Συλλήψεις & εκτελέσεις επωνύμων προσώπων ΜΑΡΤΙΟΣ 2023.
Συλλήψεις & εκτελέσεις επωνύμων προσώπων ΜΑΡΤΙΟΣ 2023.

Συλλήψεις και εκτελέσεις πολιτικών, διάσημων προσώπων και άλλων επωνύμων της ΕΛΙΤ
ανά τον κόσμο!
23/03/2023

Επειδή αρκετοί θα είστε αυτοί που θα διαβάζεται το συγκεκριμένο άρθρο, θα πρέπει να σας εξηγήσουμε τι συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια.

Πάτε πίσω γρήγορα, στο έτος 1911. Και πάλι, η συμμορία παρουσίαζε το κεντρικό τραπεζικό της σύστημα στο Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών και εκείνοι το έχαψαν. Το 1913, το Κογκρέσο ψήφισε την Ομοσπονδιακή Αποθεματική Πράξη (Federal Reserve Act).

Βίντεο : Αυτές οι ρεαλιστικές ανθρώπινες μάσκες μοιάζουν σαν να βγήκαν κατευθείαν από το “Mission: Impossible’.

Το βίντεο στο Bitchute.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από τις υπερ ρεαλιστικές μάσκες σιλικόνης.

masks 01 - Συλλήψεις & εκτελέσεις επωνύμων προσώπων ΜΑΡΤΙΟΣ 2023.
Μάσκες σιλικόνης
masks 02 - Συλλήψεις & εκτελέσεις επωνύμων προσώπων ΜΑΡΤΙΟΣ 2023.
Μάσκες σιλικόνης
masks 03 - Συλλήψεις & εκτελέσεις επωνύμων προσώπων ΜΑΡΤΙΟΣ 2023.
Μάσκες σιλικόνης

Δεν είναι ψέμα, ότι ο προπάππους Μπους είχε χημικά εργοστάσια στο Όρεγκον και την πολιτεία της Ουάσιγκτον.

Ήρθε ο 1ος Παγκόσμιος Πόλεμος και η εισαγωγή χημικών όπλων όπως το αέριο μουστάρδας. Ο πρεσβύτερος Μπους παρείχε τα χημικά που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Ήρθε ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος και έκανε περισσότερα από τα ίδια, δίνοντας χημικά στους Ναζί που τα χρησιμοποίησαν για να δολοφονήσουν εν ψυχρώ εκατομμύρια ανθρώπους. Στη συνέχεια, ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος τελείωσε και οι Ναζί μεταφέρθηκαν στην Αμερική μέσω του Project Paperclip. Η Κεντρική Τράπεζα (Federal Reserve) χρηματοδότησε την εισβολή των Ναζί στην Αμερική.

Το ένα σημαντικό μέρος όλης αυτής της ιστορίας είναι ότι η Πόλη του Λονδίνου, το Βατικανό και η Περιφέρεια της Κολούμπια υπέγραψαν μια συμφωνία για να δεσμεύσουν όλους τους ανθρώπους υπό την κυριαρχία τους.

Η κυβέρνησή της Αμερικής, έγινε μια εταιρεία που ονομάστικε US, Inc. Και σε συνεργασία με την Πόλη του Λονδίνου και το Βατικανό, κήρυξε τον πόλεμο στους λαούς του κόσμου.

Στα τέλη της δεκαετίας του 1950 και στις αρχές της δεκαετίας του 1960 μια Καθολική Οικογένεια άρχισε να εισβάλλει στην αμερικανική πολιτική.

Οι Κένεντι.

Ήταν ο John F. Kennedy που συνειδητοποίησε τη Διαφθορά του Κεντρικού Τραπεζικού Συστήματος και ήταν η CIA, ο George H. W. Bush, που δολοφόνησε τον JFK στο Ντάλας το I964. Ήταν μέρος των μυστικών κοινωνιών που συνδέονται με την Τριάδα του Εωσφόρου και την Παγκόσμια Τραπεζική Συνομωσία.

Αυτή η συμμορία ξεκινάει πολέμους, διευθύνει την εμπορία ανθρώπων, το εμπόριο σεξουαλικών σκλάβων και τη συγκομιδή Αδρενοχρωμίου (AdrenoChrome) μαζί με τη συγκομιδή οργάνων. Χρησιμοποιεί υπόγειες βάσεις και σήραγγες για να μετακινεί τους υπηρέτες και τους σκλάβους της.

Είχαν ανθρώπους που διείσδυσαν σε κάθε μέρος της κυβέρνησης όλα αυτά τα χρόνια.

Στις αρχές του 1900, ο Νικολάι Τέσλα έκανε πολλές σπουδαίες εφευρέσεις.

