Δημοσιεύουμε στην «ΣΦΑΓΗ», όλο το υλικό που μας έχει αποστείλει ο Δικηγόρος Αθηνών κ. Νίκος Αντωνιάδης, σχετικά με την Νομική δράση κατά της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του Ελληνικού Έθνους.

Εμείς ασχέτως αν έχουμε έρθει σε επικοινωνιακή ρήξη με τον κ. Αντωνιάδη και δίχως να έχουμε προσωπική επαφή, έπειτα από την παραλαβή στο e-mail μας (press @ sfagi.gr) και μελέτη του παρακάτω, σχετικού υλικού για την απάτη του COVID-19, θεωρήσαμε σωστό και έντιμο να το δημοσιεύσουμε για να μάθει όλος ο κόσμος την αλήθεια, με επιπλέον στοιχεία, όπως και τα δικά μας σε παλιότερα δημοσιεύματα.

Στο τέλος, έχουμε προσθέσει υπερσυνδέσμους links, έτσι ώστε ο καθένας να μπορέσει να κατεβάσει όλο το υλικό σε μορφή (pdf).

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΝΟΜΙΚΟ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΙΑΤΡΙΚΟ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ,

ΠΡΟΣ ΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ,

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ,

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΑΣΚΟΥΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ Ή ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ !

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 7η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ !

ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΣΑΣ…

Κυρίες και Κύριοι,

Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία που έχετε. Η διορία σας είναι μέχρι την 7η Νοεμβρίου. Δύο εβδομάδες.

Δύο εβδομάδες διορία να αντιδράσετε. Να δώσετε εσείς το τέλος. Αν δεν το κάνετε, τίποτα δεν θα σας σώζει μετά όταν το τέλος θα έρθει από τους δικαστές.

Επί δυόμιση περίπου χρόνια αποδεικνύω τη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του έθνους από την εγκληματική οργάνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη που καταμήνυσα στη Γ.Α.Δ.Α. την 19η Ιουλίου 2021 με τη μήνυση των 4.311 σελίδων.

Επί δυόμιση χρόνια αποδεικνύω ότι σε ογδόντα τρία νοσοκομεία εφαρμόστηκε πρωτόκολλο θανάτου με σκοπό την εξόντωση χιλιάδων ανθρώπων ώστε να ενισχυθεί η λίστα του τρόμου του Ε.Ο.Δ.Υ. πέραν των χιλιάδων ανθρώπων των οποίων ο θάνατος καταγράφηκε ψευδώς ως θάνατος “από κορωνοϊό”, ενώ οι χιλιάδες αυτοί άνθρωποι πέθαναν από άσχετες αιτίες, επειδή απλά και μόνο έτυχε να είναι συγχρόνως και θετικοί στον κορωνοϊό (αληθώς ή ψευδώς) ή από μικροβιακές λοιμώξεις, σε ποσοστό που συνολικά ξεπερνά το 80 – 90 % του συνόλου των καταγραφών στη λίστα της απάτης και των δολοφονιών του Ε.Ο.Δ.Υ.

Η εφαρμογή του πρωτοκόλλου του θανάτου αποδεικνύεται από εκατοντάδες επώνυμες μαρτυρίες από ανθρώπους σε όλη τη χώρα, στοιχεία από ιατρικούς φακέλους και νεκροψίες-νεκροτομές, οπτικοακουστικό υλικό φρίκης και τρόμου. Το τελευταίο διάστημα η απόδειξη της εφαρμογής του πρωτοκόλλου αυτού ενισχύεται μέρα με τη μέρα από ιατροδικαστικές εκθέσεις – κόλαφο για την εγκληματική οργάνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, οι οποίες εκθέσεις υποβάλλονται στις αντίστοιχες ποινικές δικογραφίες, το δε περιεχόμενο αυτών, όπως πάντα κάνω, δημοσιοποιώ χωρίς βεβαίως να υπάρξει η ελαχίστη αμφισβήτησή του από κανέναν από τους εμπλεκόμενους ιατρούς, τις διοικήσεις των νοσοκομείων ή το υπουργείο Υγείας.
Η εφαρμογή του πρωτοκόλλου του θανάτου εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης που έστησε τη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του έθνους, και ως σκοπό είχε δια της ενίσχυσης της λίστας του τρόμου του Ε.Ο.Δ.Υ., να πειστούν οι Έλληνες να εμβολιαστούν μαζικά ώστε να επιτευχθεί ο τελικός σκοπός της οργάνωσης:

