ΈΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Στον σημερινό κόσμο, ο Εωσφόρος κυκλοφορεί ελεύθερος. Έχει τον έλεγχο πολλών πραγμάτων που έχουν κάνει οι άνθρωποι. Πηγαίνοντας πίσω στη δεκαετία του 1860 με τον Αβραάμ Λίνκολν, ο οποίος δεν ήθελε να δεσμεύσει τη χώρα στην παγκόσμια τραπεζική συμμορία που ανήκε στους Ροκφέλερ και άλλους στην Ευρώπη. Ήθελαν να δεσμεύσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες στα χρήματά τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δολοφονήθηκε ο Λίνκολν. Πολεμούσε τη συμμορία (Cabal).

Προχωρήστε με ταχύτητα στο 1911. Και πάλι, η συμμορία παρουσίαζε το κεντρικό τραπεζικό της σύστημα στο Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών και εκείνοι το έχαψαν. Το 1913, το Κογκρέσο ψήφισε την Ομοσπονδιακή Αποθεματική Πράξη (Federal Reserve Act).

Δεν είναι ψέμα, ότι ο προπάππους Μπους είχε χημικά εργοστάσια στο Όρεγκον και την πολιτεία της Ουάσιγκτον. Ήρθε ο 1ος Παγκόσμιος Πόλεμος και η εισαγωγή χημικών όπλων όπως το αέριο μουστάρδας. Ο πρεσβύτερος Μπους παρείχε τα χημικά που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Ήρθε ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος και έκανε περισσότερα από τα ίδια, δίνοντας χημικά στους Ναζί που τα χρησιμοποίησαν για να δολοφονήσουν εν ψυχρώ εκατομμύρια ανθρώπους. Στη συνέχεια, ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος τελείωσε και οι Ναζί μεταφέρθηκαν στην Αμερική μέσω του Project Paperclip. Η Κεντρική Τράπεζα (Federal Reserve) χρηματοδότησε την εισβολή των Ναζί στην Αμερική.

Το ένα σημαντικό μέρος όλης αυτής της ιστορίας είναι ότι η Πόλη του Λονδίνου, το Βατικανό και η Περιφέρεια της Κολούμπια υπέγραψαν μια συμφωνία για να δεσμεύσουν όλους τους ανθρώπους υπό την κυριαρχία τους. Η κυβέρνησή μας έγινε μια εταιρεία που ονομάζεται US, Inc. Και σε συνεργασία με την Πόλη του Λονδίνου και το Βατικανό, κήρυξε τον πόλεμο στους λαούς του κόσμου.

Στα τέλη της δεκαετίας του 1950 και στις αρχές της δεκαετίας του 1960 μια Καθολική Οικογένεια άρχισε να εισβάλλει στην αμερικανική πολιτική. Οι Κένεντι. Ήταν ο John F. Kennedy που συνειδητοποίησε τη Διαφθορά του Κεντρικού Τραπεζικού Συστήματος και ήταν η CIA, ο George H. W. Bush, που δολοφόνησε τον JFK στο Ντάλας το I964. Ήταν μέρος των μυστικών κοινωνιών που συνδέονται με την Τριάδα του Εωσφόρου και την Παγκόσμια Τραπεζική Συνομωσία. Αυτή η συμμορία ξεκινάει πολέμους, διευθύνει την εμπορία ανθρώπων, το εμπόριο σεξουαλικών σκλάβων και τη συγκομιδή Αδρενοχρωμίου (AdrenoChrome) μαζί με τη συγκομιδή οργάνων. Χρησιμοποιεί υπόγειες βάσεις και σήραγγες για να μετακινεί τους υπηρέτες και τους σκλάβους της.

Είχαν ανθρώπους που διείσδυσαν σε κάθε μέρος της κυβέρνησης όλα αυτά τα χρόνια.

Στις αρχές του 1900, ο Νικολάι Τέσλα έκανε πολλές σπουδαίες εφευρέσεις.

Όταν πέθανε, ο θείος του Ντόναλντ Τραμπ ήταν αυτός που διαχειρίστηκε τις εφευρέσεις και τη γραφειοκρατία του Τέσλα. Δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια και πολλά άλλα.

