Μεγάλη Στρατιωτική Άσκηση Παγκόσμιας Κλίμακας από το Ναυτικό
Μεγάλη Στρατιωτική Άσκηση Παγκόσμιας Κλίμακας από το Ναυτικό

Στρατιωτική Άσκηση Μεγάλης Κλίμακας
από το Ναυτικό και το Σώμα Πεζοναυτών.

LSE 2023 – Large Scale Exercise 2023

Πριν λίγες ημέρες, συγκεκριμένα στις 24 Ιουλίου, ανακοινώθηκε ότι το Ναυτικό και οι Πεζοναύτες σχεδιάζουν μια παγκόσμια άσκηση,

Η ανακοίνωση αυτή είναι επίσημη, μέσα από την σελίδα navy.mil.

Αναφέρει, ότι το Ναυτικό και το Σώμα Πεζοναυτών ανακοίνωσαν μεγάλης κλίμακας άσκηση 2023 και πάλι 24 Ιουλίου 2023 είναι όταν ανακοινώθηκε αλλά ακριβώς εδώ κάτω είναι το σημαντικό μέρος

H Μεγάλης κλίμακας άσκηση 2023 (LSE Large Scale Exercise 2023), συγκεντρώνει το συνδυασμένο Πυροσβεστικό Σώμα και σε 22 χρονικές ζώνες.

Η άσκηση έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει από τις 9 Αυγούστου έως τις 18 Αυγούστου.

Πρέπει να γνωρίζουμε, ότι ο στρατός δεν κάνει τόσο μεγάλης κλίμακας ασκήσεις, εκτός αν πραγματικά σχεδιάζει κάτι ή εκπαιδεύεται για κάτι και φυσικά υπάρχει πάντα η πιθανότητα ότι αυτό είναι απλά ένας τρόπος να αναπτυχθούν στρατεύματα και εξοπλισμός σε στρατηγικές τοποθεσίες υπό το πρόσχημα μιας άσκησης.

Πλήρες δημοσίευμα μεταφρασμένο.

NORFOLK, Va. — Ο Ναύαρχος Daryl Caudle, διοικητής της Διοίκησης Δυνάμεων Στόλου των ΗΠΑ, και ο Αντιστράτηγος Brian Cavanaugh, διοικητής της Διοίκησης Δυνάμεων Πεζοναυτών, ανακοίνωσαν την επερχόμενη άσκηση μεγάλης κλίμακας (LSE) 2023 κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τα μέσα ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε στη Διοίκηση Δυνάμεων Στόλου των ΗΠΑ, στις 24 Ιουλίου.

Η LSE 2023 συγκεντρώνει τη συνδυασμένη δύναμη πυρός της ομάδας του Πολεμικού Ναυτικού και του Σώματος Πεζοναυτών σε έξι ναυτικές συνιστώσες διοικήσεις, επτά αριθμημένους στόλους και 22 ζώνες ώρας. Η άσκηση έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί από τις 9 έως τις 18 Αυγούστου.

“Η ικανότητα διοίκησης και ελέγχου των επιχειρήσεών μας σε 22 χρονικές ζώνες είναι ο τρόπος με τον οποίο θα πολεμήσουμε και θα νικήσουμε σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον έναντι των ανταγωνιστών μας”, δήλωσε ο Caudle. “Για να το πετύχουμε αυτό, πρέπει να συγχρονίσουμε σε παγκόσμιο επίπεδο την ακρίβεια και τον συγχρονισμό, προκειμένου να διεξάγουμε σύγχρονο πόλεμο υψηλού επιπέδου”.

Το LSE 2023 συνδυάζει πραγματικές επιχειρήσεις με εικονικά κατασκευασμένα σενάρια για να δημιουργήσει ένα ρεαλιστικό περιβάλλον εκπαίδευσης που επιτρέπει στους Ναυτικούς και τους Πεζοναύτες μας να εκπαιδεύονται με τον τρόπο που πολεμάμε, ανεξαρτήτως γεωγραφικών ορίων.

