Κορονοϊός – Συναγερμός στου Μαξίμου !

Κορονοϊός:”Kόκκινος συναγερµός” στο Μαξίμου: Τα σενάρια για τη διασπορά της επιδημίας.

Kόκκινος συναγερµός” έχει σηµάνει σε όλο τον κρατικό µηχανισµό, που προετοιµάζεται πυρετωδώς προκειµένου να αναχαιτίσει την επιδηµία του κορονοϊού  που εξαπλώνεται στη χώρα.

Το κυβερνητικό επιτελείο συνεδριάζει καθηµερινά υπό τον Πρωθυπουργό, εκτιµά την εξέλιξη της κατάστασης και κλιµακώνει τα µέτρα.

Στο τραπέζι έχουν πέσει τα καλύτερα και τα χειρότερα σενάρια, ενώ έχουν τεθεί δύο προτεραιότητες: η αναχαίτιση της εξάπλωσης της επιδηµίας, µέσω νέων αυστηρών περιοριστικών µέτρων, καθώς και η θωράκιση του υγειονοµικού συστήµατος, ώστε να αντεπεξέλθει στις ανάγκες και να µην καταρρεύσει.

Την ίδια ώρα, σύµφωνα µε πληροφορίες της “παραδράση”, αυξάνονται οι πιθανότητες χώρες που έχουν αρκετά κρούσµατα κορονοϊού, όπως η Ελλάδα, να µπουν σε καραντίνα και να κλείσουν γι’ αυτές τα σύνορα άλλων χωρών.

Τα µέτρα που έχουν ληφθεί, τόσο στη χώρα µας όσο και σε παγκόσµιο επίπεδο, είναι πρωτοφανή, καθώς οι επιστήµονες µιλούν για έναν απρόβλεπτο και επιθετικό ιό, τη βιολογική συµπεριφορά του οποίου δεν µπορούν να προβλέψουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.