Η “τελική λύση” της μείωσης του πληθυσμού.

Εμβολιασμός ο οποίος έχει ήδη αποδειχθεί ότι ούτε την ανοσία της αγέλης πέτυχε, η δε οργάνωση γνώριζε ότι αυτό ήταν ένα ακόμα τεράστιο ψέμα, όπως γνώριζε εξ αρχής ότι τα εμβόλια δεν αποτρέπουν τη μετάδοση του ιού (Βλ. τελευταία παραδοχή της Pfizer), και ότι ούτε βεβαίως προφυλάσσουν από τη βαριά νόσηση και τον θάνατο, με τα ποσοστά των πλήρως κάθε φορά εμβολιασμένων στις Μ.Ε.Θ. Covid-19 να φτάνουν έως και το 63%.

Ήδη από τις 5 Αυγούστου 2021 επιστήμονες γενετιστές, μοριακοί βιολόγοι, και άλλων ειδικοτήτων, μέσα και έξω από τα δημόσια νοσοκομεία, απέδειξαν τον δολοφονικό μηχανισμό των εμβολίων, τα αποτελέσματα του οποίου μηχανισμού παρακολουθούν οι πολίτες με τρόμο στα σπίτια και στις γειτονιές τους, στα χωριά και στις πόλεις, αλλά ακόμα και μέσα από τα συστημικά Μ.Μ.Ε., με τον έναν μετά τον άλλον τους συνανθρώπους μας να πεθαίνουν καθημερινά “ξαφνικά” και την εγκληματική οργάνωση να επιδίδεται σε όργιο απόκρυψης των αποτελεσμάτων αυτών, με την κίτρινη κάρτα να έχει καταντήσει το ανέκδοτο του αιώνα.

Μέχρι αύριο το βράδυ θα έχετε λάβει στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις σας, και κάποιοι με κούριερ, το ενημερωτικό υλικό που θα σταλεί μεταφρασμένο και υποτιτλισμένο σε όλο τον πλανήτη.

Έχετε διορία μέχρι τα ξημερώματα της 7ης Νοεμβρίου.

Μετά θα είναι πολύ αργά.

