματά σας, βάση του Συντάγματος, βάση του άρθρου 5 στην παράγραφο 1, που λέει: «1. Kαθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Xώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη.»

maska koronoiou covid 19 mask 06 - Υποχρεωτική χρήση μάσκας για covid-19, μέτρο παράνομο και ανθυγιεινό
Το Σύνταγρμα. Άρθρο 5, παράγραφος 1.

Αλλά, θέτει και σε κίνδυνο την υγεία μας, βάση όλων αυτών που προαναφέραμε.

Έτσι κανείς δεν μπορεί να σας επιβάλλει πρόστιμο, αλλά και αν θέλετε μπορείτε να προσφύγετε και νομικά στην δικαιοσύνη, για αυτόν που σας επιβάλλει αυτό το μέτρο.

Εάν έρθει αστυνομικός να σας γράψει για το ότι δεν φοράτε μάσκα, τότε έχετε το δικαίωμα, να του κάνετε μήνυση ή αναφορά, ζητώντας του το όνομά του, φυσικά με την συνδρομή άλλου αστυνομικού, που θα καλέσετε την ώρα του περιστατικού. Κανείς αστυνομικός δεν θα ρισκάρει την δουλειά του, για ένα πρόστιμο.

Ο νόμος αυτό λέει, αλλά και το έχουν επιβεβαιώσει και ανώτεροι δικαστικοί !

Παρακάτω, καταγγελία για κοπέλα που έπαθε σοβαρό πρόβλημα, από την επιβολή των αφεντικών, των σούπερ μάρκετ, να φοράει μάσκα.

maska koronoiou covid 19 mask 02 - Υποχρεωτική χρήση μάσκας για covid-19, μέτρο παράνομο και ανθυγιεινό
Καταγγελία από συνάνθρωπό μας για την κόρη του που την είχαν επιβάλλει να φοράει μάσκα στον χώρο εργασίας.

Το βίντεο με τον Γιάννη Δεμερτζή που εξηγεί για την χρήση μάσκας, το ότι προκαλεί προβλήματα στην υγεία.

Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι για τους οποίους προσπαθούν να μας επιβάλλουν την χρήση της μάσκας.

Ο κορωναϊός, όπως σας είχαμε γράψει στις αρχές, που είχε ξεσπάσει, ήταν το σχέδιο των κακών, για να εξαφανίσουν το 80% περίπου του πληθυσμού της γης, χρησιμοποιώντας ένα ισχυρό βιολογικό όπλο, με την ονομασία Covid-19.

Ήτανε μέρος σατανιστικής τελετής, έτσι ώστε, όσοι επιζήσουν, να δεχτούν το τσιπάκι, μέσω του εμβολίου και να γίνουν ελεγχόμενοι, από την ΕΛΙΤ, την γνωστή σε όλους κλίκα, την Καμπάλ (CABAL).

 

maska koronoiou covid 19 mask 03 - Υποχρεωτική χρήση μάσκας για covid-19, μέτρο παράνομο και ανθυγιεινό
Covid – 19 – Corona Virus = 666. Ένα απόκρυφο σενάριο και ένα μεγάλο τελετουργικό ανθρώπινης θυσίας.

Το επίμαχο βίντεο από την τελετή έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων στο Λονδίνο το 2012.

Η τελετουργική διαδικασία του φορέματος της μάσκας.

G3466 Μυστήριο – Από ένα παράγωγο του muo (για να κλείσει το στόμα). Ένα μυστικό ή «μυστήριο» (μέσω της ιδέας της σιωπής που επιβάλλεται από μύηση σε θρησκευτικές τελετές) – μυστήριο.

Μην το παραβλέπετε αυτό. Η λέξη «μυστήριο» στη Βίβλο έχει να κάνει με το κλείσιμο του στόματος καθώς υφίσταται μυστική θρησκευτική μύηση. Και πάλι, είναι: «η ιδέα της σιωπής, που επιβάλλεται από μύηση σε θρησκευτικές τελετές».

