To FBI το DOJ και ο Ομοσπονδιακός δικαστής, πέσανε σε μια τεράστια παγίδα.

Όλοι μάθατε ότι το FBI εισέβαλε στο Mar a Lago.

Αυτό έγινε και πέρυσι όπου μπήκαν και κατέσχεσαν 12 κιβώτια με έγγραφα από εκεί.

Το ίδιο το έκαναν και τώρα, μόνο που αυτή τη φορά διέρρηξαν το χρηματοκιβώτιό του. Το παράνομο FBI είχε ένταλμα έρευνας υπογεγραμμένο από ομοσπονδιακό δικαστή, ο οποίος επίσης έπεσε στην παγίδα.

Ο Τραμπ ήξερε ότι το 2020 επρόκειτο να κλαπεί, οπότε έστησε ένα κόλπο. Αυτό το κόλπο ήταν ένα από τα μεγαλύτερα κόλπα που έχει δει ποτέ η Αμερική.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης έπεσε επίσης σε αυτό το κόλπο στο Μαρ α Λάγκο.

Ο FDA, το FBI, το DOJ, ο WHO και κάθε άλλη υπηρεσία θα πρέπει να διαλυθεί.

Όλοι πέσαν στην παγίδα.

Αυτό είναι ένα από τα πρώτα βήματα για τη διάλυσή τους. Πληροφορηθήκαμε ότι θα γινόταν αυτό το κόλπο.

Μάθαμε επίσης ότι, η Δημοκρατική Εθνική Επιτροπή, έχει βρει έναν τρόπο να ακυρώσει τις εκλογές του 2022, οπότε να το περιμένετε αυτό.

Η Δημοκρατική Εθνική Επιτροπή (DNC), θέλει να συλληφθεί ο Τραμπ.

Μην αναστατωθείτε αν ο Τραμπ συλληφθεί. Είναι όλα μέρος του κόλπου.

Με όλες τις ψεύτικες ειδήσεις, αυτό θα φανεί πολύ άσχημο, αλλά μην απελπίζεστε.

Είναι απλά η μία παγίδα μετά την άλλη.

Ακολουθεί δήλωση του προέδρου Τραμπ:

Donald J. Trump, [8/8/2022 4:21 PM]

Αυτές είναι σκοτεινές στιγμές για το Έθνος μας, καθώς το όμορφο σπίτι μου, το Mar-A-Lago στο Palm Beach της Φλόριντα, βρίσκεται επί του παρόντος υπό πολιορκία, έφοδο και κατάληψη από μια μεγάλη ομάδα πρακτόρων του FBI.

Τίποτα τέτοιο δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν σε πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Μετά από συνεργασία με τις αρμόδιες κυβερνητικές υπηρεσίες, αυτή η αιφνιδιαστική επιδρομή στο σπίτι μου δεν ήταν αναγκαία ή σκόπιμη. Πρόκειται για εισαγγελική παράβαση, για οπλοποίηση του Συστήματος Δικαιοσύνης και για επίθεση από τους Ριζοσπαστικούς Αριστερούς Δημοκρατικούς, οι οποίοι απεγνωσμένα δεν θέλουν να θέσω υποψηφιότητα για Πρόεδρος το 2024, ιδίως με βάση τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, και οι οποίοι ομοίως θα κάνουν τα πάντα για να σταματήσουν τους Ρεπουμπλικάνους και τους Συντηρητικούς στις επερχόμενες ενδιάμεσες εκλογές.

Μια τέτοια επίθεση θα μπορούσε να λάβει χώρα μόνο σε διαλυμένες, τριτοκοσμικές χώρες. Δυστυχώς, η Αμερική έχει πλέον γίνει μία από αυτές τις χώρες, διεφθαρμένη σε επίπεδο που δεν έχει ξαναγίνει.

Διέρρηξαν ακόμα και το χρηματοκιβώτιό μου! Ποια είναι η διαφορά μεταξύ αυτού και του Watergate, όπου πράκτορες διέρρηξαν την Εθνική Επιτροπή των Δημοκρατικών; Εδώ, αντίστροφα, οι Δημοκρατικοί διέρρηξαν το σπίτι του 45ου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η πολιτική δίωξη του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζεται εδώ και χρόνια, με την πλέον πλήρως διαψευσμένη απάτη Ρωσία, Ρωσία, Ρωσία, Ρωσία, την απάτη περί μομφής #1, την απάτη περί μομφής #2, και τόσα άλλα, που απλά δεν τελειώνουν ποτέ. Πρόκειται για πολιτική στοχοποίηση στο υψηλότερο επίπεδο!

Η Χίλαρι Κλίντον επιτράπηκε να διαγράψει και να ξεπλύνει με «οξύ» 33.000 e-mail ΑΦΟΥ κλήθηκαν από το Κογκρέσο. Απολύτως τίποτα δεν συνέβη για να την καταστήσουν υπεύθυνη. Πήρε ακόμη και έπιπλα αντίκες, και άλλα αντικείμενα από τον Λευκό Οίκο.

