Σύλληψη του Άλμπερτ Μπουρλά από τους Πεζοναύτες των ΗΠΑ

Οι πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών συνέλαβαν τον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά και σκότωσαν τους δύο σωματοφύλακές του κατά τη διάρκεια στρατιωτικά εγκεκριμένης επιχείρησης για τη σύλληψη του διαβολεμένου κατασκευαστή θρόμβων μετά την επιστροφή του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Μπουρλά, ένας Ελληνοαμερικανός κτηνίατρος, εθεάθη για τελευταία φορά στις ΗΠΑ στις 8 Νοεμβρίου 2022, την επομένη της σύλληψης του διευθύνοντος συμβούλου της Moderna, Στίβεν Μπανσέλ, από τις ειδικές δυνάμεις σε ένα σικ εστιατόριο της Ουάσινγκτον. Η πηγή μας είπε ότι ο στρατός πιστεύει ότι ο Μπούρλα έμαθε για τη σύλληψη του Μπάνσελ και “έφυγε από το Ντοτζ” πριν γίνει ο επόμενος στόχος. Τα Λευκά Καπέλα, έμαθαν αργότερα ότι ο Bourla είχε επιστρέψει στην Αθήνα, απ’ όπου επέβλεπε τις παγκόσμιες δραστηριότητες της Pfizer και επινόησε τρόπους για να πείσει και πάλι τους πολίτες του κόσμου να κάνουν τις θανατηφόρες αναμνηστικές ενέσεις του.

Τα Λευκά Καπέλα, υπέκλεπταν συστηματικά τις επικοινωνίες μεταξύ του Bourla και των φίλων, της οικογένειας και των συνεργατών του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στις αρχές Ιουλίου, ο Bourla επικοινώνησε με τον γιο του, Mois Bourla, λέγοντας ότι θα επισκεπτόταν τις ΗΠΑ στις αρχές Αυγούστου, αλλά δεν ήταν πρόθυμος να δώσει το δρομολόγιό του. Όταν ο Bourla είπε ότι θα επικοινωνούσε αφού “τακτοποιήσει μερικά πράγματα”, ο Mois προσπάθησε να αποθαρρύνει τον πατέρα του από το να εισέλθει στις ΗΠΑ επειδή είχε δει πότε πότε “στρατιωτικά αυτοκίνητα” παρκαρισμένα έξω από το σπίτι του στο Σικάγο του Ιλινόις. Ο Bourla διαβεβαίωσε τον Mois ότι θα έπαιρνε κάθε προφύλαξη και θα σχεδίαζε κάθε ενδεχόμενο πριν φύγει από την Αθήνα.

“Ο Mois Bourla ήταν σαφώς παρανοϊκός. Αν είχαμε παρακολούθηση του σπιτιού ή της κατοικίας του Άλμπερτ Μπούρλα στο Σκάρσντεϊλ της Νέας Υόρκης, δεν θα γινόταν με στρατιωτικά οχήματα. Δεν είμαστε τόσο εμφανείς”.

Στις 4 Αυγούστου, η ARCYBER υπέκλεψε ένα email που είχε στείλει ο Bourla στον γιο του. Σε αυτό, ο Bourla έγραφε ότι είχε φτάσει με ασφάλεια στις ΗΠΑ και ζητούσε από τον γιο του να τον συναντήσει στην “προκαθορισμένη τοποθεσία” σε 72 ώρες. “Έχω επιδείξει προσοχή, κάνε κι εσύ το ίδιο”, έκλεινε το email.

Παρόλο που ένα traceroute έδειξε ότι το email προερχόταν από τη Χαβάη, η ARCYBER ανακάλυψε γρήγορα ότι ο Bourla το είχε στείλει μέσω ενός Εικονικού Ιδιωτικού Δικτύου ή VPN, το οποίο επιτρέπει την ασφαλή και ανώνυμη σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Μόλις έλαβε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο Mois έκλεισε ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή για το Μάουι για το επόμενο πρωί.

