Η χρήση μάσκας προκαλεί βακτηριακή πνευμονία !

Έγγραφα που σοκάρουν, μας εξηγούνε, πως η χρήση μάσκας, ευθύνεται για τους θανάτους, οι οποίοι προέρχονται από την βακτηριακή πνευμονία.

Παρακάτω θα διαβάσετε τα 3 έγγραφα που αποδεικνύουν, πως η χρήση μάσκας προκαλεί βακτηριακή πνευμονία, η οποία βακτηριακή πνευμονία είναι υπεύθυνη για τους περισσότερους θανάτους, σε πανδημική γρίπη !

Μία πανδημική γρίπη είναι και αυτή του Covid !

Άρα συμπεραίνουμε, ότι η χρήση μάσκας, κάθε άλλο παρά καλό κάνει, όταν την χρησιμοποιούμε, ως μέσον προφύλαξης από μορφές πανδημικών γριπών.

Στο πρώτο κείμενο που το έχουμε κάνει μια γρήγορη μετάφραση, αναφέρεται σε έγγραφο του Δρ. James Meehan, ο οποίος γράφει ότι παρατηρεί ασθενείς που έχουν εξανθήματα προσώπου, μυκητιασικές λοιμώξεις, βακτηριακές λοιμώξεις. Επίσης αναφορές από συναδέλφους του, σε όλο τον κόσμο, υποδηλώνουν ότι οι βακτηριακές πνευμονίες αυξάνονται.

Μετά από αυτό, στο δεύτερο κείμενο σας έχουμε, το κείμενο με τίτλο «Κυρίαρχος ρόλος της βακτηριακής πνευμονίας ως αιτία θανάτου στην πανδημική γρίπη: Επιπτώσεις στην ετοιμότητα της πανδημικής γρίπης»

Εν συνεχεία και συμπληρωματικά με το δεύτερο κείμενο συνδέεται η έρευνα του τρίτου κειμένου, το οποίο έχει τίτλο «Η βακτηριακή πνευμονία προκάλεσε τους περισσότερους θανάτους το 1918 πανδημία γρίπης».

Πρώτο κείμενο:
Δείτε το και από ΕΔΩ.
Σε μορφή .pdf

Δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2020.

«Μια ομάδα μήνυσε την Tulsa Mayor G.T. Ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Τμήματος Υγείας Bynum και Tulsa, Bruce Dart, λέγοντας ότι η εντολή της μάσκας της πόλης είναι επιβλαβής για τους υγιείς ανθρώπους », αναφέρει η Activist Post.

Η ομάδα περιλαμβάνει ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και δύο γιατρούς που «ζητούν από την πόλη να καταργήσει αμέσως την εντολή μάσκας που ψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο τον περασμένο μήνα».

Σε συνέντευξη τύπου, ο οπτομετρητής Robert Zoellner είπε:
«… Ο παράγοντας φόβου πρέπει να κάνει πίσω. Αυτή η ιδέα που δεν θέλω να σας δώσω κάτι που δεν γνωρίζω καν ότι έχω σχεδόν γελοίο. Ας χρησιμοποιήσουμε κάποια κοινή λογική. “

Ο Δρ. James Meehan, MD ακολουθούσε από την προειδοποίηση ότι η μάσκα έχει «γνωστούς κινδύνους που έχουν μελετηθεί καλά και δεν συζητούνται στην ανάλυση κινδύνου.

«Βλέπω ασθενείς που έχουν εξανθήματα προσώπου, μυκητιασικές λοιμώξεις, βακτηριακές λοιμώξεις. Αναφορές από συναδέλφους μου, σε όλο τον κόσμο, υποδηλώνουν ότι οι βακτηριακές πνευμονίες αυξάνονται.

«Γιατί να γίνει αυτό; Επειδή τα μη εκπαιδευμένα μέλη του κοινού φορούν ιατρικές μάσκες, επανειλημμένα… με μη στείρο τρόπο… Μολύνονται. Τους τραβούν από το κάθισμα του αυτοκινήτου τους, από τον καθρέφτη, από την τσέπη τους, από τον πάγκο τους και εφαρμόζουν ξανά μια μάσκα που πρέπει να φοριέται φρέσκια και αποστειρωμένη κάθε φορά. “

Ο Δρ Meehan προσθέτει:
“Νέα έρευνα δείχνει ότι οι μάσκες υφασμάτων ενδέχεται να αυξάνουν την αερολύμανση του ιού SARS-COV-2 στο περιβάλλον προκαλώντας αυξημένη μετάδοση της νόσου …