Δεν είναι ενδιαφέρον;

Σε τελική ανάλυση, αυτή τη στιγμή, 30 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, αναγκάζουν τώρα τους πολίτες τους να φορούν μάσκες προσώπου πάνω από το στόμα τους σε υποχρεωτική βάση, φαινομενικά για να βοηθήσουν να σταματήσουν οι μολύνσεις από κορονοϊούς.

Η κάλυψη έχει παραδοσιακά διαδραματίσει πολύ σημαντικό ρόλο στις αποκρυφιστικές τελετές.

Μεταξύ άλλων, η φθορά της μάσκας πάνω από το στόμα είναι ένδειξη υποταγής… μια χειρονομία της προθυμίας σας να υποτάσσεστε σε άλλους που δεν είναι ο συνηθισμένος Κυρίαρχος σας.

 «Μια μορφή μεταμφίεσης ή απόκρυψης που συνήθως φοριέται πάνω ή μπροστά από το πρόσωπο για να κρύψει την ταυτότητα ενός ατόμου και από τα δικά του χαρακτηριστικά για να δημιουργήσει ένα άλλο ον».

Με άλλα λόγια, η χρήση μάσκας αντιπροσωπεύει έναν απόκρυφο μετασχηματισμό – μια ανθρώπινη αλχημεία, αν θέλετε – από τον ένα ρόλο στον άλλο. Από τον έναν τρόπο ύπαρξης, στον άλλο. Πράγματι, σε αυτήν την περίπτωση, από μεμονωμένο κυρίαρχο υπό τον Θεό έως συλλογικό υποκείμενο κάτω από τα παιδιά του διαβόλου.

Βλέπετε, το τελετουργικό κάλυψης έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αντιστρέψει τη σειρά της ιεραρχίας που έχει θέσει ο Θεός. Στην ιεραρχία του ουράνιου Πατέρα σας, είστε κυρίαρχος εκπρόσωπος του Λόγου Του σε αυτήν τη γη. Και η δουλειά σας είναι να μιλήσετε τον Λόγο Του, εξ ονόματος του Κυρίαρχου Του σε άλλους.

Με άλλα λόγια, Αυτός είναι ο Βασιλιάς, είσαι πρίγκιπας του βασιλείου Του, και η δουλειά σου είναι να μεταφέρεις το Λόγο Του σε άλλους, ώστε να μπορούν να πάνε μαζί του και να επιστρέψουν στον Πατέρα αιώνια, μέσω του Ιησού Χριστού.

Ολόκληρο το σημείο της απόκρυφης τελετουργικής μάσκας είναι να σφυρηλατήσετε το σπίτι σας στο υποσυνείδητό σας – έως ότου γίνει απολύτως αληθινό στην καθημερινή σας ζωή – η ιδέα ότι τα πράγματα δεν είναι πλέον τα ίδια και δεν θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια.

Οι μάσκες επιταχύνουν την καταστολή του εγώ για να διευκολύνουν τον θάνατο της παλιάς ταυτότητας πριν από την αναγνώριση και την εκδήλωση μιας νέας ταυτότητας.

Είναι μια μύηση σε μια νέα παραγγελία. Αλλά είναι επίσης μια μεταμόρφωση του εαυτού σε μια νέα θέση σε αυτήν τη νέα σειρά.

Κάτω από την κυριαρχία του απόκρυφου τελετουργικού, εσείς, που είστε στοματικοί, δεν είστε πλέον το άτομο που κάποτε ήσασταν. Δεν είστε πλέον καθορισμένο επιστόμιο του Θεού σε αυτήν τη γη. Ξαφνικά υποβιβαστείτε και εκχωρήστε εκ νέου στη θέση του υπάκουου υποκειμένου.

Συμβολικά, γίνεστε δουλοπάροικος με τη νέα σειρά. Αυτός είναι ο νέος σας ρόλος… η νέα σας ταυτότητα… όπως αντιπροσωπεύεται από τη χρήση μάσκας.

