Σύστημα Μετάδοσης Εκτάκτου ανάγκης (EBS) – BRICS – NESARA / GESARA

Σύντομη ενημέρωση εξελίξεων.

Γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι πολύς κόσμος που μας διαβάζει και μας παρακολουθεί στα βίντεο, δεν πιστεύει σε όλα όσα λέμε.

Είναι αλήθεια, ότι η καθημερινότητα όλων αυτών, έχει επηρεαστεί με αρνητικές πληροφορίες και είναι πολύ δύσκολο να πιστέψουν και να αντιληφθούν ότι υπάρχει η θετική άποψη και όψη των πραγμάτων.

Δεν μπορεί να υπάρχει το κακό, χωρίς να υπάρχει το καλό, αλλά και το αντίστροφο.

Δυστυχώς σε όλο αυτό έχει συμβάλλει το βρόμικο σύστημα, χρησιμοποιώντας όλες τις μεθόδους, για να καθυστερήσει την αφύπνιση των μαζών !

Σας υπενθυμίζουμε για ακόμα μια φορά, ότι όλα αυτά που δημοσιεύουμε στην «ΣΦΑΓΗ», δεν είναι προϊόντα για να ανεβάσουμε τα στατιστικά των επισκέψεων της σελίδας μας, αλλά ούτε και να προκαλέσουμε τις εντυπώσεις.

Δεν φιλοξενούμε καμιά διαφήμιση τρίτων και κατά προέκταση, δεν έχουμε κανένα έσοδο από αυτό.

Τα μόνα έσοδά μας είναι η οικονομική υποστήριξη που παρέχεται από τους αναγνώστες μας.

Βρισκόμαστε στο τέλος της ταινίας.

Το EBS και το γεγονός που θα τρομοκρατήσει τον κόσμο, αναμένετε από μέρα σε μέρα.

Η Χαβάη είναι μια επιχείρηση της Συμμαχίας για την εκκαθάριση.  Φυσικά υπάρχουν και οι απώλειες , τα θύματα του πολέμου δυστυχώς.

Ήρθαμε να τελειώσουμε τον πόλεμο, με τη νίκη να είναι κοντά στο φως. Προφανώς τίποτα από αυτά δεν θα τα δείτε στην τηλεόρασή σας. Τα “επίσημα” ΜΜΕ συνεχίζουν να κρύβουν την αλήθεια σε όλο τον πλανήτη.

Πραγματικά σας λέω ότι όλα αυτά είναι απλώς φαινόμενα.

Δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε να μιλάμε για ένα ανατραπέν βαθύ κράτος και που δεν θέλει να παραιτηθεί.

Οι τράπεζες έχουν χρεοκοπήσει. Οι Κεντρικές Τράπεζες δεν μπορούν πλέον να εκδίδουν χρήματα κατά βούληση.

Το πλαστό χρήμα έχει τελειώσει και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ούτε καν από τις τράπεζες, υπό τον κίνδυνο να κλείσουν τις πόρτες τους.

Ο κόσμος ρωτάει,
Εμείς απαντάμε.

Ε: Και πότε θα δούμε όλα αυτά που περιμένουμε; Θα πάρει ακόμα πολύ καιρό;

Α: Όχι, αυτό επίκειται!

Ε: Και πώς θα εισπράξουμε τα λιγοστά μας χρήματα, αν το Fiat είναι ήδη τελειωμένο;

Α: Θα μας πληρώσουν μέσω του QFS, το οποίο είναι πλήρως λειτουργικό.