Ο Τζορτζ Μπους Ο 41ος Πρόεδρος Ην. Πολιτείων. Ακολούθησε ο Μπιλ Κλίντον. Στη συνέχεια ο Τζορτζ Μπους και μετά ο Μπάρι Σότερο (Ομπάμα). Όλοι αυτοί οι άνθρωποι ήταν υπό την επιρροή της Παγκόσμιας Εωσφορικής Σατανικής Καμπάλ. Ο καθένας από αυτούς έπρεπε να διαπράξει έναν φόνο, ενώ βιντεοσκοπούνταν, προκειμένου να αποδεχτούν ή να επιτύχουν τον στόχο να διοικήσουν τις ΗΠΑ για τους Παγκοσμιοποιητές, οι οποίοι σχεδίαζαν να απο-κατοικήσουν τον Κόσμο τα επόμενα χρόνια. Ο Ντόναλντ Τράμπ διέκοψε τα σχέδιά τους.

Οι Κλίντον, οι Μπους, η US Inc, το Βατικανό, το Σίτι του Λονδίνου και η τραπεζική συμμορία πήραν χρήματα και επωφελήθηκαν από όλους. Πήραν το χρυσό μας, το ασήμι μας, για να το κρατήσουν για τον εαυτό τους και στη συνέχεια σχεδίασαν μια παγκόσμια πανδημία για να πετύχουν το στόχο τους να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό από 8 δισεκατομμύρια σε 500 εκατομμύρια. Οι Κατευθυντήριες Λίθοι της Γεωργίας εκθέτανε το σχέδιο αυτό.

Μετά ήρθε ο Ιούνιος του 2015. Ο Τραμπ κατεβαίνει τις κυλιόμενες σκάλες και ανακοινώνει ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία. Ο Τραμπ δεν είναι ο τέλειος άνθρωπος.

Είναι ο τέλειος άνθρωπος για τη δουλειά. Ο Θεός έχει βάλει το χέρι του στην τοποθέτηση του Τραμπ στο αξίωμα. Ο Τραμπ περιβάλλεται από ανθρώπους που τον μισούν και με 800 στρατιωτικούς που ονομάζονται “Q” και είναι οι “Q” που έφερε στον Τραμπ το σχέδιο για την απομάκρυνση της Παγκόσμιας Εωσφορικής Σατανικής Τραπεζικής Καμπάλ από το πρόσωπο της γης. Δεκαετίες τώρα, είναι καιρός να δράσουμε. Το 2017, ο Τραμπ θέτει το σχέδιο σε εφαρμογή.

Αφού το σχέδιο τίθεται σε εφαρμογή, ο Τραμπ ανακαλύπτει ότι το βαθύ κράτος, ο βάλτος, είναι πολύ βαθύτερο και ευρύτερο από ό,τι είχε προβλεφθεί. Οι “Q” και ο Τραμπ επιστρατεύουν εκείνους που μπορούν να εμπιστευτούν και αρχίζουν να χρησιμοποιούν έναν Κβαντικό Υπολογιστή για να τους βοηθήσει να αξιολογήσουν τις κινήσεις και τις αντι-κινήσεις που πρέπει να γίνουν για να δοθεί ένα τέλος στη Cabal και σε όλες τις δραστηριότητές της.

Ο Τραμπ ανασυγκροτεί τον αμερικανικό στρατό και εκπαιδεύει 60.000 στρατιώτες για υπόγειο πόλεμο κατά της Καμπάλ.

Πάνω από 800.000 άνθρωποι εξαφανίζονται κάθε χρόνο χωρίς να τους ξαναδούν ποτέ. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι παιδιά. Η Cabal πληρώνει ανθρώπους για να τα παίρνουν σε κοινή θέα κάθε μέρα για να χρησιμοποιηθούν για Εωσφορικές Σατανιστικές τελετές, Συλλογή Οργάνων και αδρενοχρώμιο και πληρωμένο σεξ.

Ο Τραμπ δηλώσει ότι θα δώσει τέλος σε αυτό μια για πάντα. Αυτό σημαίνει ότι θα τερματίσει και την συμμορία των Κεντρικών Τραπεζών.

Ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς και το Ίδρυμα Γκέιτς ενσωματώθηκαν στις παγκοσμιοποιημένες ελίτ της συμμορίας. Αγόρασαν αγροτικές εκτάσεις στην Αμερική για να ελέγχουν την παραγωγή τροφίμων. Έβαλαν χρήματα στη Μεγάλη Φαρμακευτική προκειμένου να δημιουργήσουν φάρμακα για τον αποπληθισμό (Depopulation) της γης. Δοκίμασαν τα φάρμακά τους στην Αφρική και την Ινδία. Και οι δύο χώρες είχαν εκδώσει εντάλματα σύλληψης των Γκέιτς για απόπειρα γενοκτονίας και γενοκτονία. Παραδόθηκαν στην Ινδία τον Ιούλιο του 2013, όπου δικάστηκαν και καταδικάστηκαν για Γενοκτονία και κρεμάστηκαν από το λαιμό μέχρι θανάτου.

