ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID: Ποια είναι η αλήθεια;

από τον.

Η πανδημία COVID-19 είναι ένα από τα πιο χειραγωγημένα γεγονότα μολυσματικών ασθενειών στην ιστορία, το οποίο χαρακτηρίζεται από επίσημα ψέματα σε μια ατελείωτη ροή που καθοδηγείται από κυβερνητικές γραφειοκρατίες, ιατρικούς συλλόγους, ιατρικά συμβούλια, τα μέσα ενημέρωσης και διεθνείς οργανισμούς [3,6,57].

Για πρώτη φορά στην ιστορία πρόεδροι, πρωθυπουργοί, κυβερνήτες, δήμαρχοι, διοικητές νοσοκομείων και ομοσπονδιακοί γραφειοκράτες καθορίζουν ιατρικές θεραπείες που δεν βασίζονται σε ακριβείς επιστημονικά τεκμηριωμένες ή έστω εμπειρικά τεκμηριωμένες πληροφορίες, αλλά μάλλον για να επιβάλουν την αποδοχή ειδικών μορφών περίθαλψης και “πρόληψης” – συμπεριλαμβανομένης του remdesivir, της χρήσης αναπνευστήρων και τελικά μιας σειράς ουσιαστικά μη δοκιμασμένων εμβολίων αγγελιοφόρου RNA. Για πρώτη φορά στην ιστορία της ιατρικής θεραπείας, τα πρωτόκολλα δεν διαμορφώνονται με βάση την εμπειρία των ιατρών που θεραπεύουν με επιτυχία τον μεγαλύτερο αριθμό ασθενών, αλλά ατόμων και γραφειοκρατιών που δεν έχουν ποτέ θεραπεύσει ούτε έναν ασθενή -συμπεριλαμβανομένων των Anthony Fauci, Bill Gates, EcoHealth Alliance, CDC, ΠΟΥ, κρατικών αξιωματικών δημόσιας υγείας και διοικητών νοσοκομείων[23,38].

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (τηλεόραση, εφημερίδες, περιοδικά κ.λπ.), οι ιατρικές εταιρείες, οι κρατικοί ιατρικοί σύλλογοι και οι ιδιοκτήτες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν ορίσει τους εαυτούς τους ως τη μοναδική πηγή πληροφοριών σχετικά με αυτή τη λεγόμενη “πανδημία”.

Ιστοσελίδες έχουν αφαιρεθεί, κλινικοί γιατροί και επιστημονικοί εμπειρογνώμονες με υψηλή πιστοποίηση και εμπειρία στον τομέα των μολυσματικών ασθενειών έχουν δαιμονοποιηθεί, καριέρες έχουν καταστραφεί και κάθε διαφορετική πληροφορία έχει χαρακτηριστεί “παραπληροφόρηση” και “επικίνδυνα ψέματα”, ακόμη και όταν προέρχεται από κορυφαίους εμπειρογνώμονες στους τομείς της ιολογίας, των μολυσματικών ασθενειών, της πνευμονικής εντατικής θεραπείας και της επιδημιολογίας.

Αυτές οι αποσιωπήσεις της αλήθειας συμβαίνουν ακόμη και όταν οι πληροφορίες αυτές υποστηρίζονται από εκτεταμένες επιστημονικές παραπομπές από μερικούς από τους πιο εξειδικευμένους ειδικούς ιατρούς στον κόσμο[23]. απίστευτο, ακόμη και άτομα, όπως ο Δρ Michael Yeadon, ένας συνταξιούχος πρώην επικεφαλής επιστήμονας και αντιπρόεδρος του επιστημονικού τμήματος της φαρμακευτικής εταιρείας Pfizer στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος κατηγόρησε την εταιρεία για την κατασκευή ενός εξαιρετικά επικίνδυνου εμβολίου, αγνοείται και δαιμονοποιείται. Επιπλέον, ο ίδιος, μαζί με άλλους επιστήμονες υψηλής εξειδίκευσης, έχουν δηλώσει ότι κανείς δεν πρέπει να κάνει αυτό το εμβόλιο.

Ο Dr. Peter McCullough, ένας από τους πιο αναφερόμενους ειδικούς στον τομέα του, ο οποίος έχει θεραπεύσει με επιτυχία πάνω από 2000 ασθενείς με COVID χρησιμοποιώντας ένα πρωτόκολλο πρώιμης θεραπείας (το οποίο οι λεγόμενοι ειδικοί αγνόησαν εντελώς), έχει πέσει θύμα μιας ιδιαίτερα άγριας επίθεσης από εκείνους που επωφελούνται οικονομικά από τα εμβόλια. Έχει δημοσιεύσει τα αποτελέσματά του σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές, αναφέροντας μείωση κατά 80% των νοσηλειών και 75% των θανάτων με τη χρήση έγκαιρης θεραπείας[44] Παρά ταύτα, δέχεται μια αδιάκοπη σειρά επιθέσεων από τους ελεγκτές της πληροφόρησης, κανένας από τους οποίους δεν έχει θεραπεύσει ούτε έναν ασθενή.

Ούτε ο Anthony Fauci, το ΚΕΕΛΠΝΟ, ο ΠΟΥ ούτε κανένα ιατρικό κυβερνητικό ίδρυμα δεν έχει προσφέρει ποτέ οποιαδήποτε έγκαιρη θεραπεία εκτός από Tylenol, ενυδάτωση και κλήση ασθενοφόρου μόλις έχετε δυσκολία στην αναπνοή. Αυτό είναι πρωτοφανές σε ολόκληρη την ιστορία της ιατρικής περίθαλψης, καθώς η έγκαιρη θεραπεία των λοιμώξεων είναι κρίσιμη για τη διάσωση ζωών και την πρόληψη σοβαρών επιπλοκών. Αυτές οι ιατρικές οργανώσεις και τα ομοσπονδιακά λαγωνικά όχι μόνο δεν πρότειναν καν πρώιμη θεραπεία, αλλά επιτέθηκαν σε όποιον επιχείρησε να ξεκινήσει μια τέτοια θεραπεία με όλα τα όπλα που είχαν στη διάθεσή τους – απώλεια άδειας, αφαίρεση προνομίων νοσοκομείου, ντροπή, καταστροφή της φήμης, ακόμη και σύλληψη[2].

Ένα καλό παράδειγμα αυτής της οργής κατά της ελευθερίας του λόγου και της παροχής πληροφοριών μετά από ενημέρωση είναι η πρόσφατη αναστολή από το ιατρικό συμβούλιο στο Μέιν της άδειας άσκησης ιατρικού επαγγέλματος της Dr. Meryl Nass και η εντολή να υποβληθεί σε ψυχιατρική αξιολόγηση επειδή συνταγογράφησε ιβερμεκτίνη και μοιράστηκε την εμπειρία της στον τομέα αυτό[9,65]. Τα επιστημονικά της διαπιστευτήρια είναι άψογα. Αυτή η συμπεριφορά ενός συμβουλίου ιατρικών αδειών θυμίζει τη μεθοδολογία της σοβιετικής KGB κατά την περίοδο που οι αντιφρονούντες φυλακίζονταν σε ψυχιατρικά γκουλάγκ για να φιμώσουν τη διαφωνία τους.

Πηγαίνετε στο:
ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Μια άλλη πρωτοφανής τακτική είναι η απομάκρυνση των διαφωνούντων γιατρών από τις θέσεις τους ως συντακτών περιοδικών, κριτών και η απόσυρση των επιστημονικών εργασιών τους από τα περιοδικά, ακόμη και αφού οι εργασίες αυτές έχουν κυκλοφορήσει. Μέχρι αυτό το πανδημικό συμβάν, δεν είχα δει ποτέ να αποσύρονται τόσες πολλές εργασίες σε περιοδικά – η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων προωθούσε εναλλακτικές λύσεις στο επίσημο δόγμα, ειδικά αν οι εργασίες αμφισβητούσαν την ασφάλεια των εμβολίων. Κανονικά, μια υποβαλλόμενη εργασία ή μελέτη εξετάζεται από ειδικούς στον τομέα της, που ονομάζεται αξιολόγηση από ομοτίμους. Αυτές οι αναθεωρήσεις μπορεί να είναι αρκετά έντονες και να επιμένουν σε λεπτομέρειες, επιμένοντας ότι όλα τα λάθη μέσα στο έγγραφο πρέπει να διορθωθούν πριν από τη δημοσίευση. Έτσι, εκτός εάν η απάτη ή κάποιο άλλο σημαντικό κρυφό πρόβλημα ανακαλυφθεί αφού η εργασία έχει ήδη τυπωθεί, η εργασία παραμένει στην επιστημονική βιβλιογραφία.

Τώρα γινόμαστε μάρτυρες ενός αυξανόμενου αριθμού εξαιρετικών επιστημονικών εργασιών, γραμμένων από κορυφαίους ειδικούς στον τομέα τους, οι οποίες αποσύρονται από μεγάλα ιατρικά και επιστημονικά περιοδικά εβδομάδες, μήνες ή και χρόνια μετά τη δημοσίευση. Μια προσεκτική ανασκόπηση δείχνει ότι σε πάρα πολλές περιπτώσεις οι συγγραφείς τόλμησαν να αμφισβητήσουν το αποδεκτό δόγμα από τους ελεγκτές των επιστημονικών δημοσιεύσεων -ιδιαίτερα όσον αφορά την ασφάλεια, τις εναλλακτικές θεραπείες ή την αποτελεσματικότητα των εμβολίων. 12,63 Τα περιοδικά αυτά βασίζονται στα έσοδά τους από την εκτεταμένη διαφήμιση των φαρμακευτικών εταιρειών. Έχουν συμβεί αρκετές περιπτώσεις όπου ισχυρές φαρμακευτικές εταιρείες άσκησαν την επιρροή τους στους ιδιοκτήτες αυτών των περιοδικών για να αφαιρέσουν άρθρα που αμφισβητούν με οποιονδήποτε τρόπο τα προϊόντα των εταιρειών αυτών[13,34,35].

Ακόμα χειρότερα είναι ο πραγματικός σχεδιασμός ιατρικών άρθρων για την προώθηση φαρμάκων και φαρμακευτικών προϊόντων που περιλαμβάνουν ψεύτικες μελέτες, τα λεγόμενα ghostwritten άρθρα[49,64] Ο Richard Horton αναφέρεται από τον Guardian ότι “τα περιοδικά έχουν μετατραπεί σε επιχειρήσεις ξεπλύματος πληροφοριών για τη φαρμακοβιομηχανία.”[13,63] Αποδεδειγμένα δόλια “ghostwritten” άρθρα που χρηματοδοτούνται από φαρμακευτικούς κολοσσούς έχουν εμφανιστεί τακτικά σε κορυφαία κλινικά περιοδικά, όπως το JAMA, και το New England Journal of Medicine – χωρίς ποτέ να αφαιρεθούν παρά την αποδεδειγμένη επιστημονική κατάχρηση και χειραγώγηση δεδομένων[49,63].

Τα άρθρα που γράφονται με φαντάσματα περιλαμβάνουν τη χρήση εταιρειών σχεδιασμού, των οποίων η δουλειά είναι να σχεδιάζουν άρθρα που περιέχουν παραποιημένα δεδομένα για να υποστηρίξουν ένα φαρμακευτικό προϊόν και στη συνέχεια να κάνουν αυτά τα άρθρα αποδεκτά από κλινικά περιοδικά υψηλού αντίκτυπου, δηλαδή τα περιοδικά που είναι πιο πιθανό να επηρεάσουν τη λήψη κλινικών αποφάσεων των γιατρών. Επιπλέον, προμηθεύουν τους γιατρούς στην κλινική πρακτική με δωρεάν ανατυπώσεις αυτών των παραποιημένων άρθρων. Ο Guardian βρήκε 250 εταιρείες που ασχολούνται με αυτή την επιχείρηση ghostwriting. Το τελικό βήμα στο σχεδιασμό αυτών των άρθρων για δημοσίευση στα πιο έγκυρα περιοδικά είναι η πρόσληψη αναγνωρισμένων ιατρικών εμπειρογνωμόνων από ιδρύματα υψηλού κύρους, για να προσθέσουν το όνομά τους στα άρθρα αυτά. Αυτοί οι προσληφθέντες ιατρικοί συγγραφείς είτε πληρώνονται όταν συμφωνούν να προσθέσουν το όνομά τους σε αυτά τα προσχεδιασμένα άρθρα είτε το κάνουν για το γόητρο του να έχουν το όνομά τους σε ένα άρθρο σε ένα ιατρικό περιοδικό υψηλού κύρους[11].

Ζωτικής σημασίας είναι η παρατήρηση των εμπειρογνωμόνων στον τομέα των ιατρικών εκδόσεων ότι δεν έχει γίνει τίποτα για να σταματήσει αυτή η κατάχρηση. Ιατρικοί ηθικολόγοι έχουν εκφράσει το παράπονο ότι εξαιτίας αυτής της διαδεδομένης πρακτικής “δεν μπορείς να εμπιστευτείς τίποτα”. Ενώ ορισμένα περιοδικά επιμένουν στις πληροφορίες αποκάλυψης, οι περισσότεροι γιατροί που διαβάζουν αυτά τα άρθρα αγνοούν αυτές τις πληροφορίες ή τις δικαιολογούν και αρκετά περιοδικά δυσχεραίνουν την αποκάλυψη απαιτώντας από τον αναγνώστη να βρει τις δηλώσεις αποκάλυψης σε άλλη τοποθεσία. Πολλά περιοδικά δεν αστυνομεύουν τις δηλώσεις αυτές και οι παραλείψεις των συγγραφέων είναι συχνές και χωρίς τιμωρία.

Όσον αφορά τις πληροφορίες που διατίθενται στο κοινό, σχεδόν όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης βρίσκονται υπό τον έλεγχο αυτών των φαρμακευτικών κολοσσών ή άλλων που επωφελούνται από αυτή την “πανδημία”. Οι ιστορίες τους είναι όλες ίδιες, τόσο ως προς το περιεχόμενο όσο και ως προς τη διατύπωση. Οι ενορχηστρωμένες συγκαλύψεις συμβαίνουν καθημερινά και τα μαζικά δεδομένα που εκθέτουν τα ψέματα που παράγονται από αυτούς τους ελεγκτές πληροφοριών αποκρύπτονται από το κοινό. Όλα τα δεδομένα που έρχονται από τα εθνικά μέσα ενημέρωσης (τηλεόραση, εφημερίδες και περιοδικά), καθώς και οι τοπικές ειδήσεις που παρακολουθείτε καθημερινά, προέρχονται μόνο από “επίσημες” πηγές – τα περισσότερα από τα οποία είναι ψέματα, διαστρεβλώσεις ή εντελώς κατασκευασμένα από το πουθενά – όλα με στόχο την εξαπάτηση του κοινού.

Τα τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης λαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του διαφημιστικού τους προϋπολογισμού από τις διεθνείς φαρμακευτικές εταιρείες -αυτό δημιουργεί μια ακαταμάχητη επιρροή για να αναφέρουν όλες τις επινοημένες μελέτες που υποστηρίζουν τα εμβόλια και τις άλλες λεγόμενες θεραπείες τους.14 Μόνο το 2020 οι φαρμακευτικές βιομηχανίες ξόδεψαν 6,56 δισεκατομμύρια δολάρια για τέτοιου είδους διαφημίσεις.13,14 Η τηλεοπτική διαφήμιση των φαρμακευτικών εταιρειών ανήλθε στα 4,58 δισεκατομμύρια(στην Αμερική μόνο), ένα απίστευτο 75% του προϋπολογισμού τους. Αυτό αγοράζει μεγάλη επιρροή και έλεγχο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Οι παγκοσμίου φήμης εμπειρογνώμονες σε όλους τους τομείς των μολυσματικών ασθενειών αποκλείονται από την έκθεση στα μέσα ενημέρωσης και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε περίπτωση που με οποιονδήποτε τρόπο παρεκκλίνουν από τα κατασκευασμένα ψέματα και τις διαστρεβλώσεις των κατασκευαστών αυτών των εμβολίων. Επιπλέον, οι εν λόγω φαρμακευτικές εταιρείες δαπανούν δεκάδες εκατομμύρια για τη διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την Pfizer να ηγείται με 55 εκατομμύρια δολάρια το 2020[14].

