Αλλαγή μεθόδου εκτέλεσης από το Σώμα Γενικού Εισαγγελέα Δικαστών του Πολεμικού Ναυτικού.

Το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα Δικαστών του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ τροποποίησε τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιεί μελλοντικές εκτελέσεις του Deep State.

Τα τελευταία δύο χρόνια όλοι οι καταδικασθέντες του Βαθέως Κράτους, εκτός από δύο, απαγχονίστηκαν από το λαιμό μέχρι θανάτου, μια διαδικασία που το Σώμα του Γενικού Εισαγγελέα του Πολεμικού Ναυτικού (ΣΓΕΠΝ), λέει τώρα ότι είναι κουραστική, χρονοβόρα και επιρρεπής σε ατυχήματα. Ως αποτέλεσμα, όποιος καταδικάζεται σε θάνατο για έγκλημα στο Καπιτώλιο θα δέχεται μια σφαίρα στον εγκέφαλο.

Το ΣΓΕΠΝ έλαβε την απόφαση αφού στάθμισε το κόστος και τις εργατοώρες των προηγούμενων απαγχονισμών έναντι του κόστους μερικών σφαιρών.

Η πρακτική του απαγχονισμού ενός ανθρώπου, είπε, περιλαμβάνει κάτι περισσότερο από το να τον κρεμάσουν και να πατήσουν έναν διακόπτη.

Πριν από κάθε απαγχονισμό, μέλη του Σώματος Μηχανικών του Στρατού των ΗΠΑ φτάνουν στο GITMO για να επιθεωρήσουν την αγχόνη, για να διασφαλίσουν ότι λειτουργεί σωστά, και παραμένουν εκεί μέχρι να κηρυχθεί ο θάνατος του καταδικασμένου.

Αλλά ακόμη και η εμπειρογνωμοσύνη τους δεν έχει αποτρέψει τα ατυχήματα – η εκτέλεση του παιδόφιλου Μπιλ Γκέιτς, για παράδειγμα, έδειξε ότι η ακατάλληλη μέτρηση του σχοινιού προκαλεί παρατεταμένο, επώδυνο θάνατο.

Επίσης, ορισμένες εκτελέσεις καθυστέρησαν εν αναμονή της άφιξης στρατιωτικών στελεχών και μερικές φορές πολιτικών, οι οποίοι έπρεπε να έρθουν αεροπορικώς από την ηπειρωτική χώρα για να παρακολουθήσουν το γεγονός.

Μεγαλύτερη επιρροή στην απόφαση του ΣΓΕΠΝ είχε, ίσως, αυτό που ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall αποκάλεσε “θεατρικό θέατρο της αγχόνης”.

Το μεσοδιάστημα μεταξύ καταδίκης και εκτέλεσης έδωσε στους επιδεικτικούς, μεγαλοπρεπείς, αμετανόητους Deep Staters πολύ χρόνο για να ακονίσουν τις θεατρικές τους ικανότητες για μελοδραματικές παραστάσεις πριν από την εκτέλεση.

Η γκάμα τους εκτείνεται από δαιμονικά ξόρκια μέχρι υποτιθέμενη θρησκευτική μεταρρύθμιση, από τα τελευταία λόγια με κάθε βωμολοχία κάτω από τον ήλιο μέχρι πράξεις σεξουαλικής διαφθοράς.

Κάποτε ήταν γνωστός για την ψυχραιμία του υπό πίεση -και μερικές φορές για την κοροϊδία των Deep Staters στις τελευταίες στιγμές της ζωής τους-, ο αντιπτέραρχος Crandall έδειξε σημάδια απογοήτευσης στις πρόσφατες εκτελέσεις και αναφέρθηκε στον εαυτό του ως “διευθυντή τσίρκου” αφού ένας λάγνος Alec Baldwin έπεσε στο θάνατο.

“Ο ναύαρχος συζήτησε τις ανησυχίες του με τους νεώτερους του και συμφώνησαν ότι οι απαγχονισμοί διαρκούν πολύ και είναι γεμάτοι με πολύ θέατρο.

Κατέληξαν σε μια συναίνεση.

Στο εξής οι καταδικασθέντες θα εκτελούνται εντός 24 ωρών από την καταδίκη τους, με πυροβολισμούς αντί για θηλιά.

Ερωτηθείς πώς θα ελέγχει το ΣΓΕΠΝ τα μελλοντικά εκτελεστικά αποσπάσματα, είπε συγκλονιστικά ότι ένας “μόνο πεζοναύτης” θα φέρει το βάρος της εκτέλεσης των καταδικασθέντων και ότι ένα εφεδρικό μέλος θα είναι άμεσα διαθέσιμο “για κάθε περίπτωση”.