Η χρήση της μάσκας είναι απλώς μέρος του τελετουργικού μύησης που χρησιμοποιείται για να σηματοδοτήσει οπτικά και ψυχολογικά τη συγκατάθεσή σας σε αυτήν τη νέα ρύθμιση. Ναι, φορώντας τη μάσκα, σηματοδοτείτε τη συγκατάθεσή σας να αποδεχτείτε μια νέα και πολύ διαφορετική θέση σε μια νέα παγκόσμια παραγγελία.

Προσπαθούν κυριολεκτικά να πάρουν τη θέση του Θεού στη ζωή σας και να σας κάνουν το πρόθυμο υποκείμενο τους. Γίνονται το δικό σας αντί του Χριστού. Ο αντίχριστός σου.

Και τοποθετώντας τη μάσκα στο πρόσωπό σας, γίνεστε ο ακούσιος πιστός υπηρέτης τους. Είστε τελετουργικά στη νέα παραγγελία. Μπορεί να μην το καταλάβετε. Αλλά με την απόκρυφη μαγεία, το θύμα δεν χρειάζεται να γνωρίζει το νόημα πίσω από αυτό που του λένε να κάνει. Η εκτέλεση του ίδιου του τελετουργικού – κατ ‘απαίτηση – είναι το μόνο που έχει σημασία.

Σίγουρα, μέχρι τώρα, καταλαβαίνετε ότι η μάσκα δεν έχει καμία σχέση με τον κοραναϊό, αλλά αντ ‘αυτού, με τις βρώμικες ειδωλολατρικές και απόκρυφες πεποιθήσεις των σημερινών κυρίων μας που επιδιώκουν να μας κάνουν τους πρόθυμους σκλάβους τους μέσω ψυχολογικού προγραμματισμού, γνωστού και ως απόκρυφου τελετουργικού προγραμματισμού .

Γεια, μην εκπλαγείτε. Αυτό κάνουν οι αποκρυφιστές. Όπως η ιστορία της κυρίας που σώζει το άτυχο φίδι, μόνο για να την δαγκώσει αργότερα. Αλλά όταν ρωτάει το φίδι «Γιατί με δαγκώες;» το φίδι απλώς απαντά, «Επειδή είμαι φίδι, κυρία. Αυτό κάνω. “

Καθιστώντας σας να φοράτε τη μάσκα, οι δυνάμεις που σας προκαλούν στη νέα τους τάξη. Σας υποβιβάζουν από τη θέση σας ως κυρίαρχος εκπρόσωπος στη γη στον Υψηλό Θεό, στη νέα θέση σας ως εξαρτώμενος σκλάβος στο σύστημά τους, γνωστός και ως «Μυστήριο, Βαβυλώνα» τους, το οποίο θα μπορούσε πολύ απλά να μεταφραστεί: σιωπηλή σύγχυση .

Μπορεί να σταματήσει η δύναμη αυτής της απόκρυφης τελετής; Ναι μπορεί. Και πολύ εύκολα, για κάθε Χριστιανό. Ως χριστιανός, μπορείτε απλά να εξαιρεθείτε από το τελετουργικό. Σταματήστε να συμμετέχετε. Ανάκληση της συγκατάθεσής σας!

Τελετουργικό καθημερινό πλύσιμο χεριών

Λοιπόν, τι γίνεται με τις άλλες τελετές που μας έχουν επιβάλει, όπως το καθημερινό τελετουργικό πλύσιμο των χεριών;

Ίσως πλύνετε τα χέρια σας οκτώ ή 10 φορές την ημέρα τώρα, για μήνες στο τέλος, θεωρώντας ότι είναι ένας τρόπος να μην μολυνθείτε από τον ιό. Και ναι, υπάρχει πράγματι κάποια αλήθεια στην ιδέα να πλένουμε τα χέρια για να αποτρέψουμε την εξάπλωση ενός μολυσματικού μικροοργανισμού.