Ενώ αυτές οι επιθέσεις κατά της ελευθερίας του λόγου είναι αρκετά τρομακτικές, ακόμη χειρότερος είναι ο σχεδόν καθολικός έλεγχος που ασκούν οι διοικητές των νοσοκομείων στις λεπτομέρειες της ιατρικής περίθαλψης στα νοσοκομεία. Αυτοί οι μισθωτοί καθοδηγούν πλέον τους γιατρούς ποια θεραπευτικά πρωτόκολλα θα τηρούν και ποιες θεραπείες δεν θα χρησιμοποιούν, ανεξάρτητα από το πόσο επιβλαβείς είναι οι “εγκεκριμένες” θεραπείες ή πόσο ευεργετικές είναι οι “μη εγκεκριμένες” θεραπείες[33,57].

Ποτέ στην ιστορία της αμερικανικής ιατρικής οι διοικητές των νοσοκομείων δεν έχουν υπαγορεύσει στους γιατρούς τους πώς θα ασκούν την ιατρική και ποια φάρμακα μπορούν να χρησιμοποιούν. Το CDC δεν έχει καμία αρμοδιότητα να υπαγορεύει στα νοσοκομεία ή στους γιατρούς σχετικά με τις ιατρικές θεραπείες. Ωστόσο, οι περισσότεροι γιατροί συμμορφώθηκαν χωρίς την παραμικρή αντίσταση.

Ο ομοσπονδιακός νόμος περί περίθαλψης ενθάρρυνε αυτή την ανθρώπινη καταστροφή προσφέροντας σε όλα τα νοσοκομεία των ΗΠΑ έως και 39.000 δολάρια για κάθε ασθενή της ΜΕΘ που έβαζαν σε αναπνευστήρες, παρά το γεγονός ότι από νωρίς ήταν προφανές ότι οι αναπνευστήρες αποτελούσαν κύρια αιτία θανάτου αυτών των ανυποψίαστων, έμπιστων ασθενών. Επιπλέον, τα νοσοκομεία λάμβαναν 12.000 δολάρια για κάθε ασθενή που εισήχθη στη ΜΕΘ – εξηγώντας, κατά τη γνώμη μου και άλλων, γιατί όλες οι ομοσπονδιακές ιατρικές γραφειοκρατίες (CDC, FDA, NIAID, NIH κ.λπ.) έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να αποτρέψουν τις σωτήριες για τη ζωή πρώιμες θεραπείες[46]. Ένας αυξανόμενος αριθμός νοσοκομείων κινδυνεύει με χρεοκοπία και πολλά έχουν κλείσει τις πόρτες τους, ακόμη και πριν από αυτή την “πανδημία”[50].[50] Τα περισσότερα από αυτά τα νοσοκομεία ανήκουν πλέον σε εθνικές ή διεθνείς εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των διδακτικών νοσοκομείων[10].

Είναι επίσης ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι με την άφιξη αυτής της “πανδημίας” έχουμε γίνει μάρτυρες μιας έξαρσης των νοσοκομειακών εταιρικών αλυσίδων που εξαγοράζουν έναν αριθμό από αυτά τα οικονομικά επικίνδυνα νοσοκομεία[1,54].[1,54] Έχει σημειωθεί ότι δισεκατομμύρια σε ομοσπονδιακές ενισχύσεις του Covid χρησιμοποιούνται από αυτούς τους νοσοκομειακούς γίγαντες για την εξαγορά αυτών των οικονομικά επικίνδυνων νοσοκομείων, αυξάνοντας περαιτέρω τη δύναμη της εταιρικής ιατρικής έναντι της ανεξαρτησίας των ιατρών. Οι γιατροί που εκδιώχθηκαν από τα νοσοκομεία τους δυσκολεύονται να βρουν άλλα νοσοκομειακά επιτελεία για να ενταχθούν, δεδομένου ότι και αυτά μπορεί να ανήκουν στον ίδιο εταιρικό γίγαντα. Ως αποτέλεσμα, οι πολιτικές εντολής εμβολίων περιλαμβάνουν πολύ μεγαλύτερο αριθμό εργαζομένων στα νοσοκομεία. Για παράδειγμα, η Mayo Clinic απέλυσε 700 υπαλλήλους επειδή άσκησαν το δικαίωμά τους να αρνηθούν ένα επικίνδυνο, ουσιαστικά μη δοκιμασμένο πειραματικό εμβόλιο. 51,57 Η Mayo Clinic το έκανε αυτό παρά το γεγονός ότι πολλοί από αυτούς τους υπαλλήλους εργάζονταν κατά τη χειρότερη περίοδο της επιδημίας και απολύονται όταν η παραλλαγή Omicron είναι το κυρίαρχο στέλεχος του ιού, έχει την παθογένεια ενός κοινού κρυολογήματος για τους περισσότερους και τα εμβόλια είναι αναποτελεσματικά στην πρόληψη της μόλυνσης.

Επιπλέον, έχει αποδειχθεί ότι το εμβολιασμένο ασυμπτωματικό άτομο έχει ρινοφαρυγγικό τίτλο του ιού τόσο υψηλό όσο και ένα μολυσμένο ανεμβολίαστο άτομο. Εάν ο σκοπός της εντολής εμβολιασμού είναι η πρόληψη της εξάπλωσης του ιού μεταξύ του προσωπικού και των ασθενών του νοσοκομείου, τότε οι εμβολιασμένοι είναι αυτοί που παρουσιάζουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο μετάδοσης, όχι οι ανεμβολίαστοι. Η διαφορά είναι ότι ένας άρρωστος ανεμβολίαστος δεν θα πήγαινε στη δουλειά του, ο ασυμπτωματικός εμβολιασμένος διασκορπιστής θα πάει.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι μεγάλα ιατρικά κέντρα, όπως η Mayo Clinic, λαμβάνουν δεκάδες εκατομμύρια δολάρια σε επιχορηγήσεις του NIH κάθε χρόνο, καθώς και χρήματα από τους φαρμακοβιομήχανους αυτών των πειραματικών “εμβολίων”. Κατά την άποψή μου, αυτό είναι το πραγματικό σκεπτικό που οδηγεί αυτές τις πολιτικές. Εάν αυτό μπορούσε να αποδειχθεί σε δικαστήριο, οι διαχειριστές που εκδίδουν αυτές τις εντολές θα έπρεπε να διωχθούν στο μέγιστο βαθμό του νόμου και να μηνυθούν από όλα τα θιγόμενα μέρη.

Το πρόβλημα της χρεοκοπίας των νοσοκομείων έχει οξυνθεί ολοένα και περισσότερο λόγω των εντολών των νοσοκομείων για τα εμβόλια και του συνακόλουθου μεγάλου αριθμού προσωπικού των νοσοκομείων, ιδίως των νοσηλευτών, που αρνούνται να εμβολιαστούν με τη βία [17,51]. όλα αυτά είναι πρωτοφανή στην ιστορία της ιατρικής περίθαλψης. Οι γιατροί εντός των νοσοκομείων είναι υπεύθυνοι για τη θεραπεία των μεμονωμένων ασθενών τους και συνεργάζονται άμεσα με τους ασθενείς αυτούς και τις οικογένειές τους για να ξεκινήσουν αυτές τις θεραπείες. Οι εξωτερικοί οργανισμοί, όπως το CDC, δεν έχουν καμία αρμοδιότητα να παρεμβαίνουν σε αυτές τις θεραπείες και το να το κάνουν εκθέτει τους ασθενείς σε σοβαρά λάθη από έναν οργανισμό που δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ ούτε έναν ασθενή με COVID-19.

Όταν ξεκίνησε αυτή η πανδημία, τα νοσοκομεία διατάχθηκαν από το CDC να ακολουθήσουν ένα πρωτόκολλο θεραπείας που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο εκατοντάδων χιλιάδων ασθενών, οι περισσότεροι από τους οποίους θα είχαν αναρρώσει αν είχαν επιτραπεί οι κατάλληλες θεραπείες[43,44]. 43,44] Η πλειονότητα αυτών των θανάτων θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν είχε επιτραπεί στους γιατρούς να χρησιμοποιήσουν έγκαιρη θεραπεία με προϊόντα όπως η ιβερμεκτίνη, η υδροξυχλωροκίνη και μια σειρά άλλων ασφαλών φαρμάκων και φυσικών ενώσεων. Έχει υπολογιστεί, με βάση τα αποτελέσματα των γιατρών που θεραπεύουν με επιτυχία τους περισσότερους ασθενείς με Covid, ότι από τους 800.000 ανθρώπους που μας λένε ότι πέθαναν από Covid, οι 640.000 όχι μόνο θα μπορούσαν να είχαν σωθεί, αλλά θα μπορούσαν, σε πολλές περιπτώσεις, να είχαν επιστρέψει στην προ της μόλυνσης κατάσταση της υγείας τους, αν είχε εφαρμοστεί η υποχρεωτική έγκαιρη θεραπεία με αυτές τις αποδεδειγμένες μεθόδους. Αυτή η παραμέληση της έγκαιρης θεραπείας συνιστά μαζική δολοφονία. Αυτό σημαίνει ότι 160.000 θα είχαν πεθάνει στην πραγματικότητα, πολύ λιγότεροι από τον αριθμό που πέθαναν στα χέρια γραφειοκρατιών, ιατρικών συλλόγων και ιατρικών συμβουλίων που αρνήθηκαν να υπερασπιστούν τους ασθενείς τους. Σύμφωνα με μελέτες για την έγκαιρη θεραπεία χιλιάδων ασθενών από γενναίους, στοργικούς γιατρούς, το εβδομήντα πέντε έως ογδόντα τοις εκατό των θανάτων θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί[43,44].

Είναι απίστευτο ότι αυτοί οι ενημερωμένοι γιατροί εμποδίστηκαν να σώσουν αυτούς τους μολυσμένους από το Covid-19 ανθρώπους. Θα έπρεπε να αποτελεί ντροπή για το ιατρικό επάγγελμα το γεγονός ότι τόσοι πολλοί γιατροί ακολούθησαν άσκοπα τα θανατηφόρα πρωτόκολλα που καθιέρωσαν οι ελεγκτές της ιατρικής.

Πρέπει επίσης να έχουμε κατά νου ότι το γεγονός αυτό δεν πληρούσε ποτέ τα κριτήρια για πανδημία. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας άλλαξε τα κριτήρια για να το καταστήσει πανδημία. Για να χαρακτηριστεί ο ιός ως πανδημία πρέπει να έχει υψηλό ποσοστό θνησιμότητας για τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων, κάτι που δεν συνέβη (με ποσοστό επιβίωσης 99,98%), και δεν πρέπει να έχει γνωστές υπάρχουσες θεραπείες – κάτι που ο ιός αυτός είχε – στην πραγματικότητα, έναν αυξανόμενο αριθμό πολύ επιτυχημένων θεραπειών.

Τα δρακόντεια μέτρα που θεσπίστηκαν για τον περιορισμό αυτής της επινοημένης “πανδημίας” δεν αποδείχθηκαν ποτέ επιτυχή, όπως η συγκάλυψη του κοινού, τα λουκέτα και η κοινωνική αποστασιοποίηση. Ορισμένες προσεκτικά διεξαχθείσες μελέτες κατά τη διάρκεια προηγούμενων περιόδων γρίπης απέδειξαν ότι οι μάσκες, οποιουδήποτε είδους, δεν είχαν ποτέ αποτρέψει την εξάπλωση του ιού στο κοινό[60].

Στην πραγματικότητα, ορισμένες πολύ καλές μελέτες έδειξαν ότι οι μάσκες στην πραγματικότητα εξαπλώνονταν ο ιός δίνοντας στους ανθρώπους μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας και άλλους παράγοντες, όπως η παρατήρηση ότι οι άνθρωποι παραβίαζαν συνεχώς την αποστειρωμένη τεχνική αγγίζοντας τη μάσκα τους, αφαιρώντας τη μη σωστά και διαρρέοντας μολυσματικά αερολύματα γύρω από τις άκρες της μάσκας. Επιπλέον, οι μάσκες απορρίπτονταν σε χώρους στάθμευσης, σε μονοπάτια περιπάτου, τοποθετούνταν σε τραπέζια εστιατορίων και τοποθετούνταν σε τσέπες και πορτοφόλια.

Μέσα σε λίγα λεπτά από την τοποθέτηση της μάσκας, ένας αριθμός παθογόνων βακτηρίων μπορεί να καλλιεργηθεί από τις μάσκες, θέτοντας το άτομο με ανοσοκαταστολή σε υψηλό κίνδυνο βακτηριακής πνευμονίας και τα παιδιά σε υψηλότερο κίνδυνο μηνιγγίτιδας[16].[17] Σε μελέτη ερευνητών του Πανεπιστημίου της Φλόριντα καλλιεργήθηκαν πάνω από 11 παθογόνα βακτήρια από το εσωτερικό της μάσκας που φορούσαν τα παιδιά στα σχολεία[17].

Ήταν επίσης γνωστό ότι τα παιδιά δεν διέτρεχαν ουσιαστικά κανέναν κίνδυνο είτε να νοσήσουν από τον ιό είτε να τον μεταδώσουν.

Επιπλέον, ήταν επίσης γνωστό ότι η χρήση μάσκας για πάνω από 4 ώρες (όπως συμβαίνει σε όλα τα σχολεία) οδηγεί σε σημαντική υποξία (χαμηλά επίπεδα οξυγόνου στο αίμα) και υπερκαπνία (υψηλά επίπεδα CO2), τα οποία έχουν μια σειρά από επιβλαβείς επιπτώσεις στην υγεία, συμπεριλαμβανομένης της εξασθένησης της ανάπτυξης του εγκεφάλου του παιδιού[4,72,52].

Γνωρίζουμε ότι η ανάπτυξη του εγκεφάλου συνεχίζεται πολύ μετά τα σχολικά χρόνια. Μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι τα παιδιά που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια της “πανδημίας” έχουν σημαντικά χαμηλότερο δείκτη νοημοσύνης – αλλά οι σχολικές επιτροπές, οι διευθυντές σχολείων και άλλοι γραφειοκράτες της εκπαίδευσης προφανώς αδιαφορούν[18].

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΗΧΗΣΗΣ
Οι σχεδιαστές αυτής της πανδημίας προέβλεψαν την αντίδραση του κοινού και ότι θα τεθούν μείζονα ενοχλητικά ερωτήματα. Για να το αποτρέψουν αυτό, οι ελεγκτές τροφοδότησαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με διάφορες τακτικές, μια από τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες ήταν και είναι η απάτη του “ελέγχου των γεγονότων”. Σε κάθε αντιπαράθεση με προσεκτικά τεκμηριωμένα στοιχεία, οι “ελεγκτές γεγονότων” των μέσων ενημέρωσης αντιδρούσαν με την κατηγορία της “παραπληροφόρησης” και μια αβάσιμη κατηγορία “θεωρίας συνωμοσίας” που, κατά το λεξικό τους, “διαψεύστηκε”.

