Η εκδίκηση είναι οριστική”: Απεικονίζοντας τη δολοφονία του Τραμπ στο Μαρ-Α-Λάγκο.

Ο ιστότοπος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ δημοσίευσε αυτή την εβδομάδα ένα βίντεο που απεικονίζει την Ισλαμική Δημοκρατία να πραγματοποιεί ένα προσομοιωμένο δολοφονικό χτύπημα κατά του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο σε αντίποινα για τη δολοφονία του Κασέμ Σουλεϊμανί, του πρώην διοικητή της Δύναμης Κουντς του Σώματος Φρουρών της Ιρανικής Επανάστασης (IRCG).

“Το βίντεο κινουμένων σχεδίων ήταν μέρος ενός διαγωνισμού με αφορμή τη δολοφονία στις 3 Ιανουαρίου 2020 του διοικητή της ιρανικής Δύναμης Quds, Qassem Soleimani, ο οποίος σκοτώθηκε σε αμερικανική επίθεση με μη επανδρωμένο αεροσκάφος στη Βαγδάτη”, ανέφεραν οι Times of Israel. “Το βίντεο αντικατοπτρίζει μια προπαγανδιστική αφίσα πέρυσι που επίσης δείχνει τον Τραμπ σε ένα γήπεδο γκολφ, καλώντας σε εκδίκηση για τη δολοφονία του Σολειμάνι”.

Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι ρωτήθηκε αυτή την εβδομάδα σχετικά με το αν υπήρξαν “απειλές” που διατυπώθηκαν από το Ιράν “ιδίως εναντίον αξιωματούχων του Τραμπ που συμμετείχαν στο χτύπημα του Σολειμάνι”.

“Λοιπόν, δεν πρόκειται να μπω σε πληροφορίες εδώ, από το βήμα”, δήλωσε η Ψάκι. “Αλλά σίγουρα έχουμε δει ανησυχητική δημόσια ρητορική από Ιρανούς αξιωματούχους για άτομα από προηγούμενες κυβερνήσεις, ακόμη και πριν από τις κυρώσεις από αυτό το Σαββατοκύριακο, και αυτό είναι απαράδεκτο”.

Η ερώτηση ήρθε μετά την απειλή του ταξίαρχου του IRGC Esmaeil Qaani, διοικητή της επίλεκτης ιρανικής δύναμης Quds Force, την περασμένη εβδομάδα ότι το Ιράν θα επιδιώξει εκδίκηση για τον θάνατο του Soleimani και ότι αυτό θα συμβεί “μέσα” στις ΗΠΑ.

Ο Qaani δήλωσε: “Θα προετοιμάσουμε το έδαφος για τη σκληρή εκδίκηση κατά των ΗΠΑ μέσα από τα σπίτια τους, καθώς δεν χρειάζεται να είμαστε παρόντες ως επόπτες παντού, όπου είναι απαραίτητο παίρνουμε εκδίκηση κατά των Αμερικανών με τη βοήθεια ανθρώπων από την πλευρά τους και μέσα στα σπίτια τους χωρίς την παρουσία μας”.

Ο αναπληρωτής αρχιστράτηγος του IRGC, ναύαρχος Ali Fadavi, δήλωσε επίσης κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης ότι όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, το Ιράν σχεδιάζει να χτυπήσει τις ΗΠΑ.

Το Middle East Media Research Institute (MEMRI) σημείωσε το απόσπασμα, σημειώνοντας ότι ο Φαντάβι έκανε τις παρατηρήσεις αυτές αφού μίλησε για το περιστατικό όπου το Ιράν αιχμαλώτισε για ώρες αρκετούς Αμερικανούς ναύτες το 2016.

“Έκαναν πολύ γρήγορα αυτό που τους ζητήσαμε να κάνουν”, δήλωσε ο Φαντάβι. “Αυτή είναι η κατάσταση των Αμερικανών, αυτή είναι η κατάσταση των εχθρών του Αλλάχ και αυτή είναι η κατάσταση όσων στέκονται με τον Άξονα του Ψεύδους. Δεν έχουμε την παραμικρή αμφιβολία ότι την κατάλληλη στιγμή, όταν χτυπήσουμε την Αμερική – τον Μεγάλο Σατανά – και τους Σιωνιστές οπαδούς της, θα τους χτυπήσουμε με μεγάλη δύναμη”.

“Αν οι Σιωνιστές κάνουν κάτι ανόητο και κάνουν ένα βήμα εναντίον μας, είτε είναι μεγάλο είτε μικρό, θα το δούμε αυτό ως ένα σημάδι ότι ο Αλλάχ διέταξε να μας επιτεθούν ώστε να μπορέσουμε να ανταποδώσουμε”, πρόσθεσε αργότερα. “Αυτό θα σήμαινε τον αφανισμό των Σιωνιστών. Είναι γεγονός ότι οι Σιωνιστές θα εξαφανιστούν πολύ γρηγορότερα από το χρονικό πλαίσιο που έχει καθορίσει ο Ηγέτης.

Σύντομα θα γίνουμε μάρτυρες του αφανισμού των Αμερικανών και της κυριαρχίας τους στον κόσμο, και συγκεκριμένα σε αυτή την περιοχή. Σύντομα θα τους δούμε να εγκαταλείπουν την περιοχή.

Αυτό θα συμβεί σίγουρα”.

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Υποστηρίξτε την ΣΦΑΓΗ GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/​
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Τα κανάλια μας:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr​
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Tο Youtube λόγω λογοκρισίας, μπορεί να έχει καταργήσει μερικά ή όλα τα βίντεο μας. Καλό θα είναι να τα βλέπετε από τα άλλα 2 κανάλια, όπως και να προωθείτε τα λίνκ από τα άλλα 2 κανάλια.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω paypal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Απευθείας μέσω του:
https://www.e-paylink.com/​
Παραλήπτης: Δεμερτζής Ιωάννης.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

REVOLUT BANK
IBAN: LT33 3250 0366 3208 5462
SWIFT / BIC: REVOGB21
Δικαιούχος ENERGY COMMUNICATIONS.

Σας ευχαριστούμε !

*** English Text. ***

Communication.
Phone: +30 2510 600 102

E-mail: press@sfagi.gr

Support SFAGI GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Watch our other videos on the channels:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Youtube, due to censorship, may have removed some or all of our videos. It would be good to see them from the other 2 channels, as well as to promote the links from the other 2 channels.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Dear friends, because the news site “SFAGI – sfagi.gr” is independent and anti-systemic, so there is no revenue, we would appreciate your help, if and if you wish, to support us financially.
This can be done via paypal or by depositing money directly from Western Union, through your bank account or credit card. Details below.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Direct through:
https://www.e-paylink.com/​
Recipient: Demertzis Ioannis.

Bank Account:
NATIONAL BANK OF GREECE.
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Beneficiary: Demertzis Ioannis.

REVOLUT BANK
IBAN: LT33 3250 0366 3208 5462
SWIFT / BIC: REVOGB21
Beneficiary: ENERGY COMMUNICATIONS.

Thank you !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.