ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ – CORONAVIRUS – COVID – 19

Ο κορονοϊός, τα βρώμικά κυκλώματα της παιδοφιλίας και πως παράγεται το αδρενοχρώμιο.

Κορονοϊός – Τι μας κρύβουν και πρέπει να μείνουμε στο σπίτι μας.

Από τα μέσα του Ιανουαρίου του 2020, ξεκίνησε μια είδηση εντονότερα στα ελληνικά ΜΜΕ, που αφορούσε τον κορονοϊό.

Όλο και περισσότερο, όσο περνούσε ο καιρός, βλέπαμε στην τηλεόραση, για την εξάπλωσή του, το πόσο επικίνδυνος είναι και φυσικά, όλη αυτή την τρομοκρατία που ακόμα και μέχρι σήμερα συνεχίζουν να μας «βομβαρδίζουν», σε ότι και να κάνουμε.

ΜΜΕ, κινητά, αφίσες, ενημερώσεις… Παντού συναντάμε οδηγίες για προφύλαξη από τον «θανατηφόρο» κορονοϊό. Με τεράστιο ζήλο, πρωτοφανή για τα δεδομένα, ξαφνικά το κράτος θέλει να προστατέψει την υγεία μας.

Ποιοι ? Αυτοί ? Αυτό το κράτος που μας θέλει σκλάβους, που μας έχει χρεοκοπήσει, που θέλει να σε κάνει να χρωστάς αέρα, που σου κόβει το ρεύμα το νερό, που έχει όλον το κρατικό μηχανισμό, για να σου προκαλεί άγχος και σοβαρά προβλήματα ?

Μη ξεχνάτε ότι οι περισσότεροι θάνατοι παγκόσμιος, προέρχονται από καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικά και ότι σχετίζεται με το άγχος, που αυτοί προκαλούν. Ποιοι είναι αυτοί ? Μα φυσικά η «ΕΛΙΤ».

Ο Δρ Έρικ. Ένα βίντεο που θα πρέπει να παρακολουθήσετε.

Δείτε πόσοι πεθαίνουν από διάφορες άλλες ασθένειες και περιστατικά παγκοσμίως το μήνα από τον Δρ. Έρικ.

thanatoi dr erik - Κορονοϊος : Όλη η αλήθεια που δεν θα σας πούνε στα συστημικά ΜΜΕ
Θάνατοι παγκοσμίως ανά μήνα. Πίνακας Δρ Ερικ.

Τώρα με τον θέμα του κορονοϊού τι συμβαίνει ?

Κάθε εβδομάδα κάνουν τα μέτρα φύλαξης πιο ισχυρά.

Απαγορεύσαν τις κοινωνικές εκδηλώσεις, έκλεισαν χώρους όπου μαζεύεται πολύς κόσμος (θέατρα, κινηματογράφους, γήπεδα, σχολεία κτλ.) και προχωράνε σε αυστηρούς περιορισμούς των πολιτών όπως σύντομα και στην καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας. Βέβαια με βαριά πρόστιμα στους παραβάτες.

Βγάζουν γιατρούς, επιστήμονες, διάφορους ηθοποιούς, να μιλάνε στα κανάλια, ενημερώνοντάς μας για το πόσο κακός είναι αυτός ο ιός. Ο Κορονοϊός, ή Κοροναϊός.

Γιατί άραγε όλο αυτό ?

Είναι απλό. Θέλουν να μείνουμε στα σπίτια μας.

Όχι δεν χρειάζεται πανικό. Χρειάζεται κατανόηση.

Μα γιατί θα αναρωτηθείτε, αφού δεν θέλουν το καλό μας. Μα ποιος σας είπε ότι είναι δική τους απόφαση ? Σε τόσες πανδημίες, έγινε ποτέ κάτι αντίστοιχο ?

Σκεφτείτε ?

Σας κλείσανε ποτέ μέσα ?

Παρακάτω σας έχω βάλει τις πανδημίες που έπληξαν τον κόσμο, εντελώς «τυχαία», σε προεκλογική περίοδο.

pinakas ion ana ekloges - Κορονοϊος : Όλη η αλήθεια που δεν θα σας πούνε στα συστημικά ΜΜΕ
Πανδημίες.

Εδώ βλέπετε πίνακα με τους περισσότερους θανάτους σε νούμερα, σε όλο τον κόσμο.

thanatoi kathe etos - Κορονοϊος : Όλη η αλήθεια που δεν θα σας πούνε στα συστημικά ΜΜΕ
Ετήσια περιστατικά θανάτων από τον ΠΟΥ.

Θυμάστε ποτέ αν εφάρμοσαν περιοριστικά μέτρα, όπως και τώρα ?

ΑΠΛΑ ΠΟΤΕ !

Το μόνο που μας λέγαν τα ΜΜΕ, ήταν να προσέχουμε και να επισκεπτόμαστε τον γιατρό μας για προληπτικές εξετάσεις (ίσως και κάποια άλλα που δεν θυμάμαι αλλά τίποτα ανησυχητικό).

Ο κόσμος, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ. ΟΧΙ όμως για τον κοροναϊό.

Ο κοροναϊός, υπάρχει, αλλά είναι πιο ανίσχυρος και από την απλή γρίπη !

corona virus isxys - Κορονοϊος : Όλη η αλήθεια που δεν θα σας πούνε στα συστημικά ΜΜΕ
Corona virus low threat.

Τι συμβαίνει λοιπόν ?

Εδώ και χιλιάδες χρόνια, στην Γη, υπάρχει όπως ξέρουμε το Καλό και το Κακό.

