Η υπόθεση του NESARA / GESARA στο Ανώτατο Δικαστηρίου της Αμερικής, μεταξύ του “Εμείς οι Άνθρωποι We the people και της σκοτεινής Κυβέρνησης της Αμερικής.

Η NESARA υπογράφηκε ως νόμος από τον Πρόεδρο William Jefferson Clinton το 1993 και επρόκειτο να ανακοινωθεί από τον

alan greenspan - Ο NESARA / GESARA στο Ανώτατο Δικαστηρίου της Αμερικής
Alan Greenspan

 στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, στις 10:00 π.μ., αλλά εμποδίστηκε από κάτι πολύ κακό.

 

Την καταστροφή του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου (Δίδυμοι Πύργοι).

Αυτό αποκρύφτηκε από τον λαό για πολύ καιρό…. αποκατέστησε το αρχικό μας Σύνταγμα που διέταξε να γίνει μέσω του Ανώτατου Δικαστηρίου.

Στις αρχές του 1993, το Ανώτατο Δικαστήριο της Αμερικής, αποφάνθηκε σχετικά με τις κατηγορίες της Ένωσης Αγροτών ότι οι τράπεζες στις ΗΠΑ, με δόλιο τρόπο κατασχέσανε τις αγροτικές υποθήκες και ότι ακόμα και η κυβέρνηση των ΗΠΑ ήταν σε συνεννόηση με αυτές.

Η μαρτυρία και η απόδειξη που έφερε στο δικαστήριο ένας συνταξιούχος πράκτορας της CIA οδήγησε σε περαιτέρω στοιχεία και αποδείξεις ότι οι ισχυρισμοί της Ένωσης Αγροτών ήταν νόμιμοι. Οδήγησε επίσης σε αποδείξεις ότι η τροπολογία για τη φορολογία εισοδήματος δεν επικυρώθηκε ποτέ σωστά από τον απαιτούμενο αριθμό πολιτειών και επομένως, οι φόροι εισοδήματος ήταν παράνομοι.

Σχεδόν ομόφωνα οι στο Ανώτατο Δικαστήριο της Αμερικής οι δικαστές αποφάνθηκαν υπέρ της Ένωσης Αγροτών. Οι δικαστές αναγνώρισαν ότι τα συντριπτικά στοιχεία αποδείκνυαν ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ και το τραπεζικό σύστημα της Ομοσπονδιακής Τράπεζας διέπρατταν απάτη με πολλούς τρόπους σε βάρος των Αμερικανών. Οι δικαστές αναγνώρισαν ότι για να διορθωθεί αυτή η κατάσταση θα απαιτούνταν μαζικές μεταρρυθμίσεις. Όταν εκδίδονται αποφάσεις από το αμερικανικό δικαστήριο. Ανώτατο Δικαστήριο, ένας ή περισσότεροι Δικαστές αναλαμβάνουν να παρακολουθούν τη διαδικασία με την οποία εκτελούνται οι αποφάσεις.

Στην προκειμένη περίπτωση, πέντε δικαστές ανατέθηκαν σε μια επιτροπή για να αναπτύξει βήματα για την εφαρμογή των απαιτούμενων κυβερνητικών και τραπεζικών μεταρρυθμίσεων. Καθώς οι Δικαστές ανέπτυσσαν τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις, ζήτησαν τη βοήθεια ειδικών σε θέματα οικονομικών, νομισματικών συστημάτων, τραπεζών, συνταγματικής διακυβέρνησης και δικαίου και πολλών άλλων συναφών τομέων. Οι Δίκαιοι δημιούργησαν συμμαχίες υποστήριξης και βοήθειας με χιλιάδες ανθρώπους παγκοσμίως- αυτοί οι χιλιάδες άνθρωποι που εργάζονται για να μας φέρουν τη NESARA ονομάστηκαν “Λευκοί Ιππότες”.

Ο όρος “Λευκοί Ιππότες” δανείστηκε από τον κόσμο των μεγάλων επιχειρήσεων, όταν μια ευάλωτη εταιρεία “διασώζεται από μια εχθρική εξαγορά” από μια εταιρεία Λευκών Ιπποτών ή ένα πλούσιο πρόσωπο. Σίγουρα, αυτοί οι άνθρωποι που αγωνίζονται να φέρουν τους Αμερικανούς και τον κόσμο τα οφέλη της NESARA και να σώσουν το λαό μας από την κυβερνητική και τραπεζική απάτη, άξιζαν να αποκαλούνται “Λευκοί Ιππότες”.

Λόγω των εξαιρετικά σαρωτικών αλλαγών που απαιτούν οι αποφάσεις, επιβλήθηκε μια εξαιρετικά αυστηρή εντολή αποσιώπησης σε όλους τους άμεσα εμπλεκόμενους και τα αρχεία των δικαστικών υποθέσεων σφραγίστηκαν μέχρι να ολοκληρωθούν οι μεταρρυθμίσεις.

Για να διατηρηθεί το απόρρητο, τα στοιχεία της υπόθεσης για τον αριθμό πρωτοκόλλου που αποδόθηκε στην υπόθεση της Ένωσης Αγροτών άλλαξαν, έτσι ώστε κάνοντας μια αναζήτηση για την υπόθεση αυτή να μην αντικατοπτρίζει τις σωστές πληροφορίες μέχρι να δημοσιοποιηθούν οι μεταρρυθμίσεις. Σε κάθε βήμα της διαδικασίας, οποιοσδήποτε άμεσα εμπλεκόμενος υποχρεώθηκε να υπογράψει συμφωνία για να κρατήσει “μυστική” τη διαδικασία του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ για την εφαρμογή των απαιτούμενων μεταρρυθμίσεων, διαφορετικά θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για Προδοσία που τιμωρούνται με θάνατο.

Για την εφαρμογή των απαιτούμενων μεταρρυθμίσεων, οι πέντε Δικαστές πέρασαν χρόνια διαπραγματευόμενοι τον τρόπο με τον οποίο θα γίνονταν οι μεταρρυθμίσεις σε συμφωνίες που ονομάζονται “Συμφωνίες” με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, με τους ιδιοκτήτες της Ομοσπονδιακής Τράπεζας Αποθεμάτων, με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, με την Παγκόσμια Τράπεζα και με πολλές άλλες χώρες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και χώρες της Ευρωζώνης. Οι μεταρρυθμίσεις του αμερικανικού τραπεζικού συστήματος απαιτούν την απορρόφηση του συστήματος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας Αποθεματικών από το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ και τη διακοπή των δόλιων δραστηριοτήτων των τραπεζών, καθώς και την παροχή αποζημιώσεων στους πολίτες των ΗΠΑ για τις ζημίες του παρελθόντος λόγω της απάτης.

Οι μεταρρυθμίσεις του τραπεζικού συστήματος των ΗΠΑ θα επηρεάσουν ολόκληρο τον κόσμο και επομένως έπρεπε να εμπλακούν το ΔΝΤ, η Παγκόσμια Τράπεζα και άλλες χώρες.

Επειδή η διαδικασία της χρήσης των Συμφωνιών για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων δεν λειτούργησε, οι Δικαστές επέτρεψαν οι μεταρρυθμίσεις να τεθούν υπό τη μορφή νόμου με την ονομασία National Economic Security And Reformation Act (NESARA), ο οποίος ψηφίστηκε μυστικά τον Μάρτιο του 2000. Και πάλι, η μυστικότητα διατηρήθηκε με την αναθεώρηση των επίσημων αρχείων – οι λεπτομέρειες του αριθμού του νομοσχεδίου για το NESARA αναθεωρήθηκαν για να αντικατοπτρίζουν ένα αναμνηστικό νόμισμα και αναθεωρήθηκαν ξανά πιο πρόσφατα.

Τα μέλη του Κογκρέσου έχουν διαταχθεί από τις ΗΠΑ Ανώτατο Δικαστήριο Δικαστές να “αρνηθούν” την ύπαρξη της NESARA ή να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για Προδοσία που τιμωρείται με θάνατο – ορισμένα μέλη του Κογκρέσου έχουν κατηγορηθεί για “παρεμπόδιση” και απειλούνται με κατηγορίες για προδοσία. Ως εκ τούτου, όλα τα μέλη του Κογκρέσου προσποιούνται ότι η NESARA δεν έχει ψηφιστεί προκειμένου να συμμορφωθούν με την εντολή φίμωσης των Δικαστών.

