20 ΛΟΓΟΙ ΟΤΙ, Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ / ΕΠΙΒΟΛΗ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ, ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ.

9 Πιθανοί και αποδεδειγμένοι κίνδυνοι,
για την φίμωση του εαυτού σας, με την χρήση μάσκας

Κατεβάστε το κείμενο αυτό σε εκτυπώσιμη μορφή (pdf), από εδώ.

sfagi pdf icon - Γιατί η επιβολή μάσκας είναι ανασφαλής, αναποτελεσματική και ανήθικη.
Κατεβάστε το έντυπο από εδώ. 
 1. Προβλήματα στις οδοντικές κοιλότητες: Οι οδοντίατροι της Νέας Υόρκης αναφέρουν ότι οι μισοί ασθενείς τους υποφέρουν από φθορά των δοντιών (τερηδόνα), αλλά ακόμα ουλίτιδα και κακοσμία, φορώντας μάσκες. «Παρατηρούμε φλεγμονές σε ούλα ανθρώπων, που ήταν υγιή, και άλλα προβλήματα στις οδοντικές κοιλότητες, σε άτομα που δεν είχαν ποτέ πρόβλημα», είπε ο Dr. Rob Ramondi στο FOX News.
 2. Παραμορφώσεις του προσώπου: Η χρήση μάσκας στα παιδιά και με τον τρόπο που γίνεται η αναπνοή από το στόμα, έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί «μακριά, στενά πρόσωπα, στενά στόματα, υψηλή υπερώα, οδοντιατρική δυσλειτουργία, κολλώδη χαμόγελα και πολλά άλλα μη ελκυστικά χαρακτηριστικά του προσώπου», σύμφωνα με το Εφημερίδα της Γενικής Οδοντιατρικής.
 3. Κοινή Ακμή (Acne Vulgaris): Η χρήση μάσκας, είναι η αιτία συλλογής υγρασίας και μικροβίων «Βλάβες του δέρματος του προσώπου, ερεθιστική δερματίτιδα… ή επιδείνωση της ακμής» και αυτό αυξάνει την ένταση λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος, μπορεί να οδηγήσει σε μόνιμες ουλές και έχει συνδεθεί με κατάθλιψη και σκέψεις αυτοκτονίας. Τα παιδιά επίσης μπορεί να αναπτύξουν impetigo (έκζεμα προσώπου), μια βακτηριακή λοίμωξη, που προκαλεί ερυθρές πληγές και μπορεί να οδηγήσει σε νεφρική βλάβη.
 4. Αυξημένος κίνδυνος COVID-19: «Χρήση μάσκας από το ευρύ κοινό θα μπορούσε να συσχετιστεί με έναν θεωρητικό αυξημένο κίνδυνο COVID-19 μέσω… αυτό-μόλυνσης», δηλώνει η Δημόσια Υγεία στο Οντάριο στο «Φορώντας μάσκες δημόσια και COVID-19.» «Φορώντας μάσκα, οι εκ πνεόμενοι ιοί δεν είναι σε θέση να διαφύγουν και συγκεντρώνονται στα ρινικά περάσματα, εν συνεχεία εισέρχονται στα οσφρητικά νεύρα και οδηγούνται στον εγκέφαλο», θεωρεί ο εθνικά αναγνωρισμένος νευροχειρουργός πιστοποιημένος από το διοικητικό συμβούλιο, ο Dr Russell Blaylock, MD.
 5. Βακτηριακή πνευμονία: Σε αγωγή εναντίον της πόλης Τάλσα, για τον νόμο περί υποχρεωτικότητας της χρήσης μάσκας στην Οκλαχόμα, ο Dr. James Meehan, MD κατέθεσε: «Αναφορές που προέρχονται από συναδέλφους μου σε όλο τον κόσμο υποδηλώνουν ότι η βακτηριακή πνευμονία αυξάνεται», ως αποτέλεσμα της συλλογής υγρασίας στις μάσκες προσώπου.
 6. Ανοσοποιητική καταστολή: Οι μάσκες συχνά φοριούνται από εγκληματίες που προσπαθούν να κρύψουν την ταυτότητά τους, κατά την διάρκεια ενός αδικήματος (κλοπή, βία, βιασμός, δολοφονία κ.λπ.). Παράγουν στο υποσυνείδητο άγχος και φόβο, προκαλώντας στρες στο νευρικό σύστημα (fight or flight) – αδυνατώντας το ανοσοποιητικό σύστημα.
 7. Γερμοφοβία: Οι μάσκες δημιουργούν έναν παράλογο φόβο για τα μικρόβια και μια ψευδή αίσθηση προστασίας από ασθένειες, που οδηγούν σε αντικοινωνική (ή ακόμη και εχθρική) συμπεριφορά, έναντι εκείνων που δεν φορούν μάσκα.
 8. Τοξικότητα: Πολλές (αν όχι περισσότερες) μάσκες και καλύμματα προσώπου (συμπεριλαμβανομένου του υφάσματος) είναι κατασκευασμένα με τοξικές και καρκινογόνες χημικές ουσίες, συμπεριλαμβανομένων επιβραδυντικών πυρκαγιάς, υαλοβάμβακα, μόλυβδου, NFE, φθαλικών, πολυφθοριωμένων χημικών και φορμαλδεΰδη, που μπορούν να παράγουν τοξικά αέρια και να εισπνευστούνε από τον χρήστη.
 9. Ψυχολογικά επιβλαβές: «Πιστεύω ότι η πραγματική απειλή αυτή τη στιγμή είναι αυτό που κάνουμε για να σαμποτάρουν την διανοητική, συναισθηματική και σωματική υγεία… των παιδιών μας, των οποίων η ανάπτυξη εξαρτάται από τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις, φυσική επαφή και εκφράσεις του προσώπου», γράφει ο Dr Joseph Mercola της mercola.com. «Μεταξύ της χρήσης μάσκας και της κοινωνικής απόστασης (social distancing), φοβάμαι ότι οι επιπτώσεις ειδικότερα στα παιδιά, μπορεί να διαρκέσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά και μόνιμα.»