Όταν πέθανε ο Τέσλα, ο θείος του Ντόναλντ Τραμπ ήταν αυτός που διαχειρίστηκε τις εφευρέσεις και τη γραφειοκρατία του Τέσλα. Δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια και πολλά άλλα.

Ο Τζορτζ Μπους Ο 41ος Πρόεδρος Ην. Πολιτείων. Ακολούθησε ο Μπιλ Κλίντον. Στη συνέχεια ο Τζορτζ Μπους και μετά ο Μπάρι Σότερο (Ομπάμα). Όλοι αυτοί, ήταν υπό την επιρροή της Παγκόσμιας Εωσφορικής Σατανικής Καμπάλ.

Ο καθένας από αυτούς έπρεπε να διαπράξει έναν φόνο, ενώ βιντεοσκοπούνταν, προκειμένου να αποδεχτούν ή να επιτύχουν τον στόχο να διοικήσουν τις ΗΠΑ για τους Παγκοσμιοποιητές, οι οποίοι σχεδίαζαν να απο-κατοικήσουν (Depopulation Agenda) τον Κόσμο τα επόμενα χρόνια. Ο Ντόναλντ Τράμπ διέκοψε τα σχέδιά τους.

Οι Κλίντον, οι Μπους, η US Inc, το Βατικανό, το Σίτι του Λονδίνου και η τραπεζική συμμορία πήραν χρήματα και επωφελήθηκαν από όλους.

Πήραν το χρυσό μας, το ασήμι μας, για να το κρατήσουν για τον εαυτό τους και στη συνέχεια σχεδίασαν μια παγκόσμια πανδημία για να πετύχουν το στόχο τους να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό από 8 δισεκατομμύρια σε 500 εκατομμύρια.

Οι Κατευθυντήριες Λίθοι της Γεωργίας (Georgia’s Guide Stones) εκθέτανε το σχέδιο αυτό.

Μετά ήρθε ο Ιούνιος του 2015.

Ο Τραμπ κατεβαίνει τις κυλιόμενες σκάλες και ανακοινώνει ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία. Ο Τραμπ δεν είναι ο τέλειος άνθρωπος.

Είναι ο τέλειος άνθρωπος για τη δουλειά. Ο Θεός έχει βάλει το χέρι του στην τοποθέτηση του Τραμπ στο αξίωμα. Ο Τραμπ περιβάλλεται από ανθρώπους που τον μισούν και με 800 στρατιωτικούς που ονομάζονται “Q” και είναι οι “Q” που έφερε στον Τραμπ το σχέδιο για την απομάκρυνση της Παγκόσμιας Εωσφορικής Σατανικής Τραπεζικής Καμπάλ από το πρόσωπο της γης. Το 2017, ο Τραμπ θέτει το σχέδιο σε εφαρμογή.

Αφού το σχέδιο τίθεται σε εφαρμογή, ο Τραμπ ανακαλύπτει ότι το βαθύ κράτος, ο βάλτος, είναι πολύ βαθύτερο και ευρύτερο από ό,τι είχε προβλεφθεί. Οι “Q” και ο Τραμπ επιστρατεύουν εκείνους που μπορούν να εμπιστευτούν και αρχίζουν να χρησιμοποιούν έναν Κβαντικό Υπολογιστή για να τους βοηθήσει να αξιολογήσουν τις κινήσεις και τις αντι-κινήσεις που πρέπει να γίνουν για να δοθεί ένα τέλος στη Cabal και σε όλες τις δραστηριότητές της.

Ο Τραμπ ανασυγκροτεί τον αμερικανικό στρατό και εκπαιδεύει 60.000 στρατιώτες για υπόγειο πόλεμο κατά της Καμπάλ.

Είναι απαραίτητο να γνωρίζετε ότι:

Πάνω από 800.000 άνθρωποι εξαφανίζονται μόνο στην Αμερική κάθε χρόνο, χωρίς να τους ξαναδούν ποτέ. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι παιδιά.

Η Cabal πληρώνει ανθρώπους για να τα παίρνουν σε κοινή θέα κάθε μέρα για να χρησιμοποιηθούν για Εωσφορικές Σατανιστικές τελετές, Συλλογή Οργάνων, αδρενοχρώμιο και πληρωμένο σεξ.

Ο Τραμπ δηλώσει ότι θα δώσει τέλος σε αυτό μια για πάντα. Αυτό σημαίνει ότι θα τερματίσει και την συμμορία των Κεντρικών Τραπεζών.

Ο Μπιλ (Bill Gates) και η Μελίντα Γκέιτς (Melinda Gates) και το Ίδρυμα Γκέιτς ενσωματώθηκαν στις παγκοσμιοποιημένες ελίτ της συμμορίας. Αγόρασαν αγροτικές εκτάσεις στην Αμερική για να ελέγχουν την παραγωγή τροφίμων. Έβαλαν χρήματα στη Μεγάλη Φαρμακευτική (Big Pharma) προκειμένου να δημιουργήσουν φάρμακα για τον αποπληθισμό (Depopulation) της γης.