ΕΛΛΑΔΑ, 24 Οκτωβρίου 2022

Νίκος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΔΡΑΣΗΣ

Στο κείμενο που σας προκαλώ να διαβάσετε και έχει τίτλο «ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΡΑΣΗΣ», περιγράφεται συνοπτικά η νομική δράση μου στην τιτάνια μάχη μου με το θηρίο. Το θηρίο είναι παγκόσμιο, η απάτη είναι παγκόσμια, είναι η πλανητική απάτη «Πανδημία Covid-19», και εγώ αντιμετωπίζω από την 26/04/2020 το θηρίο όπως δρα στην πατρίδα μου ως η φριχτότερη εγκληματική οργάνωση που έδρασε ποτέ στα ιερά χώματά της και έστησε τη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους. Αλλά μέσα από τη δράση μου αυτή στην Ελλάδα θα οδηγήσω και τους υπαιτίους της παγκόσμιας απάτης στη Δίκη των Αθηνών. Μέσα από τις σελίδες του ιστορικού αυτού θα ζήσετε βήμα προς βήμα από την 26/04/2020 μέχρι σήμερα, τη δράση μου απέναντι σε όλο κυριολεκτικά το εγχώριο σύστημα, το οποίο με πολέμησε λυσσαλέα με όλα τα όπλα και τους μηχανισμούς του. Είμαι όμως εδώ όρθιος να τελειώσω αυτό που άρχισα πριν από δυόμιση χρόνια, έχοντας στο πλευρό μου εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, ένα τεράστιο πλήθος από όλα τα κοινωνικά στρώματα που γιγαντωνόταν μέρα με τη μέρα και εξακολουθεί και γιγαντώνεται, το οποίο με ακολουθεί και παρακολουθεί τη δράση μου αυτή και τις κινήσεις μου πάνω στην τεράστια αυτή νομική σκακιέρα που έστησα απέναντι στην εγκληματική οργάνωση του αρχηγού Κυριάκου Μητσοτάκη. Δεν μπόρεσαν να με νικήσουν όχι τόσο γιατί είμαι καλός δικηγόρος, όσο γιατί υπερασπίζομαι και εκπροσωπώ τη Μία και Μοναδική Αλήθεια στην σκοτεινή αυτή περίοδο της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους. Και η Αλήθεια όταν επιμένει, νικά.

Είμαι όρθιος γιατί έχω μαζί μου αμέτρητους ανθρώπους που έσωσα από τα νοσοκομεία – κολαστήρια, έχω δίπλα μου τις αμέτρητες ψυχές ανθρώπων που δολοφονήθηκαν σε αυτά. Είναι άνθρωποι με ονοματεπώνυμα. Άνθρωποι από κάθε μεριά της πατρίδας μου, άνθρωποι όλων των κοινωνικών στρωμάτων και των μορφωτικών επιπέδων, όλων των πολιτικών αντιλήψεων και των οικονομικών τάξεων, όλων των θρησκευτικών πεποιθήσεων, όλων των ηλικιών. Κέντρο της δράσης μου ο Άνθρωπος. Στάθηκα δίπλα σε εγκύους, σε μωρά, παιδιά, συζύγους, γονείς, παππούδες και γιαγιάδες, σε φτωχούς και πλούσιους, σε χριστιανούς, μουσουλμάνους, Εβραίους και άθεους, σε Ρομά, τσιγγάνους και Πομάκους, σε Τούρκους, Βιετναμέζους, Αλβανούς, Γερμανούς, Ρώσους και Άγγλους, σε κάθε έναν που είχε ανάγκη τη βοήθειά μου. Το ότι σε μία μόνο παρουσία μου σε διαδικτυακή εκπομπή στις αρχές του καλοκαιριού, 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι με παρακολούθησαν, κάτι λέει για τον κόσμο αυτό.

Τη βοήθεια αυτή την έδωσα σε ανθρώπους στους οποίους εφαρμόστηκε το ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ (το οποίο περιγράφω στη μήνυση των 4.311 σελίδων που κατέθεσα την 19/07/2021 στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, και παραθέτω αυτούσιο στο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΡΑΣΗΣ). Ο ιός SARS-CoV-2 δεν ήταν θανατηφόρος στο βαθμό που να δικαιολογεί πανδημία και την ανάγκη μαζικού εμβολιασμού, ώστε εκτός από τις ομολογημένες πλέον ψευδείς καταγραφές θανάτων «από κορωνοϊό» έπρεπε να εξοντώσουν εκατοντάδες ανθρώπους με το πρωτόκολλο του θανάτου, το οποίο απέδειξα ότι εφαρμόστηκε σε ογδόντα τρία νοσοκομεία. Το πρωτόκολλο ΑΥΤΟ είναι η ΚΑΡΔΙΑ της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους. Χωρίς τους θανάτους αυτούς και τη λίστα του τρόμου του Ε.Ο.Δ.Υ. δεν θα μπορούσαν αρχικά να πείσουν, στη συνέχεια να εκβιάσουν και στο τέλος να υποχρεώσουν τον πληθυσμό να εμβολιαστεί ώστε να επιτευχθεί ο τελικός σκοπός, η «τελική λύση»:

Η μείωση του πληθυσμού.

