Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ ΜΑΟΥΙ

Οι κάτοικοι του Μάουι πυροβολήθηκαν στο κεφάλι, κάηκαν στα σπίτια τους και τους απαγορεύτηκε η πρόσβαση στο νερό!

Οι πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών στο Μάουι έχουν δει από πρώτο χέρι τις φρικαλεότητες που διέπραξε το Βαθύ Κράτος – πνιγμένα, γεμάτα σφαίρες πτώματα να επιπλέουν με το πρόσωπο προς τα κάτω σε μια κατακόκκινη παλίρροια, άνδρες της Εθνικής Φρουράς της Χαβάης να ψάχνουν στις τσέπες νεκρών νησιωτών και τουριστών, η FEMA και ο Ερυθρός Σταυρός να απαγορεύουν στους πολίτες την πρόσβαση σε κοντινά τρόφιμα, νερό και καταφύγια.

Και όμως, η Χαβάη δεν παρέδωσε ποτέ το νησί της και το Βαθύ Κράτος Deep State DS προσπαθεί να το κλέψει.

Ο αληθινός βασιλιάς και η βασίλισσα της Χαβάης εξακολουθούν να είναι οι κυβερνήτες των νησιών.

Η Space X έχει μια στρατιωτική βάση στο Μάουι και αυτοί έχουν την απόδειξη της απάτης των εκλογών του 2020 της Αμερικής.

Αυτό είναι περισσότερο από αρπαγή γης.

Είναι κήρυξη πολέμου εναντίον του αμερικανικού λαού.

Η Εθνική Φρουρά και οι πεζοναύτες είναι εκεί τώρα για να προστατεύσουν τον λαό.

Η αστυνομία και ο στρατός διέπρατταν εγκλήματα κατά του λαού.

Στην Front Street στη Λαχάινα, ένας ένστολος αστυνομικός πυροβολεί πισώπλατα έναν πεζό για άγνωστους λόγους. Στη συνέχεια, ο αστυνομικός εντοπίζει έναν περαστικό που βιντεοσκοπούσε το περιστατικό με κινητό τηλέφωνο και τον πυροβολεί επίσης.

Μια σφαίρα χτυπάει το κρανίο του καθώς σκάβει στις τσέπες ενός νεκρού και προσπαθεί να τραβήξει μια βέρα από ένα άψυχο, πρησμένο δάχτυλο. Αγγίζει το χέρι του στο μέτωπό του και κοιτάζει τα αιματοβαμμένα δάχτυλά του με δυσπιστία. Πέφτει κάτω, με το πιστόλι του να πέφτει από το άλλο του χέρι.

Ήταν ο πέμπτος αστυνομικός του Deep State που σκοτώνουν οι πεζοναύτες από τότε που έφτασαν στο Μάουι αργά το απόγευμα της Τετάρτης.

Η αστυνομία οδηγούσε τους ανθρώπους προς το νερό και δεν τους επέτρεπε να φύγουν από την περιοχή.

Κοντά στην αποβάθρα φόρτωσης της Λαχάινα, οι πεζοναύτες βρήκαν έναν αυτοσχέδιο μαζικό τάφο, 15 καμένα πτώματα στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο σε έναν βιομηχανικό κάδο απορριμμάτων. Η φωτιά δεν τους είχε σκοτώσει, είπε η πηγή μας. Αντιθέτως, κάποιος είχε χρησιμοποιήσει φλογοβόλο για να τα κάψει και στη συνέχεια εναπόθεσε τα πτώματα στα σκουπίδια.

Είχαν αποκλείσει τους δρόμους εξόδου, ώστε ο κόσμος να μπορεί να πάει μόνο στο νερό.

Το νερό εκτοξευότανε με φλόγες και έκαιγε τα πάντα μέσα σε αυτό.

Όπως αναφέρθηκε χθες, ο στρατηγός Eric M. Smith στο Camp Pendleton διέταξε πεζοναύτες στο Μάουι να διερευνήσουν τους ισχυρισμούς ότι η Εθνική Φρουρά της Χαβάης και η FEMA τρομοκρατούσαν τα θύματα των καταστροφών.

Oι πεζοναύτες έφτασαν στο Μάουι στις 4:00 μ.μ. και αμέσως έγιναν μάρτυρες και ανταποκρίθηκαν σε αφάνταστη σφαγή.