Ποτέ δεν μας είπαν ποιοι ήταν οι ελεγκτές γεγονότων ή η πηγή των πληροφοριών που “διέψευδαν” – έπρεπε απλώς να πιστέψουμε τους “ελεγκτές γεγονότων”. Μια πρόσφατη δικαστική υπόθεση διαπίστωσε ενόρκως ότι οι “ελεγκτές γεγονότων” του facebook χρησιμοποιούσαν τη γνώμη του προσωπικού τους και όχι πραγματικούς εμπειρογνώμονες για να ελέγξουν τα “γεγονότα”[59] Όταν αποκαλύπτονται πράγματι οι πηγές, αυτές είναι πάντα το διεφθαρμένο CDC, ο ΠΟΥ ή ο Anthony Fauci ή απλώς η γνώμη τους. Ακολουθεί ένας κατάλογος με πράγματα που χαρακτηρίστηκαν ως “μύθοι” και “παραπληροφόρηση”, τα οποία αργότερα αποδείχθηκαν αληθινά.

Οι ασυμπτωματικοί εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό εξίσου με τους ανεμβολίαστους συμπτωματικούς μολυσμένους.
Τα εμβόλια δεν μπορούν να προστατεύσουν επαρκώς από τις νέες παραλλαγές, όπως οι Delta και Omicron.
Η φυσική ανοσία είναι πολύ ανώτερη από την ανοσία των εμβολίων και είναι πιθανότατα ισόβια.
Η ανοσία του εμβολίου όχι μόνο εξασθενεί μετά από αρκετούς μήνες, αλλά όλα τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος εξασθενούν για παρατεταμένες περιόδους, θέτοντας τους εμβολιασμένους σε υψηλό κίνδυνο για όλες τις λοιμώξεις και τον καρκίνο.
Τα εμβόλια COVID μπορεί να προκαλέσουν σημαντική συχνότητα εμφάνισης θρόμβων αίματος και άλλες σοβαρές παρενέργειες
Οι υποστηρικτές του εμβολίου θα απαιτήσουν πολυάριθμα ενισχυτικά εμβόλια καθώς κάθε παραλλαγή εμφανίζεται στο προσκήνιο.
Ο Fauci θα επιμείνει στο εμβόλιο covid για τα μικρά παιδιά και ακόμη και για τα μωρά.
Τα διαβατήρια εμβολίων θα απαιτούνται για την είσοδο σε μια επιχείρηση, την πτήση με αεροπλάνο και τη χρήση των δημόσιων μέσων μεταφοράς
Θα υπάρξουν στρατόπεδα εγκλεισμού για τους ανεμβολίαστους (όπως στην Αυστραλία, την Αυστρία και τον Καναδά)
Στους ανεμβολίαστους θα απαγορεύεται η εργασία.
Υπάρχουν μυστικές συμφωνίες μεταξύ της κυβέρνησης, ελιτίστικων ιδρυμάτων και κατασκευαστών εμβολίων
Πολλά νοσοκομεία είτε ήταν άδεια είτε είχαν χαμηλή πληρότητα κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Η πρωτεΐνη spike από το εμβόλιο εισέρχεται στον πυρήνα του κυττάρου, μεταβάλλοντας τη λειτουργία επιδιόρθωσης του DNA των κυττάρων.
Εκατοντάδες χιλιάδες έχουν σκοτωθεί από τα εμβόλια και πολλές φορές περισσότεροι έχουν υποστεί μόνιμες βλάβες.
Η έγκαιρη θεραπεία θα μπορούσε να είχε σώσει τη ζωή των περισσότερων από τους 700.000 νεκρούς.
Η μυοκαρδίτιδα που προκαλείται από το εμβόλιο (η οποία αρνήθηκαν αρχικά) είναι ένα σημαντικό πρόβλημα και καθαρίζει σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Ειδικές θανατηφόρες παρτίδες (batches) αυτών των εμβολίων αναμειγνύονται με τη μάζα άλλων εμβολίων Covid-19

Αρκετοί από αυτούς τους ισχυρισμούς όσων αντιτίθενται σε αυτά τα εμβόλια εμφανίζονται τώρα στην ιστοσελίδα του CDC – οι περισσότεροι εξακολουθούν να χαρακτηρίζονται ως “μύθοι”. Σήμερα, εκτεταμένα στοιχεία έχουν επιβεβαιώσει ότι καθένας από αυτούς τους λεγόμενους “μύθους” ήταν στην πραγματικότητα αληθινός. Πολλοί από αυτούς παραδέχτηκε ακόμη και ο “άγιος των εμβολίων”, Anthony Fauci. Για παράδειγμα, μας είπαν, ακόμη και από τον νοητικά εξασθενημένο Πρόεδρό μας, ότι μόλις κυκλοφόρησε το εμβόλιο όλοι οι εμβολιασμένοι μπορούσαν να βγάλουν τις μάσκες τους. Ουπς! Μας είπαν λίγο αργότερα- οι εμβολιασμένοι έχουν υψηλές συγκεντρώσεις (τίτλους) του ιού στη μύτη και το στόμα τους (ρινοφάρυγγας) και μπορούν να μεταδώσουν τον ιό σε άλλους με τους οποίους έρχονται σε επαφή-ιδιαίτερα στα μέλη της οικογένειάς τους. Φορέστε και πάλι τις μάσκες – στην πραγματικότητα συνιστάται διπλή μάσκα. Οι εμβολιασμένοι είναι πλέον γνωστό ότι είναι οι κύριοι υπερδιακινητές του ιού και τα νοσοκομεία είναι γεμάτα με άρρωστους εμβολιασμένους και ανθρώπους που υποφέρουν από σοβαρές επιπλοκές του εμβολίου[27,42,45].

Μια άλλη τακτική των υποστηρικτών των εμβολίων είναι να δαιμονοποιούν όσους απορρίπτουν τον εμβολιασμό για διάφορους λόγους. Τα μέσα ενημέρωσης αναφέρονται σε αυτά τα κριτικά σκεπτόμενα άτομα ως “αντιεμβολιαστές”, “αρνητές εμβολίων”, “αντιστασιακοί εμβολίων”, “δολοφόνοι”, “εχθροί του γενικότερου καλού” και ως αυτοί που παρατείνουν την πανδημία. Έχω τρομάξει από τις μοχθηρές, συχνά άκαρδες επιθέσεις ορισμένων ανθρώπων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν ένας γονέας ή ένα αγαπημένο πρόσωπο αφηγείται την ιστορία του τρομερού πόνου και τελικά του θανάτου, που υπέστησαν οι ίδιοι ή το αγαπημένο τους πρόσωπο ως αποτέλεσμα των εμβολίων. Ορισμένοι ψυχοπαθείς γράφουν στο Twitter ότι χαίρονται που πέθανε το αγαπημένο τους πρόσωπο ή ότι ο νεκρός εμβολιασμένος ήταν εχθρός του καλού επειδή διηγήθηκε το γεγονός και θα έπρεπε να απαγορευτεί. Αυτό είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτό. Αυτό το επίπεδο σκληρότητας είναι τρομακτικό και σηματοδοτεί την κατάρρευση μιας ηθικής, αξιοπρεπούς και συμπονετικής κοινωνίας.

Είναι αρκετά κακό για το κοινό να πέφτει τόσο χαμηλά, αλλά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι πολιτικοί ηγέτες, οι διοικητές των νοσοκομείων, οι ιατρικοί σύλλογοι και οι επιτροπές χορήγησης ιατρικών αδειών ενεργούν με παρόμοιο ηθικά δυσλειτουργικό και σκληρό τρόπο.

Η ΛΟΓΙΚΉ, Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΈΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
Είχαν τα επιστημονικά στοιχεία, οι προσεκτικά διεξαχθείσες μελέτες, η κλινική εμπειρία και η ιατρική λογική κάποιο αποτέλεσμα στη διακοπή αυτών των αναποτελεσματικών και επικίνδυνων εμβολίων; Απολύτως όχι! Οι δρακόντειες προσπάθειες να εμβολιαστούν όλοι στον πλανήτη συνεχίζονται (εκτός από την ελίτ, τους ταχυδρομικούς υπαλλήλους, τα μέλη του Κογκρέσου και άλλους μυημένους)[31,62].

Στην περίπτωση όλων των άλλων φαρμάκων και των προηγούμενων συμβατικών εμβολίων που εξετάζονται από τον FDA, οι κατά τα άλλα ανεξήγητοι θάνατοι 50 ή λιγότερων ατόμων θα είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή της περαιτέρω διανομής του προϊόντος, όπως συνέβη το 1976 με το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων. Με περισσότερους από 18.000 θανάτους να έχουν αναφερθεί από το σύστημα VAERS για την περίοδο 14 Δεκεμβρίου 2020 και 31 Δεκεμβρίου 2021, καθώς και 139.126 σοβαρούς τραυματισμούς (συμπεριλαμβανομένων των θανάτων) για την ίδια περίοδο, δεν υπάρχει ακόμη κανένα ενδιαφέρον για τη διακοπή αυτού του θανατηφόρου προγράμματος εμβολίων[61].[61] Ακόμη χειρότερα, δεν υπάρχει καμία σοβαρή έρευνα από καμία κυβερνητική υπηρεσία για να διαπιστωθεί γιατί αυτοί οι άνθρωποι πεθαίνουν και τραυματίζονται σοβαρά και μόνιμα από αυτά τα εμβόλια[15,67].

Ο πόλεμος κατά των αποτελεσματικών φτηνών και πολύ ασφαλών επαναχρησιμοποιούμενων φαρμάκων και φυσικών ενώσεων, που έχουν αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας ότι έχουν σώσει εκατομμύρια ζωές σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο συνεχίζεται αλλά έχει ενταθεί σε ένταση[32,34,43].

Οι γιατροί ενημερώνονται ότι δεν μπορούν να παρέχουν αυτές τις σωτήριες για τη ζωή των ασθενών τους ενώσεις και ότι αν το κάνουν, θα απομακρυνθούν από το νοσοκομείο, θα τους αφαιρεθεί η άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος ή θα τιμωρηθούν με πολλούς άλλους τρόπους. Πάρα πολλά φαρμακεία έχουν αρνηθεί να εκτελέσουν συνταγές για ιβερμεκτίνη ή υδροξυχλωροκίνη, παρά το γεγονός ότι εκατομμύρια άνθρωποι λαμβάνουν αυτά τα φάρμακα με ασφάλεια για πάνω από 60 χρόνια στην περίπτωση της υδροξυχλωροκίνης και δεκαετίες για την ιβερμεκτίνη[33,36].[33,36] Αυτή η άρνηση εκτέλεσης συνταγών είναι πρωτοφανής και έχει σχεδιαστεί από εκείνους που θέλουν να αποτρέψουν εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας, οι οποίες βασίζονται στην προστασία της επέκτασης των εμβολίων σε όλους. Αρκετές εταιρείες που παρασκευάζουν την υδροξυχλωροκίνη συμφώνησαν να αδειάσουν τα αποθέματά τους από το φάρμακο, δωρίζοντάς τα στο Στρατηγικό Εθνικό Απόθεμα, καθιστώντας πολύ πιο δύσκολο να προμηθευτεί κανείς αυτό το φάρμακο[33] Γιατί να το κάνει αυτό η κυβέρνηση, όταν πάνω από 30 καλά τεκμηριωμένες μελέτες έχουν δείξει ότι αυτό το φάρμακο μείωσε τους θανάτους από 66% έως 92% σε άλλες χώρες, όπως η Ινδία, η Αίγυπτος, η Αργεντινή, η Γαλλία, η Νιγηρία, η Ισπανία, το Περού, το Μεξικό και άλλες[23].

Οι επικριτές αυτών των δύο σωτήριων για τη ζωή φαρμάκων χρηματοδοτούνται τις περισσότερες φορές από τον Bill Gates και τον Anthony Fauci, οι οποίοι κερδίζουν εκατομμύρια από αυτά τα εμβόλια[48,15].

Για να σταματήσουν περαιτέρω τη χρήση αυτών των φαρμάκων, η φαρμακοβιομηχανία και ο Bill Gates/Anthony Fauci χρηματοδότησαν ψεύτικες έρευνες για να υποστηρίξουν ότι η υδροξυχλωροκίνη ήταν ένα επικίνδυνο φάρμακο και μπορούσε να βλάψει την καρδιά[34]. για να κάνουν αυτή την απατηλή υπόθεση οι ερευνητές χορήγησαν στους πιο άρρωστους από τους ασθενείς με κολίτιδα μια σχεδόν θανατηφόρα δόση του φαρμάκου, σε μια δόση πολύ υψηλότερη από αυτή που χρησιμοποιούσαν σε οποιονδήποτε ασθενή με κολίτιδα ο Dr. Kory, ο McCullough και άλλοι “πραγματικοί” και συμπονετικοί γιατροί, γιατροί που πραγματικά θεράπευαν ασθενείς με κολίτιδα[23].

Τα ελεγχόμενα, αγκαλιά με τα σκυλιά των ΜΜΕ, φυσικά, σφυροκόπησαν το κοινό με ιστορίες για τη θανατηφόρα επίδραση της υδροξυ-χλωροκίνης, όλα με ένα τρομοκρατημένο βλέμμα ψεύτικου πανικού. Όλες αυτές οι ιστορίες για τους κινδύνους της ιβερμεκτίνης αποδείχθηκαν αναληθείς και ορισμένες από αυτές ήταν απίστευτα παράλογες[37,43].

Η επίθεση κατά της ιβερμεκτίνης ήταν ακόμη πιο άγρια από ό,τι κατά της υδροξυχλωροκίνης. Όλα αυτά, και πολλά άλλα, καταγράφονται σχολαστικά στο εξαιρετικό νέο βιβλίο του Robert Kennedy, Jr: The Real Anthony Fauci. Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health.[32] Αν σας ενδιαφέρει πραγματικά η αλήθεια και όλα όσα συνέβησαν από τότε που ξεκίνησε αυτή η θηριωδία, πρέπει όχι μόνο να διαβάσετε, αλλά και να μελετήσετε προσεκτικά αυτό το βιβλίο. Είναι πλήρως τεκμηριωμένο και καλύπτει όλα τα θέματα με μεγάλη λεπτομέρεια. Πρόκειται για μια σχεδιασμένη ανθρώπινη τραγωδία βιβλικών διαστάσεων από μερικούς από τους πιο άθλιους, άκαρδους, ψυχοπαθείς στην ιστορία.

Εκατομμύρια έχουν σκοτωθεί και σακατευτεί σκόπιμα, όχι μόνο από αυτόν τον κατασκευασμένο ιό, αλλά και από το ίδιο το εμβόλιο και από τα δρακόντεια μέτρα που χρησιμοποιήθηκαν από αυτές τις κυβερνήσεις για να “ελέγξουν την εξάπλωση της πανδημίας”. Δεν πρέπει να αγνοήσουμε τους “θανάτους από απόγνωση” που προκαλούνται από αυτά τα δρακόντεια μέτρα, οι οποίοι μπορεί να ξεπεράσουν τις εκατοντάδες χιλιάδες. Εκατομμύρια έχουν πεθάνει από την πείνα σε χώρες του τρίτου κόσμου ως αποτέλεσμα. Μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, από τους 800.000 που πέθαναν, όπως ισχυρίζονται οι ιατρικές γραφειοκρατίες, πολύ περισσότεροι από 600.000 από αυτούς τους θανάτους ήταν αποτέλεσμα της σκόπιμης παραμέλησης της έγκαιρης θεραπείας, της παρεμπόδισης της χρήσης εξαιρετικά αποτελεσματικών και ασφαλών επαναχρησιμοποιούμενων φαρμάκων, όπως η υδροξυ-χλωροκίνη και η ιβερμεκτίνη, και της αναγκαστικής χρήσης θανατηφόρων θεραπειών, όπως η ρεμδεσιβίρη και η χρήση αναπνευστήρων. Σε αυτό δεν υπολογίζονται οι θάνατοι από την απελπισία και την παραμελημένη ιατρική περίθαλψη που προκλήθηκαν από τα μέτρα κλειδώματος και νοσηλείας που επιβλήθηκαν στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης.