Το κακό συνέχεια προσπαθεί να φέρνει καταστροφή στην ανθρωπότητα. Πολέμους, πείνα, φτώχεια, αρρώστιες, σκλαβιά και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, με πάντα ένα κάλυμμα και μια δικαιολογία για όλα αυτά, έτσι ώστε κάνοντας τον άνθρωπο να μην μπορεί να σκεφτεί παραπάνω και να ψάξει για τις πραγματικές αιτίες.

Αφιερώστε λίγο χρόνο από την καθημερινότητά σας και δείτε αυτό το βίντεο, για να μπορέσετε να συσχετίσετε, διάφορα γεγονότα που έχουν συμβεί.

 Βίντεο.

Η κρυφή ιστορία της απίστευτα σατανικής Χαζαρικής Μαφίας.


Το μέλλον της Χ.Μ. του Ρότσιλντ θα καθοριστεί πιθανότατα από όλους εμάς που μαθαίνουμε πλέον για την μυστική και απαγορευμένη ύπαρξή της, που αφαιρέθηκε τόσο από τα βιβλία της Ιστορίας όσο και από τις βιβλιοθήκες ώστε να μην κοινοποιηθεί ποτέ.
Αν η Χ.Μ ήταν σε θέση να λειτουργήσει με απόλυτη μυστικότητα, θα επιτίθετο από όλες τις πλευρές και θα κατέστρεφε τα πάντα.
Μοιραστείτε λοιπόν αυτήν την ιστορία με την οικογένειά σας, τους φίλους και τους συνεργάτες σας και διαδώστε την. Στερείστε τους έτσι τη μυστικότητα εκθέτοντας την κρυφή ιστορία τους ώστε όλοι οι Άνθρωποι να την γνωρίσουν και να κατανοήσουν περί τίνος πρόκειται.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Χαζάροι εργάστηκαν τόσο σκληρά εξαγοράζοντας και ελέγχοντας τα ΜΜΕ και τη δημόσια μαζική εκπαίδευση συμπεριλαμβανομένων των κολλεγίων και των πανεπιστημίων, ώστε έτσι, να βεβαιωθούν ότι οι άνθρωποι δεν θα μάθουν ποτέ για τον μυστικό, απάνθρωπο σατανισμό τους. Αν ο κόσμος των Ανθρώπων μάθει περί αυτού θα συνενωθεί και θα τους επιτεθεί από όλες τις πλευρές και σε κάθε επίπεδο.

To παραπάνω video , μας το κόψαν και από το VIMEO.

zaxarikh mafia report youtube - Κορονοϊος : Όλη η αλήθεια που δεν θα σας πούνε στα συστημικά ΜΜΕ
Κόψαν το βίντεο της χαζαρικής μαφίας και καλά επειδή παραβιάζει τους κανόνες.
  • Το βίντεο μας το κόψαν στο youtube… λογοκρισία…

Για να δούμε τι συμβαίνει με τον Κορονοϊό ή Covid-19.

Ο ιός αυτός κατασκευάστηκε από τους κακούς, το «βαθύ κράτος» ή Deep State και τον γνωστό σε όλους Bill Gates, στα εργαστήρια βιολογικών όπλων στο Ουχάν ( Wuhan ) στην Κίνα, τα οποία ανήκαν στον George Soros (Γιωργος Σόρος).

soros corona virus - Κορονοϊος : Όλη η αλήθεια που δεν θα σας πούνε στα συστημικά ΜΜΕ
Corona virus – George Soros.

Αυτή ήταν η αρχική έκδοση του έκδοση του ιού, η οποία κατασκευάστηκε, για να διασκορπιστεί στον κόσμο και να ελαττώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό και να ελέγξει τις μάζες.

Την πρώτη και ισχυρή παρτίδα του ιού, την είχαν αποθηκεύσει στις αποθήκες χημικών στο λιμάνι της Τιανζίν ( Tianjin ) στην Κίνα !

Ο Μπίλ Γκέιτς, σκόπευε να διασκορπίσει τον επικίνδυνο ιό σε όλον τον κόσμο, έτσι ώστε να μειώσει κατά πολύ τον πληθυσμό στην Γη. Βέβαια αυτή ήταν και η επιδίωξή του, που την είχε φανερώσει πλαγίως σε μια ομιλία του.

bill gates depopulation - Κορονοϊος : Όλη η αλήθεια που δεν θα σας πούνε στα συστημικά ΜΜΕ

Bill Gates – Υπέρ της μείωσης του πληθυσμού, με χρήση των εμβολίων.

Μη ξεχνάτε ότι ο Bill Gates, όπως και πολλοί άλλοι πάμπλουτοι και διάσημοι, ανήκουν στην «κλίκα», στην «ΕΛΙΤ», ή ακόμα στο βαθύ κράτος ( Deep State ) της Καμπάλ ( Cabal ).

deep state - Κορονοϊος : Όλη η αλήθεια που δεν θα σας πούνε στα συστημικά ΜΜΕ
The Deep State !

Στις 13 Αυγούστου του 2015, προξενήθηκε μια τεράστια έκρηξη στις αποθήκες χημικών στο λιμάνι της Τιανζίν ( Tianjin ) στην Κίνα !

tianjin crater - Κορονοϊος : Όλη η αλήθεια που δεν θα σας πούνε στα συστημικά ΜΜΕ
Έκρηξη στις αποθήκες χημικών στο λιμάνι της Τιανζίν ( Tianjin ) στην Κίνα

Οι καλοί ( Συμμαχία ), εν μέσω του πανίσχυρου διαστημικού όπλου «Ράβδοι του Θεού» ( Rods of God ), το χτυπήσανε και έτσι καταστρέψανε τις αποθήκες που υπήρχε ο θανατηφόρος ιός. Βέβαια  προκλήθηκε και μεγάλη καταστροφή, σε μεγάλη ακτίνα.

the tianjin blast crater after the epic explosion - Κορονοϊος : Όλη η αλήθεια που δεν θα σας πούνε στα συστημικά ΜΜΕ
έκρηξη στις αποθήκες χημικών στο λιμάνι της Τιανζίν ( Tianjin ) στην Κίνα

The Rods of Gods.

