Συλλήψεις και εκτελέσεις επωνύμων.

Η λίστα με τους πρώτους 81 διάσημους, που έχουν συλληφθεί ή έχουν εκτελεσθεί.

Σας παρουσιάζουμε την λίστα με τα 81 ονόματα επωνύμων, πολιτικών, ηθοποιών, τραγουδιστών, που υπηρετούσαν το Βαθύ Κράτος, αλλά πολλοί από αυτούς έχουν συλληφθεί, αλλά και έχουν ήδη εκτελεστεί.

Σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα, αλλά και σε βίντεο, ότι θα γίνουν συλλήψεις, πολλών από αυτούς, οι οποίοι διαπράξαν τρομερά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Βέβαια πολλοί θεωρήσατε ότι γράφαμε και λέγαμε ανακρίβειες διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις.

Επειδή το θέμα αυτό με τις συλλήψεις είναι σοβαρό και ξέρουμε ότι γίνεται ένας «πόλεμος», ενάντια στον Τράμπ, από τα συστημικά ΜΜΕ, τα οποία έχουν πάρει πακτωλό χρημάτων για να φοβερίζουν τον κόσμο με θέματα όπως ο covid-19, τα εμβόλια, τα πρόστιμα και όλα τα αρνητικά πλέων για να κρατάνε τον κόσμο σε μια αρνητικότητα, προσέχουμε και εμείς να σας δίνουμε τις σωστές πληροφορίες.

Σήμερα Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020, στην «Σφαγή», δημοσιεύουμε μια μεγάλη λίστα με 81 ονόματα διάσημων, οι οποίοι, άλλοι έχουν συλληφθεί και άλλοι έχουν εκτελεστεί.

Αυτό γιατί πρέπει να γνωρίζεται το τι ακριβώς συμβαίνει και να καταλαβαίνετε ποιοι σας κοροϊδεύουν.

Ήδη πολλοί ξεμπροστιαστήκανε στον κόσμο από τα μεγάλα ψέματά τους, όπως πολιτικοί, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί και άλλοι, προσπαθώντας να μας πείσουν για έναν ιό που σκοτώνει, για το πόσο απαραίτητα είναι τα εμβόλια και άλλα τέτοια χαζά, που αποδειχτήκανε ένα μεγάλο ψέμα.

Βέβαια σε όλο αυτό το παιχνίδι της κοροϊδίας, έχουν ανακατέψει και τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος βέβαια, εδώ και 3 χρόνια πολεμάει το βαθύ κράτος και με την αφορμή του κορωναϊού, ξεκίνησε τις συλλήψεις όλων αυτών που έχουν εγκληματήσει κατά της ανθρωπότητας.

syllhpseis ekteleseis eponymon obamagate 04 - ΣΟΚ ! Η λίστα συλλήψεων και εκτελέσεων διάσημων του βαθέους κράτους
ΣΟΚ ! Η λίστα συλλήψεων και εκτελέσεων διάσημων του βαθύ κράτους.

Όπως σας είχαμε πει, ο Κορωναϊός ήταν το κάλυμμα για τις μαζικές συλλήψεις. Τα lock downs, γίνονται για να μην υπάρχει περιττή κυκλοφορία στους δρόμους και να διευκολύνεται το έργο της διεθνούς αστυνομίας.

Πρίν διαβάσετε τα ονόματα, θα πρέπει να σας εξηγήσουμε κάποια πράγματα.

Πώς γίνονται οι συλλήψεις.

Οι συλλήψεις γίνονται από ειδικές ομάδες αστυνομικών, με απλά πολιτικά ρούχα. Είδαμε τη σύλληψη του Ομπάμα. Η σύλληψη έγινε απλά και γρήγορα, για να μην γίνει αντιληπτή από το κοινό.

Δείτε στο βίντεο αυτό:

Όλες οι συλλήψεις αυτών των ανθρώπων έγιναν με αυτόν τον τρόπο. Εάν το άτομο καταδικαστεί για εμπορία παιδιών, παιδοφιλία, ή για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, θα εκτελεστεί. Εάν καταδικαστούν για προδοσία θα εκτελεστούν. Πριν από τη δίκη, εάν το άτομο έχει αποδείξεις για κάποιον άλλο, για να βοηθήσει την επιχείρηση, ή είναι πρόθυμος να βοηθήσει τον Τραμπ και θέλουν να συνεργαστούν και να κάνουν τα πράγματα για να αφήσει ο Τραμπ μια πιθανή ποινή εκτέλεσης σε ισόβια κάθειρξη, τότε τους επιτρέπεται να το κάνουν αν έχουν σοβαρά αποδεικτικά στοιχεία.