Αλλά … στην πραγματικότητα, για τους σκοπούς της απόκρυφης τελετουργικής μύησης, οι δυνάμεις που πρέπει να πλένετε συμβολικά τα χέρια σας από τα καθήκοντά σας προς τον ίδιο τον Χριστό.

Για τους αποκρυφιστές, αυτό το εξαναγκασμένο απόκρυφο τελετουργικό πλύσιμο των χεριών αντιστρέφει τη δημόσια τελετή πλυσίματος των χεριών του Πιλάτου, η οποία, τα τελευταία 2.000 χρόνια, έβαλε το βάρος του θανάτου του Χριστού στα χέρια των ίδιων των τελετουργικών και απαλλάσσει τον Χριστό (και τους Ρωμαίους) όλη η ενοχή:

Ο Πιλάτος πραγματοποίησε ένα τελετουργικό πλύσιμο των χεριών του μπροστά σε όλο τον λαό του Ισραήλ ως μέσο για να φέρει την ευθύνη για το θάνατο του Κυρίου απευθείας στα κεφάλια εκείνων που εξασφάλισαν ότι θα σταυρωθεί.

Έτσι, είστε στην πραγματικότητα, ξεπλένετε την ευθυγράμμισή σας με τον Χριστό που παρέχει τη σωτηρία σας. Αυτό σημαίνει ότι απορρίπτετε το δώρο της σωτηρίας, και ευθυγραμμίζετε τον εαυτό σας με τον Σατανά, αποδέχεστε την τιμωρία που οφείλεται σε αυτόν.

Είναι τόσο απλό. Το πλύσιμο των χεριών είναι το απόκρυφο τελετουργικό σύμβολο της απόρριψης.

Όταν πέφτετε για το τελετουργικό πλυσίματος των χεριών, ξεπλένετε συμβολικά την παλιά σας ζωή, κάτω από τον Χριστό, με την πρόθυμη αποδοχή της νέας σας ζωής υπό τη νέα τάξη του εχθρού και των «πολλών αντιχριστών» του που έχουν τραβήξει αυτό το πραξικόπημα από την αρχή.

Το τελετουργικό «Κοινωνική απόσταση» Social Distancing

Αυτό είναι σχεδόν πολύ εύκολο να εντοπιστεί: Η χρήση του μαγικού αριθμού έξι – όπως σε απόσταση έξι ποδιών – θα έπρεπε να θέσει τις αισθήσεις κινδύνου στην άκρη, που σημαίνει, φυσικά, τη δική σας διάκριση.

Σε τελική ανάλυση, δεν υπάρχει ευρύτερα χρησιμοποιούμενος αποκρυφιστικός αριθμός στον κόσμο από τον αριθμό «έξι». Όπως γνωρίζετε, ο ίδιος ο αντίχριστος είναι «εξακόσια, τρία σκορ και έξι» ή 6-6-6.

Αλλά συμβολικά μιλώντας, το τελετουργικό της «κοινωνικής απόστασης» – στα μαγικά “έξι πόδια” χωριστά – είναι το μέρος του τελετουργικού μύησης που σε χωρίζει από τον Χριστό.

Αντί να περπατάτε σ ‘Αυτόν, ως προσωπικός εκπρόσωπός του σε αυτήν τη γη, είστε τώρα συμβολικά και τελετουργικά χωρισμένοι από Αυτόν. Όπως ο Κέβιν Μπέικον και οι έξι βαθμοί χωρισμού του.

Έξι πόδια από τον Πατέρα. Έξι πόδια από τον Υιό. Έξι πόδια από το Άγιο Πνεύμα. Ναι, αυτό είναι 6-6-6.