“Πολλά δεν συνέβαιναν. Αν ο Mois πίστευε ότι τον παρακολουθούσαν, και έτσι ήταν, απλώς όχι με στρατιωτικά οχήματα, γιατί να κλείσει την πτήση από τον υπολογιστή του σπιτιού του; Δεν πιστεύουμε ότι είναι ηλίθιος. Ο στρατηγός Σμιθ πίστευε ότι το όλο θέμα ήταν ένας παραπλανητικός αντιπερισπασμός, ένας αντιπερισπασμός, και ο Μπουρλά πιθανόν να μην ήταν καν στη Χαβάη. Φαινόταν προσχεδιασμένο σαν να προσπαθούσαν να μας αποπροσανατολίσουν”, δήλωσε η πηγή μας.

Ανεξάρτητα από αυτό, ο στρατηγός Smith κανόνισε να βάλει έναν μυστικό πράκτορα στην πτήση του Mois στις 7:00 π.μ. για το Maui.

“Αν ο Mois επρόκειτο να συναντήσει τον πατέρα του, θα μπορούσε να γίνει κατά τη διάρκεια της ενδιάμεσης στάσης. Μια ομάδα παρακολούθησης ήταν έτοιμη να ακολουθήσει τον Mois στο αεροδρόμιο. Θέλαμε να δούμε αν όντως μπήκε στο αεροπλάνο”, δήλωσε η πηγή μας.

Μια λιμουζίνα μετέφερε τον Mois στο Διεθνές Αεροδρόμιο Chicago-O’Hare στις 5:00 π.μ.. Επιβιβάστηκε στην προγραμματισμένη πτήση του, η οποία αναχώρησε από το Σικάγο στις 7:15 π.μ., με την πτήση ανταπόκρισης να αναχωρεί από το Σαν Φρανσίσκο στις 5:00 μ.μ. και τελικά να προσγειώνεται στο Μάουι στις 7:30 (τοπική ώρα).

Εν τω μεταξύ, η ARCYBER εξέτασε εκ νέου κάθε ένα από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τις τηλεφωνικές κλήσεις και τα γραπτά μηνύματα του Bourla που είχε παγιδεύσει από την έναρξη της Πανδημίας, ελπίζοντας να βρει ένα μοτίβο που να καθορίζει τον πραγματικό προορισμό του Bourla. Υπήρχαν εκατοντάδες προς τη σύζυγό του, Myriam Ilkhanate, στο Scarsdale της Νέας Υόρκης, και προς την κόρη του, Graziella, επίσης στη Νέα Υόρκη. Τα γραπτά του Μπουρλά ήταν πολεμικοί θρήνοι που θρηνούσαν την εξορία του – κατηγορούσε τον πρόεδρο Τραμπ και έναν “διεφθαρμένο αμερικανικό στρατό” ότι απέδιδαν τους “υπερβολικούς θανάτους” στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό στο “σωτήριο εμβόλιο” του. Είπε επανειλημμένα ότι δεν μπορούσε να επιστρέψει στις ΗΠΑ μέχρι ο Τραμπ να βρεθεί “πίσω από τα κάγκελα” και ο Μπάιντεν να “αποκαταστήσει την αμερικανική τάξη”. Ο Μπουρλά επικοινωνούσε συχνά με συναδέλφους του στα κεντρικά γραφεία της Pfizer στη Νέα Υόρκη, αλλά καμία από τις υποκλοπές δεν ανέφερε ότι θα έπαιρνε άδεια στις ΗΠΑ.

Η ARCYBER ανέλυσε μια ανταλλαγή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Φεβρουαρίου 2023 μεταξύ του Bourla και της Rachel King, εκτελούσας χρέη διευθύνοντος συμβούλου του Οργανισμού Βιοτεχνολογικής Καινοτομίας, στο διοικητικό συμβούλιο του οποίου ο Bourla είχε προηγουμένως υπηρετήσει. Μια πρόχειρη έρευνα αποκάλυψε ότι ο Bourla και η King κατείχαν καρέκλες στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Σε τρία μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τον King, ο Bourla είχε συμπεριλάβει ύποπτα και άσχετα τους αριθμούς “8”, “9” και “23”.