Η NESARA παρέχει σημαντικά οικονομικά οφέλη στους Αμερικανούς πολίτες, μεταξύ των οποίων: 1) τέλος των φόρων εισοδήματος, 2) διαγραφή του χρέους των πιστωτικών καρτών και των υποθηκών ως θεραπεία για τις τραπεζικές απάτες, 3) σύστημα Τράπεζας του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ που απορροφά την Ομοσπονδιακή Τράπεζα και νέο νόμισμα του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ που υποστηρίζεται από πολύτιμα μέταλλα, 4) αποκατάσταση του Συνταγματικού Δικαίου και πολλά άλλα. Πολλοί πρόεδροι τραπεζών και ανώτεροι χρηματιστές έχουν επιβεβαιώσει κατ’ ιδίαν σε στενούς προσωπικούς φίλους ότι έχουν ενημερωθεί για το σύστημα των τραπεζών του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ.

Τον Ιούνιο του 2000, η είδηση της μυστικής ψήφισης του νόμου NESARA ήρθε από τις επαφές των ναυτικών πληροφοριών των ΗΠΑ, κάποιους από τους Λευκούς Ιππότες που έχουν βοηθήσει τους Δικαστές σε δραστηριότητες που αφορούν τη NESARA.

Πολλές ισχυρές ομάδες προσπάθησαν να σταματήσουν την ανακοίνωση και την εφαρμογή του νόμου NESARA, ο οποίος προβλέπει σημαντικές οικονομικές βελτιώσεις για τους Αμερικανούς.

Μετά από 18 μήνες εκκαθαριστικών παρεμβάσεων, οι Δικαστές έβαλαν το σημερινό Κογκρέσο να περάσει ψηφίσματα “έγκρισης” του NESARA στις 9 Σεπτεμβρίου 2001.

Η NESARA επρόκειτο να ανακοινωθεί στις 10 π.μ. EDT στις 11 Σεπτεμβρίου 2001. Οι ομάδες που αντιτίθενται στη NESARA κανόνισαν να γίνουν οι επιθέσεις στις 9/11 για να μην ανακοινωθεί η NESARA.

Από τότε είχαμε μήνες αόρατων μαχών, καθώς οι Δικαστές και άλλοι Λευκοί Ιππότες αντιμετωπίζουν προβλήματα σε πολλά μέτωπα σχεδόν συνεχώς.

Η σύλληψη της NESARA ξεκίνησε στις ΗΠΑ. Ανώτατου Δικαστηρίου το 1993. Οι Δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ να ακούσουν από χιλιάδες Αμερικανούς ότι ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τον πραγματικό νόμο NESARA.

Αν οι Λευκοί Ιππότες ΓΝΩΡΙΖΑΝ πόση υποστήριξη έχουν από τους Αμερικανούς, ίσως να ήταν λιγότερο συντηρητικοί στις αποφάσεις τους σχετικά με το τι πρέπει να είναι “ακριβώς σωστό” για να ανακοινωθεί ο αληθινός νόμος NESARA και αυτό θα μπορούσε να επιταχύνει τη διαδικασία.

Άνθρωποι από άλλες χώρες μπορούν επίσης να γράψουν για να εκφράσουν την υποστήριξή τους στο NESARA, επειδή τελικά, οι βελτιώσεις του NESARA θα επεκταθούν σε κάθε έθνος παγκοσμίως.

Προτείνω να μιλάμε στους ανθρώπους που συναντάμε για τον αληθινό νόμο NESARA όταν βρισκόμαστε σε δημόσιο χώρο, επειδή οι άνθρωποι πιθανόν να μας κάνουν ερωτήσεις για το NESARA. Προτείνω σε όλους όσους διαβάζουν αυτό το κείμενο, να καθίσουν και να προσθέσουν πόσα χρήματα τους ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 12 μήνες πληρώσανε για τα ακόλουθα:

1) φόρο εισοδήματος,

2) πληρωμές πιστωτικών καρτών,

3) πληρωμές δανείων / υποθηκών.

ΟΛΑ τα χρήματα που πληρώσατε για αυτά τα πράγματα τους τελευταίους 12 μήνες ΔΕΝ θα ήταν απαραίτητα αν είχαμε τον πραγματικό νόμο NESARA που είχε ανακοινωθεί.

Επιπλέον, εμείς στα προγράμματα ευημερίας θα είχαμε τα κεφάλαιά μας για ένα χρόνο και θα μπορούσαμε να είχαμε σώσει ζωές ανθρώπων που χρειάζονταν ιατρική περίθαλψη, θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ βελτιώσεις παγκοσμίως και τα νέα προγράμματα ευημερίας θα πλήρωναν κάθε πολίτη/φυσικό πρόσωπο μέχρι τώρα.

ΑΥΤΑ είναι τα οφέλη της NESARA που θα έπρεπε να είχαμε ήδη! Πρέπει να διεκδικήσουμε τα οφέλη της NESARA!

NESARA και GESARA.

209 ανεξάρτητα έθνη έχουν ευθυγραμμιστεί με τη NESARA και τη GESARA.

Όλα έχουν λάβει το χρυσό και το ασήμι που τους έχει κλαπεί από το Βατικανό, την Πόλη του Λονδίνου και την US Inc. (οι οποίες είναι και οι 3 πλέον ανενεργές, χρεοκοπημένες και διαλυμένες εταιρείες).

Τα έθνη που εντάσσονται στο BRICKS είναι μέρος της παγκόσμιας ανάπτυξης της NESARA / GESARA.

 Η NESARA θα ανακοινωθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες γύρω στα τέλη Οκτωβρίου 2022 ή στις αρχές Νοεμβρίου 2022.

Οι τράπεζες της κατηγορίας 4 στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν πτωχεύσει.

Οι τράπεζες της κατηγορίας 4 περιλαμβάνουν:

JP Morgan Chase 8: Co.

Bank of America

Wells Fargo 8: Co.

Citigroup Inc.

Goldman Sachs Group Inc.

Morgan Stanley

U.S. Bancorp

TD Group US Holdings LLC

PNC Financial Services Group Inc.

Bank of New York Mellon Corp.

Capital One Financial Corp.

State Street Corp.

Τραπεζικό υποκατάστημα 8: Trust Corp.

Sun Trust Banks Inc. (Περιλαμβάνει τις BB&T και Truist)

HSBC USA Inc.

Εάν έχετε χρήματα σε κάποιο από αυτά τα ιδρύματα, μην ανησυχείτε.

Σύμφωνα με το NESARA οι λογαριασμοί σας έχουν αντιγραφεί στο νέο Κβαντικό Χρηματοπιστωτικό Σύστημα.

Να ξέρετε ότι πρόκειται να υπάρξουν σύντομα κλεισίματα τραπεζών.

Βγάλτε μερικά μετρητά από τους λογαριασμούς σας για να τα έχετε στο χέρι όσο οι 10 ημέρες του σκότους αποκαλύπτουν όλα τα φρικτά και τρομερά πράγματα που η Εωσφορική Σατανική Δαιμονική Δαιμονική Αιμοβόρα Ελιτίστικη Τραπεζική Συμμορία έχει κάνει στην Αμερική και τον Κόσμο τα τελευταία 100 και πλέον χρόνια.

Προσευχηθείτε και να είστε ασφαλείς. Θα ΕΙΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

Ο στρατός είναι ο μόνος τρόπος.

 

nesara - Ο NESARA / GESARA στο Ανώτατο Δικαστηρίου της Αμερικής
NESARA LAW

Περισσότερα ιστορικά στοιχεία για την NESARA / GESARA

 

Η ιστορία του NESARA.