Συμπερασματικά, ο Δρ Meehan δηλώνει:
«Τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο μας είπαν να μην φορούμε μάσκες. Τι άλλαξε; Η επιστήμη δεν άλλαξε. Η πολιτική έκανε. Αυτό αφορά τη συμμόρφωση. Δεν αφορά την επιστήμη…

Η αντίθεσή μας χρησιμοποιεί αναδρομικές μελέτες παρατήρησης χαμηλού επιπέδου που δεν πρέπει να αποτελούν τη βάση για τη λήψη ιατρικής απόφασης αυτής της φύσης. “

Ο John C. A. Manley έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία “φάντασμα” για ιατρούς, καθώς και για naturopaths, χειροπράκτες και γιατρούς Ayurvedic.

Δημοσιεύει το COVID-19 (84) Red Pill Briefs – ένα ενημερωτικό δελτίο που βασίζεται σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αφιερωμένο στο να εμποδίζει τις κυβερνήσεις του κόσμου να χρησιμοποιούν υπερβολική πανδημία ως δικαιολογία για να παραβιάσουν την ελευθερία, την υγεία, την προστασία της ιδιωτικής ζωής, την επιβίωση και την ανθρωπότητα.

Γράφει επίσης ένα μυθιστόρημα, Brave New Normal: A Dystopian Love Story.
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του στη διεύθυνση: MuchAdoAboutCorona.ca .
Είναι συχνός συνεργάτης της Global Research.

Δεύτερο κείμενο:
Δείτε το και από ΕΔΩ.
Σε μορφή .pdf

Κύριος ρόλος της βακτηριακής πνευμονίας ως αιτία θανάτου στην πανδημική γρίπη: Επιπτώσεις στην ετοιμότητα της πανδημικής γρίπης

Ιστορικό
Παρά τη διαθεσιμότητα δημοσιευμένων δεδομένων για 4 πανδημίες που έχουν συμβεί τα τελευταία 120 χρόνια, υπάρχουν λίγες σύγχρονες πληροφορίες σχετικά με τις αιτίες θανάτου που σχετίζονται με πανδημίες γρίπης.

Μέθοδοι
Εξετάσαμε σχετικές πληροφορίες από την πιο πρόσφατη πανδημία γρίπης που εμφανίστηκε κατά την εποχή πριν από τη χρήση αντιβιοτικών, την πανδημία 1918-1919 «Ισπανική γρίπη». Εξετάσαμε τομές πνευμονικού ιστού που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια 58 αυτοψιών και εξετάσαμε παθολογικά και βακτηριολογικά δεδομένα από 109 δημοσιευμένες σειρές αυτοψίας που περιέγραψαν 8398 μεμονωμένες έρευνες αυτοψίας.

Αποτελέσματα
Τα δείγματα μετά τη σφαγή που εξετάσαμε από άτομα που πέθαναν από γρίπη κατά τη διάρκεια του 1918-1919 παρουσίασαν ομοιόμορφα σοβαρές αλλαγές ενδεικτικές της βακτηριακής πνευμονίας. Τα βακτηριολογικά και ιστοπαθολογικά αποτελέσματα από δημοσιευμένες σειρές αυτοψίας εμπλέκονται σαφώς και με συνέπεια τη δευτερογενή βακτηριακή πνευμονία που προκαλείται από κοινά βακτήρια ανώτερης αναπνευστικής οδού στα περισσότερα θάνατα της γρίπης.

Συμπεράσματα
Η πλειονότητα των θανάτων στην πανδημία της γρίπης 1918-1919 πιθανότατα προήλθε άμεσα από δευτερογενή βακτηριακή πνευμονία που προκαλείται από κοινά βακτήρια ανώτερης αναπνευστικής οδού. Λιγότερα ουσιαστικά δεδομένα από τις επόμενες πανδημίες του 1957 και του 1968 είναι συνεπή με αυτά τα ευρήματα.

Εάν η σοβαρή πανδημία γρίπης είναι σε μεγάλο βαθμό ένα πρόβλημα ιογενούς-βακτηριακής συμπαθογένεσης, ο προγραμματισμός πανδημίας πρέπει να υπερβεί την αντιμετώπιση της ιογενούς αιτίας μόνο (π.χ. εμβόλια γρίπης και αντιιικά φάρμακα). Η πρόληψη, η διάγνωση, η προφύλαξη και η θεραπεία της δευτερογενούς βακτηριακής πνευμονίας, καθώς και η αποθήκευση αντιβιοτικών και βακτηριακών εμβολίων, θα πρέπει επίσης να αποτελούν υψηλές προτεραιότητες για τον προγραμματισμό πανδημιών.