Δοκίμασαν τα φάρμακά τους στην Αφρική και την Ινδία. Και οι δύο χώρες είχαν εκδώσει εντάλματα σύλληψης των Γκέιτς για απόπειρα γενοκτονίας και γενοκτονία. Παραδόθηκαν στην Ινδία τον Ιούλιο του 2013, όπου δικάστηκαν και καταδικάστηκαν για Γενοκτονία και κρεμάστηκαν από το λαιμό μέχρι θανάτου.

Αυτό φέρνει στο προσκήνιο την προέλευση της κλωνοποίησης. Έχουν κατασκευαστεί και χρησιμοποιηθεί κλώνοι σχεδόν όλων των Ελίτ. Οι Γκέιτς που βλέπαμε μέχρι και πέρυσι ήταν κλώνοι.

bill melinda gates - Συλλήψεις & εκτελέσεις επωνύμων προσώπων ΜΑΡΤΙΟΣ 2023.
Bill and Melinda Gates – Αριστερά οι κλώνοι και δεξιά οι πραγματικοί που εκτελεστήκανε.

Ο Μπάιντεν (Joe Biden) είχε έναν κλώνο. Ο Φάουσι (Fauci) έχει έναν κλώνο. Η Χίλαρι (Hillary Clinton) και ο Μπιλ (Bill Clinton) έφτιαξαν πολλούς κλώνους τους.

Στον σημερινό κόσμο μπορείτε να κλωνοποιήσετε το κατοικίδιό σας για 30 χιλιάδες δολάρια. Ένας κλώνος του εαυτού σας μπορεί να φτιαχτεί για 150 χιλιάδες δολάρια ή και περισσότερο.

Υπάρχουν ηθικές εκτιμήσεις που πρέπει να γίνουν όταν εξετάζεται η κλωνοποίηση του ανθρώπου. Ένα ακόμη προφανές ερώτημα είναι αν ένας κλώνος μπορεί να έχει ψυχή.

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι οι κλώνοι μπορούν να έχουν ψυχή, παρόλο που μπορεί να έχουν τις αναμνήσεις σας. Μόνο ένας άνθρωπος που δημιουργήθηκε κατ’ εικόνα του Θεού (μέσω φυσικής συνουσίας) μπορεί να έχει ψυχή.

Έρχεται το 2018.

Η πραγματική Χίλαρι και ο Μπιλ Κλίντον συλλαμβάνονται στα τέλη Νοεμβρίου 2018. Μεταφέρονται στο GITMO όπου και οι δύο παραπέμπονται σε Στρατιωτικά Δικαστήρια για τα πολυάριθμα και διάφορα εγκλήματα που έχουν διαπράξει και οι δύο εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών και του λαού.

Κρίνονται ένοχοι και διατάσσονται να κρεμαστούν. Έτσι, στις 31 Δεκεμβρίου 2018, μετά τις 9 το βράδυ, απαγχονίζεται πρώτα ο Μπιλ και μετά η Χίλαρι.

Και οι δύο πήραν αυτό που τους άξιζε. Αλλά τι γίνεται με τους κλώνους τους;

Οι κλώνοι τους τελικά συλλαμβάνονται και απαγχονίζονται το 2021 στο GITMO.

bill clinton - Συλλήψεις & εκτελέσεις επωνύμων προσώπων ΜΑΡΤΙΟΣ 2023.
Μπίλ Κλίντον – Από αριστερά ο Πραγματικός και από δεξιά ο διπλός.
hillary clinton - Συλλήψεις & εκτελέσεις επωνύμων προσώπων ΜΑΡΤΙΟΣ 2023.
Χίλαρι Κλίντον. Η πραγματική και η διπλή.

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος αφορά την κατάρριψη της Παγκόσμιας Εωσφορικής Σατανικής Τραπεζικής Συμμορίας και των 3 πόλεων της Συμμορίας: Βατικανό (Vatican City), ΗΠΑ Α.Ε. (Washington D.C.) και την Πόλη του Λονδίνου (City Of London).

district of corruption - Συλλήψεις & εκτελέσεις επωνύμων προσώπων ΜΑΡΤΙΟΣ 2023.
Ποτέ δεν πίστευαν ότι θα χάσουν !

Ο Τραμπ, ενώ υπηρετούσε Πρόεδρος των Ην. Πολιτειών το 2019, κατέθεσε αίτηση πτώχευσης για τις εταιρικές Ηνωμένες Πολιτείες (US Inc) με το Σίτι του Λονδίνου.