Ιστορία και αληθινή ιστορία του Νόμου περί Εθνικής Οικονομικής Ασφάλειας και Μεταρρύθμισης (National Economic Security and Reformation Act NESARA). Η αλλαγή αυτή ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του 1970, όταν η Ομοσπονδιακή Τράπεζα Γης προέβη σε παράνομες κατασχέσεις υποθηκών αγροτών σε όλη τη μεσοδυτική χώρα. Σε κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις οι αγρότες εξαπατήθηκαν από τις τράπεζες με την έγκριση του Ομοσπονδιακού Αποθεματικού Συστήματος. Αυτές οι δικαστικές υποθέσεις θα γίνονταν τελικά γνωστές ως πρόγραμμα διεκδίκησης των αγροτών.

Το 1978, ένας ηλικιωμένος αγρότης με ράντσο στο Κολοράντο αγόρασε ένα αγρόκτημα με δάνειο από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα Γης- αφού πέθανε, η ιδιοκτησία πέρασε στον γιο του Roy Schwasinger Jr. ο οποίος ήταν απόστρατος στρατιωτικός στρατηγός. Αμέσως μετά, ένας μέτοχος της Federal Land Bank και ένας Federal Marshall εμφανίστηκαν στην ιδιοκτησία του και τον ενημέρωσαν ότι η τράπεζα έκανε κατάσχεση στο αγρόκτημά του και ότι έπρεπε να το εκκενώσει εντός 30 ημερών. Χωρίς να το γνωρίζει, ο αποβιώσας πατέρας του υπέγραψε έναν όρο που επέστρεφε το ακίνητο στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα Γης σε περίπτωση θανάτου του δανειολήπτη. Εξοργισμένος, ο Roy Schwasinger κατέθεσε ομαδική αγωγή στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Ντένβερ. Όμως η υπόθεση δεν προχώρησε πολύ μακριά και η αγωγή απορρίφθηκε.

Έτσι ξεκίνησε η έρευνα του Roy Schwasinger για την εσωτερική λειτουργία του τραπεζικού συστήματος. Το 1982 του δόθηκε συμβόλαιο από τη Γερουσία των ΗΠΑ και αργότερα από το Ανώτατο Δικαστήριο να ερευνήσει την τραπεζική απάτη. Επειδή όμως τελούσε υπό αυστηρή εντολή μη δημοσιοποίησης, δεν του επιτρεπόταν να πει στα μέσα ενημέρωσης τι ανακάλυψε. Στα τέλη της δεκαετίας του ’80 άρχισε να μοιράζεται τις γνώσεις του με άλλους, συμπεριλαμβανομένων υψηλόβαθμων στρατιωτικών, οι οποίοι τον βοήθησαν να φέρει εις πέρας μια ομαδική αγωγή κατά της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Η πρώτη σειρά αυτών των αγωγών ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του 1980, όταν ο William και η Shirley Baskerville από το Fort Collins του Κολοράντο ενεπλάκησαν σε μια υπόθεση πτώχευσης με την First Interstate Bank of Fort Collins- η οποία προσπαθούσε να κατασχέσει το αγρόκτημά τους. Σε ένα εστιατόριο ο δικηγόρος τους τους ενημέρωσε ότι δεν θα ήταν πλέον σε θέση να τους βοηθήσει και αποχώρησε. Ακούγοντας τη συζήτηση ο Roy Schwasinger προσέφερε τη συμβουλή του για το πώς να ασκήσουν έφεση στην υπόθεση στο πτωχευτικό δικαστήριο. Έτσι, το 1987 άσκησαν έφεση (υπόθεση αριθ. 87-C-716) στο Περιφερειακό Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών στο Κολοράντο. Στις 3 Νοεμβρίου 1988, το ομοσπονδιακό δικαστικό σύστημα του Ντένβερ αποφάνθηκε ότι πράγματι οι τράπεζες είχαν εξαπατήσει τους Baskervilles και προχώρησε στην αναίρεση της απόφασης πτώχευσης. Όταν όμως δεν επιστράφηκε η περιουσία που είχε κατασχεθεί, προχώρησαν σε νέα αγωγή. Τελικά, άλλοι 23 αγρότες, κτηνοτρόφοι και ινδιάνοι που εξαπατήθηκαν από τις τράπεζες με τον ίδιο τρόπο θα προσχωρούσαν στην υπόθεση. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι τράπεζες προέβαιναν σε κατάσχεση των ακινήτων χρησιμοποιώντας δόλιες μεθόδους, όπως η χρέωση υπέρογκων τόκων, η παράνομη κατάσχεση ή η μη πίστωση των πληρωμών υποθήκης στο λογαριασμό τους, όπως θα έπρεπε, αλλά αντίθετα έκλεβαν τις πληρωμές υποθήκης για τον εαυτό τους προκαλώντας την κατάσχεση του ακινήτου.

Αφού ξέμειναν από χρήματα συνέχιζαν την προσπάθειά τους χωρίς τη βοήθεια δικηγόρων. Με τη βοήθεια της Ένωσης Αγροτών, υποβλήθηκε νέα αγωγή κατά της Ομοσπονδιακής Τράπεζας Γης και του Συστήματος Αγροτικής Πίστης. (1) Αριθμός υπόθεσης 92-C-1781 Το Περιφερειακό Δικαστήριο αποφάσισε υπέρ τους και διέταξε τις τράπεζες να επιστρέψουν τις κλεμμένες ιδιοκτησίες με τη βοήθεια είτε Ομοσπονδιακών Αστυνόμων είτε της Εθνοφρουράς. Όταν όμως δεν έγιναν πληρωμές, οι αγρότες κήρυξαν ακούσια πτώχευση κατά του Κεφαλαίου 7 κατά της Federal Land Bank και του Farmers Credit System. Οι τράπεζες άσκησαν έφεση κατά της υπόθεσής τους επιμένοντας ότι δεν ήταν επιχείρηση αλλά ομοσπονδιακή υπηρεσία, επομένως δεν ήταν υπεύθυνες για την καταβολή των αποζημιώσεων. Έτσι, η νομική ομάδα των αγροτών υιοθέτησε μια νέα στρατηγική. Σύμφωνα με το καταστατικό της Ομοσπονδιακής Τράπεζας Γης του 1933 δεν επιτρέπεται να χορηγούν δάνεια απευθείας στους αιτούντες, αλλά αντίθετα θα μπορούσαν να στηρίξουν τα δάνεια μόνο ως εγγυητές σε περίπτωση αθέτησης. Επειδή η Federal Land Bank είχε παραβιάσει αυτόν τον κανόνα, η νομική ομάδα του αγρότη μπόρεσε να μηνύσει επιτυχώς την τράπεζα για αποζημίωση.

Η αγγελία της αγωγής άρχισε να διαδίδεται- η νομική ομάδα θα δίδασκε και άλλους πώς να καταπολεμούν την κατάσχεση και να τους βοηθούν να κάνουν επίσης αγωγές (αριθ. υπόθεσης 93-1308-M). Διασημότητες όπως ο Willie Nelson συμμετείχαν στον αγώνα και βοήθησαν στη συγκέντρωση χρημάτων κατά τη διάρκεια των συναυλιών του “Farm Aid”. Ακολουθεί σύντομο απόσπασμα του Willie Nelson που περιγράφει με δικά του λόγια τη σειρά των γεγονότων που οδήγησαν στη νομική υπόθεση των αξιώσεων των αγροτών……

Η υπόθεση Baskerville είχε πλέον μετατραπεί στη δίκη Farmer Claims Class Action Lawsuit. Ανησυχώντας για τις νομικές αγωγές, η κυβέρνηση προέβη σε αντίποινα κατά των αγροτών χτυπώντας τους είτε με εξωφρενικά τέλη της Εφορίας, είτε με φυλάκιση της νομικής ομάδαςυπό επιπόλαιες μη σχετικές κατηγορίες. Όταν οι αγρότες συνειδητοποίησαν ότι στοχοποιήθηκαν άδικα, έβαλαν στρατιωτικούς στρατηγούς, όπως ο στρατηγός Roy Schwasinger, να κάθονται στην αίθουσα του δικαστηρίου για να βεβαιωθούν ότι οι δωροδοκημένοι δικαστές θα ψήφιζαν σύμφωνα με το συνταγματικό δίκαιο. Οι αγρότες, έχοντας τώρα πίσω τους μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων που γνωρίζουν καλά το δίκαιο, fiήγαγαν μια νέα υπόθεση για να διεκδικήσουν πρόσθετες αποζημιώσεις από τις δόλιες δραστηριότητες δανειοδότησης του Farmers Credit System.

