Το Ανώτατο Δικαστήριο στις ΗΠΑ αποφάσισε ότι το εμβόλιο για τον Covid είναι παθογόνο και δεν είναι εμβόλιο, είναι ανασφαλές και πρέπει να αποφεύγεται με κάθε κόστος.

Το Ανώτατο Δικαστήριο ακύρωσε τον καθολικό εμβολιασμό για τον Κόβιντ.

Η BIG PHARMA ΚΑΙ Ο ANTHONY FAUCI ΈΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ROBERT F KENNEDY JR ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ!

Δεν έχει αναφερθεί πουθενά στις ειδήσεις.

Φαίνεται ότι πλησιάζουμε στην τελική σκηνή της ταινίας.

Παρακαλείστε να ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΤΕ όλους τους συγγενείς και φίλους!

Το Ανώτατο Δικαστήριο ακύρωσε τον καθολικό εμβολιασμό.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ανώτατο Δικαστήριο ακύρωσε τον καθολικό εμβολιασμό.

Ο Bill Gates, ο επικεφαλής ειδικός για τις λοιμώδεις νόσους των ΗΠΑ Fauci και η Big Pharma έχασαν μια αγωγή στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, αποτυγχάνοντας να αποδείξουν ότι όλα τα εμβόλια τους τα τελευταία 32 χρόνια ήταν ασφαλή για την υγεία των πολιτών!

Η αγωγή κατατέθηκε από ομάδα επιστημόνων με επικεφαλής τον γερουσιαστή Κένεντι. Robert F. Kennedy Jr:

“Το νέο εμβόλιο COVID πρέπει να αποφεύγεται με κάθε κόστος. Σας εφιστώ επειγόντως την προσοχή σε σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με το επόμενο εμβόλιο κατά του Covid-19. Για πρώτη φορά στην ιστορία του εμβολιασμού, τα λεγόμενα εμβόλια mRNA της τελευταίας γενιάς επεμβαίνουν άμεσα στο γενετικό υλικό του ασθενούς και επομένως μεταβάλλουν το ατομικό γενετικό υλικό, πράγμα που αποτελεί γενετική χειραγώγηση, η οποία ήδη απαγορευόταν και θεωρούνταν προηγουμένως έγκλημα.

Το εμβόλιο για τον κοροναϊό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ! ΠΡΟΣΟΧΗ!

Τι ήταν πάντα ένα εμβόλιο; Ήταν πάντα το ίδιο το παθογόνο – ένα μικρόβιο ή ένας ιός που σκοτώθηκε ή εξασθενήθηκε, δηλαδή αποδυναμώθηκε – και εισήχθη στον οργανισμό προκειμένου να παραχθούν αντισώματα. Ούτε καν ένα εμβόλιο για τον κοροναϊό! Δεν είναι καθόλου αυτό! Αποτελεί μέρος της νεότερης ομάδας των δήθεν “εμβολίων” με mRNA (mRNA). Μόλις μπει μέσα σε ένα ανθρώπινο κύτταρο, το mRNA επαναπρογραμματίζει το φυσιολογικό RNA / DNA, το οποίο αρχίζει να παράγει μια άλλη πρωτεΐνη.

Δηλαδή, δεν έχει καμία σχέση με τα παραδοσιακά εμβόλια! Δηλαδή, πρόκειται για ένα μέσο γενετικής επιρροής. Γενετικό βιολογικό όπλο! Δηλαδή, επρόκειτο να καταστρέψουν από τους γήινους, και οι επιζώντες θα γίνουν Γ.Τ.Ο.! Μετά το πρωτοφανές εμβόλιο mRNA, οι εμβολιαζόμενοι δεν θα είναι πλέον σε θέση να αντιμετωπίσουν τα συμπτώματα του εμβολίου με έναν πρόσθετο τρόπο.

Οι εμβολιασμένοι θα πρέπει να συμβιβαστούν με τις συνέπειες, διότι δεν θα μπορούν πλέον να θεραπευτούν με την απλή απομάκρυνση των τοξινών από το ανθρώπινο σώμα, όπως συμβαίνει σε ένα άτομο με γενετικό ελάττωμα όπως το σύνδρομο Down, το σύνδρομο Klinefelter, το σύνδρομο Turner, η γενετική καρδιακή ανεπάρκεια, η αιμορροφιλία, η κυστική ίνωση, το σύνδρομο Rett κ.λπ. ), επειδή το γενετικό ελάττωμα είναι για πάντα!