Το LSE σχεδιάστηκε για να ενισχύσει την προσπάθεια του Αρχηγού Ναυτικών Επιχειρήσεων να θέσει τις βάσεις για την πρόοδο του ναυτικού δόγματος και της τακτικής με την παγκόσμια ενσωμάτωση των επιχειρήσεων του στόλου με τις αναδυόμενες τεχνολογίες για την τελειοποίηση και επικύρωση των δυνατοτήτων των Κατανεμημένων Ναυτικών Επιχειρήσεων (DMO).

“Η διεξαγωγή αυτών των επιχειρήσεων με ζωντανό, εικονικό και εποικοδομητικό τρόπο είναι το κλειδί”, δήλωσε ο Cavanaugh. “Από την τακτική πλευρά, όπου έχουμε τους ναύτες και τους πεζοναύτες να εκτελούν επιχειρήσεις στο έδαφος ή στη θάλασσα, μέχρι την πτυχή της διοίκησης και του ελέγχου, η ικανότητά μας να συγχρονίζουμε και να διεξάγουμε αυτές τις επιχειρήσεις είναι κρίσιμη”.

Η LSE 2023 είναι η δεύτερη επανάληψη αυτής της άσκησης και βασίζεται στα διδάγματα που αντλήθηκαν από την LSE 2021 και στις έννοιες πολεμικής μάχης που βελτιώθηκαν μέσω των προβλημάτων μάχης του στόλου.

Για να μάθετε περισσότερα για την LSE 2023, παρακολουθήστε αυτό το βίντεο.

Οι μονάδες που θα συμμετάσχουν περιλαμβάνουν:

– Έξι διοικητικές μονάδες του ναυτικού και του Σώματος Πεζοναυτών:

Διοίκηση Δυνάμεων Στόλου των ΗΠΑ

Στόλος Ειρηνικού των ΗΠΑ

Διοίκηση Ναυτικών Δυνάμεων Ευρώπης-Αφρικής

Διοίκηση Ναυτικών Δυνάμεων

Δυνάμεις του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ στην Ευρώπη και την Αφρική

Δυνάμεις του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ στον Ειρηνικό

– Επτά αριθμημένοι στόλοι των ΗΠΑ:

Δεύτερος

Τρίτος

Τέταρτος

Πέμπτος

Έκτος

Έβδομος

Δέκατος

 

**********

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Προσωπική ιστοσελίδα :Ιωάννη : Δεμερτζή.

https://www.demertzisi.gr .

Εάν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να μας στηρίξετε οικονομικά, διαβάστε τα παρακάτω.

Για ΔΩΡΕΕΣ – Οικονομική Ενίσχυση της “Σ” sfagi.gr .

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι,
επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, εκθέτοντας το «σύστημα», έχει στοχοποιηθεί, από όλους αυτούς που ανήκουν και υποστηρίζουν το σύστημα, με αποτέλεσμα, εμείς οι ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι αυτής, να δεχόμαστε τον μέγιστο οικονομικό πόλεμο από όλους αυτούς που ανήκουν και υποστηρίζουν το σύστημα. Έτσι μη έχοντας οικονομικούς πόρους για την συντήρηση όλης αυτής της προσπάθειας, αλλά και για την ίδια την διαβίωσή μας, σας ενημερώνουμε, ότι μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε να μας ενισχύσετε οικονομικά από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Οι τρόποι για την οικονομική ενίσχυση είναι οι παρακάτω εξής:

1. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό στα παρακάτω στοιχεία:
ENERGY COMMUNICATIONS
IBAN: LT42 3250 0603 2304 3454
BIC: REVOLT21
ΧΩΡΑ: LITHUANIA

2. Μέσω Western Union.

Western Union Logo 300x53 - Μεγάλη Στρατιωτική Άσκηση Παγκόσμιας Κλίμακας από το Ναυτικό
Western Union

Καταθέτοντας χρήματα σε οποιοδήποτε κατάστημα Western Union, η σε μεγάλα Super Market, με δυνατότητα αποστολής χρημάτων με Western Union.

Σας ευχαριστούμε.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.