Για να επιδεινωθούν όλα αυτά, εξαιτίας των εντολών για εμβόλια σε όλο το προσωπικό των νοσοκομείων, χιλιάδες νοσηλευτές και άλλοι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία παραιτήθηκαν ή απολύθηκαν [17,30,51] Αυτό έχει οδηγήσει σε κρίσιμες ελλείψεις αυτών των ζωτικών εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και σε επικίνδυνες μειώσεις κλινών ΜΕΘ σε πολλά νοσοκομεία. Επιπλέον, όπως συνέβη στο Lewis County Healthcare System, ένα εξειδικευμένο νοσοκομειακό σύστημα στο Lowville της Νέας Υόρκης, έκλεισε τη μονάδα μητρότητας μετά την παραίτηση 30 εργαζομένων του νοσοκομείου λόγω των καταστροφικών εντολών της πολιτείας για την εντολή εμβολίων. Η ειρωνεία σε όλες αυτές τις περιπτώσεις παραιτήσεων είναι ότι οι διοικητές αποδέχθηκαν χωρίς δισταγμό αυτές τις μαζικές απώλειες προσωπικού, παρά τις φλυαρίες ότι υπέφεραν από την έλλειψη προσωπικού κατά τη διάρκεια μιας “κρίσης”. Αυτό είναι ιδιαίτερα αινιγματικό όταν μάθαμε ότι τα εμβόλια δεν εμπόδισαν τη μετάδοση του ιού και ότι η σημερινή επικρατούσα παραλλαγή είναι εξαιρετικά χαμηλής παθογένειας.

ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΌΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ
Ενώ οι περισσότεροι ερευνητές, ιολόγοι, ερευνητές λοιμωδών νοσημάτων και επιδημιολόγοι έχουν εκφοβιστεί και σιωπήσουν, ένας αυξανόμενος αριθμός ατόμων υψηλής ακεραιότητας με τεράστια τεχνογνωσία έχουν βγει μπροστά για να πουν την αλήθεια – ότι δηλαδή αυτά τα εμβόλια είναι θανατηφόρα.

Τα περισσότερα νέα εμβόλια πρέπει να περνούν από εκτεταμένες δοκιμές ασφαλείας για χρόνια πριν εγκριθούν. Οι νέες τεχνολογίες, όπως τα εμβόλια mRNA και DNA, απαιτούν τουλάχιστον 10 χρόνια προσεκτικών δοκιμών και εκτεταμένης παρακολούθησης. Αυτά τα νέα λεγόμενα εμβόλια “δοκιμάστηκαν” μόνο για 2 μήνες και στη συνέχεια τα αποτελέσματα αυτών των δοκιμών ασφαλείας κρατήθηκαν και συνεχίζουν να κρατούνται μυστικά. Η κατάθεση ενώπιον του γερουσιαστή Ron Johnson από αρκετούς που συμμετείχαν στη μελέτη των 2 μηνών δείχνει ότι ουσιαστικά δεν έγινε ποτέ καμία παρακολούθηση των συμμετεχόντων στη μελέτη πριν από την κυκλοφορία[67].[67] Οι καταγγελίες για επιπλοκές αγνοήθηκαν και παρά τις υποσχέσεις της Pfizer ότι όλα τα ιατρικά έξοδα που προκλήθηκαν από τα “εμβόλια” θα καταβάλλονταν από την Pfizer, τα άτομα αυτά δήλωσαν ότι δεν καταβλήθηκε κανένα[66].

Ως παράδειγμα της εξαπάτησης από την Pfizer, και τους άλλους κατασκευαστές εμβολίων mRNA, είναι η περίπτωση της 12χρονης Maddie de Garay, η οποία συμμετείχε στη μελέτη ασφάλειας του εμβολίου της Pfizer πριν από την κυκλοφορία του. Στην παρουσίαση της Γερουσιαστή Johnson με τις οικογένειες των τραυματιών του εμβολίου, η μητέρα της είπε για τις επαναλαμβανόμενες επιληπτικές κρίσεις του παιδιού της, ότι είναι πλέον καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, πρέπει να σιτίζεται με σωλήνα και υποφέρει από μόνιμη εγκεφαλική βλάβη. Στην αξιολόγηση ασφάλειας της Pfizer που υποβλήθηκε στον FDA η μόνη παρενέργεια που είχε ήταν “στομαχόπονος”. Κάθε άτομο υπέβαλε παρόμοιες τρομακτικές ιστορίες.

Οι Ιάπωνες κατέφυγαν σε αγωγή FOIA (Freedom of Information Act) για να αναγκάσουν την Pfizer να δώσει στη δημοσιότητα τη μυστική μελέτη βιοδιανομής της. Ο λόγος για τον οποίο η Pfizer ήθελε να την κρατήσει μυστική είναι ότι απέδειξε ότι η Pfizer είπε ψέματα στο κοινό και στις ρυθμιστικές αρχές σχετικά με την τύχη του περιεχομένου του εμβολίου που χορηγήθηκε με ένεση (το mRNA που περιβάλλεται από νανολιπιδικό φορέα). Ισχυρίστηκαν ότι παρέμεινε στο σημείο της ένεσης (στον ώμο), ενώ στην πραγματικότητα η δική τους μελέτη διαπίστωσε ότι εξαπλώθηκε ταχύτατα σε ολόκληρο το σώμα μέσω της κυκλοφορίας του αίματος εντός 48 ωρών.

Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι αυτοί οι θανατηφόροι φορείς νανολιπιδίων συγκεντρώθηκαν σε πολύ υψηλές συγκεντρώσεις σε διάφορα όργανα, συμπεριλαμβανομένων των αναπαραγωγικών οργάνων των ανδρών και των γυναικών, της καρδιάς, του ήπατος, του μυελού των οστών και του σπλήνα (ένα σημαντικό ανοσοποιητικό όργανο). Η υψηλότερη συγκέντρωση ήταν στις ωοθήκες και στο μυελό των οστών. Αυτοί οι φορείς νανολιπιδίων εναποτέθηκαν επίσης στον εγκέφαλο.

Ο Δρ Ryan Cole, ένας παθολόγος από το Αϊντάχο, ανέφερε μια δραματική έξαρση σε εξαιρετικά επιθετικούς καρκίνους μεταξύ των εμβολιασμένων ατόμων, (δεν αναφέρθηκε στα ΜΜΕ). Διαπίστωσε μια τρομακτικά υψηλή συχνότητα εμφάνισης εξαιρετικά επιθετικών καρκίνων σε εμβολιασμένα άτομα, ιδιαίτερα εξαιρετικά διεισδυτικών μελανωμάτων σε νέους ανθρώπους και καρκίνων της μήτρας σε γυναίκες[26] Άλλες αναφορές για ενεργοποίηση προηγουμένως ελεγχόμενων καρκίνων εμφανίζονται επίσης μεταξύ εμβολιασμένων καρκινοπαθών[47] Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει μελέτες για να επιβεβαιωθούν αυτές οι αναφορές, αλλά είναι απίθανο να γίνουν τέτοιες μελέτες, τουλάχιστον μελέτες που χρηματοδοτούνται από επιχορηγήσεις του NIH.

Η υψηλή συγκέντρωση πρωτεϊνών spike που βρέθηκε στις ωοθήκες στη μελέτη βιοδιανομής θα μπορούσε κάλλιστα να επηρεάσει τη γονιμότητα σε νεαρές γυναίκες, να μεταβάλει την έμμηνο ρύση και να τις θέσει σε αυξημένο κίνδυνο καρκίνου των ωοθηκών. Η υψηλή συγκέντρωση στο μυελό των οστών, θα μπορούσε επίσης να θέσει τους εμβολιασθέντες σε υψηλό κίνδυνο λευχαιμίας και λεμφώματος. Ο κίνδυνος λευχαιμίας είναι πολύ ανησυχητικός τώρα που άρχισαν να εμβολιάζουν παιδιά ηλικίας μόλις 5 ετών. Δεν έχουν διεξαχθεί μακροχρόνιες μελέτες από κανέναν από αυτούς τους κατασκευαστές των εμβολίων Covid-19, ειδικά όσον αφορά τον κίνδυνο πρόκλησης καρκίνου. Η χρόνια φλεγμονή συνδέεται στενά με την επαγωγή, την ανάπτυξη και την εισβολή του καρκίνου και τα εμβόλια διεγείρουν τη φλεγμονή.

Οι ασθενείς με καρκίνο ενημερώνονται ότι πρέπει να εμβολιαστούν με αυτά τα θανατηφόρα εμβόλια. Αυτό, κατά τη γνώμη μου, είναι παράλογο. Νεότερες μελέτες έχουν δείξει ότι αυτός ο τύπος εμβολίου εισάγει την πρωτεΐνη spike μέσα στον πυρήνα των κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος (και πιθανότατα πολλών τύπων κυττάρων) και μόλις βρεθεί εκεί, αναστέλλει δύο πολύ σημαντικά ένζυμα επιδιόρθωσης του DNA, τα BRCA1 και 53BP1, των οποίων καθήκον είναι να επιδιορθώνουν βλάβες στο DNA του κυττάρου[29].

Υπάρχει μια κληρονομική ασθένεια που ονομάζεται xeroderma pigmentosum στην οποία τα ένζυμα επιδιόρθωσης του DNA είναι ελαττωματικά. Αυτά τα κακοποιημένα άτομα αναπτύσσουν πολλαπλούς καρκίνους του δέρματος και πολύ υψηλή συχνότητα εμφάνισης καρκίνου των οργάνων ως αποτέλεσμα. Εδώ έχουμε ένα εμβόλιο που κάνει το ίδιο πράγμα, αλλά σε λιγότερο εκτεταμένο βαθμό.

Ένα από τα ελαττωματικά ένζυμα επιδιόρθωσης που προκαλούν αυτά τα εμβόλια ονομάζεται BRCA1, το οποίο σχετίζεται με σημαντικά υψηλότερη συχνότητα εμφάνισης καρκίνου του μαστού στις γυναίκες και καρκίνου του προστάτη στους άνδρες.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έγιναν ποτέ μελέτες σχετικά με διάφορες κρίσιμες πτυχές αυτού του τύπου εμβολίου.

Ποτέ δεν έχουν δοκιμαστεί για μακροπρόθεσμες επιδράσεις
Δεν έχουν ποτέ δοκιμαστεί για την πρόκληση αυτοανοσίας
Ποτέ δεν έχουν δοκιμαστεί κατάλληλα για την ασφάλειά τους κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε σταδίου της εγκυμοσύνης
Δεν έχουν γίνει μελέτες παρακολούθησης στα μωρά των εμβολιασμένων γυναικών.
Δεν υπάρχουν μακροχρόνιες μελέτες για τα παιδιά των εμβολιασμένων εγκύων γυναικών μετά τη γέννησή τους (ειδικά καθώς εμφανίζονται νευροαναπτυξιακά ορόσημα).
Ποτέ δεν έχει δοκιμαστεί για επιδράσεις σε έναν μακρύ κατάλογο ιατρικών παθήσεων:
Διαβήτης
Καρδιακές παθήσεις
Αθηροσκλήρωση
Νευροεκφυλιστικές ασθένειες
Νευροψυχιατρικές επιδράσεις
Πρόκληση διαταραχών του φάσματος του αυτισμού και σχιζοφρένειας
Μακροχρόνια ανοσολογική λειτουργία
Κάθετη μετάδοση ελαττωμάτων και διαταραχών
Καρκίνος
Αυτοάνοσες διαταραχές

Η προηγούμενη εμπειρία με τα εμβόλια της γρίπης καταδεικνύει σαφώς ότι οι μελέτες ασφάλειας που έγιναν από ερευνητές και κλινικούς γιατρούς με δεσμούς με φαρμακευτικές εταιρείες ήταν ουσιαστικά όλες είτε κακοφτιαγμένες είτε σκόπιμα σχεδιασμένες για να δείξουν ψευδώς την ασφάλεια και να συγκαλύψουν παρενέργειες και επιπλοκές. Αυτό καταδείχθηκε δραματικά με τις προαναφερθείσες ψεύτικες μελέτες που σχεδιάστηκαν για να δείξουν ότι η υδροξυχλωροκίνη και η ιβερμεκτίνη ήταν αναποτελεσματικές και πολύ επικίνδυνες για χρήση [34,36,37] Αυτές οι ψεύτικες μελέτες είχαν ως αποτέλεσμα εκατομμύρια θανάτους και σοβαρές καταστροφές στην υγεία παγκοσμίως. Όπως αναφέρθηκε, το 80% όλων των θανάτων ήταν περιττοί και θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί με φθηνά, ασφαλή επαναχρησιμοποιημένα φάρμακα με πολύ μακρύ ιστορικό ασφάλειας μεταξύ εκατομμυρίων ανθρώπων που τα έπαιρναν για δεκαετίες ή ακόμη και για μια ολόκληρη ζωή[43,44].

Είναι πέρα για πέρα ειρωνικό το γεγονός ότι αυτοί που ισχυρίζονται ότι είναι υπεύθυνοι για την προστασία της υγείας μας ενέκριναν ένα ανεπαρκώς δοκιμασμένο σύνολο εμβολίων που οδήγησε σε περισσότερους θανάτους σε λιγότερο από ένα χρόνο χρήσης από ό,τι όλα τα άλλα εμβόλια μαζί που δόθηκαν τα τελευταία 30 χρόνια. Η δικαιολογία τους όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι ήταν: “Έπρεπε να παραβλέψουμε κάποια μέτρα ασφαλείας επειδή επρόκειτο για μια θανατηφόρα πανδημία”[28,46].

Το 1986 ο πρόεδρος Ρήγκαν υπέγραψε την Εθνική Πράξη για τις Βλάβες από Παιδικά Εμβόλια, η οποία παρείχε γενική προστασία στους φαρμακοβιομήχανους των εμβολίων έναντι αγωγών για τραυματισμούς από οικογένειες ατόμων που τραυματίστηκαν από εμβόλια. Το Ανώτατο Δικαστήριο, σε μια γνωμοδότηση 57 σελίδων, αποφάσισε υπέρ των εταιρειών εμβολίων, επιτρέποντας ουσιαστικά στους κατασκευαστές εμβολίων να κατασκευάζουν και να διανέμουν επικίνδυνα, συχνά αναποτελεσματικά εμβόλια στον πληθυσμό χωρίς να φοβούνται νομικές συνέπειες. Το δικαστήριο επέμεινε σε ένα σύστημα αποζημίωσης για τραυματισμούς από εμβόλια, το οποίο έχει καταβάλει μόνο έναν πολύ μικρό αριθμό αμοιβών σε μεγάλο αριθμό σοβαρά τραυματισμένων ατόμων. Είναι γνωστό ότι είναι πολύ δύσκολο να λάβει κανείς αυτά τα βραβεία. Σύμφωνα με τη Διοίκηση Υγειονομικών Πόρων και Υπηρεσιών, από το 1988 το Πρόγραμμα Αποζημίωσης Βλαβών από Εμβόλια (VICP) συμφώνησε να καταβάλει 3.597 βραβεία μεταξύ 19.098 ατόμων που τραυματίστηκαν από εμβόλια, εφαρμόζοντας ένα συνολικό ποσό 3,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό συνέβαινε πριν από την εισαγωγή των εμβολίων Covid-19, στα οποία οι θάνατοι από μόνοι τους ξεπερνούν όλους τους θανάτους που σχετίζονται με όλα τα εμβόλια μαζί σε μια περίοδο τριάντα ετών.