 6 αποδεικτικά στοιχεία ότι οι μάσκες δεν μειώνουν τις μολύνσεις

 1. Αβάσιμες: Μια έρευνα που χρηματοδοτήθηκε από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (C.D.C.) για την χρήση μάσκας στα μέσα Μαΐου 2020, κατέληξε στο συμπέρασμα: “Αν και οι μηχανιστικές μελέτες υποστηρίζουν την πιθανή επίδραση της υγιεινής των χεριών ή των μασκών προσώπου, τα στοιχεία από 14 τυχαίες ελεγχόμενες δοκιμές αυτών των μέτρων, δεν υποστήριξαν ουσιαστική επίδραση στη μετάδοση εργαστηριακής επιβεβαιωμένης γρίπης… Καμία από τις μελέτες που πραγματοποιήθηκαν μέσα σε νοικοκυριά, δεν ανέφερε σημαντική μείωση από λοίμωξη δευτερογενής επιβεβαιωμένης εργαστηριακής γρίπης, στην ομάδα η οποία έκανε χρήση μάσκας,. ” Εάν οι μάσκες δεν μπορούν να σταματήσουν την κανονική γρίπη, πώς μπορούν να σταματήσουν το SAR-CoV-2;
 2. Παράλογο: «Η απόδειξη ότι η χρήση μάσκας, στο ότι οδηγεί σε οποιαδήποτε σημαντική μείωση της μετάδοσης των ιών, είναι ανέκδοτο, παράλογο και στο σύνολο δεν ευσταθεί… [και υποχρεωτική χρήση μάσκας] οδηγεί στο ακριβώς αντίθετο», όπως έκρινε ένας νοσοκομειακός διαιτητής, σε μια διαμάχη μεταξύ του Νοσηλευτών του Οντάριο και του Ακαδημαϊκόυ Δίκτυου Επιστημών Υγείας του Τορόντο.
 3. Αναποτελεσματικές: «Οι μάσκες που καλύπτουν το στόμα είναι αναποτελεσματικές έναντι στην εξάπλωση των ιογενών λοιμώξεων σε υγιή άτομα», γράφουν Βέλγοι ιατροί σε ανοικτή επιστολή που δημοσιεύθηκε στο The American Institute of Stress, στις 24 Σεπτεμβρίου 2020.
 4. Ανθυγιεινή: “Δεν έχει αποδειχθεί ποτέ, ότι η χρήση χειρουργικών μασκών προσώπου, μειώνει της λοιμώξεις από τις μετεγχειρητικές πληγές, “γράφει ο Göran Tunevall, MD στο Παγκόσμιο περιοδικό χειρουργικής.” Αντίθετα, έχει μειωθεί κατά 50% η βακτηριακή λοίμωξη στις περιπτώσεις που δεν γίνεται η χρήση μάσκας προσώπου.»
 5. Δεν υπάρχει προστασία: «Υπήρχαν 17 επιλέξιμες μελέτες.… Καμία από τις μελέτες δεν έδειξε μια οριστική σχέση μεταξύ της χρήσης μάσκας ή αναπνευστήρα και προστασίας έναντι της λοίμωξης από τη γρίπη», καταλήγει μια ερευνητική ανασκόπηση στο περιοδικό «Influenza and Other Respiratory Virus», «Γρίπη και άλλοι ιοί του αναπνευστικού.»
 6. Μη αποδεδειγμένη: Η Ολλανδός Υπουργός Ιατρικής, Tamara Van Ark, ισχυρίστηκε ότι «από ιατρική άποψη εκεί δεν είναι αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα των μασκών», μετά από μια ανασκόπηση από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας στις 29 Ιουλίου 2020.