Όταν ολοκληρωθεί μια διαπραγμάτευση, ο εναγόμενος πρέπει να παρουσιάσει ό, τι έχει για να ελαφρύνει την ποινή του. Αυτές οι πληροφορίες δίνονται στη δίωξη, την υπεράσπιση και τον δικαστή. Εάν γίνει αποδεκτό, παρουσιάζεται η συμφωνία περί λόγου, και στη συνέχεια πρέπει να κάνουν γραπτή δήλωση και να παραδεχτούν την ένοχή για το έγκλημα με μια ομολογία βίντεο και τη γραπτή δήλωση. Με αυτόν τον τρόπο λειτουργούν όλες οι διαδικασίες.

Όλοι οι άνθρωποι που συνελήφθησαν, ήταν προδότες ή συμμετείχαν σε σατανικές τελετές λατρείας, που αφορούσαν βασανιστήρια παιδιών και στη συνέχεια τα δολοφονούσαν ως θυσία. Στη συνέχεια, πίνανε το αίμα τους που περιείχε αδρενοχρώμιο. Αυτά ονομάζονται εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και απαιτούνε τον θάνατο ως ποινή. Ο Τραμπ υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα ζητώντας τη θανατική ποινή για όσους εμπλέκονται σε εγκλήματα ανθρωπότητας ή προδοσίας, να γίνει δικαστήριο και να καταδικαστούν σε εκτέλεση.

Πως χαρακτηρίζεται η Προδοσία.

Εάν οι συλληφθέντες έπαιρναν εντολές από το «βαθύ κράτος» και εκτελούσαν αυτές τις εντολές. Αυτό ονομάζεται προδοσία.

Ο Ομπάμα είπε “Ακολούθησα μόνο εντολές”. Ναι, αυτό τον έκανε να διαπράξει προδοσία. Έκανε μια συμφωνία και αφέθηκε για λίγο για να βοηθήσει τον Τραμπ, αλλά κατά την διάρκεια, παραβίασε τη συμφωνία περί παραίτησης και επανεμφανίστηκε, έτσι ώστε να τον εκτελέσουν, πυροβολώντας τον, στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Η γυναίκα του Big Mike, εκτελέστηκε λίγο μετά. Θα μάθουμε τον επόμενο χρόνο πότε θα κυκλοφορήσουν όλα αυτά. Ο Ομπάμα, βέβαια, πρόδωσε και τον Big Mike για να κάνει συμφωνία.

Όλοι όσοι συνελήφθησαν έκαναν μια ομολογία βίντεο, για να διαπραγματευτούν, ακόμη κι αν ήταν απλός θάνατος με τη θανατηφόρο ένεση αντί να πυροβολήθούν από ομάδα ή να απαγχονιστούν. Η θανατηφόρα ένεση είναι ένας προτιμώμενος τρόπος να πεθάνεις. Απλά κοιμάστε και δεν ξυπνάς. Είναι ανώδυνο και γαλήνιο. Ο Big Mike επέλεξε τη θανατηφόρα ένεση.

Οι κλώνοι και οι σωσίες.

Κάποιοι που έχουν εκτελεστεί έχουν σωσίες ή κλώνους.

Αυτοί τοποθετούνται από τους «καλούς», για να κάνουν τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι είναι ακόμα στο προσκύνιο. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι που δεν είναι ξύπνιοι, δεν θα θυμώσουν ή δεν θα αναστατωθούν για να ξεκινήσουν ταραχές ενάντια στην κυβέρνηση για την εκτέλεση κάποιου που αγαπούσαν.  Όπως η Madonna, ο Tom Hanks, ή άλλη διασημότητα.

Ή να αναστατωθούνε τόσο που θα πρέπει να πάνε στο νοσοκομείο. Πολλοί δεν θα μπορούν να δεχτούν ότι τους έχουν πει ψέματα σε όλη τους τη ζωή.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν πολλοί δημοκράτες εκεί έξω που αγαπούν ακόμα τον Ομπάμα και τη Μισέλ. Η Μισέλ πρόσφατα ήταν στο PBS διαβάζοντας βιβλία σε παιδιά, ο Ομπάμα εμφανίστηκε μαζί της σε μία συνεδρία. Αυτά είναι βίντεο που γίνονται με CGI. Είναι ψεύτικα. Και οι δύο είναι νεκροί.

Ακόμα και στα Ελληνικά κανάλια, είδαμε καρτέλα με δηλώσεις της Ρίτα Γουίλσον, που έκανε σχόλιο για τον υποτιθέμενο θάνατο του George Froyd.