Το 2018 ο πρόεδρος Τραμπ υπέγραψε τον νόμο για το “δικαίωμα στη δοκιμή”, ο οποίος επέτρεπε τη χρήση πειραματικών φαρμάκων και όλων των μη συμβατικών θεραπειών σε περιπτώσεις ακραίων ιατρικών καταστάσεων. Όπως είδαμε με την άρνηση πολλών νοσοκομείων και ακόμη και την καθολική άρνηση των πολιτειών να επιτρέψουν την ιβερμεκτίνη, την υδροξυ-χλωροκίνη ή οποιαδήποτε άλλη μη εγκεκριμένη “επίσημη” μέθοδο για τη θεραπεία ακόμη και ανίατων περιπτώσεων Covid-19, αυτά τα κακόβουλα άτομα αγνόησαν αυτόν τον νόμο.

Παραδόξως, δεν χρησιμοποίησαν την ίδια λογική ή το νόμο όταν επρόκειτο για την ιβερμεκτίνη και την υδροξυχλωροκίνη, οι οποίες είχαν υποβληθεί σε εκτεταμένες δοκιμές ασφάλειας από πάνω από 30 κλινικές μελέτες υψηλής ποιότητας και είχαν δώσει λαμπρές εκθέσεις τόσο για την αποτελεσματικότητα όσο και για την ασφάλεια σε πολλές χώρες. Επιπλέον, είχαμε ένα ιστορικό χρήσης για έως και 60 χρόνια από εκατομμύρια ανθρώπους, που χρησιμοποιούσαν αυτά τα φάρμακα παγκοσμίως, με εξαιρετικό ιστορικό ασφάλειας. Ήταν προφανές ότι μια ομάδα πολύ ισχυρών ανθρώπων σε συνδυασμό με φαρμακευτικούς ομίλους δεν ήθελαν να τελειώσει η πανδημία και ήθελαν τα εμβόλια ως τη μόνη θεραπευτική επιλογή. Το βιβλίο του Κένεντι παρουσιάζει αυτή την υπόθεση χρησιμοποιώντας εκτεταμένα στοιχεία και παραπομπές[14,32].

Ο Dr. James Thorpe, ειδικός στην ιατρική μητέρας-εμβρύου, καταδεικνύει ότι αυτά τα εμβόλια Covid-19 που χορηγήθηκαν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είχαν ως αποτέλεσμα 50 φορές μεγαλύτερη συχνότητα αποβολών από ό,τι αναφέρθηκε με όλα τα άλλα εμβόλια μαζί[28] Όταν εξετάζουμε το γράφημά του για τις εμβρυϊκές δυσμορφίες υπήρχε 144 φορές μεγαλύτερη συχνότητα εμβρυϊκών δυσμορφιών με τα εμβόλια Covid-19 που χορηγήθηκαν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σε σύγκριση με όλα τα άλλα εμβόλια μαζί. Ωστόσο, η Αμερικανική Ακαδημία Μαιευτικής και Γυναικολογίας και το Αμερικανικό Κολέγιο Μαιευτικής και Γυναικολογίας υποστηρίζουν την ασφάλεια αυτών των εμβολίων για όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης και μεταξύ των γυναικών που θηλάζουν τα μωρά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι ομάδες ιατρικών ειδικοτήτων έχουν λάβει σημαντική χρηματοδότηση από τη φαρμακευτική εταιρεία Pfizer. Το Αμερικανικό Κολέγιο Μαιευτικής και Γυναικολογίας, μόνο κατά το 4ο τρίμηνο του 2010, έλαβε συνολικά 11.000 δολάρια μόνο από τη φαρμακευτική εταιρεία Pfizer[70] Η χρηματοδότηση από τις επιχορηγήσεις του NIH είναι πολύ υψηλότερη[20]. Ο Peter Duesberg, εξαιτίας της τόλμης του να αμφισβητήσει την αγαπημένη θεωρία του Fauci για το AIDS που προκαλείται από τον ιό HIV, δεν έλαβε πλέον καμία από τις 30 αιτήσεις επιχορήγησης που είχε υποβάλει μετά τη δημοσιοποίησή τους. Πριν από αυτό το επεισόδιο, ως η κορυφαία αυθεντία για τους ρετροϊούς στον κόσμο, δεν είχε ποτέ απορριφθεί για επιχορήγηση από το NIH[39]. έτσι λειτουργεί το “διεφθαρμένο” σύστημα, παρόλο που μεγάλο μέρος των χρημάτων των επιχορηγήσεων προέρχεται από τους φόρους μας.

ΕΜΒΟΛΙΑ: ΘΕΡΜΕΣ ΠΑΡΤΙΔΕΣ-ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ
Μια νέα μελέτη ήρθε τώρα στην επιφάνεια, τα αποτελέσματα της οποίας είναι τρομακτικά[25]: Ένας ερευνητής του Πανεπιστημίου Kingston στο Λονδίνο, ολοκλήρωσε μια εκτεταμένη ανάλυση των δεδομένων VAERs (ένα υποτμήμα του CDC που συλλέγει εθελοντικά δεδομένα επιπλοκών από τα εμβόλια), στην οποία ομαδοποίησε τους αναφερόμενους θανάτους μετά από τα εμβόλια σύμφωνα με τους αριθμούς παρτίδας του κατασκευαστή των εμβολίων. Τα εμβόλια παρασκευάζονται σε μεγάλες παρτίδες που ονομάζονται παρτίδες. Αυτό που ανακάλυψε ήταν ότι τα εμβόλια χωρίζονται σε πάνω από 20.000 παρτίδες και ότι μία από κάθε 200 από αυτές τις παρτίδες (lots) είναι αποδεδειγμένα θανατηφόρα για όποιον λαμβάνει εμβόλιο από τη συγκεκριμένη παρτίδα, η οποία περιλαμβάνει χιλιάδες δόσεις εμβολίων.

Εξέτασε όλα τα παρασκευαζόμενα εμβόλια -Pfizer, Moderna, Johnson and Johnson (Janssen) κ.λπ. Διαπίστωσε ότι ανάμεσα σε κάθε 200 παρτίδες εμβολίων από την Pfizer και άλλους κατασκευαστές, μία παρτίδα από τις 200 βρέθηκε να είναι πάνω από 50 φορές πιο θανατηφόρα από παρτίδες εμβολίων από άλλες παρτίδες. Οι άλλες παρτίδες εμβολίων (παρτίδες) προκαλούσαν επίσης θανάτους και αναπηρίες, αλλά ούτε κατά διάνοια σε αυτόν τον βαθμό. Αυτές οι θανατηφόρες παρτίδες θα έπρεπε να είχαν εμφανιστεί τυχαία μεταξύ όλων των “εμβολίων”, εάν επρόκειτο για ένα ακούσιο γεγονός. Ωστόσο, διαπίστωσε ότι το 5% των εμβολίων ήταν υπεύθυνο για το 90% των σοβαρών ανεπιθύμητων συμβάντων, συμπεριλαμβανομένων των θανάτων. Η συχνότητα των θανάτων και των σοβαρών επιπλοκών μεταξύ αυτών των “καυτών παρτίδων” κυμαινόταν από πάνω από 1000% έως αρκετές χιλιάδες τοις εκατό υψηλότερη από συγκρίσιμες ασφαλέστερες παρτίδες. Αν νομίζετε ότι αυτό έγινε τυχαία – ξανασκεφτείτε το. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που “καυτές παρτίδες” κατασκευάστηκαν, κατά τη γνώμη μου, σκόπιμα και στάλθηκαν σε όλη τη χώρα -συνήθως εμβόλια που σχεδιάστηκαν για παιδιά. Σε ένα τέτοιο σκάνδαλο, “καυτές παρτίδες” ενός εμβολίου κατέληξαν όλες σε μια πολιτεία και η ζημία έγινε αμέσως εμφανής. Ποια ήταν η αντίδραση του παρασκευαστή; Δεν ήταν να αφαιρέσει τις θανατηφόρες παρτίδες του εμβολίου. Διέταξε την εταιρεία του να διασκορπίσει τις “καυτές παρτίδες” σε όλη τη χώρα, ώστε οι αρχές να μη δουν την προφανή θανατηφόρα επίδραση.

Όλες οι παρτίδες ενός εμβολίου είναι αριθμημένες – για παράδειγμα, η Modera τις επισημαίνει με κωδικούς όπως 013M20A. Σημειώνεται ότι οι αριθμοί παρτίδων τελείωναν είτε σε 20Α είτε σε 21Α. Οι παρτίδες που τελείωναν σε 20Α ήταν πολύ πιο τοξικές από αυτές που τελείωναν σε 21Α. Οι παρτίδες που έληγαν σε 20Α είχαν περίπου 1700 ανεπιθύμητα συμβάντα, έναντι μερικών εκατοντάδων έως είκοσι ή τριάντα συμβάντων για τις παρτίδες 21Α. Αυτό το παράδειγμα εξηγεί γιατί ορισμένοι άνθρωποι είχαν ελάχιστα ή καθόλου ανεπιθύμητα συμβάντα μετά τη λήψη του εμβολίου, ενώ άλλοι είτε σκοτώθηκαν είτε υπέστησαν σοβαρή και μόνιμη βλάβη. Για να δείτε την εξήγηση του ερευνητή, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.bitchute.com/video/6xIYPZBkydsu/. Κατά τη γνώμη μου αυτά τα παραδείγματα υποδηλώνουν έντονα μια σκόπιμη τροποποίηση της παραγωγής του “εμβολίου” ώστε να περιλαμβάνει θανατηφόρες παρτίδες.

Έχω συναντήσει και συνεργαστεί με αρκετούς ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την ασφάλεια των εμβολίων και μπορώ να σας πω ότι δεν είναι οι κακοί αντιεμβολιαστές που σας λένε ότι είναι. Είναι άνθρωποι με υψηλές αρχές, ηθική, συμπονετικοί, πολλοί από τους οποίους είναι κορυφαίοι ερευνητές και άνθρωποι που έχουν μελετήσει εκτενώς το θέμα. Robert Kennedy, Jr, Barbara Lou Fisher, Dr. Meryl Nass, καθηγητής Christopher Shaw, Megan Redshaw, Dr. Sherri Tenpenny, Dr. Joseph Mercola, Neil Z. Miller, Dr. Lucija Tomjinovic, Dr. Stephanie Seneff, Dr. Steve Kirsch και Dr. Peter McCullough για να αναφέρω μόνο μερικούς. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν και πολλά να χάσουν. Τους επιτίθενται λυσσαλέα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι κυβερνητικές υπηρεσίες και οι ελίτ δισεκατομμυριούχοι που νομίζουν ότι πρέπει να ελέγχουν τον κόσμο και όλους τους ανθρώπους σε αυτόν.

ΓΙΑΤΙ Ο FAUCI ΔΕΝ ΉΘΕΛΕ ΑΥΤΟΨΙΕΣ ΌΣΩΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ;
Υπάρχουν πολλά πράγματα σχετικά με αυτή την “πανδημία” που είναι πρωτοφανή στην ιατρική ιστορία. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά είναι ότι στο αποκορύφωμα της πανδημίας γίνονταν τόσο λίγες αυτοψίες, ειδικά ολικές αυτοψίες. Ένας μυστηριώδης ιός εξαπλωνόταν ταχύτατα σε όλο τον κόσμο, μια επιλεγμένη ομάδα ανθρώπων με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα αρρώσταινε σοβαρά και πολλοί πέθαιναν και ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα μπορούσαμε να αποκτήσουμε γρήγορα τις περισσότερες γνώσεις σχετικά με αυτόν τον ιό – η αυτοψία – αποθαρρύνθηκε.

Ο Guerriero σημείωσε ότι μέχρι τα τέλη Απριλίου του 2020 είχαν πεθάνει περίπου 150.000 άνθρωποι, ωστόσο είχαν διενεργηθεί και αναφερθεί στην ιατρική βιβλιογραφία μόνο 16 αυτοψίες[24], από τις οποίες μόνο επτά ήταν πλήρεις αυτοψίες, ενώ οι υπόλοιπες 9 ήταν μερικές ή με βιοψία με βελόνα ή με βιοψία τομής. Μόνο μετά από 170.000 θανάτους από το Covid-19 και τέσσερις μήνες μετά την έναρξη της πανδημίας έγιναν πράγματι οι πρώτες σειρές αυτοψιών, δηλαδή περισσότερες από δέκα. Και μόνο μετά από 280.000 θανάτους και έναν ακόμη μήνα, έγιναν οι πρώτες μεγάλες σειρές αυτοψιών, περίπου 80.[22] Ο Sperhake, σε μια έκκληση να γίνονται αυτοψίες χωρίς αμφισβήτηση, σημείωσε ότι η πρώτη πλήρης αυτοψία που αναφέρθηκε στη βιβλιογραφία μαζί με φωτομικρογραφίες εμφανίστηκε σε ένα ιατρικό-νομικό περιοδικό από την Κίνα τον Φεβρουάριο του 2020.[41,68] Ο Sperhake εξέφρασε σύγχυση σχετικά με το γιατί υπήρχε απροθυμία να γίνουν αυτοψίες κατά τη διάρκεια της κρίσης, αλλά ήξερε ότι δεν προερχόταν από τους παθολόγους. Η ιατρική βιβλιογραφία ήταν γεμάτη με εκκλήσεις από παθολόγους για τη διενέργεια περισσότερων αυτοψιών.[58] Ο Sperhake σημείωσε επίσης ότι το Ινστιτούτο Robert Koch (Το γερμανικό σύστημα παρακολούθησης της υγείας) τουλάχιστον αρχικά συμβούλευε να μην γίνονται αυτοψίες. Γνώριζε επίσης ότι εκείνη την εποχή 200 συμμετέχοντα ιδρύματα αυτοψίας στις Ηνωμένες Πολιτείες είχαν πραγματοποιήσει τουλάχιστον 225 αυτοψίες μεταξύ 14 πολιτειών.

Κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι αυτή η έλλειψη αυτοψιών βασίστηκε στο φόβο της κυβέρνησης για μόλυνση των παθολόγων, αλλά μια μελέτη 225 αυτοψιών σε περιπτώσεις Covid-19 έδειξε μόνο μία περίπτωση μόλυνσης μεταξύ των παθολόγων και αυτό κατέληξε στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για μόλυνση που μεταδόθηκε αλλού[19]. ο Guerriero τελειώνει το άρθρο του ζητώντας περισσότερες αυτοψίες με αυτή την παρατήρηση: “ώμο με ώμο, κλινικοί και ιατροδικαστές παθολόγοι ξεπέρασαν τα εμπόδια των αυτοψιών σε θύματα του Covid-19 και με τον τρόπο αυτό παρήγαγαν πολύτιμες γνώσεις σχετικά με την παθοφυσιολογία της αλληλεπίδρασης μεταξύ του SARS-CoV-2 και του ανθρώπινου οργανισμού, συμβάλλοντας έτσι στην κατανόηση της νόσου”[24].