Ε: Αληθεύει ότι όλοι θα λάβουμε ένα QPhone και έναν υπολογιστή Quantum στα Κέντρα Εξαργύρωσης, για να μπορούμε να μετακινούμε ή να ανοίγουμε λογαριασμούς;

Α: Βεβαίως. Εκείνοι για τους οποίους προορίζονταν οι ευλογίες θα έχουν το πλήρες πακέτο. Κάθε Κέντρο Εξαγοράς θα έχει έναν Αναληφθέντα Δάσκαλο, έναν Άγγελο ή έναν Γαλαξιακό που θα εξετάζει τις καρδιές σας.
Αν έχετε τη δόνηση της αγάπης και ένα μυαλό αφοσιωμένο στην υπηρεσία των άλλων, θα αποκτήσετε όλα τα χρήματα που είναι απαραίτητα για την εκτέλεση των έργων τους.
Οι ευλογίες δεν είναι για να κάνουν κανέναν πλούσιο. Είναι για να βοηθήσουν στην οικοδόμηση της νέας Terra Christa της 5ης Διάστασης.

Υπάρχουν πολλοί που δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει. Και μάλιστα πιστεύουν ότι θα ζήσουν μια ζωή γεμάτη πλούτο, αναθέτοντας σε άλλους την ανοικοδόμηση της Γαίας.
Κάνουν πολύ μεγάλο λάθος.
Οι άνθρωποι που σκέφτονται έτσι δεν θα πετύχουν.

Ε: Οι φόροι τι θα απογίνουν; Θα τους πληρώσουμε;

Α: ΟΧΙ. Η NESARA/GESARA θα ανακοινωθεί σύντομα επίσημα και ακόμη και αν κάποιες χώρες απαιτήσουν μεγάλη μείωση των φόρων, όλα θα επιστραφούν, μόλις αυτός ο νόμος ανακοινωθεί επίσημα.

Επίσης, οι τράπεζες σύντομα θα πάψουν να υπάρχουν… Η αμερικανική φορολογική υπηρεσία IRS έχει ήδη ενσωματωθεί στο νεοσύστατο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ.

Η εταιρεία των Ηνωμένων Πολιτειών δεν υπάρχει πλέον.

Ε: Τότε τι περιμένουμε για να λάβουμε τις ειδοποιήσεις μας;

Α: Οι σκοτεινοί νομίζουν ότι μπορούν ακόμα να σταματήσουν την αλλαγή της νομισματικής ισοτιμίας. Βέβαια η Συμμαχία προβλέπει τις ενέργειές των σκοτεινών και έτσι αυτοί δεν μπορούν να σταματήσουν τίποτα.

BRICS

Αναμένουμε μια μεγάλη αφύπνιση στα τέλη Αυγούστου, όταν η συμμαχία BRICS ανακοινώσει ένα νέο διεθνές εμπορικό περιουσιακό στοιχείο που θα υποστηρίζεται από πολύτιμα μέταλλα αντί για το δολάριο ΗΠΑ που υποστηρίζεται από τον αέρα.

Μόλις οι συναλλαγές πετρελαιοειδών σε ψηφιακά νομίσματα θα υποστηρίζονται από πολύτιμα αγαθά, αυτές οι χώρες θα πάψουν να κατέχουν δολάρια. Τότε έρχεται ο υπερπληθωρισμός και η Μεγάλη Ύφεση. Σχεδόν το 60% των διεθνών αποθεμάτων διακρατείται σε περιουσιακά στοιχεία σε δολάρια και είναι μακράν το νόμισμα που χρησιμοποιείται περισσότερο στο εμπόριο. Το δολάριο εμπλέκεται σε περίπου 88% όλων των διεθνών εμπορικών συναλλαγών.

Τα μέσα μαζικής επικοινωνίας, δεν θα μπορέσουν να κρύψουν το γεγονός ότι το χρηματοπιστωτικό σύστημα της συμμορίας τους, έχει χρεοκοπήσει και καταρρέει με ταχύτατους ρυθμούς. Δεν θα έχουν άλλη επιλογή για να το αναφέρουν.

