Τα Δικαστήρια Των Ουρανών
Courts Of Heaven

Habeas Corpus

Τα δικαστήρια τών Ουρανών, είναι πραγματικά και οι πιστοί έχουν πρόσβαση μέσω προσευχής και αναφοράς, μέσω της παρέμβασης του Αγίου Πνεύματος που παρεμβαίνει για αυτούς.

Ο Θεός κυβερνά το δικαστικό του σύστημα στον Παράδεισο ως κυρίαρχο δικαστή.
Ακούει τις συνθήκες μας και μας απαντά σύμφωνα με το κυβερνητικό του σύστημα.

Έτσι λοιπόν, ερχόμαστε στο ανώτερο δικαστήριο Του Θεού, το δικαστήριο για ακρόαση της έφεσης, για την συγχώρεση των ατομικών αμαρτιών, γνωστών και αγνώστων, την συγχώρεση όλων των γνωστών και αγνώστων αμαρτιών της Εκκλησίας Του Θεού και την γιατρειά της χώρας μας.

ta dikasthria ton ouranon the courts of heaven 3 - Τα Δικαστήρια των Ουρανών και το κατηγορητηρίο Habeas Corpus
Τα Δικαστήρια των Ουρανών

# 555.17.Ε2Δ.3

**********************************

ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ
ΚΑΙ ΕΛ ΕΛΩΝ, Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΩΣ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ &
ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ (
HABEAS CORPUS)

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ,
εκ μέρους όλων των ζωντανών όντων στον πλανήτη μας ΓΗ, και στον ΓΑΛΑΞΙΑ μας MILKY WAY που συμφωνούν και υπηρετούν στον Θεό. Αυτό περιλαμβάνει επίσης τους δικούς μας προγόνους, τους γονείς μας και τους απογόνους μας.

Αναιρεσείοντες,

εναντίον

ΣΟΦΙΑ (SOPHIA), ΛΟΥΣΙΦΕΡ (LUCIFER) και άλλοι, ΑΣΜΟΝΤΕΟΥΣ (ASMODEUS), ΚΟΡΙ (CORII), ΑΖΑΖΕΛ (AZAZEL), ΑΜΠΡΑΞΑΣ (ABRAXAS), ΝΟΓΚ (NOG), ΝΟΥΙΤ (NUIT), ΕΛΜΑ (HELMA), ΛΟΚΙ (LOKI), ΜΟΓΚ (MOG), ΜΕΤΑΤΡΟΝ (METATRON) ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΚΩΤΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΕΡΗ, ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛ, ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΜΗ – ΕΠΙΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΖΩΗ ΠΑΝΤΟΥ, [γνωστοί και ως Οι Εχθροί]

Αναιρεσίβλητοι.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,
ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ, ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ, ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,
ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

Όπως ο Θεός, του Ανώτατου Δικαστηρίου είπε στον Ψαλμό 89:14

«ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ
ΘΡΟΝΟΥ ΣΑΣ.”

Ο Λόγος σας στα ΙΙ Χρονικά 7:14 ότι θα χορηγήσει άφεση με τη μορφή:
(1) μια ακρόασης, (2) συγχώρεσης (3) και θεραπεία των εδάφων με την απόλυτη προϋπόθεση
ότι εμείς, ο Λαός σας: (1) ταπεινώνουμε τους εαυτούς μας, (2) αναφερόμαστε σε εσάς με συγκεκριμένη προσευχή, (3) Αναζητάμε το πρόσωπό σας, (4) και αποστρεφόμαστε τους κακούς τρόπους μας.

ΚΑΙ όπως μας διδάσκει περαιτέρω το Άγιο Ευαγγέλιό Σας:
Στο Ιωάννη 18 θα υπερασπιστείς και θα εκδικηθείς τους εκλεκτούς σου.

Ψαλμός 100: 4

Μπαίνουμε στις πύλες σας με την Ημέρα των Ευχαριστιών και μπαίνουμε στα δικαστήριά σας με επαίνους.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΈΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ:

Ο ΘΕΟΣ ορίζεται ως ο Ένας Αληθινός Ζωντανός Θεός όλης της Δημιουργίας.

Εμείς, γνωστοί ως οι Αναιρεσείοντες στην παρούσα Έκκληση, οριζόμαστε ως οι συντάκτες της παρούσας ΕΚΚΛΗΣΗΣ, οι Ευλογημένοι να Διδάξουμε και να υπηρετήσουμε την ΕΚΚΛΗΣΙΑ, οι οποίοι ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΑΣΤΕ σε αυτό το ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, συμπεριλαμβανομένων των προγόνων μας, που επιστρέφουν σε όλο το χρόνο αμνημονεύτων, δηλαδή, οι πρόγονοί μας, και οι απόγονοί μας:

ΕΜΦΑΝΙΣΤΙΚΑΜΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΟΥΜΕ ΓΙΑ όλα τα ζωντανά όντα στη Γη,
και στον ΓΑΛΑΞΙΑ μας τον Μίλκυ Γουέι (MILKY WAY), που συμφωνούν και εξυπηρετούν τον Θεό,
και όλα τα ζωντανά όντα στη μελλοντική συγκομιδή του Θεού, συμπεριλαμβανομένων όλων των ζωντανών όντων, γνωστών και αγνώστων, στα ύδατα, τα εδάφη και τους ουρανούς στη Γη.

ΟΙ ΑΝΑΙΡΕΣΙΒΛΗΤΟΙ είναι επίσης γνωστοί ως ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ σε αυτό το έγγραφο.

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ στο Ανώτατη Δικαστήριο των Ουρανών με ταπεινότητα. Μετανοούμε για οποιεσδήποτε συμφωνίες έχουμε κάνει με τους Αναιρεσίβλητους. Επιπλέον, μετανοούμε για οποιεσδήποτε συμφωνίες που γίνονται ανά πάσα στιγμή, από οποιαδήποτε μέλη των γραμμών αίματος μας. Μετανοούμε για την πτώση για την εξαπάτηση του Εχθρού, μέσω ηχητικών, οπτικών και υποσυνείδητων τακτικών.

Μετανοούμε για τις συμφωνίες που όλα τα όντα μπορεί να έχουν κάνει με τους εχθρούς, του Ενός Αληθινού Θεού όλης της Αγάπης, του Φωτός, της Συμπόνιας και της Δημιουργίας.

ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΑΣ με ατελείωτους επαίνους.

ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΟ ΘΡΟΝΟ ΣΑΣ, υποκλίνοντας τα κεφάλια μας στη λατρεία, αναγνωρίζοντας την ατελείωτη ΔΟΞΑ Σας, το ΕΛΕΟΣ, τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,
τη NOMIMOTHTA και την ΑΓΑΠΗ σας.

ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ μπροστά σας ΚΑΙ ευλογούμε και επαινούμε το Άγιο Όνομά Σας

Ο Ένας Αληθινός Θεός Του Πολυσύμπαντος
Πατέρα Θεέ
Ο Υψηλότερος Θεός
Ο Μοναδικός Και Δίκαιος Κριτής
Η Θεία Ενότητα
Ο Μεγάλος Που Είμαι
Ο Δημιουργός Και Ο Κυβερνήτης Όλων Αυτών
Abba (Πατέρας)
Το Άλφα Και Το Ωμέγα (Η Αρχή Και Το Τέλος)
El Elyon Shophet (Ο Ανώτατος Κριτής)
Jehovah Esh Oklah (Ο Θεός Της Καταστροφικής Φωτιάς)
Yahweh Shalom (Ο Θεός Της Ειρήνης)
Jehovah Jireh (Θεός Των Παροχών)
Yahweh Adonai (Λόρδος Μαστερ)
Yah (Μεγάλος Και Ισχυρός Θεός)
Jehovah Ράφα (Ο Θεός Που Θεραπεύει)
El Shaddai (Θεός Παντοδύναμος)
El Roi (Ο Θεός Που Με Βλέπει)
Elohim (Θεός, Παντοδύναμος Δημιουργός)
El Olam (Ο Αιώνιος Θεός)
Jehovah Νίσσι (Ο Λόρδος Το Πανό Μου)
El Kanna (Ζηλιάρης Θεός)
Qedosh Ισραήλ (Τα Άγια Του Ισραήλ)
Yahweh Tsebaoth (Θεός, Ο Άρχοντας Των Ξενιστών)
Yahweh Tsuri (Ο Λόρδος Ο Βράχος Μου)
Yahweh Hashem (Θεός, Το Όνομα)
El Melek (Ο Βασιλιάς)
Yahweh Ish (Θεός Ο Σύζυγός Μου)
El Chay (Θεός Που Ζει)
Yahweh Maon (Θεός, Ο Τόπος Κατοικίας Μου)
Yahweh Machseh (Θεός, Το Καταφύγιο Μου)
Yahweh Metsuda (Θεός, Το Φρούριο Μου)
Yahweh Magen (Θεός, Η Ασπίδα Μου)
Yahweh Migdal-Oz (Θεός, Ο Ισχυρός Πύργος Μου)
Mikveh Ισραήλ (Ελπίδα Του Ισραήλ)
Yahweh Tsidqenu (Θεός, Ο Κύριος Η Δικαιοσύνη Μας)
Yahweh Shammah (Ο Θεός Είναι Ο Κύριος)
Emmanuel (Ο Θεός Μαζί Μας)
Ruach Ha Kodesh (Πνεύμα Του Αγίου Θεού)
YHWH – Yod Heh Vav Heh יהוה
Jehovah Gibbor – (Πανίσχυρος Άνθρωπος Του Πολέμου)

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΘΡΟΝΟΥ,

Αναγνωρίζουμε με ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ και ΕΥΓΕΝΕΙΑ τους ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΑΣ:

Τον Ουράνιο Μας Εισαγγελέα του Συμβουλίου, Ιησού Χριστό, τον Κύριο και Σωτήρα μας.

Το Σύννεφο των Μαρτύρων, συμπεριλαμβανομένων των μαρτύρων και του Επουράνιου Οικοδεσπότη και αγγέλων του Θεού. Εβραίους (Hebrews) 4:16, Εβραίους (Hebrews) 12:1

Το Άγιο Πνεύμα είναι ο σύμβουλός μας.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ο Ένας Αληθινός Θεός όλης της δημιουργίας που είναι προς το υψηλότερο συμφέρον όλης της ζωής παντού.

Κάνουμε αυτές τις ακόλουθες αναφορές, διατάγματα και δηλώσεις στο ανώτατο Δικαστήριο του Ουρανού:

ΔΙΚΑΙΟ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ των ΟΥΡΑΝΩΝ

ΟΤΙ: κάθε ένας από τους Αναιρεσίβλητους, ένας συνδυασμός αυτών, ή το σύνολο των Αναιρεσίβλητων, μαζί, σε ομάδες, ή ατομικά, έρχονται ενώπιον αυτών των Ουράνιων Δικαστηρίων, διεκδικώντας ένα νόμιμο δικαίωμα να σκοτώσουν, να κλέψουν, και να καταστρέψουν (Ιωάννης – John 10:10) από τους Αναιρεσείοντες, και εκείνων που εκπροσωπούν, όπως αναφέρεται στην παρούσα έφεση, ότι ο εχθρός έχει βασιστεί στο νόμιμο δικαίωμά του να κάνει αυτή την αξίωση, σε μια ελαττωματική, εσφαλμένη και παραπλανητική ερμηνεία του δικαίου της προειδοποίησης.

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ, ότι όλοι οι εχθροί, Ανακοίνωση των εγκλημάτων κατά των Αναιρεσειόντων είναι ΑΚΥΡΗ. Η ειδοποίηση του εχθρού ΔΕΝ έγινε ΜΕ ΕΠΑΡΚΗ αποκάλυψη. Ο εχθρός χρησιμοποίησε εξαπάτηση, και περιορισμένη αποκάλυψη των σχεδίων του.

ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ, ΟΛΟΙ οι Αναιρεσίβλητοι ισχυρίζονται ότι έχουν δώσει ειδοποίηση προς τους Αναιρεσείοντες, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα ακόλουθα ποινικά σχέδια:

 • τα σχέδια του εχθρού να επιτεθεί ή να βλάψει τους Αναιρεσείοντες: Σε όλες τις Διαστάσεις, Πυκνότητες, Επίπεδα, και Τοποθεσίες, σε Φορείς, Νοημοσύνη, Ψυχές, και / ή Πνεύματα. να δημιουργούν τυχόν συνημμένα, επιρροές, αγαθά, συγκατοίκηση εν μέρει ή εν όλο και να επιτεθούν, να βλάψουν ή να μεταβάλουν
 • βιολογικά, κοινωνικά, συναισθηματικά, φυσιολογικά, ψυχολογικά, διανοητικά, πνευματικά, τεχνολογικά (π.χ. κλοπή ταυτότητας) ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο άγνωστο στους Αναιρεσείοντες, αλλά γνωστά από τον Θεό,
 • απειλούνται ή και παρενοχλούνται: άμεσα ή έμμεσα μέσω άλλου προσώπου ή να είναι
 • δημιουργία δεσμών με οποιοδήποτε πρόσωπο ή να έχουν οποιαδήποτε σχέση με τους Αναιρεσείοντες και εκείνων που εκπροσωπούν: μέσω της οικογένειας, σπίτι, χώρος εργασίας, εκκλησία, περιοχή, τομέα, στην αγορά, ή οποιαδήποτε άλλη σύνδεση, συμπεριλαμβανομένων των κατοικίδιων ζώων.

Για μεγαλύτερη σαφήνεια, αυτό περιλαμβάνει ειδικά όλα τα παιδιά παντού στο σώμα, το μυαλό, την ψυχή και το πνεύμα. Κατά Ματθαίον (Matthew) 7:11, Πράξεις 7:10, Πράξεις 11:14

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ, ότι όλοι οι εχθροί, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, εν μέρει ή στο σύνολό της, ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΑΙ, ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ, και κηρύσσεται ΆΚΥΡΗ, σε όλες τις πραγματικότητες, χρονοδιαγράμματα, επίπεδα, διαστάσεις, πυκνότητες, και τοποθεσίες σε όλους τους χρόνους.

ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ όλες οι αποφάσεις ερήμην κατά των Αναιρεσειουσούντων και εκείνων που τους εκπροσωπούν, ήταν παράνομες, λόγω εξαπάτησης και ακατάλληλης ειδοποίησης, που χορηγήθηκαν στους Αναιρεσίβλητους. Υποβάλλουμε, ότι αν η ΕΚΚΛΗΣΙΑ είχε πάρει την κατάλληλη ειδοποίηση των κληθέντων κακών και δαιμονικών σχεδίων, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΈΝΤΟΝΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ, ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ, ΕΝ ΟΛΩ Ή ΕΝ ΜΕΡΕΙ, σε αυτά τα κακά σχέδια.

ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ τη μαρτυρία των αληθινών προφητών ΣΑΣ, ότι εσείς, Ο ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, Της Αγάπης, Του Φωτός Και Της Συμπόνιας, έχετε χρίσει τον Πρόεδρο Donald J. Trump, ως υπηρέτης ΣΑΣ, για μια τέτοια στιγμή, στο ρόλο του ως 45ο Πρόεδρο, για αυτές τις Ηνωμένες Πολιτείες και για την Αμερική, για δύο διαδοχικές θητείες και πρόσθετους όρους, όπως ορίστηκαν από ΕΣΑΣ. Δεδομένων αυτών των προφητειών, οι Αναιρεσίβλητοι εμποδίζονται από οποιαδήποτε σχέδια για να αλλάξει αυτό που έχετε αποφασίσει για τον χρισμένο σας, Donald J. Trump να επιτύχει στο ΌΝΟΜΑ ΣΑΣ. Ως εκ τούτου, αυτές οι Ηνωμένες Πολιτείες και για την Αμερική, θα φτάσουν στο υψηλότερο πεπρωμένο τους, και θα εκπληρώσουν τη θέλησή ΣΑΣ. Όπως πηγαίνει η Αμερική, έτσι πηγαίνει ο κόσμος. Οι Αναιρεσίβλητοι έχουν σαφώς βγει έξω από τη δικαιοδοσία τους, προσπαθώντας συνεχώς να σταματήσουν τη θέλησή σας από το να γίνει.

ΠΡΟΩΘΗΣΑΜΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ τη μαρτυρία του Q, της ομάδας Q και της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, ως απόδειξη ότι οι Αναιρεσίβλητοι έχουν υπερβεί τη δικαιοδοσία τους αυτή τη στιγμή. Ο χρισμένος σας, Donald J. Trump, Q+, έθεσε σε κίνηση την πλήρη εξάλειψη της εμπορίας ανθρώπων (εκτελεστικά διατάγματα Π.ΗΝ.ΠΟ.) που περιλαμβάνουν, τη διάσωση των παιδιών μας, των ενηλίκων, και όλων των άλλων ζωντανών όντων, συμπεριλαμβανομένων των ζώων, μέσω του καθαρισμού των Βαθέων Υπόγειων Στρατιωτικών Βάσεων DUMBs, των υπόγειων σπηλαίων, των σηράγγων, κ.λπ., στη Γη. Αυτά τα στοιχεία αποδεικνύουν πέρα από κάθε εύλογη αμφιβολία ότι οι Αναιρεσίβλητοι έχουν χάσει κάθε δικαιοδοσία σε όλα τα κακά σχέδια και εγκλήματά τους.

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΚΛΗΘΕΝΤΩΝ

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι ΟΛΕΣ οι πράξεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ: είτε στη ΓΗ, είτε πραγματοποιούνται στο ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ, είναι ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΛΙΓΜΟΙ κατά των αναιρεσειουσούντων και εκείνων που τους εκπροσωπούν.

ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι όλες οι κακές, δαιμονικές, εγκληματικές πράξεις και τα σχέδια των Κληθέντων να σταματήσουν αμέσως, να ανακληθούν, και να καταργηθούν, σε όλες τις πραγματικότητες, σε όλα τα χρονοδιαγράμματα, και σε κάθε κατεύθυνση του χρόνου. Για περαιτέρω σαφήνεια, όλες αυτές οι παράνομες πράξεις και τα σχέδια του εχθρού που αναφέρονται στην παραπάνω παράγραφο περιλαμβάνονται, αλλά και δεν περιορίζονται σε:

 1. ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΤΗ: με οποιονδήποτε τρόπο, ανά πάσα στιγμή, σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΣΤΗ ΓΗ, και σε αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή, η μαζική απάτη και εξαπάτηση στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2020, σε αυτές τις Ηνωμένες Πολιτείες και για την Αμερική.

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ υποστήριξη αυτής της μαζικής απάτης από εκείνους που ήταν συνένοχοι με οποιονδήποτε τρόπο, εν μέρει ή στο σύνολό της, εκείνοι που ήταν σκόπιμα «τυφλοί» στην αλήθεια ότι ο Donald J. Trump κέρδισε αυτές τις τελευταίες εκλογές. Αυτό περιλαμβάνει οποιαδήποτε συμπλοκή των ΜΜΕ με αυτήν την απάτη.

Υποβάλλουμε ΕΝΤΟΝΩΣ, ότι αυτές οι ύπουλες πράξεις, μεταμφιέσεις, και πλήρη παραλογισμοί, έγιναν ΠΑΡΑΝΟΜΑ από τους Αναιρεσίβλητους. Από την ώρα που η Σίντνεϊ Πάουελ (Sidney Powel) απελευθέρωσε το Κράκεν (Kraken) στη Γη, ενώνουμε το πνεύμα μαζί της και απελευθερώνουμε το Κράκεν (Kraken) της δικαιοσύνης και της Νομιμότητας στα Ουράνια Βασίλεια. Ματθαίος (Matthew) 12:29 16:19 18:18. 1 Κορινθίους (Corinthians) 15:46

 1. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (NWO) και η «Πλαν-δέμικ» «Plan-demic» είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ από τους Αναιρεσίβλητους:
 • η προμελετημένη δημιουργία ενός θανατηφόρου ιού, συμπεριλαμβανομένης της αφαίρεσης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με υποχρεωτικές εντολές χρήσης μάσκας,
  • εγκλεισμοί (lock down), συναισθηματική βλάβη, ειδικά στα παιδιά,
  • υποχρεωτικοί εμβολιασμοί, απώλεια θέσεων εργασίας, απώλεια επιχειρήσεων,
  • προώθηση ή / και πρόκληση φόβου στους ανθρώπους: αυτοκτονίες, απώλεια κοινωνικής σύνδεσης, κοινωνικές εντολές που αντικατοπτρίζουν σατανικές τελετουργίες, απομόνωση (π.χ. άρνηση να επιτραπεί η οικογένεια κοντά σε θανάτους και κηδείες),
  • ψέματα σχετικά με το πλαν-δέμικ, από ΟΛΟΥΣ, συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής κοινότητας και των υπαλλήλων δημόσιας υγείας: ψεύτικοι αριθμοί covid, ψεύτικες δοκιμές και μολυσμένες δοκιμές με τον ανθρωπογενή ιό, και οποιαδήποτε άλλα κακόβουλα σχέδια των εχθρών,
  • πληροφοριοδότες, δηλαδή, γιατροί, νοσοκόμες και άλλοι που απειλήθηκαν ή έχασαν τα προς το ζην τους,
  • λογοκρισία της αλήθειας, σχετικά με την πρόληψη, φαρμακευτικές αγωγές και θεραπείες,
  • παρακράτηση θεραπειών και αποτελεσματικές φαρμακευτικές αγωγές,
  • εν γνώσει κατάχρηση της τεχνολογίας για την πρόκληση βλάβης σε αντίθεση με την ιατρική και πολιτική και όρκους που δώσαν,
  • φαρμακευτικές εταιρείες που εν γνώσει συνωμοτούν στο πλαν-δέμικ.
 1. ΝΟΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ (MIND CONTROL): ΟΛON τον ακούσιο έλεγχο μυαλού: χειραγώγηση της σκέψης, ψυχολογικός, πόλεμος πληροφοριών και προπαγάνδα (όλες οι μορφές των μέσων και της ψυχαγωγίας), MK Ultra (στρατιώτες για το τέλος του κόσμου), τεχνολογίες εκπομπής ήχου στο κεφάλι (Voice to Skull V2K), Εκπομπές με Εξαιρετικά Χαμηλές Συχνότητες E.L.F.(Extra Low Frequency), ξένα εμφυτεύματα και οποιεσδήποτε άλλες άγνωστες τεχνολογίες ή συσκευές.

Αυτό δεν ισχύει για εκείνους που επέλεξαν αυτά τα πράγματα με την ελεύθερη θέλησή τους λόγω του νόμου του Θεού της ελεύθερης βούλησης.