Χαρακτήρισε τον αριθμό των νεκρών “καταστροφικό”. Δεν ήθελε να ποσοτικοποιήσει πόσοι πεζοναύτες πήγαν στο Μάουι, αλλά ο ζοφερός τόνος του υποδήλωνε ότι οι δυνάμεις του Βαθέος Κράτους υπερέβαιναν σημαντικά τις δυνάμεις των Λευκών Καπέλων.

Οι ενισχύσεις, είπε, ήταν καθ’ οδόν.

“Πραγματικά δεν περιμέναμε ότι οι τοπικές αρχές επιβολής του νόμου θα πολεμούσαν μαζί με τους ομοσπονδιακούς και την Εθνοφρουρά”, είπε. “Αυτό που είδαν οι πεζοναύτες δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια μεθοδευμένη γενοκτονία”.

“Είμαστε σίγουροι γι’ αυτό επειδή πυροβολήθηκαν πρώτοι”. “Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα μέσα ενημέρωσης θα καταλήξουν να λένε ότι τους σκότωσαν τα πυρά. Δολοφονήθηκαν, και ναι, και τα παιδιά επίσης”.

Αφού νύχτωσε, οι πεζοναύτες έπεσαν πάνω σε ένα στρατόπεδο της FEMA / Εθνικής Φρουράς, όπου πράκτορες και φρουροί μοίραζαν τα παράνομα λάφυρα που αναμφίβολα είχαν κλέψει από τα πτώματα των θυμάτων.

Οι εγκληματίες κάθονταν σε πτυσσόμενες δικτυωτές καρέκλες που φωτίζονταν κάτω από μόνιμες λάμπες LED, διαφωνώντας για το ποιος θα πάρει ποια κλεμμένα αντικείμενα.

Η διαμάχη έληξε απότομα, καθώς οι πεζοναύτες άνοιξαν πυρ και σκότωσαν τους έξι κακοποιούς του Deep State.

“Οι κανόνες εμπλοκής του στρατηγού Σμιθ: χωρίς όπλα”.

Το “χωρίς όπλα” είναι στρατιωτική ορολογία που επιτρέπει στους πεζοναύτες να εμπλέκουν εχθρικούς στόχους κατά βούληση.

Σε άλλο σημείο, μια ομάδα ανιχνευτών – σκοπευτών πεζοναυτών είδε αστυνομικούς και φρουρούς να πετούν πτώματα που ήταν σκορπισμένα στο πεζοδρόμιο μέσα σε ένα απορριμματοφόρο, σαν οι νεκροί να ήταν σκουπίδια μιας χρήσης.

Οι πεζοναύτες εξαπέλυσαν καταιγισμό αυτόματων πυρών που κατέστρεψαν γρήγορα τους στόχους τους, αλλά όχι προτού η τυχερή βολή ενός αστυνομικού του Μάουι στοιχίσει τη ζωή σε έναν γενναίο πεζοναύτη.

Οι πεζοναύτες, είπε η πηγή μας, είχαν 13 εμπλοκές την Τετάρτη το βράδυ, συμπεριλαμβανομένης μιας μάχης σε εξέλιξη με μια βαριά οπλισμένη διμοιρία της Εθνοφρουράς.

“Οι εκτιμήσεις για τις ζημιές της μάχης εξακολουθούν να έρχονται, αλλά αυτό δεν πρόκειται να τελειώσει σύντομα. Το βαθύ κράτος έχει οχυρωθεί, αλλά είμαστε εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα πολεμήσουμε μέχρι να αντιμετωπιστεί ή να εκδιωχθεί από τη Χαβάη και ο τελευταίος ομοσπονδιακός και διεφθαρμένος αστυνομικός”.

Οι ειδήσεις δεν καλύπτουν τις ιστορίες και ο «Ομπάμα» προσπαθεί να στείλει τον Ερυθρό Σταυρό και τη FEMA να αναλάβουν το Μάουι. Αυτό είναι το πραγματικά κακό!

Ο Ερυθρός Σταυρός εμποδίζει τις προμήθειες να πάνε στους ανθρώπους μέσω της FEMA και ο Ερυθρός Σταυρός ζητάει δωρεές για τον Ερυθρό Σταυρό, προσποιούμενος ότι είναι για τους ανθρώπους του Μάουι.

Ο Elon έφερε τις υπηρεσίες Διαδικτύου της Διαστημικής Δύναμης – US Space Force, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να επικοινωνούν μέσω του Starlink και να παραμένουν συνδεδεμένοι με τους αγαπημένους τους.