χάνοντας και τις εφέσεις. Συγκεντρώνονταν όλο και περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία. Σύμφωνα με τον Εθνικό Τραπεζικό Νόμο, όλες οι τράπεζες υποχρεούνται να καταχωρίζουν τα καταστατικά τους στοFederal και State Bureau of Records, αλλά καμία από τις τράπεζες δεν συμμορφώθηκε, επιτρέποντας στη νομική ομάδα να μηνύσει το Farmers Credit System. Το Farmers Credit System δεν είχε μόνο την άδεια να συνεργάζεται με την Αμερικανική Ένωση Τραπεζών, αλλά και με άλλους οιονεί κυβερνητικούς οργανισμούς, όπως η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Στέγασης, το Υπουργείο Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης, ακόμη και η Ομοσπονδιακή Τράπεζα Διατήρησης.

Η αγωγή της Farmers Claims απορρίφθηκε από το δικαστήριο σε κάθε επίπεδο, ενώ τα αρχεία καταστράφηκαν σκόπιμα. Έτσι, στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ο Roy Schwasinger έφερε την υπόθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών. Μέρος του περιεχομένου αυτής της υπόθεσης είναι σφραγισμένο από τα μάτια του κοινού, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του μπορεί να προβληθεί σήμερα. Σχεδόν (u-nan-ah-mous-ly) ομόφωνα οι δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ αποφάνθηκαν ότι οι αξιώσεις της Ένωσης Αγροτών ήταν όντως ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΕΣ, επομένως, όλες οι περιουσίες που κατασχέθηκαν από το Farmers Credit System ήταν παράνομες και όλοι όσοι κατασχέθηκαν θα έπρεπε να λάβουν αποζημίωση. Επιπλέον, αποφάνθηκαν ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ και οι τράπεζες είχαν εξαπατήσει τους αγρότες, και όλους τους πολίτες των ΗΠΑ, από τεράστια χρηματικά ποσά και περιουσίες.

Επιπλέον, το δικαστήριο αποφάνθηκε για τη συγκλονιστική αλήθεια ότι η IRS ήταν ένα καταπίστευμα του Πουέρτο Ρίκο και ότι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα ήταν παράνομη, ότι η τροποποίηση του φόρου εισοδήματος επικυρώθηκε μόνο από τέσσερις πολιτείες και επομένως δεν ήταν νόμιμη τροποποίηση, ότι ο κώδικας IRS δεν είχε θεσπιστεί σε “θετικό νόμο “* μέσα στον Κώδικα Ομοσπονδιακών Κανονισμών και πώς η κυβέρνηση των ΗΠΑ προέβη παράνομα σε κατασχέσεις σπιτιών αγροτών με τη βοήθεια ομοσπονδιακών υπηρεσιών. *Θετικός Νόμος Νόμοι που έχουν θεσπιστεί από ένα σωστά θεσμοθετημένο και αναγνωρισμένο κλάδο της κυβέρνησης. Αδιάψευστες αποδείξεις παρουσιάστηκαν από έναν συνταξιούχο πράκτορα της CIA. Παρείχε μαρτυρία και αρχεία των παράνομων δραστηριοτήτων των τραπεζών, για να οδηγήσει σε περαιτέρω αποδείξεις ότι οι ισχυρισμοί της Ένωσης Αγροτών ήταν πράγματι νόμιμοι.

Οι επιπτώσεις μιας τέτοιας απόφασης ήταν βαθιές. Όλος ο χρυσός, το ασήμι και οι τίτλοι ιδιοκτησίας, που είχαν αφαιρεθεί από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα και την IRS, έπρεπε να επιστραφούν στους ανθρώπους. Η νομική ομάδα ζήτησε τη βοήθεια μιας μικρής ομάδας καλοπροαίρετων οραματιστών, που αποτελούνταν από πολιτικούς, στρατιωτικούς στρατηγούς και επιχειρηματίες, οι οποίοι εργάζονταν κρυφά για την αποκατάσταση του Συντάγματος από τα μέσα της δεκαετίας του 1950. Με κάποιο τρόπο μέσα στις τάξεις τους, ένας στρατηγός του αμερικανικού στρατού τεσσάρων αστέρων έλαβε τον “τίτλο” και τον “παραλήπτη” της αρχικής πτώχευσης των Ηνωμένων Πολιτειών του 1933. Όταν η υπόθεση οδηγήθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, αποφάνθηκε υπέρ του, δίνοντας στον στρατηγό του στρατού τον τίτλο επί της United States, Inc. Στη συνέχεια, η νομική δράση διαβιβάστηκε στην Επιτροπή Οικονομικών της Γερουσίας και στον γερουσιαστή Sam Nunn, ο οποίος συνεργαζόταν με τον Roy Schwasinger. Με τη βοήθεια της συγκεκαλυμμένης πίεσης του Κογκρέσου και της πολιτικής πίεσης, ο πρόεδρος George H.W. Bush εξέδωσε εκτελεστικό διάταγμα (α) στις 23 Οκτωβρίου 1991, το οποίο προέβλεπε διάταξη που επέτρεπε σε οποιονδήποτε έχει απαίτηση κατά της ομοσπονδιακής κυβέρνησης να λάβει πληρωμή, εφόσον είναι εντός των κανόνων της αρχικής μορφής της υπόθεσης. (α) Εκτελεστικό Διάταγμα αριθ. 12778 Αρχές δεοντολογικής συμπεριφοράς για κυβερνητικούς υπαλλήλους και λειτουργούς- 23 Οκτωβρίου 1991 Σύμφωνα με τον νόμο περί Ομοσπονδιακής Τράπεζας του 1913, όλα τα παρόντα και τα επόμενα χρέη έναντι του αμερικανικού Δημοσίου πρέπει να αναλαμβάνονται από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα. Έτσι, η νομική ομάδα των απαιτήσεων του αγρότη μπόρεσε να χρησιμοποιήσει το εν λόγω εκτελεστικό διάταγμα όχι μόνο για να αναγκάσει την Ομοσπονδιακή Τράπεζα να καταβάλει αποζημιώσεις σε νόμισμα με αντίκρισμα χρυσού, αλλά και για να τους επιτρέψει να αποκτήσουν νόμιμη κυριότητα επί της πτώχευσης της United States, Inc.

Για την είσπραξη αποζημιώσεων η νομική ομάδα των αγροτών χρησιμοποίησε ένα ασαφές προσάρτημα της 14ης τροποποίησης του Συντάγματος, το οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν. Μετά τον Εμφύλιο Πόλεμο η κυβέρνηση επέτρεψε στους πολίτες να διεκδικήσουν πληρωμή σε όποιον υπέστη ζημία ως αποτέλεσμα της αποτυχίας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης να προστατεύσει τους πολίτες της από βλάβες ή ζημίες από μια ξένη κυβέρνηση. Ο πρόεδρος Γκραντ είχε σφραγίσει αυτό το συνημμένο από τα μάτια του κοινού, αλλά με κάποιο τρόπο, κάποιος από τη νομική ομάδα του αγρότη το πήρε στα χέρια του. Αν το ακούσατε προσεκτικά, αναφέρεται σε ζημιές από ξένη κυβέρνηση. Αυτή η ξένη κυβέρνηση είναι η εταιρική ομοσπονδιακή κυβέρνηση που μεταμφιέζεται στο κοινό ως συνταγματική κυβέρνηση. Θυμηθείτε ότι αυτό ανάγεται στην Οργανική Πράξη του 1871 και στην Πράξη του 1933 περί Εμπορίου με τους Εχθρούς, η οποία αποχαρακτήρισε όλους τους πολίτες ως εχθρικούς μαχητές στο πλαίσιο του ομοσπονδιακού συστήματος που είναι γνωστό ως Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι δικαστές και η νομική ομάδα του αγρότη αναγνώρισαν πόσο κακή και διεφθαρμένη είχε γίνει η ομοσπονδιακή μας κυβέρνηση και για να το εξουδετερώσουν αυτό πρόσθεσαν ορισμένες διατάξεις στον διακανονισμό για να επαναφέρουν την κυβέρνηση υπό έλεγχο. α. Πρώτον, θα έπρεπε να πληρώνονται με τη χρήση ενός νόμιμου νομίσματος, υποστηριζόμενου από χρυσό και ασήμι, όπως υπαγορεύει το σύνταγμα. Αυτό θα εξαλείψει τον ενδοτοισμό και τους περιστρεφόμενους οικονομικούς κύκλους που δημιουργούνται από το Ομοσπονδιακό Αποθεματικό Σύστημα. β. Δεύτερον, θα έπρεπε να επιστρέψουν στο κοινό δίκαιο αντί του Ναυτικού Δικαίου σύμφωνα με το χρυσό περιθώριο flαγκών. Σύμφωνα με το κοινό δίκαιο, εάν δεν υπάρχει ζημία ή βλάβη τότε δεν υπάρχει παραβίαση του νόμου. Αυτό θα εξαλείψει εκατομμύρια νόμους που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο των μαζών και την προστασία των διεφθαρμένων πολιτικών. γ.