Τρίτο κείμενο:
Δείτε το και από ΕΔΩ.
Σε μορφή .pdf

Η βακτηριακή πνευμονία προκάλεσε τους περισσότερους θανάτους το 1918 πανδημία γρίπης.
Επιπτώσεις στον μελλοντικό σχεδιασμό πανδημίας

Η πλειονότητα των θανάτων κατά τη διάρκεια της πανδημίας της γρίπης του 1918-1919 δεν προκλήθηκε από τη μόνη δράση του ιού της γρίπης. Αντ ‘αυτού, τα περισσότερα θύματα υπέκυψαν σε βακτηριακή πνευμονία μετά από μόλυνση από τον ιό της γρίπης.
Η πνευμονία προκλήθηκε όταν τα βακτήρια που κατοικούν συνήθως στη μύτη και το λαιμό εισέβαλαν στους πνεύμονες κατά μήκος μιας οδού που δημιουργήθηκε όταν ο ιός κατέστρεψε τα κύτταρα που ευθυγραμμίζουν τους βρογχικούς σωλήνες και τους πνεύμονες.

Μια μελλοντική πανδημία γρίπης μπορεί να ξεδιπλωθεί με παρόμοιο τρόπο, λένε οι συγγραφείς του NIAID, των οποίων το έγγραφο στο τεύχος της 1ης Οκτωβρίου του The Journal of Infectious Diseases είναι τώρα διαθέσιμο στο Διαδίκτυο. Ως εκ τούτου, οι συγγραφείς καταλήγουν στο συμπέρασμα, ότι τα περιεκτικά παρασκευάσματα πανδημίας πρέπει να περιλαμβάνουν όχι μόνο προσπάθειες για την παραγωγή νέων ή βελτιωμένων εμβολίων κατά της γρίπης και των αντιικών φαρμάκων, αλλά και διατάξεις για την αποθήκευση αντιβιοτικών και βακτηριακών εμβολίων.

Το έργο παρουσιάζει συμπληρωματικές σειρές στοιχείων από τους τομείς της παθολογίας και της ιστορίας της ιατρικής για να υποστηρίξει αυτό το συμπέρασμα. “Το βάρος των αποδεικτικών στοιχείων που εξετάσαμε τόσο από ιστορικές όσο και από σύγχρονες αναλύσεις της πανδημίας γρίπης του 1918 ευνοεί ένα σενάριο στο οποίο η ιογενής βλάβη που ακολούθησε η βακτηριακή πνευμονία οδήγησε στη συντριπτική πλειονότητα των θανάτων”, λέει ο συν-συγγραφέας του διευθυντή NIAID Anthony S. Fauci, MD “Στην ουσία, ο ιός προσγειώθηκε το πρώτο χτύπημα, ενώ τα βακτηρίδια έδωσαν το νοκ άουτ.”

Ο συν-συγγραφέας και παθολόγος του NIAID, Jeffery Taubenberger, MD, Ph.D., εξέτασε δείγματα πνευμονικού ιστού από 58 στρατιώτες που πέθαναν από γρίπη σε διάφορες στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ το 1918 και το 1919. Τα δείγματα, που διατηρήθηκαν σε μπλοκ παραφίνης, ξανακοπήθηκαν και βάφονται για να επιτρέψουν μικροσκοπική αξιολόγηση.

Η εξέταση αποκάλυψε ένα φάσμα βλάβης των ιστών “που κυμαίνεται από αλλαγές χαρακτηριστικές της πρωτογενούς ιογενής πνευμονίας και ενδείξεις επισκευής ιστών έως ενδείξεις σοβαρής, οξείας, δευτερογενούς βακτηριακής πνευμονίας”, λέει ο Δρ Taubenberger.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, προσθέτει, η κυρίαρχη ασθένεια κατά τη στιγμή του θανάτου φαίνεται να ήταν βακτηριακή πνευμονία. Υπήρχαν επίσης ενδείξεις ότι ο ιός κατέστρεψε τα κύτταρα που ήταν επενδεδυμένα με τους βρογχικούς σωλήνες, συμπεριλαμβανομένων των κυττάρων με προστατευτικές προεξοχές που μοιάζουν με τρίχες ή βλεφαρίδες.