Αυτό φέρνει στο προσκήνιο την προέλευση της κλωνοποίησης. Έχουν κατασκευαστεί και χρησιμοποιηθεί κλώνοι σχεδόν όλων των Ελίτ. Οι Γκέιτς που βλέπαμε μέχρι και πέρυσι ήταν κλώνοι.

Ο Μπάιντεν είχε έναν κλώνο. Ο Fauci έχει έναν κλώνο. Η Χίλαρι και ο Μπιλ έφτιαξαν πολλούς κλώνους τους. Στον σημερινό κόσμο μπορείτε να κλωνοποιήσετε το κατοικίδιό σας για 30 χιλιάδες δολάρια. Ένας κλώνος του εαυτού σας μπορεί να φτιαχτεί για 150 χιλιάδες δολάρια ή και περισσότερο.

Υπάρχουν ηθικές εκτιμήσεις που πρέπει να γίνουν όταν εξετάζεται η κλωνοποίηση του ανθρώπου. Ένα ακόμη προφανές ερώτημα είναι αν ένας κλώνος μπορεί να έχει ψυχή. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι οι κλώνοι μπορούν να έχουν ψυχή, παρόλο που μπορεί να έχουν τις αναμνήσεις σας. Μόνο ένας άνθρωπος που δημιουργήθηκε κατ’ εικόνα του Θεού (μέσω φυσικής συνουσίας) μπορεί να έχει ψυχή.

Έρχεται το 2018. Η πραγματική Χίλαρι και ο Μπιλ Κλίντον συλλαμβάνονται στα τέλη Νοεμβρίου 2018. Μεταφέρονται στο GITMO όπου και οι δύο παραπέμπονται σε Στρατιωτικά Δικαστήρια για τα πολυάριθμα και διάφορα εγκλήματα που έχουν διαπράξει και οι δύο εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών και του λαού.

Κρίνονται ένοχοι και διατάσσονται να κρεμαστούν. Έτσι, στις 31 Δεκεμβρίου 2018, μετά τις 9 το βράδυ, απαγχονίζεται πρώτα ο Μπιλ και μετά η Χίλαρι.

Και οι δύο πήραν αυτό που τους άξιζε. Αλλά τι γίνεται με τους κλώνους τους;

Οι κλώνοι τους τελικά συλλαμβάνονται και απαγχονίζονται το 2021 στο GITMO.

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος αφορά την κατάρριψη της Παγκόσμιας Εωσφορικής Σατανικής Τραπεζικής Συμμορίας και των 3 πόλεων της Συμμορίας: Βατικανό (Vatican City), ΗΠΑ Α.Ε. (Washington D.C.) και την Πόλη του Λονδίνου (City Of London).

Ο Τραμπ, ενώ υπηρετούσε Πρόεδρος των Ην. Πολιτειών το 2019, κατέθεσε αίτηση πτώχευσης για τις εταιρικές Ηνωμένες Πολιτείες (US Inc) με το Σίτι του Λονδίνου. Η πτώχευση ολοκληρώθηκε και η US Inc διαλύθηκε τον Μάρτιο του 2021. Ο Μπάιντεν και η Χάρις και το Κογκρέσο των ΗΠΑ είναι μια δύναμη κατοχής σε μια ξένη χώρα από τις 20ή Ιανουαρίου 2021. Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα απορροφήθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών μαζί με την IRS, τον εκτελεστικό βραχίονα της Ομοσπονδιακής Τράπεζας. Ο Μπάιντεν, η Χάρις και το αμερικανικό Κογκρέσο έχουν χρεοκοπήσει. Δεν έχουν χρήματα. Δεν έχουν καμία εξουσία. Είναι μια ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ. ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Όταν ο Τραμπ έφυγε από το γραφείο του, ήταν ακόμα ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τα Λευκά Καπέλα (800 στρατιωτικοί γνωστοί ως “Q”) μαζί με τον Τραμπ και άλλους που τον υποστηρίζουν, κινούν τον ουρανό και τη γη με τη βοήθεια του Θεού για να απομακρύνουν την Παγκόσμια Εωσφορική Σατανική Τράπεζα του Σατανά.