Τέλος, η IRS θα πρέπει να διαλυθεί και να αντικατασταθεί από έναν εθνικό φόρο επί των πωλήσεων. Αυτή είναι η βάση του νόμου NESARA. Όταν η νομική ομάδα κατέληγε τελικά σε συμφωνία, κάθε άτομο θα λάμβανε κατά μέσο όρο 20 εκατομμύρια δολάρια ανά αξίωση.

Πολλαπλασιαζόμενο με το σύνολο των 336.000 αξιώσεων που υποβλήθηκαν κατά της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης των ΗΠΑ, η συνολική πληρωμή θα ανερχόταν στο ιλιγγιώδες ποσό των 6,6 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ επέβαλε εντολή αποσιώπησης της υπόθεσης, διέγραψε όλες τις πληροφορίες από το Ομοσπονδιακό Μητρώο και τοποθέτησε όλα τα αρχεία στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή ο γερουσιαστής Sam Nunn είχε κρατήσει τα αρχεία της υπόθεσης Baskerville μέσα στο office του. Συμφωνήθηκε εξωδικαστικός συμβιβασμός και η απόφαση σφραγίστηκε από την Janet Reno. Επειδή η υπόθεση σφραγίστηκε, οι ενάγοντες δεν επιτρέπεται να μοιράζονται δικαστικά έγγραφα στα μέσα ενημέρωσης χωρίς να παραβιάζουν τον διακανονισμό, αλλά μπορούν ακόμα να τηλεγραφούν σε άλλους για την αγωγή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιθανότατα δεν έχετε ακούσει γι’ αυτό. Το 1991 ο Roy Schwasinger πήγε ενώπιον μιας επιτροπής της Γερουσίας για να παρουσιάσει στοιχεία για την εγκληματική δραστηριότητα των τραπεζών και των κυβερνήσεων. Τους ενημέρωσε πώς η Εταιρεία των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν συνδεδεμένη με την εγκαθίδρυση μιας Νέας Τάξης Πραγμάτων που θα έφερνε μια φασιστική παγκόσμια κυβέρνηση που θα κυβερνιόταν από τους διεθνείς τραπεζίτες. Έτσι, το 1992 συγκροτήθηκε μια ειδική ομάδα εργασίας αποτελούμενη από περισσότερους από 300 συνταξιούχους και 35 εν ενεργεία στρατιωτικούς των ΗΠΑ που υποστήριζαν σθεναρά το συνταγματικό δίκαιο.* Αυτή η ειδική ομάδα εργασίας ήταν υπεύθυνη για τη διερεύνηση κυβερνητικών officials, officers του Κογκρέσου, δικαστών και της Ομοσπονδιακής Τράπεζας. *Αρχηγός Ναυτικών Επιχειρήσεων, Ναύαρχος Jeremy Boorda *Πτέραρχος David McCloud *Πρώην Διευθυντής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, William Colby Αποκάλυψαν την κοινή πρακτική δωροδοκίας και εκβιασμού που διέπρατταν τόσο γερουσιαστές όσο και δικαστές. Η εγκληματική δραστηριότητα ήταν τόσο εκτεταμένη που μόνο 2 από τα 535 μέλη του Κογκρέσου θεωρήθηκαν έντιμα. Αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι πραγματοποίησαν τον πρώτο έλεγχο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ. Η Federal Reserve είχε συνηθίσει να δίνει εντολές στους πολιτικούς και δεν είχε καμία πρόθεση να ελεγχθεί. Ωστόσο, αφού πληροφορήθηκαν ότι θα γινόταν έφοδος στα γραφεία τους υπό την απειλή στρατιωτικού όπλου, αν ήταν απαραίτητο, συμμορφώθηκαν με την έρευνα.

Αφού εξέτασαν τους λογαριασμούς τους, οι στρατιωτικοί αξιωματούχοι, διαπίστωσαν ότι 800 τρισεκατομμύρια δολάρια βρίσκονταν σε λογαριασμούς που θα έπρεπε να είχαν χρησιμοποιηθεί για το εθνικό χρέος. Και σε αντίθεση με την προπαγάνδα της ομοσπονδιακής κυβέρνησης ανακάλυψαν επίσης ότι τα περισσότερα έθνη είχαν στην πραγματικότητα χορηγήσει χρήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες αντί για το αντίθετο. Αυτά τα κρυμμένα τρισεκατομμύρια στη συνέχεια συνωστίστηκαν και τοποθετήθηκαν σε ευρωπαϊκούς τραπεζικούς λογαριασμούς προκειμένου να δημιουργηθούν τα τεράστια κεφάλαια που απαιτούνται για την πληρωμή της ομαδικής αγωγής για τις αξιώσεις των αγροτών, ενώ αργότερα αυτά τα χρήματα θα γίνονταν η βάση των προγραμμάτων ευημερίας.

Παρά τα θανατηφόρα αυτά χτυπήματα ο πρόεδρος Τζορτζ Μπους και οι Ιλλουμινάτι συνέχισαν τα σχέδιά τους για την παγκόσμια υποδούλωση. Τον Αύγουστο του 1992 ο στρατός των αξιωματούχων αντιμετώπισε τον πρόεδρο Μπους και απαίτησε να υπογράψει συμφωνία ότι θα επέστρεφε τις Ηνωμένες Πολιτείες στο συνταγματικό δίκαιο και τον διέταξε να μη χρησιμοποιήσει ποτέ ξανά τον όρο Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ο Μπους προσποιήθηκε ότι συνεργάστηκε, αλλά κρυφά σχεδίαζε να φέρει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων ούτως ή άλλως, υπογράφοντας ένα εκτελεστικό διάταγμα στις 25 Δεκεμβρίου 1992, το οποίο θα έκλεινε ανεπιστρεπτί όλες τις τράπεζες δίνοντας στον Μπους μια δικαιολογία για να κηρύξει στρατιωτικό νόμο.

Κάτω από το χάος του στρατιωτικού νόμου, ο Μπους σκόπευε να εγκαταστήσει ένα νέο σύνταγμα το οποίο θα διατηρούσε όλους τους σημερινούς κυβερνώντες στην ίδια θέση για 25 χρόνια και θα αφαιρούσε όλα τα δικαιώματα εκλογής νέων κυβερνώντων. Ο στρατός παρενέβη και εμπόδισε τον Μπους να υπογράψει αυτό το εκτελεστικό διάταγμα. Το 1993 μέλη του Ανωτάτου Δικαστηρίου, ορισμένα μέλη του Κογκρέσου και εκπρόσωποι της κυβέρνησης Κλίντον συναντήθηκαν με υψηλόβαθμους στρατιωτικούς των ΗΠΑ που απαιτούσαν επιστροφή στο συνταγματικό δίκαιο, μεταρρυθμίσεις του τραπεζικού συστήματος και οικονομική αποκατάσταση. Συμφώνησαν να δημιουργήσουν τη διαδικασία διεκδίκησης αγροτικών απαιτήσεων, η οποία θα επέτρεπε στη νομική ομάδα να οργανώσει συναντήσεις σε όλη τη χώρα σε επίπεδο βάσης για να βοηθήσει τους άλλους να τις διεκδικήσουν και να τους εκπαιδεύσει σχετικά με την αγωγή.

