Εισβολή στο Καπιτώλιο και η μεγάλη παγίδα

Η εισβολή στο Καπιτώλιο ήταν μια τεράστια παγίδα.

Σας είπαμε ότι η ομάδα της συμμαχίας, διαθέτουν ειδικούς μυστικούς πράκτορες ενσωματωμένους με Antifa και άτομα από την οργάνωση Black  Lives Matters, εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο. Αυτή η διαμαρτυρία στην Ουάσιγκτον DC ήταν μια τέλεια προγραμματισμένη επιχείρηση.

Οι επιχειρησιακοί, τα άτομα δηλαδή της Συμμαχίας, ήξεραν ότι το οι Antifa και οι BLM επρόκειτο να είναι εκεί και επρόκειτο να εισβάλουν στο Καπιτώλιο και να εμπλακούν οι υποστηρικτές του Τράμπ, ώστε να κατηγορηθούν για τα πάντα.

Οι επιχειρησιακοί χρησιμοποίησαν τους Antifa και τους BLM για να αποκτήσουν πρόσβαση στο Καπιτώλιο. Δεν μπορέσατε να δείτε την διαφορά μεταξύ του BLM ή του Antifa ή των επιχειρησιακών, επειδή οι επιχειρησιακοί, ενσωματώθηκαν στους Antifa.

Ήταν όλοι στο μπροστινό μέρος του κόσμου, που έσπρωξαν τα οδοφράγματα. Οι επιχειρησιακοί επέτρεψαν στου Antifa και στους BLM να διώξουν και να δημιουργήσουν τα εγκλήματα επίθεσης στην αστυνομία και το σπάσιμο των παραθύρων για να μπουν στο Καπιτώλιο.

Μόλις μπήκαν, οι επιχειρησιακοί, επέτρεψαν στους Antifa & στους BLM να σπεύσουν στα δωμάτια όπου γινότανε το συνέδριο. Οι συμμετέχοντες του συνεδρίου, έσπευσαν γρήγορα σε μια περιοχή ασφαλείας. Έφυγαν βιαστικά άφησαν όλους τους φορητούς υπολογιστές τους.

Οι ειδικοί της επιχείρησης, πήραν γρήγορα όλους τους φορητούς υπολογιστές. Υπήρχαν περισσότεροι από 12 φορητοί υπολογιστές εκεί. Οι Antifa πήγαν στα γραφεία των Pelosi, Schumer, McConnel, AOC, Tlaib, Pressley, Omar και πολλά άλλα και τα καταστρέψανε.

Οι επιχειρησιακοί τους ακολούθησαν στα γραφεία και γρήγορα αφαίρεσαν τους σκληρούς δίσκους από τους υπολογιστές γιατί ήθελαν να συλλέξουν συγκεκριμένες αποδείξεις, για την ενοχοποίηση στο 100% των δημοκρατικών.

Τώρα υπάρχουν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που χρειάζονται, για να καταδικαστούνε αυτοί οι άνθρωποι του βαθέως Κράτους και ουσιαστικά όλους τους γερουσιαστές και το συνέδριο της προδοσίας.

Έχουνε επίσης τις ταυτότητες όλων των Antifa και BLM, ώστε να μπορούν να διωχθούν. Ο τύπος που ήταν ντυμένος με τα κέρατα, ο τύπος αυτός ο «Λύκος του Yellowstone», ήταν από τα άτομα των επιχειρησιακών.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να καταλάβεται περισσότεραΔείτε παρακάτω το αποκαλυπτικό βίντεο και τι λέει για τους Δημοκρατικούς και το Βαθύ Κράτος. Στο βίντεο επιβεβαιώνει τα όλα όσα σας έχουμε πει τόσο καιρό.

Το βίντεο στο Brighteon.

Το βίντεο στο YouTube.

Οι περισσότεροι από τους εισβολείς, αντιμετωπίζουν σοβαρές κατηγορίες. Όλοι αυτοί, πίστευαν ότι θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό με ατιμωρησία, επειδή οργανώνονται από τους Δημοκρατικούς.

Όλοι γνωρίζουν τώρα ότι έχουν τεθεί σε κίνδυνο τώρα, επειδή οι φορητοί υπολογιστές τους έχουν φύγει και οι υπολογιστές τους και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Είναι όλοι φοβισμένοι. Γνωρίζουν πολύ καλά τι τους περιμένει.

Ζητούν την απομάκρυνση του Τραμπ με οποιονδήποτε τρόπο μπορούν, επειδή ξέρουν τι θα ακολουθήσει, δικαστήρια και θανατική ποινή για προδοσία και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Δεν μπορούν να καθαιρέσουν τον Τραμπ. Η 25η τροπολογία δεν θα χρησιμοποιηθεί.