Οι αποκρυφιστικές επιπτώσεις είναι αναμφισβήτητες.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: Κάθε μεμονωμένος Χριστιανός πρέπει να απέχει έξι μέτρα από όλους τους άλλους Χριστιανούς. Καταλαβαίνετε τι κάνουν οι δυνάμεις, τελετουργικά και συμβολικά;

Επιτρέψτε μου να το εξηγήσω: Ως μέλος του Σώματος του Χριστού, υποτίθεται ότι είστε αναπόσπαστο μέρος του «ολόκληρου του σώματος που ενώνεται σωστά και συμπιέζεται από αυτό που υποστηρίζει κάθε άρθρωση…»

Στο τέλος, το τελετουργικό της αναγκαστικής «κοινωνικής απόστασης» έχει σχεδιαστεί για να εξουδετερώνει συμβολικά ή να εξουδετερώνει τον Λόγο του Θεού με πολλούς τρόπους:

Με την εξάλειψη της συντροφιάς μεταξύ πιστών…

Σταματώντας τις εκκλησιαστικές υπηρεσίες παγκοσμίως …

Αναγκάζοντας τους πιστούς εκκλησιαστικούς ναούς να αναφέρονται ή ακόμα και να συλληφθούν για την κατοχή εκκλησιαστικών υπηρεσιών…

Αναγκάζοντας τους πιστούς να παρατίθενται ή ακόμη και να συλληφθούν επειδή παρευρίσκονταν σε εκκλησιαστικές υπηρεσίες…

Διασπώντας συμβολικά το μυστικό και μεταφορικό Σώμα του Χριστού, το οποίο υποτίθεται ότι «ενώνεται σωστά και συμπιέζεται».

Το τελετουργικό των lock down και της «κοινωνικής απομόνωσης»

Τα lock down είναι κάτι περισσότερο από τελετουργικά κοινωνικής απομόνωσης, που εκτελούνται με σκοπό τον «καθαρισμό» του μυημένου, ώστε να μπορεί να εισέλθει στη νέα τάξη χωρίς εμπόδια από πράγματα του παρελθόντος που δεν θεωρούνται πλέον, από τις δυνάμεις που θα ήταν επωφελείς για τον μυημένο. .

Υπάρχουν βασικά τέσσερα στάδια σε ένα τελετουργικό απομόνωσης:

Στάδιο 1: Απομόνωση για εξαγνισμό (αποκόπτεται από το φυσιολογικό και ωθείτε σε ένα «νέο φυσιολογικό» που είναι εντελώς διαφορετικό από την προηγούμενη ζωή σας)

Στάδιο 2: Παράδοση στο «νέο φυσιολογικό». Αυτό συνεπάγεται συχνά να δοθεί ένα δώρο συμβολής (σκεφτείτε “έλεγχος ερεθίσματος”) που οδηγεί τον μυημένο να φροντίζεται από τους νέους αρχηγούς του, οπότε δεν χρειάζεται να επαναστατήσετε εναντίον της νέας τάξης στην οποία αρχίζει.

Στάδιο 3: Θυσία. Κανένα δώρο δεν μπορεί να δοθεί χωρίς να ληφθεί κάτι. Σε αυτήν την περίπτωση, η αξιοπρέπεια σας … η κυρίαρχη ανεξαρτησία σας … η φωνή σας … η ατομική σας δύναμη σε αυτήν τη γη ως εκπρόσωπος του Λόγου του Υψηλότερου Θεού – όλα αυτά τα πράγματα, και πολλά άλλα, λαμβάνονται από εσάς σε αντάλλαγμα για το κρύο «Άνεση» ενός νέου τρόπου σε έναν νέο κόσμο.

Στάδιο 4: Υποβολή. Σκεφτείτε: Υποχρεωτικά εμβόλια. Κοινωνική ανίχνευση. Η πρόθυμη αποδοχή νέων κανόνων για μια νέα παραγγελία.

Για άλλη μια φορά, η ιδέα είναι ότι το «νέο άτομο» που ξεκινάει στη «νέα τάξη» πρέπει να καθαριστεί ψυχολογικά, αν όχι σωματικά, από τον παλιό τρόπο, πριν σταδιακά ξεκινήσει με τον νέο τρόπο.