Η πτώχευση ολοκληρώθηκε και η US Inc διαλύθηκε τον Μάρτιο του 2021. Ο Μπάιντεν και η Χάρις (Kamala Harris) και το Κογκρέσο των ΗΠΑ είναι μια δύναμη κατοχής σε μια ξένη χώρα από τις 20ή Ιανουαρίου 2021.

Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα απορροφήθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών μαζί με την IRS, τον εκτελεστικό βραχίονα της Ομοσπονδιακής Τράπεζας. Ο Μπάιντεν, η Χάρις και το αμερικανικό Κογκρέσο έχουν χρεοκοπήσει. Δεν έχουν χρήματα. Δεν έχουν καμία εξουσία. Είναι μια ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ. ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Όταν ο Τραμπ έφυγε από το γραφείο του, ήταν ακόμα ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τα Λευκά Καπέλα ( White Hats, 800 στρατιωτικοί γνωστοί ως “Q”) μαζί με τον Τραμπ και άλλους ( Q+ & Q++ ) που τον υποστηρίζουν, κινούν τον ουρανό και τη γη με τη βοήθεια του Θεού για να απομακρύνουν την Παγκόσμια Εωσφορική Σατανική Τράπεζα του Σατανά.

Η NESARA και η GESARA έχουν εισαχθεί σε 209 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το τραπεζικό σύστημα Swift έχει εξαφανιστεί. Οι νόμοι μας πρόκειται να αποκατασταθούν στο Κοινό Δίκαιο του 1868 και το αρχικό σύνταγμα των ΗΠΑ να αποκατασταθεί στη δόξα του 1868. Υπάρχουν πολλά για τα οποία πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για το μέλλον, αλλά σας ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ στα παιχνίδια που λαμβάνουν χώρα τώρα.

Υπάρχουν πολλοί που εξακολουθούν να είναι διστακτικοί για το τι συμβαίνει.

Πολλοί δεν πιστεύετε τα δίκες που γίνονται σε ειδικά στρατιωτικά δικαστήρια και τις εκτελέσεις στο ΓΚΙΤΜΟ (GITMO), στο Ντιέγκο Γκαρσία (Diego Garcia) και αυτό που πρόκειται να συμβεί στη Γη του Πυρός.

Προσωπικά έχω κουραστεί να ακούω την φράση “αποδείξτε το” από εσάς τους άπιστους και καχύποπτους.

Δεν χρειάζεται να σας αποδείξω τίποτα, επειδή δεν θέλετε να αφιερώσετε χρόνο και να κάνετε τη δική σας έρευνα.

Άλλωστε τόσα χρόνια, μόνοι σας έχετε διαπιστώσει πως τίποτα δεν είναι αληθινό από αυτά που σας λένε οι διάφοροι πολιτικοί και τίποτα δεν έχουν κάνει για το καλό σας. Παρόλα αυτά, ακόμα και τώρα τους πιστεύετε “τυφλά”, χωρίς αυτούς να τους ζητάτε αποδείξεις !!!

Είναι τραγικό, που ακόμα και τώρα συζητάτε για εκλογές, να πάτε να ρίξετε την ψήφο σας, ακόμα και σε μικρά κόμματα, όπως σας καθοδηγούν, από τα δικά τους κέντρα, απλά και μόνο για να συλλέξουν τον απαραίτητο αριθμό ψήφων που χρειάζονται, για να κάνουν την νοθεία, αλλά και να κλέψουν την συγκατάθεσή σας.

Προτιμάτε να σας τα δίνουν όλα έτοιμα με το κουτάλι, αλλά και με αυτό τον τρόπο, εξακολουθείτε να μην είστε ικανοποιημένοι με την αλήθεια που λέγεται. Οπότε, σηκωθείτε από τον καναπές σας και κάντε τη δική σας έρευνα. Αποδείξτε το στους εαυτούς σας.

Προσωπικά, έχω εκθέσει τον εαυτό μου, για να αποδείξω ποιος είμαι και τι πιστεύω. Δεν έχω τίποτα να κρύψω και τίποτα να σας πω ψέματα. Θέλω να μπορείτε να με εμπιστεύεστε σε αυτά που λέω, τα οποία είναι αυτά που πιστεύω και αυτά που ξέρω ότι είναι αλήθεια.

Δεν χρειάζεται να με συμπαθείτε, αλλά να ξέρετε ότι πραγματικά αγαπώ τον καθένα από εσάς, ανεξάρτητα από την πολιτική πλευρά στην οποία ανήκετε.

Ακολουθώ τον Υιό του Θεό στη ζωή μου. Για να γίνω παράδειγμα για τους άλλους. Δεν είμαι τέλειος, αλλά προσπαθώ να γίνω καλύτερος. Αλλά αυτό είστε εσείς που με κρατάτε σε εγρήγορση.

Πιστέψτε σε αυτό που θεωρείτε απίστευτο.

Βρείτε την ΑΛΗΘΕΙΑ εκεί που σας έρχεται.