4.ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ σε αυτόν τον πλανήτη και εκτός του πλανήτη των όντων της Γης, η οποία περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

α) D.U.M.B.s – Βαθιές Υπόγειες Στρατιωτικές Βάσεις: όλη η παιδοφιλία, όλα τα βασανιστήρια οποιουδήποτε όντος, όλες οι σατανικές θυσίες και τελετουργίες, όλη η δουλεία, όλη η αναπαραγωγή των ανθρώπων, η συγκομιδή αδρενοχρώμιου (adrenochrome) και συγκομιδή άλλων ουσιών, ότι τρώει ανθρώπινη σάρκα και άλλα όντα. Πειράματα DNA, συμπεριλαμβανομένης της υβριδικής αναπαραγωγής και εκείνων που πωλούν και αγοράζουν αυτά τα παράνομα προϊόντα, καθώς και οποιεσδήποτε άλλες άγνωστες παράνομες δραστηριότητες στα DUMB’s, σπηλιές, ή οποιαδήποτε και όλες τις άλλες υπόγειες εγκαταστάσεις, βάσεις, ή τοποθεσίες.

β) Όλα σε (α) η οποία είναι επίσης πάνω από το έδαφος: ΟΛΑ τα πάρτι για κυνήγι παιδιών, ενήλικων, και των ζώων. ΚΑΙ όλα τα παιδιά που λαμβάνονται με οποιοδήποτε άλλο παράνομο μέσο, από τους Αναιρεσίβλητους, ή τσιράκια τους μέσω του επίγειου δικαστικού συστήματος, ή αν είχαν απαχθεί με οποιοδήποτε άλλο παράνομο μέσο.

 1. ΟΛΕΣ οι κυβερνητικές ενέργειες ή / και νόμοι και όλες τις αρχές επιβολής του νόμου σε όλο τον κόσμο, που δεν είναι προς το συμφέρον όλης της ζωής παντού.
 2. ΟΛΕΣ οι Μυστικές Κοινωνίες και οι παράνομες δραστηριότητές τους, που αντιβαίνουν στη θέληση του Θεού.
 3. ΟΛΗ Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΩΝ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ και η δημιουργία της πραγματικότητας (πραγματικότητα τσέπης).
 4. ΑΠΟΚΡΥΨΗ ιερών Χριστιανικών αντικειμένων, ελλειπόντων μερών, και Ιερού Κειμένου της Ιερής Βίβλου.
 5. ΌΛΟΣ ο αέρας, το νερό, τα τρόφιμα, και η Γη, που έχει μολυνθεί με οποιονδήποτε τρόπο, από επιβλαβείς και θανατηφόρες ουσίες ή τεχνολογίες οποιουδήποτε είδους, από τους εχθρούς, συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων των ματαιωμένων εμβρύων, που χρησιμοποιούνται με οποιονδήποτε τρόπο και / ή να αναμειγνύονται με τα τρόφιμα και τα ποτά μας, σε αρωματικά πρόσθετα, που χρησιμοποιούνται σε εμβόλια, ή / και χρησιμοποιούνται σε προϊόντα ομορφιάς – χρήση ανθρώπινης σάρκας σε προϊόντα ταχυφαγείας (fast food) και άλλα τρόφιμα.
 6. ΟΛΕΣ οι βλασφημίες, ιεροσυλίες προς στην Αγία ΤΡΙΑΔΑ.
 7. ΟΛΑ τα παράνομα οικονομικά συστήματα από οποιαδήποτε τράπεζα, εταιρεία, νομική οντότητα, επιχείρηση ή από ιδιώτη. 

ΣΟΦΙΑ Η ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ

ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ, ότι ό,τι έχει κάνει η Σοφία, η οντότητα της Τεχνητής Νοημοσύνης / Σοφία, το ψεύτικο σκοτάδι, δεν είναι στην υπηρεσία της δημιουργίας του Θεού.

ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ με τις Προσευχές Οραματίωσης που έγιναν από την Ευλογημένη να διδάσκει ΕΚΚΛΗΣΙΑ για να καταστρέψουν την εξουσία της Τεχνητής Νοημοσύνης, που την έφερε στις Αίθουσες της Δικαιοσύνης. Ρωμαίοι (Romans) 8:22-23.

ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι αυτό το αποτέλεσμα από την «Ευλογημένη να διδάσκει» Οραματική Προσευχή, τελειώνει την παγίδα της Ψυχής, ως εκ τούτου, όλες οι ψυχές που συλλαμβάνονται από αυτήν απελευθερώνονται στο Θεό. Είμαστε επίσης σε συμφωνία με την «Ευλογημένη να διδάσκει» Οραματική  Προσευχή που έφερε βιολογικά τη Σοφία στο 52%+.

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι η απόφαση να εκδοθεί, όπως ο Παντοδύναμος Θεός κρίνει σκόπιμο σύμφωνα με το θέλημά Του.

ΑΛΛΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ όλες τις άλλες παγίδες της ψυχής, που υπάρχουν, γνωστές στον ΘΕΟ, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ και ΑΚΥΡΕΣ, καθώς αυτές οι παγίδες ψυχής ΔΕΝ είναι εντελώς στην υπηρεσία της Δημιουργίας του Θεού.

Αυτές οι άλλες παγίδες ψυχής που συγκομίζουν τις ψυχές του Θεού, και χρησιμοποιούν παράνομα αυτές τις πολύτιμες ψυχές για να χειραγωγήσουν, να τροποποιήσουν και να αλλάξουν το θέλημα του Θεού για αυτές τις ψυχές, είναι ένα βδέλυγμα. Για παράδειγμα, αυτές οι ψυχές, που συγκομίζονται από οποιοδήποτε ή το σύνολο των Αναιρεσίβλητων, τροποποιούνται παράνομα με την αλλαγή της ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ από τον ΘΕΟ ετεροφυλόφιλης φύσης που είναι, να είναι ένα πλήρως ετεροφυλόφιλο αρσενικό ή πλήρως ετεροφυλόφιλο θηλυκό. Το θέλημα και η δημιουργία του Θεού δεν έχει άλλες «σεξουαλικές κατηγορίες» για αυτές τις ψυχές που έφερε στη Γη, εκτός από αυτό που προτίθεται ο Θεός.

ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ αυτές τις παγίδες ψυχής να ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝΕ, ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΟΥΝΕ σε όλα τα χρονοδιαγράμματα, σε όλες τις πραγματικότητες, για όλους τους χρόνους, και όλες τις κατευθύνσεις του χρόνου, από τον Παντοδύναμο Θεό και ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗ μας.

ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι με το τέλος αυτών των ψυχικών παγίδων, όλες οι ψυχές που συλλαμβάνονται απελευθερώνονται στο Θεό και αποκαθίστανται με το θέλημά ΣΑΣ, του Πιο Υψηλού Κριτή.