Ο επικίνδυνος ιός, διαχωρίστηκε αποθηκεύτηκε σε 2 μέρη στον κόσμο, έτσι ώστε να μην βρεθεί εύκολα.

Τον κρύψανε σε Αυστραλία και στην Αμερική.

Μετά από καιρό και έρευνες που γίνανε από την Λευκή αδελφότητα «Λευκά Καπέλα», βρήκαν τα μέρη που υπήρχε κρυμμένος ο ιός και κάνανε μία περίεργη  τροποποίηση.

Ο ιός CoronaVirus, ήταν σε 4 εκδόσεις, με παραπλήσια χαρακτηριστικά μεταξύ αυτών.

corona virus 4 insects - Κορονοϊος : Όλη η αλήθεια που δεν θα σας πούνε στα συστημικά ΜΜΕ
Corona Virus – Covid – 19.

Αν προσέξετε στην σύνθεση του ιού, υπάρχει και η ουσία του ιού του AIDS – HIV-1, το οποίο προκάλεσε προφανώς και τους θανάτους στους ηλικιωμένους.

Έτσι, οι άνθρωποι των Λευκών Καπέλων, προσθέσανε κάποιες πληροφορίες ή ουσίες καλύτερα και πιο απλά στον αρχικό ιό, έτσι ώστε να χάσει σχεδόν όλη την ισχύ του και να είναι στο περίπου 20% της αρχικής του ισχύος.

Πέρα βέβαια από αυτήν την κίνηση, τα Λευκά Καπέλα, προσθέσανε και κάποιες άλλες ουσίες οι οποίες θα χρησιμοποιούσαν για να εύκολη εύρεση και θανάτωση όλων αυτών που πίνουν αίμα και κάνουν χρήση του Αδρενοχρώμιου ( Adrenochrome ).

adrenochrome elites super drug - Κορονοϊος : Όλη η αλήθεια που δεν θα σας πούνε στα συστημικά ΜΜΕ
Adrenochrome – The Elit’s super drug.

«Το αδρενοχρώμιο είναι μια χημική ένωση με τον μοριακό τύπο C9H9NO3 που παράγεται με την οξείδωση της αδρεναλίνης. Το παράγωγο carbazochrome είναι ένα αιμοστατικό φάρμακο. Παρά την ομοιότητα των χημικών ονομάτων, δεν σχετίζεται με χρώμιο ή χρώμιο. Wikipedia

Τύπος: C9H9NO3
IUPAC ID: 3-υδροξυ-1-μεθυλ-2,3-διυδρο-1Η-ινδολο-5,6-διόνη
Μοριακή μάζα: 179,17 g / mol
Σημείο ζέσεως: 115 ° C
Πυκνότητα: 3,26 g / cm3
ChemSpider ID: 21238111»

Εδώ θα πρέπει να κάνουμε μια μεγάλη παρένθεση.

Το κακό ζεί και βασιλεύει πολλά χρόνια σε όλον τον πλανήτη. Η παιδεραστία, οι σατανικές τελετές και οι ανθρωποθυσίες, πάντα απασχολούσαν την κοινή γνώμη.

Τίποτα δεν έβγαινε προς τα έξω και δεν γινότανε καμιά περεταίρω έρευνα, για να εξιχνιαστούνε όλα τα μυστήρια.

Το γιατί, γιατί πολύ απλά, όλα αυτά ήταν έργο της ΕΛΙΤ, έργο του κακού που λέγεται Cabal.

Να κρατήσουμε στο μυαλό μας, ότι κάθε χρόνo, βάση επίσημων στοιχείων, χάνονται και εξαφανίζονται γύρω στα 800.000 παιδιά και μόνο στην Αμερική.

Ακριβώς αυτό που διαβάζουμε σε μια έρευνα από την Google…

«Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο για τα Αγνοούμενα και εξαφανισμένα Παιδιά, περίπου 800.000 παιδιά αναφέρουν ότι λείπουν κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες – αυτό είναι περίπου 2.000 ανά ημέρα. Από αυτά, υπάρχουν 115 περιπτώσεις “απαγωγής των ξένων” παιδιών κάθε χρόνο, πράγμα που σημαίνει ότι το παιδί έχει απαχθεί από άγνωστο άτομο.

missing children google - Κορονοϊος : Όλη η αλήθεια που δεν θα σας πούνε στα συστημικά ΜΜΕ
Αριθμός παιδιών που εξαφανίζονται ετησίως.

Αυτά βέβαια τα γνώριζαν και οι άνθρωποι του Τράμπ και όταν ο ορκίστηκε ως Πρόεδρος Των Ηνωμένων Πολιτειών, είχε αναφέρει ότι θα λύσει και αυτό το θέμα.

Παρακάτω το βίντεο της ορκωμοσίας, όπου αναφέρει τις αλλαγές που επιθυμεί να φέρει στην Αμερική.

Βέβαια τα γεγονότα δεν σταματάνε εδώ.

Είναι γεγονός, ότι η «συμμαχία» – «πατριώτες», θέλοντας να βοηθήσουν την νέα κυβέρνηση, βρήκαν όλες τις πληροφορίες που θέλαν για να ξεσκεπάσουν όλο το κύκλωμα του κακού, της Cabal. Αυτά όλα μέσα από τις πληροφορίες της CIA, FBI, NSA, οι οποίοι ήταν οι άνθρωποι του κακού.

Έτσι ο Τράμπ, έχει στα χέρια του από τότε, όλο το υλικό που χρειάζεται.

