Ο στρατός βρήκε φυτοφάρμακα στα εμβόλια Moderna Covid-19.

Στις αρχές Μαΐου οι ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ υπό την εποπτεία της White Hat πραγματοποίησαν έφοδο σε μια αποθήκη εμβολίων Moderna Covid-19 και κατέστρεψαν περίπου 250.000 φιαλίδια από τα «πολύτιμα» εμβόλια θρόμβων της εταιρείας.

Πρόσθετες πληροφορίες έγιναν γνωστές και μπορούμε τώρα να αναφέρουμε ότι η ομάδα των ειδικών δυνάμεων είχε κατασχέσει αρκετά κουτιά εμβολίων πριν καταστρέψει το απόθεμα.

Στη συνέχεια, το προϊόν στάλθηκε στη Διοίκηση Ιατρικών Ερευνών του Στρατού των ΗΠΑ (USAMRDC) για χημική ανάλυση.

Ο αναπληρωτής διοικητής του Fort Deitrick συνταγματάρχης Andrew C. Kim επέβλεψε προσωπικά τις δοκιμές και στις 6 Μαΐου διαβίβασε τα αποτελέσματα στο γραφείο του στρατηγού του Σώματος Πεζοναυτών David H. Berger.

Σύμφωνα με τον ίδιο, 10 από τα 60 φιαλίδια περιείχαν εντομοκτόνα, ή πιο συγκεκριμένα μέτριες συγκεντρώσεις κυπερμεθρίνης και ρεσμεθρίνης, συνθετικών φυτοφαρμάκων που βρίσκονται συνήθως σε προϊόντα όπως η Ortho Home Defense.

Αν και η νευροτοξικότητα μέσω της κατάποσης από τον άνθρωπο είναι τοξική αλλά “γενικά ασθενής”, επαρκείς ποσότητες ή ισχυρές συγκεντρώσεις αυτών των προϊόντων μπορούν να επηρεάσουν το νευρικό σύστημα στον άνθρωπο.

Η βιβλιογραφία της Moderna δεν αναφέρει την κυπερμεθρίνη ή τη ρεσμεθρίνη ως συστατικά εμβολίου. Παρ’ όλα αυτά, η Μεγάλη Φαρμακοβιομηχανία έχει ιστορικό στην παράλειψη δυνητικά θανατηφόρων συστατικών – αυτά που αποκαλεί εμπορικά μυστικά – από τις δημόσια διαθέσιμες εκτυπώσεις φαρμακείων.

Αυτά τα συστατικά – τα λεγόμενα συνθετικά πυρεθροειδή – χρησιμοποιούνται εδώ και δεκαετίες ως εντομοκτόνα σε μεγάλης κλίμακας εμπορικές γεωργικές εφαρμογές, καθώς και σε καταναλωτικά προϊόντα για οικιακούς σκοπούς.

Τα συμπτώματα της δερματικής έκθεσης περιλαμβάνουν μούδιασμα, μυρμήγκιασμα, κνησμό, αίσθημα καύσου, απώλεια ελέγχου της ουροδόχου κύστης, έλλειψη συντονισμού, επιληπτικές κρίσεις και θάνατο.

Η κατάποση φέρεται να έχει προκαλέσει παρόμοια συμπτώματα καθώς και οίδημα του εγκεφάλου, εγκεφαλική αιμορραγία και αφασία.

Το 1998 ο FDA χορήγησε επανειλημμένα κυπερμεθρίνη σε εργαστηριακά ποντίκια- σε ορισμένες περιπτώσεις, η χημική ουσία υγροποίησε εσωτερικά όργανα.

Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει προηγούμενο για να εκτιμηθεί πώς το προϊόν θα επηρέαζε την ανθρώπινη φυσιολογία όταν εγχέεται στην κυκλοφορία του αίματος, σε οποιαδήποτε συγκέντρωση.

Παραθέτοντας την πηγή μας: “Οι επιστήμονες στο USAMRDC εξέφρασαν την ανησυχία τους όχι μόνο επειδή οι ανώμαλες χημικές ουσίες βρέθηκαν στα φιαλίδια του εμβολίου, αλλά και επειδή το εν λόγω απόθεμα εμβολίων προοριζόταν να εγχυθεί στην αγκαλιά βρεφών και παιδιών κάτω των πέντε ετών.

Πουθενά, απολύτως πουθενά, η Moderna δεν αναφέρει ότι υπάρχουν φυτοφάρμακα στο εμβόλιό της”.

Τα Λευκά Καπέλα, είναι πεπεισμένα ότι και οι τρεις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες, η Moderna, η Pfizer και η Johnson & Johnson, έχουν αποθηκεύσει κρυφά “φιλικά προς τα βρέφη” εμβόλια σε αποθήκες στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και τη Δυτική Ευρώπη.

Οι διευθύνοντες σύμβουλοι αυτών των εταιρειών – ο Stéphane Bancel, ο Albert Bourla και ο Joaquin Duato, με αυτή τη σειρά – έχουν κυριολεκτικά παρακαλέσει τον FDA να τους δώσει πρώτους το εμβόλιο τους στα βρέφη της Αμερικής.

Επίσης, κανένας από τους διευθύνοντες συμβούλους δεν είναι Αμερικανός πολίτης.

Ο Bancel είναι Γάλλος, ο Bourla είναι Έλληνας (και κτηνίατρος, όχι γιατρός) και ο Duato γεννήθηκε στην Ισπανία.

“Αυτοί οι άνθρωποι είναι παγκοσμιοποιητές που διεξάγουν έναν πόλεμο ευγονικής. Είναι επίσης όλοι τους μέλη της ομάδας Μπίλντερμπεργκ.»

«Εργαζόμαστε για να βρούμε τα αποθέματά τους, αλλά είναι ένα τεράστιο έργο. Αυτοί είναι πραγματικά μερικοί από τους πιο κακούς ανθρώπους στο πρόσωπο του πλανήτη”, δήλωσε η πηγή μας.

Για την “Σφαγή”, :Ιωάννης : Δεμερτζής.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Υποστηρίξτε την ΣΦΑΓΗ GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/​

(Video)
Τα κανάλια μας:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr​
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644
Bitchute: https://www.bitchute.com/channel/HWrxAvjFX0tk/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Tο Youtube λόγω λογοκρισίας, μπορεί να έχει καταργήσει μερικά ή όλα τα βίντεο μας. Καλό θα είναι να τα βλέπετε από τα άλλα 2 κανάλια, όπως και να προωθείτε τα λίνκ από τα άλλα 2 κανάλια.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω paypal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

REVOLUT BANK
IBAN: LT33 3250 0366 3208 5462
SWIFT / BIC: REVOGB21
Δικαιούχος ENERGY COMMUNICATIONS.

Σας ευχαριστούμε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.