Το “Σχέδιο Sandman” περιγράφει μια συμφωνία 100+ εθνών, που όταν ενεργοποιηθεί, θα δει αυτά τα έθνη να εγκαταλείπουν ταυτόχρονα το δολάριο και να εγκαταλείπουν το “πετροδολάριο”. Όταν ενεργοποιηθεί αυτή η απόφαση, το δολάριο και όλα τα περιουσιακά στοιχεία σε δολάρια θα πέσουν σχεδόν στο μηδέν κυριολεκτικά μέσα σε μια νύχτα.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: SANDMAN

operation sandman - EBS BRICS NESARA GESARA - Νεότερη ενημέρωση
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: SANDMAN

Οι χώρες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να ενταχθούν στις BRICS και θα ανακοινωθούν στη σύνοδο κορυφής και οι χώρες που έχουν υποβάλει επίσημα αίτηση για να ενταχθούν στη συμμαχία BRICS είναι –

Αλγερία

Αργεντινή

Μπαχρέιν

Αίγυπτος

Αιθιοπία

Ινδονησία

Ιράν

Σαουδική Αραβία

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Αφγανιστάν,

Μπαγκλαντές

Λευκορωσία

Βολιβία

Καζακστάν

Ονδούρα

Μεξικό

Νικαράγουα

Νιγηρία

Βόρεια Κορέα

Πακιστάν

Σενεγάλη

Σουδάν

Συρία

Ταϊλάνδη

Τυνησία

Τουρκία

Ουρουγουάη

Βενεζουέλα

Ζιμπάμπουε

74 χώρες επιβεβαίωσαν, ότι θα συμμετάσχουν στη σύνοδο κορυφής των BRICS σε 10 ημέρες. Η Νότια Αφρική επιβεβαίωσε ότι πρόκειται να υπάρξει μια μεγάλη ανακοίνωση στη σύνοδο κορυφής που θα αλλάξει τον κόσμο για πάντα.

Οι BRICS έχουν ήδη δηλώσει ότι θα συναλλάσσονται με τα δικά τους νομίσματα που υποστηρίζονται από χρυσό και θα εγκαταλείψουν το δολάριο ΗΠΑ.

Οι εξαγωγές σιτηρών και τροφίμων, η ελάφρυνση του χρέους και η ανοικοδόμηση των υποδομών σε χώρες που έχουν πληγεί από τον πόλεμο έχουν ήδη ξεκινήσει στο πλαίσιο της συμμαχίας BRICS.

Ο χρυσός έχει ήδη διανεμηθεί για να βοηθήσει τις χώρες που τον χρειάζονται περισσότερο.

EBS – ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών αναπτύσσει επτά ναυτικούς στόλους μεταξύ 180 και 350 πολεμικών πλοίων πολεμικά πλοία, αεροπλανοφόρα, καταδρομικά πλοία και πυρηνικά υποβρύχια σε όλο τον κόσμο σε 22 ζώνες.

Περισσότεροι πεζοναύτες αναπτύσσονται σε αυτές τις επιχειρήσεις σε διάφορες χώρες

Πάνω από 24 χώρες στην Αφρική υπογράφουν συμφωνία με τη Ρωσία και το ρωσικό στρατό σε μια συμμαχία συμφώνου για να συνεργαστούν άμεσα και να κόψουν τους δεσμούς με τον ΟΗΕ και τις μεγάλες βόρειες χώρες του ΝΑΤΟ Υποστηρικτικές χώρες είναι η Γερμανία, η Γαλλία η Νορβηγία…..

Αρκετές ακόμη ουδέτερες αφρικανικές χώρες σχεδιάζουν να υπογράψουν συμμαχία με τη Ρωσία και πάνω από 20 αφρικανικές χώρες άρχισαν να υψώνουν τη ρωσική σημαία. Η κάποτε CIA ( ,> ΝΑΤΟ) του ΟΗΕ αφρικανικά ελεγχόμενα στρατιωτικά έθνη και το πακέτο των ΗΠΑ τώρα απορρίπτεται… Την ίδια στιγμή η Ρωσία αναπτύσσει την ομάδα Wagner στον Νίγηρα της Αφρικής μπροστά στο ανοιχτό πλέον Στρατιωτικό πραξικόπημα που ανέτρεψε το καθεστώς της κυβέρνησης μαριονέτας της CIA με μια στρατιωτική βάση των ΗΠΑ και της Γαλλίας να παρακολουθεί κοντά πανικόβλητη… καθώς η βοήθεια και η επιρροή της Ρωσίας αυξάνεται στην Αφρική και ο Πούτιν δηλώνει δημοσίως ότι το τέλος της Νέας Τάξης Πραγμάτων έχει αρχίσει.