Στάθηκα απέναντι στη γραφειοκρατική διαφθορά της Αμερικής, επανέφερα την εξουσία στον λαό, και πραγματικά παρέδωσα για τη Χώρα μας, όπως δεν έχουμε ξαναδεί. Το κατεστημένο το μίσησε. Τώρα, καθώς βλέπουν τους υποψηφίους που υποστήριξα να κερδίζουν μεγάλες νίκες και βλέπουν την κυριαρχία μου σε όλες τις δημοσκοπήσεις, προσπαθούν να σταματήσουν εμένα και το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα για άλλη μια φορά.

Η ανομία, η πολιτική δίωξη και το κυνήγι μαγισσών πρέπει να αποκαλυφθούν και να σταματήσουν.

Η Παγίδα – Σύλληψη Τράμπ.

Οι πράκτορες του FBI που έκαναν έρευνα στο σπίτι του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο & αφαίρεσαν 11 σειρές απόρρητων εγγράφων, μεταξύ των οποίων και κάποια που χαρακτηρίζονται ως άκρως απόρρητα.  Φυσικά και το έκαναν. Όλα ήταν στημένα.

Το FBI έψαχνε όχι μόνο για απόρρητα πυρηνικά έγγραφα, αλλά και για έγγραφα σχετικά με την εμπλοκή τους στην οργάνωση του περιστατικού της 6ης Ιανουαρίου. Χρησιμοποίησαν το τέχνασμα ότι είχε στην κατοχή του τα πυρηνικά έγγραφα προκειμένου να πάρουν το ένταλμα έρευνας. Όταν έφτασαν εκεί ήταν έτοιμοι να τοποθετήσουν στοιχεία.

Ο Τραμπ είχε κρυφές κάμερες για να τους βιντεοσκοπήσει όταν θα το έκαναν. Ο Τραμπ γνώριζε ότι όλα τα έγγραφα που είχε στην κατοχή του είχαν αποχαρακτηριστεί. Δεν θα ήταν δυνατόν ο Τραμπ να έχει στην κατοχή του άκρως απόρρητα πυρηνικά έγγραφα.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης & το FBI ήθελαν τόσο πολύ να συλληφθεί ο Τραμπ που ήταν πρόθυμοι να κάνουν ό,τι έπρεπε προκειμένου να επιτύχουν αυτόν τον στόχο. Ο Τραμπ το γνώριζε αυτό. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης & το FBI σκόνταφταν πάνω από τον εαυτό τους επειδή ήξεραν ότι μπορούσαν να τον πιάσουν με φυτευτά στοιχεία.

Μην ανακατεύεστε με τον εχθρό όταν αυτός βρίσκεται στη διαδικασία αυτοκαταστροφής.

Και το έκαναν. Επειδή φύτεψαν τα απόρρητα έγγραφα, θα μπορούσαν να του απαγγείλουν κατηγορίες. Θα τον συλλάβουν. Ο Τραμπ γνωρίζει και γι’ αυτό. Έχει ήδη κανονιστεί ένας κλώνος, ένα ρομπότ ή ένας σωσίας να πάρει τη θέση του.

Είναι καλά απομονωμένος.

Ναι, θα γνωρίζουν ότι έχουν εξαπατηθεί, αλλά δεν θα ξέρουν ακριβώς τι να κάνουν γι’ αυτό, επειδή τα μέσα ενημέρωσης θα το μεταδίδουν ήδη. Αυτή η σύλληψη θα είναι εκείνη που θα συγκλονίσει τον κόσμο.

Όλα όσα έχουμε γράψει έχουν επιβεβαιωθεί.

Υπάρχει βέβαια και κάτι άλλο που είναι να γίνει αλλά αυτό δεν μπορώ να το το επιβεβαιώσω και το γράφω.

Είναι εξίσου σοκαριστικό.

Μόλις ο διπλός Τραμπ συλληφθεί και μπει στη φυλακή, ο στρατός θα εισβάλει στη φυλακή και θα τον απελευθερώσει.

Θα πρέπει να το κάνουν αυτό για να κρατήσουν τον διπλό ασφαλή από την αυτοκτονία.

Αυτό είναι ανεπιβεβαίωτο.

586754620 EXCLUSIVE Warrant and Property Receipt From Mar a Lago Raid by sfagi on Scribd

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Υποστηρίξτε την ΣΦΑΓΗ GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/​
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Τα κανάλια μας:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr​
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Tο Youtube λόγω λογοκρισίας, μπορεί να έχει καταργήσει μερικά ή όλα τα βίντεο μας. Καλό θα είναι να τα βλέπετε από τα άλλα 2 κανάλια, όπως και να προωθείτε τα λίνκ από τα άλλα 2 κανάλια.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω paypal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Δικαιούχος ENERGY COMMUNICATIONS.

Σας ευχαριστούμε !

*** English Text. ***

Communication.
Phone: +30 2510 600 102

E-mail: press@sfagi.gr

Support SFAGI GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Watch our other videos on the channels:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Youtube, due to censorship, may have removed some or all of our videos. It would be good to see them from the other 2 channels, as well as to promote the links from the other 2 channels.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Dear friends, because the news site “SFAGI – sfagi.gr” is independent and anti-systemic, so there is no revenue, we would appreciate your help, if and if you wish, to support us financially.
This can be done via paypal or by depositing money directly from Western Union, through your bank account or credit card. Details below.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Bank Account:
NATIONAL BANK OF GREECE.
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Beneficiary: Demertzis Ioannis.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Beneficiary: ENERGY COMMUNICATIONS.

Thank you !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.