Βέβαια αυτό δεν έμεινε κρυφό στην Cabal, όπου αυτή με την σειρά της άρχισε να πιέζει τις εξελίξεις και να προσπαθεί να δημιουργεί προβλήματα.

Έτσι φτάσαμε και στην κατασκευή του Corona Virus Κοροναϊού, μέσω του Bill Gates.

Να σημειώσουμε ένα ακόμα γεγονός που συνέβη πριν από λίγους μήνες στην Βαγδάτη. Απλά για να το γνωρίζεται και να συσχετίσετε στα παρακάτω γεγονότα.

Η δολοφονία του Ιρανού Στρατηγού Σουλειμάνι.

Ο Σουλεϊμάνι ήταν ένας μεγάλος στρατηγός στο Ισραηλινό Σώμα Επαναστατικών Φρουρών του Ιράν και διοικητής της Δύναμης Quds, τμήμα που ήταν κυρίως υπεύθυνο για στρατιωτικές και παράνομες επιχειρήσεις εκτός του Ιράν. Περιεγράφηκε από έναν πρώην πράκτορα της CIA ως «τον πιο ισχυρό πράκτορα στη Μέση Ανατολή σήμερα» και τον κύριο στρατιωτικό στρατηγό και τακτικό στην προσπάθεια του Ιράν να καταπολεμήσει τη δυτική επιρροή και να προωθήσει την επέκταση της επιρροής των Σιτών και του Ιράν σε όλη τη Μέση Ανατολή.

soleimani - Κορονοϊος : Όλη η αλήθεια που δεν θα σας πούνε στα συστημικά ΜΜΕ
Ο Ιρανός στρατιωτικός ηγέτης Qassim Suleimani

Στις 3 Ιανουαρίου, υπό την καθοδήγηση του Προέδρου Trump, πύραυλοι πυροβόλησαν από αμερικανικά αεροσκάφη και σκότωσαν τον Ιρανό στρατηγό Qassem Soleimani στη Βαγδάτη του Ιράκ.

Ο Trump δικαιολόγησε τη δολοφονία με το σκεπτικό ότι ο Soleimani ήταν τρομοκράτης που έθεσε μια «επικείμενη απειλή» στις αμερικανικές ζωές. Το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ δήλωσε ότι ο Σολεϊμάνι είχε εγκρίνει τις επιθέσεις στην πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαγδάτη στις 31 Δεκεμβρίου 2019 και σχεδίαζε περαιτέρω επιθέσεις εναντίον Αμερικανών διπλωματών και στρατιωτικού προσωπικού.

Με αυτόν τον τρόπο σκόπευε να ξεκινήσει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, για χάρη της ΕΛΙΤ.

Οι επιθέσεις με drones στις 3 Ιανουαρίου πυρπολούν τα δύο οχήματα που μεταφέρουν τον Σολεϊμάνι και τους συντρόφους του. Μας λένε ότι αυτό που απέμεινε από τη Σολεϊμάνι ήταν το χέρι του με ένα δαχτυλίδι με μια μεγάλη, οβάλ, κόκκινη πέτρα όπως αυτή που βλέπεις στις αμέτρητες φωτογραφίες του Σολεϊμάνι.

Soleimanis red ring - Κορονοϊος : Όλη η αλήθεια που δεν θα σας πούνε στα συστημικά ΜΜΕ
Ο Ιρανός στρατιωτικός ηγέτης Qassim Suleimani

Όμως, όπως δείχνει ο αξιότιμος Πατριώτης στη θέση του, «Μπορεί ο Ιρανός στρατηγός Qassem Soleimani να πλαστογραφήσει το θάνατό του αν κάποιος του έδωσε ένα χέρι;», ο κόκκινος δακτύλιος στο κομμένο χέρι δεν είναι ο ίδιος δακτύλιος που φαίνεται στις φωτογραφίες του Soleimani όταν ήταν ζωντανός. Το ασημένιο μεταλλικό σκηνικό που κρατάει την κόκκινη πέτρα είναι διαφορετικό: η ρύθμιση στο δακτυλιοειδές δαχτυλίδι είναι αυλακωμένη, αλλά η ρύθμιση είναι ομαλή στις φωτογραφίες του Soleimani.

Στο Tweeter ο Mike Bravo επισημαίνει ότι οι συνεργάτες του Soleimani φορούν επίσης το κόκκινο μασονικό δαχτυλίδι.

Soleimanis Masonic ring - Κορονοϊος : Όλη η αλήθεια που δεν θα σας πούνε στα συστημικά ΜΜΕ
Το Μασωνικό δαχτυλίδι.

Παρατηρήστε πως στην παραπάνω εικόνα, ο Soleimani φορούσε τρία δαχτυλίδια με παρόμοια εμφάνιση, με κόκκινες οβάλ πέτρες;

Παρακάτω είναι ένα κοντινό πλάνο των δύο χεριών του:

Soleimani wore multiple red rings - Κορονοϊος : Όλη η αλήθεια που δεν θα σας πούνε στα συστημικά ΜΜΕ
Ο Ιρανός στρατιωτικός ηγέτης Qassim Suleimani

Δεδομένου ότι ανήκε και μερικές φορές φορούσε αρκετά μεγάλα κόκκινα δαχτυλίδια ταυτόχρονα, ο δακτύλιος στο κομμένο χέρι λέγεται ότι είναι το Soleimani μπορεί να είναι ένας από αυτούς. Μήπως αυτό σημαίνει ότι το χέρι ανήκε στο Soleimani και τελικά είναι νεκρός;

Soleimanis ring and ring on severed hand - Κορονοϊος : Όλη η αλήθεια που δεν θα σας πούνε στα συστημικά ΜΜΕ
Ο Ιρανός στρατιωτικός ηγέτης Qassim Suleimani