Συνοψίζοντας

Λοιπόν, το έχετε. Ο κόσμος σήμερα υποβάλλεται σε τελετή τελετής μύησης και μετασχηματισμού τεσσάρων τμημάτων – διεξάγεται σε μεγάλο βαθμό μέσω συμβολογίας, καθώς σχεδόν όλες οι αποκρυφιστικές τελετές – και έχουν σχεδιαστεί για να φέρουν τον καθένα, πρόθυμα και συντηρητικά, στη νέα παγκόσμια τάξη.

Το παγκόσμιο απόκρυφο τελετουργικό της φθοράς μάσκας σηματοδοτεί τη συγκατάθεσή σας για τη νέα, υποτακτική θέση σας, υπό τους νέους αφέντες σας, και την απώλεια της θέσης σας ως φωνητικού εκπροσώπου ή του επιστόμου για τον Λόγο του Θεού σε αυτήν τη γη.

Η παγκόσμια απόκρυφη τελετουργία του πλυσίματος των χεριών αντιπροσωπεύει το ξέπλυμα της παλιάς τάξης (δηλαδή, το Χριστιανικό Τάγμα στο οποίο κάποτε ανήκετε), έτσι μια νέα τάξη μπορεί να εισαχθεί και να καθιερωθεί σταθερά.

Το παγκόσμιο απόκρυφο τελετουργικό των έξι ποδιών «κοινωνικής απόστασης» συμβολίζει τη διάσπαση του Σώματος του Χριστού στη γη, οπότε δεν λειτουργεί πλέον ως μια σταθερή και συνεκτική ενότητα.

Το παγκόσμιο απόκρυφο τελετουργικό κλειδώματος συμβολίζει την απομόνωση από όλα τα φυσιολογικά, ώστε να μπορείτε να «εξαγνιστείτε» από τους παλιούς τρόπους σας… να παραδώσετε την προηγούμενη κατάστασή σας στη νέα τάξη… να θυσιάσετε τον εαυτό σας στη νέα παραγγελία… και τέλος, να υποβάλετε πρόθυμα στη νέα παραγγελία μέσω υπακοής σε αυτό. Και αυτό θα συνεχιστεί έως ότου ο «νέος εσείς» εξελιχθεί σαν Φοίνικας από το δράμα και το τραύμα, κατευθείαν στα χέρια αναμονής του ίδιου του Σατανά, τελικά.

Το σημάδι του θηρίου – το χάραγμα.

Όλοι λένε, αυτές οι συνεχιζόμενες απόκρυφες τελετές μύησης – η φθορά μάσκας… το πλύσιμο των χεριών… τα έξι πόδια του διαχωρισμού… οι κλειδαριές – είναι ο άμεσος πρόδρομος, αν θέλετε, να αποδεχτείτε το χάραγμα του Θηρίου.

Τώρα, η Βίβλος μας λέει ότι το χάραγμα του Θηρίου τοποθετείται στο μέτωπο και στα δεξιά (Αποκάλυψη 13: 16-17) εκείνων που το παίρνουν πρόθυμα.

Αναρωτιόμουν συχνά πόσοι άνθρωποι – ολόκληρος ο κόσμος, στην πραγματικότητα, με εξαίρεση τους εκλεκτούς του Θεού – θα μπορούσαν ενδεχομένως να πάρουν το Σημάδι του Θηρίου, πρόθυμα, αφού είναι κυριολεκτικά το πιο γνωστό αποκρυφιστικό «σημάδι» του κόσμου έχει γνωρίσει ποτέ.

Εξάλλου, πολύ περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν για το Σήμα του Θηρίου, παρά, για παράδειγμα, άλλα «σημάδια» όπως το Scarlet Letter (ένα γράμμα «Α» με κόκκινο χρώμα στη σάρκα μιας μοιχείας) ή το Κίτρινο Αστέρι των Εβραίων αναγκάστηκαν να φορούν τα ρούχα τους στη ναζιστική Γερμανία.