Mέσα από το φριχτότερο όλων πρωτόκολλο, αυτό του μαζικού εμβολιασμού. Με τους επιστήμονες να έχουν επιδώσει ήδη με τη δική μου υπογραφή από την 05/08/2021 την καταγγελία-κόλαφο για τα εμβόλια και τον δολοφονικό μηχανισμό τους σε όλες τις αρχές, με την εγκληματική οργάνωση να αποκρύπτει συστηματικά τις παρενέργειες των εμβολίων και την κίτρινη κάρτα να έχει γίνει το ανέκδοτο του αιώνα, με τις κλινικές και τις Μ.Ε.Θ. Covid-19 να κατακλύζονται από τους «πλήρως» κάθε φορά εμβολιασμένους, με τους ξαφνικούς θανάτους να κυριαρχούν πλέον στην επικαιρότητα, με νέους ανθρώπους να καταρρέουν καθημερινά από του πουθενά. Με την «επιχείρηση ελευθερία», την «ανοσία της αγέλης» και τις αναστολές εργασίας χιλιάδων υγειονομικών υπαλλήλων να συνθέτουν το σκηνικό της απάτης εντός του πρωτοκόλλου του μαζικού εμβολιασμού και την διευθύντρια της Pfizer να έρχεται στα μέσα του Οκτωβρίου του 2022 να ομολογεί μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ότι δεν υπήρχε ούτε μισό δεδομένο για την αποτροπή της διάδοσης του κορωνοϊού μετά τον εμβολιασμό όταν έριξαν στον πληθυσμό το εμβόλιο, και να στέλνει ένα βήμα πιο κοντά στο γκρεμό και την ελληνική εγκληματική οργάνωση του τύποις πρωθυπουργού της χώρας και στην πραγματικότητα αρχηγού της φριχτότερης εγκληματικής οργάνωσης που έδρασε ποτέ σε αυτή.

Στην διάρκεια της τιτάνιας αυτής μάχης γνώρισα τον σπουδαίο επιστήμονα, ερευνητή και άνθρωπο, Δημήτρη Ποντίκα. Συναντήθηκαν οι δρόμοι μας, ενώσαμε τις δυνάμεις μας και από τα μέσα του 2021 συνεχίσαμε μαζί τη μάχη αυτή απέναντι στο θηρίο. Ενώσαμε τα μυαλά μας, τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας, ο καθένας στο δικό του πεδίο, και πάνω από όλα την αγάπη για τα παιδιά μας, τον Συνάνθρωπο, την Πατρίδα, την Ορθοδοξία.

Αυτά τα 24ωρα κάνω πυρετώδεις προετοιμασίες για τη δίκη του αιώνα την 7η Νοεμβρίου (Βλ. στο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΡΑΣΗΣ) και τη σπουδαιότερη ποινική διαδικασία όλων των εποχών στην Ασφάλεια Διονύσου (Βλ. επίσης στο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΡΑΣΗΣ), ενώ παράλληλα έχω επικοινωνία με γιατρούς και νοσηλευτές, δικηγόρους, δημοσιογράφους και ερευνητές από τις Η.Π.Α., την Ιταλία, την Ισπανία, την Ολλανδία, την Αυστρία και τη Γερμανία, για τη μεθόδευση της Δίκης της Αθηνών.

Διαβάστε το κείμενο. Παρακολουθήστε και εσείς τη δράση αυτή. Όσοι δεν τη γνωρίζετε, θα αναρωτηθείτε αν αυτό που διαβάζετε είναι πραγματικό ή αν διαβάζετε μυθιστόρημα.