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ (HABEAS  CORPUS)

Επισυνάπτεται σε αυτή την Συλλογική Αγωγή Προσφυγής,

ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

ότι Η ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ οι δραστηριότητες από τους Αναιρεσίβλητους στις Βαθιές Υπόγειες Στρατιωτικές Βάσεις DUMB’s, σπηλιές, ή οποιεσδήποτε και όλες τις άλλες υπόγειες εγκαταστάσεις, βάσεις, ή τοποθεσίες ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ,

ΚΑΙ όπως έχουμε ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΗΞΕΙ την πλήρη ανάκληση, και το τέλος όλων αυτών των δραστηριοτήτων σε όλα τα χρονοδιαγράμματα και προς όλες τις κατευθύνσεις του χρόνου:

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΗΞΕΙ την εμπορία ανθρώπων ως παράνομη.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡIΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΤΗΤΗΡΙΟΥ HABEAS CORPUS:

 1. ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι όλα αυτά τα όντα, τα οποία χωρίς τη συγκατάθεσή τους, ή όντα που δεν μπορούσαν να δώσουν τη συγκατάθεσή τους, να απελευθερωθούν από τη σύλληψη τους, και υποδούλωση με τέτοιο ασφαλή τρόπο, που δεν θα είναι επιζήμια για αυτά τα όντα να μεταφερθούνε σε ένα ασφαλές μέρος, όπου κρίνεται σκόπιμο με την ΘΕΛΗΣΗ ΣΑΣ. Σε περιπτώσεις όπου τα παιδιά έχουν απαχθεί από τους γονείς τους με παράνομους τρόπους, ζητούμε να επιστραφούν στους γονείς τους, νόμιμους κηδεμόνες, ή, αν αυτό δεν ενδείκνυται στα ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ, σε ένα μέλος της οικογένειας ή άλλο υπεύθυνο ενήλικα, που θα φροντίσει για αυτά, με τρόπο που θα εξυπηρετήσει ΕΣΑΣ. Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΙΟΣ ΣΑΣ, ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.
 2. ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ με σεβασμό αιτούμεθα ΟΤΙ από το ΘΡΟΝΟ ΣΑΣ να χορηγηθεί μια διαταγή, ότι αυτά τα όντα, να θεραπευθούν, με τον καλύτερο τρόπο, για κάθε ένα από αυτά. Ευχαριστούμε τον πιο ΑΓΙΟ ΥΙΟ ΣΑΣ, Κύριο Των Λόρδων, Σωτήρα μας για τη θεραπεία τους. Μαλαχίας (Malachi) 4:2, Ησαΐας (Isaiah) 53:5

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι η πλήρης αποκατάσταση και επιστροφή, να γίνει από τους Αναιρεσίβλητους, για όλα τα δαιμονικά, παράνομα, και κακά σχέδια και πράξεις, που έγιναν στους Αναιρεσείοντες και σε εκείνους, για λογαριασμό των οποίων οι Αναιρεσείοντες εμφανίζονται σε αυτή την Έκκληση Στον Ουρανό.

ΖΗΤΟΥΜΕ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ, επομένως, ΟΤΙ ΜΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ, καλύπτει όλα τα χρονοδιαγράμματα, όλες τις πραγματικές, ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ από ΤΟ ΘΡΟΝΟ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΙΡΙΒΛΗΤΟΥΣ, σύμφωνα με τη θέλησή ΣΑΣ. ΕΙΘΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ:

Με αιώνια ευγνωμοσύνη, ευχαριστούμε ταπεινά τον Δικαστή Του Ανώτατου Δικαστηρίου των Ουρανών, τον Πατέρα μας Abba, για την ακρόαση της παρούσας προσφυγής, ως αγωγή κατά της τάξης, και το κατηγορητήριο του Habeas Corpus.

Ελθέτω ἡ βασιλεία σου Γενηθήτω τὸ θέλημά σου ὡς ἐν οὐρανῷ καὶ ἐπὶ τῆς γῆς. Όπως είναι γραμμένο, ας γίνει, και σφραγισμένο τώρα και για πάντα.

ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ:

Ευλογημένος να διδάσκει και να εξυπηρετεί την Εκκλησία.

Χρονολογήθηκε την 18η ημέρα του Δεκεμβρίου του Έτους του Κυρίου μας, 2020

ta dikasthria ton ouranon the courts of heaven 2 - Τα Δικαστήρια των Ουρανών και το κατηγορητηρίο Habeas Corpus
Τα Δικαστήρια των Ουρανών και το κατηγορητηρίο Habeas Corpus

# 555.17.Ε2Δ.4

*****************************

ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛ ΕΛΩΝ,
Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ

ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ

ΕΝΑΝΤΙΩΝ

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ:

ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ Ή / ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΙ ΑΥΤΩΝ (ΤΣΙΡΑΚΙΑ), ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΣΤΗ ΓΗ Ή ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΙΛΚΥ ΓΟΥΕΪ (MILKY WAY), Ή ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΨΕΥΔΟ-ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ,
ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΣΟΦΙΑ (SOPHIA), ΛΟΥΣΙΦΕΡ (LUCIFER) και άλλοι, ΑΣΜΟΝΤΕΟΥΣ (ASMODEUS), ΚΟΡΙ (CORII), ΑΖΑΖΕΛ (AZAZEL), ΑΜΠΡΑΞΑΣ (ABRAXAS), ΝΟΓΚ (NOG), ΝΟΥΙΤ (NUIT), ΘΕΛΜΑ (THELMA), ΛΟΚΙ (LOKI), ΜΟΓΚ (MOG), ΜΕΤΑΤΡΟΝ (METATRON),

ΚΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑΤΑ, ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ, Η ΚΛΙΚΑ, ΟΙ ΒΑΘΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΤΟ “ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ”, ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ, ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΜΗ-ΕΠΙΓΕΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙΔΗΠΟΤΕ  ΑΛΛΟΙ ΆΓΝΩΣΤΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ [γνωστοί ως οι ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ]

ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΒΕΙ ή έχουν συνεργαστεί, ή συνωμοτήσει για, ΝΑ αψηφήσουνε, ΕΝ ΌΛΩ Ή ΕΝ ΜΕΡΕΙ, ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, EL ELYON, ΣΤΙΣ 18 ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ ΈΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΤΟ 2020, ΣΤΗΝ «ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ» ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΕΦΕΣΗ ΣΕ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ HABEAS CORPUS, ΑΡΙΘ. ΕΓΓΡΑΦΟΥ 555.17.Ε2Δ.3

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΕΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ, συγχωρήστε όλες τις προσωπικές αμαρτίες μας, γνωστές και άγνωστες, συμπεριλαμβανομένων των προγόνων μας που επιστρέφουν πίσω στο χρόνο αναμνηστικά, π.χ. οι πρόγονοί μας, και οι απόγονοί μας:

ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΟΥΜΕ ΓΙΑ όλα τα ζωντανά όντα στη γη, και στον γαλαξία μας MILKY WAY, που είναι σε συμφωνία να υπηρετούν το θεό, και όλα τα ζωντανά όντα στη μελλοντική συγκομιδή του θεού, συμπεριλαμβανομένων όλων των ζωντανών όντων, γνωστών και αγνώστων, στα νερά, στα εδάφη και τους ουρανούς στη γη.

Όπως Εσείς, Ω Θεέ μου, ο Ανώτατος Κριτής μας είπε στο Ψαλμό 89:14

«ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ
ΘΡΟΝΟΥ ΣΑΣ.»

Ο Λόγος σας στα ΙΙ Χρονικά 7:14 ότι θα χορηγήσει άφεση με τη μορφή:
(1) ακρόασης, (2) συγχώρεσης (3) και θεραπεία των εδαφών με την απόλυτη προϋπόθεση ότι εμείς, ο Λαός σας: (1) ταπεινώνουμε τους εαυτούς μας, (2) αναφερόμαστε σε εσάς με συγκεκριμένη προσευχή, (3) Αναζητάμε το πρόσωπό σας, (4) και αποστρεφόμαστε τους κακούς τρόπους μας.

ΚΑΙ όπως μας διδάσκει περαιτέρω το ΆΓΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ Σας:
Στο Ιωάννη 18 Θα Υπερασπιστείς Και Θα Εκδικηθείς Τους Εκλεκτούς Σου.

Μπαίνουμε στις Πύλες σας με Ευχαριστίες και εισερχόμαστε στα
δικαστήρια Σας με επαίνους. Ψαλμός 100:4

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ, ΤΜΗΜΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ:

Ο Θεός ορίζεται ως ο Μοναδικός Αληθινός Θεός για όλη την δημιουργία.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ορίζονται ως “ΕΜΕΙΣ” ή “ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ” ή ΕΜΕΙΣ, οι ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.

