Φωτιά στον “Park Tower”

Πρόκειται για φωτιά που όπως αναφέρεται, ξέσπασε, από άγνωστες αιτίες και κατέστρεψε υλικά κατασκευής στον πύργο «Park Tower», έναν από τους τρείς πύργους στην Μόσχα, των οποίων η κατασκευή, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.

Τυχαίο γεγονός;

Δεν μπορεί να πάει το μυαλό μας ότι το γεγονός είναι τυχαίο, ανήμερα της 4ης Ιουλίου, που η Αμερική, γιορτάζει την ανεξαρτησία της.

Θυμίζει πολύ το θλιβερό γεγονός της 9/11 και σίγουρα τίποτα δεν είναι τυχαίο μιας και που περιμένουμε και τώρα την έναρξη της NESARA /  GESARA.

Ίσως και να είναι και ένα κατασκευασμένο γεγονός, που να σηματοδοτεί την έναρξη πολλών σημαντικών γεγονότων για όλη την ανθρωπότητα.

Όπως την έναρξη του EBS και τις μαζικές συλλήψεις.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στην οροφή του κτιρίου-μαμούθ, αλλά ακόμη ημιτελούς κτιρίου Capital Towers, το οποίο έχει ύψος περίπου 300 μέτρα και 66 ορόφους. Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, σκαλωσιές πήραν φωτιά στην κορυφή του τεράστιου κτιρίου, το οποίο επρόκειτο να ολοκληρωθεί αργότερα φέτος. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο σημείο, με το Υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων να δηλώνει μόνο ότι οι πυροσβέστες διερευνούν το περιστατικό.

Πύργοι της πρωτεύουσας

Το συγκρότημα ουρανοξυστών Capital Towers αποτελείται από τρεις μινιμαλιστικούς πύργους Park, River και City που ενώνονται με ένα κοινό στυλοβάτη. Το συγκρότημα, το οποίο η κατασκευή του, ξεκίνησε το 2017 και θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί το 2021, θα συνδέσει την πόλη της Μόσχας και το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου σε μια αξιοσέβαστη πολυώροφη επιχειρηματική περιοχή.

Η ορθολογική του θέση σε μικρή απόσταση από τις κύριες πολυκατοικίες της πόλης καθιστά το Capital Towers ένα μοναδικό έργο. Βρίσκεστε κυριολεκτικά σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο της επιχειρηματικής ζωής της πρωτεύουσας και ταυτόχρονα μπορείτε να αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε στην εξοχή – οι κάτοικοι του συγκροτήματος έχουν τη δική τους είσοδο στο πάρκο Krasnaya Presnya. Θα μπορέσετε να φτάσετε στο πάρκο μέσω μιας αερογέφυρας.

Οι “Πύργοι της Πρωτεύουσας ( Capital Towers ), είναι προσανατολισμένοι προς το πάρκο και το ανάχωμα, όχι προς την “Πόλη της Μόσχας”. Οι πύργοι είναι τοποθετημένοι σε ένα “πράσινο” βάθρο, το οποίο συνδέει τους δημόσιους χώρους του συγκροτήματος. Οι αποστάσεις μεταξύ των ουρανοξυστών είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένες όσον αφορά τη σύνθεση, τη θέα και την ηλιακή ακτινοβολία.

Το εντυπωσιακό αρχιτεκτονικό στοιχείο του συγκροτήματος είναι μια πεζογέφυρα μήκους εκατό μέτρων που συνδέει τα συγκροτήματα κατοικιών με την πλατφόρμα παρατήρησης πάνω από το πάρκο. Στο μέλλον, η γέφυρα θα μετατραπεί σε γκαλερί τέχνης με τζάμια.

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Υποστηρίξτε την ΣΦΑΓΗ GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/​
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Τα κανάλια μας:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr​
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Tο Youtube λόγω λογοκρισίας, μπορεί να έχει καταργήσει μερικά ή όλα τα βίντεο μας. Καλό θα είναι να τα βλέπετε από τα άλλα 2 κανάλια, όπως και να προωθείτε τα λίνκ από τα άλλα 2 κανάλια.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω paypal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Απευθείας μέσω του:
https://www.e-paylink.com/​
Παραλήπτης: Δεμερτζής Ιωάννης.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Δικαιούχος ENERGY COMMUNICATIONS.

Σας ευχαριστούμε !

*** English Text. ***

Communication.
Phone: +30 2510 600 102

E-mail: press@sfagi.gr

Support SFAGI GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Watch our other videos on the channels:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Youtube, due to censorship, may have removed some or all of our videos. It would be good to see them from the other 2 channels, as well as to promote the links from the other 2 channels.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Dear friends, because the news site “SFAGI – sfagi.gr” is independent and anti-systemic, so there is no revenue, we would appreciate your help, if and if you wish, to support us financially.
This can be done via paypal or by depositing money directly from Western Union, through your bank account or credit card. Details below.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Direct through:
https://www.e-paylink.com/​
Recipient: Demertzis Ioannis.

Bank Account:
NATIONAL BANK OF GREECE.
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Beneficiary: Demertzis Ioannis.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Beneficiary: ENERGY COMMUNICATIONS.

Thank you !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.