Όσο για την γυναίκα που αναφέρθηκε ότι σκοτώθηκε θα μπορούσε να ήταν ένας από τους πράκτορες που είχαν ενσωματωθεί με τους Antifa και θα μπορούσε να ήταν ένα κόλπου ισάξιο του Χόλιγουντ.

Η γυναίκα δεν σκοτώθηκε. Ένας αστυνομικός πυροβόλησε στον τοίχο.

Το βίντεο στο Brighteon.

Όλος ο κόσμος δυσαρεστήθηκε με αυτό ΄που έγινε στο Καπιτώλιο, την εισβολή, αλλά δικαιολογημένα, γιατί κανείς δεν γνώριζε τι στην  πραγματικότητα είχε συμβεί. Εμείς είχαμε καταλάβει ότι κάτι άλλο έχει γίνει, αλλά δεν γνωρίζαμε τι ακριβώς.

Ο Πρόεδρος Τραμπ είναι μια ιδιοφυία !

Τώρα που σας δώσαμε και αυτές τις πληροφορίες, πιστεύουμε ότι θα έχετε καταλάβει τι έχει συμβεί.

Το βαθύ κράτος, την έχει πολύ άσχημα.

Οι δημοκρατικοί πέσανε σε ακόμα μια παγίδα.  Το Κογκρέσο πιστοποίησε τις ψευδείς ψήφους του εκλογικού σώματος.

Έτσι προκλήθηκε το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας και αυτό ήταν το έναυσμα για την ενεργοποπίηση του νόμου περί εξέγερσης (Insurrection act). Οι δημοκρατικοί την πατήσανε.

Ο ηθοποιός – κλώνος Biden και άλλοι «ηθοποιοί»,  θα συλληφθούν τις επόμενες ημέρες. Θα πραγματοποιηθούν μαζικές συλλήψεις.

Πολλά προφίλ Πατριωτών, έχουν αφαιρεθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χθές το βράδυ. Οι Δημοκρατικοί προσπαθούν με κάθε τρόπο να φιμώσουν την αλήθεια.

Φυσικά δεν μπορούν να το καταφέρουνε. Είναι ήδη αργά.

Αργά είναι επίσης, για να σταματήσουν την εξέγερση.

Υπάρχει σε εξέλιξη η στρατιωτική επιχείρηση.

Ο στρατός θα κάνει συλλήψεις.

Μην παρεμποδίζετε τον στρατό μας !!!

Επικαλέστηκε η πράξη εξέγερσης. Οι μαζικές συλλήψεις γίνονται τώρα.

Περιμένετε το Σύστημα μετάδοσης έκτακτης ανάγκης (Emergency Broadcast System EBS) να ενεργοποιηθεί για να ενημερώσει τους ανθρώπους για το τι συμβαίνει.

Το σχετικό βίντεο που δημοσιεύσαμε χθές 8 Ιανουαρίου.

Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες που σας παρέχουμε, παρακαλούμε υποστηρίξτε μας, κάνοντας εγγραφή στα κανάλια μας:
YouTube:
Σφαγή – You Tube – Εγγραφή,
Brighteon: Brighteon – Εγγραφή

Παρακαλούμε υποστηρίξτε την Σφαγή. Σφαγή ενημέρωση – άποψη.

Σφαγή social media: Facebok Pageinstagramtwitter, Parler 

Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω pay pal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

PayPal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Απευθείας μέσω του:
https://www.e-paylink.com/
Παραλήπτης: Δεμερτζής Ιωάννης.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Δικαιούχος ENERGY COMMUNICATIONS.

Σας ευχαριστούμε !

*** English Text. ***

For “SFAGI GR” Demertzis Ioannis.

If you find the information we provide you interesting, please support us by subscribing to our channels:
YouTube:
Sfagi – Youtube – Subscribe,
Brighteon: Brighteon – Registration

Please Support Sfagi Gr. Sfagi update – opinion.

Social media massacre: Facebok PageinstagramtwitterParler

Communication.
Phone: +30 2510 600 102

E-mail: press@sfagi.gr

Dear friends, because the news site “SFAGI – sfagi.gr” is independent and anti-systemic, so there is no revenue, we would appreciate your help, if and if you wish, to support us financially.
This can be done via PayPal or by mail or western union. (For shipping information, contact us). Details below.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Direct through:
https://www.e-paylink.com/
Recipient: Demertzis Ioannis.

Bank Account:
NATIONAL BANK OF GREECE.
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Beneficiary: Demertzis Ioannis.

REVOLUT BANK
IBAN: GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Beneficiary: ENERGY COMMUNICATIONS.

Thank you !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.