5 λόγοι, που η αναγκαστική χρήση μάσκας είναι ανήθικη

 1. Αδιαφορία: «Κάνοντας προτάσεις και πολιτικές, για την χρήση μάσκας στο ευρύ κοινό, ή ρητά επιβάλλοντας αυτή την πολιτική, οι κυβερνήσεις έχουν αγνοήσει τόσο τα επιστημονικά στοιχεία, όσο και το αντίθετο, ακολουθώντας την αρχή της προφύλαξης», γράφει ο Denis Rancourt, PhD στο άρθρο του για το 2020 «Masks Don’t Work.»
 2. Χειραγώγηση: Ο Dr. Andreas Voss, μέλος της ομάδας εμπειρογνωμόνων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και επικεφαλής της μικροβιολογίας σε Ολλανδικό νοσοκομείο στο Nijmegen, στις 24 Ιουλίου 2020, δήλωσε ότι οι μάσκες έγιναν υποχρεωτικές, «όχι λόγω επιστημονικών στοιχείων, αλλά λόγω πολιτικής πίεσης και κοινής γνώμης.»
 3. FearMongering: «Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει καμία μελέτη που να υποδηλώνει ότι έχει νόημα για τα υγιή άτομα να φοράνε μάσκες σε δημόσιους χώρους», γράφουν οι Dr. Karina Reiss, Phd και Dr. Sucharit Bakdi, MD στο Corona False Alarm; «Ο καθένας μπορεί να υποψιαστεί, ότι ο μόνος πολιτικός λόγος για την επιβολή του μέτρου, είναι η ενίσχυση του φόβου στον πληθυσμό.»
 4. Ολοκληρωτισμός: «Αν κοιτάξετε την ιστορία των ολοκληρωτικών καθεστώτων… όλοι κάνουν το ίδιο πράγμα, δηλαδή προσπαθούν να συντρίψουν την κουλτούρα και να συντρίψουν τυχόν στοιχεία της αυτο-έκφρασης…», εξηγεί ο Robert F. Kennedy, Jr. σε μια συνέντευξη σχετικά με την επιβολή της χρήσης μάσκας προσώπου. «Και ποιος είναι ο απόλυτος φορέας για την αυτο-έκφραση; Είναι οι εκφράσεις του προσώπου σας…. [Ακόμη] όλοι μας έχουν πει να φορέσουμε την μπούρκα και να είμαστε υπάκουοι.»
 5. Σηματοδότηση υπακοής – υποταγής: «Οι μάσκες είναι εντελώς άχρηστες», λέει ο Dr Roger Hodkinson, παθολόγος, πιστοποιημένος με το τίτλο «Royal College of Physicians and Surgeons» του Καναδά. «… Οι μάσκες είναι απλά σηματοδότηση υπακοής και υποταγής… Είναι εντελώς γελοίο βλέποντας αυτούς τους ατυχείς, αδόμητους ανθρώπους – δεν το λέω αυτό με υποτιμητική έννοια – να περπατάνε σαν τα λέμμινγς (lemmings), υπακούοντας, χωρίς καμία βάση γνώσης, βάζοντας τη μάσκα στο πρόσωπό τους.»

Κατεβάστε το κείμενο αυτό σε εκτυπώσιμη μορφή (pdf), από εδώ.

sfagi pdf icon - Γιατί η επιβολή μάσκας είναι ανασφαλής, αναποτελεσματική και ανήθικη.
Κατεβάστε το έντυπο από εδώ.

 

Διαβάστε επίσης για τις μάσκες:

Η χρήση μάσκας προκαλεί βακτηριακή πνευμονία !

Η συλλογή πληροφοριών και η επιμέλεια, έγινε από τον Δεμερτζή Ιωάννη.
Ιστοσελίδα: www.sfagi.gr – Ηλ. Διεύθυνση: press@sfagi.gr – Τηλ.: +30.2510.600102.

Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες που σας παρέχουμε, παρακαλούμε υποστηρίξτε μας, κάνοντας εγγραφή στα κανάλια μας:
YouTube:
Σφαγή – You Tube – Εγγραφή,
Brighteon: Brighteon – Εγγραφή

Παρακαλούμε υποστηρίξτε την Σφαγή. Σφαγή ενημέρωση – άποψη.

Σφαγή social media: Facebok Pageinstagramtwitter, Parler 

Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω pay pal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

PayPal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Απευθείας μέσω του:
https://www.e-paylink.com/
Παραλήπτης: Δεμερτζής Ιωάννης.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Δικαιούχος ENERGY COMMUNICATIONS.

Σας ευχαριστούμε !

*** English Text. ***

For “SFAGI GR” Demertzis Ioannis.

If you find the information we provide you interesting, please support us by subscribing to our channels:
YouTube:
Sfagi – Youtube – Subscribe,
Brighteon: Brighteon – Registration

Please Support Sfagi Gr. Sfagi update – opinion.

Social media massacre: Facebok PageinstagramtwitterParler

Communication.
Phone: +30 2510 600 102

E-mail: press@sfagi.gr

Dear friends, because the news site “SFAGI – sfagi.gr” is independent and anti-systemic, so there is no revenue, we would appreciate your help, if and if you wish, to support us financially.
This can be done via PayPal or by mail or western union. (For shipping information, contact us). Details below.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Direct through:
https://www.e-paylink.com/
Recipient: Demertzis Ioannis.

Bank Account:
NATIONAL BANK OF GREECE.
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Beneficiary: Demertzis Ioannis.

REVOLUT BANK
IBAN: GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Beneficiary: ENERGY COMMUNICATIONS.

Thank you !

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.