Η Διαστημική Δύναμη έχει όλα τα στοιχεία για την εκλογική απάτη του 2020

1
857
Η Διαστημική Δύναμη έχει όλα τα στοιχεία για την εκλογική απάτη του 2020
Η Διαστημική Δύναμη έχει όλα τα στοιχεία για την εκλογική απάτη του 2020

Ο Πρόεδρος Τραμπ επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της Dr. Jan Halper-Hayes σε κοινωνική ανάρτηση αλήθειας – Η Διαστημική Δύναμη έχει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για την εκλογική απάτη του 2020

Σε μια πρόσφατη ενημέρωση στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ( Truth Social ), ο πρόεδρος Τραμπ επιβεβαίωσε διακριτικά την ανάλυση και τις παρατηρήσεις που διατύπωσε ο Δρ Jan Halper-Hayes σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Η Dr. Jan Halper-Hayes, πρώην Παγκόσμια Αντιπρόεδρος της Republicans Overseas UK, προκάλεσε αναστάτωση με τους ισχυρισμούς της κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στην πρωινή βρετανική ενημερωτική εκπομπή Breakfast with Stephen and Ellie, την περασμένη Πέμπτη.

Η Halper-Hayes αμφισβήτησε την ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση ότι η υπόθεση Τραμπ περιστρέφεται αποκλειστικά γύρω από πολιτικές θεωρίες συνωμοσίας. Υποστήριξε ότι υπάρχουν ουσιαστικές ανησυχίες σχετικά με την ακεραιότητα των εκλογών που χρήζουν εξέτασης. Επιπλέον, υποστήριξε ότι η εν εξελίξει δίωξη προσέφερε ακούσια στον Τραμπ την ευκαιρία να παρουσιάσει την άποψή του και να ρίξει φως σε πιθανές εκλογικές παρατυπίες.

Στη συνέντευξη, η Halper-Hayes αποκάλυψε τη συμμετοχή της σε μια ομάδα εργασίας του Υπουργείου Άμυνας (DoD), υποστηρίζοντας ότι η Διαστημική Δύναμη διαθέτει όλα τα στοιχεία για την απάτη που έλαβε χώρα στις εκλογές του 2020.

Σύμφωνα με την Halper-Hayes, ο Τραμπ απέφυγε σκόπιμα να αποκαλύψει τα στοιχεία αυτά πρόωρα, καθώς πίστευε ότι η αποκάλυψή τους θα οδηγούσε σε εμφύλιο πόλεμο.

“Συμμετέχω σε μια ομάδα εργασίας στο Υπουργείο Άμυνας και το θέμα είναι ότι έχουν τα αγαθά. Έχουν τα αγαθά. Και ο Τραμπ ήξερε ότι αν παρουσίαζε οποιοδήποτε από τα αγαθά από νωρίς, θα είχαμε εμφύλιο πόλεμο, ότι ένιωθε πραγματικά ότι ο λαός έπρεπε να δει πόσο άσχημα μπορεί να γίνουν τα πράγματα”, δήλωσε η Halper-Hayes.

“Βλέπετε, το θέμα είναι, σκεφτείτε τον Έντουαρντ Σνόουντεν και όλες τις πληροφορίες που είχε. Σκεφτείτε το γεγονός ότι ο στρατός μας, η διαστημική δύναμη του Υπουργείου Άμυνας, αν νομίζετε ότι δεν έχουν τα πραγματικά αποτελέσματα των εκλογών, τότε κοροϊδεύετε τον εαυτό σας”, δήλωσε η Halper-Hayes.

Η Διαστημική Δύναμη των Ηνωμένων Πολιτειών (USSF) είναι ένας κλάδος του αμερικανικού στρατού, που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Τραμπ. Η ίδρυση αυτή παγιώθηκε επίσημα με την ψήφιση του νόμου για την εξουσιοδότηση της εθνικής άμυνας για το 2020 στις 20 Δεκεμβρίου 2019.