Προσθέστε στην ίντριγκα και το μυστήριο είναι η ανακάλυψη από τους νεκρούς των αετών με μάτι όπως ο Mimi Β ότι οι αμερικανικές προσωπικότητες (Oprah Winfrey, Tom Hanks) και οι πολιτικές ελίτ (Hillary Clinton, Rep Sheila Jackson-Lee, John Podesta) ο πρόεδρος του Ιράν, Χασάν Ρουχάνι, έχουν επίσης δει να φορούν δαχτυλίδια με μια μεγάλη κόκκινη πέτρινη οβάλ όμοια με αυτή του Soleimani. (Σημείωση: Ο Arnold Schwarzenegger δεν πρέπει να συμπεριληφθεί στην ομάδα γιατί το δαχτυλίδι που φορούσε έχει μια μπλε πέτρα.)

Πηγαίνετε εδώ για τις κοντινές λήψεις των κόκκινων δαχτυλιδιών στο Oprah.

Soleimanis ring - Κορονοϊος : Όλη η αλήθεια που δεν θα σας πούνε στα συστημικά ΜΜΕ
Ο Ιρανός στρατιωτικός ηγέτης Qassim Suleimani

Τι σημαίνει ο κόκκινος δακτύλιος; Συμμετοχή σε κάποια μυστική οργάνωση;

Σύμφωνα με τον δικτυακό τόπο κοσμημάτων La Blingz, το δαχτυλίδι του Soleimani είναι δαχτυλίδι Ελευθεροτεκτόνων (Free Masons).

Soleimani associates wear same ring - Κορονοϊος : Όλη η αλήθεια που δεν θα σας πούνε στα συστημικά ΜΜΕ
Ο Ιρανός στρατιωτικός ηγέτης Qassim Suleimani

Ο Τράμπ ήδη είχε σχεδιάσει την επιχείρηση να καθαρίσει την μαφία σε όλον τον κόσμο. Έχοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, έβαλε μπρος την μεγαλύτερη στρατιωτική επιχείρηση.

Να κλείσει τα πάντα, σύνορα, επιχειρήσεις, και να ξεκινήσει συλλήψεις.

Φυσικά και δεν θέλει να πάθει κακό κανείς. Γι’ αυτό δόθηκε εντολή σε όλους τους αρχηγούς κρατών να «μαζέψουν» τον κόσμο μέσα με κάθε τρόπο.

Δεν θέλει να θρηνήσουμε αθώους από τρομοκρατικές επιθέσεις. Οι κακοί θα κάνουν τα πάντα για να το σταματήσουν. Όπως και το χτύπημα των δίδυμων πύργων στις 9 / 11 το 2001 με μίνι πυρηνικές κεφαλές, που τοποθετήθηκαν μέσα στους πύργους.

Αυτές οι κεφαλές ήταν από τα κλεμμένους πυρηνικούς πυραύλους, του Ρωσικού υποβρυχίου  Κούρσκ ( Kursk ), πού το βύθισαν στις 12 Αυγούστου 2000 και το φανέρωσαν σαν ατύχημα.

A Grave Under the Sea The 118 Crew Members of the Russian Submarine Kursk Died Because of a Fatal Chain of Technical and Human Errors - Κορονοϊος : Όλη η αλήθεια που δεν θα σας πούνε στα συστημικά ΜΜΕ
Το υποβρύχιο Κούρσκ.

Βέβαια είναι πολύ σημαντικό ότι στο εργαστήριο που παρασκευάστηκε εξαρχής ο ιός, στην Γιουχάν (Wuhan), η συμμαχία, ανακάλυψε ότι από εκεί εξάγεται και το Αδρενοχρώμιο (Adrenochrome).

adrenchrome wuhan - Κορονοϊος : Όλη η αλήθεια που δεν θα σας πούνε στα συστημικά ΜΜΕ
Adrenochrome – Wuhan laboratories.

Από εκεί ξεκίνησε και η εξάπλωση του και ανίσχυρου ιού.

Στο Αδρενοχρώμιο, προσθέσανε τα στοιχεία – στελέχη του ιού. Έτσι ό κάθε χρήστης αδρενοχρωμίου, είχε μέσα του τον ιό.

Από αυτό και μόνο, ο η επιχείρηση του Τραμπ θα βρεί ποιοι είναι αυτοί που κάνουν χρήση αυτού του ναρκωτικού !

adrenochrome covid variant - Κορονοϊος : Όλη η αλήθεια που δεν θα σας πούνε στα συστημικά ΜΜΕ
Adrenochrome tainted with covid-19.

Αξίζει να πούμε ότι οι χρήστες, αναγκάζονται να λαμβάνουν την ουσία αυτή μια με δύο φορές κάθε μήνα. Έτσι με την καταστροφή των εργαστηρίων του αδρενοχρωμίου, αρχίζουν να έχουν στερητικό σύνδρομο χειρότερο και από τα στερητικό σύνδρομο χρηστών ηρωίνης.

Τί θέλει να μας εξηγήσει η παρακάτω εικόνα ?

convfefe - Κορονοϊος : Όλη η αλήθεια που δεν θα σας πούνε στα συστημικά ΜΜΕ
ConvFeFe

Αλλά και αυτή.

convfefe2 - Κορονοϊος : Όλη η αλήθεια που δεν θα σας πούνε στα συστημικά ΜΜΕ
ConvFeFe

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι το αδρενοχρώμιο, είναι μια σημαντική ουσία και παράλληλα ένα πολύ εθιστικό ναρκωτικό το οποίο φημίζεται ότι ανανεώνει τα κύτταρα του σώματος και χαρίζει ζωή. Η ΕΛΙΤ το ονομάζει ως το «Ελιξίριο της Ζωής ή της μακροζωίας».