Οι υποψίες σχετικά με την παγκόσμια απροθυμία των εθνών να επιτρέψουν πλήρεις μεταθανάτιες μελέτες σε θύματα του Covid-19 μπορεί να βασίζονται στην ιδέα ότι αυτό ήταν κάτι περισσότερο από τυχαίο. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο πιθανότητες που ξεχωρίζουν. Πρώτον, εκείνοι που ηγήθηκαν της εξέλιξης αυτού του “μη πανδημικού” γεγονότος σε μια αντιληπτή παγκόσμια “θανατηφόρα πανδημία”, έκρυβαν ένα σημαντικό μυστικό που οι αυτοψίες θα μπορούσαν να τεκμηριώσουν. Δηλαδή, πόσοι ακριβώς από τους θανάτους προκλήθηκαν πραγματικά από τον ιό; Για να εφαρμόσουν δρακόντεια μέτρα, όπως η υποχρεωτική χρήση μάσκας, τα λουκέτα, η καταστροφή επιχειρήσεων και τελικά ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, χρειάζονταν πολύ μεγάλο αριθμό νεκρών που είχαν μολυνθεί από τον ιό covid-19. Ο φόβος θα ήταν η κινητήρια δύναμη για όλα αυτά τα καταστροφικά προγράμματα ελέγχου της πανδημίας.

Οι Elder et al στη μελέτη του κατέταξαν τα ευρήματα των αυτοψιών σε τέσσερις ομάδες[22].

Σίγουρος θάνατος του Covid-19
Πιθανώς θάνατος από Covid-19
Πιθανός θάνατος του Covid-19
Δεν σχετίζεται με το Covid-19, παρά το θετικό τεστ.
Αυτό που ενδεχομένως ανησυχούσε ή και τρομοκρατούσε τους μηχανικούς αυτής της πανδημίας ήταν ότι οι νεκροψίες θα μπορούσαν απλώς να δείξουν, και το έκαναν, ότι ένας αριθμός από αυτούς τους αποκαλούμενους θανάτους από Covid-19 πέθανε στην πραγματικότητα από τις συνυπάρχουσες ασθένειές τους. Στη συντριπτική πλειονότητα των μελετών αυτοψίας που αναφέρθηκαν, οι παθολόγοι σημείωσαν πολλαπλές συνυπάρχουσες παθήσεις, οι περισσότερες από τις οποίες στα άκρα της ζωής θα μπορούσαν από μόνες τους να αποβούν μοιραίες. Προηγουμένως ήταν γνωστό ότι οι ιοί του κοινού κρυολογήματος είχαν 8% θνησιμότητα σε οίκους ευγηρίας.

Επιπλέον, από τις αυτοψίες θα μπορούσαν να προκύψουν πολύτιμα στοιχεία που θα βελτίωναν τις κλινικές θεραπείες και θα μπορούσαν ενδεχομένως να καταδείξουν τη θανατηφόρα επίδραση των υποχρεωτικών πρωτοκόλλων που είχε επιβάλει το CDC σε όλα τα νοσοκομεία, όπως η χρήση αναπνευστήρων και το θανατηφόρο, νεφροκαταστροφικό φάρμακο remdesivir. Οι αυτοψίες κατέδειξαν επίσης συσσωρευμένα ιατρικά λάθη και κακής ποιότητας φροντίδα, καθώς η θωράκιση των γιατρών στις μονάδες εντατικής θεραπείας από τα μάτια των μελών της οικογένειας οδηγεί αναπόφευκτα σε χειρότερης ποιότητας φροντίδα, όπως ανέφεραν αρκετοί νοσηλευτές που εργάζονταν σε αυτούς τους τομείς[53-55].

Όσο άσχημα κι αν ήταν όλα αυτά, το ίδιο ακριβώς πράγμα γίνεται και στην περίπτωση των θανάτων από το εμβόλιο Covid – πολύ λίγες πλήρεις αυτοψίες έχουν γίνει για να κατανοηθεί γιατί πέθαναν αυτοί οι άνθρωποι, δηλαδή μέχρι πρόσφατα. Δύο εξαιρετικά εξειδικευμένοι ερευνητές, ο Dr. Sucharit Bhakdi, μικροβιολόγος και ειδικός σε θέματα λοιμωδών νοσημάτων, και ο Dr. Arne Burkhardt, παθολόγος με μεγάλη δημοσιότητα, ο οποίος έχει διατελέσει καθηγητής παθολογίας σε πολλά διάσημα ιδρύματα, πραγματοποίησαν πρόσφατα αυτοψίες σε 15 άτομα που πέθαναν μετά τον εμβολιασμό. Αυτό που βρήκαν εξηγεί γιατί τόσοι πολλοί πεθαίνουν και εμφανίζουν βλάβες στα όργανα και θανατηφόρους θρόμβους αίματος[5].

Διαπίστωσαν ότι οι 14 από τους δεκαπέντε ανθρώπους πέθαναν ως αποτέλεσμα των εμβολίων και όχι από άλλες αιτίες. Ο Dr. Burkhardt, ο παθολόγος, παρατήρησε εκτεταμένες ενδείξεις ανοσολογικής επίθεσης στα όργανα και τους ιστούς των ατόμων που υποβλήθηκαν σε αυτοψία – ειδικά στην καρδιά τους. Τα στοιχεία αυτά περιελάμβαναν εκτεταμένη εισβολή σε μικρά αιμοφόρα αγγεία με τεράστιο αριθμό λεμφοκυττάρων, τα οποία προκαλούν εκτεταμένη καταστροφή των κυττάρων όταν εξαπολύονται. Άλλα όργανα, όπως οι πνεύμονες και το συκώτι, παρατηρήθηκαν επίσης να έχουν εκτεταμένες βλάβες. Τα ευρήματα αυτά υποδεικνύουν ότι τα εμβόλια προκαλούσαν επίθεση του οργανισμού στον εαυτό του με θανατηφόρες συνέπειες. Μπορεί κανείς εύκολα να καταλάβει γιατί ο Anthony Fauci, καθώς και οι υπεύθυνοι δημόσιας υγείας και όλοι όσοι προωθούν έντονα αυτά τα εμβόλια, αποθάρρυναν δημοσίως τις αυτοψίες στους εμβολιασμένους που στη συνέχεια πέθαναν. Μπορεί επίσης να καταλάβει κανείς ότι στην περίπτωση των εμβολίων, τα οποία ήταν ουσιαστικά μη δοκιμασμένα πριν εγκριθούν για το ευρύ κοινό, τουλάχιστον οι ρυθμιστικές αρχές θα έπρεπε να είχαν υποχρεωθεί να παρακολουθούν και να αναλύουν προσεκτικά όλες τις σοβαρές επιπλοκές και σίγουρα τους θανάτους που συνδέονται με αυτά τα εμβόλια. Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι με πλήρεις αυτοψίες.

Ενώ μάθαμε σημαντικές πληροφορίες από αυτές τις αυτοψίες, αυτό που πραγματικά χρειάζεται είναι ειδικές μελέτες των ιστών όσων πέθαναν μετά τον εμβολιασμό για την παρουσία διήθησης πρωτεϊνών spike σε όλα τα όργανα και τους ιστούς. Αυτή θα ήταν μια κρίσιμη πληροφορία, καθώς μια τέτοια διήθηση θα είχε ως αποτέλεσμα σοβαρές βλάβες σε όλους τους ιστούς και τα όργανα που εμπλέκονται -ιδιαίτερα στην καρδιά, τον εγκέφαλο και το ανοσοποιητικό σύστημα. Μελέτες σε ζώα το έχουν αποδείξει αυτό. Σε αυτά τα εμβολιασμένα άτομα η πηγή αυτών των πρωτεϊνών αιχμής θα ήταν τα εγχυόμενα νανολιπίδια-φορείς του mRNA που παράγει την πρωτεΐνη αιχμής. Είναι προφανές ότι οι κυβερνητικές υγειονομικές αρχές και οι φαρμακοβιομηχανίες αυτών των “εμβολίων” δεν θέλουν να γίνουν αυτές οι κρίσιμες μελέτες, καθώς το κοινό θα εξοργιζόταν και θα απαιτούσε τον τερματισμό του προγράμματος εμβολιασμού και τη δίωξη των εμπλεκόμενων ατόμων που το κάλυψαν.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

Ζούμε όλοι μας μια από τις πιο δραστικές αλλαγές στον πολιτισμό, το οικονομικό σύστημα, καθώς και το πολιτικό σύστημα στην ιστορία του έθνους μας, καθώς και του υπόλοιπου κόσμου. Μας έχουν πει ότι δεν θα επιστρέψουμε ποτέ στην “κανονικότητα” και ότι έχει σχεδιαστεί μια μεγάλη επανεκκίνηση για τη δημιουργία μιας “νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων”. Όλα αυτά έχουν περιγραφεί από τον Klaus Schwab, επικεφαλής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, στο βιβλίο του για τη “Μεγάλη Επαναφορά”[66]. Το βιβλίο αυτό δίνει πολλές πληροφορίες για τον τρόπο σκέψης των ουτοπιστών, οι οποίοι είναι περήφανοι που ισχυρίζονται ότι αυτή η πανδημική “κρίση” είναι ο τρόπος με τον οποίο θα εγκαινιάσουν έναν νέο κόσμο. Αυτή η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων βρίσκεται στα σχεδιαστήρια των ελίτ χειραγωγών για πάνω από έναν αιώνα[73,74].[73,74] Στην παρούσα εργασία έχω επικεντρωθεί στις καταστροφικές συνέπειες που είχε αυτό στο σύστημα ιατρικής περίθαλψης στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά περιλαμβάνει επίσης μεγάλο μέρος του δυτικού κόσμου. Σε προηγούμενες εργασίες έχω συζητήσει την αργή διάβρωση της παραδοσιακής ιατρικής περίθαλψης στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πώς το σύστημα αυτό έχει γίνει όλο και πιο γραφειοκρατικό και καθεστωτικό[7,8].[7,8] Αυτή η διαδικασία επιταχυνόταν γρήγορα, αλλά η εμφάνιση αυτής της, κατά τη γνώμη μου, κατασκευασμένης “πανδημίας” μεταμόρφωσε το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης μέσα σε μια νύχτα.

Όπως είδατε, μια άνευ προηγουμένου σειρά γεγονότων έλαβε χώρα στο πλαίσιο αυτού του συστήματος. Οι διοικητές των νοσοκομείων, για παράδειγμα, ανέλαβαν τη θέση ιατρικών δικτατόρων, διατάσσοντας τους γιατρούς να ακολουθούν πρωτόκολλα που δεν προέρχονται από εκείνους που έχουν εκτεταμένη εμπειρία στη θεραπεία αυτού του ιού, αλλά μάλλον από μια ιατρική γραφειοκρατία που δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ ούτε έναν ασθενή με COVID-19. Η υποχρεωτική χρήση αναπνευστήρων σε ασθενείς με Covid-19 στη ΜΕΘ, για παράδειγμα, επιβλήθηκε σε όλα τα ιατρικά συστήματα και οι διαφωνούντες γιατροί απομακρύνθηκαν γρήγορα από τις θέσεις τους ως φροντιστές, παρά την επίδειξη αισθητά βελτιωμένων μεθόδων θεραπείας. Περαιτέρω, οι γιατροί διατάχθηκαν να χρησιμοποιούν το φάρμακο remdesivir παρά την αποδεδειγμένη τοξικότητα, την έλλειψη αποτελεσματικότητας και το υψηλό ποσοστό επιπλοκών του. Τους είπαν να χρησιμοποιούν φάρμακα που εξασθενούσαν την αναπνοή και να καλύπτουν κάθε ασθενή, παρά την εξασθενημένη αναπνοή του ασθενούς. Σε κάθε περίπτωση, όσοι αρνούνταν να κακοποιήσουν τους ασθενείς τους απομακρύνονταν από το νοσοκομείο και αντιμετώπιζαν ακόμη και την απώλεια της άδειας -ή και χειρότερα.

Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιατρική ιστορία, η πρώιμη ιατρική θεραπεία αυτών των μολυσμένων ασθενών αγνοήθηκε σε εθνικό επίπεδο. Μελέτες έδειξαν ότι η έγκαιρη ιατρική θεραπεία έσωζε το 80% του υψηλότερου αριθμού αυτών των μολυσμένων ατόμων όταν ξεκινούσε από ανεξάρτητους γιατρούς. 43,44 Η έγκαιρη θεραπεία θα μπορούσε να είχε σώσει πάνω από 640.000 ζωές κατά τη διάρκεια αυτής της “πανδημίας”. Παρά την απόδειξη της δύναμης αυτών των πρώιμων θεραπειών, οι δυνάμεις που έλεγχαν την ιατρική περίθαλψη συνέχισαν αυτή την καταστροφική πολιτική.

Οι οικογένειες δεν επιτρεπόταν να δουν τους αγαπημένους τους, αναγκάζοντας αυτά τα πολύ άρρωστα άτομα στα νοσοκομεία να αντιμετωπίσουν το θάνατό τους μόνα τους. Για να προστεθεί το κακό στο κακό, οι κηδείες περιορίζονταν σε λίγα πενθούντα μέλη της οικογένειας, στα οποία δεν επιτρεπόταν καν να καθίσουν μαζί. Την ίδια στιγμή, μεγάλα καταστήματα, όπως η Walmart και η Cosco, επιτρεπόταν να λειτουργούν με ελάχιστους περιορισμούς. Οι ασθενείς των γηροκομείων δεν επιτρεπόταν επίσης να έχουν οικογενειακές επισκέψεις, και πάλι αναγκάζονταν να πεθάνουν μοναχικά. Όλο αυτό το διάστημα, σε διάφορες πολιτείες, με πιο διαφανή την πολιτεία της Νέας Υόρκης, μολυσμένοι ηλικιωμένοι μεταφέρονταν σκόπιμα από νοσοκομεία σε γηροκομεία, με αποτέλεσμα να είναι πολύ υψηλά τα ποσοστά θανάτου αυτών των ενοίκων γηροκομείων. Στην αρχή αυτής της “πανδημίας” πάνω από το 50% του συνόλου των θανάτων συνέβαιναν σε οίκους ευγηρίας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της “πανδημίας” μας τροφοδοτούσαν με μια ατελείωτη σειρά ψεμάτων, διαστρεβλώσεων και παραπληροφόρησης τα μέσα ενημέρωσης, οι αξιωματούχοι δημόσιας υγείας, οι ιατρικές γραφειοκρατίες (CDC, FDA και WHO) και οι ιατρικοί σύλλογοι. Οι γιατροί, οι επιστήμονες και οι ειδικοί στις λοιμώδεις θεραπείες που δημιούργησαν ενώσεις με σκοπό την ανάπτυξη αποτελεσματικότερων και ασφαλέστερων θεραπειών, δαιμονοποιήθηκαν τακτικά, παρενοχλήθηκαν, ντροπιάστηκαν, εξευτελίστηκαν και βίωσαν την απώλεια της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος, την απώλεια των προνομίων των νοσοκομείων και, σε τουλάχιστον μία περίπτωση, διατάχθηκε να υποβληθούν σε ψυχιατρική εξέταση[2,65,71].

Στον Anthony Fauci δόθηκε ουσιαστικά ο απόλυτος έλεγχος όλων των μορφών ιατρικής περίθαλψης κατά τη διάρκεια αυτού του γεγονότος, συμπεριλαμβανομένης της επιμονής ότι τα φάρμακα από τα οποία κέρδιζε να χρησιμοποιούνται από όλους τους θεράποντες ιατρούς. Διέταξε τη χρήση μασκών, παρά το γεγονός ότι στην αρχή γελούσε με τη χρήση μασκών για το φιλτράρισμα ενός ιού. Κυβερνήτες, δήμαρχοι και πολλές επιχειρήσεις ακολούθησαν τις εντολές του χωρίς αμφισβήτηση.