Τα C.G.I.

Εάν δείτε βίντεο ατόμου που συνελήφθη και εκτελέστηκε στην τηλεόραση, αυτό γίνεται την μέθοδο CGI (Computer Generated Imaginary). Δηλαδή με τεχνολογία παραγωγής εικόνας με χρήση υπολογιστή. Εάν το άτομο κάνει προσωπική εμφάνιση, θα είναι σωσίας ή κλώνος. Ο Mike Pence, που έχετε δει στην τηλεόραση με τον Τραμπ είναι κλώνος. Συνελήφθη πολύ καιρό μετά το πραξικόπημα με τον Paul Ryan

Εάν ανακοινώσουν πως ένα άτομο πέθανε από κορωναϊό – covid-19, δεν θα έχει σωσία ή κλώνο, επειδή οι άνθρωποι θα γνωρίζουν επίσημα ότι πέθανε.

Ο Χάροϊ Γουίνστεϊν είπανε ότι πέθανε από κορωναϊό – covid-19.

syllhpseis ekteleseis eponymon obamagate 05 - ΣΟΚ ! Η λίστα συλλήψεων και εκτελέσεων διάσημων του βαθέους κράτους
Harvey Weinstein (Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν)

Ο Τζον Μακέιν εκτελέστηκε και η κόρη του το παραδέχτηκε. Δείτε το σχετικό βίντεο.

Η σύλληψη της Χίλλαρυ Κλίντον.

Η Hillary Rodham Clinton, πέθανε την ημέρα που μίλησε στην εκδήλωση της 9/11 και κατέρρευσε στο SUV όταν της είπαν ότι ήταν υπό σύλληψη. Την έσπευσαν στο σπίτι της κόρης της, γιατί είχε ιατρική εγκατάσταση γι ‘αυτήν. Ένας σωσίας βγήκε και είπε ότι ήταν εντάξει. Σε αυτήν την ιατρική εγκατάσταση στο σπίτι της κόρης της Τσέλσι, χρησιμοποιούσε αδρενοχρώμιο για την αναζωογόνησή της, έχοντας εκεί ειδικό ιατρικό εργαστήριο για να το εξάγει από τα μωρά και το αίμα. Η σορός της μεταφέρθηκε στη Γροιλανδία και μπήκε σε πάγο, όπου και διατηρείτε σε κατάσταση φυτού. Έγινε ειδικό δικαστήριο και καταδικάστηκε σε θάνατο διά απαγχονισμού. Όλα αυτά είναι μαγνητοσκοπημένα από αναλογικό βίντεο. Όλες οι ομολογίες βίντεο έγιναν σε αναλογικό βίντεο.

Παρεμπιπτόντως, οι φυλακές του Γκουαντάναμο (GITMO) είναι γεμάτες. Μερικοί από τους ανθρώπους που συνελήφθησαν είναι σε κατ ‘οίκον περιορισμό ή στο GITMO, εξακολουθούν να βρίσκονται δικαστικές διαμάχες, διαπραγματεύονται μια καλύτερη συμφωνία καταδίκης.

Ο Μπίλ Γκέιτς, για παράδειγμα, δεν θα μπορεί να διαπραγματευτεί μια συμφωνία για ευνοϊκότερη ποινή, επειδή τα ίδια στοιχεία που χρησιμοποιεί δεν θα τον βοηθήσουν. Θα πάει για εκτέλεση.

Υπάρχουν πολλοί που έχουν συλληφθεί και δεν είναι σε αυτήν τη λίστα επειδή απλά δεν ήταν αρκετά διάσημοι. Πραγματοποιήθηκαν χιλιάδες συλλήψεις.

Και συνεχίζονται…

Δεν σας δίνουμε ημερομηνίες συλλήψεων ή εκτελέσεων, γιατί απλά δεν έχουμε αυτές τις πληροφορίες. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους κατηγορήθηκαν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Κάποιοι κατηγορήθηκαν για προδοσία. Ορισμένοι κατηγορήθηκαν και για τα δύο.

Παρακάτω η λίστα με τα 81 ονόματα επωνύμων.