ΠΙΣΤΕΨΤΕ στους ανθρώπους γύρω σας και ΕΛΠΙΖΕΤΕ ότι ο Τραμπ & ο Θεός θα μας βγάλουν από όλο αυτό με όσο το δυνατόν λιγότερο πόνο πηγαίνοντας στο μέλλον μας ως Ανθρώπινη Φυλή.

Στον σημερινό κόσμο, ο Εωσφόρος κυκλοφορεί ελεύθερος.

Έχει τον έλεγχο πολλών πραγμάτων που έχουν κάνει οι άνθρωποι. Πηγαίνοντας πίσω στη δεκαετία του 1860 με τον Αβραάμ Λίνκολν (Abraham Lincoln), ο οποίος δεν ήθελε να δεσμεύσει τη χώρα στην παγκόσμια τραπεζική συμμορία που ανήκε στους Ροκφέλερ (Rockefeller) και άλλους στην Ευρώπη.

Ήθελαν να δεσμεύσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες στα χρήματά τους.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δολοφονήθηκε ο Λίνκολν.

Πολεμούσε τη συμμορία (Cabal).

kyriakos mitsotakis - Συλλήψεις & εκτελέσεις επωνύμων προσώπων ΜΑΡΤΙΟΣ 2023.
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200.000 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2017.

Από τις 5 Αυγούστου 2022 υπάρχουν 182.771 σφραγισμένες, 21.381 μη σφραγισμένες και 409.152 μη σφραγισμένες κατηγορίες για αδικήματα παιδεραστίας και εμπορίας παιδιών.

Τα περισσότερα αφορούνε κακοποιήσεις παιδιών και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Όλοι αυτοί είναι  ΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ – ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ Η ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥΣ.

Οι δίκες και διεξάγονται από ειδικά στρατιωτικά δικαστήρια.

Πριν προχωρήσετε να διαβάσετε την λίστα αυτή, θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπ’ όψη, ότι χρειαζόμαστε να γράφουμε κατ’ επανάληψη τα παρακάτω.

Αυτή η λίστα δεν είναι ολοκληρωμένη.

Καθημερινά πραγματοποιούνται συλλήψεις και στρατιωτικά δικαστήρια, όπου οι ένοχοι δικάζονται με συνοπτικές διαδικασίες και λαμβάνονται οι κατηγορίες τους. Συνήθως είναι η εσχάτη των ποινών.

Οι εγκληματίες,  έχουν μόνο να επιλέξουν τον τρόπο της εκτέλεσής τους. Απαγχονισμός, θανάσιμη ένεση, εκτέλεση με πυροβολισμό, ηλεκτρική καρέκλα και ακόμα και θάνατο στην γκιλοτίνα.

kill boot - Συλλήψεις & εκτελέσεις επωνύμων προσώπων ΜΑΡΤΙΟΣ 2023.
Μπότα παρακολούθησης, για συλληφθέντες.

Όσοι από εσάς, διαβάζετε για πρώτη φορά αυτήν την λίστα, θα σοκαριστείτε.

Πολλοί από εσάς, θα πείτε, «Μα καλά, πως είναι δυνατόν, αφού τους είδαμε στην τηλεόραση, στις ειδήσεις, σε βίντεο ή ακόμα σε διάφορες εκδηλώσεις!». Αυτοί όλοι, έχουν αντικατασταθεί, από την Συμμαχία (Λευκά καπέλα), με κλώνους, σωσίες, ή ηθοποιούς με υπερρεαλιστικές μάσκες.

kill boot 2 - Συλλήψεις & εκτελέσεις επωνύμων προσώπων ΜΑΡΤΙΟΣ 2023.
Διάσημοι που φοράνε την μπότα παρακολούθησης.

Ο λόγος για τον οποίο έγινε η αντικατάστασή τους, είναι επειδή η Συμμαχία δεν ήθελε να σοκάρει το κοινό τόσο πολύ, έτσι ώστε να ξεσηκωθεί, ή να αυτοκτονήσει για την απώλεια κάποιου αγαπημένου προσώπου ή ειδώλου.

Πρέπει να γνωρίζετε, πως η τεχνολογίες αυτές υπάρχουν πολλές δεκαετίες πριν. Από την δεκαετία του 1960, κατασκευάζονται τα ανδροειδή. Μετά ξεκίνησε η κλωνοποίηση.

Οι περισσότεροι από τους αστέρες του κινηματογράφου έχουν κλωνοποιηθεί.

Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν ένας από τους πρώτους.

Υπάρχει μια μεγάλη εγκατάσταση κλωνοποίησης στο Ντούλτσε (Doulce) του Νέου Μεξικού σε έναν ινδιάνικο καταυλισμό.

Είναι το εργαστήριο κλωνοποίησης για το Λος Άλαμος (Los Alamos), μια άκρως απόρρητη ερευνητική εγκατάσταση.