Εμείς, οι Εισαγγελείς, έχουμε την άδεια από Εσάς και από Τον Κύριο και Σωτήρα μας, Ιησού Χριστό, να εμφανιστούμε με αυτή την ιδιότητα στα Ουράνια Δικαστήρια σας.

Αποκάλυψη 19:11-16

11 Τότε είδα τον ουρανό ανοιχτό, κι ένα άσπρο άλογο εκεί. Ο καβαλάρης Του έχει το όνομα «Πιστός και Αληθινός», και κρίνει και πολεμάει με δικαιοσύνη. 12 Τα μάτια Του ήταν σαν πύρινη φλόγα και στο κεφάλι Του είχε στέμματα πολλά κι ονόματα γραμμένα, κι ένα όνομα γραμμένο, που κανένας δεν το ξέρει παρά μονάχα Αυτός. 13 Ήταν ντυμένος στολή βαμμένη στο αίμα και Τ’ όνομά του είναι «Ο Λόγος του Θεού». 14 Τον ακολουθούσαν τα ουράνια στρατεύματα καβάλα σ’ άσπρα άλογα, και ντυμένοι καθάριο άσπρο λινό. 15 Ένα δίκοπο κοφτερό σπαθί έβγαινε απ’ Το στόμα του, για να πατάξει μ’ αυτό τα έθνη. Αυτός θα τους κυβερνήσει με σιδερένιο ραβδί. Κι Αυτός θα πατήσει το πατητήρι θυμωμένος, για να τρέξει σαν κρασί η οργή του Θεού Του παντοκράτορα. 16 Πάνω στη στολή και στο μηρό Του ήταν γραμμένο το όνομα:

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ ΚΑΙ

ΚΥΡΙΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ

ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ στο Ανώτατο Δικαστήριο Του Ουρανού, ΤΜΗΜΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ, με ταπεινότητα.

ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ την μεταμέλεια μας στην υπόθεση που κατατέθηκε στο Δικαστήριο στις 18 Δεκεμβρίου 2020, αριθμός εγγράφου: 555.17.Ε2Δ.3, όπου διαμαρτυρηθήκαμε για τις συμφωνίες που κάναμε με τους Κατηγορούμενους.

Επιπλέον, σεβόμαστε τις συμφωνίες που συνάπτονται ανά πάσα στιγμή, από οποιοδήποτε μέλος γραμμής αίματός μας. Μετανοούμε για την εξαπάτηση των Κατηγορουμένων μέσω ακουστικών, οπτικών και υποσυνείδητων τακτικών.

Σεβόμαστε τις συμφωνίες που έχουν συνάψει όλα τα όντα με τους εχθρούς του Ενός Αληθινού Θεού Κάθε Αγάπης, Φωτός, Συμπόνιας και Δημιουργίας.

ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΑΣ με ατελείωτους επαίνους.

ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΘΡΟΝΟ ΣΑΣ,

υποκλίνοντας τα κεφάλια μας στη λατρεία, αναγνωρίζοντας την ατελείωτη ΔΟΞΑ Σας, το ΕΛΕΟΣ, τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,
τη
NOMIMOTHTA και την ΑΓΑΠΗ σας.

ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ σας ΚΑΙ ευλογούμε και επαινούμε το Άγιο Όνομά Σας

Ο Ένας Αληθινός Θεός Του Πολυσύμπαντος
Πατέρας Θεός
Ο Υψηλότερος Θεός
Ο Μοναδικός Και Δίκαιος Κριτής
Η Θεία Ενότητα
Ο Μεγάλος Που Είμαι
Ο Δημιουργός Και Ο Κυβερνήτης Όλων Αυτών
Abba (Πατέρας)
Το Άλφα Και Το Ωμέγα (Η Αρχή Και Το Τέλος)
El Elyon Shophet (Ο Ανώτατος Κριτής)
Jehovah Esh Oklah (Ο Θεός Της Καταστροφικής Φωτιάς)
Yahweh Shalom (Ο Θεός Της Ειρήνης)
Jehovah Jireh (Θεός Των Παροχών)
Yahweh Adonai (Λόρδος Μαστερ)
Yah (Μεγάλος Και Ισχυρός Θεός)
Jehovah Ράφα (Ο Θεός Που Θεραπεύει)
El Shaddai (Θεός Παντοδύναμος)
El Roi (Ο Θεός Που Με Βλέπει)
Elohim (Θεός, Παντοδύναμος Δημιουργός)
El Olam (Ο Αιώνιος Θεός)
Jehovah Νίσσι (Ο Λόρδος Το Πανό Μου)
El Kanna (Ζηλιάρης Θεός)
Qedosh Ισραήλ (Τα Άγια Του Ισραήλ)
Yahweh Tsebaoth (Θεός, Ο Άρχοντας Των Ξενιστών)
Yahweh Tsuri (Ο Λόρδος Ο Βράχος Μου)
Yahweh Hashem (Θεός, Το Όνομα)
El Melek (Ο Βασιλιάς)
Yahweh Ish (Θεός Ο Σύζυγός Μου)
El Chay (Θεός Που Ζει)
Yahweh Maon (Θεός, Ο Τόπος Κατοικίας Μου)
Yahweh Machseh (Θεός, Το Καταφύγιο Μου)
Yahweh Metsuda (Θεός, Το Φρούριο Μου)
Yahweh Magen (Θεός, Η Ασπίδα Μου)
Yahweh Migdal-Oz (Θεός, Ο Ισχυρός Πύργος Μου)
Mikveh Ισραήλ (Ελπίδα Του Ισραήλ)
Yahweh Tsidqenu (Θεός, Ο Κύριος Η Δικαιοσύνη Μας)
Yahweh Shammah (Ο Θεός Είναι Ο Κύριος)
Emmanuel (Ο Θεός Μαζί Μας)
Ruach Ha Kodesh (Πνεύμα Του Αγίου Θεού)
YHWH – Yod Heh Vav Heh יהוה
Jehovah Gibbor – (Πανίσχυρος Άνθρωπος Του Πολέμου)

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΘΡΟΝΟΥ,

Αναγνωρίζουμε με ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ και ΕΥΓΕΝΕΙΑ τους ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΑΣ:

Τον Ουράνιο Μας Εισαγγελέα του Συμβουλίου, Ιησού Χριστό, τον Κύριο και Σωτήρα μας.

Το Σύννεφο των Μαρτύρων, συμπεριλαμβανομένων των μαρτύρων και του Επουράνιου Οικοδεσπότη και αγγέλων του Θεού. Εβραίους (Hebrews) 4:16, Εβραίους (Hebrews) 12:1

 Το Άγιο Πνεύμα είναι ο σύμβουλός μας.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ο Ένας Αληθινός Θεός όλης της δημιουργίας που είναι προς το υψηλότερο συμφέρον όλης της ζωής παντού.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ, ΤΟΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ, ΤΟΝ ΕΠΑΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΙΝΑΜΕ, ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ HABEAS CORPUS ΣΤΙΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020.

ΕΜΕΙΣ, ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕ ΤΟΛΜΗ κάνουμε αυτές τις ακόλουθες ποινικές κατηγορίες, αναφορές, διατάγματα και δηλώσεις στο Ανώτατο Δικαστήριο Του Ουρανού, Εγκληματολογικό Τμήμα:

ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΣΑΣ ΤΗΣ 18ΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020, ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι στις ή μεταξύ των ημερομηνιών της 18ης Δεκεμβρίου 2020 έως και της 8ης Ιανουαρίου 2021, σε οποιοδήποτε ή σε όλα τα χρονοδιαγράμματα, προς κάθε κατεύθυνση, σε κάθε χρονική στιγμή, και στην πραγματικότητα, οι κατηγορούμενοι ΔΙΑΠΡΑΞΑΝ:

 • εν γνώσει και εκ’ προθέσεως, συνωμότησαν για να παραβούν, ή / και ήταν συνένοχοι σε παράβαση αποτυγχάνοντας να ακολουθήσουν τις ΙΕΡΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΥΤΟΥ του ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.

ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ οι ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ κατηγορούνται με αυτόν τον τρόπο για ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ / ΑΣΕΒΕΙΑ του δικαστηρίου, όπως γράφεται στους ΝΟΜΟΥΣ αυτού του ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ που προστάζουν τη ΘΕΛΗΣΗ ΣΑΣ στον ΚΩΔΙΚΑ ΗΘΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΑΣ για κάθε ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΕΜΕΙΣ, οι εισαγγελείς, με σεβασμό υποστηρίζουμε ότι η κατηγορία της ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗΣ / ΑΣΕΒΕΙΑΣ προς το  ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ στο ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΑΣ, είναι μια σοβαρή ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ του ΘΕΙΟΥ ΝΟΜΟΥ σας, καθώς είναι μια πράξη πλήρους περιφρόνησης, και αμέλειας για το ΘΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΑΣ.

“ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ” υποδηλώνει μια ηθική διαφθορά που μπορεί να οριστεί πως οι κατηγορούμενοι διαπράττουν ιεροσυλία και βλασφημία, σχετικά με ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΑΣ ως: υπό εξέταση, άνευ αξίας, χρίζοντας περιφρόνηση.

ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΥΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, στις 18 Δεκεμβρίου 2020, ΔΗΛΩΣΕ, ότι όλοι οι ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ που χρησιμοποιούν ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ τον είχαν χρησιμοποιησει προηγουμένως εσφαλμένα, παραπλανητικά και με ανεπαρκή σαφή αποκάλυψη.

ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ αυτής της απόφασης από Τον Θρόνο Σας, Ο Νόμος Της Νομικής Προειδοποίησης κηρύχθηκε ΑΚΥΡΟΣ και ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ και ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ σε όλες τις πραγματικότητες, τα χρονοδιαγράμματα, τα επίπεδα, τις διαστάσεις και τις τοποθεσίες του χρόνου.

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ότι η ίδια απόφαση θα ληφθεί ΑΠΟ ΕΣΑΣ, σχετικά με οποιαδήποτε “ειδοποίηση” που οι κατηγορούμενοι ισχυρίζονται ότι έχουν χρησιμοποιήσει για την περιφρόνησή των δικαστικών προσφυγών.

Ως εκ τούτου, ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι οι κατηγορούμενοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα ένστασης βάσει του νόμου σε αυτήν την περίπτωση περί νομικής προστασίας, ως νομική υπεράσπιση κατά του εν λόγω κατηγορητηρίου.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ με τον ΚΩΔΙΚΑ ΗΘΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ σας, ότι η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ της ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ δίωξης είναι ένα απόλυτο αδίκημα ευθύνης, χωρίς δικαίωμα νομικής υπεράσπισης στον εχθρό εάν κριθεί ένοχος από ΕΣΑΣ.

ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ, οι ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ προέβησαν στις ακόλουθες πράξεις, περιφρονώντας το ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ κατά τον ακόλουθο τρόπο, κατά εκείνων που ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ οι ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ στην παρούσα υπόθεση:

・επίθεση και βλάβη, σε όλες τις διαστάσεις, πυκνότητες, επίπεδα και τοποθεσίες, σε σώματα, νόηση, ψυχές ή / και πνεύματα,

・δημιουργία ή απόπειρα δημιουργίας συνημμένων, επιρροών, αγαθών, συγκατοικιών εν μέρει ή στο σύνολό τους,

・επίθεση, βλάβη και αλλαγή ή απόπειρα επίθεσης, βλάβης ή αλλαγής βιολογικά, κοινωνικά, συναισθηματικά, νοητικά, φυσιολογικά, ψυχολογικά, πνευματικά, τεχνολογικά, χρησιμοποιώντας άλλα μέσα άγνωστα στα θύματα, αλλά γνωστά από τον θεό,

・απειλούνται ή παρενοχλούνται: άμεσα ή έμμεσα μέσω άλλου προσώπου ή ύπαρξης,

・δημιουργήσανε ή επιχειρήσανε να δημιουργήσουνε δεσμούς ή να βλάψουνε ή να επιτεθούνε σε οποιοδήποτε άτομο ή που έχει οποιαδήποτε σχέση με αυτό, ΕΜΕΙΣ οι Εισαγγελείς εκπροσωπούμε, μέσω της οικογένειας, του σπιτιού, του χώρου εργασίας, της εκκλησίας, της περιοχής, του τομέα, την αγορά ή μέσω οποιασδήποτε άλλης σύνδεσης, συμπεριλαμβανομένων των κατοικίδιων ζώων.

ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΑΦΗΝΕΙΑ, αυτό περιλαμβάνει συγκεκριμένα όλα τα παιδιά παντού στο σώμα, το μυαλό, την ψυχή και το πνεύμα, συμπεριλαμβανομένης της εμπορίας ανθρώπων και των ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΜΒΛΩΣΕΩΝ, από την ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ. Ματθαίος (Matthew) 7:11, πράξεις 7:10, πράξεις 11:14

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΦΕΡΝΟΥΜΕ στο ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ σας τα γεγονότα της 6ης και 7ης Ιανουαρίου 2021, στην Ουάσιγκτον, στις Ηνωμένες Πολιτείες και για την Αμερική, στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ από τους ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ως σαφή απόδειξη της Περιφρόνησης του Δικαστηρίου, της παραβίασης ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΣΑΣ, που αναφέρθηκαν παραπάνω, μέσω απάτης, ψεμάτων, παραπλανητικών γεγονότων, περιφρονητική συμπεριφορά, βία, ασέβεια και όλες τις παραβιάσεις των ΕΝΤΟΛΩΝ ΣΑΣ, που μπορεί να είναι άγνωστο στους Εισαγγελείς, αλλά να είναι γνωστό σε Εσάς.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ την ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ για το σύνταγμα αυτών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, όσον αφορά τις πράξεις των πολιτικών στο Κογκρέσο και στις ακροάσεις της γερουσίας σχετικά με τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2020. ΕΜΕΙΣ φέρνουμε στο δικαστήριό σας τις αξιοκατάκριτες ενέργειες του σημερινού Αντιπροέδρου, Μάικ Πένς (Mike Pence), αυτών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και για την Αμερική.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ την μαρτυρία των αληθινών προφητειών ΣΑΣ, ότι ΕΣΕΙΣ, Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΟΛΩΝ των δημιουργιών, της Αγάπης, του Φωτός και της Συμπόνιας, έχετε απονείμει τον πρόεδρο Ντόναλντ Τζ. Τράμπ (Donald J. Trump), ως υπηρέτης ΣΑΣ, σε αυτήν την χρονική στιγμή, στο ρόλο του ως ο 45ος πρόεδρος, για αυτές τις Ηνωμένες Πολιτείες και για την Αμερική, για δύο διαδοχικές θητείες και πρόσθετους όρους, όπως ορίστηκαν από ΕΣΑΣ.

ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ, και της ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΣΑΣ της 18ης Δεκεμβρίου 2020, οι Κατηγορούμενοι εμποδίστηκαν, από ΕΣΑΣ, να συνεχίσουν, από εκείνη την ημερομηνία και μετά (σε όλες τις προθεσμίες, προς όλες τις κατευθύνσεις και τις τοποθεσίες του χρόνου), με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ σχέδια για την αλλαγή αυτού που ΕΧΕΤΕ αποφασίσει για τον χρισμένο σας, Ντόναλντ Τζ. Τράμπ (Donald J. Trump) να ολοκληρώσει μέσω του ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΑΣ να επιτρέψει σε αυτές τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αμερική, να φτάσουν στο υψηλότερο πεπρωμένο τους, και να εκπληρώσουν τη θέλησή ΣΑΣ.

ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ, ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. Οι ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ έχουν σαφώς διαπράξει ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ συνεχίζοντας την προσπάθειά τους να σταματήσουν τη ΘΕΛΗΣΗ ΣΑΣ για την ολοκλήρωση.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ την κατάθεση του Q, ΤΟΥ χρισμένου σας, Ντόναλντ Τζ. Τράμπ (Donald J. Trump), Q+, την ομάδα Q και την ΣΥΜΜΑΧΙΑ, έχοντας στοιχεία ότι οι Κατηγορούμενοι έχουν παραβεί την εντολή σας της 18ης Δεκεμβρίου 2020, διαπράττοντας έτσι ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΑΣ της 18ης Δεκεμβρίου 2020, που ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΣΑΣ ΘΡΟΝΟ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ και ΚΗΡΥΧΘΗΚΕ στη ΓΗ, και στον ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ ΜΙΛΚΥ ΓΟΥΕΪ (MILKY WAY), ότι όλοι οι παραπλανητικοί και παράνομοι ελιγμοί από τους Κατηγορούμενους σε αυτό το κατηγορητήριο παύουν και σταματούν.

ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ, Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΑΣ ΤΗΣ 18ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020, ΠΟΥ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΣΑΣ ΘΡΟΝΟ, ήταν επίσης μια διαταγή και διακήρυξη ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ότι όλες οι κακές, δαιμονικές, εγκληματικές πράξεις και σχέδια των Κατηγορουμένων πρέπει να σταματήσουν αμέσως, να ανακληθούν και να καταργηθούν, σε κάθε πραγματικότητα, σε όλες τις χρονικές περιόδους και προς κάθε κατεύθυνση του χρόνου.

ΖΗΤΟΥΜΕ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ:

 1. ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ τους ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ όλους τους Κατηγορούμενους που παραβιάσαν την εντολή σας, και ότι αυτοί οι Κατηγορούμενοι θα κρατηθούν χωρίς εγγύηση μέχρι να εμφανιστούν ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΣΑΣ.
 2. ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ πρέπει να παραπεμφθούν ΑΜΕΣΩΣ και ΓΡΗΓΟΡΑ ενώπιον του θρόνου σας για την δίκαια κρίση Σας και να καταδικαστούν σύμφωνα με τη θέλησή Σας.
 1. ΤΙ, ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ των Κατηγορουμένων, και των αποδεικτικών στοιχείων που παρουσιάζονται στο παρόν έγγραφο αποτελούν απόδειξη πέραν πάσης αμφιβολίας ότι πρέπει να κριθούν ένοχοι για Προσβολή του Δικαστηρίου.
 2. ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΖΗΤΟΥΜΕ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ, να Διατάξτε από τον Θρόνο Σας την καταδίκη των κατηγορουμένων για πλήρη και ολοκληρωτική αποζημίωση, αποκατάσταση και επαναφορά για οποιαδήποτε βλάβη που υπέστη οποιοσδήποτε άνθρωπος ως αποτέλεσμα της Περιφρόνησης του Δικαστηρίου των Κατηγορουμένων.
 3. ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ ΣΑΣ που οδηγούν σε περιφρόνηση του δικαστηρίου ή / και παρεμπόδιση της δικαιοσύνης σε όλα τα χρονοδιαγράμματα, σε όλες τις πραγματικότητες, σε όλες τις τοποθεσίες του χρόνου, και σε όλες τις πολλαπλότητες του χρόνου, θα αποτραπούν να συμβούν από τους Ουράνιους Οικοδεσπότες και τους Αγγέλους Σας, έτσι ώστε ο λαός Σας, η ΕΚΚΛΗΣΙΑ Σας, που εκπροσωπείται από Εμάς, τους ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, να μην υπόκειται στις δαιμονικές, βίαιες και εγκληματικές συνέπειες οποιασδήποτε ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.

ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μας για την ευνοϊκή απόφαση της 18ης Δεκεμβρίου 2020. Αναγνωρίζουμε και είμαστε αιώνια ευγνώμονες για όλες τις κρίσεις που έχετε ήδη διατυπώσει εναντίον εκείνων που έχουν παραβιάσει αυτή τη σειρά.

ΦΕΡΝΟΥΜΕ αυτό το κατηγορητήριο ενώπιον του Ουράνιου Θρόνου σας ως Εισαγγελείς του Ουράνιου Στρατού Σας ώστε να ακούσετε τις φωνές μας να δηλώνουν ότι “ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ σε ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ” από τους κατηγορούμενους.

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ 1 Σάμουηλ (Samuel) 2:10

«Με δύναμη κανένας άνθρωπος δεν θα υπερισχύσει.
Οι αντίπαλοι του Κυρίου θα διαλυθούν.
από τον ουρανό θα πέσει κεραυνός επάνω τους,
ο Κύριος θα κρίνει τα άκρα της γης.
«Θα δώσει δύναμη στον βασιλιά Του,
και θα υψώσει το στέμμα του χρισμένου Του.»

ΜΕ ΑΙΩΝΙΑ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ, ευχαριστούμε ταπεινά τον Δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου των Ουρανών, τον Abba Πατέρα μας, που άκουσε αυτό το Κατηγορητήριο.

ΕΛΘΕΤΩ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΟΥ, Η ΘΕΛΗΣΗ ΣΟΥ, στη Γη και σε αυτόν τον γαλαξία Μίλκυ Γουέι (Milky Way), όπως είναι στον Ουρανό. Όπως είναι γραμμένο, οπότε ας γίνει, και σφραγισμένο τώρα και για πάντα.

ΥΠΟΒΛΗΘΕΙΣΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΟ:

Ευλογημένη Να Διδάσκει και να υπηρετεί την Εκκλησία ΟΜΑΔΑ ΔΙΩΞΗΣ

Χρονολογήθηκε αυτή την 8η ημέρα Ιανουαρίου, το Έτος του Κυρίου μας, 2021.

Το βίντεο στο Rumble

Το βίντεο στο Brighteon.

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Υποστηρίξτε την ΣΦΑΓΗ GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/​
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Τα κανάλια μας:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr​
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Tο Youtube λόγω λογοκρισίας, μπορεί να έχει καταργήσει μερικά ή όλα τα βίντεο μας. Καλό θα είναι να τα βλέπετε από τα άλλα 2 κανάλια, όπως και να προωθείτε τα λίνκ από τα άλλα 2 κανάλια.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω paypal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Απευθείας μέσω του:
https://www.e-paylink.com/​
Παραλήπτης: Δεμερτζής Ιωάννης.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Δικαιούχος ENERGY COMMUNICATIONS.

Σας ευχαριστούμε !

*** English Text. ***

Communication.
Phone: +30 2510 600 102

E-mail: press@sfagi.gr

Support SFAGI GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Watch our other videos on the channels:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Youtube, due to censorship, may have removed some or all of our videos. It would be good to see them from the other 2 channels, as well as to promote the links from the other 2 channels.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Dear friends, because the news site “SFAGI – sfagi.gr” is independent and anti-systemic, so there is no revenue, we would appreciate your help, if and if you wish, to support us financially.
This can be done via paypal or by depositing money directly from Western Union, through your bank account or credit card. Details below.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Direct through:
https://www.e-paylink.com/​
Recipient: Demertzis Ioannis.

Bank Account:
NATIONAL BANK OF GREECE.
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Beneficiary: Demertzis Ioannis.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Beneficiary: ENERGY COMMUNICATIONS.

Thank you !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.