Ο βασικός στόχος της USSF είναι η οργάνωση, η εκπαίδευση και ο εξοπλισμός των διαστημικών δυνάμεων με σκοπό τη διασφάλιση των συμφερόντων των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων τους στο χώρο του διαστήματος, ενώ ταυτόχρονα παρέχει διαστημικές δυνατότητες στις κοινές δυνάμεις.

Η Dr. Halper-Hayes εμβάθυνε περισσότερο στη σημασία του εκτελεστικού διατάγματος 13848, το οποίο εκδόθηκε από τον Trump στις 12 Σεπτεμβρίου 2018. Υποστήριξε ότι σκοπός της ήταν να αντιμετωπίσει την ξένη παρέμβαση στις αμερικανικές εκλογές, εστιάζοντας ιδιαίτερα στις εκλογές του 2020.

“Τώρα, επιτρέψτε μου να πω κάτι σχετικά με αυτές τις εκλογές του 2020, είναι ότι ο Μπάιντεν είναι ο νόμιμος πρόεδρος, αλλά είναι ο νόμιμος πρόεδρος των ΗΠΑ που είναι πλέον χρεοκοπημένες. Corporation και αυτό ήταν μια συνθήκη του 1871”, δήλωσε η Halper-Hayes.

Η Συνθήκη του 1871, που εναλλακτικά αναφέρεται ως Συνθήκη της Ουάσινγκτον, σηματοδοτούσε ένα σύμφωνο μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ηνωμένου Βασιλείου. Πρωταρχικός στόχος της συμφωνίας αυτής ήταν η επίλυση μακροχρόνιων διαφορών που υπήρχαν από τον αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο.

“Λοιπόν, στις 12 Σεπτεμβρίου 2018, ο Τραμπ δημιούργησε ένα εκτελεστικό διάταγμα. Μέσα σε αυτό, περιέγραψε στις μελλοντικές εκλογές κάθε είδους ξένη ή εγχώρια παρέμβαση ειδικά για τις εκλογές του 2020. Λέμε λοιπόν, πώς ήξερε ότι κάποια από αυτά τα πράγματα θα συνέβαιναν; Η ακεραιότητα των εκλογών και στις δύο πλευρές του διαδρόμου είναι δύσκολη. Είναι πραγματικά δύσκολο. Αλλά αυτό που έκανε αυτό είναι ότι άνοιξε την πόρτα στον Τραμπ για να παρουσιάσει την υπόθεσή του”, συνέχισε η Halper-Hayes.

**********

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Προσωπική ιστοσελίδα :Ιωάννη : Δεμερτζή.

https://www.demertzisi.gr .

Εάν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να μας στηρίξετε οικονομικά, διαβάστε τα παρακάτω.

Για ΔΩΡΕΕΣ – Οικονομική Ενίσχυση της “Σ” sfagi.gr .

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι,
επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, εκθέτοντας το «σύστημα», έχει στοχοποιηθεί, από όλους αυτούς που ανήκουν και υποστηρίζουν το σύστημα, με αποτέλεσμα, εμείς οι ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι αυτής, να δεχόμαστε τον μέγιστο οικονομικό πόλεμο από όλους αυτούς που ανήκουν και υποστηρίζουν το σύστημα. Έτσι μη έχοντας οικονομικούς πόρους για την συντήρηση όλης αυτής της προσπάθειας, αλλά και για την ίδια την διαβίωσή μας, σας ενημερώνουμε, ότι μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε να μας ενισχύσετε οικονομικά από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Οι τρόποι για την οικονομική ενίσχυση είναι οι παρακάτω εξής:

1. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό στα παρακάτω στοιχεία:
ENERGY COMMUNICATIONS
IBAN: LT42 3250 0603 2304 3454
BIC: REVOLT21
ΧΩΡΑ: LITHUANIA

2. Μέσω Western Union.

Western Union Logo 300x53 - Η Διαστημική Δύναμη έχει όλα τα στοιχεία για την εκλογική απάτη του 2020
Western Union

Καταθέτοντας χρήματα σε οποιοδήποτε κατάστημα Western Union, η σε μεγάλα Super Market, με δυνατότητα αποστολής χρημάτων με Western Union.

Σας ευχαριστούμε.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.