Αλλά τι γίνεται αν το χάραγμα του Θηρίου δεν είναι καθόλου ορατό σημάδι; Όχι εμβόλιο. Όχι τατουάζ. Όχι “κβαντική κουκκίδα”. Όχι μια ουλή στο ανθρώπινο κρέας. Αλλά αντ ‘αυτού, ένα αόρατο, πνευματικό σημάδι;

Πράγματι, τι γίνεται αν το Σήμα του Θηρίου είναι τόσο φαινομενικά αβλαβές στη φύση, μπορεί κανείς εύκολα να εξαπατηθεί να το πάρει, μέσω της απόκρυφης τελετουργικής μύησης και μεταμόρφωσης, όπως βλέπουμε να λαμβάνει χώρα σήμερα σε παγκόσμια βάση;

Το «σημάδι» στο μέτωπο σημαίνει απλά ότι κάποιος αγοράζει διανοητικά στο νέο σύστημα στο οποίο ξεκινούν. Και το «σήμα» στο δεξί χέρι σημαίνει απλώς ότι αρχίζει να εργάζεται για το νέο σύστημα… να γίνει πλήρης και πρόθυμος συμμετέχων σε αυτό.

Με άλλα λόγια, τι γίνεται αν το Σημάδι του Θηρίου στο δεξί χέρι και στο μέτωπο σημαίνει απλώς ότι οι άνθρωποι αγοράζουν στο νέο σύστημα, το χέρι και το μυαλό;

Συμβολικά μιλώντας, πρώτα ο μυημένος πιστεύει πρόθυμα την παραπλανητική ιστορία που διαδίδεται από τις δυνάμεις-δηλαδή (να θυμάστε ότι η πίστη είναι λειτουργία του νου / του μετώπου) και στη συνέχεια ο μυημένος συμμετέχει πρόθυμα και σοβαρά στη μυστική μύηση και προγραμματισμός (δηλ. αρχίζει να φορά μάσκες… πλύσιμο χεριών… κοινωνική απόσταση… κλείδωμα).

Τώρα ανήκετε στις δυνάμεις, δηλαδή, το χέρι και το μυαλό. Σας έχουν συλλάβει με ένα ψέμα και δεν το καταλαβαίνετε. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι το ψέμα του Κορωναϊού.

maska koronoiou covid 19 mask 08 - Υποχρεωτική χρήση μάσκας για covid-19, μέτρο παράνομο και ανθυγιεινό
Οι σαρωτές θερμοκρασίας ελέγχουν το ακριβές σημείο όπως ο επίφυση, αλλά θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι είναι και το χάραγμα του Αντίχριστου.

Οι σαρωτές θερμοκρασίας ελέγχουν το ακριβές σημείο όπως η επίφυση 

Γι ‘αυτό σας θυμίζω το “3ο μάτι”, που παίζει ρόλο και οι σατανιστές με την θερμομέτρηση θέλουν να επιρεάσουν.

 • Για τον αιώνα, η επίφυση έχει συνδεθεί με την πνευματικότητα και θεωρείται ότι είναι το μέσο επικοινωνίας με τον Θεό.
 • Ονομάζεται τρίτο μάτι επειδή έχει παρόμοιες ιδιότητες με το μάτι που χρησιμοποιείται για την αίσθηση του φωτός και του σκότους και παράγει μελατονίνη (η ορμόνη του ύπνου που είναι ζωτικής σημασίας για το σώμα μας)
 • Ονομάζεται επίφυση, το όνομά του από τον κουκουνάρι, για το σχήμα του κώνου πεύκου. Ο αδένας είναι εξαιρετικά μικρός – το μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού.
 • Δεν προστατεύεται από το φράγμα αίματος-εγκεφάλου, οπότε μπορεί να επηρεαστεί εύκολα.
 • Το φθόριο είναι ο κύριος ένοχος που ασβεστοποιεί την επίφυση.