Μια αξίωση ζημίας θα μπορούσε να γίνει για οποιοδήποτε δάνειο που έχει εκδοθεί από ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για όλους τους καταβληθέντες τόκους, κατασχέσεις, δικηγορικά και δικαστικά έξοδα, φόρους ή εμπράγματα βάρη της Εφορίας, φόρους ακινήτων και περιουσίας, ψυχικό και συναισθηματικό στρες που προκαλείται από την απώλεια της περιουσίας, ασθένειες που σχετίζονται με το στρες, όπως αυτοκτονία και διαζύγιο, ακόμη και εντάλματα σύλληψης, φυλάκιση και επιτήρηση θα μπορούσαν επίσης να διεκδικηθούν.

Όμως η κυβέρνηση Κλίντον υπονόμευσε τις προσπάθειές τους απαιτώντας από τις αξιώσεις των αγροκτημάτων να χρησιμοποιούν ένα ειδικό έντυπο που σχεδίασε η κυβέρνηση. Το έντυπο αυτό επέβαλε διοικητικό τέλος 300 δολαρίων για κάθε αξίωση, το οποίο χρησιμοποιήθηκε αργότερα, το 1994, ως βάση για τη σύλληψη των επικεφαλής της νομικής ομάδας, συμπεριλαμβανομένου του Roy Schwasinger. Η κυβέρνηση φοβόταν τόσο πολύ το τι θα έλεγαν κατά τη διάρκεια της δίκης τους στο Μίσιγκαν, ώστε λήφθηκαν επιπλέον μέτρα για να αποκρυβεί η πραγματική φύση της υπόθεσης.

Οι υπάλληλοι του δικαστηρίου της κομητείας δεν επιτρεπόταν να εργαστούν από τη Δευτέρα έως την Πέμπτη κατά τη διάρκεια της δίκης. Και έξω από το δικαστήριο, πράκτορες του FBI κατέκλυσαν την περίμετρο εμποδίζοντας τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους επισκέπτες να μάθουν επίσης τι συνέβαινε. Οι παρενοχλήσεις και τα αντίποινα από την κυβέρνηση αυξήθηκαν, πολλοί από τους οποίους οδηγήθηκαν στη φυλακή ή δολοφονήθηκαν κατά τη διάρκεια της φυλάκισής τους. Παρά την προστασία του από το στρατιωτικό του προσωπικό, ο στρατηγός του στρατού που απέκτησε τον αρχικό τίτλο πτώχευσης των Ηνωμένων Πολιτειών του 1933, φυλακίστηκε, σκοτώθηκε και αντικαταστάθηκε από έναν κλώνο. Αυτός ο κλώνος χρησιμοποιήθηκε στη συνέχεια ως δόλωμα για να αποτρέψει την εκδίκαση περαιτέρω απαιτήσεων.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κυβέρνησης Κλίντον ο στρατός καθυστέρησε πολλούς από τους ομοσπονδιακούς διορισμούς του Κλίντον μέχρι να βεβαιωθεί ότι τα άτομα αυτά θα βοηθούσαν στην αποκατάσταση του συνταγματικού δικαίου. Ένα τέτοιο άτομο που υποσχέθηκε να επιφέρει τις απαραίτητες αλλαγές ήταν η Γενική Εισαγγελέας Janet Reno. Σε συμφωνία με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου στις 3 Ιουνίου 1993, η Τζάνετ Ρίνο διέταξε τη Δύναμη Δέλτα και τους Navy Seals να μεταβούν στην Ελβετία, την Αγγλία και το Ισραήλ για να ανακτήσουν τρισεκατομμύρια δολάρια χρυσού που είχε κλαπεί από το Ομοσπονδιακό Αποθεματικό Σύστημα από τα στρατηγικά αποθέματα χρυσού. Τα έθνη αυτά συνεργάστηκαν στην επιδρομή επειδή τους υποσχέθηκαν ότι τα χρέη τους προς τις Ηνωμένες Πολιτείες θα διαγραφούν και επειδή οι άνθρωποι που έκλεψαν τα χρήματα από τις Ηνωμένες Πολιτείες έκλεψαν χρήματα και από τα έθνη τους. Οι ράβδοι αυτοί θα χρησιμοποιηθούν για το νέο νόμισμα που θα υποστηρίζεται από πολύτιμα μέταλλα. Τώρα αποθηκεύονται με ασφάλεια στο συγκρότημα NORAD στο Κολοράντο Σπρινγκς του Κολοράντο και σε τέσσερις άλλες αποθήκες. Η ενέργεια της Τζάνετ Ρίνο εξόργισε τόσο πολύ τις εξουσίες, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό της. Στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από έναν κλώνο και αυτό το πλάσμα ήταν υπεύθυνο για τη συγκάλυψη των διαφόρων σκανδάλων του Κλίντον.

Για να κρατηθεί σε τάξη ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Ρόμπερτ Ρούμπιν, κλωνοποιήθηκε και αυτός. Για το υπόλοιπο της θητείας τους στο αξίωμα τόσο η Reno όσο και ο Rubin λάμβαναν τους μισθούς τους από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ως ξένοι πράκτορες και όχι από το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. Παρά τις ενέργειες αυτές, η νομική ομάδα συνέχισε τον αγώνα της, ενώ κατάφερε να αποφύγει την αιματοχυσία και μια μεγάλη επανάσταση. Μετά το 1993 το όνομα της διαδικασίας διεκδίκησης των απαιτήσεων των αγροτών άλλαξε σε Bank Claims. Μεταξύ του 1993 και του 1996, το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ απαίτησε από τους Αμερικανούς πολίτες να fiλήσουν “Bank Claims” για να εισπράξουν αποζημιώσεις που κατέβαλε το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. Η διαδικασία αυτή έκλεισε το 1996.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ανέθεσε σε έναν ή περισσότερους δικαστές να παρακολουθούν την πρόοδο των αποφάσεων. Επιστράτευσαν τη βοήθεια εμπειρογνωμόνων στα οικονομικά, τα νομισματικά συστήματα, τις τράπεζες, τη συνταγματική διακυβέρνηση και το συνταγματικό δίκαιο και πολλούς άλλους συναφείς τομείς. Αυτοί οι δικαστές δημιούργησαν συνασπισμούς υποστήριξης και βοήθειας με χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο- γνωστοί ως “Λευκοί Ιππότες”. Ο όρος “Λευκοί Ιππότες” δανείστηκε από τον κόσμο των μεγάλων επιχειρήσεων. Αναφέρεται σε μια ευάλωτη εταιρεία που διασώζεται από μια εταιρεία ή ένα πλούσιο πρόσωπο από μια εχθρική εξαγορά.

Για να υλοποιήσουν τις απαιτούμενες αλλαγές, οι πέντε δικαστές πέρασαν χρόνια διαπραγματευόμενοι τον τρόπο με τον οποίο θα γίνονταν οι μεταρρυθμίσεις. Τελικά κατέληξαν σε ορισμένες συμφωνίες, γνωστές και ως “Συμφωνίες”, με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, τους ιδιοκτήτες της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, την Παγκόσμια Τράπεζα και με πολλές άλλες χώρες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και χώρες της Ευρωζώνης. Επειδή αυτές οι τραπεζικές μεταρρυθμίσεις των ΗΠΑ θα επηρεάσουν ολόκληρο τον κόσμο- το ΔΝΤ, η Παγκόσμια Τράπεζα και άλλες χώρες έπρεπε να εμπλακούν. Οι μεταρρυθμίσεις απαιτούν την απορρόφηση του Ομοσπονδιακού Αποθεματικού από το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ και την παύση των δόλιων δραστηριοτήτων των τραπεζών και την πληρωμή των ζημιών του παρελθόντος.