Έτσι πολλοί διάσημοι, ηθοποιοί, πολιτικοί και λοιπά, το χρησιμοποιούν για να φαίνονται νέοι και όμορφοι. Επίσης, οι χρήστες βιώνουν ένα ξεχωριστό συναίσθημα ευφορίας.

Προέλευση του Αδρενοχρώμιου.

Το Adrenochrome είναι γνωστό ως Ορός “Πηγή νεότητας”. Υπάρχουν αναφορές ότι η Adrenochrome συνδέεται με τον σατανισμό ή άλλες μυστικές λατρείες. Οι λατρείες είναι εξαιρετικά μυστικές και λειτουργούν τις μυστικές οργανώσεις τους. Οι λατρείες είναι συχνά θανάσιμα κακά.

Οι θυσίες είναι γνωστές σε όλη την ιστορία και έχουν διεξαχθεί κατά την αρχαιότητα. Μερικοί πολιτισμοί που θυσιάζονταν τακτικά τους ανθρώπους ήταν οι Αιγύπτιοι, οι Μάγοι και οι Αζτέκοι. Αυτοί οι πολιτισμοί είχαν εμβολιαστεί βαθιά στη διαδικασία θανάτωσης, εξαγωγής και κατανάλωσης Adrenochrome.

adrenochrome lab1 - Κορονοϊος : Όλη η αλήθεια που δεν θα σας πούνε στα συστημικά ΜΜΕ
Αδρενοχρώμιο – Adrenochrome.

Το Adrenochrome λέγεται ότι αφαιρεί την ενέργεια ζωής του θύματος και όταν ο καταναλωτής καταπιεί το φάρμακο λαμβάνουν στη συνέχεια τα θύματα την ενέργεια ζωής.

Το αδρενοχρόμιο λέγεται ότι προκαλεί ψυχικές διαταραχές, απορύθμιση και ευφορία.

Πώς συγκομίζεται το Adrenochrome;

Το αδρενοχρόμιο λέγεται ότι συλλέγεται από παιδιά που έχουν απαχθεί κάτω από την ηλικία των 9 ετών (το φάρμακο είναι πιο ισχυρό). Τα παιδιά πρέπει να είναι πιο φοβισμένα για να εξάγουν ισχυρή αδρεναλίνη / επινεφρίνη από τον επίφυλλο αδένα τους. Έχει τα συνδυασμένα αποτελέσματα τόσο της εξαιρετικά ισχυρής ταχύτητας όσο και του LSD.

adrenochrome lab2 - Κορονοϊος : Όλη η αλήθεια που δεν θα σας πούνε στα συστημικά ΜΜΕ
Αδρενοχρώμιο – Adrenochrome.

Η αδρεναλίνη / επινεφρίνη εξάγεται γρήγορα καθώς η αδρεναλίνη δεν είναι τόσο ισχυρή με την πάροδο του χρόνου. Το θήμα διατηρείται μερικές φορές ζωντανό για πολλές εκχυλίσεις. Ο τρόπος που γίνεται είναι μέσω μιας βελόνας που τρυπιέται στο μάτι σε μυστική αδρεναλίνη / επινεφρίνη από το στέλεχος του εγκεφάλου.

Adrenochrome Η Συγκομιδή και η ελίτ.

Η Elite λέγεται κατέχει τρία μεγάλα κυκλωματα εμπορίας παιδιών σε όλο τον κόσμο, αγοράζοντας και πωλώντας παιδιά για δική τους ευχαρίστηση. Τα παιδιά καταναλώνονται έντονα, καθώς βιώνουν μια τεράστια ακίδα αδρεναλίνης από τον επίφυδο αδένα. Το 2018, το NCMEC αναφέρει 424.000+ αγνοούμενα παιδιά κάθε χρόνο στην Αμερική.

adrenoxromio - Κορονοϊος : Όλη η αλήθεια που δεν θα σας πούνε στα συστημικά ΜΜΕ
Αδρενοχρώμιο, βασανιστήρια.

Πολλοί από τους Elite είναι εθισμένοι στην ουσία. Συμμετέχουν σε αυτό που ονομάζεται «Spirit Cooking» και έχουν μέρη που περιβάλλουν το θέμα της ανθρώπινης θυσίας. Αυτοί οι άνθρωποι θυσιάζουν παιδιά, τρώνε τα σώματα, πίνουν το αίμα και λατρεύουν τους σκοτεινούς θεούς. Αυτό το υλικό τείνει να είναι αρκετά εθιστικό. Πολλοί που δοκιμάζουν το φάρμακο τείνουν να έχουν έναν σκληρό χρόνο να βγαίνουν από αυτό.

adrenochrome lab3 - Κορονοϊος : Όλη η αλήθεια που δεν θα σας πούνε στα συστημικά ΜΜΕ
Αδρενοχρώμιο – Adrenochrome.

Ένα πρωταρχικό παράδειγμα της Elite και του περίφημου φαρμάκου είναι το παράδειγμα του Al Gore. Ο Al Gore, ενώ ήταν στο αεροδρόμιο, πιάστηκε να μεταφέρει βαλίτσες γεμάτες στο χείλος με αίμα.

Πόσο εθιστικό είναι το Αδρενοχρώμιο;

Η ένωση έχει διάφορες επιδράσεις στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Η κατάποση αυτού του φαρμάκου μπορεί να δώσει ένα ψυχικό υψηλό όπως κανένα άλλο, αλλά μπορεί να προκαλέσει άλλες ψυχωσικές αντιδράσεις όπως ψευδαισθήσεις και ακόμη και να προκαλέσει σχιζοφρένεια σε ορισμένες περιπτώσεις.