Πρόκειται για μια απότομη απόκλιση από την ιστορική πρακτική.

 Ένα εκτελεστικό απόσπασμα αποτελείται κανονικά από πολλούς στρατιώτες, όλοι από τους οποίους έχουν εντολή να πυροβολούν ταυτόχρονα, αποτρέποντας έτσι τόσο τη διακοπή της διαδικασίας από ένα μέλος όσο και την αναγνώριση του ποιος έριξε τον θανατηφόρο πυροβολισμό.

«Παρόλο που μιλάμε για σκληροτράχηλους πεζοναύτες, θα γίνει ψυχολογικός έλεγχος και είναι πιο αποτελεσματικό να ελέγξουμε εν συντομία έναν ή δύο πεζοναύτες παρά επτά έως δέκα. Μιλώντας για τον εαυτό μου, γιατί να χρησιμοποιήσω 10 σφαίρες, αν μία ή δύο θα κάνουν εξίσου καλά τη δουλειά. Δεν είναι σαν να στοχεύει κανείς σε χέρια και πόδια»

«Δεν υπάρχει κανένας γραπτός κανόνας που να καθορίζει τον αριθμό των ανδρών. Μπορεί να είναι ένας, μπορεί να είναι 20».

Τέλος ο Ναύαρχος Darse E. Crandall δήλωσε, ότι οι υποψήφιοι θα επιλεγούν εξ ολοκλήρου από μια δεξαμενή εθελοντών, οι οποίοι είναι πολλοί.

Για την “Σφαγή”, Δεμερτζής Ιωάννης.
Επικοινωνία.
Τηλ.: +30 2510 600 102

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: press@sfagi.gr

Υποστηρίξτε την ΣΦΑΓΗ GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/​
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Τα κανάλια μας:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr​
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Tο Youtube λόγω λογοκρισίας, μπορεί να έχει καταργήσει μερικά ή όλα τα βίντεο μας. Καλό θα είναι να τα βλέπετε από τα άλλα 2 κανάλια, όπως και να προωθείτε τα λίνκ από τα άλλα 2 κανάλια.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Αγαπητοί, φίλες και φίλοι, επειδή η ενημερωτική ιστοσελίδα «ΣΦΑΓΗ – sfagi.gr», είναι ανεξάρτητη, και αντί-συστημική, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα, θα εκτιμούσαμε την βοήθειά σας, εάν και εφόσον το επιθυμείτε, να μας στηρίξετε οικονομικά.
Αυτό μπορεί να γίνει μέσω paypal ή μέσω κατάθεσης χρημάτων απευθείας από την Western Union, μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού ή της κάρτας. Λεπτομέρειες παρακάτω.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Απευθείας μέσω του:
https://www.e-paylink.com/​
Παραλήπτης: Δεμερτζής Ιωάννης.

Τραπεζικοί Λογαριασμοί:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Δικαιούχος: Δεμερτζής Ιωάννης.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Δικαιούχος ENERGY COMMUNICATIONS.

Σας ευχαριστούμε !

*** English Text. ***

Communication.
Phone: +30 2510 600 102

E-mail: press@sfagi.gr

Support SFAGI GR.
Web: https://www.sfagi.gr/​
FaceBook: https://www.facebook.com/sfagi/​
Instagram: https://www.instagram.com/sfagi_gr/
Twitter: https://twitter.com/sfagigr​

(Video)
Watch our other videos on the channels:
Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/sfagigr
Rumble: https://rumble.com/c/c-508644

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCVv1eYnTJhPDGxExgJeCGuQ
(Youtube, due to censorship, may have removed some or all of our videos. It would be good to see them from the other 2 channels, as well as to promote the links from the other 2 channels.)

Δεμερτζής Ιωάννης FaceBook:
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.9
https://www.facebook.com/ioannis.demertzis.12

Dear friends, because the news site “SFAGI – sfagi.gr” is independent and anti-systemic, so there is no revenue, we would appreciate your help, if and if you wish, to support us financially.
This can be done via paypal or by depositing money directly from Western Union, through your bank account or credit card. Details below.

Paypal: paypal@sfagi.gr

Western Union
Direct through:
https://www.e-paylink.com/​
Recipient: Demertzis Ioannis.

Bank Account:
NATIONAL BANK OF GREECE.
IBAN: GR47 0110 2150 0000 2157 9755 386
SWIFT / BIC: ETHNGRAA
Beneficiary: Demertzis Ioannis.

REVOLUT BANK
IBAN:GB09 REVO 0099 6902 1632 89
SWIFT / BIC: REVOGB21
Beneficiary: ENERGY COMMUNICATIONS.

Thank you !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.