Δεν είναι. Οι άνθρωποι που έσωσα είναι πραγματικοί άνθρωποι. Οι άνθρωποι που δολοφονήθηκαν είναι πραγματικοί άνθρωποι. Όπως είναι οι μαρτυρίες των ανθρώπων, τα αμέτρητα στοιχεία, τα μηνύματα, οι φωτογραφίες, τα βίντεο, οι αμέτρητοι ιατρικοί φάκελοι και οι νεκροτομές. Όπως πραγματικά είναι και τα ογδόντα τρία νοσοκομεία – κολαστήρια, Άουσβιτς και Νταχάου, με τα οποία είμαι αντιμέτωπος.

Συνοδευτικά υποβάλλω ένα έγγραφο το οποίο τιτλοφορείται «ΥΛΙΚΟ» και περιέχει φωτογραφίες με σύντομα επεξηγηματικά κείμενα. Θα σας συγκλονίσει. Είναι ένα ελάχιστο δείγμα από αυτά που έχω κάνει και ζήσει δυόμιση χρόνια. Είναι δυόμιση χρόνια σαν να ήταν εκατό ζωές. Υποβάλλω και κάποια βίντεο, ενδεικτικά. Θα σας συγκλονίσουν και αυτά. Ελάχιστο και αυτό δείγμα από αυτά που έχω αποκαλύψει στον κόσμο. Σε αυτά είναι και τρία συγκλονιστικά βίντεο με ήχο και εικόνα (το πρώτο και στα Αγγλικά) που συνοψίζουν τη μάχη μου των δυόμιση ετών.

Το τελευταίο βίντεο που σας αποστέλλω είναι της χθεσινής μισάωρης ζωντανής μετάδοσης (live) στο facebook. Σε αυτή εξήγησα με απλά λόγια την κολοσσιαία για όλους τους Έλληνες σημασία της δίκης της 7ης Νοεμβρίου 2022 και γιατί η δίκη αυτή είναι πράγματι η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ. Με ένα κατηγορητήριο μέσα στο οποίο, σε ελάχιστες γραμμές, περιλαμβάνεται ολόκληρη η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ…

klhsh antoniadis nikos 01 - Νομική δράση κατά της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία - Ν. Αντωνιάδης
Κλητήριο Θέσπισμα Εισαγγελέας 21-1599 Εφετών Αθηνών Νίκος Αντωνιάδης

 

klhsh antoniadis nikos 02 - Νομική δράση κατά της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία - Ν. Αντωνιάδης
Κλητήριο Θέσπισμα Εισαγγελέας 21-1599 Εφετών Αθηνών Νίκος Αντωνιάδης
klhsh antoniadis nikos 03 - Νομική δράση κατά της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία - Ν. Αντωνιάδης
Κλητήριο Θέσπισμα Εισαγγελέας 21-1599 Εφετών Αθηνών Νίκος Αντωνιάδης

…η δική μου αθώωση θα είναι ταυτόχρονα και η καταδίκη των δολοφόνων της εγκληματικής οργάνωσης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Για πρώτη φορά στα ποινικά χρονικά, σε ποινική δίκη δεν δικάζονται εγκλήματα που τελέστηκαν μόνο στο παρελθόν, αλλά που εξακολουθούν και τελούνται και σήμερα και θα εξακολουθούν να διαπράττονται και κατά τη διάρκεια της δίκης! Και αυτή ήταν η απάντηση του κουίζ που έβαλα στον κόσμο…

nikos antoniadis nomikh drash kata apaths covid 02 - Νομική δράση κατά της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία - Ν. Αντωνιάδης
Νομική δράση κατά της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία – Ν. Αντωνιάδης