Στην πραγματικότητα, το Adrenochrome είναι εξίσου εθιστικό με την ηρωίνη. Υπάρχει κίνδυνος για αυτό το φάρμακο εάν ασχολείται με ψυχαγωγική χρήση. η δική σας παραγωγή αδρεναλίνης κλείνει τελείως μέσω ομοιοστασίας και βρόχων αρνητικής ανάδρασης.

Αυτό σημαίνει ότι εάν δεν χορηγείται σταθερή παροχή Adrenochrome και κάποιος αποφασίσει να σταματήσει την χρήση του, θα έχει πολύ σοβαρά συμπτώματα στέρησης. Τα συμπτώματα στέρησης είναι πολύ χειρότερα από τα συμπτώματα του αλκοόλ, των φαρμάκων με σκληρό πυρήνα, των αναγκών σε οπιοειδή ή των βενζοδιαζεπινών.

adrenochrome lab6 - Κορονοϊος : Όλη η αλήθεια που δεν θα σας πούνε στα συστημικά ΜΜΕ
Αδρενοχρώμιο – Adrenochrome.

Πόσο καιρό κρατάει η επίδραση του Αδρενοχρώμιου;

Αρχικά, το αποτέλεσμα ανακαλύφθηκε με τη χορήγηση υπερβολικών παρασκευασμάτων αδρεναλίνης που περιέχουν αδρενοχρώμιο και αδρεναλίνη. Ο Abram Hoffer και ο Humphry Osmond θεωρούν ότι το αποτέλεσμα είναι παρόμοιο με το LSD και τη μεσκαλίνη (ψυχοτομική, που ονομάζεται τώρα ψυχεδελική), ένα απόσπασμα από τη μελέτη.

«Η σχιζοφρένεια προέκυψε σε ένα άτομο όταν σχηματίστηκε υπερβολικό αδρενοχρόμιο, επομένως το αδρενοχρόμετρο παρενέβη στη λειτουργία του εγκεφάλου όπως και το LSD και αυτό δημιούργησε το ουσιαστικό στάδιο για το σχηματισμό της σχιζοφρένειας».

Σύμφωνα με αυτά, το παραισθησιογόνο αποτέλεσμα του Αδρενοχρώμιου θα μπορούσε να διαρκέσει εβδομάδες ή να οδηγήσει σε αναστροφές και θα συνοδευόταν από παρανοϊκές-καταθλιπτικές αντιδράσεις. Βάζουν τη διατριβή στο Αδρενοχρώμιο σε ψυχικές διαταραχές, όπως η σχιζοφρένεια, μπορεί να παίξουν κάποιο ρόλο. Αυτή η “υπόθεση Αδρενοχρώμιου” αργότερα εξελίχθηκε στην υπόθεση Αμινοχρώμιου, από τους Hoffer και Osmond.

Σχετικές ερωτήσεις.

Τι αισθάνεσαι;
Οι συμμετέχοντες στο τελετουργικό θα βιώσουν έναν τύπο υψηλού επιπέδου της αδρεναλίνης, οι αυξημένες αισθήσεις, η ψευδαίσθηση, τα συναισθήματα της ευφορίας, η υπερ-μανία, η αποπροσανατολισμός, η παράξενη ιδεολογία, ο αυνανισμός και η σωματική δυσμορφία.

Συνέπειες της κατάχρησης του Αδρενοχρώμιου.

Πάρα πολύ Αδρενοχρώμιο στο σώμα (μέσω πόσης αίματος) μπορεί να αυξήσει τον αριθμό σιδήρου στο αίμα και μπορεί να αποδειχθεί μοιραία, καθώς το σώμα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την ξαφνική αύξηση των ιόντων. Εκτός αυτού, το Αδρενοχρώμιο στον εγκέφαλο μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ψυχικές διαταραχές όπως η σχιζοφρένεια. Η βιταμίνη Β3 και το νικοτινικό οξύ μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του αδρενοχρώματος στον εγκέφαλο.

Έτσι, έχοντας στα χέρια τους την λίστα των χρηστών αδρενοχρωμίου, ξεκίνησε η μεγάλη κάθαρση όλου του πλανήτη.

Τι είναι άραγε ο Κορονοϊός;

Ο πλανήτης καθαρίζεται – Ο ιός Corona είναι ένα “κάλυμμα”

Μας είπαν πριν από χρόνια ότι θα υπήρχε ένα γεγονός που θα μπορούσε να θέσει σε καραντίνα την Αμερική και ενδεχομένως τον πλανήτη, προκειμένου να προβεί σε παγκόσμιες μαζικές συλλήψεις. Μας ενθάρρυναν να διαθέτουμε τρόφιμα, νερό και προμήθειες. Είμαστε επίσης εκπαιδευμένοι να παραμείνουν ήρεμοι. Ο νόμος του Marshall μπορεί να εφαρμοστεί για να αποτρέψει τους ανθρώπους από το δρόμο ενώ συμβαίνουν αυτές οι συλλήψεις. Τα σχολεία θα κλείσουν, οι πτήσεις θα γειωθούν, οι αερολιμένες θα κλείσουν, κλπ.

Τί είπε ο Ντόναλντ Τράμπ ?

trump hidden war twitter - Κορονοϊος : Όλη η αλήθεια που δεν θα σας πούνε στα συστημικά ΜΜΕ
The world is with a hidden enemy. Trump.