“Ρέιτσελ, όπως φαντάζεσαι, ανυπομονώ να επιστρέψω στις ΗΠΑ, όπου μπορώ να ασκήσω καλύτερα τα καθήκοντά μου. Πρέπει να περιμένω μέχρι να αλλάξει το κλίμα εκεί, και ελπίζω σύντομα. Αναρωτιέμαι, τώρα, αν έχουν περάσει 8 ή 9 χρόνια. Νομίζω 8, αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Ίσως 9. Αναρωτιόμουν γι’ αυτό στις 23 του περασμένου μήνα…” αναφέρεται μέρος ενός email.

“Ενώ η πτήση του Mois ήταν ακόμα στον αέρα, η Cyber Command συμπέρανε ότι το 8 και το 9 υποδήλωναν μήνες και το 23 ένα έτος, φέτος. Φαινόταν να είναι ο όχι και τόσο έξυπνος κώδικας του Μπουρλά ότι θα την επισκεπτόταν, για οποιονδήποτε λόγο, τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο του 2023”, ανέφερε η πηγή μας.

Ο στρατηγός Smith έστειλε αμέσως ομάδες αναγνώρισης του USMC να παρακολουθήσουν τις κατοικίες του King στο Long Island City της Νέας Υόρκης, στην Ουάσινγκτον και στο Newport Beach της Καλιφόρνια. Μέχρι τη στιγμή που η πτήση του Mois προσγειώθηκε στο Μάουι, είχαν εγκαταστήσει παρακολούθηση και στις τρεις ιδιοκτησίες.

syllhpch albert bourla arxeia - Σύλληψη του Άλμπερτ Μπουρλά από τους Πεζοναύτες των ΗΠΑ
Το Εθνικό Κέντρο Βιοτεχνολογικής Πληροφόρησης των ΗΠΑ δέχθηκε κυβερνοεπίθεση και διείσδυση από ομάδες χάκερ του Παγκόσμιου Πολέμου.

Ο πράκτορας που επέβαινε στο αεροπλάνο ακολούθησε τον Mois από το αεροδρόμιο σε ένα ξενοδοχείο κοντά στην παραλία Wailea, αλλά ο Albert Bourla δεν φαινόταν πουθενά.

Στις 11:00 π.μ. της Δευτέρας, πεζοναύτες στο Νιούπορτ Μπιτς εντόπισαν μια λιμουζίνα να πλησιάζει έναν ιδιωτικό δρόμο που οδηγούσε σε ένα αδιέξοδο που περιείχε μόνο μια κατοικία, την τριώροφη, 7.500 τετραγωνικών μέτρων, παλατιανή έπαυλη του βασιλιά. Καθώς η λιμουζίνα μπήκε στον αδιέξοδο δρόμο, παγιδεύοντας τον εαυτό της, 7 πεζοναύτες σε δύο SUV τράβηξαν πίσω της. Όποιος βρισκόταν πίσω από το τιμόνι της λιμουζίνας πάτησε τα φρένα και βγήκε από το αυτοκίνητο με ένα πιστόλι στο χέρι. Καλύφθηκε πίσω από την πόρτα του οδηγού και πυροβόλησε στα τυφλά τα SUV. Καθώς οι σφαίρες του έκοβαν τον αέρα, εμφανίστηκε το άτομο που καθόταν στη θέση του συνοδηγού και κρατούσε ένα υποπολυβόλο Heckler & Koch MP5. “Μείνετε στο αυτοκίνητο και κρατήστε το κεφάλι σας κάτω”, φώναξε και στη συνέχεια εντάχθηκε στην επίθεση.