Πολλοί από εσάς, σίγουρα θα πιστεύετε ότι αυτά τα που σας λέω είναι ψέματα και ότι τα γράφουμε για τις εντυπώσεις. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει. Άλλωστε η αντίληψη, είναι διαφορετική στον καθένα.

Πολλοί από εσάς, θεωρείτε όλα αυτά τρελά και παλαβά, αλλά το τι περνάτε στην πραγματικότητα, αυτά όλα που σας επιβάλλουν, για εσάς είναι σωστά και λογικά. Για παράδειγμα, οι παράλογοι φόροι, η παράλογη αύξηση καυσίμων, η υποχρεωτική χρήση μάσκας και όλα τα υπόλοιπα.

Αν λοιπόν δεν μπορείτε να κατανοήσετε το τι στην πραγματικότητα συμβαίνει και δεν πιστεύετε σε αυτά που διαβάζετε εδώ στην ΣΦΑΓΗ, τότε καλύτερα να αποχωρήσετε.

Φυσικά όλα αυτά είναι αληθινά και μπορούμε να σας το διαβεβαιώσουμε.

Θα πρέπει να λάβετε υπ όψη σας, ότι, το Dulce διοικείται από τον στρατό, σε συνεργασία με εξωγήινους και την τεχνολογία τους. Με την εξωγήινη τεχνολογία τους μπορούν να αναπτύξουν έναν κλώνο στην ίδια ηλικία με το άτομο για το οποίο προορίζεται, σε μόλις 5 μήνες.

Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε για τις βασιλικές οικογένειες.

Όλες οι βασιλικές οικογένειες είχαν εμπλακεί σε εθισμούς στο αδρενοχρώμιο.

Έκαναν κυνηγετικά πάρτι με παιδιά.

Τα υπόλοιπα είναι πολύ ανατριχιαστικά για να τα γράψω εδώ. Τα σέρνανε σαν τα ελάφια και τα έπαιρναν στο σπίτι για να τα φάνε για δείπνο.

Ο ρόλος της Συμμαχίας !

millitary tribunals 01 - Συλλήψεις & εκτελέσεις επωνύμων προσώπων ΜΑΡΤΙΟΣ 2023.
Στρατιωτικά Δικαστήρια 2017 – ΜΕΡΟΣ 1:1 Ο ΜΟΧΛΟΣ ΠΙΕΣΗΣ.

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017…
ΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ 2017
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΑΤΕ ΤΗ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ Ή ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΕΝΑΝ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ 2018 “MAGA”;

ΜΕΡΟΣ 1:1 Ο ΜΟΧΛΟΣ ΠΙΕΣΗΣ

ΝΑ ΠΩΣ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΙΝΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.

1. ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΓΡΑΠΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ.
2. ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.
3. ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ.
4. ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.
5. ΣΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ & COMPUTER.
6. ΣΑΣ ΕΜΦΥΤΕΥΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ.
7. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ 24/7/365 “ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ”.
8. ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΝ ΒΛΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ.
9. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ.
10. ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΕΝΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ “ΡΟΛΟ”.
11. ΘΑ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΕΤΥΧΕΙ.
12. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, Η ΑΡΧΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.

millitary tribunals 02 - Συλλήψεις & εκτελέσεις επωνύμων προσώπων ΜΑΡΤΙΟΣ 2023.
Στρατιωτικά Δικαστήρια. ΜΕΡΟΣ 2:2 ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ – ΜΕΡΟΣ 3.3 ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.

ΜΕΡΟΣ 2:2 ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ.

ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ POST #1 ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2017…

ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΗΜΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Q ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ…

  1. ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ, ΛΕΕΙ Η HRC ΤΩΡΑ ΗΛΙΘΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ;
  2. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ. ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η HRC ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΥΧΝΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ;
  3. ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ, ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο TRUMP ΑΠΟ ΤΗΝ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” ΤΗΣ;
  4. ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΜΟΧΛΟΣ ΠΙΕΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΠΑΝΩ ΤΗΣ;
  5. ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ, ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;

ΜΕΡΟΣ 3.3 ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΦΥΕΣ, ΚΟΜΨΟ. ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ…

ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΕΝΑΝ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΘΕΣΜΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ Ή ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ (((ΑΥΤΟΥΣ))) ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ “ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ” ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΔΗΜΟΣΙΩΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ. ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΔΙΚΑ ΣΤΟΝ TRUMP ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΙΝΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ TRUMP. ΕΛΕΓΧΟΣ.

millitary tribunals 03 - Συλλήψεις & εκτελέσεις επωνύμων προσώπων ΜΑΡΤΙΟΣ 2023.
Στρατιωτικά Δικαστήρια. ΜEΡΟΣ 4:4 ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟI.