Αυτό σημαίνει ξεκάθαρα: αν ένα σύμπτωμα εμβολιασμού εμφανιστεί μετά τον εμβολιασμό με mRNA, ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος θεραπευτής μπορεί να σας βοηθήσει, διότι η ΒΛΑΒΗ που προκλήθηκε από τον εμβολιασμό θα είναι ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΘΗΣ.

Εμβολιασμός – Βιολογικά όπλα γενοκτονίας του 21ου αιώνα. Ο πρώην επικεφαλής επιστήμονας της Pfizer, Mike Yeedon, εξέφρασε για άλλη μια φορά τη θέση του ότι είναι πλέον πολύ αργά για να σωθούν όσοι έχουν υποβληθεί σε ενέσεις με μια ουσία που ονομάστηκε δημοσίως “το εμβόλιο Covid-19”. Ενθαρρύνει όσους δεν έχουν ακόμη λάβει τη θανατηφόρο ένεση να αγωνιστούν για τη ζωή τους, τους γύρω τους και τις ζωές των παιδιών τους.

Ο διεθνούς φήμης ανοσολόγος συνεχίζει περιγράφοντας μια διαδικασία που, όπως λέει, θα σκοτώσει τη συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων: “Αμέσως μετά τον πρώτο εμβολιασμό, περίπου το 0,8% των ανθρώπων πεθαίνουν μέσα σε δύο εβδομάδες. Το μέσο προσδόκιμο ζωής των επιζώντων θα είναι το πολύ δύο χρόνια, αλλά και αυτό μειώνεται με κάθε νέα “ένεση”.

” Ακόμη αναπτύσσονται πρόσθετα εμβόλια που προκαλούν επιδείνωση σε ορισμένα όργανα, όπως η καρδιά, οι πνεύμονες και ο εγκέφαλος. Μετά από δύο δεκαετίες στην Pfizer, ο καθηγητής Yedon ήταν εξοικειωμένος με τις λειτουργίες και τους στόχους έρευνας και ανάπτυξης του φαρμακευτικού γίγαντα Pfizer, και δηλώνει ότι ο απώτερος στόχος του σημερινού καθεστώτος “εμβολιασμού” δεν μπορεί παρά να είναι ένα μαζικό δημογραφικό γεγονός που θα κάνει όλους τους παγκόσμιους πολέμους μαζί, όπως το σκηνικό του Μίκυ Μάους.

“Δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν ήδη καταδικαστεί σε βέβαιο, αναπόφευκτο και επώδυνο θάνατο. Όποιος λάβει την ένεση θα πεθάνει πρόωρα, και τα τρία χρόνια είναι μια γενναιόδωρη εκτίμηση για το πόσο μπορεί να επιβιώσει”.

Εμείς ώς “ΣΦΑΓΗ” σας είχαμε προειδοποιήσει από πέρσι ότι σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να πάρετε αυτό το βιολογικό όπλο.

Τώρα όσοι σας έχουν παραπλανήσει, είναι εκτεθειμένοι στην δικαιοσύνη και θα έχουν να αντιμετωπίσουν σοβαρές κατηγορίες, ιδιαίτερα οι “γιατροί”, οι οποίοι γνωρίζανε.

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Υποστηρίξτε την ΣΦΑΓΗ GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/​
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Τα κανάλια μας:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr​
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Tο Youtube λόγω λογοκρισίας, μπορεί να έχει καταργήσει μερικά ή όλα τα βίντεο μας. Καλό θα είναι να τα βλέπετε από τα άλλα 2 κανάλια, όπως και να προωθείτε τα λίνκ από τα άλλα 2 κανάλια.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω paypal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Δικαιούχος ENERGY COMMUNICATIONS.

Σας ευχαριστούμε !

*** English Text. ***

Communication.
Phone: +30 2510 600 102

E-mail: press@sfagi.gr

Support SFAGI GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Watch our other videos on the channels:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Youtube, due to censorship, may have removed some or all of our videos. It would be good to see them from the other 2 channels, as well as to promote the links from the other 2 channels.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Dear friends, because the news site “SFAGI – sfagi.gr” is independent and anti-systemic, so there is no revenue, we would appreciate your help, if and if you wish, to support us financially.
This can be done via paypal or by depositing money directly from Western Union, through your bank account or credit card. Details below.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Bank Account:
NATIONAL BANK OF GREECE.
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Beneficiary: Demertzis Ioannis.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Beneficiary: ENERGY COMMUNICATIONS.

Thank you !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.