Όλα αυτά συμβαίνουν μετά την παραδοχή της Jan Hayes του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ σε εθνική τηλεόραση ότι ο Πρόεδρος Trump υπέγραψε εκτελεστικά διατάγματα που δημιουργούν νόμους κατά της παρέμβασης στις εκλογές ( > τα EOs συνδέονται με στρατιωτικά πρωτόκολλα) και δήλωσε ευθέως ότι ο Joe Biden είναι ο ηγέτης της χρεοκοπημένης αμερικανικής εταιρείας που διοικείται από τον Βρετανό μονάρχη και χρονολογείται από το 1871 και ο Trump τερμάτισε την αμερικανική εταιρεία το 2018 ( και εγκατέστησε EOs που συνδέονται με στρατιωτικά πρωτόκολλα, παρέμβαση στις εκλογές, αποκάλυψη στρατιωτικών πραξικοπημάτων )…..

jan halper hayes 01 - EBS BRICS NESARA GESARA - Νεότερη ενημέρωση
Jan Hayes
jan halper hayes 02 - EBS BRICS NESARA GESARA - Νεότερη ενημέρωση
Jan Hayes

ΤΩΡΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ >>>> MILITARY COMMS>>>> αφήνοντας τους ανθρώπους να γνωρίζουν ότι αυτό είναι σωστό ..

Τώρα βλέπετε τα ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ των στρατιωτικών επιχειρήσεων να εκτυλίσσονται σε πραγματικό χρόνο…… Καθώς οι εκλογές του 2020 στις ΗΠΑ ήταν στρατιωτικές επιχειρήσεις για την ΕΚΘΕΣΗ του βαθύ κράτους.

Αυτό το σχέδιο συνδέεται με τη CIA. Κατάρρευση του Βαθέος Κράτους και την κατάρρευση των κυβερνήσεων σε όλο τον Κόσμο που βρίσκονται κάτω από το βαθύ κράτος της CIA. ROCKEFELLERS. Rothschild, mi6. Mossad.

Καθώς η χρεοκοπημένη [DS] εταιρεία των ΗΠΑ παίρνει την τελευταία της πνοή, το βαθύ κράτος προσπαθεί να δημιουργήσει παγκόσμιο όλεθρο , παγκόσμιο πόλεμο. Να απελευθερώσει μια άλλη Πλανδημία.

ΑΛΛΑ σας έχουμε πει εδώ και πολύ καιρό, ότι τα στρατιωτικά σχέδια των ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΘΕΩΡΙΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ είναι σε εφαρμογή και συμβαίνουν τα τελευταία 3 χρόνια, καθώς η ΟΥΚΡΑΝΙΑ εκτίθεται, το ΝΑΤΟ καταρρέει, οι παγκόσμιες τράπεζες καταρρέουν .. Τώρα τα τελικά στάδια της ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗΣ “ΘΕΩΡΙΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ” λαμβάνουν χώρα.

Αυτό που πραγματικά πρόκειται να συμβεί, είναι ο παγκόσμιος ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ
καθώς πάνω από 30 μεγάλες χώρες θα προχωρήσουν σε ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΣΙΕΣ για να ανατρέψουν τις κυβερνήσεις τους…… Και οι λευκοί στρατιωτικοί έχουν σχέδια για την αποκατάσταση της τάξης μέσα σε 30 ημέρες παγκόσμιας ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ και μπλακ-άουτ.
( ΤΩΡΑ ξέρετε γιατί οι Αμερικανοί στρατηγοί και διοικητές ήξεραν ότι οι ΗΠΑ οδηγούνταν σε σχεδόν ΕΜΠΟΛΕΜΙΚΟ πόλεμο το 2024)
Σας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΜΕ εδώ και πολύ καιρό για όλα αυτά τα γεγονότα που είναι σε εξέλιξη, για τα γεγονότα που θα συμβούν και θα ξεδιπλωθούν… που θα οδηγήσουν σε ένα ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ( ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ. BLACKOUT. που θα ενεργοποιήσει στρατιωτικά πρωτόκολλα σχεδόν σε κάθε χώρα της Γης και θα οδηγήσει σε νόμους Μάρσαλ και στρατιωτική κατοχή, έλεγχο… 11.3 – πόλεμοι συλλήψεων)