Αυτά τα ονοματεπώνυμα παρακάτω ΔΕΝ είναι φανταστικών προσώπων. Είναι ΑΛΗΘΙΝΩΝ. Και είναι απλά κάποια από τη δική μου «λίστα του Σίντλερ» και κάποια από τη λίστα των δολοφονηθέντων με το πρωτόκολλο του θανάτου. Μεταξύ αυτών ο Γιώργος Βαρασιάς που δολοφονήθηκε στο Πανεπιστημιακό του Ρίου, ο Μιχάλης Βραχάλης που δολοφονήθηκε στο νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ, και η Παναγιού Κανόνη που δολοφονήθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, και των οποίων οι δολοφονίες είναι οι πρώτες τρεις που βεβαιώνονται από ιατροδικαστικές εκθέσεις των ιατροδικαστών Σωκράτη Τσαντίρη, Κατερίνας Αποστολίδου και Χαράλαμπου Κούτση, και του καρδιολόγου Νίκου Αγγελόπουλου. Ακολουθούν και άλλες…

Έχει φτάσει πια και η δική σας ώρα.

Ή τώρα ή ποτέ…

Γιώργος Βαρασιάς, Μιχάλης Βραχάλης, Παναγιού Κανόνη, Κώστας Αβραμίδης, Χαράλαμπος Χατζηχαραλάμπους, Μερόπη Χατζηιωαννίδου, Νίκος Σταύρου, Άννα Ψυχογυιού, Νίκος Λυμπερόπουλος, Στέφανος Κοζκόζης, Θανάσης Τριανταφυλλίδης, Νίκος Γεωργακόπουλος, Kυριάκος Θεοχαρίδης, Παρασκευή Κότσιφα, Κώστας Κοντογιάννης, Γιώργος Ψυχογυιός, Χρήστος Στέφος, Στάθης Χειμαριός, Κωνσταντίνα Βατικιώτη, Φίλιππος Καλλιγέρης, Ηρακλής Σαχουάτζε, Πραξιτέλης Γιδάρης, Χρήστος Καρτάλης, Δημήτρης Κασσάρ, Λευτέρης Δημητρίου, Ελισάβετ Σεβαστού, Πασχαλίνα Γαζή, Αντιγόνη Πανταζή, Γιώργος Βιόπουλος, Λάμπρος Γάκης, Κατερίνα Ριζοπούλου, Βασίλης Τόλιας, Ιωάννα Πασιά, Σταυρούλα Κύρου, Χρήστος Βελκόπουλος, Σταυρούλα Παπαβασιλείου, Λευτέρης Βαρότσης, Κατερίνα Λαγού, Δημήτρης Καζαντζίδης, Κώστας Τσολερίδης, Αντώνης Δήμου, Ειρήνη Μαυρωνά, Αναστάσιος Ζωντανός, Ευφροσύνη Βαρότση, Μελπομένη Καραμήτσου, Απόστολος Κιούσης, Νίκος Κοψάς, Zεϊνέ Αλήμογλου, Αντώνης Βήτος, Λέανδρος Αρβανιτάκης, Σπύρος Καραπιπέρης, Μαργέτα Σκιάου, Trevor Sillito, Sullvije Braimllari, Αγάπη Μανουηλίδου, Αουρέλ Μπόμποκ, Φωτεινή Ακτιώτη, Χρυσάνθη Τσιμπίνου, Χατιτζέ Χατζίογλου, Μαρία Ζαούτσου, Φωτεινή Ρουμπή, Χρήστος Ρενιέρης, Δημήτρης Μαυρωνάς, Νίκος Ιωσηφίδης, Σπύρος Βενιέρης, Σταύρος Τοπουζίδης, Γιώργος Πλέγας, Νικόλαος Τσιρώνης, Αλίνα Ρίστα, Κώστας Αθανασόπουλος, Κώστας Γιωτάκης, Ηλίας Μιχαλόπουλος, Αντώνης Γκιούρκας, Λάμπρος Καραμήτσος, Στράτος Μελεμένης-Μπουντούρης, Μιχάλης Κουιμτζής, Μαρία Ζαφείρη, Δώρα Αγριδιώτη, Χρήστος Φολτόπουλος, Γιώργος Υφαντής, Κώστας Γέρκος, Ιωάννα Κοτσίκου, Δημήτρης Μαδεμτζόγλου , Γιάννης Σαββαΐδης, Μαρία Μπακάλη, Χρήστος Διαμαντόπουλος, Μηνάς Παπαβασιλείου, Κοσμάς Μάραθος, Νίκος Μαρκατατζής, Δήμητρα Γεωργιοπούλου, Trap Hop, Σοφία Βασιλείου, Στέλιος Τοπαλίδης, Χρήστος Οικονομίδης, Παναγιώτης Τσιρούλης, Άννα-Μαρία Κοτσίκου, Χριστίνα Σαμψωνίδου…