Η επίθεση στο ΜΑΟΥΙ ήταν μια άμεση επίθεση με όπλα κατά της Αμερικής.

Μετά από αυτό είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουνε μεγάλα γεγονότα.

Η «Όπρα», ο «Μπιλ Γκέιτς» και άλλοι Νεφελίμ θα χάσουν τα πάντα.

Η πυρκαγιά στη Λαχάινα του Μάουι έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός γεγονότος παραπλάνησης.

Η εκπομπή στο Rumble.

Η μεγάλη σφαγή στο Μάουι από το Βαθύ κράτος – Δολοφονία παιδιών

Πολλές ομοιότητες των πυρκαγιών της Καλιφόρνιας, της πυρκαγιάς Uvalde του Τέξας.

Μερικά από τα κοινά χαρακτηριστικά…

– Τα παιδιά έφυγαν από το σχολείο την ημέρα της πυρκαγιάς.

– Το νερό στα σπίτια ήταν κομμένο και οι πυροσβεστικοί κρουνοί ήταν κλειστοί.

– Οχήματα με εκρηκτικά ήταν τοποθετημένα.

– Χρησιμοποιήθηκε όπλο άμεσης ενέργειας (DEW).

– Απαγορεύτηκε η είσοδος των μέσων ενημέρωσης στις καμένες περιοχές.

– Πρόκειται για αρπαγή γης. Επενδυτές θέλουν να αγοράσουν τη γη από ιδιοκτήτες που αρνούνται να πουλήσουν.

– Το Μάουι υποτίθεται ότι θα είναι η έξυπνη πόλη των 15 λεπτών, που θα παρακολουθείται και θα εντοπίζεται.

– Ένα βιβλίο για τις πυρκαγιές στο Μάουι πωλείται ήδη στο Amazon το οποίο εκδόθηκε πριν από την πυρκαγιά.

Τέτοιες πυρκαγιές δεν συμβαίνουν σε μέρη όπως η Χαβάη. Έχει πολύ υγρασία. Κοιτάξτε όλη τη λάβα του ηφαιστείου που ρέει συνέχεια στη Χαβάη. Ποτέ δεν ξεκινούν μαζικές πυρκαγιές σαν κι αυτή !

Η εκπομπή στο Bitchute.

Η μεγάλη σφαγή στο Μάουι από το Βαθύ κράτος – Δολοφονία παιδιών

Σας έχουμε από το 2020 , ότι είμαστε σε πόλεμο.

Η ανθρωπότητα δέχεται επιθέσεις.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο Μάουι κοντά, υπάρχει μια πόλη, η Terra Mar, που είναι οι Ατλάντιοι και ο Θωθ είναι ο βασιλιάς του κάτω κόσμου, που είναι η Ατλαντίδα.

Σε λίγο καιρό θα μάθουμε περισσότερα για αυτό.

BLACKSWAN EVENT

Η εκδήλωση BLACKSWAN EVENT ( S), που συνέβη στο Maui έχει να κάνει με πολλές – πολλές επιχειρήσεις του βαθέως κράτους.

Αλλά ένας από τους πολλούς λόγους που το Maui δέχτηκε επίθεση είναι λόγω των επιχειρήσεων της Διαστημικής Δύναμης των Ηνωμένων Πολιτειών που βρίσκεται στο Maui ( Maui Space Surveillance Complex ) που είναι μια τοποθεσία λειτουργίας της Διαστημικής Δύναμης των ΗΠΑ για την 15η Μοίρα Διαστημικής Επιτήρησης .

Αυτή η βάση δέχθηκε επίθεση ώρες πριν συμβούν οι πυρκαγιές και πραγματοποιήθηκε μια τεράστια επίθεση στον κυβερνοχώρο κατά της Διαστημικής Δύναμης των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ευτυχώς η USSF ήταν καλά προετοιμασμένη μήνες πριν και εβδομάδες πριν αφαιρέσει όλους τους σημαντικούς υπολογιστές. Προγράμματα. Servers και τα δεδομένα και η USSF άφησε μόνο εικονικά συστήματα υπολογιστών.

Το Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών Επιχειρήσεις και στρατιωτικές Δυνάμεις δίνουν τώρα Δημόσια τα στοιχεία ότι οι εκλογές του 2020 ήταν κλεμμένες και παρακολουθούνται.