Στρατιωτική εκπαίδευση για την εφαρμογή του συστήματος εκπομπής έκτακτης ανάγκης
* Αυτό θα διασφαλίσει ότι όλοι θα βρίσκονται με ασφάλεια στα σπίτια τους και θα είναι σε θέση να παρακολουθήσουν την ιστορική στιγμή που θα αποκαλύψει όλες τις αλήθειες, τις συγκαλύψεις κ.λπ. μέσω του E B S που επίκειται.

* Πρέπει να γίνει μια δοκιμή και στη συνέχεια μια ανασκόπηση όλων των περιστατικών και δραστηριοτήτων. Οι πιθανές επιπτώσεις σε Εθνικό και Παγκόσμιο επίπεδο μπορεί να είναι αρκετά περίπλοκες, οπότε τα πράγματα πρέπει να είναι σε ευθυγράμμιση με τα πρωτόκολλα. Ναι, υπάρχουν πολλές συνέπειες εάν τα πράγματα δεν γίνουν με ακρίβεια και τελειότητα. Αυτή είναι η εξάσκηση πριν από την πραγματική λαοί για να δείτε τις αντιδράσεις και την ακρίβεια σε αυτό που έρχεται και αλλάζει την ανθρωπότητα.

* Ακούσαμε ότι το χρονοδιάγραμμα είναι τώρα επιτέλους σταθερό, αλλά και πάλι είμαι απλώς ο αγγελιοφόρος. Να είστε έτοιμοι να προσαρμοστείτε αν χρειαστεί σε σχέση με πιθανές αλλαγές του χρόνου. Μόνο λίγοι εκλεκτοί γνωρίζουν τη στιγμή του ακριβούς και ακριβούς χρονισμού των γεγονότων. Για λόγους ασφαλείας και για άλλους προφανείς λόγους πρέπει να κρατηθεί δεόντως απόρρητο.

* Το E B S πρόκειται να βγει στον αέρα παίζοντας ένα βίντεο 8 ωρών. Θα επαναλαμβάνεται 3 φορές την ημέρα για 10 ημέρες Επικοινωνιακό Σκοτάδι.

Κατά τη διάρκεια αυτών των 10 ημερών Επικοινωνιακού Σκότους θα συμβούν τα ακόλουθα πράγματα.
* Θα λάβουμε 7 μηνύματα κειμένου του E B S στα τηλέφωνά μας που θα μας προειδοποιούν να συντονίσουμε την τηλεόρασή μας αυτή τη στιγμή.
* Τα τηλέφωνά μας θα λειτουργούν μόνο για το 911 / 112 και έχουμε ενημερωθεί ότι θα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή Signal, η οποία είναι στρατιωτικά κρυπτογραφημένη.

* Το διαδίκτυο δεν θα λειτουργεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Τα ΑΤΜ μας δεν θα λειτουργούν. Μετά τις 10 ημέρες του επικοινωνιακού σκοταδιού, θα συνδεθούμε σε ένα νέο κβαντικό διαδίκτυο.

* Οι άνθρωποι καλούνται να προμηθευτούν τρόφιμα και νερό για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Να είστε προετοιμασμένοι με τρόφιμα, νερό, χαρτί υγείας, γεννήτριες κ.λπ. για αυτή τη μεγάλη αποκάλυψη αφύπνισης.

* Μας υποσχέθηκαν το νέο Σύστημα Διαδικτύου Star-link μέχρι το τέλος του μήνα.