Αυτή η απώλεια έκανε άλλα είδη κυττάρων σε ολόκληρη την αναπνευστική οδό – συμπεριλαμβανομένων των κυττάρων βαθιά στους πνεύμονες – ευάλωτα σε προσβολή από βακτήρια που μετανάστευσαν κάτω από το νεοσύστατο μονοπάτι από τη μύτη και το λαιμό.

Σε μια προσπάθεια απόκτησης όλων των επιστημονικών δημοσιεύσεων που αναφέρουν την παθολογία και τη βακτηριολογία της πανδημίας γρίπης του 1918-1919, ο Dr. Taubenberger και ο συν-συγγραφέας NIAID David Morens, MD, έψαξαν πηγές βιβλιογραφίας για έγγραφα σε οποιαδήποτε γλώσσα. Επίσης, εξέτασαν επιστημονικά και ιατρικά περιοδικά που δημοσιεύθηκαν στα αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά και διαπίστωσαν όλα τα έγγραφα που αναφέρουν αυτοψίες που πραγματοποιήθηκαν σε θύματα γρίπης.

Από ένα σύνολο περισσότερων από 2.000 δημοσιεύσεων που εμφανίστηκαν μεταξύ 1919 και 1929, οι ερευνητές εντόπισαν 118 βασικές αναφορές σειράς αυτοψίας. Συνολικά, η σειρά αυτοψίας που εξέτασαν αντιπροσώπευε 8.398 μεμονωμένες αυτοψίες που πραγματοποιήθηκαν σε 15 χώρες.

Οι δημοσιευμένες αναφορές “εμπλέκονται σαφώς και με συνέπεια τη δευτερογενή βακτηριακή πνευμονία που προκαλείται από κοινή χλωρίδα του ανώτερου αναπνευστικού στα περισσότερα θάνατα της γρίπης”, λέει ο Δρ Morens. Οι παθολόγοι της εποχής, προσθέτει, ήταν σχεδόν ομόφωνοι στην πεποίθηση ότι οι θάνατοι δεν προκλήθηκαν άμεσα από τον τότε άγνωστο ιό της γρίπης, αλλά μάλλον προήλθαν από σοβαρή δευτερογενή πνευμονία που προκλήθηκε από διάφορα βακτήρια.

Απουσία των δευτερογενών βακτηριακών λοιμώξεων, πολλοί ασθενείς θα μπορούσαν να έχουν επιβιώσει, πίστευαν οι ειδικοί την εποχή εκείνη. Πράγματι, η διαθεσιμότητα αντιβιοτικών κατά τις άλλες πανδημίες της γρίπης του 20ού αιώνα, ιδίως εκείνων του 1957 και του 1968, ήταν πιθανώς ένας βασικός παράγοντας για τον χαμηλότερο αριθμό θανάτων παγκοσμίως κατά τη διάρκεια αυτών των εστιών, σημειώνει ο Δρ Morens.

Η αιτία και ο χρόνος της επόμενης πανδημίας γρίπης δεν μπορεί να προβλεφθεί με βεβαιότητα, αναγνωρίζουν οι συγγραφείς, ούτε μπορεί να μολυνθεί το μολυσματικό στέλεχος του ιού της πανδημίας γρίπης. Ωστόσο, είναι πιθανό – όπως το 1918 – ένα παρόμοιο μοτίβο ιογενούς βλάβης που ακολουθείται από βακτηριακή εισβολή να μπορεί να ξεδιπλωθεί, λένε οι συγγραφείς.

Οι προετοιμασίες για τη διάγνωση, τη θεραπεία και την πρόληψη της βακτηριακής πνευμονίας πρέπει να είναι από τις υψηλότερες προτεραιότητες στον προγραμματισμό πανδημίας γρίπης, γράφουν. “Μας ενθαρρύνει το γεγονός ότι οι προγραμματιστές πανδημίας εξετάζουν ήδη και εφαρμόζουν ορισμένες από αυτές τις ενέργειες”, λέει ο Δρ Fauci.

Επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://www.PandemicFlu.gov (ο σύνδεσμος είναι εξωτερικός) για πρόσβαση μίας στάσης στις πληροφορίες της κυβέρνησης των ΗΠΑ για τη γρίπη των πτηνών και της πανδημίας.

