Νέα μελέτη αποδεικνύει ότι το διοξείδιο του χλωρίου (MMS) εμποδίζει τις πρωτεΐνες αιχμής SARS-CoV-2 να συνδεθούν με τους ανθρώπινους υποδοχείς.

Ιάπωνες ερευνητές επιβεβαίωσαν ότι το διοξείδιο του χλωρίου, επίσης γνωστό ως Miracle Mineral Solution ή MMS, είναι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό φάρμακο για τον κοροναϊό Wuhan (Covid-19).

Μια εργασία που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Annals of Pharmacology and Pharmaceutics εξηγεί πώς το MMS μπλοκάρει τις πρωτεΐνες αιχμής που σχετίζονται με τον SARS-CoV-2, οι οποίες λέγεται ότι συνδέονται με ανθρώπινους υποδοχείς όπως το μετατρεπτικό ένζυμο της αγγειοτενσίνης 2 (ACE2), επιτρέποντας τη δημιουργία της νόσου.

“Το διοξείδιο του χλωρίου (ClO2) είναι ένα ισχυρό απολυμαντικό που είναι γνωστό ότι αδρανοποιεί τόσο τους ιούς όσο και τα βακτήρια”, αποκαλύπτει η περίληψη της μελέτης.

Ο δηλωμένος σκοπός της μελέτης ήταν να διαπιστωθεί εάν το διοξείδιο του χλωρίου αναστέλλει άμεσα τη σύνδεση της πρωτεΐνης Spike του κινέζικου ιού (πρωτεΐνη S) με τους υποδοχείς ACE2.

Η ομάδα διεξήγαγε in vitro πειράματα με τις βρετανικές και νοτιοαφρικανικές “παραλλαγές” της γρίπης Fauci.

“Η πρωτεΐνη Spike επικαλυμμένη σε πλάκα μικροτιτλοδότησης υποβλήθηκε σε επεξεργασία με υδατικό διάλυμα διοξειδίου του χλωρίου ή με διάλυμα ψεκασμού διοξειδίου του χλωρίου”, εξηγεί η μελέτη.

Τελικά, αυτό που διαπίστωσαν είναι ότι το MMS όντως αδρανοποιεί τη σύνδεση των παραλλαγών των πρωτεϊνών spike της κοβιδικής παραλλαγής με την ανθρώπινη πρωτεΐνη του υποδοχέα ACE2, “υποδεικνύοντας ότι αυτή η στρατηγική μπορεί να είναι χρήσιμη για την παρεμπόδιση της μετάδοσης των παραλλαγών των ιών SARS-CoV-2”.

Μπορεί το διοξείδιο του χλωρίου να προστατεύσει τα κύτταρά σας από την εισβολή πρωτεΐνης spike;

Εφόσον γνωρίζουμε τώρα ότι οι παραλλαγές μεταδίδονται από τα “εμβόλια”, και επομένως και από τους “εμβολιασμένους”, το διοξείδιο του χλωρίου θα μπορούσε να βοηθήσει τους “ανεμβολίαστους” να προστατευτούν από τη μόλυνση.

Μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο για να βοηθήσει τους εμβολιασμένους και όσους έχουν “θετικό” τεστ για τον ιό της Κίνας να απαλλαγούν από τις πρωτεΐνες spike, εμποδίζοντάς τες να προσκολληθούν στους υποδοχείς ACE2.

Πιθανόν να απαιτείται πολύ περισσότερη μελέτη για να διαπιστωθεί αν αυτό ισχύει ή όχι για τους ανθρώπους που έλαβαν τις ενέσεις mRNA (Pfizer-BioNTech και Moderna), καθώς οι ενέσεις αυτές προγραμματίζουν τα ανθρώπινα κύτταρα να συνεχίσουν να παράγουν συνεχώς πρωτεΐνες spike.

Για όλους τους άλλους, η λήψη MMS θα μπορούσε να παρέχει μια ασπίδα προστασίας έναντι του τύπου της βλάβης των πρωτεϊνών spike που προκαλεί σε ορισμένους ανθρώπους καρδιαγγειακά επεισόδια ή χειρότερα.

“Η ισχυρή απολυμαντική δράση του CD (διοξείδιο του χλωρίου) έναντι των μικροβίων οφείλεται στην ισχυρή οξειδωτική του δράση έναντι των πρωτεϊνών”, εξηγεί η μελέτη.

“Επιπλέον, οι ασφαλείς και επιτρεπόμενες συγκεντρώσεις του CD έχουν τεκμηριωθεί επαρκώς”.

Οι πρωτεΐνες της αιχμής Covid δεν συμπαθούν το διοξείδιο του χλωρίου, το οποίο τις εμποδίζει να βλάψουν τον οργανισμό.

Για τα πειράματά τους, η ομάδα ψέκασε μια aliquot 50 μL διοξειδίου του χλωρίου ή διαλύματος ψεκασμού διοξειδίου του χλωρίου αραιωμένο στην κατάλληλη συγκέντρωση σε πλάκες μικροτιτλοδότησης που περιείχαν καθαρισμένες πρωτεΐνες αιχμής Receptor-Binding Domain (RBD).

Στη συνέχεια, τα διαλύματα επωάστηκαν στους 25ºC για 5 λεπτά. Στη συνέχεια, προστέθηκε μια ποσότητα 20 μL θειοθειικού νατρίου 10 mmol/L σε ρυθμιστικό διάλυμα αποκλεισμού 2 για να τερματιστεί η αντίδραση του διοξειδίου του χλωρίου με τις πρωτεΐνες αιχμής.