Η NESARA και η GESARA έχουν εισαχθεί σε 209 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το τραπεζικό σύστημα Swift έχει εξαφανιστεί. Οι νόμοι μας πρόκειται να αποκατασταθούν στο Κοινό Δίκαιο του 1868 και το αρχικό σύνταγμα των ΗΠΑ να αποκατασταθεί στη δόξα του 1868. Υπάρχουν πολλά για τα οποία πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για το μέλλον, αλλά σας ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ στα παιχνίδια που λαμβάνουν χώρα τώρα.

Υπάρχουν πολλοί που εξακολουθούν να είναι διστακτικοί για το τι συμβαίνει. Πολλοί από εσάς αρνείστε ακόμα τα δικαστήρια και τις εκτελέσεις στο ΓΚΙΤΜΟ (GITMO), στο Ντιέγκο Γκαρσία (Diego Garcia) και αυτό που πρόκειται να συμβεί στη Γη του Πυρός.

Προσωπικά έχω κουραστεί να ακούω την φράση “αποδείξτε το” από εσάς τους άπιστους και καχύποπτους. Δεν χρειάζεται να σας αποδείξω τίποτα, επειδή δεν θέλετε να αφιερώσετε χρόνο και να κάνετε τη δική σας έρευνα. Προτιμάτε να σας τα δίνουν όλα έτοιμα με το κουτάλι, αλλά και με αυτό τον τρόπο, εξακολουθείτε να μην είστε ικανοποιημένοι με την αλήθεια που λέγεται. Οπότε, σηκωθείτε από τον καναπές σας και κάντε τη δική σας έρευνα. Αποδείξτε το στους εαυτούς σας.

Έκθεσα τον εαυτό μου, για να αποδείξω ποιος είμαι και τι πιστεύω. Δεν έχω τίποτα να κρύψω και τίποτα να σας πω ψέματα. Θέλω να μπορείτε να με εμπιστεύεστε σε αυτά που λέω, τα οποία είναι αυτά που πιστεύω και αυτά που ξέρω ότι είναι αλήθεια.

Δεν χρειάζεται να με συμπαθείτε, αλλά να ξέρετε ότι πραγματικά αγαπώ τον καθένα από εσάς, ανεξάρτητα από την πολιτική πλευρά στην οποία ανήκετε. Ακολουθώ τον Υιό του Θεό στη ζωή μου. Για να γίνω παράδειγμα για τους άλλους. Δεν είμαι τέλειος, αλλά προσπαθώ να γίνω καλύτερος. Αλλά αυτό είστε εσείς που με κρατάτε σε εγρήγορση. Πιστέψτε σε αυτό που θεωρείτε απίστευτο.

Βρείτε την ΑΛΗΘΕΙΑ εκεί που σας έρχεται.

ΠΙΣΤΕΨΤΕ στους ανθρώπους γύρω σας και ΕΛΠΙΖΕΤΕ ότι ο Τραμπ & ο Θεός θα μας βγάλουν από όλο αυτό με όσο το δυνατόν λιγότερο πόνο πηγαίνοντας στο μέλλον μας ως Ανθρώπινη Φυλή.

 

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Υποστηρίξτε την ΣΦΑΓΗ GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/​
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Τα κανάλια μας:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr​
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Tο Youtube λόγω λογοκρισίας, μπορεί να έχει καταργήσει μερικά ή όλα τα βίντεο μας. Καλό θα είναι να τα βλέπετε από τα άλλα 2 κανάλια, όπως και να προωθείτε τα λίνκ από τα άλλα 2 κανάλια.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω paypal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Δικαιούχος ENERGY COMMUNICATIONS.

Σας ευχαριστούμε !

*** English Text. ***

Communication.
Phone: +30 2510 600 102

E-mail: press@sfagi.gr

Support SFAGI GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Watch our other videos on the channels:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Youtube, due to censorship, may have removed some or all of our videos. It would be good to see them from the other 2 channels, as well as to promote the links from the other 2 channels.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Dear friends, because the news site “SFAGI – sfagi.gr” is independent and anti-systemic, so there is no revenue, we would appreciate your help, if and if you wish, to support us financially.
This can be done via paypal or by depositing money directly from Western Union, through your bank account or credit card. Details below.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Bank Account:
NATIONAL BANK OF GREECE.
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Beneficiary: Demertzis Ioannis.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Beneficiary: ENERGY COMMUNICATIONS.

Thank you !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.