Υποθετικά μιλώντας .. εάν το φθόριο προστέθηκε σκόπιμα στην οδοντόκρεμα και το νερό μας που πηγαίνει κατευθείαν στη ροή του αίματος στον επίφυτο αδένα (επειδή δεν υπάρχει φραγμός αίματος-εγκεφάλου) σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί η σύνδεσή μας με τον Θεό ή να διαταραχθεί η διάρκειά μας και την ποιότητα του ύπνου (που οδηγεί σε πολλά προβλήματα υγείας) και αυτά τα πράγματα δεν λειτούργησαν … ένας από τους τελευταίους τρόπους να επηρεάσει αρνητικά τον επίφυση είναι η ακτινοβολία …

Λοιπόν, θέλει κάποιος να μου πει γιατί στοχεύουν ένα υπέρυθρο φως στην επίφυση, ενώ θα μπορούσαν να μας θερμομετρήσουν και από άλλο σημείο του σώματός μας ;

Τέλος, θέλουμε να τα σκεφτείτε όλα αυτά και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Μην αφήνετε κανέναν να σας επιβάλει τα παραπάνω, εάν εσείς δεν το επιθυμείτε.

Προσπαθήστε να κοινωνήσετε και να επισκέπτεστε την εκκλησία.

Έχουμε να κάνουμε με το κακό.

 

Σας ευχαριστώ.

Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες που σας παρέχουμε, παρακαλούμε υποστηρίξτε μας, κάνοντας εγγραφή στα κανάλια μας:
Youtube:
Σφαγή – Youtube – Εγγραφή,
Dailynewsgr – YouTube – Εγγραφή,
Brighteon

Brighteon – Εγγραφή
Παρακαλούμε υποστηρίξτε την Σφαγή Σφαγή ενημέρωση – άποψη.

Σφαγή social media: Facebok Pageinstagramtwitter

Τρόποι επικοινωνίας.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω paypal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων σε τραπεζικό λογαριαμό. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Τραπεζικός Λογαριασμός.
Εθνική Τράπεζα
IBAN: GR4701102150000021579755386
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

Σας ευχαριστούμε !

*** English Text. ***

Communication.
Phone: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Dear friends, because the news site “SFAGI – sfagi.gr” is independent and anti-systemic, so there is no revenue, we would appreciate your help, if and if you wish, to support us financially.
This can be done via paypal or by depositing money in a bank account. Details below.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Bank Account.
National Bank
IBAN: GR4701102150000021579755386
Beneficiary: Demertzis Ioannis.

Thank you !

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Kala re paidia. Ola afta pou lete einai sosta, kai me megali akrivia, alla polloi apo emas then boroun na katalavoun giati ola afta ta kaka synehizontai an ehoun ginei oles aftes oi syllypseis kai ekteleseis.
  O antihristos aplos synehizei ti douleia tou san na min yparhei antistasi katholou.
  To olon pragma einai poly mystyrio, parakseno kai metafysiko.
  Nai mageia yparhei, eitai to pistevoume eitai ohi, opos yparhei kai epistimi, oikonomia, aftes oi organoseis pou kanoun koumanto se oles tis hores….ola einai grammena, alla opos fenetai oi kakoi ehoun to kontrol akoma, kai tha mas katharisoun olous prin tous paroume hambari.
  Meno ston Kanada, kai do o pio polys kosmakis then ehei idea, aplos pistevei oti malakies kai psematta mas lene stin tileorasi radio kai efimerides.
  Afto to episodio then tha ehei kalo telos opos fenetai.
  Naste kala kai kalli niki.
  Vissarion Trantos

 2. ΟΠΑ!!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΝΑΓΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΕΥΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΛΑΓΩΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ… ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΜΗ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΗ… ΠΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ… ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ… Ε ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΑΦΕΤΙ… Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.