Το 1998, οι στρατιωτικοί στρατηγοί που αρχικά συμμετείχαν στη διαδικασία διεκδίκησης των αγροτών συνειδητοποίησαν ότι οι δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ δεν είχαν καμία πρόθεση να εφαρμόσουν τις “Συμφωνίες”. Έτσι, αποφάσισαν ότι ο μόνος τρόπος για να εφαρμόσουν τους σχηματισμούς τους ήταν μέσω ενός νόμου που ψηφίστηκε από το Κογκρέσο. Το 1999, ένα έγγραφο 75 σελίδων, γνωστό ως Νόμος για την Εθνική Οικονομική Ασφάλεια και Μεταρρύθμιση (NESARA), υποβλήθηκε στο Κογκρέσο, όπου παρέμεινε χωρίς καμία ενέργεια για σχεδόν ένα χρόνο. Αργά το βράδυ της 9ης Μαρτίου 2000, η DeltaForce και οι Navy SEALs παρέδωσαν μια γραπτή πρόσκληση απαρτίας σε 15 μέλη της αμερικανικής Γερουσίας και της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ που ήταν υποστηρικτές και συνυποστηρικτές της NESARA. Αμέσως συνοδεύτηκαν από τη Delta Force και τους Navy SEALs στα αντίστοιχα σώματα ψηφοφορίας όπου ψήφισαν τον νόμο για την Εθνική Οικονομική Ασφάλεια και Αναμόρφωση. Αυτά τα 15 μέλη του Κογκρέσου ήταν τα μόνα άτομα που νομίμως επιτρεπόταν να κατέχουν αξιώματα σύμφωνα με την αρχική 13η τροπολογία.

Θυμηθείτε ότι οι Βρετανοί στρατιώτες κατέστρεψαν αντίγραφα της τροπολογίας για τους τίτλους ευγενείας (TONA) στον πόλεμο του 1812, επειδή εμπόδιζε οποιονδήποτε είχε δεσμούς με το στέμμα της Αγγλίας να κατέχει δημόσιο αξίωμα. Η NESARA είναι η πιο πρωτοποριακή μεταρρύθμιση που θα σαρώσει όχι μόνο αυτή τη χώρα αλλά και τον πλανήτη μας σε ολόκληρη την ιστορία του. Η πράξη καταργεί την Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεμάτων, την Εφορία, τη σκιώδη κυβέρνηση και πολλά άλλα.

Η NESARA εφαρμόζει τις ακόλουθες αλλαγές: 1. Μηδενίζει όλες τις πιστωτικές κάρτες, τις υποθήκες και άλλα τραπεζικά χρέη που οφείλονται σε παράνομες τραπεζικές και κυβερνητικές δραστηριότητες. Αυτός είναι ο χειρότερος εφιάλτης της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ:

 1. ένα “ιωβηλαίο” ή μια διαγραφή του χρέους.
 2. Καταργεί τον φόρο εισοδήματος.
 3. Καταργεί την Εφορία. Οι υπάλληλοι της IRS θα μεταφερθούν στον τομέα του USTreasury για τον εθνικό φόρο επί των πωλήσεων.
 4. ηµιουργεί φόρο πωλήσεων µε συντελεστή 14% για την κυβέρνηση για τα µη απαραίτητα “νέα είδη”. Με άλλα λόγια, τα τρόφιµα και τα φάρµακα δεν θα φορολογούνται, ούτε τα µεταχειρισµένα είδη, όπως τα παλιά σπίτια.
 5. Αύξηση των παροχών προς τους ηλικιωµένους 6. Επιστρέφει το Συνταγματικό Δίκαιο σε όλα τα δικαστήρια και τα νομικά θέματα.
 6. Επαναφέρει την αρχική τροπολογία για τον τίτλο ευγενείας. Εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικανοί που βρίσκονται υπό τον έλεγχο ξένων δυνάμεων θα χάσουν την ιθαγένειά τους, θα μεταφερθούν σε άλλες χώρες και θα τους απαγορευτεί η επανείσοδος για το υπόλοιπο της ζωής τους. Και εκατομμύρια άνθρωποι θα ανακαλύψουν σύντομα ότι τα πτυχία των κολεγίων τους είναι πλέον άχρηστα χαρτιά.
 7. Καθιερώνει νέες προεδρικές και βουλευτικές εκλογές εντός 120 ημερών από την ανακοίνωση της NESARA. Η προσωρινή κυβέρνηση θα ακυρώσει όλες τις “εθνικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης” και θα μας επιστρέψει στο συνταγματικό δίκαιο.
 8. Παρακολουθεί τις εκλογές και αποτρέπει τις παράνομες προεκλογικές δραστηριότητες των ομάδων ειδικών συμφερόντων.

10.

Δημιουργεί ένα νέο νόμισμα του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, “νόμισμα ουράνιου τόξου”, που υποστηρίζεται από χρυσό, ασήμι και πολύτιμα μέταλλα πλατίνας, τερματίζοντας τη χρεοκοπία των Ηνωμένων Πολιτειών που ξεκίνησε από τον Φραγκλίνο Ρούσβελτ το 1933.

 1. Απαγορεύει την πώληση των αμερικανικών πιστοποιητικών γέννησης ως ομόλογα κινητής περιουσίας από το Υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ.
 2. Εγκαινιάζει το νέο σύστημα τραπεζών του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών σε ευθυγράμμιση με το συνταγματικό δίκαιο
 3. Καταργεί το Ομοσπονδιακό Αποθεματικό Σύστημα. Κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου θα επιτραπεί στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα να λειτουργήσει δίπλα στο αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών για ένα έτος, προκειμένου να αφαιρεθούν όλα τα ομοσπονδιακά αποθεματικά από την προσφορά χρήματος.
 4. Αποκαθιστά την ιδιωτική ζωή.
 5. Επανεκπαιδεύει όλους τους δικαστές και τους δικηγόρους στο Συνταγματικό Δίκαιο
 6. Παύει όλες τις επιθετικές, στρατιωτικές ενέργειες της κυβέρνησης των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο
 7. Εγκαθιδρύει την ειρήνη σε όλο τον κόσμο
 8. Απελευθερώνει τεράστια χρηματικά ποσά για ανθρωπιστικούς σκοπούς
 9. Επιτρέπει την απελευθέρωση πάνω από 6.000 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας για τεχνολογίες που έχουν αποκλειστεί από το κοινό με το πρόσχημα της εθνικής ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών ελεύθερης ενέργειας, της αντιβαρύτητας και των μηχανημάτων ηχητικής θεραπείας.

Επειδή ο κλώνος του προέδρου Κλίντον δεν είχε κανένα ενδιαφέρον να υπογράψει τη NESARA σε νόμο στις 10 Οκτωβρίου 2000- με εντολή των στρατηγών του αμερικανικού στρατού, οι επίλεκτες ναυτικές φώκιες και η Delta Force εισέβαλαν στον Λευκό Οίκο και υπό την απειλή όπλων ανάγκασαν τον Μπιλ Κλίντον να υπογράψει τη NESARA.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το προσωπικό ασφαλείας της Μυστικής Υπηρεσίας και του Λευκού Οίκου διατάχθηκε να αποσυρθεί, αφοπλίστηκε και του επετράπη να παρακολουθήσει αυτό το γεγονός με εντολή φίμωσης.

Από την ίδρυσή του ο Μπους ο πρεσβύτερος, η εταιρική κυβέρνηση, οι μεγάλοι τραπεζικοί οίκοι και ο όμιλος Carlyle αντιτάχθηκαν στη NESARA. Για να διατηρηθεί η μυστικότητα, τα στοιχεία της υπόθεσης και ο αριθμός πρωτοκόλλου σφραγίστηκαν και αναθεωρήθηκαν μέσα στο official Congressional Registry για να αναδιατυπώσουν ένα αναμνηστικό νόμισμα και στη συνέχεια αναθεωρήθηκαν και πάλι ακόμα πιο πρόσφατα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν υπάρχουν δημόσια αρχεία του Κογκρέσου και για τον οποίο η αναζήτηση αυτού του νόμου δεν θα δώσει τα σωστά στοιχεία μέχρι να δημοσιοποιηθούν οι μεταρρυθμίσεις. Πιθανότατα δεν έχετε ακούσει ποτέ γι’ αυτόν τον νόμο λόγω της εξαιρετικά αυστηρής εντολής αποσιώπησης που έχει επιβληθεί σε πολιτικούς, προσωπικό των μέσων ενημέρωσης και τραπεζικά στελέχη. Παρόλο που ο Alex Jones ή ο Ron Paul δεν θα σας μιλήσουν γι’ αυτόν, ο νόμος εξακολουθεί να ισχύει. Τα μέλη του Κογκρέσου δεν θα μας πουν τίποτα από αυτά, επειδή έχουν διαταχθεί από τους Δικαστές του Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ να “αρνηθούν” την ύπαρξη της NESARA ή να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για προδοσία που τιμωρείται με θάνατο.