Η JAN HAYES είναι μέρος του Υπουργείου Άμυνας και τώρα «χτυπάει» στα Πατριωτικά κανάλια και τα δίκτυα που υποστηρίζονται από τους Q και δίνει σαφείς πληροφορίες ότι ο Στρατός γνωρίζει ότι οι εκλογές του 2020 ήταν χειραγωγημένες και ο Στρατός από διαφορετικά τμήματα έχουν δυνάμεις που συλλογικά παρακολουθούν τις ΗΠΑ και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να παρέμβουν με στρατιωτική επέμβαση και με τον καλύτερο τρόπος για να αποφευχθεί ο εμφύλιος πόλεμος.

Λέει επίσης ότι η απομάκρυνση της «Pelosi» ήταν στις επιχειρήσεις και οι επερχόμενες διώξεις του Trump θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΑΠΑΤΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ / ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

The BLACKSWAN EVENT ( S) that happened on Maui has to do with many> many deep state operations, But one of the many reasons Maui was attacked is because of the UNITED STATES SPACE FORCE operations that is in Maui.

Maui Space Surveillance Complex is a U.S. Space Force operating location for the 15th Space Surveillance Squadron .

This base was attacked hours before the fires happen and a huge Cyber attack took place against the United States Space Force.
Fortunately USSF was well prepared months before and weeks before removed all important computers. Programs. Servers and data and USSF left only fake Dud systems and computer systems behind.

Counter surveillance and operations were in place long before the fires.

REPORTS THE DEEP STATE U.S. MILITARY OPERATIONS WERE COLLECTIVELY MONITORED .

THE MILITARY INTERVENTION 11.3 OF 2024 AND FOLLOWING MILITARY TRIBUNALS WILL USE THE MAUI FIRES AND ATTACK ON THE U.S. MILITARY SPACE SURVEILLANCE BASE AS AN ACT OF WAR AND WILL LEAD TO PROCEDURES AND PROTOCOLS.. pertaining to Military intervention.

As the United States Department of Defense Operations and military Forces are now giving Public DROPS that the elections of 2020 were Stolen and monitored, JAN HAYES is part of DOD and now hitting Patriot channels and Q supported networks and giving clear information that the Military knows the 2020 elections were Rigged and the military from different divisions have Task Force that collectively monitoring the U.S. citizens and wait for the RIGHT TIME, to intercede with military intervention and the best way to avoid civil war

She also says the removal of Pelosi were operations and the coming indictments of Trump could lead to INTRODUCING EVIDENCE OF ELECTION FRAUD / STOLEN ELECTION.

**********

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Προσωπική ιστοσελίδα :Ιωάννη : Δεμερτζή.

https://www.demertzisi.gr .

Εάν σας αρέσει η δουλειά μας και θέλετε να μας στηρίξετε οικονομικά, διαβάστε τα παρακάτω.

Για ΔΩΡΕΕΣ – Οικονομική Ενίσχυση της “Σ” sfagi.gr .

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι,
επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, εκθέτοντας το «σύστημα», έχει στοχοποιηθεί, από όλους αυτούς που ανήκουν και υποστηρίζουν το σύστημα, με αποτέλεσμα, εμείς οι ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι αυτής, να δεχόμαστε τον μέγιστο οικονομικό πόλεμο από όλους αυτούς που ανήκουν και υποστηρίζουν το σύστημα. Έτσι μη έχοντας οικονομικούς πόρους για την συντήρηση όλης αυτής της προσπάθειας, αλλά και για την ίδια την διαβίωσή μας, σας ενημερώνουμε, ότι μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε να μας ενισχύσετε οικονομικά από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Οι τρόποι για την οικονομική ενίσχυση είναι οι παρακάτω εξής:

1. Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό στα παρακάτω στοιχεία:
ENERGY COMMUNICATIONS
IBAN: LT42 3250 0603 2304 3454
BIC: REVOLT21
ΧΩΡΑ: LITHUANIA

2. Μέσω Western Union.

Western Union Logo 300x53 - Η μεγάλη σφαγή στο Μάουι από το Βαθύ κράτος - Δολοφονία παιδιών
Western Union

Καταθέτοντας χρήματα σε οποιοδήποτε κατάστημα Western Union, η σε μεγάλα Super Market, με δυνατότητα αποστολής χρημάτων με Western Union.

Σας ευχαριστούμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.