Αυτό μετέτρεψε γρήγορα το διοξείδιο του χλωρίου σε ClO2-, με αποτέλεσμα να μην αντιδράσει.

Στη συνέχεια, προστέθηκε στο διάλυμα ένα aliquot 35 μL σημασμένου με βιοτίνη ACE2 αραιωμένο σε 1,5 μg/mL με Blocking Buffer 2, ενώ ένα σημασμένο με βιοτίνη ACE2 συνδέθηκε με υπεροξειδάση χρένου σημασμένη με στρεπταβιδίνη και ανιχνεύθηκε με τη χρήση υποστρώματος υπεροξειδάσης χρένου.

Μετά από ένα λεπτό, χρησιμοποιήθηκε λουμινόμετρο για τη μέτρηση του σήματος χημειοφωταύγειας που εκπέμπεται από το διάλυμα, το οποίο εξετάστηκε σε τέσσερα διαφορετικά φρεάτια λόγω της διακύμανσης της έντασης της χημειοφωταύγειας.

Κατά την ανάλυση, διαπιστώθηκε ότι η ένταση της σύνδεσης της ανθρώπινης πρωτεΐνης ACE2 με το covid spike RBD μειώθηκε ως αποτέλεσμα του διοξειδίου του χλωρίου.

Όσο υψηλότερη ήταν η συγκέντρωση του διοξειδίου του χλωρίου, τόσο λιγότερα γεγονότα πρόσδεσης της πρωτεΐνης spike παρατηρήθηκαν.

Με πιο απλά λόγια, οι πρωτεΐνες αιχμής (spike proteins) του κοροναϊού δεν συμπαθούν το διοξείδιο του χλωρίου.

Και δεδομένου ότι το διοξείδιο του χλωρίου έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό φάρμακο για μια ποικιλία παθήσεων, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο δεν θα πρέπει τουλάχιστον να εξεταστεί ως μια πιθανή επιλογή για την καταπολέμηση του covid.

Ακριβώς όπως η υδροξυχλωροκίνη και η ιβερμεκτίνη, η κυβέρνηση δεν θέλει να χρησιμοποιείτε διοξείδιο του χλωρίου για να προστατευτείτε από το covid.

Ο Dr. Manuel Aparicio είπε στο The New American σε συνέντευξή του το καλοκαίρι τα πάντα για το διοξείδιο του χλωρίου και την πιθανή χρήση του ως θεραπεία για τον κινέζικο ιό.

Πίσω στις πρώτες ημέρες της πανδημίας, η Περιφερειακή Περιφέρεια Μεταφορών του Σακραμέντο χρησιμοποιούσε διοξείδιο του χλωρίου για τον καθαρισμό των λεωφορείων της, αποδεικνύοντας περαιτέρω την εξωτερική του χρήση ως όπλο κατά της γρίπης Wuhan.

Εδώ και πολλά χρόνια, το διοξείδιο του χλωρίου χρησιμοποιείται επίσης ως θεραπεία για τον αυτισμό. Η Kerri Rivera, ομοιοπαθητικός γιατρός, έχει σημειώσει αξιοσημείωτη επιτυχία χρησιμοποιώντας το ως βιοϊατρικό πρωτόκολλο για να βοηθήσει τα αυτιστικά παιδιά να ανακτήσουν την κανονικότητα στη ζωή τους.

“Άρχισα να ερευνώ και [ανακάλυψα ότι] καταστρέφει ιούς, βακτήρια, candida, παράσιτα, μειώνει τη συνολική φλεγμονή του σώματος και εξουδετερώνει τα βαρέα μέταλλα, οπότε είμαι μέσα, [γιατί] αυτό είναι ο αυτισμός”, δήλωσε η Rivera στο Health Ranger σε συνέντευξή της.

Υπάρχουν τόσες πολλές ευεργετικές χρήσεις για το MMS που θα ήταν έγκλημα να μην επιτραπεί στους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση σε αυτό.

Ευτυχώς, δεν είναι ένα φάρμακο που χορηγείται μόνο με ιατρική συνταγή, όπως η υδροξυχλωροκίνη (HCQ) και η ιβερμεκτίνη, οπότε παραμένει εύκολα προσβάσιμο ως συμπλήρωμα διατροφής.

Ελέγξτε το μόνοι σας για να δείτε αν το διοξείδιο του χλωρίου mms, μπορεί να είναι μια χρήσιμη προσθήκη στο οπλοστάσιο της υγείας σας.

Φροντίστε να ενημερώσετε και άλλους γι’ αυτό, ώστε να μπορούν και αυτοί να προστατεύονται από τις πρωτεΐνες αιχμής των κοβιδίων, ειδικά τώρα που τα “εργοστάσια” των “πλήρως εμβολιασμένων” πρωτεϊνών αιχμής ενδεχομένως τις εξαπλώνουν σε όλους μας.

Μην ξεχνάτε, ότι το Διοξείδιο του Χλωρίου, μπορείτε να το προμηθευτείτε από την ιστοσελίδα https://www.mms.com.gr , συνοδευόμενο με πλήρες οδηγίες χρήσεως και πρωτόκολλα δοσολογίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.