Ορισμένα μέλη του Κογκρέσου έχουν μάλιστα κατηγορηθεί για “παρεμπόδιση”. Όταν ο γερουσιαστής της Μινεσότα Paul Wellstone ήταν έτοιμος να σπάσει την εντολή αποσιώπησης, αλλά πριν το κάνει, το μικρό επιβατικό αεροπλάνο του συνετρίβη σκοτώνοντας τη γυναίκα του, την κόρη του και τον ίδιο. Αν ο φόβος δεν είναι αρκετός για να κρατήσει το Κογκρέσο σε τάξη, το χρήμα είναι. Η CIA δωροδοκεί συστηματικά γερουσιαστές με κλεμμένα λάφυρα από τα τραπεζικά προγράμματα. Κάθε γερουσιαστής έχει δωροδοκηθεί με τουλάχιστον 200 εκατομμύρια δολάρια κατατεθειμένα σε λογαριασμό της Bank of America στον Καναδά. Ποτέ δεν θα ακούσετε τα δίκτυα των μέσων ενημέρωσης να αναφέρουν για τοNESARA. Για να διατηρήσουν τη σιωπή τους, τα μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα, όπως το CNN, πληρώνονται με το ποσό των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως. Μέρος αυτής της λείας διοχετεύεται από την Εκκλησία των Μορμόνων στη Γιούτα μέσω του office του γερουσιαστή Orin Hatch και της Bank of America. Δεν δωροδοκείται μόνο το Κογκρέσο, αλλά ολόκληρο το Γενικό Επιτελείο Στρατού και η ανώτερη βαθμίδα της κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου, λαμβάνει επίσης αυτές τις πληρωμές. Μόνο οProvost Marshall έχει τη νόμιμη εξουσία να συλλάβει αυτά τα άτομα, αλλά δυστυχώς ούτε αυτός θα κάνει τη δουλειά του.

Φαίνεται ότι ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών είναι γεμάτος από πολιτικούς που σπρώχνουν το μολύβι και νοιάζονται περισσότερο για την ανέλιξη παρά για την εκτέλεση της δουλειάς τους. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι στο διαδίκτυο μπορεί να βρεθεί μεγάλη παραπληροφόρηση σχετικά με τη NESARA. Στους εξέχοντες αρνητές περιλαμβάνονται το quatloos.com, το οποίο φημολογείται ότι είναι βιτρίνα της CIA, το nesara.org το οποίο συντηρείται από την οικογένεια Μπους, η Sherry Shriner και διάφοροι διαδικτυακοί καναλάρχες που λαμβάνουν τα μηνύματά τους από τηλεπαθητικούς κατασκόπους έχουν συμβάλει στη σύγχυση. Ακόμη και οι πληροφορίες στη Wikipedia είναι λανθασμένες. Η Wikipedia σας δίνει την ιστορία του νόμου NESARA του πράκτορα της CIA Harvey Barnard. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, ο νόμος αυτός σημαίνει National Economic Stabilization and Recovery Act, ο οποίος θα έκανε μεταρρυθμίσεις στην οικονομία και θα αντικαθιστούσε τον φόρο εισοδήματος με έναν εθνικό φόρο επί των πωλήσεων. Ο νόμος αυτός απορρίφθηκε από το Κογκρέσο τη δεκαετία του 1990, αλλά υπάρχει ελάχιστη αναφορά για τοNational Economic Security and Reformation Act στη Βικιπαίδεια ή τις ραμιfiκούς του. 11 Σεπτεμβρίου 2001

Το επόμενο βήμα είναι να ανακοινωθεί η NESARA στον κόσμο, αλλά αυτό δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πολλές ισχυρές ομάδες έχουν προσπαθήσει να εμποδίσουν την εφαρμογή της NESARA. Ο νόμοςNESARA απαιτεί ότι τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, πρέπει να καταβάλλεται προσπάθεια να ανακοινωθεί ο νόμος στο κοινό. Τρεις νυν δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ ελέγχουν την επιτροπή που είναι υπεύθυνη για την ανακοίνωση του NESARA. Αυτοί οι δικαστές χρησιμοποίησαν τη συνολική τους εξουσία για να σαμποτάρουν κρυφά την ανακοίνωση του NESARA. Το 2001, μετά από πολλές διαπραγματεύσεις, οι δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου διέταξαν το σημερινό Κογκρέσο να εκδώσει ψηφίσματα “έγκρισης” της NESARA. Αυτό έγινε στις 9 Σεπτεμβρίου 2001, δεκαοκτώ μήνες αφότου η NESARA έγινε νόμος.

Στις 10 Σεπτεμβρίου 2001, ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος μετακόμισε στον Λευκό Οίκο για να καθοδηγήσει τον γιο του σχετικά με το πώς να εμποδίσει την ανακοίνωση. Την επόμενη ημέρα, στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, στις10 π.μ. Ανατολικής θερινής ώρας, ο Alan Greenspan ήταν προγραμματισμένο να ανακοινώσει το νέο σύστημα της Τράπεζας του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, τη διαγραφή χρέους για όλους τους πολίτες των ΗΠΑ και την κατάργηση της IRS ως το πρώτο μέρος των δημόσιων ανακοινώσεων της NESARA. Λίγο πριν από την ανακοίνωση στις 9 π.μ., ο Μπους ο πρεσβύτερος διέταξε την κατεδάφιση του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου για να εμποδίσει τους διεθνείς τραπεζικούς υπολογιστές στους ορόφους ένα και δύο, στο Βόρειο Πύργο, να ξεκινήσουν το νέο σύστημα της Τράπεζας του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ. Τα εκρηκτικά στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου τοποθετήθηκαν από πράκτορες της CIA και της Μοσάντ και πυροδοτήθηκαν εξ αποστάσεως στο κτίριο 7, το οποίο κατεδαφίστηκε αργότερα την ίδια ημέρα, προκειμένου να συγκαλύψουν το έγκλημά τους. Η τεχνολογία των τηλεχειριστών χρησιμοποιήθηκε σε ένα fly over γεγονός για να παραδώσει ένα ωφέλιμο φορτίο εκρηκτικών στο Πεντάγωνο στην ακριβή θέση των WhiteKnights στο νέο τους Ναυτικό Κέντρο Διοίκησης που συντόνιζαν τις δραστηριότητες που υποστήριζαν την εφαρμογή της NESARA σε εθνικό επίπεδο. Με την ανακοίνωση της NESARA που σταμάτησε στην πορεία της, ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος αποκεφάλισε κάθε ελπίδα επιστροφής της κυβέρνησης πίσω στον λαό.

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Υποστηρίξτε την ΣΦΑΓΗ GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/​
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Τα κανάλια μας:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr​
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Tο Youtube λόγω λογοκρισίας, μπορεί να έχει καταργήσει μερικά ή όλα τα βίντεο μας. Καλό θα είναι να τα βλέπετε από τα άλλα 2 κανάλια, όπως και να προωθείτε τα λίνκ από τα άλλα 2 κανάλια.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω paypal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Δικαιούχος ENERGY COMMUNICATIONS.

Σας ευχαριστούμε !

*** English Text. ***

Communication.
Phone: +30 2510 600 102

E-mail: press@sfagi.gr

Support SFAGI GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Watch our other videos on the channels:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Youtube, due to censorship, may have removed some or all of our videos. It would be good to see them from the other 2 channels, as well as to promote the links from the other 2 channels.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Dear friends, because the news site “SFAGI – sfagi.gr” is independent and anti-systemic, so there is no revenue, we would appreciate your help, if and if you wish, to support us financially.
This can be done via paypal or by depositing money directly from Western Union, through your bank account or credit card. Details below.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Bank Account:
NATIONAL BANK OF GREECE.
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Beneficiary: Demertzis Ioannis.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Beneficiary: ENERGY COMMUNICATIONS.

Thank you !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.