ΜEΡΟΣ 4:4 ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟI

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟ 2017…

O Q ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2017 ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ 4 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΗ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ Η ΤΗΝ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ Η ΜΙΑ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΠΟΙΝΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ 2017 ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΦΥΣΙΚΑ, ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟ 2019. ΠΕΡΙΠΟΥ 50.000 ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΧΟΥΜΠΕΡ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ. ΟΙ ΟΜΙΛΟΥΣΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΝ TRUMP ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ TWITTER. ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΙΤΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ.

millitary tribunals 04 - Συλλήψεις & εκτελέσεις επωνύμων προσώπων ΜΑΡΤΙΟΣ 2023.
Στρατιωτικά Δικαστήρια. ΜEΡΟΣ 5:5 Η ΤΑΙΝΙΑ.

ΜEΡΟΣ 5:5 Η ΤΑΙΝΙΑ.

ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ…

ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ. ΩΣΤΟΣΟ, ΜΟΛΙΣ “(ΑΥΤΟΙ)” ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ TRUMP ΣΤΟ VEGAS ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2017. ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ, Ο POTUS ΕΙΧΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο Ο ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2017. ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΑΧΕΣ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΗΘΕΙ. Ο TRUMP ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ & ΝΚ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2017. ΑΠ’ ΟΣΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ. 2017. ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΚΗ. ΣΚΕΠΤΙΚΟΙ; ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΑΝ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟ 2017/2018 ΣΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ.

Τι είναι ο θάνατος του Ρόμμελ;

what is rommel death sfagi - Συλλήψεις & εκτελέσεις επωνύμων προσώπων ΜΑΡΤΙΟΣ 2023.
Τι είναι ο θάνατος του Ρόμμελ;

Πολλοί προδότες θα ανακοινώσουν σύντομα δημοσίως ότι η υγεία τους καταρρέει γρήγορα, χωρίς προηγούμενα σημάδια αρρώστιας ή δημόσιες δηλώσεις.

Ο Ρόμμελ είχε να επιλέξει ανάμεσα στην αυτοκτονία, με αντάλλαγμα τη διαβεβαίωση ότι η φήμη του θα παρέμενε ανέπαφη και ότι η οικογένειά του δεν θα διωκόταν μετά το θάνατό του, ή να αντιμετωπίσει μια δίκη που θα κατέληγε στην ατίμωση και την εκτέλεσή του, επέλεξε το πρώτο και αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας ένα χάπι κυανίου.
Μια μοίρα που περιμένει πολλούς, πολλούς ανθρώπους…

Τι έκανε η Συμμαχία ;

Η Συμμαχία επενέβει και τους έβγαλε από τη μέση.

Η Ουκρανία ήταν μια από τις χειρότερες χώρες για την εμπορία παιδιών. Είναι το «κεφάλι του φιδιού». Κάθε παιδί αξίζει 1 εκατομμύριο δολάρια σε ουσίες και μέρη του σώματος.

Αυτή η εμπορία παιδιών είναι ανεξέλεγκτη παγκοσμίως.

Σας έχουν πει ψέματα για τα περισσότερα από αυτά.

Σκεφτείτε ότι υπάρχει ένα εστιατόριο στο Λος Άντζελες που εξυπηρετεί τους πλούσιους και σερβίρει ανθρώπινο κρέας. Αυτό είναι το Hollydale.

Klaus Schwab

klaus schwab - Συλλήψεις & εκτελέσεις επωνύμων προσώπων ΜΑΡΤΙΟΣ 2023.
Klaus Schwab

Klaus Schwab ετών 84, συνελήφθη εκ νέου για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Ο Schwab έκανε μια συμφωνία με τη συμμαχία να δώσει τα ονόματα όλων όσων εμπλέκονται στο WEF.
Μετά από αυτό θα παραδιδόταν και θα μεταφερόταν εκτός κόσμου για να εκτίσει την ισόβια φυλάκισή του.

Τελικά αποφάσισε ότι προέχει η πίστη του. Αρνήθηκε να συνεργαστεί και συνελήφθη εκ νέου για να εκτελεστεί εδώ στη γη.

Αντικαταστάθηκε από έναν ηθοποιό με μάσκα.

Οι GATES & SOROS έχουν «φύγει» εδώ και πολύ καιρό.

Βλέπετε μια ταινία. Αυτό που είδατε στο DAVOS ήταν CGI.