* Καθώς μιλάμε, οι ομάδες που συντονίζουν αυτό το σημαντικό ιστορικό γεγονός αναμορφώνουν το E.B.S. για να εξασφαλίσουν την ύψιστη ασφάλεια για όλους τους εμπλεκόμενους, οπότε παραμείνετε υπομονετικοί καθώς τα πράγματα οριστικοποιούνται. Θέλουν να διασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρξουν οποιεσδήποτε παρεμβάσεις οποιουδήποτε είδους. Αυτοί που κάνουν το σχέδιο θέλουν να μην πανικοβληθεί κανείς καθόλου, διότι πρόκειται απλώς για την απελευθέρωση της αλήθειας.

* Μετά το EBS. και αφού περάσουμε το 10ήμερο μπλακ άουτ των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης και παρακολουθήσουμε όλες τις 24/7, (ταινίες διάρκειας οκτώ ωρών), επιστρέφουμε στο κανονικό, όπως οι συνηθισμένες επιχειρήσεις; Η απάντηση είναι η εξής: Μετά το E B S και τις οκτάωρες ταινίες 24 7, όλα θα αλλάξουν. Η υποστήριξη ζωής που είναι συνδεδεμένη με τα παλιά και κακά συστήματα θα αποσυρθεί. Η ανθρωπότητα και ο πλανήτης Γη θα μετακινηθούν ταυτόχρονα στο σύστημα συνείδησης της κβαντικής πραγματικότητας (Ειρήνη και Ευημερία).

Τέλος της οικονομικής και ανθρώπινης συνειδησιακής υποδούλωσης. Τα παλιά συστήματα της κυβέρνησης, της εκπαίδευσης, των οικονομικών, της υγείας, του εμπορίου και του εμπορίου κ.λπ. θα διαλυθούν και θα αντικατασταθούν.

* Θα έχουμε νέο νόμισμα που θα ονομάζεται USN US NOTE και θα υποστηρίζεται από χρυσό.

* Η ώρα είναι τώρα να προειδοποιήσουμε όσους περισσότερους θα μας ακούσουν. Μην έχετε υπερβολική υπερηφάνεια. Πηγαίνετε να προειδοποιήσετε αυτούς που αγαπάτε, ακόμα κι αν σας θεωρούν τρελούς.

Ο στόχος σας για τους άλλους είναι πραγματικά να βοηθήσετε να απορροφηθεί το σοκ αυτού που έρχεται.

**********

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Προσωπική ιστοσελίδα :Ιωάννη : Δεμερτζή.

https://www.demertzisi.gr .

Εάν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να μας στηρίξετε οικονομικά, διαβάστε τα παρακάτω.

Για ΔΩΡΕΕΣ – Οικονομική Ενίσχυση της “Σ” sfagi.gr .

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι,
επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, εκθέτοντας το «σύστημα», έχει στοχοποιηθεί, από όλους αυτούς που ανήκουν και υποστηρίζουν το σύστημα, με αποτέλεσμα, εμείς οι ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι αυτής, να δεχόμαστε τον μέγιστο οικονομικό πόλεμο από όλους αυτούς που ανήκουν και υποστηρίζουν το σύστημα. Έτσι μη έχοντας οικονομικούς πόρους για την συντήρηση όλης αυτής της προσπάθειας, αλλά και για την ίδια την διαβίωσή μας, σας ενημερώνουμε, ότι μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε να μας ενισχύσετε οικονομικά από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Οι τρόποι για την οικονομική ενίσχυση είναι οι παρακάτω εξής:

1. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό στα παρακάτω στοιχεία:
ENERGY COMMUNICATIONS
IBAN: LT42 3250 0603 2304 3454
BIC: REVOLT21
ΧΩΡΑ: LITHUANIA

2. Μέσω Western Union.

Western Union Logo 300x53 - EBS BRICS NESARA GESARA - Νεότερη ενημέρωση
Western Union

Καταθέτοντας χρήματα σε οποιοδήποτε κατάστημα Western Union, η σε μεγάλα Super Market, με δυνατότητα αποστολής χρημάτων με Western Union.

Σας ευχαριστούμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.