Οι επιτιθέμενοι σύντομα συνειδητοποίησαν ότι οι διώκτες τους βρίσκονταν μέσα σε θωρακισμένα SUV με αλεξίσφαιρα τζάμια.

Ο οδηγός έφαγε μια σφαίρα στο πρόσωπο όταν το κεφάλι του πετάχτηκε έξω πάνω από την πόρτα για να δει καλύτερα.

Ένας ελεύθερος σκοπευτής πεζοναυτών καμουφλαρισμένος σε ένα κοντινό δέντρο παρείχε σκοπιά.

Οι πεζοναύτες διέταξαν τον εναπομείναντα φρουρό να παραδοθεί. “Δεν σε θέλουμε. Θέλουμε τον άνδρα στο πίσω κάθισμα. Παραδώσου και ζήσε. Μην το κάνεις και θα πεθάνεις”, του είπαν.

“Είμαι νεκρός έτσι κι αλλιώς!” φώναξε ο άνδρας καθώς επιτέθηκε στα SUV, εκτοξεύοντας σφαίρες σε ένα παρμπρίζ.

Έκανε μερικά βήματα πριν η δεύτερη βολή του ελεύθερου σκοπευτή αφήσει μια κοιλότητα στο κρανίο του.

Οι πεζοναύτες βρήκαν τον Μπουρλά να κρύβεται στο πίσω μέρος της λιμουζίνας. Ήταν πολύ σοκαρισμένος για να μιλήσει ή να αντισταθεί.

“Ο Μπουρλά δεν ήταν καν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή. Ο Μπουρλά έφτασε εκεί νωρίς. Αποκαταστήσαμε τη σκηνή και ο Μπουρλά είναι τώρα υπό κράτηση. Θέλεις να μάθεις κάτι μη ειρωνικό; Οι γονείς του Μπουρλά είναι επιζώντες του Ολοκαυτώματος και ο γιος τους προκάλεσε τη γέννηση ενός δεύτερου Ολοκαυτώματος που σκότωσε δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους και εξακολουθεί να σκοτώνει εκατοντάδες ανθρώπους κάθε μέρα”, δήλωσε η πηγή μας.

**********

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Προσωπική ιστοσελίδα :Ιωάννη : Δεμερτζή.

https://www.demertzisi.gr .

Εάν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να μας στηρίξετε οικονομικά, διαβάστε τα παρακάτω.

Για ΔΩΡΕΕΣ – Οικονομική Ενίσχυση της “Σ” sfagi.gr .

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι,
επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, εκθέτοντας το «σύστημα», έχει στοχοποιηθεί, από όλους αυτούς που ανήκουν και υποστηρίζουν το σύστημα, με αποτέλεσμα, εμείς οι ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι αυτής, να δεχόμαστε τον μέγιστο οικονομικό πόλεμο από όλους αυτούς που ανήκουν και υποστηρίζουν το σύστημα. Έτσι μη έχοντας οικονομικούς πόρους για την συντήρηση όλης αυτής της προσπάθειας, αλλά και για την ίδια την διαβίωσή μας, σας ενημερώνουμε, ότι μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε να μας ενισχύσετε οικονομικά από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Οι τρόποι για την οικονομική ενίσχυση είναι οι παρακάτω εξής:

1. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό στα παρακάτω στοιχεία:
ENERGY COMMUNICATIONS
IBAN: LT42 3250 0603 2304 3454
BIC: REVOLT21
ΧΩΡΑ: LITHUANIA

2. Μέσω Western Union.

Western Union Logo 300x53 - Σύλληψη του Άλμπερτ Μπουρλά από τους Πεζοναύτες των ΗΠΑ
Western Union

Καταθέτοντας χρήματα σε οποιοδήποτε κατάστημα Western Union, η σε μεγάλα Super Market, με δυνατότητα αποστολής χρημάτων με Western Union.

Σας ευχαριστούμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.