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΦΑΓΗ 01 - Συλλήψεις & εκτελέσεις επωνύμων προσώπων ΜΑΡΤΙΟΣ 2023.
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr .
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΦΑΓΗ 02 - Συλλήψεις & εκτελέσεις επωνύμων προσώπων ΜΑΡΤΙΟΣ 2023.
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr .
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΦΑΓΗ 03 - Συλλήψεις & εκτελέσεις επωνύμων προσώπων ΜΑΡΤΙΟΣ 2023.
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr .
erntogan double - Συλλήψεις & εκτελέσεις επωνύμων προσώπων ΜΑΡΤΙΟΣ 2023.
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν – Επάνω ο διπλός του και κάτω ο κανονικός πριν την εκτέλεση.
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΦΑΓΗ 04 - Συλλήψεις & εκτελέσεις επωνύμων προσώπων ΜΑΡΤΙΟΣ 2023.
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr .
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΦΑΓΗ 05 - Συλλήψεις & εκτελέσεις επωνύμων προσώπων ΜΑΡΤΙΟΣ 2023.
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr .
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΦΑΓΗ 06 - Συλλήψεις & εκτελέσεις επωνύμων προσώπων ΜΑΡΤΙΟΣ 2023.
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr .
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΦΑΓΗ 07 - Συλλήψεις & εκτελέσεις επωνύμων προσώπων ΜΑΡΤΙΟΣ 2023.
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr .
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΦΑΓΗ 08 - Συλλήψεις & εκτελέσεις επωνύμων προσώπων ΜΑΡΤΙΟΣ 2023.
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr .
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΦΑΓΗ 09 - Συλλήψεις & εκτελέσεις επωνύμων προσώπων ΜΑΡΤΙΟΣ 2023.
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr .
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΦΑΓΗ 10 - Συλλήψεις & εκτελέσεις επωνύμων προσώπων ΜΑΡΤΙΟΣ 2023.
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr .
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΦΑΓΗ 11 - Συλλήψεις & εκτελέσεις επωνύμων προσώπων ΜΑΡΤΙΟΣ 2023.
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr .
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΦΑΓΗ 12 - Συλλήψεις & εκτελέσεις επωνύμων προσώπων ΜΑΡΤΙΟΣ 2023.
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr .
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΦΑΓΗ 13 - Συλλήψεις & εκτελέσεις επωνύμων προσώπων ΜΑΡΤΙΟΣ 2023.
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr .
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΦΑΓΗ 14 - Συλλήψεις & εκτελέσεις επωνύμων προσώπων ΜΑΡΤΙΟΣ 2023.
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr .
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΦΑΓΗ 15 - Συλλήψεις & εκτελέσεις επωνύμων προσώπων ΜΑΡΤΙΟΣ 2023.
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr .

Ο Julian, είναι ζωντανός και καλά στην υγεία του.
Τέθηκε υπό προστατευτική κράτηση.
Είναι ήρωας που έδωσε ζωτικής σημασίας πληροφορίες στο κοινό.
Τώρα βοηθάει τη συμμαχία.

julian assange - Συλλήψεις & εκτελέσεις επωνύμων προσώπων ΜΑΡΤΙΟΣ 2023.
JULIAN ASSANGE
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΦΑΓΗ 16 - Συλλήψεις & εκτελέσεις επωνύμων προσώπων ΜΑΡΤΙΟΣ 2023.
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr .
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΦΑΓΗ 17 - Συλλήψεις & εκτελέσεις επωνύμων προσώπων ΜΑΡΤΙΟΣ 2023.
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr .

 

**********

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Προσωπική ιστοσελίδα :Ιωάννη : Δεμερτζή.

https://www.demertzisi.gr .

Για ΔΩΡΕΕΣ – Οικονομική Ενίσχυση της “Σ” sfagi.gr .

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι,
επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, εκθέτοντας το «σύστημα», έχει στοχοποιηθεί, από όλους αυτούς που ανήκουν και υποστηρίζουν το σύστημα, με αποτέλεσμα, εμείς οι ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι αυτής, να δεχόμαστε τον μέγιστο οικονομικό πόλεμο από όλους αυτούς που ανήκουν και υποστηρίζουν το σύστημα. Έτσι μη έχοντας οικονομικούς πόρους για την συντήρηση όλης αυτής της προσπάθειας, αλλά και για την ίδια την διαβίωσή μας, σας ενημερώνουμε, ότι μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε να μας ενισχύσετε οικονομικά από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Οι τρόποι για την οικονομική ενίσχυση είναι οι παρακάτω εξής:

1. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό στα παρακάτω στοιχεία:
ENERGY COMMUNICATIONS
IBAN: LT42 3250 0603 2304 3454
BIC: REVOLT21
ΧΩΡΑ: LITHUANIA

2. Μέσω Western Union.

Western Union Logo 300x53 - Συλλήψεις & εκτελέσεις επωνύμων προσώπων ΜΑΡΤΙΟΣ 2023.
Western Union

Καταθέτοντας χρήματα σε οποιοδήποτε κατάστημα Western Union, η σε μεγάλα Super Market, με δυνατότητα αποστολής χρημάτων με Western Union.

Σας ευχαριστούμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.