(πατήστε πάνω στην εικόνα για μεγένθυνση)

syllhpseis ekteleseis eponymon obamagate 01 - ΣΟΚ ! Η λίστα συλλήψεων και εκτελέσεων διάσημων του βαθέους κράτους
ΣΟΚ ! Η λίστα συλλήψεων και εκτελέσεων διάσημων του βαθύ κράτους

Α/Α – ΌΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ – ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΣΟΚ ! Η λίστα συλλήψεων και εκτελέσεων διάσημων του βαθύ κράτους

syllhpseis ekteleseis eponymon obamagate 02 - ΣΟΚ ! Η λίστα συλλήψεων και εκτελέσεων διάσημων του βαθέους κράτους
ΣΟΚ ! Η λίστα συλλήψεων και εκτελέσεων διάσημων του βαθύ κράτους
syllhpseis ekteleseis eponymon obamagate 03 - ΣΟΚ ! Η λίστα συλλήψεων και εκτελέσεων διάσημων του βαθέους κράτους
ΣΟΚ ! Η λίστα συλλήψεων και εκτελέσεων διάσημων του βαθύ κράτους

Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες που σας παρέχουμε, παρακαλούμε υποστηρίξτε μας, κάνοντας εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube, από εδω: Σφαγή – Youtube – Εγγραφή.

Παρακαλούμε υποστηρίξτε την Σφαγή

Σφαγή ενημέρωση – άποψη.

Σφαγή social media: Facebok Pageinstagramtwitter

sfagi youtube eikona - ΣΟΚ ! Η λίστα συλλήψεων και εκτελέσεων διάσημων του βαθέους κράτους
Σφαγή GR. Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube.

18 ΣΧΟΛΙΑ

 1. […] Από Σφαγή – 04/06/2020018818https://www.facebook.com/plugins/like.php?href=https://www.sfagi.gr/sok-i-lista-syllipseon-kai-ekteleseon-diasimon-toy-vathy-kratoys/&layout=button_count&show_faces=false&width=105&action=like&colorscheme=light&height=21Share https://www.sfagi.gr/?_dnid=642&t=1591701001 https://www.sfagi.gr/?_dnid=1162&t=1591701001 […]

 2. […] λίγες ημέρες, δημοσιοποιήσαμε ένα άρθρο, με μία λίστα με 81 ονόματα διάσημων, οι οποίοι έχουν εδώ και πολύ καιρό συλληφθεί, αλλά και […]

 3. […] λίγες ημέρες, δημοσιοποιήσαμε ένα άρθρο, με μία λίστα με 81 ονόματα διάσημων, οι οποίοι έχουν εδώ και πολύ καιρό συλληφθεί, αλλά και […]

 4. Γεια σας από τις Ηνωμένες Πολιτείες.Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτή την ιστοσελίδα.Δεν μιλώ Greek.I χρησιμοποιείται μια ιστοσελίδα που μεταφράζει το κείμενο.Έχω μερικές ερωτήσεις. Ζητώ με σεβασμό και περιέργεια.Γιατί δεν ενημερώνονται οι πολίτες των “νωμένων Πολιτειών για τις συλλήψεις και τις εκτελέσεις;Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτές οι πληροφορίες, αλλά υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που δεν το πιστεύουν και την καταπολέμηση της.Γνωρίζουν άλλες χώρες σχετικά με αυτές τις πληροφορίες, τις μαζικές συλλήψεις και εκτελέσεις;Εκτιμούμε τις προσπάθειες του ελληνικού λαού να αναφερθεί με ειλικρίνεια.Πολλοί άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι πολύ αναστατωμένοι για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, ειδικά τα παιδιά.Πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν πώς εξαπατηθήκαμε τόσο πολύ από τόσους πολλούς ανθρώπους για τόσο πολύ καιρό.Πολλοί άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι θα υπάρξει δικαιοσύνη για τους αθώους ανθρώπους που έχουν προδοθεί, πληγωθεί ή σκοτωθεί.Ειλικρινά αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για αυτή την ιστοσελίδα και τον ελληνικό λαό.Σ’ ευχαριστώ που με άκουσες.

 5. Στην Ελλαδα τι εγινε με ενα γνωστο προσωπο που αρρωστησε απο το κοροιδοιο κ μετα ανακοινωσε:《Πως νικησα τον κοροδοιο..》εδωσε κοσμο κ τον αφησαν λασκα;

 6. Καλησπέρα σας… στη λίστα με τα 81 ονόματα είναι και αυτό του Jeffrey Epstein και αναφέρεται ότι έχει συλληφθεί και φυλακιστεί ισόβια ενώ ξέρουμε από καιρό πως αυτοκτόνησε στο κελί του… Έχω καταλάβει κάτι λάθος;;;;

  • Γειά σας.
   Έτσι λέγανε.
   Τον κρατήσανε ζωντανό μέ όρους για να δώσει ονόματα, όσων έχουν μπλεχτεί σε όλα αυτά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.