Αθήνα, 29 Οκτωβρίου 2022

Νίκος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών

 

ΠΡΟΣ:
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Μ Η Ν Υ Σ Η
ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ
ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗ
ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΑΡΘΡΟ 187 § 1 & 2 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ

ΒΑΣΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ:

ΑΡΘΡΑ 299 & 322 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ

Νικολάου Αντωνιάδη του Ιωάννη και της Αικατερίνης-Θέμιδος, Δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ. Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών 17494, κατοίκου Σταμάτας Δήμου Διονύσου Αττικής, οδός Πιπεροπούλου & Ματρώζου αρ. 2.
Κ Α Τ Α
1. Κυριάκου Μητσοτάκη, Πρωθυπουργού.

2. Βασιλείου Κικίλια, Υπουργού Υγείας.

3. Παναγιώτη Αρκουμανέα, Προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.).

4. Σωτηρίου Τσιόδρα, Καθηγητή Ιατρικής ΕΚΠΑ – ΓΝΑ ΑΤΤΙΚΟΝ, Παθολόγου-Λοιμωξιολόγου, εκπροσώπου του Υπουργείου Υγείας για τον «νέο κορωνοϊό».

5. Των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου.

6. Των διοικητών των εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ νοσοκομείων.

7. Των διευθυντών των κλινικών «Covid-19» των εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ νοσοκομείων

8. Των ιατρών και νοσηλευτών, εντός και εκτός των κλινικών Covid-19, των εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ νοσοκομείων.

9. Των μελών της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του Κορωνοϊού Covid-19.

10. Των μελών της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες.

11. Των συνεργαζομένων με την εγκληματική οργάνωση εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ ειδικών επιστημόνων, πέραν των μελών των ανωτέρω επιτροπών

12. Βασιλείου Πλιώτα, Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

13. Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

14. Των διευθυνόντων τις Εισαγγελίες, στην τοπική αρμοδιότητα των οποίων υπάγονται τα εμπλεκόμενα κατά τη ΜΗΝΥΣΗ νοσοκομεία.

15. Των εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών.

16. Των ιδιοκτητών, διευθυντικών στελεχών και δημοσιογράφων των εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ Μ.Μ.Ε, των υπευθύνων της Εταιρείας FACEBOOK, στην έδρα της στο Δουβλίνο Ιρλανδίας και των συνεργατών τους στην Ελλάδα, και των μελών της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (ΑΜΚΕ), με την επωνυμία “ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ”.
ΚΑΙ
ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΛΛΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ
ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΜΕΡΟΣ
ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ

Οι ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΙ συμμετέχουν, με διευθυντικό ρόλο, ως μέλη ή συνεργοί της, στην ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ που συγκροτήθηκε και δρα στο πλαίσιο της “πανδημίας» που κήρυξε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) την 11.3.2020, με σκοπό τη διάπραξη δύο κυρίων κακουργημάτων:

-Της αρπαγής, κατ’ άρθρο 322 Π.Κ., ήτοι της με εξαπάτηση των πολιτών περιαγωγή αυτών σε κατάσταση στέρησης της ελευθερίας.