Το NIAID διεξάγει και υποστηρίζει έρευνα – στο NIH, σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο – για να μελετήσει τις αιτίες των μολυσματικών και μεσολαβούμενων από ανοσοποιητικές ασθένειες και να αναπτύξει καλύτερα μέσα πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας αυτών των ασθενειών. Δελτία ειδήσεων, ενημερωτικά δελτία και άλλο υλικό που σχετίζεται με το NIAID διατίθενται στον ιστότοπο του NIAID στη διεύθυνση http://www.niaid.nih.gov.

Σχετικά με τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH): Το NIH, ο οργανισμός ιατρικής έρευνας του έθνους, περιλαμβάνει 27 Ινστιτούτα και Κέντρα και αποτελεί συστατικό τμήμα του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ. Το NIH είναι ο κύριος ομοσπονδιακός οργανισμός που διεξάγει και υποστηρίζει βασική, κλινική και μεταφραστική ιατρική έρευνα και διερευνά τις αιτίες, τις θεραπείες και τις θεραπείες τόσο για κοινές όσο και για σπάνιες ασθένειες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το NIH και τα προγράμματά του, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.nih.gov.

NIH… Μετατρέποντας το Discovery σε Health®

Αναφορά
Οι DM Morens et al. Κυρίαρχος ρόλος της βακτηριακής πνευμονίας ως αιτία θανάτου στην πανδημική γρίπη: Επιπτώσεις στην ετοιμότητα για πανδημία γρίπης. Η Εφημερίδα των μολυσματικών ασθενειών DOI: 10.1086 / 591708 (2008).

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2599911/

vakthriakh pneymonia from covid mask 04 - Η χρήση μάσκας προκαλεί βακτηριακή πνευμονία !
Η χρήση μάσκας προκαλεί βακτηριακή πνευμονία !

https://www.nih.gov/news-events/news-releases/bacterial-pneumonia-caused-most-deaths-1918-influenza-pandemic

vakthriakh pneymonia from covid mask 02 - Η χρήση μάσκας προκαλεί βακτηριακή πνευμονία !
Η χρήση μάσκας προκαλεί βακτηριακή πνευμονία !

Medical Doctor Warns that “Bacterial Pneumonias Are on the Rise” from Mask Wearing

vakthriakh pneymonia from covid mask 03 - Η χρήση μάσκας προκαλεί βακτηριακή πνευμονία !
Η χρήση μάσκας προκαλεί βακτηριακή πνευμονία !

Διαβάστε επίσης αυτό:

Γιατί η επιβολή μάσκας είναι ανασφαλής, αναποτελεσματική και ανήθικη.

Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες που σας παρέχουμε, παρακαλούμε υποστηρίξτε μας, κάνοντας εγγραφή στα κανάλια μας:
YouTube:
Σφαγή – You Tube – Εγγραφή,
Brighteon: Brighteon – Εγγραφή

Παρακαλούμε υποστηρίξτε την Σφαγή. Σφαγή ενημέρωση – άποψη.

Σφαγή social media: Facebok Pageinstagramtwitter, Parler 

Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω pay pal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

PayPal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Απευθείας μέσω του:
https://www.e-paylink.com/
Παραλήπτης: Δεμερτζής Ιωάννης.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Δικαιούχος ENERGY COMMUNICATIONS.

Σας ευχαριστούμε !

*** English Text. ***

For “SFAGI GR” Demertzis Ioannis.

If you find the information we provide you interesting, please support us by subscribing to our channels:
YouTube:
Sfagi – Youtube – Subscribe,
Brighteon: Brighteon – Registration

Please Support Sfagi Gr. Sfagi update – opinion.

Social media massacre: Facebok PageinstagramtwitterParler

Communication.
Phone: +30 2510 600 102

E-mail: press@sfagi.gr

Dear friends, because the news site “SFAGI – sfagi.gr” is independent and anti-systemic, so there is no revenue, we would appreciate your help, if and if you wish, to support us financially.
This can be done via PayPal or by mail or western union. (For shipping information, contact us). Details below.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Direct through:
https://www.e-paylink.com/
Recipient: Demertzis Ioannis.

Bank Account:
NATIONAL BANK OF GREECE.
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Beneficiary: Demertzis Ioannis.

REVOLUT BANK
IBAN: GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Beneficiary: ENERGY COMMUNICATIONS.

Thank you !

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από γιατρό του 424, η μάσκα δε βοηθάει καθόλου αλλά μπορεί να προκαλέσει βροχικό άσθμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.