Γιατί;

Επειδή οι άνθρωποι που συνελήφθησαν για τη συμμετοχή τους στη διαφθορά και την παγκόσμια παιδεραστία και την εμπορία ανθρώπων, τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, το TREASON, η δολοφονία, ο βιασμός κλπ. Είναι πολλοί και επηρεάζουν κάθε πτυχή της κοινωνίας. Αυτοί περιλαμβάνουν διασκεδαστές του Χόλιγουντ, αθλητές και προσωπικό NBA και NFL, πολιτικούς, πάστορες, διευθύνοντες συμβούλους τραπεζών, εταιρικούς διευθυντές, υπαλλήλους σχολείων, προπονητές και εκπαιδευτικούς. Κάποιοι από τους γιατρούς, τους δικηγόρους, τους δικαστές, τους καθηγητές, τους δασκάλους, τους αστυνομικούς και τους αρχηγούς της αστυνομίας, τους πυροσβέστες, τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, τους αερομεταφορείς, τους πιλότους, τους τραπεζίτες, τους ιερείς και τους καθημερινούς ανθρώπους, συλλαμβάνονται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Πολλοί από αυτούς εμπλέκονται σε κακές συμπεριφορές και σε μυστικές κοινωνίες, οπότε οι μάζες δεν έχουν γίνει ένοχοι για τις λανθασμένες πράξεις τους, την τελετουργική κακοποίηση, την εμπορία παιδιών σεξουαλικής εκμετάλλευσης, τα κυνήγι παιδιών, τις τελετουργικές δολοφονίες, τη διακίνηση ναρκωτικών, τη συμμετοχή σε υπόγειες δραστηριότητες στο Deep Underground Στρατιωτικές βάσεις (DUMBS) κλπ …

Ο Λόγος των παραιτήσεων από μεγάλα στελέχη εταιρειών.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μερικοί από εμάς ανέφεραν σε έναν αξιοσημείωτο κατάλογο παραίτησης για δύο χρόνια. Πολλοί άνθρωποι ήταν στη λίστα με το πρόσχημα της παραίτησης. Αναφέρθηκαν επίσης σε στρατιωτικά δικαστήρια που ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2019. Κάποιοι από εμάς παρακολουθούσαμε στρατιωτικά δικαστήρια στο c-vine dot com. Η διαφθορά είναι τεράστια. Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ζήτησε από τους ανθρώπους να μην βρίσκονται σε πλήθη. Ένας άλλος λόγος, εκτός από το να κολλήσεις τον ιό, είναι ότι οι διεφθαρμένοι ηγέτες της Ν.Τ.Π. σε πλήρη απόγνωση, θα μπορούσαν να επιχειρήσουν αντίποινα, αφού γνωρίζουν ότι έχουμε εμπλακεί σε μια συγκεκαλυμμένη επιχείρηση εναντίον τους. Να είσαι ασφαλής.

Ο πλανήτης καθαρίζεται. Ο ιός Corona είναι ένα “κάλυμμα”

Ενώ είναι αλήθεια ότι οι εξουσίες NWO deepstate / global δημιούργησαν τον ιό και προσπάθησαν να μολύνουν τις μάζες, ο Trump και η παγκόσμια συμμαχία συνένωσαν την επιχείρηση και την χρησιμοποίησαν ως κάλυψη για να συλλάβουν παγκόσμιες ελίτ, συμπεριλαμβανομένου του POPE και του βασιλικού ΟΗΕ την οικογένεια, τους πολιτικούς και τις ελίτ του Χόλιγουντ. Τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης θα ανακοινώσουν ότι οι αυτοί κολλήσαν τον ιό. Στην πραγματικότητα, έχουν συλληφθεί.

Παραμείνετε ήρεμοι και φυλαχτείτε. Αυτοί που δεν έχουν φαγητό και προμήθειες θα έχουν την ευκαιρία να το πάρουν από τους γείτονες ή τους στρατιωτικούς επειδή τα στρατεύματα πιθανότατα θα είναι στο εκεί για να 1) κάνουν σύλληψη και 2) να κρατήσουν τον καθένα ήρεμο. Μπορεί να εφαρμοστεί απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Πληροφορήσαμε επίσης ότι θα εφαρμοστούν νέες νομισματικές πολιτικές και το νέο μας χρυσό σύστημα και θα εισπραχθούν τρισεκατομμύρια στην οικονομία, ΜΕΤΑ τις παγκόσμιες μαζικές συλλήψεις. Διαφορετικά, αυτά τα κακοποιά όντα θα έχουν για άλλη μια φορά, κλέψει τον πλούτο μας και θα ξανακερδισουν. Σύντομα, η Δημοκρατία, η νόμιμη κυβέρνησή μας, θα αποκατασταθεί και το συνταγματικό δίκαιο. Να ενθαρρύνεστε. Τα πράγματα βελτιώνονται τελικά για την ανθρωπότητα.

Παρακάτω η συγγραφέας και ερευνητής Λίζ Κρόκιν, μας μιλάει ακριβώς για το τι συμβαίνει.

Παρακολουθήστε τα 3 βίντεο και θα καταλάβεται τι βρωμιά παίζεται στον κόσμο που ζούμε.

*** Το θέμα αυτό δεν έχει κλείσει. λόγο των πάρα πολλών πληροφοριών, θα εμπλουτίζεται καθώς θα αναρτηθούνε και άλλα σχετικά άρθρα, στην ιστοσελίδα Σφαγή.

Για την “ΣΦΑΓΗ” – Δεμερτζής Ιωάννης.

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες που σας παρέχουμε, παρακαλούμε υποστηρίξτε μας, κάνοντας εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube, από εδω: Σφαγή – Youtube – Εγγραφή.

Παρακαλούμε υποστηρίξτε την Σφαγή.

Σφαγή ενημέρωση – άποψη.

Σφαγή social media: instagramtwitter.

sfagi youtube eikona - Κορονοϊος : Όλη η αλήθεια που δεν θα σας πούνε στα συστημικά ΜΜΕ
Σφαγή GR. Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.