-Της ανθρωποκτονίας με δόλο, κατ’ άρθρο 299 Π.Κ., στα εμπλεκόμενα κατά τη ΜΗΝΥΣΗ νοσοκομεία.

Η εγκληματική οργάνωση συγκροτήθηκε από τους πρώτους τέσσερις μηνυόμενους, Κυριάκο Μητσοτάκη, Βασίλειο Κικίλια, Παναγιώτη Αρκουμανέα και Σωτήριο Τσιόδρα, ήδη και τουλάχιστον από τον Αύγουστο του 2019, με σκοπό την εφαρμογή τριών πρωτοκόλλων:

-Της απάτης.

-Του θανάτου.

-Του μαζικού εμβολιασμού.

Το πρωτόκολλο του θανάτου εφαρμόστηκε προκειμένου να ενισχυθεί το πρωτόκολλο της απάτης, αμφότερα δε εφαρμόστηκαν παράλληλα, προκειμένου να καταστεί δυνατή η εφαρμογή του τρίτου και τελικού πρωτοκόλλου, του μαζικού εμβολιασμού, με τελικό σκοπό την μαζική δολοφονία μέρους του πληθυσμού, σε ένα ξεκάθαρο σχέδιο μείωσής του.

Στην παρούσα ΜΗΝΥΣΗ περιγράφεται η εφαρμογή των πρωτοκόλλων της απάτης και του θανάτου, με την κατάθεση, δε, άμεσα ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ στην Υποδιεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, όπου κατατίθεται και η ΠΑΡΟΥΣΑ, θα συμπληρωθεί με τα στοιχεία που αποδεικνύουν την τέλεση του εγκλήματος της απόπειρας ανθρωποκτονίας μεγάλου μέρους του πληθυσμού, καθώς και του ίδιου εγκλήματος τετελεσμένου. Στην συμπληρωματική ΜΗΝΥΣΗ θα ενταχθούν επιπροσθέτως και τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών του Υπουργείου Υγείας, και της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής.

Απαιτείται η κατά ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ επιτάχυνση των διαδικασιών διερεύνησης των επί μέρους περιπτώσεων που αναφέρονται στη ΜΗΝΥΣΗ, τόσο σε αυτές όπου έχουν ήδη υποβληθεί μηνύσεις και έχουν σχηματιστεί δικογραφίες, όσο και σε όλες τις υπόλοιπες, των κεφαλαίων αμφοτέρων των πρωτοκόλλων.

Απαιτείται η διερεύνηση του συνόλου των ήδη υποβληθέντων ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ που αναφέρονται στη ΜΗΝΥΣΗ, με όποια μορφή και διαδικασία έχουν αυτά υποβληθεί.

Απαιτείται η διερεύνηση μίας εκάστης των νοσηλειών που κατέληξαν στον θάνατο των -μέχρι αυτή την ώρα- 12.826, πέραν δηλαδή των περιπτώσεων που αναφέρονται στη ΜΗΝΥΣΗ.

Απαιτείται ο έλεγχος της περιουσιακής κατάστασης του συνόλου των εμπλεκομένων κατά τη ΜΗΝΥΣΗ φυσικών και νομικών προσώπων.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της ΜΗΝΥΣΗΣ, θα εξεταστεί ο ακριβής ρόλος και η συμμετοχή ενός εκάστου των εμπλεκομένων στη δράση της εγκληματικής οργάνωσης φυσικών προσώπων.

Αρχεία για κατέβασμα.

ENHMEΡΩΣΗ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Παρακάτω οι υπερσύνδεσμοι για να κατεβάσετε τα αρχεία. (Πατήστε στα κόκκινα γράμματα)

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ σε μορφή (.zip)

2. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΝΙΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ (.pdf)

3. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΔΡΑΣΗΣ (.pdf)

4. ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΡΑΣΗΣ (.pdf)

5. ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ – ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ (.pdf)

6. ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ – ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ (.pdf)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.