Τα δρακόντεια μέτρα που χρησιμοποιούνταν, οι μάσκες, τα λουκέτα, οι εξετάσεις των μη μολυσμένων, η χρήση του ανακριβούς τεστ PCR, η κοινωνική απομάκρυνση και η ανίχνευση επαφών είχαν αποδειχθεί στο παρελθόν ότι ήταν ελάχιστα ή καθόλου χρήσιμα κατά τη διάρκεια προηγούμενων πανδημιών, ωστόσο όλες οι προσπάθειες απόρριψης αυτών των μεθόδων ήταν άκαρπες. Ορισμένες πολιτείες αγνόησαν αυτές τις δρακόντειες εντολές και είχαν είτε τα ίδια είτε λιγότερα κρούσματα, καθώς και θανάτους, όπως οι πολιτείες με τα πιο αυστηρά επιβαλλόμενα μέτρα. Και πάλι, καμία ποσότητα αποδεικτικών στοιχείων ή προφανών διαδηλώσεων προς αυτή την κατεύθυνση δεν είχε καμία επίδραση στον τερματισμό αυτών των κοινωνικά καταστροφικών μέτρων. Ακόμα και όταν ολόκληρες χώρες, όπως η Σουηδία, η οποία απέφυγε όλα αυτά τα μέτρα, κατέδειξαν ίσα ποσοστά λοιμώξεων και νοσηλείας με τα κράτη με τα αυστηρότερα, πολύ δρακόντεια μέτρα, δεν επήλθε καμία αλλαγή πολιτικής από τα ελεγκτικά όργανα. Καμία ποσότητα αποδεικτικών στοιχείων δεν άλλαξε τίποτα.

Οι ειδικοί στην ψυχολογία των καταστροφικών γεγονότων, όπως οι οικονομικές καταρρεύσεις, οι μεγάλες καταστροφές και οι προηγούμενες πανδημίες απέδειξαν ότι τα δρακόντεια μέτρα έχουν τεράστιο κόστος με τη μορφή “θανάτων από απελπισία” και με δραματική αύξηση των σοβαρών ψυχολογικών διαταραχών. Οι επιπτώσεις αυτών των πανδημικών μέτρων στη νευροανάπτυξη των παιδιών είναι καταστροφικές και σε μεγάλο βαθμό μη αναστρέψιμες.

Με την πάροδο του χρόνου δεκάδες χιλιάδες θα μπορούσαν να πεθάνουν ως αποτέλεσμα αυτής της ζημίας. Ακόμη και όταν άρχισαν να εμφανίζονται αυτές οι προβλέψεις, οι ελεγκτές αυτής της “πανδημίας” συνέχισαν ολοταχώς. Η δραστική αύξηση των αυτοκτονιών, η αύξηση της παχυσαρκίας, η αύξηση της χρήσης ναρκωτικών και αλκοόλ, η επιδείνωση πολλών μέτρων υγείας και η τρομακτική αύξηση των ψυχιατρικών διαταραχών, ιδίως της κατάθλιψης και του άγχους, αγνοήθηκαν από τους αξιωματούχους που έλεγχαν αυτό το γεγονός.

Τελικά μάθαμε ότι πολλοί από τους θανάτους ήταν αποτέλεσμα ιατρικής αμέλειας. Άτομα με χρόνιες παθήσεις, διαβήτη, καρκίνο, καρδιαγγειακά νοσήματα και νευρολογικές παθήσεις δεν παρακολουθούνταν πλέον σωστά στις κλινικές και τα ιατρεία τους. Οι μη επείγουσες χειρουργικές επεμβάσεις είχαν τεθεί σε αναμονή. Πολλοί από αυτούς τους ασθενείς επέλεξαν να πεθάνουν στο σπίτι τους παρά να διακινδυνεύσουν να πάνε στα νοσοκομεία και πολλοί θεωρούσαν τα νοσοκομεία “σπίτια του θανάτου”.

Οι καταγραφές των θανάτων έδειξαν ότι υπήρξε αύξηση των θανάτων μεταξύ των ατόμων ηλικίας 75 ετών και άνω, η οποία εξηγείται κυρίως από τις λοιμώξεις από το Covid-19, αλλά για τις ηλικίες μεταξύ 65 και 74 ετών, οι θάνατοι είχαν αυξηθεί πολύ πριν από την έναρξη της πανδημίας[69]. Ορισμένοι από αυτούς τους θανάτους εξηγούνται από τη δραματική αύξηση των θανάτων που σχετίζονται με τα ναρκωτικά, περίπου 20.000 περισσότεροι από το 2019. Οι θάνατοι που σχετίζονται με το αλκοόλ αυξήθηκαν επίσης σημαντικά και οι ανθρωποκτονίες αυξήθηκαν σχεδόν 30% στην ομάδα 18 έως 65 ετών.

Ο επικεφαλής της ασφαλιστικής εταιρείας OneAmerica δήλωσε ότι τα στοιχεία τους έδειξαν ότι το ποσοστό θανάτων για τα άτομα ηλικίας 18 έως 64 ετών είχε αυξηθεί κατά 40% σε σχέση με την προ της πανδημίας περίοδο[21]. ο Σκοτ Ντέιβιντσον, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, δήλωσε ότι αυτό αντιπροσώπευε το υψηλότερο ποσοστό θανάτων στην ιστορία των ασφαλιστικών αρχείων, η οποία κάνει κάθε χρόνο εκτεταμένες συλλογές δεδομένων για τα ποσοστά θανάτων. Ο Ντέιβιντσον σημείωσε επίσης ότι τόσο υψηλή αύξηση του ποσοστού θανάτου δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ στην ιστορία της συλλογής δεδομένων θανάτου. Προηγούμενες καταστροφές μνημειώδους έκτασης δεν αύξησαν τα ποσοστά θανάτου περισσότερο από 10 τοις εκατό, το 40% είναι πρωτοφανές.

Η δρ Λίντσεϊ Γουίβερ, επικεφαλής ιατρός της Ιντιάνα, δήλωσε ότι οι νοσηλείες στην Ιντιάνα είναι υψηλότερες από κάθε άλλη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια. Αυτό είναι κρίσιμης σημασίας, δεδομένου ότι τα εμβόλια υποτίθεται ότι θα μείωναν σημαντικά τους θανάτους, αλλά συνέβη το αντίθετο. Τα νοσοκομεία κατακλύζονται από επιπλοκές του εμβολίου και ανθρώπους σε κρίσιμη κατάσταση από την ιατρική αμέλεια που προκλήθηκε από τα λουκέτα και άλλα μέτρα πανδημίας[46,56].

Ένας δραματικός αριθμός αυτών των ανθρώπων πεθαίνει τώρα, με την έξαρση να συμβαίνει μετά την εισαγωγή των εμβολίων. Τα ψέματα που ρέουν από εκείνους που έχουν αυτοδιοριστεί ως ιατρικοί δικτάτορες είναι ατελείωτα. Πρώτον, μας είπαν ότι το λουκέτο θα διαρκούσε μόνο δύο εβδομάδες, διήρκεσε πάνω από ένα χρόνο. Στη συνέχεια μας είπαν ότι οι μάσκες ήταν αναποτελεσματικές και δεν χρειαζόταν να τις φοράμε. Γρήγορα αυτό ανατράπηκε. Στη συνέχεια μας είπαν ότι η υφασμάτινη μάσκα ήταν πολύ αποτελεσματική, τώρα δεν είναι και ότι όλοι θα πρέπει να φορούν μάσκα N95 και πριν από αυτό ότι θα πρέπει να φορούν διπλή μάσκα. Μας είπαν ότι υπήρχε σοβαρή έλλειψη αναπνευστικών συσκευών, μετά ανακαλύψαμε ότι κάθονται αχρησιμοποίητες σε αποθήκες και σε χωματερές της πόλης, ακόμα στα κιβώτια συσκευασίας τους. Μας ενημέρωσαν ότι τα νοσοκομεία ήταν γεμάτα κυρίως με ανεμβολίαστους και αργότερα ανακαλύψαμε ότι το ακριβώς αντίθετο ίσχυε σε όλο τον κόσμο. Μας είπαν ότι το εμβόλιο ήταν 95% αποτελεσματικό, για να μάθουμε ότι στην πραγματικότητα τα εμβόλια προκαλούν προοδευτική διάβρωση της έμφυτης ανοσίας.

Κατά την κυκλοφορία των εμβολίων, οι γυναίκες ενημερώθηκαν ότι τα εμβόλια ήταν ασφαλή σε όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης, για να ανακαλύψουν ότι δεν είχαν γίνει μελέτες για την ασφάλεια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης κατά τη διάρκεια των “δοκιμών ασφαλείας” πριν από την κυκλοφορία του εμβολίου. Μας είπαν ότι οι προσεκτικές δοκιμές σε εθελοντές πριν από την έγκριση της EUA για δημόσια χρήση κατέδειξαν την ακραία ασφάλεια των εμβολίων, μόνο για να μάθουμε ότι αυτά τα άτυχα υποκείμενα δεν παρακολουθήθηκαν, οι ιατρικές επιπλοκές που προκλήθηκαν από τα εμβόλια δεν πληρώθηκαν και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης κάλυψαν όλα αυτά. [67] Μάθαμε επίσης ότι οι φαρμακοβιομήχανοι των εμβολίων ενημερώθηκαν από τον FDA ότι περαιτέρω δοκιμές σε ζώα ήταν περιττές (το ευρύ κοινό θα ήταν τα πειραματόζωα.) Απίστευτο, μας είπαν ότι τα νέα εμβόλια mRNA της Pfizer είχαν εγκριθεί από τον FDA, κάτι που ήταν μια έξυπνη εξαπάτηση, δεδομένου ότι ένα άλλο εμβόλιο είχε έγκριση (comirnaty) και όχι αυτό που χρησιμοποιήθηκε, το εμβόλιο BioNTech. Το εγκεκριμένο εμβόλιο comirnaty δεν ήταν διαθέσιμο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα εθνικά μέσα ενημέρωσης είπαν στο κοινό ότι το εμβόλιο της Pfizer είχε εγκριθεί και δεν χαρακτηριζόταν πλέον ως πειραματικό, ένα κατάφωρο ψέμα. Αυτά τα θανατηφόρα ψέματα συνεχίζονται. Είναι καιρός να σταματήσει αυτή η παραφροσύνη και να προσαχθούν αυτοί οι άνθρωποι στη δικαιοσύνη.

Σχετικές Αναφορές:
.
1. Abelson R. Ενισχυμένες από την ομοσπονδιακή βοήθεια Covid, οι μεγάλες νοσοκομειακές αλυσίδες εξαγοράζουν ανταγωνιστές. The New York Times Mat 21, 2021 (updated Oct 22, 2022) https://www.nytimes.com/2021/05/21/health/covid-bailout-hospital-merger.html .
2. Albright L. Η ιατρική μη συμμόρφωση και η δίωξή της. Brownstone Institute. https://brownstone.org/articles/medical-nonconformaity-and-its-persecution [Τελευταία πρόσβαση στις 2022 Φεβ 06]
3. Ausman JI, Blaylock RL. Ποια είναι η αλήθεια; Ηνωμένες Πολιτείες: James I. and Carolyn R. Ausman Education Foundation (AEF), 2021. Ο ιός της Κίνας. [Google Scholar].
4. Beder A, Buyukkocak U, Sabuncuoglu H, Keskil ZA, Keskil S. Προκαταρκτική έκθεση για την προκαλούμενη από χειρουργική μάσκα αποξυγόνωση κατά τη διάρκεια μείζονος χειρουργικής επέμβασης. Neurocirugia. 2008;19 [PubMed] [Google Scholar]
5. Bhakdi S. Παρουσίαση ευρημάτων αυτοψίας. https://www.brighteon.com/4b6cc929-f559-4577-b4f8-3b40f0cd2f77 Παρουσίαση ευρημάτων παθολογίας https://pathologie-konferenz.de/en [Τελευταία πρόσβαση στις 2022 Φεβ 06].
6. Blaylock RL. Πανδημία του Covid-19: Ποια είναι η αλήθεια; Surg Neurol Inter. 2021;12(151) [PMC free article] [PubMed] [Google Scholar].
7. Blaylock RL. Εθνική ασφάλιση υγείας (μέρος 1): ο σοσιαλιστικός εφιάλτης. Aug 19, 2009 https://haciendapublishing.com/national-health-insurance-part-i-the-socialist-nightmare-by-russell-l-blaylock-md [Τελευταία πρόσβαση στις 2022 Feb 06]
8. Blaylock RL. Regimentation in medicine and its human price (part 1 & 2) Hacienda publishing. March 20, 2015 https://haciendapublishing.com/regimentation-in-medicine-and-its-human-price-part-2-by-russell-l-blaylock-md [Τελευταία πρόσβαση στις 2022 Feb 06] [Google Scholar]
9. Blaylock RL. Haciendia Publishing- Όταν η απόρριψη της ορθοδοξίας γίνεται ψυχική ασθένεια. Aug 15, 2013 https://haciendapublishing.com/when-rejecting-orthodoxy-becomes-a-mental-illness-by-russell-l-blaylock-m-d [Τελευταία πρόσβαση στις 2022 Feb 06] [Google Scholar]
10. Bloche MG. Εταιρική εξαγορά των εκπαιδευτικών νοσοκομείων. Georgetown Univ Law Center. 1992. https://scholarship.law.georgetown.edu/cgi/viewcontent.cgi?referer=https://www.google.com/&httpsredir=1&article=1731&context=facpub [Τελευταία πρόσβαση στις 2022 Φεβ 06]
11. Bosh X, Ross JS. Ghostwriting: Fool’s gold: Research misconduct, plagiarism, or Fool’s gold. Amer J Med. 2012;125(4):324-6. [PubMed] [Google Scholar]
12. Breggin PR, Breggin GR. Breggin PR, Breggin GR. Το Covid-19 και τα παγκόσμια αρπακτικά: Εμείς είμαστε το θήραμα. Ithaca, NY: Lake Edge Press; 2021. Top Medical Journals Sell their Souls- σελ. 285-292. [Google Scholar]
13. Breggin, σ. 133 [Τελευταία πρόσβαση στις 2022 Φεβ 06]
14. Bulik BS. Οι 10 κορυφαίοι διαφημιστές στη μεγάλη φαρμακευτική βιομηχανία για το 2020. Fierce Pharma Απρ 19, 2021 https://www.fiercepharma.com/special-report/top-10-ad-spenders-big-pharma-for-2020 [Τελευταία πρόσβαση στις 2022 Φεβ 06]
15. Ομάδα υπεράσπισης της υγείας των παιδιών Οι εμπειρογνώμονες του Χάρβαρντ επικρίνουν τη ζεστή σχέση FDA-Φαρμακευτικής. The Defender. Jan 28, 29020.
16. Chughtai AA, Stelzer-Braid S, Rawlinson W, Pontivivi G, Wang Q, Pan Y, et al. Contamination by respiratory viruses on outer surface of medical mask used by hospital healthcare workers. BMC Infect Dis. 2019. Αριθμός άρθρου 491. [PMC free article] [PubMed]
17. Coleman-Lochner L. Τα νοσοκομεία των ΗΠΑ ωθούνται σε οικονομική καταστροφή καθώς οι νοσηλευτές παραιτούνται κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Bloomberg. Dec 21, 2021 https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-12-21/u-s-hospitals-pushed-to-financial-ruin-as-nurses-quit-en-masse [Τελευταία πρόσβαση στις 2022 Feb 06]
18. D’Souza K. Οι επιπτώσεις της πανδημίας μπορεί να μείωσαν το IQ των μωρών, λέει μελέτη EdSource. https://edsource.org/2021/pandemic-may-have-lowered-baby-iq-study-says/661285. [Τελευταία πρόσβαση στις 2022 Feb 06]
19. Davis GG, Williamson AK. Κίνδυνος μετάδοσης του covid-19 κατά τη διάρκεια αυτοψίας. Arch Path Lab Med. 2020;144(12):1445a–1445. [PubMed] [Google Scholar]
20. Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών: Μέρος 1. Overview Information. https://grants.nih.gov/grants/guide/rfa-files/RFA-HD-20-013.html [Last accessed on 2022 Feb 06]
21. Durden T. Ο διευθύνων σύμβουλος των ασφαλιστικών εταιρειών ζωής λέει ότι οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 40% μεταξύ των ατόμων ηλικίας 18 έως 64 ετών. Tyler Durden Report. 2022. Jan 3,
22. Elder C, Schroder AS, Aepfelbacher M, Fitzek A, Heinemann A, Heinrich F, et al. Dying with SARS-CoV-2 infection an autopsy study of the first consecutive 80 cases in Hamberg, Germany. Inter J Legal Med. 2020;134:1275-84. [PMC free article] [PubMed] [Google Scholar]
23. Front Line Covid Critical Care Alliance. https://covid19criticalcare.com [Τελευταία πρόσβαση στις 2022 Φεβ 06].
24. Gueriero M. Περιορισμός των αυτοψιών κατά τη διάρκεια της επιδημίας Covid-19 στην Ιταλία. Σύνεση ή φόβος; Pathologica. 2020;112:172-3. [PMC free article] [PubMed] [Google Scholar].
25. Hope JR. Αιφνίδιος θάνατος από “καυτή παρτίδα” – ο Dr. Michael Yeadon κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Η ανασκόπηση της ερήμου. 2022. Jan 24,
26. Huff E. Ο γιατρός από το Αϊντάχο αναφέρει “20πλάσια αύξηση” του καρκίνου μεταξύ όσων “εμβολιάστηκαν” για το covid. Natural News. 2021. Sept 14, https://www.naturalnews.com/2021-09-14-idaho-doctor-20times-increase-cancer-vaccinated-covid.html [Τελευταία πρόσβαση στις 2022 Feb 06]
27. Ioannou P, Karakonstantis S, Astrinaki E, Saplamidou S, Vitsaxaki E, Hamilos G, et al. Transmission of SARS-C0V-2 variant B1.1.7 among vaccinated health care workers. Infect Dis. 2021:1-4. [PMC free article] [PubMed] [Google Scholar]
28. Συνέντευξη του James Thorpe από τον Dr. Steve Kirsch. Rumble https://rumble.com/vru732-dr.-james-thorp-on-medical-censorship.html [Τελευταία πρόσβαση στις 2022 Φεβ 06]
29. Jiang H, Mei Y-F. Η πρωτεΐνη SARS-CoV-2 spike εμποδίζει την επιδιόρθωση βλαβών στο DNA και αναστέλλει τον ανασυνδυασμό V(D)J in vitro. Viruses. 2021;13:2056. doi: 10.3390/10.3390/v13102056. [PMC free article] [PubMed] [CrossRef] [Google Scholar]
30. Jimenez J, Vigdor N. Covid-19 news: Πάνω από 150 εργαζόμενοι σε νοσοκομεία του Τέξας απολύονται ή παραιτούνται λόγω των εντολών για εμβόλια. The New York Times. 2021. Jun 22, https://www.nytimes.com/live/2021/06/22/world/covid-vaccine-coronavirus-mask [Τελευταία πρόσβαση στις 2022 Feb 06]
31. Katz E. Η ταχυδρομική υπηρεσία ζητά προσωρινή εξαίρεση από την εντολή του Μπάιντεν για εμβόλια ή εξετάσεις. Government Executive. 2022. Ιαν 22, https://www.govexec.com/workforce/2022/01/postal-service-seeks-temporary-exemption-bidens-vaccine-or-test-mandate/360376 [Τελευταία πρόσβαση στις 2022 Φεβ 06]
32. Kennedy R., Jr . Skyhorse Publishing; 2021. Ο πραγματικός Anthony Fauci. Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health- σελ. 24-29. [Google Scholar]
33. Kennedy RF., Jr. pp. 24-25.
34. Kennedy RF., Jr σελ. 26-30.
35. Kennedy RF., Jr σ. 32.
36. Kennedy RF. 35-56.
37. Kennedy RF. 47-56.
38. Kennedy RF., Jr σ. 135.
39. Kennedy RF., Jr σ. 217.
40. Lee M. Το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα βρίσκει επικίνδυνους παθογόνους μικροοργανισμούς σε παιδικές μάσκες προσώπου. NTD https://www.ntd.com/university-of-florida-lab-finds-dangerous-pathogens-on-childrens-face-masks_630275.html [Τελευταία πρόσβαση στις 2022 Φεβ 06].
41. Liu Q, Wang RS, Qu GQ, Wang YY, Liu P, Zhu YZ, κ.ά. Έκθεση αδρής εξέτασης σε αυτοψία θανάτου Covid-19. Fa Yi Xue Za Zhi. 2020;36:21-23. [Google Scholar]
42. Loffredo J. Fully vaccinated are Covid ‘Superspreaders’ Says inventor of mRNA technology. https://childrenshealthdefernce.org/defender/justin-Williams-Robert-Malone-fully-vaccinated-covid-super-spreaders [Last accessed on 2022 Feb 06].
43. Marik PE, Kory P, Varon J, Iglesias J, Meduri GU. Πρωτόκολλο MATH+ για τη θεραπεία της λοίμωξης SARS-CoV-2: η επιστημονική λογική. Exp rev Ant-infective Ther. 2020 doi: 10.1080/14787210.2020.1808462. [CrossRef] [Google Scholar]
44. McCullough P, Kelly R, Ruocco G, Lerma E, Tumlin J, Wheeland KR, et al. Pathophysiological basis and rationale for early outpatient treatment of SARS-CoV-2 (COVID-19) Infection. Amer J Med. 2021;134:16-22. [Google Scholar]
45. McCullough P. Μελέτη: Οι πλήρως εμβολιασμένοι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης φέρουν 251 φορές ιικό φορτίο, αποτελούν απειλή για τους ανεμβολίαστους ασθενείς, τους συναδέλφους. The Defender 23/08/21. [Google Scholar]
46. McCullough P. “Βρισκόμαστε στη μέση μιας μεγάλης βιολογικής καταστροφής”: Peter McCullough. 2021. Οκτ 6, https://www.lifesitenews.com/news/were-in-the-middle-of-a-major-biological-catastrophe-top-covid-doc-mccullough/?_kx=9EtupqemhhFXJ1kgCo9W3xUNfwrkqB5nT7V2H15fUnA%3D.WXNMR7 [Τελευταία πρόσβαση στις 2022 Φεβ 06]
47. McGovern C. Χιλιάδες άνθρωποι αναφέρουν την ανάπτυξη ανώμαλων όγκων μετά από ενέσεις Covid. LifeSite News. Nov 1, 2021 https://www.lifesitenews.com/news/thousands-report-developing-abnormal-tumors-following-covid-shots [Τελευταία πρόσβαση στις 2022 Feb 06]
48. Mercola J. Bill Gates και Anthony Fauci: μια “τρομερή, μοχθηρή” σύμπραξη. Mercola.com. https://childrenshealthdefense.org/defender/rfk-jr-the-real-anthony-fauci-bill-gates [Τελευταία πρόσβαση στις 2022 Φεβ 06]
49. Moffatt B, Elliott C. Ghost Marketing: Pharmaceutical companies and ghostwritten journal articles. Persp Biol Med. 2007;50(1):18-31. [Google Scholar].
50. Mulvany C. Το Covid-19 επιδεινώνει τη χρεοκοπία για τα νοσοκομεία που βρίσκονται σε κίνδυνο. Health Care Financial Management Association. 2020. Nov 9,
51. Muoio D. Πόσους υπαλλήλους έχουν χάσει τα νοσοκομεία λόγω των εντολών για τα εμβόλια; Εδώ είναι οι αριθμοί μέχρι στιγμής. Fierce Healthcare. 2022. Jan 13, https://www.fiercehealthcare.com/hospitals/how-many-employees-have-hospitals-lost-to-vaccine-mandates-numbers-so-far [Τελευταία πρόσβαση στις 2022 Feb 06]
52. Nalivaeva NN, Turner AJ, Zhuravin IA. Ο ρόλος της προγεννητικής υποξίας στην ανάπτυξη του εγκεφάλου, τις γνωστικές λειτουργίες και τον νευροεκφυλισμό. Front Neurosci. 2018 doi: 10.3389/fnins.2018.00825. [PMC free article] [PubMed] [CrossRef] [Google Scholar].
53. Η Nicole Sirotek μοιράζεται αυτά που είδε στην πρώτη γραμμή στη Νέα Υόρκη. # Murder. https://rumble.com/vt7tnf-registered-nurse-nicole-sirotek-shares-what-she-saw-on-the-front-lines-in-n.html [Last accessed on 2022 Feb 06]
54. Noether M, Mat S. Οφέλη από τη συγχώνευση νοσοκομείων: Απόψεις από τους ηγέτες των νοσοκομείων και οικονομετρική ανάλυση. Amer Hospital Assoc. Charles Rivers Associates. Jan, 2017 https://www.aha.org/guidesreports/2017-01-24-hospital-merger-benefits-views-hospital-leaders-and-econometric-analysis [Τελευταία πρόσβαση στις 2022 Feb 06]
55. Κατάθεση της νοσηλεύτριας Colette Martin στη Βουλή των Αντιπροσώπων της Λουιζιάνα. https://www.youtube.com/watch?v=cBwnIRUav5I [Τελευταία πρόσβαση στις 2022 Φεβ 06]
56. Νοσηλεύτρια Dani: Είναι το Covid-19 Τα πρωτόκολλα των νοσοκομείων σκοτώνουν ανθρώπους. https://rumble.com/vqs1v6-nurse-dani-its-the-covid-19-hospital-protocols-are-killing-people.html [Τελευταία πρόσβαση στις 2022 Φεβ 06].
57. Parpia R. Η Mayo Clinic απολύει 700 υπαλλήλους επειδή αρνήθηκαν να κάνουν τον εμβολιασμό με το Covid-19. The Vaccine Reaction. https://thevaccinereaction.org/2022/01/mayo-clinic-fires-700-employees-for-refusing-to-get-covid-19-vaccinations [Τελευταία πρόσβαση στις 2022 Φεβ 06]
58. Pomara C, Li Volti G, Cappello F. Θάνατοι από το Covid-19: είμαστε σίγουροι ότι πρόκειται για πνευμονία; Παρακαλώ, αυτοψία, αυτοψία, αυτοψία, αυτοψία! J Clin Med. 2020 doi: 10.3390/jcm9051259. [PMC free article] [PubMed] [CrossRef] [Google Scholar].
59. New York Post. Η συντακτική επιτροπή της Post στο Facebook παραδέχεται την αλήθεια: Οι “έλεγχοι γεγονότων” είναι απλώς (αριστερή) γνώμη. Dec 14,2021. https://nypost.com/2021/12/14/facebook-admits-the-truth-fact-checks-are-really-just-lefty-opinion [Τελευταία πρόσβαση στις 2022 Feb 06] [Google Scholar]
60. Rancourt DG. Η μάσκα δεν λειτουργεί. A review of science relevant to the covid-19 social policy. https://archive.org/details/covid-censorship-at-research-gate-2 [Last accessed on 2022 Feb 06].
61. Redshaw M. Καθώς οι αναφορές για τραυματισμούς μετά από εμβόλια Covid πλησιάζουν το 1 εκατομμύριο. CDC, FDA καθαρίζουν τα ενισχυτικά της Pfizer, Moderna για όλους τους ενήλικες. The Defender 19/11/21.
62. Roche D. Boston Herald. 2021. 14 Σεπτεμβρίου, Τα μέλη του Κογκρέσου και το προσωπικό τους εξαιρούνται από την εντολή του Μπάιντεν για τα εμβόλια, Newsweek 9/10/21 Boston Herald Editorial Staff. Editorial: Πολιτικές ελίτ εξαιρούνται από τις εντολές εμβολιασμού. [Google Scholar]
63. Ross E. How drug companies’ PR tactics’ skew the presentation of medical research. The Guardian. https://www.theguardian.com/science/2011/may/20/drug-companies-ghost-writing-journalism [Τελευταία πρόσβαση στις 2022 Φεβ 06]
64. Saul S. Ghostwriters used in Vioxx studies, article says. New York Times. April 15, 2008 https://www.fpparchive.org/media/documents/public_policy/Ghostwriters%20Used%20in%20Vioxx%20studies_Stephanie%20Saul_Apr%2015,%202008_The%20New%20Times.pdf [Τελευταία πρόσβαση στις 2022 Feb 06]
65. Saxena V. Οι γιατροί χάνουν την ιατρική άδεια. Ordered to have Psych Eval for Ivermectin Scrits, Sharing Covid “παραπληροφόρηση” BRP News. Διαθέσιμο από: https://bizpacreview.com/2022/01/16/doctor-loses-license-orderedto-have-psych-eval-for-prescribing-ivermectin-sharining-covid-falsehoods-1189313. [Τελευταία πρόσβαση στις 2022 Φεβ 06]
66. Schwab K, Malleret T. Cologny/Geneva: Covid-19 Pandemic and the Great Reset (Η πανδημία του Covid-19 και η Μεγάλη Επαναφορά). Forum Publishing 2020: Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. [Google Scholar]
67. Sen. Ron Johnson on Covid-19 vaccine injuries to test subjects. https://www.youtube.com/watch?v=6mxqC9SiRh8 [Last accessed on 2022 Feb 06].
68. Sperhake J-P. Αυτοψίες των νεκρών του εμβολίου Covid-19; Απολύτως! Legal Med. 2020 doi: 10.1016/j.legalmed.2020.101769. [PMC free article] [PubMed] [CrossRef] [Google Scholar].
69. Svab P. Αιχμή θανάτου από μη κολοβακτηρίδιο στους Αμερικανούς ηλικίας 18-49 ετών. The Epoch Times. Jan 26-Feb 1 2022.
70. Έκθεση χρηματοδότησης ιατρικών, επιστημονικών, ασθενών και πολιτικών οργανώσεων των ΗΠΑ: Pfizer: Fourth Quarter 2010. https://cdn.pfizer.com/pfizercom/responsibility/grants_contributions/pfizer_us_grants_cc_q4_2010.pdf [Τελευταία πρόσβαση στις 2022 Feb 06]
71. Vivek Saxena. Οι γιατροί χάνουν την άδειά τους, διατάσσονται να κάνουν ψυχολογική αξιολόγηση για τις ενέσεις Ivermectin, μοιράζοντας “παραπληροφόρηση” για το Covid BPR News. https://www.bizpacreview.com/2022/01/16/doctor-loses-license-ordered-to-have-psych-eval-for-prescribing-ivermectin-sharing-covid-falsehoods-1189313 .
72. Westendorf AM, et al. Hypoxia enhances immunosuppression by inhibiting CD4+ effector T cell function and promoting Treg activity. Cell Physiol Biochem. 2017;41:1271-84. [PubMed] [Google Scholar]
73. Wood PM. Coherent Publishing; 2018. Τεχνοκρατία: The Hard Road to World Order. [Google Scholar]
74. Wood PM. Coherent Publishing; 2015. Technocracy Rising: Ο δούρειος ίππος του παγκόσμιου μετασχηματισμού. [Google Scholar]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.